אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DVD חדש. עכשיו: אני מחפש DVD טוב-לא סתם, איכות טובה, סאונד טוב, מפרט טוב+קריאת תרגום בעברית+כל הפורמטים החדשים והכל. אז ככה: יש את הDVD של PIONEER דגם DV-380S. לפי מה שהבנתי יש לו מפרט טוב מאוד. רק לא מצאתי שיש לו קריאת תרגומים בעברית. יש את הDVD של XORO. דגם HSD 4000. גם הבנתי שהוא טוב- רק הבנתי לפי כמה פורומים שצריך לעשות לו עידכון לפני השימוש הראשוני, ושיש לו בעיה עם איחור בהצגת הכתוביות. אז ככה: א. בDVD של PIONEER דגם DV-380S - יש יכולת קריאת תרגומים בעברית? SUB וSRT? (הכי חושב) אם לא, - יש לו עדכון לזה? ניתן להוריד? זה בא עם דיסק לזה? ומה דעתכם עליו? טוב? שווה את המחיר של 890? ויש לו חיבור DVI? כי אני רוצה לחבר אותו למסך הLCD שלי. (ואם כן - כיצ…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לא צריך דגם עם רדיו, אבל מה שכן היה יכול להיות נחמד, זה דגם שיש לו איזהשהיא הגנה לנפילות. או לחילופין, איזהשהוא מין תיק שיתאים לדיסקמן שיבוא ביחד איתו או משהו.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
עוד חודשיים אני נוסע לפולין והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות נגן mp3 חדש. על איזה נגן של 20 gb אתם ממליצים(לא אייפוד) ברמה של עד 200 יורו ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שהרכיב מובנה במערכת ההפעלה אבל כדי להשתמש בכל תכונותיו דרוש חיבור VIVO במחשב. רציתי לדעת אם יש כרטיס שקיים עליו החיבור אבל ללא היפרבנד כמו שיש בכרטיס טלויזיה... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לחדר , של 5\6 סטלייטים וסאב עם מגבר פנימי שיש לו 2-3 כניסות בטווח מחירים שרשום בכותרת... אין לי העדפה לחברה כי אני לא מבין בזה יותר מידי השאלה אם יש דבר כזה למכירה כמו שתארתי... כי אני לא חושב שמגבר בנפרד בסך 1500 ש"ח גג ועוד רמקולים ב- 500 ש"ח יתנו לי תמורה הולמת... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בשידורי YES מעט מאוד DVD. סרטים מערוצי הסרטים של YES רצוי שיתמוך ב HD REDY מינימום! שתהיה איכות צפייה טובה גם במשחקי כדורגל וצבעים חיים ונתונים טובים! ראיתי בזאפ את הדגם הבא: LG 42LC43 מישהו יודע איך היא? הנתונים שלה טובים המחיר סבבה והביקורת טובה! אם יש משהו יותר טוב אז תציעו. מה עם 42" HAIER LCD L42A9AA1 איך היא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני קונה לוח בשם P5E וגיליתי שהוא בא עם כרטיס חיצוני בשם Supreme FX II, יש המלצות, דעה משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי , אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 אינץ' אבל לפני זה אני צריך קצת הסברים. ד"א אם לא הזכרתי המחיר הוא 4K + - . מה זה יחס ניגודיות ? כי בחלק מTV כמו LG אני רואה 1:50000 וגם 1:10000 ויש כאלה כמו טושיבה שהן 1:950 או 1:1000 ואני לא יודע כ"כ מה המספרים האלה אומרים ומה יותר מומלץ או טוב. חוץ מזה מה תציעו לי אתם? אני עכשיו כמעט נעול על LG או TOSHIBA. תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע להגיד לי היכן ניתן לרכוש את הראש שמתאים לשקע הישראלי? (לרכוש בארץ, לא להזמין מחו"ל - היצרן מסתבר שישראלי אבל לא הצלחתי ליצור איתו קשר) לתקע (שנאי) של השילד יש מן מסילה כזאת שאפשר לחבר אליה ראשים שונים (עם תקעים שונים) ומשום מה קיבלתי אחד בלי ראש בכלל, ככה שגם מתאם מתקע אמריקאי לישראלי לא יעזור, צריך את הראש עצמו. תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הנגנים האלה? מדוע ה 20 GB לא הרבה יותר יקר מה 5GB? מה שווה? : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40046 מה זמן הסוללה? האם אני יכול להשתמש בסוללה אחרת? למה יש לי סוללות AAA ממש טובות.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי לדעת עם בנגן הזה יש הבדל בין הגרסא אירופית לגרסא האמריקאית אם אפשר תשובה מהר למה זה דיי דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התקציב הוא 700 ש"ח. חובה: סאונד טוב, במיוחד בשביל משחקי יריות, פיצוצים וכו'.... כלומר עם באס יותר טוב וחוזק.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן! יש לי קריאטיב מובו TX FM, והאוזניות ממש לא נוחות. לכן אני קונה אוזניות חדשות, ואחרי המון בירורים ושאלות החלטתי דגם. השאלה עם המחיר משתלם 110 שקל- סנהייזר MX450- מצליל כדי? הם טובות? איך המחיר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול ,עדיף CREATIVE ,שיוציא S/PDIF ,יתמוך ב5.1 במישחקים...יש חייה כזאת? לחבר... תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אני צריך לבחור מסך (LCD) שישמש אותי לצפיה בטלויזיה ולשימוש במחשב. 50% זמן שימוש במחשב ו-50% זמן שימוש בטלויזיה. שני המוצרים (הן מחשב והן מסך) עדיין לא נרכשו. האם לרכוש מסך LCD או טלויזיה LCD ומה הדרישות למוצר בהנחה ואני רוצה תוצאות טובות הן משימוש במחשב והן מצפייה בטלויזיה? בנוסף מהן הדרישות מה-PC תודה לכל מי שיכול לעזור[glow=red,2,300][/glow]
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת סטריאו לחדר אני מחפש משהוא בינוני ומטה בסביבות 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אחרי שנה אוניברסיטאית בלי טלוויזיה קצת היה חסר לי העסק (חחח), החלטתי שהגיע הזמן לא להרוס לי את העינים בצפייה במסך המחשב שלי (19 אינצ') ולקנות משהו שישרת את הרגלי הצפייה שלי, והחלטתי לשאול את המומחים מה כדי, איך ובאיזה גודל. הטווח שלי מהטלוויזיה יהיה בערך 2 מטר (כנראה קצת פחות), כך שאני מניח (לא ממש סגור על זה) שלמשל 40 אינצ' יהיה גדול מדי. והנה בא הקאטצ אני אראה בעיקר דברים שהורדתי מהמחשב (הרוב דיוידי ריפ ובלורייריפ), כך שאני עדיין לא בטוח אם לא כדי לי לקנות מסך מחשב ממש איכותי בגודל נניח של 26 אינצ', גם חשובה לי הדעה שלכם בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו שכוללת רדיו CD קורא MP3 (רצוי בעברית) וחובה שתהייה יציאת AUX לחיבור התקנים חיצוניים כגון נגן MP3 מבין כל המערכות בעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-AudioSystem&DB58937=58949&DB58943=58946 לאיזה מבינהם יש יציאת AUX ? מה הכי שווה לקנות? האם כדאי במחסני חשמל? הם לא מפרסמים מחירים באינטרנט וגם כשמתקשרים הם דורשים שאבוא לחנות
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
השמוש בעיקר למוסיקה מחובר למגבר סטריאו - אנלוגית.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-