אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין שני הנגנים האלה? מדוע ה 20 GB לא הרבה יותר יקר מה 5GB? מה שווה? : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40046 מה זמן הסוללה? האם אני יכול להשתמש בסוללה אחרת? למה יש לי סוללות AAA ממש טובות.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי וידאו ישן (10שנים+) ויש הפרעות בצפייה (אולי גם בהקלטה.. לא ניסיתי קלטות מוקלטות על וידאוים אחרים) וכל השנים האלה אף פעם לא ניקיתי ראשים אמרו לי שיכול להיות שזאת הבעיה - אבל אני חושב שיכולות להיות עוד מלא סיבות (וידאו ישן - עבר זמנו) בכל מקרה ננסה לנקות אבל איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להפוך את ערוצי השמע כאשר הערוץ הימני יהפוף להיות השמאלי. האם יש דרך לעשות זאת תוכנתית? תודה לכולם. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה חזרתי ממחנה אימונים בחו"ל וקיבלתי קלטת של איזה משחק ידידות שערכנו. חבר שלי הלך לאיזה חנות וידאו והמיר את הקלטת לדיסק דיוידי, ניסיתי לצרוב עותק אבל בנרו הוא לא מאפשר לי לעשות אימג' לדיסק. יש מצב שבחנות שמו הגנה על הדיסק? אם לא, יש איזו שהיא דרך אחרת לעשות כמה עותקים לחברי הקבוצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת טובה למחשב, הקניה מתבצעת מחו"ל (במחירי הארץ בערך עד 450 ש"ח), האופציה כרגע היא AltecLansing VS-2321 יש הצעות יותר טובות ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מחבר את הלאפטופ שלי לטלויזיית סנסאוי דרך חיבור VGA הכל היה בסדר עד שמשהו השתבש והתצוגה לא מכוונת וכל ניסיון שלי לכוונה לא מצליח נסיתי לאפס את ההגדרות בטלויזיה ובמחשב ועדיין רואים על הפנים. למישהו יש עצה איך אפשר לכוון כמו שצריך??
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המכשיר iRiver iFP-799. בנתיים הוא אחלה, חוץ מבעיה קטנה שיש לי איתו. נדמה שבחלק מהשירים, אם אני מנסה להגביר את עוצמת הקול מעל לרמה מסויימת (21 אם אני לא טועה), אין באמת שינוי בעוצמה. מישהו חווה את זה? יש אפשרות לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על IRIVER H300? אני שוקל לקנות את המכשיר ורוצה חוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מציאים לי פה מקולים של GP 5.1 ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע ודעה עליהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת סטריאו לחדר אני מחפש משהוא בינוני ומטה בסביבות 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי לי "CX300" שאלתי את המוכר לגבי אחריות והוא אמר לי שאין אחריות עליהם,והאמנתי לו בלי לבדוק לעומק.בהתחלה התלהבתי מהאיכות קול שלהם אפילו שלא חשבתי שהיא בשמיים כמו שכולם אומרים,בזמן האחרון היה לי בעיות איתה אוזניה אחת נשמעת חלש מהשנייה ובכלל שניהם יצאו מהמקום או שהדבק פתאום התפורר אני לא יודע,ובדיוק לפני כמה ימים אני קורא שבחור בHWZONE אומר שכן יש אחריות על האוזניות ועוד לשנתיים!,בדקתי באתר של סנהיזר וגם שם כתוב שהאחריות היא לשנתיים .התחלתי לדאוג שאולי קיבלתי אוזניות מזויפות במחיר מלא (299ש"ח). חשבתי לעצמי מה אני אמור לעשות עם זה -או לבוא לחנות ולהגיד שמע בן אדם קניתי פה אוזניות שהייתי אמור לקבל עליהם אחריות ולא קיבלתי שיט ויכול להיות שמכרתם פה איזה …
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כרגע הממיר מחובר לLCD בכבל 21 פינים רגיל ב10 ש"ח חבר שלי קנה כבל ב200 ש"ח ואומר שרואים 20-30% שיפור בתמונה. האם זה נכון או אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
ראיתי אתרי אינטרנט שמוכרים באזור ה700 שקל את המערכת יש אפשרות בכלל להזמין אותם לארץ מבלי לטוס לחו"ל? לא ראיתי אתרים שכן שולחים לארץ ויותר חשוב: האם הם שווים בכלל את המחיר(בחו"ל)? הבנתי שאלו רמקולים 5.1 THX אבל מבלי סראונד דיגיטלי..אז מה הקטע? אין DOLBY וDTS, אז מה סראונד בזה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הרמקולים הנוכחיים שלי שאני מאוד אהבתי הלכו.. קוראים להם: LUXEON E.B 2.1 דברים נשמעו בהם מעולה.. אני בן אדם שמתעסק ושומע המון טראנס ומשחק במשחקים כבדים. כרגע אני מחפש רמקולים בתקציב של מקסימום 400 ש"ח. מערכת 2.1 עם דגש על איכות שמע טובה! חשוב לי שהבאס יהיה חד וישמעו את הצלילים הגבוהים כמו צריך.. על מה תוכלו להמליץ לי? תודה מראש, דור.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם כל החלקים באמת מצופים זהב או שזה סתם ליופי?? תודה מראש ערן
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
השמוש בעיקר למוסיקה מחובר למגבר סטריאו - אנלוגית.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. חזרתי אליכם אחרי סבב קריאת ביקורות רציני, בעקבותיו קרה לי מה שתמיד קורה לי כשאני מתחיל להסתובב בפורומים האלה יותר מדי (ולראיה, התעניינתי ה-VS930 וסיימתי עם dell2407, התעניינתי ב-e6750 וסיימתי עם q6600) והחלטתי להשקיע יותר בשביל לשפר את האיכות. אז כרגע אני מתלבט בין דגמים שונים מאשר בפעם האחרונה: דגמי 2.0: * Logitech Z10 * Creative GigaWorks T40 דגמי 2.1: * Logitech Z2300 * Altec Lansing FX4021 למעט ה-Z10 (עליהם לא מצאתי מילה רעה), כל הרמקולים קיבלו תשבוחות ברוב הביקורות, וטונים טיפה צורמים מביקורת אחת או שתיים לכל היותר. העניין הוא, שקיבלתי את הרושם כאילו הדבר הוא כך במרבית הרמקולים שאינם מהווים קופסאות פלסטיק. גם ביקורות של צרכנים, עפ"י רוב מתלהבים מהסט החדש …
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חשבתי על ה logitech x530 איך הם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אפקס 4PLA +מעבד פרסקוט 3 גיגה +512 זיכרון +H.D 80 גיגה + כרטיס מסך 5200 רציתי לדעת האם כדאי לבנות מערכת HTPC ואיזה מארז כדאי לקנות לא יקר
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני יודע שאי אפשר להוריד שירים עדיין בישראל אבל יש לי כמה שאלות ואודה לכם אם תענו לי אגב זו תוכנה נוחה ומסודרת מאוד גם בלי השירות של הורדת השירים (מומלץ לכולם) היא תוכנה חכמה 1)האם יש סיכוי שהשירות יגיע לישראל ואם כן מתי? 2)אם אני מוריד שיר מהאייטונס האם צריך להוריד אותו ישר לאייפוד או שאפשר לשמוע אותו גם על המחשב? 3)האם השירות של real (החדש) ששיר עולה בו חצי דולר עובד בארץ? תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הלך לעולמו כרטיס הקול שלי ולכן צריך לקנות אחד חדש. אני רוצה כרטיס שיתמוך ב- 5.1 (אין צורך ב-7.1), איכות טובה עד כמה שאפשר ודריברים ללינוקס. עדיפות לפנדס כי הם עשר דקות מהבית שלי אבל לא חובה. אם צריך עוד פרטים אנא אמרו לי שאוכל להוסיף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלחתי ליבואן של Archos בארץ אימייל בנוגע לתמיכה בעברית בנגנים של Archos, וזאת התשובה שקיבלתי: " Info @ Archos.co.il to me More options 9:28 am (7 hours ago) כן, תמיכה מלאה בעברית צפויה עד סוף ינואר צוות תמיכה "
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-