אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הX0530 גם לטלויזיה שברשותי.. באמצעות כבליפ או מתאמים מסוימים.. אשמח לקלב חוות דעות מאנשים שעשו את זה .. תודה מראש ליאור,
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות דחוף ומצאתי את האוזניות האלו sony mdr ex81 ב-30 דולר!!!האם המחיר שווה?!?!וזה כולל משלוח...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הרמקולים הנוכחיים שלי שאני מאוד אהבתי הלכו.. קוראים להם: LUXEON E.B 2.1 דברים נשמעו בהם מעולה.. אני בן אדם שמתעסק ושומע המון טראנס ומשחק במשחקים כבדים. כרגע אני מחפש רמקולים בתקציב של מקסימום 400 ש"ח. מערכת 2.1 עם דגש על איכות שמע טובה! חשוב לי שהבאס יהיה חד וישמעו את הצלילים הגבוהים כמו צריך.. על מה תוכלו להמליץ לי? תודה מראש, דור.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אחותי המעפנה הזאת שברה את הדיסקמן שלה ואני רוצה לקנות לה "עלק" (אמא שלי תשלם) חשבתי ללכת על הנגן ה Muvo NX 128MB Creative שיהיה חזק וקצת קשה להרוס אותו הרבה רשמו עליו שהוא עמיד אבל אני רוצה לעדעת עליו דבר אחד אפשר להרחיב לו אתה זיכרון ???? אם לא תנו הצעות אחרות עריכה : ניזכרתי במצע הזה של בזק בין לאומי והיתקשרתי לבדוק מודבר על מיני איפוד הדור החדש אם ה18 שועות נגינה ואחריות אצל ידע תיקשורת לשנה מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש ליקובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 15:50:50 ?????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי iPod 20 ג'יגה 4G... אז כן, הוא כבר עשה ועושה לי הרבה בעיות, אבל עם זה אני בינתיים מסתדר. יש לי שאלה חשובה. כשאני מעביר דיסק (מקורי כמובן) למחשב עם התוכנה ITUNES, התוכנה מוסיפה את השמות של השירים רק באנגלית כמובן. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף שירים בעברית מהמחשב שלי לספריה ב- ITUNES ושזה יתרגם לי את זה באותו אופן לאנגלית. לא משנה לי אם זו אופציה בתוך התוכנה הנ"ל, או תוכנה חיצונית. תודה, יונתן נ.ב. חג שמח...
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! יש לי כניסה במחשב נייד של HP ולה 7 חורים(נקבה) אני מבין שמדובר בקומפוננט? עכשיו יש מתאם מיוחד שמעביר מ קומפוננט ל S-VIDEO?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך לודא אם שלט אינפרה עובד בדרך פשוטה זה שלט של בלוק TV חיצוני המחובר USB חישן השלט נימצא בקופסה עצמה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקיי,התקציב -2000 שקל המטרה-נגן עם מספיק מקום,צבעוני,בעל איכות סאונד גבוה+אוזניות בעלות איכות גבהו ביותר. התארד הזה פונה למי שבאמת מבין בעיקר באוזניות. בעיקרון חשבתי על IPOD nano 4gb +גראדו sr80 שאמורים להיות מוגברים טוב -עולות 530 עם נגנים. או על אותו שילוב רק עם U3 2GB. ההתלבטות היא בגלל של-U3 יש מגבר די חזק 30mw+30mw אבל הוא רק 2ג'יגה האייפוד יותר יפה ונוח ועם כפול מקום אבל איכות סאונד קצת נמוכה יותר,ומגבר לפי דעתי יותר חלש למרות שאין לי מושג כמה. יש אפשרות גם לקחת X5 או נגן אחר ..פשוט 2-3-4 גיגה מספיק לי אבל ברור שעדיף 20(יותר יקר גם) אני צריך גם המלצה לאוזניות אחרות שיותר טובות מה-px100 שכרגע יש לי. אפשר גם In-ear למרות שעדיף לא
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי לצערי הרב האוזניות שלי הלכו לעולמן! :-[ לא חשוב איזה כרגע אבל אהבתי אותן. אני צריך אוזניות חדשות למיני דיסק אך אני מאמין רק לאוזניים שלי, איפה באזור המרכז יש חנות עם מבחר נורמאלי שאני יכול לבוא עם הנגן שלי ולנסות אוזניות.? וחות מזה אני לא יתנגד לכמה המלצות? : התקציב הוא באזור ה 300 שקל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קראתי מספר ביקורות טובות על הכרטיס, ובפרט את זו של אנטולי, ואני רוצה לקנות אותו. הבעיה היא שלא מייבאים אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת עם למישהו יש נסיון עם חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לארץ, כי אין לי אופציה אחרת להביא אותו.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצה וגם מספקות אטימות "סבירה" (יענו מינימלית, שמי שישב לידי ישמע אבל רק קצת). השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את הקשת האחורית למעלה בשביל שיהיה אפשר להשען על הראש?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקבל את הפלזמה הנוכחית.. רציתי לדעת האם הסמסונג A450 טובה ממנה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708611 http://www.necdisplay.com/Products/Product/?product=b5aee1d2-ca9c-4148-840c-005128911bea לא מבין בזה כלל וכלל לכן אצטרך את עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בשביל טלוויזיה (עדיף שתהיה 29 אינצ') DVD (קורא DIVX) ומערכת רמקולים (5.1 ולא בטוח שאני צריך רסיבר) בערך 4000-. בין הDVD השונים שראיתי יש לי התלבטות בין Pioneer DV383 וKiss DP1000, שניהם עולים בערך 800 שקל, ועל שניהם קראתי דברים טובים אני לא מבין מה ההבדל ביניהם לבין מכשיר יותר זול כמו vertex 312A, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת אני אודה לו.. עכשיו, בנוגע לרמקולים ולרסיבר.. לא הצלחתי להבין למה אני צריך רסיבר בכלל... למרות שקראתי בכמה מקומות, עדיין לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה והאם הוא הכרחי. אני מעדיף רמקוליים רצפתיים דרך אגב למרות שהבנתי שסטלייטים יותר עדיפים לסרטים.. אז יש המלצות בנושא? נגיד שאם אני לא צריך רסיבר יש לי בערך 1200 שקל לרמקולים, וזה משאיר לי …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב לטלויזיה והוצאתי כבל מהאודיו במחשב לכניסה ניקבית בטלויזיה. עכשיו אני שומעת את הסרט שאני מקרינה במחשב דרך הטלויזיה אבל משום מה אני גם שומעת את הטלויזיה (את הערוץ שאליו מכוונת הטלויזיה כשהיא לא במצב AV. איך נפטרים מזה?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
שלום,יש לי מערכת 5.1, ואת הרמקולים האחורים אני רוצה לתלות על הקיר ולכן אני צריך כבל מאריך,קניתי בהום סנטר קבל 5 מטר (RCA שעלה 20 שח, וכמו גם מחבר בין הכבל המקורי ל מאריך 2 יחידות 10 שקל. אולם כשחיברתי את הרמקולים האחורים שומעים חלש משמעותית מהרמקולים שמחוברים עי כבל מקורי. האם קניתי כבלים לא איכותים? שמתי לב שהם גם קצת יותר דקים.האם יש כבלים מיוחדים בשביל זה? תודה יורה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למערכת סטריאו ולשמוע מוסיקה באיכות גבוהה יותר מאשר עם הכרטיסים המובנים שיש בדרך כלל. חיפשתי כאן המלצות וראיתי כרטיסים יחסית יקרים שעושים דברים מעבר למה שאני צריך כמו יצירת מוסיקה, הגברה לרמקולים (אני בס"כ צריך סיגנל טוב - המגבר שלי יידאג להגברה) , יצאיה ל-5 רמקולים וכו'. אשמח מאוד לעזרתכם בעיניין זה. כמו - כן , האם נראה לכם שיציאת RCA איכותית יותר מיציאת TRS הסטנדרטית (יציאת אוזניות)? תודה, ספי
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אם אני כבר מזמין היטסינק חדש ובסוף זה יהיה SLK900A חשבתי גם אל כרטיס קול חדש יש לי כרגע כרטיס אונ בורד ALC655 וחשבתי אל DIGIFIRE 7.1 או AUDIGY 2 OEM מה אתם אומרים כדי לי לקנות את האודיגי 2 הרגיל אני לא מדבר אל הגירסה החדשה ZS
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-