אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אוזניות ומתלבט בין הZalman Real Surround Sound 5.1 לבין הGraetz Sp200 הנה קישור:http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1107601
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום אני נוסע היום לתל אביב ואני רוצה לקנות שם PX100 מישהו מכיר חנות שמוכרת את האוזניות במחיר נורמלי? תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי נמצא כרגע בפריז והוא רוצה לרכוש אוזניות איכותיות בתקציב עד 250 יורו. הוא מוזיקאי ומאוד חשובה לו האיכות, לכן הוא מוכן להשקיע סכום יפה של כסף. אחת האפשרויות שמישהו העלה בפניו זה beats studio, האם אלא אוזניות שיתנו תמורה לכסף? הוא מצא אותם ב- 250 יורו המון תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחודש-חודשיים הקרובים אני קונה מחשב חדש אשר המארז הצפוי אמור להיות האורורה החדש אשר יש לו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות מקדימה... עכשיו לשאלה: כאשר הרמקולים מחוברים כרגיל, ובעת משחק רשת אני מחבר את האוזניות מקדימה, האם אני בעצם משתיק את הרמקולים או שעדיין אני אשמע גם מהאוזניות וגם מהרמקולים? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ראיתי בזאפ הרבה מסכי פלזמה שמוגדרים כ HD מלא ו 16:9 כאשר הרזולוציה שלהם היא 1024X768 1024:768=4:3 ולא 16:9. זה נסיון לעבוד על הדיוטות שבמילא לא יבחינו בהבדל או שאני בעצמי הדיוט שמפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
אני מעדיף של AKG\SENHEISER\CREATIVE... מבין הAKG, איזה הכי טוב מבניהם: K309 K311 K313 K315 וK321 שהוא מעל התקציב והאם כדי להשקיע בהן? סנהייזר CX300/200 או EP630? יש לי עדיפות לAKG(היו לי את הK309 והן מצוינות...) אני אחבר אותן לSANSA E250 עם רוקבוקס.. ללא מגבר אוזניות... תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בדקתי את הפרמטרים הנחוצים: בהירות, יחס ניגודיות, זמן תגובה, רזולוציה והחלקת תנועה. לדאבוני, בבדיקת הפרמטר האחרון (החלקת תנועה) בזאפ נתקלתי בביטוי "תדר תנועה". שאלתי, האם החלקת תנועה שווה משקללהחלקת תנועה, האם היינו הך? פרט לכך מה דעתכם על הטלוויזיה הבאה? טלויזיה Philips 37PFL5405 LCD 37 אינטש פיליפס טכנולוגיה: LCD , High Definition: Full HD , יחס גובה לרוחב: 16x9 , גודל מסך: 37 אינטש , טווח מחירים: 3000 - 4000 ש"ח , רזולוציה: 1920X1080 , יצרן: Philips , מסך שטוח: שטוח לחלוטין , תדר תצוגה: 100 Hz. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כבל קוקסיאל שהמוכר עשה לי חברתי אותו והכל הכרטיס קול שלי הוא המובנה של הלוח אם שלי asus p6t delux v2 עכשיו הוא מחובר לרסיבר שלי denon avr 1508 אחרי שחברתי אני מנסה להגידר אותו ל digital ב כרטיס ולא מצליח לשמוע רק שאני שם אותו על spdif הוא עובד אבל זה רק 2 ערוצים בבקשה עזרה ויש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ויש לי גם xp סתם לא בשימוש ושם הוא עובד בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש מגבר של : 1.דנון 2.הרמן קרדון 3.מרנץ 4.ימאהה (לפי עדיפות) ואני מחפש רמקולים של: JBL BOSE אנסיניטי (אם ככה כותבים את זה) מישהו יכול עזור לי? עד 3500 ש"ח . תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
לכבוד היומולדת ההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי את הH340. בגלל שאני לא צריך נגן של 40 ג'יגה חשבתי להחליף אותו אולי לH10. רציתי לשאול אם יש איזשהוא יתרון משמעותי של ה340 על הH10 (חוץ מהבאנדל שב340 כולל פשוט ה-כ-ל) מבחינת איכות הסאונד(והאוזניות) תפעול וכו'. ראיתי את שני המכשירים בקומפיוטקס והאמת שהגודל והעיצוב של ה340 לא ממש משכו אותי ויותר אהבתי את הH10. האם ה340 יותר טוב משמעותית מהH10 או לא? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחר אני קונה h10 אני צריך אם אפשר בבקשה את התוכנה שהופכת את את השם של השיר וגם את הטאג תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום כולם ! בתור חובב מוזיקה אך לא פריק של מוזיקה, אני מעוניין לקנות נגן שישמש אותי ביום יום, אני לא צריך נגן בעל נפח מפלצתי כמו של הIPOD אני מחפש משהו בסביבות 128-256 מגה עדיף עם חריץ הרחבה(למקרה שנרצה עוד מקום) שיהיה משהו איכותי עדיף קטן וזול משהו בסביבות 700 שקל +\- יש חיה כזאת ? בתודה מראש לירן!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום החלטתי שהגיע הזמן להשתמש ביכולות ובדברים של GTXP בנוסף לשמיעת סאונד באיכות גבוהה וחיבור מיקרופון, אוזניות וUSB.. מה עוד נותן הRACK שאיתו בא הכרטיס?
-
איפה אפשר להשיג את האוזניות הנ"ל? וכמה הן צריכות לעלות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רמקולים שמתחברים DVDשהוא גם רסיבר, והחיבור שלהם הוא בעצם זוג כבלים פשוטים של + ו -... רציתי לדעת אם אפשר להפוך את זה לחיבור 3.5MM
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדאי לרכוש את הרמקולים האלו? ה-5200 וה-5400 עולים אותו דבר, ה- 5400 יותר יפה אבל מי מהם יותר אכותי? השאלה העיקרתי היא: האם כדאי לקנות את הרמקולים? הם נראה לי יחסית מאוד זולים ל-5.1, וגם קראתי ביקורות שעובד מצוין עם סרטים, אך שזה לא חזק מספיק ושבמוסיקה זה נשמע פחות טוב. העניין הוא שכרגע אני קונה מחשב קומפלט, לכן אין לי תקציב ענק לרמקולים, השאלה היא אולי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות סט חזק, או שזה מספק? אין לי דרישות גדולות לרמקולים. רואה סרטים ושומע מוסיקה לא יותר מזה.. לא משהו מקצועי או משהו. תודה. עוד שאלה אחרונה, יש לי כרטיס Creative Live 5.1 player -נדמה לי- (קניתי אותו לפני כמה וכמה שנים כבר לא זוכר). השאלה היא, האם הכרטיס הזה מספיק טוב? האם הוא…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות בימים הקרובים אחת מהן , מה ההבדלים ומה עדיף ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בין הIFP 700 לIFP800 לא מצאתי בכלל הבדלים..אפילו המשקל זהה, רק שגודל ה800 יותר קטן. (יש להם אותם נתונים מבחינת זמן סוללה וכל השאר) לעומת זאת, לIFP900 יש מסך צבעוני, יכולת הצגת תמונות, ו-40 שעות סוללה נטענת! ובאתר הם חוזרים ואומרים שהוא הFLASH הכי טוב שלהם - מבחינת איכות סאונד גם ההבדל הבולט לעין זה המחיר היותר יקר של סדרת ה900
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן ( לא הסנסה). אז קודם כל, נגן מעולה יחסית למחיר שלו. השאלה- האם יש אפשרות לשנות ת'איכות של ההקלטה? הקלטתי עם הנגן ובווינאמפ מראה לי שהאיכות היא 33KBPS תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הרמקולים לא תומכים ביותר מדי דברים, חוץ מבעלי תקן THX (תו איכות) וזהו.. הם לא תומכים בדולבי דיגיטל או AC3 נכון? כשאני אומר תומכים, אני מתכוון משמיעים את זה ככה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בניתי רשימת שירים אישית במדיה פליייר ואני לא מצליח להעלות את הרשימה מהמדיה פלייר למכשיר עצמו. המחשב מוסיף את השירים שכבר נמצאים ברשימות אחרות למכשיר ללא כותרת ב-playlists. אגב, בתוכנת אייריבר פלוס אין בעיה... מישהו יודע איך ? או למה זה? ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי את האוזניות שציינתי בכותרת הם טובות? הצרכים שלי הם רק משחקים תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-