אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] הצלילים נשמעים עמוקים יותר ולא חדים וצלולים אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... ד''א הלוח אם אמור להיות 5.1 אז כמה חיבורים אמורים להיו…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע מחר לחו"ל ומתכנן לקנות בדיוטי פרי אוזניות. אני רוצה אוזניות שמכסות את האזניים ולא שנכנסות לתוך האוזן הקטנות. התקציב הוא כ- 30$. יש המלצות מיוחדות וטיפים? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש דבר כזה אוזניות BLUETOOTH או אינפרא אדום? אם כן אז איפה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחזיק ב5.1 של לוג'יטק והכרטיס שלי זה 2.1 מעפן.. כל פעם שאני מגביר קצת להרגיש עוצמה השיר או אפילו בלי שיר ברקע מלווה ברעשים ופיצפוצים מעצבנים אם אני משדרג את הכרטיס קול ליותר איכותי ול5.1 יש סיכוי שהרעשים יעלמו ? או שלפחות יגיעו בשלבים יותר קרובים לפוול וווליום כי זה בערך על האמצע ומרעיש.. ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בתחום או במחירים וכדומה, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לקנות מסך סביר בגודל 26 אינץ' במחיר הנקוב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחפש כבר כמה חודשים נגן mp3 שההתמקצעות שלו היא בהקלטת דיבורים (voice recording). אני לומד במכללה ואני רוצה להקליט הרצאות. אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה חזרתי ממחנה אימונים בחו"ל וקיבלתי קלטת של איזה משחק ידידות שערכנו. חבר שלי הלך לאיזה חנות וידאו והמיר את הקלטת לדיסק דיוידי, ניסיתי לצרוב עותק אבל בנרו הוא לא מאפשר לי לעשות אימג' לדיסק. יש מצב שבחנות שמו הגנה על הדיסק? אם לא, יש איזו שהיא דרך אחרת לעשות כמה עותקים לחברי הקבוצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ברשותי הרמקולים הבאים : http://www.amazon.com/Creative-Labs-Cambridge-SoundWorks-Computer/dp/B00000JDH5 Cambridge SoundWorks PCWorks 4.1 הוא מגיע עם 4 רמקולים וסאב. דיי איכותי אני רואה סרטים ושומע מוזיקה האם אני ירגיש הבדל אם נגיד אני אקנה X530? כי הווליום שלי לא כל כך חזק. אבל דיי חזק והייתי רוצה יותר איכות ויותר עוצמה ויותר אפקטים של 5.1 אמיתי . ברשותי DS3L P31 של גיגהביט השאלה שלי היא אם יהיה הבדל בין שלי לבין הלוגיטק?? הבדל קטן? או כמעט כפול וגם בעוצמה?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המכשיר iRiver iFP-799. בנתיים הוא אחלה, חוץ מבעיה קטנה שיש לי איתו. נדמה שבחלק מהשירים, אם אני מנסה להגביר את עוצמת הקול מעל לרמה מסויימת (21 אם אני לא טועה), אין באמת שינוי בעוצמה. מישהו חווה את זה? יש אפשרות לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא אוהב להשאיר את הרסיבר פתוח בלי שהוא עובד אבל אני רוצה שעון מעורר MP3 מהמחשב יש דרך לגרום לרסיבר (ימאהה RXV430) להפתח אחרי כמה זמן ? בערך כמו ההפך מ SLEEP MODE ? יש למישו מושג ? תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות I-River H-320 ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לראות איתו סרטים בצבא. אז אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולראות את הסרטים בטלוויזיה שבפלוגה כי לראות על המסך שלו זה די מסכן. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כרגע הממיר מחובר לLCD בכבל 21 פינים רגיל ב10 ש"ח חבר שלי קנה כבל ב200 ש"ח ואומר שרואים 20-30% שיפור בתמונה. האם זה נכון או אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לחבר שלי סאב נטו בלי כלום חוץ מהממברנה.[15 אינטש] עכשיו למיטב ידיעתינו צריך מגבר פנימי בשביל הסאב שיגביר את האות מהמגבר. איפה אני משיג כזה?
-
לפי שתי חנויות ברשת, בהם מוצע למכירה מוצר המתיימר להיות: CREATIVE ZEN TOUCH 40G מישהו שמע על דבר כזה ? לחץ כאן לחץ כאן כשהחברה בפרוש מציינת כי הקיבולת המוצעת היא 20G ולא יותר? לחץ כאן ** לחנויות המוצגות כאן אין קשר לשאלה אך ורק לגבי המוצר שמוצג.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אין אפשרות לראות כתבות ווידיאו באינטרנט אלא רק לשמוע אותם איך פותרים את זה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מקבל מחשב חדש ואני רוצה לנסות לחבר את הכרטיס קול הישן שלי למחשב החדש(שכבר יש לו כרטיס קול) ולנסות להפעיל את המערכת שלי אם תוספת של עוד רמקולים. אם מישהו יכול להגיד אם זה יפעל או לא בבקשה תגיב כי אני חייב עזרה. :'(
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי ברשותי (בקרוב מאוד!) ASUS D2X. וזה כידוע כרטיס קול מעולה לצורכי סאונד ומוסיקה ומאוד איכותי. השאלה שלי, אני מתכון לחבר אותו למגבר אוזניות (את הכרטיס) והשאלה שלי האם כדי לי להשקיע בDAC חיצוני על מנת להפיק איכות גבוהה יותר? האם אכן אשמע את ההבדלים ואהנה מסאונד איכותי יותר? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי iPod 20 ג'יגה 4G... אז כן, הוא כבר עשה ועושה לי הרבה בעיות, אבל עם זה אני בינתיים מסתדר. יש לי שאלה חשובה. כשאני מעביר דיסק (מקורי כמובן) למחשב עם התוכנה ITUNES, התוכנה מוסיפה את השמות של השירים רק באנגלית כמובן. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף שירים בעברית מהמחשב שלי לספריה ב- ITUNES ושזה יתרגם לי את זה באותו אופן לאנגלית. לא משנה לי אם זו אופציה בתוך התוכנה הנ"ל, או תוכנה חיצונית. תודה, יונתן נ.ב. חג שמח...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום , ראיתי את ה SanDisk Sansa m250 MP3 Player 2GB ב 400 שקל האם זה הנגן הכי טוב לתקציב הנתון ? אני לא צריך שינגן סרטים או שיהיה לו מסך צבעוני אבל איכות קול סבירה ובכלליות נגן משתלם עד כמה שאפשר . אם יש נגנים בתקציב זהה ואיכותיים אז אשמח לדעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לרכוש נגן DVD אשר: - מסוגל לקרוא פורמט DIVX - מסוגל לקרוא קבצי MKV - תומך ב Multisession (צריבה רב פעמית ו\או הוספת קבצים לאחר צריבה) - תומך בכתוביות בעברית ומציג אותן באופן קריא (ז"א לא הפוך ומסורבל, אלה בצבע לבן או צהוב יפה, גדול וקריא) - בעל יכולת עידכון קושחה (FirmWare) - כניסת USB (לא חובה) בקיצור DVD כמו הדגם של LG DV256, רק שיתמוך בכל הדברים שציינתי להלן. התקציב פתוח אבל לא בהגזמה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס קול מכיוון שיש לי ONBOARD בלוח אם שלי (ASUS A8N-SLI DELUXE) והוא לא משהו :\ השאלה אם כרטיס קול חדש באמת ישפיע על איכות השמע? יש לי רמקולים CREATIVE T5900 5.1 ואוזניות שאני משתמש בהם די הרבה ULTRASONE HFI-700 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102188 חשבתי על זה - איך הוא? השימושים שלי במחשב למוזיקה הם בעיקר לשמיעת מוזיקה (קלאסית) ומדי פעם אני גם רוצה להקליט ממקור חיצוני (פסנתר) עם מיקרופון אני מעוניין בכרטיס קול 110-120 דולר בערך מקסימום ואני קונה בחו"ל אז תשוו מחירים מ NEWEGG
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אפשר מערכת קולנוע בערך עד מחיר 900 שח שיהיה 5 רמקולים + סאב .....אם זה רק מגבר יותר טוב מאשר DVD מגבר.. איך זאת ? הנה : http://www.topsale.co.il/product.asp?productid=348 איך היא ? יש לה חיבור למחשב וגם טלויזיה ?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-