עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by alon83438,

שלום! אני מעוניין לקנות נגן mp3 ויש לי גם מצלמה דיגיטלית של קנון (A70) אז חשבתי על הarchos gmini220 שכולל חריץ לכרטיסי sd בנוסף לכונן 20 ג"ב. אני יודע שהרבה בעלי אתרים שעוסקים בנגנים בעולם לא אוהבים את החברה הזו, בגלל שלנגנים שלה יש סקס-אפיל נמוך, אולי, אבל זה לא מה שאני מחפש. אם למישהו יש נגן של החברה בכלל או את הgmini220 בפרט אשמח אם הוא יגיד מה הוא חושב עליו ועל האמינות של הנגן והחברה. תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. חשבתי על ה logitech x530 איך הם? תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by Lior_p3,

אוקיי הגדרתי באפשרויות שלא יראו מה שהמסך רואה אלא , שכאילו הטלוויזיה תיהיה מסך לידו [ כמו מכונות עריכה ] הבעיה היא שברגע שאני רואה סרט בצד השני ומגדיל את הווידאו [ למשל הישרדות באינטרנט ומגדיל] אפילו אם לוחצים בצד השני זה מקטין ישר את הווידאו ממסך מלא , האפשרות שמצאתי זה להשבית את התנועה בין שתי המסכים מה שאומר בעצם לנעול את המעבר ככה שזה לא יפריע לדעתי אבל משום מה אני לא יכול לסמן אפשרות זו הנה לינק לתמונה אגב לא לצחוק על הכ.מסך

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by Arik.G,

היי לצערי הרב האוזניות שלי הלכו לעולמן! :-[ לא חשוב איזה כרגע אבל אהבתי אותן. אני צריך אוזניות חדשות למיני דיסק אך אני מאמין רק לאוזניים שלי, איפה באזור המרכז יש חנות עם מבחר נורמאלי שאני יכול לבוא עם הנגן שלי ולנסות אוזניות.? וחות מזה אני לא יתנגד לכמה המלצות? : התקציב הוא באזור ה 300 שקל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by GlolG,

שלום לכולם יש לי DVD מקליט של LG כאשר אני מבצע הקלטה מהוידיאו הביתי לDVD וסוגר את הדיסק (FINALIZE) ומנסה להקרין אותו במחשב או בDVD א) הקול לא מסונכרן לתמונה. ב) ישנם קטיעות של הפס קול (מעין עצירות כל כמה שניות). הבעיה מופיעה רק לאחר סגירת הדיסק (הפיכתו לפורמט DVD). האם זוהי האיכות שעלי לצפות מDVD זה או שמא זוהי תקלה ? אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ואם יש דרך כלשהי לטפל בה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by ניב200,

אני מעוניין לקנות את הרמקולים אני מתלבט בין Creative T6060 LogiTech X530 Creative 5200 הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה בעיקר וטיפה לסרטים ומשחקים כמו need for speed carbon הדגש צריך להיות על איכות השמע וחוזק הרמקולים. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים? (הם עם חיבור "בננה" או חוטים רגילים?) 2. האם עם כרטיס קול Creative 5.1 דיגיטלי אני יקבל צליל סראונד גם במוזיקה רגילה? מבקש המלצות... תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. אחרי שקניתי טלוויזיה החלטיתי לקנות HTPC. (לאחר מכן אני אקנה מגבר + רמקולים) רציתי לדעת איזה תמיכה בחומרה (ב HTPC) צריך על מנת שהמחשב יוכל להוציא את פורמטי האודיו החדשים? (אני מתכוון בשלב השני לקנות מגבר שתומך בפורמטים החדשים) האם חייבת להיות תמיכה בחומרה על מנת להוציא את הפורמטים האלו? (כלומר, האם יהיה אפשר להוציא אותם מהיציאה האופטית למשל ללא צורך בחומרה יעודית)

8. Started by RYaniv,

שלחתי ליבואן של Archos בארץ אימייל בנוגע לתמיכה בעברית בנגנים של Archos, וזאת התשובה שקיבלתי: " Info @ Archos.co.il to me More options 9:28 am (7 hours ago) כן, תמיכה מלאה בעברית צפויה עד סוף ינואר צוות תמיכה "

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by sergeykp,

שלום לכולם, היום קניתי את ה SB3 והייתי רוצה לדעת האם המכשיר הזה יכול לשמש כמשדר סאונד מהמשחקים, סרטים, אינטרנט וכו' ואם כן איך אני עושה את זה? תודה מראש.

10. think pad to philips

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. עקב השיפוץ שעשיתי בחדר.... אבא שלי החליט לקנות לי טלוויזיית LCD לחדר ;D אין לי מושג איך המחירים של הטלוויזיות הולכים, אני מבין יותר במסכי מחשב... אם מישהו יכול לתת לי המלצה לטלוויזיית LCD, הכי גדולה ואיכותית שאפשר בתקציב, אני אשמח אגב, תמיכה בHD זה לא חובה, למרות שאני יודע שאתם לא תוותרו לי....

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. והסיבה שהוא לא קרה היא בגלל שהראשון עולה כמעט כפול מהשני..השאלה שרציתי לשאול האם ההבדל מתבטא גם באיכות, או שבאמת ה VS הם בעלי העלות-תועלת הטובים ביותר? תודה, שחר

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by moranb,

Logitech z-640 5/1 או Altec Lansing 251 או 5400 של קריאטיב? הנה הקישורים לרמקולים: http://www.action.co.il/cat.phtml?cat=24&subcat=3600&SaleType=0 http://zap.co.il/model.asp?model_id=27549 http://zap.co.il/model.asp?model_id=26686 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by marlboro,

קידדתי ב WMA 22/20 voice הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות, אבל!!!! קבצים מעל גודל מסויים (נראה לי 10 מגה), לא עובדים לי בנגן וגם לא בעוד נגן שבדקתי, אין לי מושג למה מה האלטנרנטיבות לקבל צליל תואם למקור בגודל כמה שיותר קטן

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by musari,

יש מן צמר לבן מזה עושה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by sunsetter,

רציתי לדעת אם יש למישהו תוכנה מומלצת להמרת DVD ל DIVX אני רוצה להעביר את כל ספריית ה DVD למחשב אבל לא מוצא תוכנה נורמלית שתעשה את זה תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by the big bad babi joe,

שלום לכולם לאחרונה התקנתי במחשב כרטיס טלויזיה במטרה להמיר קלטות וידאו לדיסקים של DVD ע"י מצלמת וידאו. אני משתמש בתוכנה WINDVR וכשהתחלתי להקליט מהמצלמה קטעי וידאו והפכתי אותם לקבצים נוצר מצב שאין לי סאונד... איך אני גורם לקובץ להיות בעל סאונד?!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by tom123,

הממ של סוניי זה מה שכתוב מאחורה: sony ss-d790AV RATED IMPEDANCE: 6 וציור כזה של אוזניות חחח MAXIMUM INPUT POWER : 200W מישהו מכיר אותם? איך הם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by eitanir,

אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC. הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד... 1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים) 2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון, 3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב. הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון) הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה) הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ) ברור לי שצריכה …

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by Psychological,

צריך להתאים ל Wharfedale Diamond 8.3 תקציב מקסימום, 3,000 שקל. מתוכם, 1600 הולכים על הרמקולים ... מה תמליצו ? נ.ב. 1,600 מחיר טוב לרמקולים ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. אני מתלבט עכשיו לקנות נגן 2-4 ג'יגה, אני ממש לא צריך MP4, אלה איכות סאונד טובה (אני קונה אוזניות בנפרד) חשוב לי אקולייזר (שאני יודע שיש לE וגם לM) כמה שאלות: האם יש הבדל סאונד בינהם ? האם אפשר לעתכן תוכנה בM גם ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. כותרת תודה מראש. נ.ב אני חדש פה (:

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by tronado,

השאלה למעלה הנה קישור לאוזניות http://www.zambura.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1867,normal_sales

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.