אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מקווה שאני בפורום הנכון..... הורדתי קובץ מוסיקה בעל סיומת של cmi....(כ- 400 מגה). מישהו יכול להסביר לי איזה סוג סיומת זו ואיך אני פותח קובץ כזה....? (cmi.*). תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון לכרטיס קול על הלוח ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שאת מה שאני מקליט במקרופון אני אשמע רק דרך האוזניה של המיקרופון (זה אוזניה ומיקרופון ביחד כמו אלה של הטלפניות). את האוזניה חיברתי לערוץ הסנטר ואני רוצה לשמוע את מה שאני אומר באוזניה רק בערוץ הנוכחי ולא בכל הרמקולים. המטרה היא לשחק עם חברים ברשת ושאני אוכל לדבר איתם תוך כדי משחק ולשמוע את זה באוזניה ואת שאר המשחקק לשמוע ברמקולים. הלוח שלי הוא ABIT NF-2SL והכרטיס קול הוא NFORCE. איך אני עושה את מה שרציתי. אם זה לא בהגדרות של הכרטיס קול אז אולי ע"י איזה תוכנה כלשהי (אולי אפשר ברוג'ר וילקו?)
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מערכת 2.1 טובה או שיש מקום לשיפור ? (חדר קטן, אין מקום למערכת 5.1)
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה על אוזניות במחיר של עד 600 שקלים האוזניות יחוברו למחשב, לכרטיס קול על לוח האם אלא אם כן יש המלצה על כרטיס קול יעודי במחיר זול ספציפית, אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ממושך של שעות עוד דגש הוא על איכות הבניה, האוזניות הקודמות שלי (SENNHEIZER HD 212Pro) היו על הפנים מבחינת נוחות ואיכות הבניה כעת אני מחפש חוויה מתקנת וחשוב לי מאוד הנוחות והאיכות (של הבניה, יותר מאשר של הסאונד, אך כמובן הסאונד חשוב מאוד) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הצעות למערכת קולנוע ביתית בסביבות 2000 שקל לא צריך DVD כבר יש לי אחד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ או באיביי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ממירים אלחוטיים שנקראים pc to tv ויש גם מה שנקרא מדיה סטרימר יש לכם מושג מה ההבדלים ביניהם ולאיזה מהם ניתנת עדיפות? ואם יש איזה המלצות על מכשירים ספציפיים אני אשמח, אם אפשר גם אני אשמח קצת לפירוט קצר על כל אחד מהמכשירים (PC2TV / מדיה סטרימר)
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הממ של סוניי זה מה שכתוב מאחורה: sony ss-d790AV RATED IMPEDANCE: 6 וציור כזה של אוזניות חחח MAXIMUM INPUT POWER : 200W מישהו מכיר אותם? איך הם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על נגן ה - mp3 של חברת A-Data http://www.adata.com.tw/en/products-m-mp3-mp201.htm או http://www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm המפרט שלו נראה ממש טוב (128MB זכרון פנימי, כונן SD/MMC מובנה, רדיו FM, קטן יחסית, USB2.0) וגם המחיר שלו הגיוני (380 ש"ח ב - ksp). הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות באינטרנט בכלל, ובחנות נתנו לי רק להסתכל על הנגן בתוך הקופסא כך שלא יכולתי להתרשם מאיכות ההרכבה. למישהו יש את הנגן הזה? תודה, חגי
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך LCD, כנראה "20/22 רחב, וכרטיס מסך ATI 3850. בנוסף יש לי כרטיס קול Audigy. כרגע יש לי בבית HOT, אבל אני מתכנן לעבור ל- Yes מתישהו (אם זה משנה). מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לצפות באמצעות המסך של המחשב בטלויזיה באיכות טובה, וגם לנצל את הרמקולים 5.1 שיש לי בחדר (Z-640). השאלה שלי זה איזה כרטיס טלויזיה בדיוק אני צריך, איזה חיבורים צריכים להיות לא? ואיך אני מכסה את העניין של הקול. להחליף כל פעם חיבורים לא בא בחשבון. אני רוצה שתהיה לי האפשרות להחליף בין המחשב בתור PC לבין שימושו כטלויזיה. האם לדוגמא Media Center Edition יעזור לי פה? אני רוצה להריץ גם משחקים כמובן, ואת שאר התוכנות הרגילות כמו וורד וויזואל סטודיו וכו'. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה לא ראיתי שנפתח כבר אותה שאלה למטה כאן בפורום אז אני יוסיף את הכותרת לשם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כדבר הראשון הייתי מעוניין שתסבירו לי מעט על האוזניות IN-AIR. ממה שהבנתי הן נכנסות לתעלת האוזן וכך מונעות לגמרי רעש מהסביבה כמו כפתור למשל, והן יושבות טוב יותר על האוזן, ולכן מתאימות יותר לריצה למשל. כמו כן, יש איתן בעיה בשירים עם באסים גבוהים, כי סוג האוזניות הזה מנחית את הבאס. תוכלו להוסיף לי כמה שיותר פרטים על אוזניות אלו? כמו כן, אני מעוניין לקנות אוזניות כאלו, ובחנות הנ"ל (NewEgg- www.newegg.com). העניין הוא שאני אפילו לא מוצא את המבחר שלהם בחנות.. הדבר היחידי שמצאתי הוא פה: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2100210362+1291520211&Submit=ENE&SubCategory=362 אבל אני בטוח שלא הגעתי לעמוד הנכון, ואמור להיות עמוד עם מבחר גדול יותר של א…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. חיברתי את הממיר של הוט למערכת (z-5500), ולטלוויזיה (ua40d6000), ומשום מה הקול והווידאיו לא מסונכרנים. אני חושב שהקול בא באיחור, ראיתי שיש אפשרות בהגדרות של הממיר לעשות דילאי לקול, אבל אין אפשרות לתמונה. כשאני שומע מהטלוויזיה הכל נשמע בסדר גמור. מה לדעתכם אפשר לעשות? אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לצערי הרב לא החכימו באנוידיה ופיתחו את היהלום הכתר של לוחות האם שלהם וזה הקידוד אונבורד של הסאונדסטורם. אני לא עומד לשדרג את הלוח עוד הרבה הרבה זמן בעקבות הודעה כזאת, שגדרוג משמעו קניית אוודיוגי משמע השקעה רצינית חבל, למרות שיש לוחות חדשים שעושים קידוד און דה פליי אבל עדיין עצוב לי על הסאונדסטורם המעולה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מהיכן ניתן לקנות כבל אודיו אופטי באורך של 5 מטרים ? מחיפוש בגוגל יש מכל מיני אתרים"וירטואלים" כאלה עם משלוח.. אני גר באיזור הקריות ואני מחפש חנות פיזית לקנות ממנה.. ב-KSP באייבורי ובאופיס דיפו מצאתי רק באורך 3 מטר.. באתר של באג גם כן לא מצאתי.. מישהו מכיר אולי מקום שניתן לקנות בו עוד היום את הכבל הנ"ל ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי איכות טובה באוזניות, לא קריטי לי אם יש מיקרופון או אין.אני מעוניין באוזניות אטומות לרעש מסביב - שמקיפות את כל האוזן,כרגע יש לי HD555 שהן מעולות, אבל הHD פתוחות ואני שומע את אבא שלי מפליץ מהסלון. בכל אופן השימוש העיקרי יהיה בעיקר למשחקים. ראיתי כמה סוגים, קראתי קצת ביקורות על Sennheiser PC330 Headset שעולות סביבות 540 שקל, קיבלו ביקורת לא רעה בכלל. והתעניינתי גם בHD 200 של סנהייזר רק לא ממש הבנתי אם הן אטומות לרעשים או לא. אני לא נעול על כלום ככה שאני מוכן לשמוע עוד הצעות. טווח מחירים עד 650 שקל מבחינתי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קניתי בזמנו במכירה הקבוצתית של הפורום רמקולי MICROLAB SOLO 6C והשתמשתי בהם עד עכשיו בלי בעיות מיוחדות. חיברתי אותם למחשב הנייד שלי וכשהזזתי אותו שמעתי רעש מהרמקולים כמו של בעיית מגעים ומאז הרמקול הימני מוציא צליל מעוות. השמאלי עובד בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה והאם אפשר לתקן אותה לבד? אם לא- איפה ניתן לטפל בהם? עדכון: עכשיו הרמקול מרעיש מאוד כשמדליקים אותו (אפילו כשהוא לא מחובר) ואי אפשר להשתמש בו כלל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לחבר את הלפטופ למערכת קולנוע ביתית 5.1 אני רוצה לקנות כרטיס קול USB? מה כדאי לקנות, ואיך מחברים את זה למערכת עם איזה חוטים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי סיטרואן C5 שכרגע יש בה רדיו דיסק מקורי, טוויטרים מקוריים בפינות הדשבורד והחלון הקדמי, ורמקולים 6.5" מקוריים, אחד בכל דלת (כלומר 4). אני רוצה מערכת שישמעו יפה ונקי, ושתהיה גם חזקה, אבל לא צריך מאוד חזקה, בגבול הסבירות. אז מה אתם ממליצים לי לשים? (נ.ב. אני מעדיף לשמור את הרדיו דיסק המקורי אם הוא מספיק איכותי כי יש לו שליטה מההגה ואם אני יחליף לא תהיה, כמו כן יש לי את האפשרות לבקש מהליסינג שיכניסו לי MP3 בחינם....) התקציב יכול להגיע גם ל 4000-5000 אם צריך, אבל אני מעדיף שיהיה בהרבה פחות(2000-3000), שתהיה תמורה טובה למחיר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קיבלתי היום רמקולים חדשים, Creative Inspire 2.1 2500. ויש לי בעית הד. לכל צליל יש הד. למשל מישהו נכנס למסנג'ר, אז חוץ מהדינג, יש גם גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג. וגם שיחקתי ג'נרל, אז לא הבנתי אף הסבר שהיה במהלך המשחק כי כל המילים התרחבשו בגלל ההד וככה גם עם הפלייט סימולטור. כרגע שני הרמקולים הקטנים על השולחן והסאב-בופר יושב על המחשב (מתחת לשולחן) בהתחלה הסאב היה על השולחן אבל הוא גרם לבעיות (השנאי היה קרוב מדי למסך וגם לויברציות). מה ניתן לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
בתקציב עד 300 ש"ח יד שניה יהיה מצויין אם למישהו יש כאן ורוצה למכור. ואם לא אז יש המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך LCD 32 בתקציב של עד 2100 ש"ח. הטלוויזיה הזאת תהיה לאחותי לחדר(בת 20,אבל מה זה משנה חח) קיצר זה מתנה ואין לי הרבה כסף אשמח אם אנשים יעזרו לי לבחור. מספר דברים: *החנות צריכה להיות באזור המרכז(הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה,רמת גן,ועוד) *זה צריך להיות מסך HD,עדיפות לHD FULL. *אשמח אם אתם מביאים המלצה למסך,תתנו גם לינק ומחיר(מן הסתם). בברכה,איתי.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-