עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by slip,

לפני כמה חודשים קניתי לי "CX300" שאלתי את המוכר לגבי אחריות והוא אמר לי שאין אחריות עליהם,והאמנתי לו בלי לבדוק לעומק.בהתחלה התלהבתי מהאיכות קול שלהם אפילו שלא חשבתי שהיא בשמיים כמו שכולם אומרים,בזמן האחרון היה לי בעיות איתה אוזניה אחת נשמעת חלש מהשנייה ובכלל שניהם יצאו מהמקום או שהדבק פתאום התפורר אני לא יודע,ובדיוק לפני כמה ימים אני קורא שבחור בHWZONE אומר שכן יש אחריות על האוזניות ועוד לשנתיים!,בדקתי באתר של סנהיזר וגם שם כתוב שהאחריות היא לשנתיים .התחלתי לדאוג שאולי קיבלתי אוזניות מזויפות במחיר מלא (299ש"ח). חשבתי לעצמי מה אני אמור לעשות עם זה -או לבוא לחנות ולהגיד שמע בן אדם קניתי פה אוזניות שהייתי אמור לקבל עליהם אחריות ולא קיבלתי שיט ויכול להיות שמכרתם פה איזה …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. שלום רב ! אני מתלבט בין הדגם הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=444_450&products_id=4654 לדגם הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=444_450&products_id=4398 האוזניות מיועדות למשחקים בלבד ! אז על איזה דגם הייתם ממליצים? מה ההבדלים ביניהם? ואילו עוד חנויות מוכרות את הדגמים האלו? הכרטיס קול שלי הוא audigy 4 se 7.1 (לא משו'), ואני רוצה את היכולת שלהן לתת לי "סראונד". [br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 18:35:37 אין אף אחד שיכול לעזור לי לבחור מבין שני הדגמים הללו?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  4. Started by yaron1000,

יש לי כרטיס מסך ATI 9600 PRO אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה יש לי כבל שיוצא מכרטיס מסך שמחליף את אות ליצאית ווידאוי לAV אני חושב המחשב לא מאתר את הטלוויזיה קראתי בפרום אחר שאיך שהוא אני אומר לשנות את מה שמחשב מחפש דרכו את אות ל AV מ אות הרגיל של S ווידאו לתדר אחר ולא מצאתי אפיה עושים את זה תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. Started by רענן,

מעוניין לרכוש את אחד מהשניים. מי עדיף? איזה אוזניות מעולות יש למכשירים אלו עבור נסיעות ארוכות במטוס ( פעמיים בחודש לפחות..) תודה מראש למסייעים...............

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. שלום לכם, ברצוני לרכוש נגן DVD אשר: - מסוגל לקרוא פורמט DIVX - מסוגל לקרוא קבצי MKV - תומך ב Multisession (צריבה רב פעמית ו\או הוספת קבצים לאחר צריבה) - תומך בכתוביות בעברית ומציג אותן באופן קריא (ז"א לא הפוך ומסורבל, אלה בצבע לבן או צהוב יפה, גדול וקריא) - בעל יכולת עידכון קושחה (FirmWare) - כניסת USB (לא חובה) בקיצור DVD כמו הדגם של LG DV256, רק שיתמוך בכל הדברים שציינתי להלן. התקציב פתוח אבל לא בהגזמה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מכשיר DVD לסלון, בסכום של עד ל400 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד שיציג לי כתוביות בפונט גדול וברור(כולל בעברית כמובן), שלא יהפוך כתוביות ושיקרא את כל הפורמטים. אם יש אפשרות גם ליציאת USB זה יהיה רק טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by zniibidl,

אני רוצה נגן מבוסס הארד דיסק כי הוא לא יהיה רק לשירים אני רוצה לפחות 5 ג'יגה אני רוצה של חברה מוכרת וטובה בתחום אני רוצה לקנות מארה"ב (לא חובה משלוח לישראל) אבל מחיר טוב אני רוצה עד 240 דולר +- ואם אפשר אני מעדיף של אייריבר עם שלט מן הסתם מה הנגן המתאים לי ביותר?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by Kill-Bill,

אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 למחשב וכרטיס קול מתאים בתקציב של עד 1600 שקל אבל אפשר לחרוג טיפה אם אתם יכולים לעזור לי במה הכי כדאי לי להשקיע אני הולך בכיוון של סרטים ככה שאני צריך מערכת 7.1 תודה זה אתר תותח!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by redti,

שלום חברי פורום מוזיקה אני מחפש מערכת שמיועדת למחשב חזקה משהו עוצמתי שירים את הבית ושיהיה איכות צליל גבוהה המחיר יכול לנוע בין 1000-2000 ש"ח ואם אפשר אז גם איפה יש חנות אמינה שתיתן אותה במחיר טוב? תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. בקרוב אני קונה מחשב חדש שלהערכתי התקציב שלו יהיה באזור 6000 ש"ח. השאלה שלי האם על הלוח אם יהיה כרטיס קול מובנה שיחסית נחשב לטוב? או שבדרך כלל הכרטיסים המובנים יחסית ממוצעים שם ואתם ממליצים לי לרכוש כרטיס קול בנפרד? ואם לרכוש בנפרד, בסכום מכובד, האם הביצועים יהיו משמעותיים ומורגשים? אין לי בעייה אפילו להוציא על כרטיס קול 500 שקל חשובה לי המוזיקה בסרטים והמשחקים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. שלום חברים אשמח לעזרתכם, במחשב שלי יש כרטיס 8800GS ואני מחבר אליו באמצעות שני חיבורי DVI - מסך של מחשב וLCD רציתי לדעת האם ניתן לכבות יציאה אחת בזמן שאני לא משתמש בה? איך ניתן לעשות את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by Badi_Mami,

שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by E-rAzOr,

עד כמה טוב הכרטיס קול בלוח אם חדש ? ולאיזה כרטיס קול ניתן להשוות אותו ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. אחרי שקניתי טלוויזיה החלטיתי לקנות HTPC. (לאחר מכן אני אקנה מגבר + רמקולים) רציתי לדעת איזה תמיכה בחומרה (ב HTPC) צריך על מנת שהמחשב יוכל להוציא את פורמטי האודיו החדשים? (אני מתכוון בשלב השני לקנות מגבר שתומך בפורמטים החדשים) האם חייבת להיות תמיכה בחומרה על מנת להוציא את הפורמטים האלו? (כלומר, האם יהיה אפשר להוציא אותם מהיציאה האופטית למשל ללא צורך בחומרה יעודית)

16. מחפש המלצות לDVD שיהיה יותר נורמאלי מהדגם שמוכרים בדיוטי פרי להלן הדגם: http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=140&mId=1&cId=23&sId=20 אני צריך המלצה שתצליח לשכנע את אבא שלי לקנות משהו יותר נורמאלי (עדיף עם מגבר פנימי) אני מעדיף דגם שיכלול בתוכו גם HD פנימי ולא צריבה ישירה לDVD את הDVD של הדיוטי מוכרים ב200$ - אני אשמח לקבל הצעות לאחד יותר איכותי אבל לא חורג במידה מטורפת מהמחיר. תודה לכול המבינים. עריכה: רק תראו כמה BIGBOX רוצים עליו: http://bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=9935&VariantID=9936

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. מה ההבדל בין האוזניות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 (חוץ מהמחיר ;D) לבין אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12074

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by benor,

נדפקו לי אוזניות MX350. רק אוזניה אחת עובדת מבין השניים. במקרה שתהיה אחריות, אני אצטרך להציג קבלות?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. היי לא אודיופיל אבל חובב מוסיקה ומחפש כרטיס קול ברמה טובה עד 350שח.. יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  20. Started by zivf2,

שלום, יש לי את המכשיר הנ"ל כחודש והוא פתאום התחיל לעשות בעיות. - הוא לא מתכבה, כשאני מחזיק את כפתור ה-stop, במקום להתכבות הוא מתחיל להיטען...הדרך היחידה לכבות אותו היא ללחוץ על כפתור ה-RESET הקטן. - כשאני שומע שיר המסך אמור להתכבות אחרי 20 שניות [ברירת מחדל], אצלי הוא כבר לא מתכבה אחרי 20 שניות (בדקתי בהגדרות וכתוב שהמסך מתכבה אחרי 20 שניות). - כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה ע"י המחשב, ז"א המחשב מזהה שיש חיבור אבל הוא פשוט לא מזהה את המכשיר (יכול להיות שזה בעיה בUSB?).. חשבתי אולי לעשות FORMAT במכשיר אז לכן אני שואל אתכם, זה יכול לעזור לדעתכם? כשאני עושה FORMAT אז עדיין תישאר כל המערכת הפעלה של המכשיר? ז"א אני לא רוצה שיווצר מצב שאני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה כמו ש…

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  21. כניסת PL נקבה שמקצרת את עצמה כאשר אין בפנים כבל PL... מחפש כזה לאולפן הקלטות, חובה שיהיה סטריאו, בכמות של כ-100 יחידות... אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות כאלה אז זה יהיה מצויין.... מבחינת מחירים - כמה שיעלה-יעלה, לא צריך אותם מצופי זהב, אבל משהו איכותי! תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. עזרה בבחירת אוזניות לצורך משחקי מחשב, תקציב בסביביות ה150-200 גג. תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by Ben N,

שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. אני אסביר בקצרה אני קונה עכשיו LCD 32" 32LG30R כניראה הדגם הנ"ל שימושי המערכת: PS3 מחשב טלווזיה וסרטים... אני מניח שאני צריך גם רסיבר עכשיו אני לא מבין בזה יותר מדי ואני יודע שיש מלא מבצעים כאלו של קומבואים רסיבר ורמקולים... התקציב כמו שאמרתי בין 1500-2000 אם נצטרך לחרוג תמיד אפשר אבל עדיף שלא גם ככה הLCD הזאת גומרת לי תכסף... ועוד צריך לקנות משחקים לPS המזדיין הזה הרבה כסף החרה הזה... באמת תודה מראש לכל עוזרים באשר הם D: אם צריך עוד פרטים שלא אמרתי אז תגידו לי... אגב השימוש הוא בחדר לא סלון משהו כמו 3X3 זה לפי העין לא מדע מדויק... אם אתם רוצים להמליץ גם על LCD גם אפשרי תקציב 3000 גג..

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים