אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. הייתי רוצה לדעת טיפה פרטים על זה.. מה האפשרויות.. מה הדבר הזה עושה בתכלס... מה המחירים וכדו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחביר לממיר YES או HOT.. איזה חיבורים הוא צריך? מה המחירים? תודה, לירון.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עתיד לקנות בימים הקרובים מערכת רמקולים all in one למחשב.טרם החלטתי אילו אבל רציתי לברר עם המבינים לפני שאני קונה. האם אוכל להנות מסרטי HD שקידוד הסאונד שלהם הוא ב DTS עם רמקולים כאלה. לפי מה שאמר לי אחד המוכרים,במידה וכרטיס הקול שלי מסוגל לפענח את הקידוד הזה,אז אין צורך שהמגבר של הרמקולים יצטרך לפענח אותו ואוכל להנות מסאונד איכותי בסראונד. האם נכון הדבר? ואם כן,איזה כרטיס קול סביר אפשר לקנות במחיר סביר שיתאים לי למצב הזה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הי, מחפש רמקולים טובים ככל הניתן בגבולות התקציב הזה ואף פחות מכך. אנא, אל תמליצו לי בבקשה על דברים יקרים מזה (גם לא על אלטק לנסינג) - זה התקציב שהמשרד שלי הקציב לרמקולים שהוא רוכש. המטרה - מוסיקה בלבד. דגש נוסף - לא חשוב לי לפוצץ בבסים, ובטח לא בווליום (אחרת אפוטר). תודה, איל
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואני מתלבת בין Microlab X-13 לZ4 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית DVD של Apex אם אני לא טועה דגם 811 והוא מספק אותנו מאוד. במיוחד לאחר השדרוג גירסא שלו שפשוט עשה אותו מושלם אך לצערי אין לו כניסת USB .. אני מחפש נגן פשוט מאוד,זול בעל יכולת קריאת כתוביות בעברית ו-DVIX .. שיוכל לקרוא בקלות סרטי AVI שנצרבים מהמחשב ,והכי חשוב -כניסת USB . אני לא מחפש בנגן יכולות כמו סראונד וכו ..הנגן ישמש את ההורים שלי בחדר שלהם ואין שם מערכת ואפילו לא טלוויזיה גדולה..אז אנחנו פשוט מחפשים נגן זול . תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקציב 3000¤ 32 אינצ' בהחלט מספיק שתיהיה אפשרות לסריקת ערוצים ושמירה שלהם בזיכרון כמו לדוגמה ארוץ 2 וכאלה ( כל מה שאפשר לצוד באנטנה הרגילה של הבית) אפ יש אפשרות של חיבור מחשב לסרטים ומוזיקה וכאלה. HD יהיה ממש מצויין זה 2 הדברים ניראה לי המתאימים מישהו יכול לתת איזה מילה על הכלים האלה? http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=879 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=11 תדה מראש.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, המרחק לטלוויזיה עומד על 2.5 מטר, רוב הצפייה תתרחש בערב, ורוב הצפייה לא תהיה בטלוויזיה רגילה של YES (סדרות באיכות גבוהה) לטלוויזית 32 אינץ' התקציב שלי עומד על 3,000 שקל ולטלוויזית 37 אינץ' - 4,000 שקל 1.על אילו דגמים הייתם ממליצים לי? 2.- קראתי כאן שהפרטים הטכניים כמו ניגודיות ושאר ירקות - אינם מספרים את כל התמונה ולכל מותג יש טכניקות עיבוד תמונה שמשנות את איכות הצפייה למרות הנתונים הטכניים - איך אפשר לעמוד על טיבה של טכניקת עיבוד תמונה שכלולה בטלוויזיה? 3. לגבי פלזמה - איך אפשר להיות בטוח שקונים טלוויזיית פלזמה - שהיא לא סובלת מהמחלות המוכרות, כמו צריבה של הלוגו למעלה, והאם טלוויזית פלזמה מומלצת יותר עבורי? המון תודה (: מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים נ.ב כתבתי …
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, הLCD שיש לי עכשיו בחדר התחיל להשתגע. נראה לי שיהיה יותר משתלם לקנות חדש מאשר לתקן (האחריות נגמרה). לצערי אני מוגבל לגודל של 26-28 אינץ' מטעמי מקום (אני לא חושב ש30 אינץ' יכנסו לשם). התקציב הוא בסביבות ה2000-3000, לא חקוק באבן. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלוםם לכולם , אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים וטובים שזה 2 רמקולים וסאב , אני צריך המלצה לרמקולים שאיכות השמיעה בהם נקייה, חדה ופשוט טובה, הבאס חשוב לי אך גם האיכות ! ראיתי רמקולים עם סאב של חברת DIVOOM אך אני לא מכיר את החברה, מי שמכיר שיגיד לי בבקשה איך היא אם יש לה מוצרים איכותים וטובים! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לסטרימר, האם זה בכלל כדאי (מבחינת איכות הקול והתמונה) הייעוד - סרטים, הקלטה אבל לפני הכל הרצת קבצי מוסיקה לכן איכות הסאונד חשובה לי (אין לי כניסה דיגיטאלית במגבר) השאלה הכי חשובה לי היא איכות כרטיס הקול ,כרגע אני מתשמש בג'וליה. בעצם רציתי לדעת האם סטרימר יעשה את העבודה כיון שאני לא מוענין במחשב מדיה סנטר. אשמח להמלצה על דגמים אשר עשויים להתאים אם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזייה 40-47 אינץ, השימוש העיקרי הוא חיבור ל- XBOX360 וצפיה בטלוויזיה דרך ממיר של HOT (בקרוב ממיר HD), חשוב לי שהיא תהיה FULL HD, מחפש המלצות על דגמים טובים (חשבתי על כמה דגמים): LG 47LG55FR, LG 42LG80FR, Sony Bravia KDL40V4000E LCD 40, Panasonic TX42LZ80 LCD 42, Samsung LA40B550 LCD 40, Toshiba Regza 42XV500 LCD 42, אם יש לכם דגם אחר שעדיף על אלה בתקציב שלי, אני אשמח לשמוע. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאלה בכותרת.... לא מצאתי באתר שלהם יש לי מחשב אחד עם גרסא 6 ומחשב שני עם גרסא 5
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות טלוויזיה במדיה סנטר, בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה winfast אני רואה טלוויזיה אבל במדיה סנטר אני לא יכול, יש לי את הכרטיס טלוויזיה LeadTek WinFast DTV1800 H.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים גיליתי שהרמקולים שלי ( creative sbs580שעד לא מזמן רק רמקול אחד מתוך החמישה עבד, או לפחות ככה חשבתי :s05: ). אז ישבתי בחדר העבודה, ששם הרמקולים שלי נמצאים ושמעתי מוזיקה באייפוד והחלטתי חבר אותו להם סתם (בני גורן מוציא את המיטב מאתנו) והגברתי עד הסוף, חשבתי שאני לא אשמע כלום חוץ מבאס ענקי וגיליתי שאני גם שומע את Layla בעוצמה חלשה... :s05: הקיצר יש משהו שאפשר לעשות? אני בכל מקרה יקנה רמקולים חדשים אחרי סוכות, אבל עד אז אני תקוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קראתי על האוזניות הנ"ל ביקורות טובות.. רק שאני לא מצליח למצוא חנות.. מישהו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד midomi אבל בטח יש עוד זקוק לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שטובות גם למשחים וגם למוזיקה במחיר של 150 שקל בערך. ועדיף שיהיה מיקרופון.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עולה בארץ (לפי מחיר באינטרנט) 36000 ש"ח (בחו"ל הוא עולה 2000 פאונד) שזה בערך שליש. שאלה למי שמתמצא בתחום - יש מכשירים דומים של יצרנים אחרים שנמכרים בארץ במחיר קרוב יותר למחירם האמיתי ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-