עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני נוסע מחר לחו"ל ומתכנן לקנות בדיוטי פרי אוזניות. אני רוצה אוזניות שמכסות את האזניים ולא שנכנסות לתוך האוזן הקטנות. התקציב הוא כ- 30$. יש המלצות מיוחדות וטיפים? תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. שלום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0 כנסו^^ אני מבקש מכל מי שיש לו ציוד אאודיו או נגנים וכו' תביאו נראה נשווה נשמע וכו' מצפה לראותכם.. ב12.00 ב4.4

4. Started by chilik,

מחפש כבר כמה חודשים נגן mp3 שההתמקצעות שלו היא בהקלטת דיבורים (voice recording). אני לומד במכללה ואני רוצה להקליט הרצאות. אשמח אם מישהו יעזור לי.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by aleXtazi,

אני צריך המלצות לכרטיס קול שתומך ב מידי למי שלא יודע זה כניסה של Input אבל של חיבור סינטי או גיטרה וכל זה

6. מה דעתכם על האוזניות האלה לנגן T10 של אייריבר אני יכול להביא אותה במחיר של 120-130$ יש שם מנגנון נגד רעשים תאכלס שמעתי את האוזניות האלה והם לא רעות השאלה אם הן שוות את המחיר הזה תודה.

7. Started by master24,

אני רוצה לקנות נגן של 512mb בסביבות ה-300-400 ש"ח. שיהיה עם טייפ מנהלים , איכות שמיעה טובה ועדיפות גבוהה לתמיכה בעברית. מישהו יודע עם הנגן Clubin newStick 512MB הוא בעל תמיכה בעברית (מתוך ידע אישי ודאי ,לא על סמך פרסומים!)? אני מתלבט בינו לבין הדגם של mag שלפי מה שהבנתי יש לו תמיכה בעברית, אבל זמן ניגון יחסית קצר לסוללה? למישהו יש מושג על הבדלי איכות השמע ביניהם? אודה מאוד למי שכול לעזור לי!!!!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. כרטיס מסך, כרטיס קול ודיסק קשיח. כרטיס מסך עדיפות ל nvidia pci-e כרטיס ממוצע + רק שיתאים לחיבור ק"ב. כרטיס קול מינימום 5.1 וכמובן שיתאים לחיבור לרסיבר. דיסק קשיח כמה שיותר שקט כמובן ועם זאת, שיהיו לו ביצועים טובים. על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. ברשותי הרמקולים הבאים : http://www.amazon.com/Creative-Labs-Cambridge-SoundWorks-Computer/dp/B00000JDH5 Cambridge SoundWorks PCWorks 4.1 הוא מגיע עם 4 רמקולים וסאב. דיי איכותי אני רואה סרטים ושומע מוזיקה האם אני ירגיש הבדל אם נגיד אני אקנה X530? כי הווליום שלי לא כל כך חזק. אבל דיי חזק והייתי רוצה יותר איכות ויותר עוצמה ויותר אפקטים של 5.1 אמיתי . ברשותי DS3L P31 של גיגהביט השאלה שלי היא אם יהיה הבדל בין שלי לבין הלוגיטק?? הבדל קטן? או כמעט כפול וגם בעוצמה?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by Silver Dragon,

פירוט: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1344328 אני מחפש רמקולים למשחקים, פחות למוזיקה. האם הרמקולים האלו שווים?? עם יש לכם דגמים אחרים להציע לי אז סבבה.. תודה..

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by TimoTy,

מציאים לי פה מקולים של GP 5.1 ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע ודעה עליהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by PhoeniX-FlamE,

אני מתכוון להתחיל לעבוד עם עריכת סאונד והקלטות, בעיקר עם cubase, ואני מחפש כרטיס שאני יוכל לעבוד איתו - לא איזה onboard. בתקציב יש בסביבות ה1000, עם אפשרות חריגה קלה. אשמח לשמוע הצעות!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by matan2000,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לטלוויזיה רגילה (לא דקה) , מיקום - סלון מואר בעלת חיבור אודיו וידאו(לפלייסטשיין)(DVD) אם ניתן 2 חיבורים כאלו - 1 אחורה וקדימה או שניים אחורה תודה מראש על כל תשובה

15. Started by GENERAL,

שלום יש לי מחשב 2.4 בעל לוח אם shuttle av40s משום מה הwindows לא מזהה את הכרטיס קול כאשר אני נכנס למערכת -> מנהל התקנים מופיע שם כי הבקר מסך והבקר קול לא מזוההים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. Started by kobim,

היי אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה בשביל XBOX360 ,בשביל סתם לראות תוכניות דרך יס וקצת DVD.... התקציב הוא מקסימום 5500 ש"ח והייתי רוצה שהיא תיהיה 37 אינץ' אבל אם זה בלתי אפשרי אז 32 אינץ' גם טוב.. מצאתי אחת ואני מעוניין בדעות שלכם: http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411590 אשמח לעוד רעיונות.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by slip,

לפני כמה חודשים קניתי לי "CX300" שאלתי את המוכר לגבי אחריות והוא אמר לי שאין אחריות עליהם,והאמנתי לו בלי לבדוק לעומק.בהתחלה התלהבתי מהאיכות קול שלהם אפילו שלא חשבתי שהיא בשמיים כמו שכולם אומרים,בזמן האחרון היה לי בעיות איתה אוזניה אחת נשמעת חלש מהשנייה ובכלל שניהם יצאו מהמקום או שהדבק פתאום התפורר אני לא יודע,ובדיוק לפני כמה ימים אני קורא שבחור בHWZONE אומר שכן יש אחריות על האוזניות ועוד לשנתיים!,בדקתי באתר של סנהיזר וגם שם כתוב שהאחריות היא לשנתיים .התחלתי לדאוג שאולי קיבלתי אוזניות מזויפות במחיר מלא (299ש"ח). חשבתי לעצמי מה אני אמור לעשות עם זה -או לבוא לחנות ולהגיד שמע בן אדם קניתי פה אוזניות שהייתי אמור לקבל עליהם אחריות ולא קיבלתי שיט ויכול להיות שמכרתם פה איזה …

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by D-j-d,

שלום חבר'ה, הרמקולים הנוכחיים שלי שאני מאוד אהבתי הלכו.. קוראים להם: LUXEON E.B 2.1 דברים נשמעו בהם מעולה.. אני בן אדם שמתעסק ושומע המון טראנס ומשחק במשחקים כבדים. כרגע אני מחפש רמקולים בתקציב של מקסימום 400 ש"ח. מערכת 2.1 עם דגש על איכות שמע טובה! חשוב לי שהבאס יהיה חד וישמעו את הצלילים הגבוהים כמו צריך.. על מה תוכלו להמליץ לי? תודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by EAD,

היי ברשותי (בקרוב מאוד!) ASUS D2X. וזה כידוע כרטיס קול מעולה לצורכי סאונד ומוסיקה ומאוד איכותי. השאלה שלי, אני מתכון לחבר אותו למגבר אוזניות (את הכרטיס) והשאלה שלי האם כדי לי להשקיע בDAC חיצוני על מנת להפיק איכות גבוהה יותר? האם אכן אשמע את ההבדלים ואהנה מסאונד איכותי יותר? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. שלום, קיבלתי iPod 20 ג'יגה 4G... אז כן, הוא כבר עשה ועושה לי הרבה בעיות, אבל עם זה אני בינתיים מסתדר. יש לי שאלה חשובה. כשאני מעביר דיסק (מקורי כמובן) למחשב עם התוכנה ITUNES, התוכנה מוסיפה את השמות של השירים רק באנגלית כמובן. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף שירים בעברית מהמחשב שלי לספריה ב- ITUNES ושזה יתרגם לי את זה באותו אופן לאנגלית. לא משנה לי אם זו אופציה בתוך התוכנה הנ"ל, או תוכנה חיצונית. תודה, יונתן נ.ב. חג שמח...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by dood,

שלום , ראיתי את ה SanDisk Sansa m250 MP3 Player 2GB ב 400 שקל האם זה הנגן הכי טוב לתקציב הנתון ? אני לא צריך שינגן סרטים או שיהיה לו מסך צבעוני אבל איכות קול סבירה ובכלליות נגן משתלם עד כמה שאפשר . אם יש נגנים בתקציב זהה ואיכותיים אז אשמח לדעת תודה.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס TV אבל יש לי כמה שאלות: אם אני קונה את הכרטיס הזה אני יכול לחבר אליו כבלים ולראות TV ? הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-226604231.JPG אם צריך עוד משהו תגידו...

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.