עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Badi_Mami,

שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by RYaniv,

שלחתי ליבואן של Archos בארץ אימייל בנוגע לתמיכה בעברית בנגנים של Archos, וזאת התשובה שקיבלתי: " Info @ Archos.co.il to me More options 9:28 am (7 hours ago) כן, תמיכה מלאה בעברית צפויה עד סוף ינואר צוות תמיכה "

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by shayakir,

קניתי לא מזמן i pod ועכשיו הוא תקוע( נותן הודעה של do not disconnect והשעון עומדת על 9 בערב) והמחשב לא מזהה אותו איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי כבר לבדוק את היציאות של היו אס בי ניסתי לעשות ריסאט לאיי פוד והוא גם כן לא מגיב הסרתי והתקנתי שוב את האי טונס וזה גם לא עזר יש למישהו רעיון אני כבר על סף איבוד עשתונות :'( :'( :'( ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת ב WINAMP הווליום נשלט דרך התוכנה אבל MEDIA PLAYER לא איך או איפה אני מגדיר שה MEDIA PLAYER ישתמש במקודד אבל ייתן ל MEDIA PLAYER שליטה על הווליום

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אם אני כבר מזמין היטסינק חדש ובסוף זה יהיה SLK900A חשבתי גם אל כרטיס קול חדש יש לי כרגע כרטיס אונ בורד ALC655 וחשבתי אל DIGIFIRE 7.1 או AUDIGY 2 OEM מה אתם אומרים כדי לי לקנות את האודיגי 2 הרגיל אני לא מדבר אל הגירסה החדשה ZS

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by musari,

יש מן צמר לבן מזה עושה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. Started by dukhv,

אני רוצה ליקנות רמקולים למחשב עד 450 שח" תמליצו לי מה אפשר ליקנות

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by coorva,

למישהו יש חוו"ד על IROCK 5.1 HEADPHONES שמדמה סראונד בקידוד 5.1 ? אם למישהו יש אותם אשמח לשמוע מה דעתו כיוון שאני רוצה לרכוש אותם. תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. שלום , אבא שלי הביא לי MP3 256MB מסין , אני חושב משהו ג'נרי , עכשיו יש לו מטען שאמור להתחבר לחשמל ,אבל החיבור סיני , זה המטען אמור להתחבר דרך ה USB ל MP3 ומהמטען לחשמל ... היכן ניתן למצוא מעביר סיני או איך שלא קוראים לזה ? חיפשתי הום סנטר / מחסני חשמל / OFFICEDEPOT לא מצאתי , תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by emperor,

שלום, כפי שניתן לראות בכותרת אני מתלבט בין השניים, שניהם בגודל 2G. אני מודע לכך שהZEN V PLUS עדיין לא הגיע לארץ, אבל אני יכול להמתין חודש +. בהנחה שההפרשבמחיר בין השניים לא יהיה גבוה מידי מה לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by yotam360,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 האם כדאי לקנות אחד כזה???

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by Dalmedigos,

מצאתי את המסך הבא : http://harman-kardon.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=1 במחיר מצחיק של 3800. מה דעתכם? לא קצת זול מידי? אם אפשר לבקש תשובה מהר, כנראה המבצע הזה לא ישאר לאורך זמן.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by tronado,

השאלה למעלה הנה קישור לאוזניות http://www.zambura.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1867,normal_sales

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by iziko,

מי עדיף משניהם? יתרונות\חסרונות... ליבי יותר נוטה לכיוון ה ESI אבל אם הוא חצי מקצועי למה ה audigy יותר יקר בצורה משמעותית? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. שלום לכולם. אני רוצה להפוך את ערוצי השמע כאשר הערוץ הימני יהפוף להיות השמאלי. האם יש דרך לעשות זאת תוכנתית? תודה לכולם. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by DarkLloth,

שלום! אני מחפש מערכת טובה למחשב, הקניה מתבצעת מחו"ל (במחירי הארץ בערך עד 450 ש"ח), האופציה כרגע היא AltecLansing VS-2321 יש הצעות יותר טובות ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by CaTaLuNy,

חברה אני עומד לקנות DVD לחבר שלי(מתנה),ואין לי שום מוסג בהם. הדרישה העיקרתי שלי שיוכל לקראו דיסקים צרובים מהמחשב ושיהיה איכותי. אם מישהו יכול להביא לינק מאחת החנויות שיש ברשת,זה יהיה מצויין. תודה רבה לממליצים אאהה והסכום 400-500.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by pak82,

חשבתי לקנות את המקרן הזה Aiptek PocketCinema T10 בשביל להקרין סרטים ביתים ותמונות על הקיר במרפסת. מבחינת המחיר זה האזור שאני מעוניין להשקיע (1300-1500 ש"ח) השאלה שלי היא האם הוא בסדרא או שחבל על הכסף?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by Bose,

האם כרטיס קול 7.1 מובנה שמבוסס על Integrated Realtek ALC850 AC'97 audio CODEC chip יספק איכות קול טובה? ואיך כרטיס קול שכזה ליד הקריאייטיב לייב הבסיסי?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. אני צריך לבחור מסך (LCD) שישמש אותי לצפיה בטלויזיה ולשימוש במחשב. 50% זמן שימוש במחשב ו-50% זמן שימוש בטלויזיה. שני המוצרים (הן מחשב והן מסך) עדיין לא נרכשו. האם לרכוש מסך LCD או טלויזיה LCD ומה הדרישות למוצר בהנחה ואני רוצה תוצאות טובות הן משימוש במחשב והן מצפייה בטלויזיה? בנוסף מהן הדרישות מה-PC תודה לכל מי שיכול לעזור[glow=red,2,300][/glow]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by TimoTy,

מציאים לי פה מקולים של GP 5.1 ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע ודעה עליהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by PhoeniX-FlamE,

אני מתכוון להתחיל לעבוד עם עריכת סאונד והקלטות, בעיקר עם cubase, ואני מחפש כרטיס שאני יוכל לעבוד איתו - לא איזה onboard. בתקציב יש בסביבות ה1000, עם אפשרות חריגה קלה. אשמח לשמוע הצעות!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. רכשתי לאחרונה ת'רמקולים T7900 +כרטיסקול אודיג'י 1... חיברתי הכל כמו שצריך.... אפילו הטסט בדרייברים מצליח...הבחורה אומרת LEFT....RIGHT.....CENTER...REAR LEFTוכולי..... אבל שאני מפעילסר במדיה פלייר... אני שומע רק ב2 הקדמיים ובסאב.....מה עושים?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by lord69,

קניתי אי פוד וידאו לפני שבוע פתאום אני בא להפעיל לאחר שהיה בהטענה במחשב הוא לא נדלק חיברתי שוב למחשב יש כזה סמל : סוללה כזאת שלושתרבי רקע עם רבע מלא וברק שחור בחיים שלי לא היה לי אתזה מהקרה!?!!!!!!!\ תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by GoldenACE,

אחרי שנה אוניברסיטאית בלי טלוויזיה קצת היה חסר לי העסק (חחח), החלטתי שהגיע הזמן לא להרוס לי את העינים בצפייה במסך המחשב שלי (19 אינצ') ולקנות משהו שישרת את הרגלי הצפייה שלי, והחלטתי לשאול את המומחים מה כדי, איך ובאיזה גודל. הטווח שלי מהטלוויזיה יהיה בערך 2 מטר (כנראה קצת פחות), כך שאני מניח (לא ממש סגור על זה) שלמשל 40 אינצ' יהיה גדול מדי. והנה בא הקאטצ אני אראה בעיקר דברים שהורדתי מהמחשב (הרוב דיוידי ריפ ובלורייריפ), כך שאני עדיין לא בטוח אם לא כדי לי לקנות מסך מחשב ממש איכותי בגודל נניח של 26 אינצ', גם חשובה לי הדעה שלכם בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.