אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחזיק ברמקולים של לוג'יטק 540X הרמקולים מתחברים לכרטיס קול לחריץ הירוק בלבד אצלי כי אין לי כרטיס קול של 5 ערוצים ומעלה וכשאני מכניס מיקרופון לחריץ הורוד הוא לא פועל פעם אחת זה פעל לי וזזהו 99 אחוז שהמיקרופון בסדר גמור מה אני יכול לעשות? גם אם אני אקנה אוזניות עם מיקרפון משהו איכותי לא בטוח שזה יפעל בגלל הרמקולים.. צריך להחליף כרטיס קול כנראה השאלה אם גם זה יעזור..
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שאני מאוד מרוצה מהאקווה עם ה990 (השילוב קרוב למושלם לדעתי) אני מתפתה מאוד לשינוי לאחר שנה וחצי סטטיות בסט אפ שלי. הOMZ כמובן נשאר, ואני מחכה יותר מדי שאורי יגיע לארץ לעדכן לי גרסה. עכשיו, חשבתי על מנורות לאוזניות הבאות שלי (מי שיודע יודע, אשכול על העניין יהיה ברגע שזה ייסגר). Woo Audio 3+ Little Dot Mk III Darkvoice 332 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 רמקולים: Logitech Z2300 Creative Gigaworks T3 חשוב שהבאס יהיה ממש ממש ממש חזק ושיוכל להפיל קירות מעוצמה. כמובן גם שהרמקולים יהיו איכותיים ומדויקים. אם יש רמקולים טובים יותר בטווח המחיר הזה בבקשה תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 8600 ויציאות DVI? ?HDMI?? VGA רכשתי כבל מהמחשב DVI לCOMPO בTV.המחשב/כרטיס לא מזהה מסך נוסף.בטלו' אין תמונה. מה עליי לעשות? האם יש דרך טובה מזאת לחבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני על סף יאוש... לא מצליח לחבר את הטלוויזיה שלי ל media Center בעזרת כבל HDMI הבנתי כבר שזו לא בעיית תוכנה.. כי ניסיתי כמה גרסאות של הדרייבר כולל גרסאות Beta. יש לי פלסמה 42 של fujicom הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הוידאו ממחשב הקולנוע הביתי דרך hdmi אני מצליח לראות דרך ה vga ברזולוצייה הטבעית של המסך 1024-768 כניסת ה hdmi בטלוויזיה עובדת כי אני רואה וידאו + סאונד אם אני מחבר xbox או PS3. למחשב קולנוע ביתי יש כרטיס מסך של nvidia 9500GT עם יציאת hdmi אמרו לי שאולי צריך כבל hdmi 1.3 אז קניתי כבל כזה וזה לא עזר ואז ניסיתי ממיר DVI -> hdmi גם לא עובד אפילו ניסיתי טלוויזיה אחרת samsung 40" גם שם התצוגה לא עבדה הטלוויזיה עצמה יודעת לעבוד עם HDMI גרסה 1.2 אולי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 שיהיו רק לשמיעת מוזיקה ושיהיו הכי טובים במחיר של עד 600 ש"ח שמעתי על ה SonicGear EVO7 איך הם? ועל עוד רמקולים רק לשמיעת מוזיקה שיהיו עם צליל עמוק איכותי נקי .. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בעיקרון, אתם יודעים איך זה עובד - מחיר : איכות. אני לא בדיוק מבין את ההבדל בין פלזמה לLCD או את התקדמות שתי התכנולוגיות על מסכים בגודל ה50". כרגע אני מחפש טלויזיה בסביבות הגודל הנ"ל שיראו בה הכי טוב שאפשר + תתמוך בFull HD + תיהיה הכי זולה - איזור ה8000 ש"ח גג של הגג אם זאת הטלויזיה הכי טובה בעולם שכל כך שווה את המחיר שלה שזה לא יאמן , סביבות ה5000 ש"ח זה מה שאני מחפש בעצם. בקיצור, אני פשוט רוצה תמונה טובה ותמיכה בHD מלא (1920x1080) במחיר הכי הגון שאפשר למוצר השווה ביותר למחיר (סטייל "יותר עדיף" של בלייזר). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
I would like to buy earphones, these are the 2 things that are important to me: Noise Cancellation- I will be using them on the bus. I will be using them while running. Here are the ones that I have considered, but you may have a better one: Sennheiser HD 457 Creative EP630 Skullcandy inkd Sennheiser CX300b ;D Thanks! (You can answer in Hebrew)
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
או כל סטנד אחר של רמקולים לווייניים מישהו מכיר סטנדים איכותיים ומאיפה אפשר להשיג? אפילו להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
52xv555 toshiba '52 32xv550 toshiba האם יש לדעתכם מסכים יותר ממומלצים מאלו במחיר הזה ובגודל הזה שיש להם Full HD ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות האלה כבר הרבה זמן,אין להם מיקרופון מובנה ולא את הקטע של הבקרת עוצמה באוזניות עצמן. כשאני משחק במשחק - לדוגמא counter strike אני יכול להגביר בבקרת המשחק volume ואני שומע פיגוז. אבל כאשר אני שומע ורואה סרט אני שומע ממש ממש חלש,והכל על הכי גבוה באפשריות של המחשב (בקרת עוצמה של המחשב) ובמדייה פלייר! מה עושים? איך אני מגביר לשמוע את הסרט כמו שצריך? וזה לא סרט ספציפי את כולם שומעים חלש,אם אני מעביר לרמקולים כמובן שומעים רגיל,ככה שזה באוזניות אין איזה תוכנה כלשהי? משהו? :'( תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-שיהיה מסוגל לעבוד עם MEDIA CENTER בVISTA x86. אגב יש כאלה שיעבדו עם WINDOWS 7 RTM X64? -שתהיה כניסת RCA -שיעבוד עם PAL -יכולת הקלטה: יהיה בונוס נחמד אבל לא חובה תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה בעיקר למטרת העתקת קלטות וידאו ישנות אבל גם לצפיה והקלטה מהטלויזיה (אבל מאוד חשוב שהמרת הקלטות תיעשה תוך שמירת איכות מקסימלית). ראיתי ש WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge מאוד מומלץ אבל גם כבר די ישן . יש כרטיס משתלם יותר ו\או טוב יותר בטווח מחיר של עד 600 שח ? תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרגע טלויזיה LCD של LG 32 אינץ' HD READY ואני רוצה לקנות עוד אחת לסלון כאשר אני חושב לקחת 37 אינץ' או אולי 42. חשוב לי שיהיו כניסות HDMI ולאור הניסיון הטוב שלי אני נוטה לכוןן ההיצרן LG. אני מאוד אשמח להמלצות ומאוד אשמח להסבר מה ההבדל בין FULL HD ל HD READY? אצלי יש HD READY אבל כתוב 1080P ככה שאני אשמח להבהרה בנושא. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כאמור , אני מחפש לרכוש מחנות , רמקולים 5.1 עבור ה PC שלי - כאשר החיבור לזוג האחורי הינו אלחוטי. ללוגיטק היה דגם 5450 ולקראטיב היה G550 אבל אני לא מוצא אף חנות באיזור המרכז (או בכלל?) אשר יש לה אותם במלאי. מישהו יכול לתת לי עיצה או לעזור בהפניה מתאימה ? תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הייתי מאוד מעריך השווה לגבי שתי הרמקולים הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 של סוני שנקנו מאופיס דיפו לפני כשנתיים ואולי יותר, ואין עליהם אחריות (לא שאני מוצא). הרמקולים הולכים ככה, יש את הרמקול הראשי ולו 2 יציאות רגילות ל2 הרמקולים האחרים, ובתקופה האחרונה שמתי לב שהרמקולים יותר ויותר חלשים אז כשמשחקים עם החיבורים מבחינת חוטים ומבחינת חיבורים אז השמיעה משתנה לחזק יותר או לחלש יותר. עכשיו זה במצב שזה תמיד חלש ואני פשוט צריך להגביר יותר את הרמקולים. אני לא רוצה להגביר אותם קבוע כי אז אני מתרגל לווליום הגבוה יותר מדי. מה אתם מציעים לי לעשות? להחליף את הרמקולים או פשוט להמשיך לשחק עם החיבורים? אם אתם חושבים שצריך להחליף אז אני אשמח להמלצות לרמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מבאג או כל חנות. הרמקולים שלי עלו 600 ש"ח והם התקלקלו אז לא מוצא ט…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
רבותי שלום. ברצוני להקליט מרעשי הרקע של המחשב (לא מהמיקרופון) לתוכנת הקלטה. מערכת ההפעלה vista 64bit, כרטיס קול creative SB X-Fi Xtreme Audio. זה לא מצליח, כשאני מקליט (וניסיתי בשתי תוכנות הקלטה, לוודא שזאת בעיה בהגדרות הווינוז\הגדרות כרטיס הקול) זה מראה שקט מוקלט. בrecording devices ניסיתי לשים על set default כל מה שנראה רלוונטי: line-in, auxiliary,S\PDIF-in - עבור אף אחד מהם המצב לא השתנה. אציין שכאשר המיקרופון מוגדר באמצעי ההקלטה זה מקליט מצויין, אבל זה אינו המצב שאני רוצה כאמור. אודה לעוזרים יום טוב
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הי, אני עומד לפני קנית מגבר (בטוח) ונגן (אולי - נגן DVD כלשהו). הרבה מהשירים שלי הם בפורמט MP3 ויותר נוח לי ככה - להכניס DVD אחד עם הרבה שירים, מקל USB עם שירים (שאותו אני מחבר ברדיו ברכב) וכו'. אני מעדיף לא לחבר נגן כמו iPod למערכת באופן קבוע - למרות שלהם ממשק משתמש הכי נוח (אולי עם מעמד בעתיד - לא עכשיו). מנסיוני, נגני DVD לא ממש מראים יפה את הדיסקים שמכניסים, ורוב המכשירים משתמשים ב On screen display - קצת מרגיז להדליק את הטלויזיה רק בשביל למצוא את האלבום הנכון. רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הלוח אם הוא GA-EP45C-DS3 ויש עליו את כרטיס הקול ALC889A שהוא אחד מסיבות שקניתי אותו בגלל שלפי אתר יש לו תמיכה ב DOLBY LIVE שאם הבנתי נכון הוא ממיר אות אנולגי לאות דיגטילי כרגע יש חיבור בין יציאתי הקול אופטיתי לבין רסביר אם יכולת לדובאלי דיטגילי לפי הוראות כאשר אני מחבר את דרך היציאה אופטית אמורה להופיע לי אפשרוית חדשות למטה בחלק של קלט אדיו ופלט של הגדרות של DOLBY LIVE ראיתי איפה שכתוב שתכונה הזאת נתמכת רק בויסטה בחוברת הוראת יש הרואות גם לויסטה וגם לחלונות XP שהלכתי לפי הם וכוונתי את הגדרות לפלט- פלט ממקור דיגטיל ואת הדגימה ל48 ועדיין אני לא רואה אפשרות אם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות של טלויזיה 42 " FULL HD בסביבות 5000-6000 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה ואין לי חיבור אנטנה בחדר.. מה עשיתי? קניתי 2 כבלים של RF [זכר]-------[נקבה] וחיברתי אותם אחד לשני, קיבלתי: [זכר]---------[נקבה][זכר]----------[נקבה] את הזכר חיברתי לכרטיס טלויזיה ואת הנקבה חיברתי לשקע בקיר בחדר אחר.. יש שלג.. ובטלויזיה אחרת שמחוברת לשם (שניתקתי אותה כדי להכניס את הכרטיס שלי) אז אין שם שלג! ואצלי במחשב יש שלג.. זה יכול להיות כי הכבל ארוך מידי? ד.א יש לי כבל RF ללא הברגה.. ויכול להיות שהכבל פגוע? יכול להיות שאני צריך כזה עם הברגה? מישהו אמר לי להזמין כבל "צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה", יש שוני בכבל? צריך לבקש גירסא של כבל? משהו..? אם מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה כבל אני צריך אני ישמח!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-