עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tkhvbcht,

יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת hyundai שקניתי לפני 4 שנים בערך בדיוטי פרי.. זה מערכת 5.1 שהרסיבר בתוך הדוידי...עכשיו שאני רואה סתם סרט מהאינרנט או סתם שומע מוזיקה רק השתי קדמיים והבאס פועל..ובסרטים דיוידי של 5.1 כל הרמקולים פועלים.. עכשיו יש אפשרות שכל הרמקולים יופעלו שאני שומע מוזיקה או רואה סתם סרט? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. רציתי לשאול האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הX0530 גם לטלויזיה שברשותי.. באמצעות כבליפ או מתאמים מסוימים.. אשמח לקלב חוות דעות מאנשים שעשו את זה .. תודה מראש ליאור,

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by ניר מליק,

שלום אני מחפש אוזניות דחוף ומצאתי את האוזניות האלו sony mdr ex81 ב-30 דולר!!!האם המחיר שווה?!?!וזה כולל משלוח...

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. אני לא אוהב להשאיר את הרסיבר פתוח בלי שהוא עובד אבל אני רוצה שעון מעורר MP3 מהמחשב יש דרך לגרום לרסיבר (ימאהה RXV430) להפתח אחרי כמה זמן ? בערך כמו ההפך מ SLEEP MODE ? יש למישו מושג ? תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by idani1983,

האם באי פוד בחדש שמקרין גם וידאו ניתן לראות כל סרט גם כזה שאני מוריד מאינטרנט או שהוא חייב להיות מאושר ? אני פשוא מתלבט בין ה COWON ל IPOD וה IPOD יותר זול תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by kobim,

היי אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה בשביל XBOX360 ,בשביל סתם לראות תוכניות דרך יס וקצת DVD.... התקציב הוא מקסימום 5500 ש"ח והייתי רוצה שהיא תיהיה 37 אינץ' אבל אם זה בלתי אפשרי אז 32 אינץ' גם טוב.. מצאתי אחת ואני מעוניין בדעות שלכם: http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411590 אשמח לעוד רעיונות.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by oren99,

כרגע הממיר מחובר לLCD בכבל 21 פינים רגיל ב10 ש"ח חבר שלי קנה כבל ב200 ש"ח ואומר שרואים 20-30% שיפור בתמונה. האם זה נכון או אפשרי? תודה

8. Started by zerocool15,

איך הרסיבר הזה http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=1770 יסתדר עם הרמקולים האלו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1649640 וגם האם הרסיבר הוא 4.1 ומה ההבדל העיקרי בו מהרסיבר של מרנטז החדשני הזה http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ER1500&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 חוץ מה די וי די... איזה תכונות יש למרנטז שלפיוניר אין והאם שווה לי בכלל לשלב אותו או שהמרנטז הוא ביבוז כסף? מה יחס איכות הרמקולים לרסיבר 1:1?..ומי משניהם יספק לי תסחורה הכי טובה כי שמעתי שאלו רמקולים מאוד טובים והחברה גם כן טובה אבל אני ישמע אותם קודם בחנות

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by overload,

האפשרות לשמיעה בסטאריו לחמישה ערוצים מחלקת את הסטאריו לרמקולים האחוריים ולקדמיים בדיוק אותו הדבר? מדיבר במגבר של ימאה ( ), אבל זה בטח אותו דבר בכל המגברים.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  10. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=102 מישהו מכיר? שמע אותו עם ציוד איכותי (CDP, DAC, אוזניות טובות) ויכול לתת לי ביקורת לגביו ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by aquarius,

רציתי לשאול איך הכרטיס קול הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=5419

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מגבר ורמקולים מקצועים בתקציב של עד 8000 ש"ח אם אפשר תנו קישורים כי לא ממש מצאתי מה שאני מחפש... הכיוון שלי למגבר PHONIX מיקצועי 1000 וואט RMS וזוג מוניטורים לחדר אני לא מצליח למצוא קישור אולי לא רשמתי פוניקס נכון מבקש ממי שמכיר תחברה הזאת לעזור לי היא מיצרת מגברים וציוד הגברה למועדונים...

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. שלום לכם, ברצוני לרכוש נגן DVD אשר: - מסוגל לקרוא פורמט DIVX - מסוגל לקרוא קבצי MKV - תומך ב Multisession (צריבה רב פעמית ו\או הוספת קבצים לאחר צריבה) - תומך בכתוביות בעברית ומציג אותן באופן קריא (ז"א לא הפוך ומסורבל, אלה בצבע לבן או צהוב יפה, גדול וקריא) - בעל יכולת עידכון קושחה (FirmWare) - כניסת USB (לא חובה) בקיצור DVD כמו הדגם של LG DV256, רק שיתמוך בכל הדברים שציינתי להלן. התקציב פתוח אבל לא בהגזמה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Arik.G,

היי לצערי הרב האוזניות שלי הלכו לעולמן! :-[ לא חשוב איזה כרגע אבל אהבתי אותן. אני צריך אוזניות חדשות למיני דיסק אך אני מאמין רק לאוזניים שלי, איפה באזור המרכז יש חנות עם מבחר נורמאלי שאני יכול לבוא עם הנגן שלי ולנסות אוזניות.? וחות מזה אני לא יתנגד לכמה המלצות? : התקציב הוא באזור ה 300 שקל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by or_cool,

נכון שאני רואה סרט במחשב שהוא מקודד בAC3 אני רואה ב output שהוא מוציא רק לימין ושמאל ומקבל מכל הצדדים 5.1-זה שזה במצב דולבי זה בסדר ? באיזה מצב אני צריך לבחור במקודד כדאי שכל הרמקולים יעבדו והמחשב יחלק אותם בצורה טובה ולא רק ימין וזמאל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום כיוון שאני לא אודיופיל,אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית משולבת בלבד (לא בחלקים). המטרה שלי היא להנות מסרטים ולחבר את המערכת למחשב כיוון שדרכו אני רואה את מרבית התכנים שלי. התקציב שלי הוא בסביבות 2000+ ש"ח. במידה וניתן להשיג מערכות טובות משמעותית במחיר גבוה מעט, אני מוכן להיות גמיש בתקציב. משיטוטים באינטרנט נתקלתי במערכות הבאות: http://www.fuse.co.il/categories/25198 האם אחד מהדגמים משתלם לצרכים שלי? יש עוד אתרים של חנויות שמוכרות ציוד מקצועי? כיוון שיש לי חיות בבית אני, אני מעדיף לתלות את הרמקולים בתקרה. בתקציב שלי יש אופציה לכך? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by DXT,

אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצה וגם מספקות אטימות "סבירה" (יענו מינימלית, שמי שישב לידי ישמע אבל רק קצת). השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את הקשת האחורית למעלה בשביל שיהיה אפשר להשען על הראש?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. Started by Badi_Mami,

שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by intel suck,

היי אני חושב על לקנות את האוזניות האלה יש מקום בראשון שאני אוכל לשמוע אותם ואם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליהם

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. מחפש כרטיס קול להקלטה ולקריוקי עד 1500 ש"ח על מה ממליצים?

21. Started by zivf2,

שלום, יש לי את המכשיר הנ"ל כחודש והוא פתאום התחיל לעשות בעיות. - הוא לא מתכבה, כשאני מחזיק את כפתור ה-stop, במקום להתכבות הוא מתחיל להיטען...הדרך היחידה לכבות אותו היא ללחוץ על כפתור ה-RESET הקטן. - כשאני שומע שיר המסך אמור להתכבות אחרי 20 שניות [ברירת מחדל], אצלי הוא כבר לא מתכבה אחרי 20 שניות (בדקתי בהגדרות וכתוב שהמסך מתכבה אחרי 20 שניות). - כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה ע"י המחשב, ז"א המחשב מזהה שיש חיבור אבל הוא פשוט לא מזהה את המכשיר (יכול להיות שזה בעיה בUSB?).. חשבתי אולי לעשות FORMAT במכשיר אז לכן אני שואל אתכם, זה יכול לעזור לדעתכם? כשאני עושה FORMAT אז עדיין תישאר כל המערכת הפעלה של המכשיר? ז"א אני לא רוצה שיווצר מצב שאני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה כמו ש…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  22. אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by IAF.ofek,

שלום,במהלך סיורי באינטרנט היום ,ראיתי בכמה אתרי מכירות מיני דיסק של סוני דגם MZ-NE410,במחיר ממוצע של 500 ש"ח,אכן מחיר זול מאוד ומפתה,למכשיר יחסית תכונות מאוד טובות למיני דיסק- -כניסת USB -תמיכה בפורמט MP3 -מהירות העברה של 32X -מקליט -הכפלת זמן הקלטה -אנטי שוק 160 שניות אני חובב מוזיקה,אבל אני לא מוריד מוזיקה בכמויות שאני יכול למלא איפוד 15 ג'יגה,ונפח איכסון של מיני דיסק מתאים לי בול,עד היום נרתעתי ממנו בגלל מחירו המוגזם. שאלתי אלייכם האם המיני דיסק הזה שווה קניה?האם הוא נחשב טוב יחסית לשוק המיני דיסקים? איך המחיר? אשמח עם בעלי מיני דיסקים יוכלו להמליץ,לתת חוות דעת,לא דווקא רק לדגם הזה תודה מראש,אופק

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. עזרה בבחירת אוזניות לצורך משחקי מחשב, תקציב בסביביות ה150-200 גג. תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים