אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום האם יש דרך לודא אם שלט אינפרה עובד בדרך פשוטה זה שלט של בלוק TV חיצוני המחובר USB חישן השלט נימצא בקופסה עצמה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני עצה אז אני אפנה את השאלה אליכם. במחשב שלו אין סאונד כרגע בכלל,זה רשום לו שאין התקן קול, הוא חושב שזה בגלל וירוס או משהו, הוא לא יודע מה דגם הלוח אם שלו רק שהוא מתוצרת MSI, אני המלצתי לו להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם שבהם בדרך כלל יש גם את הדריברים של הקול אבל הוא לא מוצא את הדיסק. דרך אגב גם הEVEREST לא מזהה לו את הלוח אם הוא לא יכול לראות בו דגם. השאלה שלי היא איך אני יכול לברר מהו הדריבר קול הנכון למחשב שלו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 למחשב וכרטיס קול מתאים בתקציב של עד 1600 שקל אבל אפשר לחרוג טיפה אם אתם יכולים לעזור לי במה הכי כדאי לי להשקיע אני הולך בכיוון של סרטים ככה שאני צריך מערכת 7.1 תודה זה אתר תותח!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מגבר יישן שאילו מחובר הכרטיס קול לאן לחבר לירוק או לשחור \ כתוום ???..... בינתיים זה בירוק ושומעים טוב... אבל מזה הכניסה השחורה למה היא מיועדת ולמה הכתומה ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
M-Audio Revolutions 5.1 זה כרטיס שיש לי עכשיו עכשיו באיזה הגדרות הכי כדאי להשתמש ? למה אין לי מוסג הרבה באנגלית ואני לא מבין בכול התוכנות האלו של המוזיקה בתוכנה ראיתי אפשרויות כמו STEREO ב STEREO W/INTEGRAED (זה יענו עם סאבופר נכון ? ) עכשיו יש שם כול מיני אפשרויות כמו NONE (יענו לא לבחור בכלום ) SENSAURA SRS TRUSUSURROUND עכשיו ניראה לי שאפשרות SRS TRUSUSURROUND הכי טובה ? עכשיו יש לי שם אפשרות כמו CINEMA /MUSIC/MONO ויש לי אפשרות לסמן גם SRS DIALOD CLARITY וגם SRS TRUBASS תסבירו לי בבקשה מה זה כול אפשרות פה ? למה אין לי מוסג הרבה בנאגלית ? ואיזה אפשרות הכי טובה לשירים ? סרטים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אז ככה, יש מצב כזה כשמפעילים רמקולים על "פול" עוצמה הם מתחילים לזייף להשמיע רעשי רקע. (tsss) אז זאת הבעיה אצלי, רק ש..כשאני שומע על 20 (מתוך 50) המערכת שמוכרת מ-2 רמקולים ו-2 טווטרים, 2 הרמקולים וטוויטר אחד עובדים על 20, רק שטוויטר האחר עובד "קבוע" על 50, ויוצר חוסר תאימות מטורף. בדקתי את הנושא והפעלתי רק את הטווטרים (כדי לשמוע את זה בבירור) ובאמת אחד עובד חלש ואחד עובד ב"פול" עוצמה, למרות ששמתי על 20. הגעתי למסקנה: הטוויטר החליט שהוא רמקול, ניתקתי מהמחשב - ועדיין. יש למישהו מושג איך פותרים את זה? למישהו יש מושג איך פותרים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום כיוון שאני לא אודיופיל,אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית משולבת בלבד (לא בחלקים). המטרה שלי היא להנות מסרטים ולחבר את המערכת למחשב כיוון שדרכו אני רואה את מרבית התכנים שלי. התקציב שלי הוא בסביבות 2000+ ש"ח. במידה וניתן להשיג מערכות טובות משמעותית במחיר גבוה מעט, אני מוכן להיות גמיש בתקציב. משיטוטים באינטרנט נתקלתי במערכות הבאות: http://www.fuse.co.il/categories/25198 האם אחד מהדגמים משתלם לצרכים שלי? יש עוד אתרים של חנויות שמוכרות ציוד מקצועי? כיוון שיש לי חיות בבית אני, אני מעדיף לתלות את הרמקולים בתקרה. בתקציב שלי יש אופציה לכך? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מערכת 5.1 למחשב בעיקר לצפייה בסרטים. לאחר שקראתי את כל הדיונים כאן אני עדיין לא יודע במה לבחור: Creative inspire 5.1 T5900 או Yamaha TSS1W שניהם באותו מחיר (בסביבות 700 ומשהו). על מה אתם ממליצים לי ולמה? נ.ב: יש לי כרטיס קול על הלוח שתומך ב-5.1 אבל אין לו יציאה דיגיטלית או אופטית!!!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים אני מתלבט בין Creative T6060 LogiTech X530 Creative 5200 הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה בעיקר וטיפה לסרטים ומשחקים כמו need for speed carbon הדגש צריך להיות על איכות השמע וחוזק הרמקולים. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים? (הם עם חיבור "בננה" או חוטים רגילים?) 2. האם עם כרטיס קול Creative 5.1 דיגיטלי אני יקבל צליל סראונד גם במוזיקה רגילה? מבקש המלצות... תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה אך חשובה. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח ליפתוח את ה-mp3. כלומר למרות שאני קראתי היטב את הוראות היצרן אני לא מצליח ליפתוח אותו. למישהוא יש בעיה אם זאת היא בעיה נפוצה בנגני mp3 או לא, ואם אפשר לתת פיתרון (דגם ה-mp3 שלי הוא מסוג: SanDisk SANSA m200 Series MP3 Player).אז אם למישהוא יש את הדגם הזה אני אשמח שהוא יסביר לי איך ליפתור את הבעיה שלי. בעיה נוספת שיש לי איתו היא, כשאני מחבר את כבל ה-USB אל פתח USB במחשב שלי, לא מופיע כלום. עכשיו השאלה שלי היא איך אני מגיע אל התקייה של ה-mp3. עכשיו אני יודע שהשאלות האלו הן ממש חובבניות אבל בכל זאת הם חשובות, וכל מתחיל מתחיל לישאול את השאלות הללו. אז אם מישהוא יעזור לי ליפתור את בעיותיי אני אודה לו מאד. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבור SPDIF פנימי כדי לחבר כרטיס מסך. במחשב הקודם היה לי כרטיס קול ON-BOARD שכלל את החיבור אבל בחדש אין. (הוא נראה כמו 4 פינים שאחד חסר) אני צריך את זה כדי לחבר את הHDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ולשמוע סאונד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס כזה (עדיף כמה שיותר זול) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת 5.1, ואת הרמקולים האחורים אני רוצה לתלות על הקיר ולכן אני צריך כבל מאריך,קניתי בהום סנטר קבל 5 מטר (RCA שעלה 20 שח, וכמו גם מחבר בין הכבל המקורי ל מאריך 2 יחידות 10 שקל. אולם כשחיברתי את הרמקולים האחורים שומעים חלש משמעותית מהרמקולים שמחוברים עי כבל מקורי. האם קניתי כבלים לא איכותים? שמתי לב שהם גם קצת יותר דקים.האם יש כבלים מיוחדים בשביל זה? תודה יורה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום,במהלך סיורי באינטרנט היום ,ראיתי בכמה אתרי מכירות מיני דיסק של סוני דגם MZ-NE410,במחיר ממוצע של 500 ש"ח,אכן מחיר זול מאוד ומפתה,למכשיר יחסית תכונות מאוד טובות למיני דיסק- -כניסת USB -תמיכה בפורמט MP3 -מהירות העברה של 32X -מקליט -הכפלת זמן הקלטה -אנטי שוק 160 שניות אני חובב מוזיקה,אבל אני לא מוריד מוזיקה בכמויות שאני יכול למלא איפוד 15 ג'יגה,ונפח איכסון של מיני דיסק מתאים לי בול,עד היום נרתעתי ממנו בגלל מחירו המוגזם. שאלתי אלייכם האם המיני דיסק הזה שווה קניה?האם הוא נחשב טוב יחסית לשוק המיני דיסקים? איך המחיר? אשמח עם בעלי מיני דיסקים יוכלו להמליץ,לתת חוות דעת,לא דווקא רק לדגם הזה תודה מראש,אופק
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אם אני כבר מזמין היטסינק חדש ובסוף זה יהיה SLK900A חשבתי גם אל כרטיס קול חדש יש לי כרגע כרטיס אונ בורד ALC655 וחשבתי אל DIGIFIRE 7.1 או AUDIGY 2 OEM מה אתם אומרים כדי לי לקנות את האודיגי 2 הרגיל אני לא מדבר אל הגירסה החדשה ZS
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DVD חדש. עכשיו: אני מחפש DVD טוב-לא סתם, איכות טובה, סאונד טוב, מפרט טוב+קריאת תרגום בעברית+כל הפורמטים החדשים והכל. אז ככה: יש את הDVD של PIONEER דגם DV-380S. לפי מה שהבנתי יש לו מפרט טוב מאוד. רק לא מצאתי שיש לו קריאת תרגומים בעברית. יש את הDVD של XORO. דגם HSD 4000. גם הבנתי שהוא טוב- רק הבנתי לפי כמה פורומים שצריך לעשות לו עידכון לפני השימוש הראשוני, ושיש לו בעיה עם איחור בהצגת הכתוביות. אז ככה: א. בDVD של PIONEER דגם DV-380S - יש יכולת קריאת תרגומים בעברית? SUB וSRT? (הכי חושב) אם לא, - יש לו עדכון לזה? ניתן להוריד? זה בא עם דיסק לזה? ומה דעתכם עליו? טוב? שווה את המחיר של 890? ויש לו חיבור DVI? כי אני רוצה לחבר אותו למסך הLCD שלי. (ואם כן - כיצ…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי את הATP3 שזה שני רמקולים וסאב. החיבור מתבצע דרך הסאב למערכת. אם אני מנסה לחבר את הסאב מבלי שהרמקולים מחוברים אליו (באחד מהם יש את השליטה והבקרה) אז הוא לא עובד, האם יש דרך להפוך אותו לפאסיבי שכזה ושכן יוכל לעבוד? וככה אוכל לחבר כל אחד בנפרד...? תודה, איתן.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחול כמובן אל תחשבו את זה עם משלוח... מעבר לCX300 אני לא מכיר דגמים מיועדות בעיקר למוזיקה (heavy/ death metal) אבל גם לסרטים ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
למישהו יש חוו"ד על IROCK 5.1 HEADPHONES שמדמה סראונד בקידוד 5.1 ? אם למישהו יש אותם אשמח לשמוע מה דעתו כיוון שאני רוצה לרכוש אותם. תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הם בדיוק הערוצים בכרטיסי קול ומה הם עושים?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 400 שח שתומך ב WINDOWS 7 64BIT, רצוי לא קרייאטיב - מהנסיון שלי איתם הדרייברים שלהם דפוקים (או שאני טועה?) USB\PCI\WHATEVER יש למישהו המלצה? (זה למחשב רגיל אני גם משחק מידי פעם אבל בעיקר שומע מוזיקה)
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי פורום יקר נתקלתי בבעיה שהרדיודיסק ברכב שלי יודע לקרוא רק פורמט wma אז אני צריך להמיר את קבצי הmp3 שלי לפורמט הזה... אמרו לי יש איזושהי תוכנה, אפשר לדעת מהי? ניסיתי כבר לצרוב בnero בפורמט audio ולא בפורמט mp3 ולא פעל, צריך את עזרתכם הרדיודיסק עלה לי יקר!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של מוזיקה(חינמיים שאין עליהם זכויות יוצרים),אני רוצה להתעתיק אותם לכונן הקשיח ללא קידוד בפורמט אחר(שישארו wav) ושהדיסק יהיה מחולק לטראקים על הדסיק הקשיח ולא בתור קובץ ארוך שמכיל את כל האלבום על טראק אחד,איך אני צריך להגדיר את התוכנה שתעתיק את המידע בצורה הכי מדויקת ואופטימלית עם תיקוני שגיאות וכל מה שצריך בשביל שיצא דיסק זהה??
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות CREATIVE AUDIGY 2 ZS? מהם השיפורים שאשיג מכרטיס קול זה לעומת כרטיס קול מובנה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השאלה למעלה הנה קישור לאוזניות http://www.zambura.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1867,normal_sales
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-