עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Spring,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורק הרמקול הראשי ועוד אחד פועלים והבאס... כל שלושת הרמקולים האחרים לא פועלים פשוט... נראלי צריך כרטיס קול או משהו, או שזה בעיה בהגדרות? אשמח לתשובה מהירה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by JUDO007,

http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/pdfs/moreinfo/mcre300-400.pdf דגם RX-E400 איך היא?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. שלום, אני מחפש זוג אוזניות חדש, כדי להשלים את ה"סט" הקיים קריאייטיב אקסטיג'י +אלטק לנסינג ADA880 (כבר כמה שנים טובות איתם, ומאוד מרוצה) אין צורך "להתפרע", ואשמח לקבל הצעה לאוזניות טובותעם דגש על הבאס, מכיוון שאני אוהב להאזין למוזיקה בעוצמה גבוהה, ולא תמיד המצב מאפשר :'( המלצות לאוזניות עד 600 ש"ח יתקבלו בברכה, כמו כן - אשמח לדעת היכן לרכוש אותן (אם מישהו יודע על חנות בירושלים, יעזור אף יותר..)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by yotam360,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 האם כדאי לקנות אחד כזה???

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by Mor Abergel,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090 במחיר של 590 שקל?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. שלום!! אני חדש כאן...מה המצב? יש לי שאלה...אני מחפש מערכת קולנוע בייתית שלמה עם נגן DIVX שקורא קבצי תרגום בעברית בלי בעיות...יש דבר כזה..? אני יודע שיש את המערכות של LG בדיוטי פרי אבל הבנתי שיש להם בעיה עם העניין.. האם יש משהו מומלץ? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת ב WINAMP הווליום נשלט דרך התוכנה אבל MEDIA PLAYER לא איך או איפה אני מגדיר שה MEDIA PLAYER ישתמש במקודד אבל ייתן ל MEDIA PLAYER שליטה על הווליום

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. אני כבר קניתי את הFX 6021, ולא שמעתי אותם אפילו, כי לא יכולתי, קנו לי אותם בדיוטי פרי בהתראה של כמה שעות, יכולתי לקנות את הMX במקום הFX אבל לאחר קריאת כמה ביקורות הבנתי שהFX יותר טובים, רציתי לשאול אותכם אם הFX יותר טובים למוזיקה או הMX? ועוד שאלה ברמקולים fx 6021 יש גם חיבור של aux , מזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. אני הולך לקנות את ה-icemat siberia עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם עדיף לקנות את ה-icemat עם הכרטיס קול או שלא שווה לשלם עוד 150 שקל בשביל הכרטיס קול? כלומר אם אני אקנה את האייסמט בלי הכרטיס קול יהיה הבדל משמעותי בסאונד אם אני משתמש בכרטיס קול Realtek AC97 (שהוא לא בדיוק נחשב לכרטיס קול טוב) עם האייסמט בלי הכרטיס קול? מקווה שהבנתם למה התכוונתי אה ויש לציין שאין לי ממש כסף לאייסמט עם הכרטיס קול ככה שאני מעדיף מאוד את האייסמט שבלי אבל רק אם זה ממש אבל ממש משפיע אז אני אקנה את זה שעם הכרטיס קול.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. אני הולך לקנות IPOD MINI 4 ג'יגה ב-300 ש"ח....(גנוב)... עכשיו הוא מגיע בלי כבל USB ורציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג כזה כבל וכמה יעלה... ולדעתי כמה שאומרים ש אייפוד זה גרוע אבל במחיר כזה זה נראה לי בסדר וחוצמזה אני גם לא משוגע על שמיעה.... אז זה שווה??? תודה מראש לעוזרים..!!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי כרטיס קול של כריאייטיב - LIVE 5.1 אך לצערי לא קיבלתי את הדרייברים שלו ניסיתי וחיפשתי אך שום גרסא לא התאימה. מאחר ופה בפורום אנשים לא מתייחסים או שלא ממש מבינים אז לא קיבלתי שום תגובה אז ניסיתי אופציות אחרות שגם לא עזרו. פניתי לקריאייטיב אמריקה הם טענו שאין גרסא להורדה של הדרייברים שלי ואם אני רוצה אני יכול לרכוש CD חדש, מאוד נדהמתי - כרטיס קול חדש יחסית ואין אפשרות להורדת דרייברים או עדכון, לא ויתרתי פניתי לקריאייטיב אסיה - שאני יודע שהם רציניים יותר, הם חזרו אלי מהר מאוד עם לינק להורדת IMAGE מלא של הדיסק וכמובן ללא תשלום והם עוד שמחו שפניתי אליהם ועוד יותר שמחו לעזור לי!!! כל הכבוד להם וציון גרוע לסניף האמריקאי שלהם!!! מיותר לציין שהדרייברים שהם סיפקו ה…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני חושב למכור מערכת חלקים שכרגע יש לי כדי לקנות (אני חושב עם יהיה משהו טוב עכשיו) מדובר במגבר/רסיבר ONKYO TX82 די ישן שנת 92-93 אם אני לא טועה סך הכל יש לו ערוץ A לשני רמקולים וערוץ B לעוד שני רמקולים אקוולזייר ROTEL RE-830 זוג רמקולים JBL TLX-6 AKAI טייפ דאבל קסט מעולה ואחרי זה מה לקנות??

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by semca,

שלום ,אני מעונין לרכוש לעצמי נגן MP3,ונדלקתי על המכשיר:DIASONIC DMP-310 עקב התכונות הרבות שבו,ההתלבטות היחידה היא שיש לו חיבור USB של 1.1, היתי מעונין לשמוע עוד דעות של חברים שיש להם את המכשיר, או אלו ששמעו עליו,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. שלום לכולם, לאחי יש מערכת הכוללת: טלוויזיית LCD חדשה ממיר של YES DVD ורסיבר הוא חיבר את הטלוויזיה לממיר באמצעות כבל בננה פשוט ואינו מרוצה מאיכות התמונה בחלק מן הערוצים (בעיקר הערוצים הישראליים). ה- DVD מחובר ב- S-Video ורואים טוב. לטלוויזיה שני חיבורי SCART, ועוד כל מיני כניסות, כמו למשל YPBPR (אין לי מושג מה זה), וברצוני לשאול כיצד הכי טוב לחבר אותה לממיר (שימו לב, הממיר של YES ואין לו יותר מדי יציאות). כמו כן, רציתי לדעת כיצד הכי טוב לחבר את ה- DVD לרסיבר, מכיוון שהוא מחובר באמצעות כבלי RCA, ואחי לא נהנה מ- DTS וכו'. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  15. איך הן בהשוואה לMX400/500?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by idodi10,

שלום, הבנתי שהרכיב מובנה במערכת ההפעלה אבל כדי להשתמש בכל תכונותיו דרוש חיבור VIVO במחשב. רציתי לדעת אם יש כרטיס שקיים עליו החיבור אבל ללא היפרבנד כמו שיש בכרטיס טלויזיה... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by ניב200,

אני מעוניין לקנות את הרמקולים אני מתלבט בין Creative T6060 LogiTech X530 Creative 5200 הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה בעיקר וטיפה לסרטים ומשחקים כמו need for speed carbon הדגש צריך להיות על איכות השמע וחוזק הרמקולים. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים? (הם עם חיבור "בננה" או חוטים רגילים?) 2. האם עם כרטיס קול Creative 5.1 דיגיטלי אני יקבל צליל סראונד גם במוזיקה רגילה? מבקש המלצות... תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by DXT,

אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצה וגם מספקות אטימות "סבירה" (יענו מינימלית, שמי שישב לידי ישמע אבל רק קצת). השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את הקשת האחורית למעלה בשביל שיהיה אפשר להשען על הראש?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. Started by DakloN,

שלום.. משום מה הכרטיס לא פועל דרך היציאה הדיגיטלית בויסטה.. רק דרך האנלוגית.. מה שגם הדריבר של creative לויסטה הוא ממש ממש עלוב... אבל היית מצפה שלפחות היציאות יעבדו.. :-\ יש למישהו פיתרון??

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. אז הבעיה שלי כזאת הווליום לא עולה בצורה סדירה(מ8 ל20 וכו') אך אפשר לסדר את זה היה לי נסיון עם מלחם אמרו לי שזה בעיה אם הקבל שהוא נדפק איפה הוא בדיוק נמצא במגבר למשהו יש מושג והייתה לו את אותה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by Domovoi,

http://ae.creative.com/products/welcome.asp?category=1 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15855 מיועד למשחקים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by eitanir,

אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC. הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד... 1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים) 2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון, 3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב. הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון) הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה) הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ) ברור לי שצריכה …

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  23. היי אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להקליט מהטלוויזיה ולהעביר קלטות וידאו למחשב (עדיף מסקאיי פיסי). בוידאו שלי יש רק COMPOSITE. בטלויזיה שלי יש COMPOSITE וSVIDEO.הכרטיס צריך גם לתמוך בויסטה. לא מדובר במחשב HTPC כך שהכרטיס לא צריך להיות LOW PROFILE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by or2077,

שמעו אני לא יודע מה אני צריך אם יש דבר כזה בכלל.... יש לי ממיר של הוט כבלים דיגיטלים.. יש לי מסך מחשב 19 של MAG לא דק וואד בומבה מפחיד להסתכל מצד (זה ממש לא יתרון).... עכשיו יש לי גם טלוויזיה בחדר של איזה חברה שהמציאו באותו הרגע.. טניסאקי או טנסיקיי.. משהו כזה ואני רוצה להעיף את הטלוויזיה.. יש אפשרות לראות את הממיר על הטלוויזיה , עכשיו אולי אני גם לא צריך לקנות כלום כי יש לי גם DVD APEX מקליט אם מישהו מכיר זה DRX8643... יש שם יציאת VGA אני לא אם זה אין או אואוט... כאילו אם זה מקור הקלטה כמו רוב הכניסות שם... או יציאה שאפשר לראות דרכה את הדברים וגם אם כן אני רוצה לראות טלוויזיה זמן שאני עושה משהו במחשב אז אני בכל אצטרף איזהשהו כרטיס כדי לראות עם תוכנה לא? סליחה על החפירה.…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by averaraz,

ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ. השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD 10 אחוז מהזמן DVD חשוב שהטלוויזיה תתמוך בHD וזאת מתוך ראיה לעתיד עוד שנה שנתיים ככה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.