עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לקנות מגבר ורמקולים מקצועים בתקציב של עד 8000 ש"ח אם אפשר תנו קישורים כי לא ממש מצאתי מה שאני מחפש... הכיוון שלי למגבר PHONIX מיקצועי 1000 וואט RMS וזוג מוניטורים לחדר אני לא מצליח למצוא קישור אולי לא רשמתי פוניקס נכון מבקש ממי שמכיר תחברה הזאת לעזור לי היא מיצרת מגברים וציוד הגברה למועדונים...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  2. אוקיי,התקציב -2000 שקל המטרה-נגן עם מספיק מקום,צבעוני,בעל איכות סאונד גבוה+אוזניות בעלות איכות גבהו ביותר. התארד הזה פונה למי שבאמת מבין בעיקר באוזניות. בעיקרון חשבתי על IPOD nano 4gb +גראדו sr80 שאמורים להיות מוגברים טוב -עולות 530 עם נגנים. או על אותו שילוב רק עם U3 2GB. ההתלבטות היא בגלל של-U3 יש מגבר די חזק 30mw+30mw אבל הוא רק 2ג'יגה האייפוד יותר יפה ונוח ועם כפול מקום אבל איכות סאונד קצת נמוכה יותר,ומגבר לפי דעתי יותר חלש למרות שאין לי מושג כמה. יש אפשרות גם לקחת X5 או נגן אחר ..פשוט 2-3-4 גיגה מספיק לי אבל ברור שעדיף 20(יותר יקר גם) אני צריך גם המלצה לאוזניות אחרות שיותר טובות מה-px100 שכרגע יש לי. אפשר גם In-ear למרות שעדיף לא

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by -Blaze-,

יש לי זיכוי של 25 דולר בnewegg, ואני רוצה אוזניות למחשב. אני אשמע בהם מוזיקה אבל זה גם למשחקים, ואני מניח שלעיתים רחוקות אני אחבר אותו לH10 שלי. בכל אופן, חשבתי על הHD202 ומישהו אמר לי שה HD201 יותר טובות. זה נכון? והאם יש אוזניות יותר טובות בניואג ב25 דולר? עריכה: עכשיו אריתי גם את הEH150, איך אלה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  4. הוא איכותי או לא?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. Started by parker,

קראתי מספר ביקורות טובות על הכרטיס, ובפרט את זו של אנטולי, ואני רוצה לקנות אותו. הבעיה היא שלא מייבאים אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת עם למישהו יש נסיון עם חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לארץ, כי אין לי אופציה אחרת להביא אותו.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  6. שלום יש לי מערכת קולנוד והיא מחוברת למחשב שלי אבל שומעים רק משני רמקולים והסאב רציתי לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם יש לי במחשב יציאה של 5.1 אבל שמעתי שצריך יציאת SPDIF תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by DXT,

אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצה וגם מספקות אטימות "סבירה" (יענו מינימלית, שמי שישב לידי ישמע אבל רק קצת). השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את הקשת האחורית למעלה בשביל שיהיה אפשר להשען על הראש?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. Started by Aloha-Boy,

מישהו מזהה איזה מינידיסק זה??? http://wmh.walla.co.il/bay/1/0/8/7/0/2/3/4/3/7/@/@/@/@/@/@/1087023437.jpg אם כן,מצאתי אותו למכירה ב180 ש"ח. זה סביר,יקר? אם למישהו יש הצעה אחרת אני מעונין לשמוע. (גם אם זה יקר יותר)

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. אחרי שקניתי טלוויזיה החלטיתי לקנות HTPC. (לאחר מכן אני אקנה מגבר + רמקולים) רציתי לדעת איזה תמיכה בחומרה (ב HTPC) צריך על מנת שהמחשב יוכל להוציא את פורמטי האודיו החדשים? (אני מתכוון בשלב השני לקנות מגבר שתומך בפורמטים החדשים) האם חייבת להיות תמיכה בחומרה על מנת להוציא את הפורמטים האלו? (כלומר, האם יהיה אפשר להוציא אותם מהיציאה האופטית למשל ללא צורך בחומרה יעודית)

10. think pad to philips

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by zivf2,

שלום, יש לי את המכשיר הנ"ל כחודש והוא פתאום התחיל לעשות בעיות. - הוא לא מתכבה, כשאני מחזיק את כפתור ה-stop, במקום להתכבות הוא מתחיל להיטען...הדרך היחידה לכבות אותו היא ללחוץ על כפתור ה-RESET הקטן. - כשאני שומע שיר המסך אמור להתכבות אחרי 20 שניות [ברירת מחדל], אצלי הוא כבר לא מתכבה אחרי 20 שניות (בדקתי בהגדרות וכתוב שהמסך מתכבה אחרי 20 שניות). - כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה ע"י המחשב, ז"א המחשב מזהה שיש חיבור אבל הוא פשוט לא מזהה את המכשיר (יכול להיות שזה בעיה בUSB?).. חשבתי אולי לעשות FORMAT במכשיר אז לכן אני שואל אתכם, זה יכול לעזור לדעתכם? כשאני עושה FORMAT אז עדיין תישאר כל המערכת הפעלה של המכשיר? ז"א אני לא רוצה שיווצר מצב שאני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה כמו ש…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת ב WINAMP הווליום נשלט דרך התוכנה אבל MEDIA PLAYER לא איך או איפה אני מגדיר שה MEDIA PLAYER ישתמש במקודד אבל ייתן ל MEDIA PLAYER שליטה על הווליום

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by miki26,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בת שנתיים של GREATZ עם כל ה5 רמקולים והסאב יש לי את הלוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 יש לו על לוח האם יציאות SPDIF IN ו SPDIF OUT OUT בצבע כתום ו IN בצבע צהוב הבנתי שאלו היציאות הנכונות להשתמש בהם כדי להתחבר למערכת הקולנוע ביתי שלי אבל במערכת יש לי רק COAXIAL DIGITAL AUDIO OUT בצבע כתום ואין לי IN . השאלה שלי שאם אין לי IN אני לא יכול להתחבר או פשוט אני אחבר את הכתום לכתום במחשב וזה יילך?? אני אודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול לא יקר מדי (בסביבות ה- 500-800 ש"ח), בעל כניסת מידי, שישמש אותי להקלטת שירה (ואולי מעט כלי נגינה, אבל פחות חשוב). אני בעקרון עובד עם Reason + Cubase. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מה אתם אומרים על M-Audio audiophile 2496? (נראה לי מתאים למדי). הקטע הוא שהוא עולה 780 ש"ח ברוב החנויות שבדקתי, אבל שמתי לב שאפשר להזמין אותו מאתרים בחו"ל במחירים של 90$. גם אם מוסיפים לזה 50$ משלוח זה משתלם טילים. יש סיבה להפרש הזה? יש סיבה לקנות את זה בחנות בארץ בכל זאת? שאלה נוספת (שאלתי קצת בפורום מפרטים אבל לא קיבלתי תשובות מספקות): אם הייתי רוצה להשקיע במחשב חדש שהמטרה העיקרית שלו היא עריכת אודיו עם תוכנות סטייל Reason ו- Cubase, על מה אני צריך לשים דגש? כמה כסף ב…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by AmirNadav,

שלום לכולכם.. ברשותי הרמקולים Logitech Z-540, אך היום נתקלתי בבעיה מרתיעה. :\ כשאני מפעיל שיר, במקום שהצליל ייצא מכל הרמקולים, יוצא צליל רק מהשניים הקדמיים, והאחוריים לא משמיעים שום צליל. בדקתי את החיבורים וכולם תקינים ומחוברים. אין לי מושג מה הבעיה, ואני חושש שמא הרמקולים נהרסו :\. אשמח לקבל עזרה והכוונה לטפל בבעיה בתודה, אמיר.

• 10 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by evman007,

אני "חושק" בזאת : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132511 מה אומרים? יש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. אני מחפש רמקולים בתקציב עד 400 ש"ח שניתן יהיה לחבר אןתם למחשב אבל גם ליציאה ממגבר או די. וי. די. בכבל RCA. בתיאורי היצרנים קריאטיב, לוג'יטק ואחרים לא מצאתי מספיק התייחסות לעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. שלום, המוכר בחנות הציע לי ללכת על ה Altec Lansing ATP3. המחיר הוא 387. רציתי לשאול בלי שום קשר למחיר, האם הרמקולים האלו טובים? אני רוצה שהסאונד יהיה מאוד טוב ויאכותי. האם הם יספיקו אותי? או שיש משהו אחר עדיף במחיר הזה? הם בעיקר למוזיקה, והרבה... כרטיס הקול שלי הוא Leadtek 8 channels והלוח הוא Gigabyte 945P-S3

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. כלומר אפשרי יהיה להעביר מידע מה H320 לכ. זיכרון שבפאלם ? ובעצם לא לשלם 4K על כרטיס זיכרון CF של 8GB או להיסתובב עם ים כרטיסים כאלה .. אני יודע שיש לו אפשרות לקבל מידע ממכשירים אחרים כמו מצלמה או נגנים אחרים.. אבל אני לא יודע אם זה עובד גם לצד שני.. כלומר להוציא מידע ...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by idodi10,

שלום, הבנתי שהרכיב מובנה במערכת ההפעלה אבל כדי להשתמש בכל תכונותיו דרוש חיבור VIVO במחשב. רציתי לדעת אם יש כרטיס שקיים עליו החיבור אבל ללא היפרבנד כמו שיש בכרטיס טלויזיה... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by סל מיחזור,

הצורב הוא Sony Compact Disc Recorder RCD-W100 . הדיסקים שהוא דורש הם מסוג Audio CD או music CD . האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא דיסקים כאלה בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. אני מתלבט עכשיו לקנות נגן 2-4 ג'יגה, אני ממש לא צריך MP4, אלה איכות סאונד טובה (אני קונה אוזניות בנפרד) חשוב לי אקולייזר (שאני יודע שיש לE וגם לM) כמה שאלות: האם יש הבדל סאונד בינהם ? האם אפשר לעתכן תוכנה בM גם ?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by IAF.ofek,

משתלם לקנות את הסאנדיסק סאנסה ב-785 ש"ח? זהו המחיר הזול ביותר בזאפ (החנות היא פוטופילם) והמשלוח חינם. אני בודק את המחיר של הנגן כבר חודש בצורה יומיומית בזאפ זהו המחיר הכי נמוך,יש מצב שהמחיר יירד עוד יותר?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בשידורי YES מעט מאוד DVD. סרטים מערוצי הסרטים של YES רצוי שיתמוך ב HD REDY מינימום! שתהיה איכות צפייה טובה גם במשחקי כדורגל וצבעים חיים ונתונים טובים! ראיתי בזאפ את הדגם הבא: LG 42LC43 מישהו יודע איך היא? הנתונים שלה טובים המחיר סבבה והביקורת טובה! אם יש משהו יותר טוב אז תציעו. מה עם 42" HAIER LCD L42A9AA1 איך היא? תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה סתם חיפשתי נגן ולאדע איך מצאתי את זה: http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 זה עולה קצת 1300 שקל אבל יש שם 40 ג'יגה..מוזר..=\ מה אתם אומרים על זה? ועוד דבר מישו יכול להמליץ לי על משו זול[כמה שיותר זול] אם מינימום 4 ג'יגה?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים