אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים שאם מגבעים חזק אז שונעים ממש מגעיל יש אולי תוכנה או דרך לשפר את האיכות של הרמקולים??? בבקשה תעזרוו תודהה רבהה לעוזריםםםםםם!!!
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב, אז מסתבר שm-audio הפסיקה לייצר את ה ozone וה ozonic... עכשיו אני צריך לשבור את הראש- אני צריך audio interface, לא חשוב מס' כניסות/יציאות (כל עוד יש לפחות כניסת XLR אחת וכניסה אחת לTRS עם Preamp (שאוכל לחבר אליו גיטרה ישירות ולהקליט). כמובן שלפחות 24bit/96Khz. הבנתי שעדיף חיבור firewire. ובנוסף אני צריך מקלדת שליטה, שתהיה ניידת (לא יותר מ49 קלידים). שיהיו מספיק כפתורי מידי אבל לא צריך לאבד את הראש. וכל זה בתקציב של 2000-2500 שקלים... יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מי עדיף משניהם? יתרונות\חסרונות... ליבי יותר נוטה לכיוון ה ESI אבל אם הוא חצי מקצועי למה ה audigy יותר יקר בצורה משמעותית? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי X5L שקניתי כבר דיי מזמן והוא/התקלקל. אפשר לחבר אותו למחשב ולהשתמש בו כהארד דיסק נייד ושטוענים אותו המסך עובד אבל אי אפשר להשתמש בו כMP3. השאלה שלי היא מי היבואן של IAUDIO או מי יכול לתקן לי אותו? תודה רבה אור
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 עד תקציב של 600 שקל לא צריך יותר מ 256 זיכרון .. תודה..:]
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם הרמקולים הבאים טובים http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=36-116-153
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו שכוללת רדיו CD קורא MP3 (רצוי בעברית) וחובה שתהייה יציאת AUX לחיבור התקנים חיצוניים כגון נגן MP3 מבין כל המערכות בעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-AudioSystem&DB58937=58949&DB58943=58946 לאיזה מבינהם יש יציאת AUX ? מה הכי שווה לקנות? האם כדאי במחסני חשמל? הם לא מפרסמים מחירים באינטרנט וגם כשמתקשרים הם דורשים שאבוא לחנות
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם כל החלקים באמת מצופים זהב או שזה סתם ליופי?? תודה מראש ערן
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו אני רוצה לעשות איזה מודינג שכולל להכניס את המקולים לקופסת עץ מסוימת הבעיה היא שמן הסתם להוציא את הרמקולים פיזית מהאריזה שלהם תפגע בתהודה/אקוסטיקה שלהם. איך אני יכול להוציא אותם מהאריזה שלהם ולשמור על האיכות של התהודה? סתם דוגמא: ממצב כזה- למצב הזה- אשמח גם להסברים כללים על העניין של התהודה של הסאב והרמקולים הרגילים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלויזיה, לא משנה לי פנימי או חיצוני, הבנתי שיש גם כאלה שלא מתחברים למחשב אלא ישר למסך. מה הכי איכותי בין כל הסוגים? תכלס אם אין הבדלי איכות בין אלה שמתחברים למחשב לבין אלה שמתחברים למסך, אני יעדיף את אלה המתחברים למחשב כי אפשר להקליט. עוד דבר חשוב זה השלט, צריך שיהיה.. נאמר ויש לי כזה התקן, עם שלט, אני יכול לשלוט עם השלט הזה על עוד אפליקציות במחשב?! וינאמפ וכאלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת קולנוע של 5.1 כולל רסיבר בתקציב של עד 2,000 ש"ח. זה אפשרי בכלל או שזה תקציב נמוך מידי בשביל מערכת סבירה? זה לחדר שינה ולא לסלון אם זה משנה....
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להמיר את ההקלטות של טלביזיה שנעשו ב MEDIA CENTER לשם הקרנה ב DVD ? תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך לודא אם שלט אינפרה עובד בדרך פשוטה זה שלט של בלוק TV חיצוני המחובר USB חישן השלט נימצא בקופסה עצמה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 למחשב וכרטיס קול מתאים בתקציב של עד 1600 שקל אבל אפשר לחרוג טיפה אם אתם יכולים לעזור לי במה הכי כדאי לי להשקיע אני הולך בכיוון של סרטים ככה שאני צריך מערכת 7.1 תודה זה אתר תותח!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 25 דולר בnewegg, ואני רוצה אוזניות למחשב. אני אשמע בהם מוזיקה אבל זה גם למשחקים, ואני מניח שלעיתים רחוקות אני אחבר אותו לH10 שלי. בכל אופן, חשבתי על הHD202 ומישהו אמר לי שה HD201 יותר טובות. זה נכון? והאם יש אוזניות יותר טובות בניואג ב25 דולר? עריכה: עכשיו אריתי גם את הEH150, איך אלה?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מחפש המלצות לDVD שיהיה יותר נורמאלי מהדגם שמוכרים בדיוטי פרי להלן הדגם: http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=140&mId=1&cId=23&sId=20 אני צריך המלצה שתצליח לשכנע את אבא שלי לקנות משהו יותר נורמאלי (עדיף עם מגבר פנימי) אני מעדיף דגם שיכלול בתוכו גם HD פנימי ולא צריבה ישירה לDVD את הDVD של הדיוטי מוכרים ב200$ - אני אשמח לקבל הצעות לאחד יותר איכותי אבל לא חורג במידה מטורפת מהמחיר. תודה לכול המבינים. עריכה: רק תראו כמה BIGBOX רוצים עליו: http://bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=9935&VariantID=9936
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן i pod ועכשיו הוא תקוע( נותן הודעה של do not disconnect והשעון עומדת על 9 בערב) והמחשב לא מזהה אותו איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי כבר לבדוק את היציאות של היו אס בי ניסתי לעשות ריסאט לאיי פוד והוא גם כן לא מגיב הסרתי והתקנתי שוב את האי טונס וזה גם לא עזר יש למישהו רעיון אני כבר על סף איבוד עשתונות :'( :'( :'( ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לאחרונה עברנו מכבלים אנלוגיים לדיגיטליים...עדיין לא באו להתקין! אמרו לי שיש שני סוגים של ממירים.. הישן, הגדול שאפשר דרכו גם להזמין סרטים מכיוון שהוא בעל תקשורת לשני הכיוונים ואחד חדש, קטן פי כמה אבל אין אפשרות להזמין דרכו סרטים... האם למישהו יש תמונות של הממירים האלו? החדש והישן... המלצות כלשהן? בעיקרון אין לי שום צורך להזמין סרטים מכיוון שזה יהיה הממיר בחדר שלי בעוד שבמרתף איפה שיש את המערכת והכל יהיה ממיר גדול בעל אפשרות להזמנת סרטים וכד'.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הלכתי עכשיו לראות מסך LCD אבל לפלזמה הזאת היה נראה שיש תמונה הכי איכותית רוצים עליו 7500 ש"ח, מה דעתכם ? השימושים שלי הם טלויזיה רגילה 90% וסרטים 10%.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסוג LOGITECH X530 וכול פעם שאני מדליק את האור אני שומע פיצוצים מהרמקולים- עכשו עשיתי חיפוש קטן בנוגע לזה בפורום ומצאתי שזה קשור בעצם לחשמל בבית או whatever.... הבעיה נובעת כשאני משחק על coh ואני שומע מן חריקות כאלה מהרמקולים- רק אחרי שהם עושים קולות פיצוץ כאלה---- עכשיו השאלה שלי אם זה לעוד מישהו קרה ומה הוא עשה עם זה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-