אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כותרת תודה מראש. נ.ב אני חדש פה (:
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד (dell e6400) ובגלל מגבלות של מקום בדירה אני רוצה לרכוש מסך 22" לפחות שישמש לי גם כמסך מחשב בעת הצורך וגם כטלוויזיה. האם דבר זה אפשרי ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אקבל מערכת קלידים שקניתי, בכדי להתחיל את לימודיי יצירה מוזיקה אלקטרונית ואולפן ביתי. אני צריך אוזניות סגורות, שיתנו לי את הסאונד הכי טוב שאפשר. התקציב נמוך אני יודע, אני צריך משהו שישמש לי להתחלה ואח"כ אעבור למשהו יותר מקצועי. אני מחפש הרבה באס, סאונד נקי, ואיכות צליל... שמעתי על חברה שנקראת סנהייזר ונדמה כי היא חברה מאוד איכותית.... תודה רבה, Aviko
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
האם יש עיברית ב Creative Zen Micro? [זה של ה5GB] ואם לא אז כנראה שאני יראה את השירים ככה: ????????? ??? ?? נכון? אגב אני קונה את הנגן בארצות הברית [גירסה אמריקקית]...
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש דבר כזה אוזניות BLUETOOTH או אינפרא אדום? אם כן אז איפה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מאיפה משיגים? מוריד מהאיכות? לא אוהב את האוזניות של הSONY ERICSSON K800i שלי, מעדיף לחבר אליו CX300 IN EAR
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המקרן הזה Aiptek PocketCinema T10 בשביל להקרין סרטים ביתים ותמונות על הקיר במרפסת. מבחינת המחיר זה האזור שאני מעוניין להשקיע (1300-1500 ש"ח) השאלה שלי היא האם הוא בסדרא או שחבל על הכסף?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הם כבר פרסמו מתי הוא יצא? צריך להיות תאריך חדש לא? בשביל שאני לא אטריד כל פעם מחדש, מישהו יכול לתת לינק למקום המדויק שבו מתפרסמים העדכונים בנושא הזה? ושאלה אחרונה... הפירמוור החדש אמור להכיל און דה פליי פלייליסט ו REAL SHUFFLE לא? תודה לכל מי שיענה, ושוב סליחה...
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
במחשב שלי מחובר לLCD ישירות עם HDMI והסאונד יוצא בSPDIF מכרטיס של M2A-VM של ASUS לרסיבר שמפצל את הסאונד בין 2 רמקולים קדמיים רצפתיים, שניים לווייניים אחוריים ועוד שניים סראונד+סנטר (אין סאב). סאונד עובר באופן רגיל, אך לא מספק. מבלי שהתקנתי חבילת מקודדים (כגון K-LITE), הסאונד נשמע (תלוי בסוג הקובץ המשודר) בסטריאו (שניים קדמיים בלבד). לאחר שהתקנתי גם את K-LITE וגם שיחקתי בהגדרות AC3FILTER, שמעתי באופן לא מוחלט בכל הרמקולים, כאשר הדבר לא נשמר. שאלותיי הן כאלו: האם קיימות הגדרות/אפשרות לשמוע בכל הרמקולים בכל הזמן (סרטים ומוזיקה)? אם לא, וזה תלוי בסוג הקובץ ובאיכותו - האם רק קבצי AC3 בסרטים ישודרו בכל הרמקולים? אתמול ראיתי איזה קובץ וידאו (לא AC3) שהסאונד בו היה נוראי (כמו דיס…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג armband ל- zen micro בדומה לרצועה שיש ל-ipod? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodminiArmbands האם ניתן להשתמש ברצועה של ה-ipod (אולי תואמת)? האם זה בכלל נוח (למי שצועד עם המכשיר)? האם יש פתרון נשיאה אחר שנוח לפעילות ספורטיבית מתונה (לא נראה לי שהמנשא לחגורה או המתלה לצואר נוחים בכלל)
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PVR3000 TV Capture Card PVR3000 עשיתי השוואה ZAP הוא עולה 440 כמו כן אני אמרתי כבר בהודעה הקודמת שאני חדש בעסק של כרטיס טלויזיה אז אם תוכלו להגיד לי אם זה הכרטיס הנייל יספיק בשביל קידודים,ריפים וכדומה אם יש כרטיס יותר זול שיתאים לדבר האלה גם ישמח לשמוע לגביו תודה מראש האיסקיו שלי הוא 489283815 המסנגיר הוא eliran_orlik@hotmail.co.il
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת hyundai שקניתי לפני 4 שנים בערך בדיוטי פרי.. זה מערכת 5.1 שהרסיבר בתוך הדוידי...עכשיו שאני רואה סתם סרט מהאינרנט או סתם שומע מוזיקה רק השתי קדמיים והבאס פועל..ובסרטים דיוידי של 5.1 כל הרמקולים פועלים.. עכשיו יש אפשרות שכל הרמקולים יופעלו שאני שומע מוזיקה או רואה סתם סרט? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ואני מת על זה! בכל מקרה פעם היה לי פנטיום 1 עם כרטיס קול סאונד בלאסטר 16 בisa יום אחד קול צליל שיצא מהרמקולים היה מלווה בהד מגניב ויום למחרת זה נעלם :'( בכל מקרה עכשיו יש לי sound blaster live 5.1 וזה חזר! ויש הד מגניב כזה בסרטים ובמשחקים ובמוזיקה והוא לא נעלם אחרי ריסטרט אבל כנראה שזאת איזה הגדרה ברג'יסטרי או משהו ששונתה ואם אני יצטרך לפרמט מתי שהוא ההד המגניב הזה יכול להיעלם אז למישהו יש הסבר ממה ההד נובע? כדי שאם אני יפרמט אני יוכל להחזיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות נגן mp3 ויש לי גם מצלמה דיגיטלית של קנון (A70) אז חשבתי על הarchos gmini220 שכולל חריץ לכרטיסי sd בנוסף לכונן 20 ג"ב. אני יודע שהרבה בעלי אתרים שעוסקים בנגנים בעולם לא אוהבים את החברה הזו, בגלל שלנגנים שלה יש סקס-אפיל נמוך, אולי, אבל זה לא מה שאני מחפש. אם למישהו יש נגן של החברה בכלל או את הgmini220 בפרט אשמח אם הוא יגיד מה הוא חושב עליו ועל האמינות של הנגן והחברה. תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי iPod 20 ג'יגה 4G... אז כן, הוא כבר עשה ועושה לי הרבה בעיות, אבל עם זה אני בינתיים מסתדר. יש לי שאלה חשובה. כשאני מעביר דיסק (מקורי כמובן) למחשב עם התוכנה ITUNES, התוכנה מוסיפה את השמות של השירים רק באנגלית כמובן. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף שירים בעברית מהמחשב שלי לספריה ב- ITUNES ושזה יתרגם לי את זה באותו אופן לאנגלית. לא משנה לי אם זו אופציה בתוך התוכנה הנ"ל, או תוכנה חיצונית. תודה, יונתן נ.ב. חג שמח...
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לרכוש נגן DVD אשר: - מסוגל לקרוא פורמט DIVX - מסוגל לקרוא קבצי MKV - תומך ב Multisession (צריבה רב פעמית ו\או הוספת קבצים לאחר צריבה) - תומך בכתוביות בעברית ומציג אותן באופן קריא (ז"א לא הפוך ומסורבל, אלה בצבע לבן או צהוב יפה, גדול וקריא) - בעל יכולת עידכון קושחה (FirmWare) - כניסת USB (לא חובה) בקיצור DVD כמו הדגם של LG DV256, רק שיתמוך בכל הדברים שציינתי להלן. התקציב פתוח אבל לא בהגזמה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי הגדרתי באפשרויות שלא יראו מה שהמסך רואה אלא , שכאילו הטלוויזיה תיהיה מסך לידו [ כמו מכונות עריכה ] הבעיה היא שברגע שאני רואה סרט בצד השני ומגדיל את הווידאו [ למשל הישרדות באינטרנט ומגדיל] אפילו אם לוחצים בצד השני זה מקטין ישר את הווידאו ממסך מלא , האפשרות שמצאתי זה להשבית את התנועה בין שתי המסכים מה שאומר בעצם לנעול את המעבר ככה שזה לא יפריע לדעתי אבל משום מה אני לא יכול לסמן אפשרות זו הנה לינק לתמונה אגב לא לצחוק על הכ.מסך
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי לצערי הרב האוזניות שלי הלכו לעולמן! :-[ לא חשוב איזה כרגע אבל אהבתי אותן. אני צריך אוזניות חדשות למיני דיסק אך אני מאמין רק לאוזניים שלי, איפה באזור המרכז יש חנות עם מבחר נורמאלי שאני יכול לבוא עם הנגן שלי ולנסות אוזניות.? וחות מזה אני לא יתנגד לכמה המלצות? : התקציב הוא באזור ה 300 שקל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות מערכת קולנוע ביתיי בסכום שבין 4000 ל 3000 ש"ח מה דעתכם על רסיבר Marantz SR-4400 בסכום של 1600 ש"ח וסט רמקולים JBL SCS-140 בסכום של 1600 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אמא שלי טסה מחר והיא עוברת בדיוטיפרי מן הסתם... יש לנו קנגו עם רדיו טייפ דיי מעפן אבל זה מספיק כי אני מחבר אליו דיסקמן או X5L דרך קלטת כזאת... אבל יש לנו חרא של רמקולים... רציתי לדעת אם אפשר להשיג מהדיוטיפרי או ממקום אחר רמקולים טובים עד 100$ ואם יהיה עם רדיוטייפ\דיסק מה טוב... לא צריך באסים מטורפים ודברים כאלה...סתם רמקולים שיהיה סאונד נקי וחם ושיהיה אפשר לשמוע בו דברים איכותיים יש משהו נורמלי בכלל שאפשר להשיג במחיר הזה? כי יש לי אפשרות אחרת של לקנות אוזניות לX5L (אני עם אוזניות סטוק) ולהשאר עם הרמקולים שיש לי עכשיו באוטו (שזה דיי מבאס) תודה..
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אסוס(מופיע בחתימה) ALC850 עם הדריברים של nvidia (שהוא דיי חמוד עם הדרייברים האלה אגב) ויש לי כרטיס קול ישן של קריאטיב live 5.1 שנמצא בשימוש על הלוח במקום הכרטיס המובנה... השאלה היא אם שווה להשתמש בכרטיס המובנה יותר מאשר בקריאטיב במצב הזה? הכרטיס המובנה יתן יותר איכות?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחפש המלצות לDVD שיהיה יותר נורמאלי מהדגם שמוכרים בדיוטי פרי להלן הדגם: http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=140&mId=1&cId=23&sId=20 אני צריך המלצה שתצליח לשכנע את אבא שלי לקנות משהו יותר נורמאלי (עדיף עם מגבר פנימי) אני מעדיף דגם שיכלול בתוכו גם HD פנימי ולא צריבה ישירה לDVD את הDVD של הדיוטי מוכרים ב200$ - אני אשמח לקבל הצעות לאחד יותר איכותי אבל לא חורג במידה מטורפת מהמחיר. תודה לכול המבינים. עריכה: רק תראו כמה BIGBOX רוצים עליו: http://bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=9935&VariantID=9936
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
פיליפס 5331 LG 32LC2 סוני 32U2000 אשמח להמלצה מקצועית. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
והסיבה שהוא לא קרה היא בגלל שהראשון עולה כמעט כפול מהשני..השאלה שרציתי לשאול האם ההבדל מתבטא גם באיכות, או שבאמת ה VS הם בעלי העלות-תועלת הטובים ביותר? תודה, שחר
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-