עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mani007,

אהלן חברה רציתי לדעת עם בנגן הזה יש הבדל בין הגרסא אירופית לגרסא האמריקאית אם אפשר תשובה מהר למה זה דיי דחוף תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. בתודה אלעד.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by skuki1,

אהלן! יש לי קריאטיב מובו TX FM, והאוזניות ממש לא נוחות. לכן אני קונה אוזניות חדשות, ואחרי המון בירורים ושאלות החלטתי דגם. השאלה עם המחיר משתלם 110 שקל- סנהייזר MX450- מצליל כדי? הם טובות? איך המחיר? תודה רבה

4. שלום לכולם. אני רוצה להפוך את ערוצי השמע כאשר הערוץ הימני יהפוף להיות השמאלי. האם יש דרך לעשות זאת תוכנתית? תודה לכולם. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.

6. Started by XpHunTeR,

שלום, ברצוני לשדרג את חווית השמיעה שלי כאשר אני צופה בתכניות טלוויזיה וסרטים, ולכן אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. חיבור הטלוויזיה שלי למערכת הסטריאו אמנם הטיבה עם הדבר,צליל חזק יותר ונקי יותר, אך זה עדיין אפילו לא מתקרב למה ששומעים בקולנוע (סראונד). אני מעוניין לקבל מידע על מערכות קולנוע ביתיות וגם המלצות למערכות כאלו. ~איזו חברה שולטת בתחום? על מה אסור להתפשר כשקונים מערכת כזו? ~שמעתי שלרמקולים מעץ יש צליל יותר משובח, והם גם נשמעים ונראים יותר טוב. מה אתם חושבים? אני עוד לא סגור על התקציב, מניח שמשהו בסביבות ה 4K ?.... תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by pak82,

חשבתי לקנות את המקרן הזה Aiptek PocketCinema T10 בשביל להקרין סרטים ביתים ותמונות על הקיר במרפסת. מבחינת המחיר זה האזור שאני מעוניין להשקיע (1300-1500 ש"ח) השאלה שלי היא האם הוא בסדרא או שחבל על הכסף?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by shlomo_l,

שלום לכם קיבלתי עכשיו את הABIT NF7 שלי והמעבד AMD BARTON 2500+ וזכרונות של Sansung PC3200 ואני מאוד מאושר ואני כרגע עשיתי OC ל200 ויש לי שאלה.. יש לי רמקולים 4.1 והשניים האחוריים שלי לא פועלים אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל אותם? אני צריך את כל העזרים!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by Skippy,

הוא לא רלוונטי תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by domuzy,

במחשב שלי מחובר לLCD ישירות עם HDMI והסאונד יוצא בSPDIF מכרטיס של M2A-VM של ASUS לרסיבר שמפצל את הסאונד בין 2 רמקולים קדמיים רצפתיים, שניים לווייניים אחוריים ועוד שניים סראונד+סנטר (אין סאב). סאונד עובר באופן רגיל, אך לא מספק. מבלי שהתקנתי חבילת מקודדים (כגון K-LITE), הסאונד נשמע (תלוי בסוג הקובץ המשודר) בסטריאו (שניים קדמיים בלבד). לאחר שהתקנתי גם את K-LITE וגם שיחקתי בהגדרות AC3FILTER, שמעתי באופן לא מוחלט בכל הרמקולים, כאשר הדבר לא נשמר. שאלותיי הן כאלו: האם קיימות הגדרות/אפשרות לשמוע בכל הרמקולים בכל הזמן (סרטים ומוזיקה)? אם לא, וזה תלוי בסוג הקובץ ובאיכותו - האם רק קבצי AC3 בסרטים ישודרו בכל הרמקולים? אתמול ראיתי איזה קובץ וידאו (לא AC3) שהסאונד בו היה נוראי (כמו דיס…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by GENERAL,

שלום יש לי מחשב 2.4 בעל לוח אם shuttle av40s משום מה הwindows לא מזהה את הכרטיס קול כאשר אני נכנס למערכת -> מנהל התקנים מופיע שם כי הבקר מסך והבקר קול לא מזוההים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. Started by nevodavid,

איזה אוזניות הכי הייתם ממליצים למשחק במחיר כזה?(למשחקים כמו CS 1.6).... חשבתי על Razer Piranha אבל מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by embedded,

שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by yotamoo,

שלום אני מעוניין לקנות I-River H-320 ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לראות איתו סרטים בצבא. אז אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולראות את הסרטים בטלוויזיה שבפלוגה כי לראות על המסך שלו זה די מסכן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by D-j-d,

שלום חבר'ה, הרמקולים הנוכחיים שלי שאני מאוד אהבתי הלכו.. קוראים להם: LUXEON E.B 2.1 דברים נשמעו בהם מעולה.. אני בן אדם שמתעסק ושומע המון טראנס ומשחק במשחקים כבדים. כרגע אני מחפש רמקולים בתקציב של מקסימום 400 ש"ח. מערכת 2.1 עם דגש על איכות שמע טובה! חשוב לי שהבאס יהיה חד וישמעו את הצלילים הגבוהים כמו צריך.. על מה תוכלו להמליץ לי? תודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by DorSHTN,

אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום, קיבלתי iPod 20 ג'יגה 4G... אז כן, הוא כבר עשה ועושה לי הרבה בעיות, אבל עם זה אני בינתיים מסתדר. יש לי שאלה חשובה. כשאני מעביר דיסק (מקורי כמובן) למחשב עם התוכנה ITUNES, התוכנה מוסיפה את השמות של השירים רק באנגלית כמובן. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף שירים בעברית מהמחשב שלי לספריה ב- ITUNES ושזה יתרגם לי את זה באותו אופן לאנגלית. לא משנה לי אם זו אופציה בתוך התוכנה הנ"ל, או תוכנה חיצונית. תודה, יונתן נ.ב. חג שמח...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by RDS,

טוב אז אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קולנוע ביתית... צריך שהכל יגיע ביחד... אני יודע שהאיכות ירודה בהרבה כשקונים ככה (או שבעצם אני לא יודע), אבל זה מה שאני צריך... יש לי מישהו שהיום טס לחו"ל, וחשבתי שאולי יקנה לי בדיוטי פרי... המחירים שם בכלל יותר זולים? בכל מקרה, תראו את המערכות האתר שלהם, ואם אפשר תתנו המלצה למערכת, בנוסף למחיר בארץ (אם בכלל המערכת קיימת בארץ)... האגף של מערכות קולנוע ביתיות באתרם: http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=21 אודה לתשובות מהירות (הבחור טס היום) תודה רבה עריכה: כמו כן אודה להסברים על הרמקולים ועל ה-DVD במערכת המומלצת..

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. האם האוזניות האלא תומכות בA2dp בלבד? או שגם בעוד תקנים?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by -Blaze-,

יש לי זיכוי של 25 דולר בnewegg, ואני רוצה אוזניות למחשב. אני אשמע בהם מוזיקה אבל זה גם למשחקים, ואני מניח שלעיתים רחוקות אני אחבר אותו לH10 שלי. בכל אופן, חשבתי על הHD202 ומישהו אמר לי שה HD201 יותר טובות. זה נכון? והאם יש אוזניות יותר טובות בניואג ב25 דולר? עריכה: עכשיו אריתי גם את הEH150, איך אלה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי לוח של אסוס(מופיע בחתימה) ALC850 עם הדריברים של nvidia (שהוא דיי חמוד עם הדרייברים האלה אגב) ויש לי כרטיס קול ישן של קריאטיב live 5.1 שנמצא בשימוש על הלוח במקום הכרטיס המובנה... השאלה היא אם שווה להשתמש בכרטיס המובנה יותר מאשר בקריאטיב במצב הזה? הכרטיס המובנה יתן יותר איכות?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Elius,

שלום, לפני כמה ימים הלך לעולמו כרטיס הקול שלי ולכן צריך לקנות אחד חדש. אני רוצה כרטיס שיתמוך ב- 5.1 (אין צורך ב-7.1), איכות טובה עד כמה שאפשר ודריברים ללינוקס. עדיפות לפנדס כי הם עשר דקות מהבית שלי אבל לא חובה. אם צריך עוד פרטים אנא אמרו לי שאוכל להוסיף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שמתי תמחשב בסלון (כן עשיתי את הטעות הזאת) אז אני מפריע כשאני משחק או בכלל עושה משהו (כי אני תמיד עם מוזיקה וההורים שלי לא בדיוק מעריצים של GABBA FRONT BERLIN) אני רוצה עוזניות שיהיו איכותיות (יחסית לאוזניות ג'נריות שעולות 20שח בחנות מחשבים מקומית) אני דיי גימר (AA וET) צריך שיכסו את כל האוזן ויהיו נוחות... התקציב הוא 200שח (בלי לחרוג בבקשה כי אני קצר בכסף.... מקסימום 250) תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by benor,

נדפקו לי אוזניות MX350. רק אוזניה אחת עובדת מבין השניים. במקרה שתהיה אחריות, אני אצטרך להציג קבלות?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. Started by Hr44,

אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים