עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GoldenACE,

אחרי שנה אוניברסיטאית בלי טלוויזיה קצת היה חסר לי העסק (חחח), החלטתי שהגיע הזמן לא להרוס לי את העינים בצפייה במסך המחשב שלי (19 אינצ') ולקנות משהו שישרת את הרגלי הצפייה שלי, והחלטתי לשאול את המומחים מה כדי, איך ובאיזה גודל. הטווח שלי מהטלוויזיה יהיה בערך 2 מטר (כנראה קצת פחות), כך שאני מניח (לא ממש סגור על זה) שלמשל 40 אינצ' יהיה גדול מדי. והנה בא הקאטצ אני אראה בעיקר דברים שהורדתי מהמחשב (הרוב דיוידי ריפ ובלורייריפ), כך שאני עדיין לא בטוח אם לא כדי לי לקנות מסך מחשב ממש איכותי בגודל נניח של 26 אינצ', גם חשובה לי הדעה שלכם בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Leadtek WinFast PVR3000 TV Capture Card PVR3000 עשיתי השוואה ZAP הוא עולה 440 כמו כן אני אמרתי כבר בהודעה הקודמת שאני חדש בעסק של כרטיס טלויזיה אז אם תוכלו להגיד לי אם זה הכרטיס הנייל יספיק בשביל קידודים,ריפים וכדומה אם יש כרטיס יותר זול שיתאים לדבר האלה גם ישמח לשמוע לגביו תודה מראש האיסקיו שלי הוא 489283815 המסנגיר הוא eliran_orlik@hotmail.co.il

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by huber,

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20081010235709_Disney_Expects_Blu_Ray_Sales_to_Surpass_DVD_in_Two_Years.html זה "מפי החמור" אז לקחת בעירבון מוגבל, למרות שאני חושב שזה בלתי נמנע. מחירי ה LCD TV צונחים באופן קבוע, החדירה הולכת וגוברת וכיום כל סרט שיוצא כמעט יוצא גם ב BR, ככה ששנתיים נראה תחזית סבירה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by artv8,

היי, שלום לכם. אני מחפש אוזניות איכותיות עד 200 שח. אוזניות קשת,שמצד אחד הם מונחות על האוזן (לא עוטפות את כל האוזן), אבל מצד שני, הקול לא מתפזר לסביבה. האוזניות מיועדות לשמיעת מוסיקה וסרטים במחשב. :s05: אשמח להכוונה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. שלום, חבר ביקש ממני עצה אז אני אפנה את השאלה אליכם. במחשב שלו אין סאונד כרגע בכלל,זה רשום לו שאין התקן קול, הוא חושב שזה בגלל וירוס או משהו, הוא לא יודע מה דגם הלוח אם שלו רק שהוא מתוצרת MSI, אני המלצתי לו להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם שבהם בדרך כלל יש גם את הדריברים של הקול אבל הוא לא מוצא את הדיסק. דרך אגב גם הEVEREST לא מזהה לו את הלוח אם הוא לא יכול לראות בו דגם. השאלה שלי היא איך אני יכול לברר מהו הדריבר קול הנכון למחשב שלו? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by maor_av,

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כפתור ווליום ( פוטנציומטר) לכרטיס קול או ללוח אם או שצריך לשניהם יחד ? על מנת שישלוט על הווליום ולא להשתמש עם הציקסר של מערכת ההפעלה ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by Froze,

אהלן ברשותי מחשב, PS3 ורמקול אחד. עד היום חיברתי את ה PS לרמקולים בעזרת כבל AVI עם שני מתאמים. היום החלטתי שהגיע הזמן שגם למחשב יהיה סאונד אז קניתי מפצל וכבל עם שתי יציאות פין שכאלה (אין לי מושג איך קוראים לזה |: ). בקיצור, זה יצא ככה: כבל AV שמעביר סאונד מה PS מחובר למתאם > מחובר למפצל שני פינים לאחד (ופה גם נכנס כבל סאונד למחשב) > מתאם נקבה לנקבה > כאן נכנס הכבל של הרמקול. הבעיה היא שאי אפשר לשמוע משניהם בו זמנית, חייבים לנתק משהו. מקווה שהבנתם משהו מההסבר, אבל מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by אבי11,

הי קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן של חברה שנקראת KWORLD . דגם הכרטיס KW-TV878-FBK . מצאתי דרייבר באתר DRIVERGUIDE והתקנתי אותו. עד כאן הכל נראה בסדר. אני מניח שצריך גם את התוכנה שלו שמאפשרת כיוון של התחנות וצפיה בשידורים וכיו"ב. אני לא יודע אפילו איזו תוכנה צריך. אם מישהו מכיר ויודע או יודע היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת, אנא הודיעו לי. תודה. דרך אגב, אני לא מכיר את הנושא בכלל, אז נא לתת הסברים בהתאם.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. הכוונה היא להצגה של קבצי SRT, ברוב הנגנים הכתוביות ממש קטנות.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. מחפש המלצות לDVD שיהיה יותר נורמאלי מהדגם שמוכרים בדיוטי פרי להלן הדגם: http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=140&mId=1&cId=23&sId=20 אני צריך המלצה שתצליח לשכנע את אבא שלי לקנות משהו יותר נורמאלי (עדיף עם מגבר פנימי) אני מעדיף דגם שיכלול בתוכו גם HD פנימי ולא צריבה ישירה לDVD את הDVD של הדיוטי מוכרים ב200$ - אני אשמח לקבל הצעות לאחד יותר איכותי אבל לא חורג במידה מטורפת מהמחיר. תודה לכול המבינים. עריכה: רק תראו כמה BIGBOX רוצים עליו: http://bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=9935&VariantID=9936

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניים להחליף את טלוזית ה crt הישנה בסלון ולהביא lcd מינימום 32" התקציב הוא 5000 ש"ח תודה מראש לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by Elad91,

צריך המלצה לאוזניות בתקציב 200-300 למוזיקה, שיהיו אוזניות נורמליות (לא אוזניות כפתור, In ear), שיהיו נוחות, ולא גדולות מדי. תודה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. לאחר שקראתי בפורום על אנשים ש"מצאו" בביתם אוצרות ישנים, נזכרתי שיש ברשות הוריי רמקולים רצפתיים ישנים והחלטתי לחקור... מצאתי את הרמקולים במחסן, הרמקולים הם בני 12~15 שנה, רמקולים רצפתיים מעץ, מחברת Sansui ובעצם זה כל מה שידוע לי; מה דעתכם? הם שווים משהו? -רון

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by AreaDooM,

אני יודע שזה תקציב מסכן ,אבל זה מה יש , למשחקים ולשיחות . תודה. *אם אין משהו בתקציב הזה אלא קרוב תמליצו לי גם

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  15. האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD שהוא לא מתחבר לטלויזיה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by shlomi8,

אני מחבר את הטלויזיה שלי למחשב עם חיבור כזה צהוב ושחור בצד שני...הבעיה שרואים דיי גרוע בטלויזיה מטושטש כזה, ובסרטים זה מראה לי רק מסך שחור... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by ravid,

כמו שהכותרת אומרת, רק שיכיל בתוכו: יציאה למגבר, שניים יהיה אפילו טוב יותר. mp3 אלא מה. רצוי עם שלט. לא להגזים עם המחיר. :-X תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. מה דעתכם על האוזניות האלה לנגן T10 של אייריבר אני יכול להביא אותה במחיר של 120-130$ יש שם מנגנון נגד רעשים תאכלס שמעתי את האוזניות האלה והם לא רעות השאלה אם הן שוות את המחיר הזה תודה.

19. אני ממש לא מבין בתחום או במחירים וכדומה, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לקנות מסך סביר בגודל 26 אינץ' במחיר הנקוב. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. שלום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0 כנסו^^ אני מבקש מכל מי שיש לו ציוד אאודיו או נגנים וכו' תביאו נראה נשווה נשמע וכו' מצפה לראותכם.. ב12.00 ב4.4

21. יש לי כרטיס ONBOARD במחשב חדש (לוח GIGABYTE M55 Plus) כרטיס קול מסוג RealTek High Definition Audio מאז שהתקנתי את המחשב אני לא יכול לשלוט על העוצמה של המיקרופון. משהו מאוד מוזר ניסיתי להתקין את הדרייבר שוב וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון? יכול להיות שמשהו דפוק בלוח שהביאו לי?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. תארתי לעצמי שלא חחח אבל אם כן יהיה נחמד לדעת או שאולי אתם מממממממש נחמדים ואתם רוצים ליצור לי עידכון כזה חח?

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by ic10,

שלום האם במערכות 5.1 כששומעים מוסיקה ושאר דברים, האם שומעים אותם בכל הרמקולים למרות שמוסיקה היא ב 2.1? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by noambar,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני לא יודע איזה עדיף. Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote או Creative Inspire T5900 או שלמישהוא יש הצעה אחרת? (עד 800 ש"ח ואני גם רוצה לתלות אותם על הקיר).

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by לי:)(:,

שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.