עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמו שכתוב בכותרת ב WINAMP הווליום נשלט דרך התוכנה אבל MEDIA PLAYER לא איך או איפה אני מגדיר שה MEDIA PLAYER ישתמש במקודד אבל ייתן ל MEDIA PLAYER שליטה על הווליום

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. אני מעוניין לקבל המלצה לדגם מסויים של טלויזיה בגודל 37 או 42 , אבל אני מניח של-42 יהיה קשה להיכנס בתקציב. אני מעוניין בטלויזיה שנכון ליום זה מציגה את התמורה הטובה ביותר לשקל. כמו רוב האוכלוסיה, מירב השימוש בטלויזיה יהיה צפייה בטלויזיה בכבלים. התקציב לטלויזיה הוא בסביבות 5-6 אלפים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by yuraxp,

שלום,יש לי מערכת 5.1, ואת הרמקולים האחורים אני רוצה לתלות על הקיר ולכן אני צריך כבל מאריך,קניתי בהום סנטר קבל 5 מטר (RCA שעלה 20 שח, וכמו גם מחבר בין הכבל המקורי ל מאריך 2 יחידות 10 שקל. אולם כשחיברתי את הרמקולים האחורים שומעים חלש משמעותית מהרמקולים שמחוברים עי כבל מקורי. האם קניתי כבלים לא איכותים? שמתי לב שהם גם קצת יותר דקים.האם יש כבלים מיוחדים בשביל זה? תודה יורה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול לא יקר מדי (בסביבות ה- 500-800 ש"ח), בעל כניסת מידי, שישמש אותי להקלטת שירה (ואולי מעט כלי נגינה, אבל פחות חשוב). אני בעקרון עובד עם Reason + Cubase. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מה אתם אומרים על M-Audio audiophile 2496? (נראה לי מתאים למדי). הקטע הוא שהוא עולה 780 ש"ח ברוב החנויות שבדקתי, אבל שמתי לב שאפשר להזמין אותו מאתרים בחו"ל במחירים של 90$. גם אם מוסיפים לזה 50$ משלוח זה משתלם טילים. יש סיבה להפרש הזה? יש סיבה לקנות את זה בחנות בארץ בכל זאת? שאלה נוספת (שאלתי קצת בפורום מפרטים אבל לא קיבלתי תשובות מספקות): אם הייתי רוצה להשקיע במחשב חדש שהמטרה העיקרית שלו היא עריכת אודיו עם תוכנות סטייל Reason ו- Cubase, על מה אני צריך לשים דגש? כמה כסף ב…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by AmirNadav,

שלום לכולכם.. ברשותי הרמקולים Logitech Z-540, אך היום נתקלתי בבעיה מרתיעה. :\ כשאני מפעיל שיר, במקום שהצליל ייצא מכל הרמקולים, יוצא צליל רק מהשניים הקדמיים, והאחוריים לא משמיעים שום צליל. בדקתי את החיבורים וכולם תקינים ומחוברים. אין לי מושג מה הבעיה, ואני חושש שמא הרמקולים נהרסו :\. אשמח לקבל עזרה והכוונה לטפל בבעיה בתודה, אמיר.

• 10 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by marlboro,

קידדתי ב WMA 22/20 voice הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות, אבל!!!! קבצים מעל גודל מסויים (נראה לי 10 מגה), לא עובדים לי בנגן וגם לא בעוד נגן שבדקתי, אין לי מושג למה מה האלטנרנטיבות לקבל צליל תואם למקור בגודל כמה שיותר קטן

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by לי:)(:,

שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. יש לי את הסנהייזר HD560 ovation II, ואני מחפש עוד זוג אוזניות כמה שיותר דומות באופיין לאלו. גם לא רוצה לשלם מחיר מוגזם על אזניות יקרות בהרבה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by eitanir,

אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC. הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד... 1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים) 2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון, 3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב. הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון) הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה) הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ) ברור לי שצריכה …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by amircx,

היי יש לי כרטיס מסך evga Geforce 8800GTS , וממיר של הוט thomson dci 46 gc , וטלוויזיה רגילה ו\או לחילופין עוד אחת LCD של סמסונג , אני לפעמים נמצא בדירה של ההורים שלי ואין להם שם כבלים או טלוויזיה ורציתי לדעת האם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולעשות STREAM ככה שאוכל לראות טלוויזיה מרחוק.... תודה מראש הנה המפרט: כרטיס מסך: NVIDIA 8800GTS 650 MHz GPU 128 Processing Cores 400 MHz RAMDAC Memory 512 MB, 256 bit DDR3 1940 MHz (effective) 62.1 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16x DVI-I, DVI-I, HDTV-7 SLI Capable Resolution & Refresh 240Hz Max Refresh Rate 2560x1600 Max Analog 2560x1600 Max Digital טלוויזיה SAMSUNG HD DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מה…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי כרטיס קול של כריאייטיב - LIVE 5.1 אך לצערי לא קיבלתי את הדרייברים שלו ניסיתי וחיפשתי אך שום גרסא לא התאימה. מאחר ופה בפורום אנשים לא מתייחסים או שלא ממש מבינים אז לא קיבלתי שום תגובה אז ניסיתי אופציות אחרות שגם לא עזרו. פניתי לקריאייטיב אמריקה הם טענו שאין גרסא להורדה של הדרייברים שלי ואם אני רוצה אני יכול לרכוש CD חדש, מאוד נדהמתי - כרטיס קול חדש יחסית ואין אפשרות להורדת דרייברים או עדכון, לא ויתרתי פניתי לקריאייטיב אסיה - שאני יודע שהם רציניים יותר, הם חזרו אלי מהר מאוד עם לינק להורדת IMAGE מלא של הדיסק וכמובן ללא תשלום והם עוד שמחו שפניתי אליהם ועוד יותר שמחו לעזור לי!!! כל הכבוד להם וציון גרוע לסניף האמריקאי שלהם!!! מיותר לציין שהדרייברים שהם סיפקו ה…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. קניתי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו לטלווזיה ויש לי כבל של TV עם שתי פינים (אדום ולבן RCA ) ו צד שני סקארט.. ואין לי ממיר.. ובטלווזיה יש לי את החורים הרגילים ... השאלה אם יש אפשרות לחבר את הרסיבר לפלאזמה עם RCA . הרסיבר שלי : JVC RX-5042 והפלזמה של PILOT

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש עיברית ב Creative Zen Micro? [זה של ה5GB] ואם לא אז כנראה שאני יראה את השירים ככה: ????????? ??? ?? נכון? אגב אני קונה את הנגן בארצות הברית [גירסה אמריקקית]...

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by haimal2003,

שלום פורום HWZONE. אני רוצה לקנות LCD לחדר שלי וחשבתי על 32 אינצ' יש לי דוד שעבר לחברה של טלויזיות והוא אמר לי שהוא יכול להשיג לי את הטלויזיה הבאה FUJICOM LC3201 במחיר 3000 אלף שבזאפ המחיר הכי זול עומד על 3400 . עכשיו חבר שלי שמבין במחשבים ושאר מוצרי החשמל (בני-SubX) המליץ לי על ViewSonic N3240W עכשיו לשאלתי מה יותר טוב , האם השינוי ממש גדול ושווה 500 שקל , ורק לציין שדוד שלי עובד בחברה והוא אמר לי שכל בעיה קטנה שתהיה לי הוא יחליף לי בלי שום בעיה בחדשה מהשקית. אגב אני פתוח להצעות אם יש במחיר הזה משהו יותר טוב (3000~3500) ובגודל 32' תנו לי לינק וחוות דעת . להלן הלינקים : VIEWSONIC http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=581984 FUJICOM http://a.zap.co.il/model.as…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. אני מעונייו לחבר גם את כרטיס הקול שלי וגם את הממיר הדיגיטלי שלי לאותה כניסה אופטית במערכת קולנוע ביתית. לשם כך אני זקוק למפצל או לממתג? (אין לי מושג באמת...) ואיפה אפשר להשיג דבר כזה? (מה שזה לא יהיה) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by itaim,

יש לי וידאו ישן (10שנים+) ויש הפרעות בצפייה (אולי גם בהקלטה.. לא ניסיתי קלטות מוקלטות על וידאוים אחרים) וכל השנים האלה אף פעם לא ניקיתי ראשים אמרו לי שיכול להיות שזאת הבעיה - אבל אני חושב שיכולות להיות עוד מלא סיבות (וידאו ישן - עבר זמנו) בכל מקרה ננסה לנקות אבל איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום , אני מחפש אוזניות + מיקרופן מובנה למטרת משחק והשאלה אילו כדאי ? התעניינתי קצת באתר נעה מחשבים וראיתי את הזוג הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 אמרו לי שכדאי לקנות ועכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם עליהם ? מאוד חשוב לי שהמיקרופון יהיה טוב מצידי לא לקנות אוזניות ולהשקיע במיקרופון אז אני צריך שתי המלצות : 1. אוזניות + מיקרופון מובנה. 2. מיקרופון בלבד. תודה על הסבלנות.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Aner,

מאיפה משיגים? מוריד מהאיכות? לא אוהב את האוזניות של הSONY ERICSSON K800i שלי, מעדיף לחבר אליו CX300 IN EAR

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. שלום, אני מחפש זוג אוזניות חדש, כדי להשלים את ה"סט" הקיים קריאייטיב אקסטיג'י +אלטק לנסינג ADA880 (כבר כמה שנים טובות איתם, ומאוד מרוצה) אין צורך "להתפרע", ואשמח לקבל הצעה לאוזניות טובותעם דגש על הבאס, מכיוון שאני אוהב להאזין למוזיקה בעוצמה גבוהה, ולא תמיד המצב מאפשר :'( המלצות לאוזניות עד 600 ש"ח יתקבלו בברכה, כמו כן - אשמח לדעת היכן לרכוש אותן (אם מישהו יודע על חנות בירושלים, יעזור אף יותר..)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. הם כבר פרסמו מתי הוא יצא? צריך להיות תאריך חדש לא? בשביל שאני לא אטריד כל פעם מחדש, מישהו יכול לתת לינק למקום המדויק שבו מתפרסמים העדכונים בנושא הזה? ושאלה אחרונה... הפירמוור החדש אמור להכיל און דה פליי פלייליסט ו REAL SHUFFLE לא? תודה לכל מי שיענה, ושוב סליחה...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by slater,

שלום!!!!! אני רוצה לקנות נגן mp3 בתקציב של עד 400 שקל ומצאתי שתי אפשרויות: 1.sandisk 256mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8644 והשני: creative muvo tx 128mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1525&products_id=6690 איזה נגן יותר טוב ואיכותי מבין שניהם??? אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה...!!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

אני בהתלבטות קשה האם לקנות את ה IPOD VIDEO החדש עם הזמן סוללה משופר או לקנות את ה ZEN Vision W אני רוצה שזה ישמש לסרטים אבל לא רק כאילו שאני אוכל לשמוע מוסיקה כל הזמן אם יהיה משעמם ולא יהיה לי כוח לראות משהו... אז זה לא ישמש רק מוסיקה ולא רק סרטים או סדרות את שתיהם... המחירים הם 250 דולר אייפוד + 35 דולר הכיסוי שלו לעומת 300 דולר קיאייטיב שהוא מגיע כבר עם כיסוי מטען וקבל כדי שיהיה אפשרי לראות בטלויזיה... אז אפילו מבחינת מכיר עדיף את הקריאייטיב אבל תגידו לי אתם לפי מה שאתם יודעים אם זה יותר טוב מהאייפוד או אם מישהו התנסה בזה אז שיספר קצת תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by PhoeniX-FlamE,

אני מתכוון להתחיל לעבוד עם עריכת סאונד והקלטות, בעיקר עם cubase, ואני מחפש כרטיס שאני יוכל לעבוד איתו - לא איזה onboard. בתקציב יש בסביבות ה1000, עם אפשרות חריגה קלה. אשמח לשמוע הצעות!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

היי ושבוע טוב לכולם,קניתי לפני שלושה ימים כרטיס קול חדש למחשב.. Creative sound blaser 4.1 digital, לחבר אוזניוצ ומיקרופון אני יודע,אבל מה מחברים לכחול ולשחור? צירפתי תמונה... תודה מראש על העזרה, אסף. עריכה:מישהו יכול לעזור לי?? :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים