אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן i pod ועכשיו הוא תקוע( נותן הודעה של do not disconnect והשעון עומדת על 9 בערב) והמחשב לא מזהה אותו איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי כבר לבדוק את היציאות של היו אס בי ניסתי לעשות ריסאט לאיי פוד והוא גם כן לא מגיב הסרתי והתקנתי שוב את האי טונס וזה גם לא עזר יש למישהו רעיון אני כבר על סף איבוד עשתונות :'( :'( :'( ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הרצועה לתלייה על הצוואר ממש לא מצאה חן בעיני, גורמת ליותר מדי חוטים ומסתבכת עם האוזניות לפעמים, האם מישהו יודע איפה מוכרים (אם בכלל) נרתיק למכשיר? או האם מישהו מצא נרתיק חלופי שאינו מיועד במקור למכשיר אך מתאים לו שניתן לרכוש בנפרד? דף המוצר באתר היצרן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש דבר כזה אוזניות BLUETOOTH או אינפרא אדום? אם כן אז איפה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אם אני כבר מזמין היטסינק חדש ובסוף זה יהיה SLK900A חשבתי גם אל כרטיס קול חדש יש לי כרגע כרטיס אונ בורד ALC655 וחשבתי אל DIGIFIRE 7.1 או AUDIGY 2 OEM מה אתם אומרים כדי לי לקנות את האודיגי 2 הרגיל אני לא מדבר אל הגירסה החדשה ZS
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מקבל מחשב חדש ואני רוצה לנסות לחבר את הכרטיס קול הישן שלי למחשב החדש(שכבר יש לו כרטיס קול) ולנסות להפעיל את המערכת שלי אם תוספת של עוד רמקולים. אם מישהו יכול להגיד אם זה יפעל או לא בבקשה תגיב כי אני חייב עזרה. :'(
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה http://www31.brinkster.com/gali10/microphone.JPG הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כותרת תודה מראש. נ.ב אני חדש פה (:
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD של TOSHIBA מדגם: 42RV685 ויש בצד חיבור USB שאפשר לחבר עליו זיכרון נייד עכשיו רציתי לדעת אם יש לי זכרון נייד עם נפח של 16\32 GB ואני שם בו סרט FULLHD אני יוכל לראות תסרט בHD ? ואיך אני יודע את הערוצ של הUSB חיפשתי שעה ויש רק עורצים של הHDMI ועוד כמה ... תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להמיר את ההקלטות של טלביזיה שנעשו ב MEDIA CENTER לשם הקרנה ב DVD ? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, האם־ יש התקן פשוט שמפצל אודיו משני מכשירים בו זמנית בחיבור 3.5mn לרמקול (2 כניסות ליציאה 1)?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
חיברתי כבל בין המחשב לטלויזה כדי לראות סרטים בטלויזה מה אני צריך להגדיר עוד? לא מדובר בכרטיס טלויזיהאלה הכבל ניכנס לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הרמקולים הללו Infinity TSS450 האם הם ממומלצים למחיר או עדיף משהוא אחר עד 1500 ש"ח ואיזה רסירבר כדאי להצמיד אליהם ? תודה על העזרה......
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות משולבת עם מיקרופון למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# השני http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=765 תגידו לי מה כדאי גם מבחינת הנוחות וגם בכללי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול של CREATIVE מדגם X-fi Xtreme Fidelity חיברתי אותו מה-PC למערכת קולנוע ביתית בעזרת כבל אופטי כשאני עושה בדיקה של הכרטיס הוא משמיע רק משני הערוצים הקידמיים למרות שיש 5 ערוצים. האם מישהו יודע מה לעשות כדי לשמוע סראונד (ולא סטריאו)?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשאני מעלה/מוריד את הוויליום דרך השלט הוא די משתגע - הוא מעלה/מוריד את הוויליום בצורה קיצונית. יש לזה פיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Home_Cinema_Audio&AuctionId=7417779 בקישור למעלה הבאתי את המערכת שהזמנתי. הבעיה החלה להתעורר אחרי שכבר הזמנתי את המוצר, קראתי במדריך קנית רמקולים שהספק הרסיבר חייב להיות גדול מהספק הרמקולים, ואילו אצלי הספק הרמקולים גבוה מהספק הרסיבר, תוכלו בבקשה לתת לי הסבר לגבי זה עוד היום? מכיוון שאם זה נכון אני יבטל עוד מחר את ההזמנה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
עזרה בבחירת אוזניות לצורך משחקי מחשב, תקציב בסביביות ה150-200 גג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה:X530 וLogitech עכשיו אני מחפש כרטיס קול 5.1 בשביל שאני יוכל לשמוע בכל הרמקולים.. כרטיס נחמד ששומעים טוב.. ב-300 ככה,אפשר לחרוג טיפה...
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הרמקולים הנוכחיים שלי שאני מאוד אהבתי הלכו.. קוראים להם: LUXEON E.B 2.1 דברים נשמעו בהם מעולה.. אני בן אדם שמתעסק ושומע המון טראנס ומשחק במשחקים כבדים. כרגע אני מחפש רמקולים בתקציב של מקסימום 400 ש"ח. מערכת 2.1 עם דגש על איכות שמע טובה! חשוב לי שהבאס יהיה חד וישמעו את הצלילים הגבוהים כמו צריך.. על מה תוכלו להמליץ לי? תודה מראש, דור.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש ליקובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 15:50:50 ?????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם כל החלקים באמת מצופים זהב או שזה סתם ליופי?? תודה מראש ערן
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לדחוף את השאלה אז נא לא למחוק אני רוצה לשמוע טראנסים באמ פי 3 (בשביל ריצה) ונראה שיש שירים כנראה מהירים במיוחד או משהו כזה שבהם האמ פי פשוט לא מסתדר הבאס והקיק וכל זה פשוט נעלמים רציתי לדעת אם זה בגלל האוזניות (הכי פשוטות שיש - ואז אפשר לקנות אחרות) או שזה בגלל האמ פי עצמו תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-