אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שומע בעיקר מוזיקה הרבה מוזיקה אלקטרונית גם הסט יחובר למחשב מה עדיף משני אלה? קראתי מלא ביקורות מפה ולשם ולא הגעתי להחלטה תודה[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:54:33 לאף אחד אין דעה?יש לי עוד שאלה: כרגע יש לי YAMAHA TSS-1 שנמצאים אצלי כבר כמה שנים טובות אני לא מתלהב מהצליל שלהם כבר, צליל נורא עמום ואין גבוהים. אם מישהו יכול להגיד לי האם הX-13 יהיו שיפור משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש סרטון שצילמתי בפלא אך הבעייה שרואים אותו מזווית הפוכה. יש דרך להפוך הזווית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה יש לי מערכת ישנה אבל הרמקולים שלה ממש ממש טובים, איך אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב שיפעלו איתם? אני יודע שזה לא כל כך קשור לנושא אבל זה הכי מתאים לפה השאלה שלי זה יותר אם כדאי מבחינת איכות וכאלה ואם זה מתאים למשחקים *אם למישהו יש דבר כזה אשמח לדעת אם כדאי ושווה לעשות את זה....*
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד?האם מדובר בקניית מכשיר עזר נוסף? (אתם יודעים סתם לשמוע גלגל"צ או משהו דרך האייפוד בנסיעה)
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
התקציב בערך עד 3800 עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת משתלם.. השימושים יהיו כמובן צפייה בשידורי טלויזיה[יש לי ממיר של יס אם זה משנה..] וחיבור למחשב לצורך צפייה בסרטים וכו' [לעבודה במחשב יש לי מסך 19'' נחמד..] תודה .
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כבל MIDI TO USB בכדי לחבר את הקלידים שלי כמקלדת שליטה בקיובייס ,הקלידים הם yamaha psr-275 , זה פשוט לא מזהה, או שאני לא עושה משהו נכון, אם למישהו יש מושג מה צריך לעשות אני אשמח לקבל עזרה, אני כבר נואש, אם יש איזה דרייבר שצריך להתקין אני אשמח לקבל קישור, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין האוזניות EP630 EP635 של קרייטיב ? מה ההבדל בניהם? מה יותר טוב אני שואל כן EP635 זה נראה לפי המספר דגם יותר חדיש מEP630 אז הוא צריך לעלות יותר כסף אבל מצד אחר הוא עולה יותר זול מהEP630 למה ככה? האם EP630 שיותר ישנים מEP635 יותר טובים?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הNOMAN XTRA 30 GB לבין הTouch החדש שהוא 20GB ונחשב להרבה יותר טוב עכשיו הXTRA נכנס לי בתקציב 200$ בערך והTOUCH הוא בערך 250$ וגם פחות ג'יגה (הכל בUS) חבר שלי טס לאירופה אז אמרתי אני יתן לו כסף שיביא לי נגן.. קראתי על הטאץ' שהוא נחשב ליותר קטן ויותר נוח אז אני מתלבט לגבי הXTRA מישהו יודע מחירים באירופה לגבי הנגנים האלה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי בקשה מעט מוזרה... מישהו פה מבין באוזניות ויכול לעזור לי דרך האייסיקיו? נמאס לי לכתוב כאן... זה ממש לא נוח... אני לא מת פורומים בכללי.... :-\ אז אם מישהו מבין באוזניות ויכול לעזור לי לבחור זוג - הנה המספר שלי: 49062675. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם,אם זה לא מתאים אז תעבירו אני מחפש אוזניות איכותיות לאייפוד שלי בתקציב של בערך 250 שקל בדקתי קצת חברות ואני יודע שסנהייזר,shure,וskull candy הן בין האיכותיות בדקתי קצת ביקורות בWHAT HI FI וראיתי שיש שם דגם CX300II של סנהייזר שקיבל 5 כוכבים וגם בארץ מוכרים אותו ממש בזול-125 שקל והוא קיבל אצלם 5/5 וגם יש לי חבר שיש לו אותם והוא מבסוט עליהם. אני מחפש אוזניות בצורה או IN EAR או קשת אני גם רוצה שהסאונד שלהם יהיה טוב ושהם ידגישו את הבאס אבל לא יותר מידי זהו אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגמים תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות שלא נופלות כשקופצים רצים ומשתוללים. כמה שיותר קטנות וזולות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח, במקרה נתקלתי בדיל אקסטרים במכשיר הנ"ל , הרבה זמן חיפשתי מוצר כזה (ובמחיר כזה) אך לא בדיוק ברור לי איך זה עובד, בעוד שהלפטופ i3 M330 @2GB RAM מקרטע בסצינות עמוסות בסרטי 720P ובכלל לא התחלנו לדבר על 1080P... הצעצוע הנ"ל מציע לעשות את זה בצורה חלקה תמורת 32$ והביקורות אוהדות. יש פה איזה קץ' כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם הצלחתם לחבר אותה למחשב דרך הכרטיס רשת ולהפעיל סרט במחשב ולראות אותו ישירות בטליוזיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום אני צריך עזרה בחיבור STLAB למחשב.כרגע הוא מחובר לממיר של הוט ע"י כבל וידאו הצהוב הרגיל.עכשיו יש למכשיר רק את היציאת וידאו הפשוטה (כבל צהוב) ויציאה של SVIDEO.רציתי לדעת איזה כבלים יכולים לחבר אותו למחשב שיש בו יציאות VGA וHDMI[ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתעביר לי את הקבצים מMP3 לקבצי ASF או דרך אחרת ללא תוכנה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? אגב, יש הבדלים באיכות התמונה בין נגני בלו ריי יעודיים לבין צורבים שכאלה? תודה.!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שבת שלום. אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני שישמש לחיבור למחשב נייד (hp pavilion 6 1330ej) הכי חשוב שתהיה לו יציאה אופטית ושיכלול dts תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ע'פ הנתונים ה-lg יותר טובה פה בפורום ההמלצות הם על הסמסונג. מה עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האתר הזה מכיל הסבר בפלאש מאוד מאוד מדוייק וספציפי על כל נושא של מסכי LCD וגם LED, טכנולוגיות והסברים ממשיים על מה הפיתרונות של כל אחד מהם בתצורות שונות ומרכיבים שונים שהוסיפו ומה החסרונות. http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Vikuiti1/BrandProducts/secondary/optics101/
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי כניסה קואקסיאלית במחשב וחשבתי אולי ניתן להשתמש בה כדי להפוך את המחשב למגבר 5.1 האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? אני חייב לציין שאין לי שום מושג במערכות שמע ומה שמשתמע מכך
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום קניתי ATP3 ואין להם יציאה לאוזניות והעניין שהגישה למחשב עצמו לא כ"כ נוחה אז אני מחפש פתרון לאוזניות חיפשתי מתאם USB לאודיו לא מצאתי...בסוף חשבתי על מפצל ומאריך לאוזניות בלבד במקרה הצורך(פחות חשוב פה האיכות של המאריך כי האוזניות זולות..) אבל המפצל- מה לגבי האיכות בלבד של ה-ATP3 ? האם היא תיפגע ? יש מפצלים איכותיים מספיק שימנעו ירידה באיכות ? כמה צריך לעלות אחד איכותי אם יש ? תודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/963804
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחבר את המכשיר לטלוויזיה והמגעים רופפים כזה כל תזוזה זה מפריע זה אמור להיות ככה? ותודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-