עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי את הסנהייזר HD560 ovation II, ואני מחפש עוד זוג אוזניות כמה שיותר דומות באופיין לאלו. גם לא רוצה לשלם מחיר מוגזם על אזניות יקרות בהרבה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by ranran,

זה האופציות -CX 300 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500830 -EP-630 http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11397&nav=1 -MDR-EX51LP http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11035138 איזה משלושת אלה הכי עדיף?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  3. http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/650x650/MDRNC6.jpg שווה לקנות? 40$

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. יש לי דיסקים של מוזיקה(חינמיים שאין עליהם זכויות יוצרים),אני רוצה להתעתיק אותם לכונן הקשיח ללא קידוד בפורמט אחר(שישארו wav) ושהדיסק יהיה מחולק לטראקים על הדסיק הקשיח ולא בתור קובץ ארוך שמכיל את כל האלבום על טראק אחד,איך אני צריך להגדיר את התוכנה שתעתיק את המידע בצורה הכי מדויקת ואופטימלית עם תיקוני שגיאות וכל מה שצריך בשביל שיצא דיסק זהה??

6. Started by (iriver H10),

האם הוא באמת איטי כל כך כמו שהביקורות אומרות? התמיכה בעברית היא תמיכה מלאה? זאת אומרת לא הפוכה. הייתי שמח לשמוע ממישהו שיש לו את הנגן.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by mani007,

אהלן חברה רציתי לדעת עם בנגן הזה יש הבדל בין הגרסא אירופית לגרסא האמריקאית אם אפשר תשובה מהר למה זה דיי דחוף תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

התקציב הוא 700 ש"ח. חובה: סאונד טוב, במיוחד בשביל משחקי יריות, פיצוצים וכו'.... כלומר עם באס יותר טוב וחוזק.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. לכולם.רכשנו כבר לבית טלוזייה מסוג 32 אינטש של סמסונג 450 שזה ידוע לי hd ready/ אני מתלבט בין ב a550 לדגם ה 37 אינטש שכאמור הוא hd full אני מבין שהרזולוצייה במסך גבוהה 1920 על 1080. העניין שבדקתי באתר של סמסונג והניגודיות מופיעה במפרט 1:30000 לדגמי 32 ו 37. בידיוק כמו בדגם ה a 450. הקצב רענון 5 ms לעומת 6 ב a 450. שאלתי האם ההפרש של 1000 שח ביו ה פול היי דיפינישין לבין הראדי מצדיק את ההשקעה? רוב הסרטים והסדרות שאני אראה הם דרך המחשב אני יודע שבארץ היי דיפינישין פול זה לא זה עדיין. מה דעתכם??יהיה הבדל משמעותי?או שלא כדאי להוסיף את ה 1000 שח הללו?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by pak82,

חשבתי לקנות את המקרן הזה Aiptek PocketCinema T10 בשביל להקרין סרטים ביתים ותמונות על הקיר במרפסת. מבחינת המחיר זה האזור שאני מעוניין להשקיע (1300-1500 ש"ח) השאלה שלי היא האם הוא בסדרא או שחבל על הכסף?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by tronado,

אני רוצה לקות אוזניות גדולות ורציתי לרואת עלמה אתם ממליצים המחיר הוא עד 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. קניתי לפני כמה שבועות Sansa Clip (אחלה של נגן ד"א) אבל האוזניות שמגיעות איתו לא מדהימות וכשאני רץ איתן הן נופלות מהאוזן כמעט כל רגע, אז אני מחפש אוזניות אחרות. אני לא רוצה in ear כי בזמן ריצה החוט של האוזניות כל הזמן זז ושומעים את זה חזק, וזה דיי מעצבן אותי. חוץ מזה גם חשוב לי שאני אוכל לשמוע את מה שאומרים לי בזמן האימון. אני בסה"כ מחפש אוזניות כפתור פשוטות עם איכות סאונד סבירה פלוס שנתפסות טוב יחסית באוזן וייפלו לעיתים נדירות. איזור ה100 שקל זה תקציב מכובד בשביל זה, לא?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. מעוניין בהצעת מחיר לגבי הaudiophile 2496

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by slater,

שלום!!!!! אני רוצה לקנות נגן mp3 בתקציב של עד 400 שקל ומצאתי שתי אפשרויות: 1.sandisk 256mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8644 והשני: creative muvo tx 128mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1525&products_id=6690 איזה נגן יותר טוב ואיכותי מבין שניהם??? אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה...!!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by domuzy,

במחשב שלי מחובר לLCD ישירות עם HDMI והסאונד יוצא בSPDIF מכרטיס של M2A-VM של ASUS לרסיבר שמפצל את הסאונד בין 2 רמקולים קדמיים רצפתיים, שניים לווייניים אחוריים ועוד שניים סראונד+סנטר (אין סאב). סאונד עובר באופן רגיל, אך לא מספק. מבלי שהתקנתי חבילת מקודדים (כגון K-LITE), הסאונד נשמע (תלוי בסוג הקובץ המשודר) בסטריאו (שניים קדמיים בלבד). לאחר שהתקנתי גם את K-LITE וגם שיחקתי בהגדרות AC3FILTER, שמעתי באופן לא מוחלט בכל הרמקולים, כאשר הדבר לא נשמר. שאלותיי הן כאלו: האם קיימות הגדרות/אפשרות לשמוע בכל הרמקולים בכל הזמן (סרטים ומוזיקה)? אם לא, וזה תלוי בסוג הקובץ ובאיכותו - האם רק קבצי AC3 בסרטים ישודרו בכל הרמקולים? אתמול ראיתי איזה קובץ וידאו (לא AC3) שהסאונד בו היה נוראי (כמו דיס…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by PhoeniX-FlamE,

אני מתכוון להתחיל לעבוד עם עריכת סאונד והקלטות, בעיקר עם cubase, ואני מחפש כרטיס שאני יוכל לעבוד איתו - לא איזה onboard. בתקציב יש בסביבות ה1000, עם אפשרות חריגה קלה. אשמח לשמוע הצעות!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by lamer4ever,

האם יש דרך לנגן סרטים על טלויזיה מדיסק קשיח חיצוני ?

18. Started by overload,

האפשרות לשמיעה בסטאריו לחמישה ערוצים מחלקת את הסטאריו לרמקולים האחוריים ולקדמיים בדיוק אותו הדבר? מדיבר במגבר של ימאה ( ), אבל זה בטח אותו דבר בכל המגברים.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by DorSHTN,

אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. היי, אני מעוניין לקנות נגן mp3 שהוא גם disk on key. המבחר הוא עצום לכן החלטתי לנות לפורום בבקשת עזרה. ממה שראיתי יש את ה MP3/MP4 Deejay 256MB Ergotech וה MP3/MP4 Muvo NX 128MB Creative. מבין שני אלו מי נראה לכם יותר כדאי? כמו כן אם יש הצעות אחרות או חברות טובות אחרות נא ידעו אותי. כמו כן, מה ההבדל בין נגן מבוסס זיכרון פנימי ונגן מבוסס דיסק קשיח, האם זה הנפח? תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by Bebush,

היי, עשיתי פורמט למחשב, והתקנתי windows 7 מחדש (אחרי שכבר היה לי) ואחרי שהתקנתי הורדתי את הרייבר הכי חדש לכרטיס קול המובנה שלי (לוח אם של גיג'הבייט) הדרייברים הם גרסה R2.48 וכל פעם שאני בווינדוס רואה סרט\סרטון\טים ספייק אני שומע רשם של "TS" (בעיקר כמו ששומעים באותיות "ס","ש", "S") וזה מחרפן אותי. לפני שעשיתי פורמט הכל עבד טוב בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? בדקתי את האקווליזר, לא מופעל, גם לא "סביבת הסאונד" הכל על הגדרות ברירת מחדל.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. Started by Amihai,

אני מקבל מחשב חדש ואני רוצה לנסות לחבר את הכרטיס קול הישן שלי למחשב החדש(שכבר יש לו כרטיס קול) ולנסות להפעיל את המערכת שלי אם תוספת של עוד רמקולים. אם מישהו יכול להגיד אם זה יפעל או לא בבקשה תגיב כי אני חייב עזרה. :'(

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by maor_av,

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כפתור ווליום ( פוטנציומטר) לכרטיס קול או ללוח אם או שצריך לשניהם יחד ? על מנת שישלוט על הווליום ולא להשתמש עם הציקסר של מערכת ההפעלה ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים