עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by (iriver H10),

איזה רמקולים אתם ממליצים בלי סאב...?? תקציב 300-400...

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by mentikor,

לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] הצלילים נשמעים עמוקים יותר ולא חדים וצלולים אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... ד''א הלוח אם אמור להיות 5.1 אז כמה חיבורים אמורים להיו…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. Started by Spring,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורק הרמקול הראשי ועוד אחד פועלים והבאס... כל שלושת הרמקולים האחרים לא פועלים פשוט... נראלי צריך כרטיס קול או משהו, או שזה בעיה בהגדרות? אשמח לתשובה מהירה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by maorbe,

http://www.radio-electric.co.il/products/23580 הם לחיבור למחשב ולשמיעת שירים ומשחקים, מצאתי את אלה כי אני מחפש משהו זול ובצורה של אלה תגידו לי בבקשה אם הם שווים קנייה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. בתודה אלעד.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. יש לי בעיה כבר פעם שניה עם הרמקולים ורציתי לדעת אם זה קורה לכולם או רק לי. זה הולך כך: הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד. למה? כי: החיבור הפיזי בסאב נידפק. האם זה קרה עוד למישהו? אם כן איך זה ניגמר וכמה פעמים זה קרה במשך האחריות? תשמעו אנשים אם זה קורה לכולם אנחנו נוכל לבקש מהם פיצוי על זה. אחרי הכל אם זה קרה פעמים אצלי זה בחלט יכול לקרות פעם שלישית ובנוסף זה יכול לקרות אצל כל אחד אחר.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by Avivo,

מה אתם אומרים על הסנהייזר pmx 60? לי יש כרגע px 100 דרך אגב... מומלצות ביותר!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by deso,

מה עדיף? LCD או פלאזמה? איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד? מתי אתם חושבים שהמחירים יירדו בצורה משמעותית? איזה חיבורים יש לטלוויזיות הנ"ל? ומה בקשר לHDTV? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by a_beilis,

אני מחפש נגן... מה שחשוב לי זה האיכות סאונד...חשבתי על הzvm ורציתי לדעת אם יש נגן אחר שיש לו איכות סאונד יותר טובה לא חשוב לי אם הוא יהיה צבעוני או לא...הדבר היחיד שחשוב הוא איכות סאונד בתודה מראש..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by Dawn,

שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים של TAC 300RMS רמקולים נחמדים... אבל מכוון שאני חובב ג'אז אז לדעתי הם לא מתאימים לי...וחשבתי להחליף לזוג מדף B&W DM-303 מה דעתכם? ומה לעשות עם הישנים ? יש לי רסיבר סטריאופוני של ימאאה יש אפשרות לחבר את שתי הזוגות?

11. Started by nadav2605,

שלום לכולם, עוד שבועיים בערך בא קרוב משפחה מארה"ב והוא יכול להביא לי MP3. אני רוצה שתייעצו לי מה לבחור.. אני לא יודע.. ראיתי את הh320 והתלהבתי מאוד ממנו למרות הגודל הפיזי שלו אבל אז אמרו לי שהגרסא האמריקאית לא טובה ולא בדיוק הבנתי למה, בנוסף לזה גם לא מוכרים אותו יותר בשום מקום בארה"ב וזה מעצבן אותי! ראיתי גם את הiaudio x5 20GB אבל הבעיה איתו היא שאין עברית (בכלל) וגם הוא לא בא מאובזר בכלל (מה שפחות מפריע לי..) מה אתם אומרים יותר כדאי? אני לא יודע מה להגיד.. אני צריך להחליט עד עוד שבוע +- אבל זה כבר מתחיל להיות לחוץ.. מה אתם מציעים לי ומה יש לכם להגיד על החסרונות שאמרתי בקשר למכשירים הנ"ל בתודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. הם כבר פרסמו מתי הוא יצא? צריך להיות תאריך חדש לא? בשביל שאני לא אטריד כל פעם מחדש, מישהו יכול לתת לינק למקום המדויק שבו מתפרסמים העדכונים בנושא הזה? ושאלה אחרונה... הפירמוור החדש אמור להכיל און דה פליי פלייליסט ו REAL SHUFFLE לא? תודה לכל מי שיענה, ושוב סליחה...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by eli33,

עדיף שיהיו קטנות ולא ענקיות..אם אין כאלה בתקציב אז תגידו.. בעיקר לטלויזיה ולמחשב כדי לראות סדרות ואולי גם סרטים. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 17:36:39 ראיתי כמה אוזניות בזאפ..אני נוטה יותר לאלה של הלוגיטק (שתי אלה מצד שמאל) אבל זה נראה כאילו הם יפריעו לי אם אני אשען אחורה אז נראה כבר..בכל מקרה מה אתם אומרים הכי עדיף מבין אלה..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by GAL_FX,

יש לי H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו בנתיים יש לי רדיו טייפ והקלטת של הדיסקמן לא עובדת אז או שיש קלטת מיוחדת לזה (יענו לנגן) ואני מעדיף לקנות רדיו דיסק ואיך אפשר לחבר אותו לרדיו דיסק ? תודה גל

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Skippy,

הוא לא רלוונטי תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. ארני לקראת קניית מחשב ורציתי לשמוע את דעתכם בנוסך למחשב החדש קניתי לא מזמן טלויזיית lcd ורציתי גם לשפר לה את רמת קול ולחבר לה מערכת סראומד היום בבוקר ראיתי מעראכת קולנוע ביתית בעיתון של מחסני חשמל במחיר מפתיע של 1654 שח "כולל רסיבר של JVC 5 ערוצים 5.1 הדגם החדש rx-5062 בהספק 5*100w ו DSP , RMS-מעבד צלילי דיגטאלי של מוטורולה , רדיו דיגטלי יציאות וכניסות אנלוגיות ודיגיטליות, תצוגת LCD,שלט רחוק מלא Divx כקורא כתוביות עם usb - קורא סראטם וmp3 ישירות מדיסק...תומך בכל הפורמטים כולל divx וכתוביות בעיברית םט 5 רמקולים גדולים- רצפתיים 100W 3way הכוללים סאב בופר בתחתית כל רמקול,זוג רמקולים סראונד 100W וסטנר בעוצה של 100W 5 שנו תאחרויות על כל הסט.. עכשיו אני יודע שאני לא אמור לקנו…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by tkhvbcht,

יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת hyundai שקניתי לפני 4 שנים בערך בדיוטי פרי.. זה מערכת 5.1 שהרסיבר בתוך הדוידי...עכשיו שאני רואה סתם סרט מהאינרנט או סתם שומע מוזיקה רק השתי קדמיים והבאס פועל..ובסרטים דיוידי של 5.1 כל הרמקולים פועלים.. עכשיו יש אפשרות שכל הרמקולים יופעלו שאני שומע מוזיקה או רואה סתם סרט? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by J S Bach,

כותרת האם כרטיס הקול של Asus ה-XONAR D2 נחשב לבעל DAC שהוא HIGH-END נגיד כמו ה-DAC שישנו ב-PICO?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by Green_Day,

שלום אני מחפש מערכת סטריאו לחדר אני מחפש משהוא בינוני ומטה בסביבות 400 שקל.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. הציעו לי אותה ב8.5 במקום 9.5 אלף ש"ח. משתלם? כדאי לקניה? יש טלויזיה יותר מומלצת ממנה? מרחק צפייה 3.5-4 מטר. מטרות : PS3 וכבלים.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by artv8,

היי, שלום לכם. אני מחפש אוזניות איכותיות עד 200 שח. אוזניות קשת,שמצד אחד הם מונחות על האוזן (לא עוטפות את כל האוזן), אבל מצד שני, הקול לא מתפזר לסביבה. האוזניות מיועדות לשמיעת מוסיקה וסרטים במחשב. :s05: אשמח להכוונה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. Started by ashtarot,

שלום לא ידעתי איפה לדחוף את השאלה אז נא לא למחוק אני רוצה לשמוע טראנסים באמ פי 3 (בשביל ריצה) ונראה שיש שירים כנראה מהירים במיוחד או משהו כזה שבהם האמ פי פשוט לא מסתדר הבאס והקיק וכל זה פשוט נעלמים רציתי לדעת אם זה בגלל האוזניות (הכי פשוטות שיש - ואז אפשר לקנות אחרות) או שזה בגלל האמ פי עצמו תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by victor17,

אני מחפש חנות ליקנות את הרמקולים של קרייטיב הt20 ואני לא מוצא שום חנות שיש להם אותם .. אז עם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם .. שיגיד לי .. ועדיף בעזור חיפה !!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by asilbob,

M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים