אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס קול 7.1 מובנה שמבוסס על Integrated Realtek ALC850 AC'97 audio CODEC chip יספק איכות קול טובה? ואיך כרטיס קול שכזה ליד הקריאייטיב לייב הבסיסי?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שלום רב! קניתי רמקולים של LOGITECH X540 צריך עזרה בבחירת מקום להתקנתם מידות החדר 3*4 ו יש שתי דלתות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה, לפני שקניתי ת'כרטיס הייתי שומע דרך כרטיס OB, ודווקא הייתי מסופק. הייתה לי בעיה שלא שומעים סאונד בישומים מסוימים (לא משנה כמה דרייברים החלפתי) אז החלטתי לקנות כרטיס קול פשוט. קניתי את הסאונד בלאסטר ו...יש בעיה קטנה שמציקה לי, אומנם עכשיו שומעים סאונד בהכל, אבל הסאונד עצמו לא ממש טוב. הקולות של הזמרים בשיר נשמעים קצת חלשים ונבלעים יחסית למנגינה שבשיר וגם יש אפקט קטן של "אולם", ואני לא מצליח לסדר את זה דרך האקולייזר של הוינאמפ כמו שצריך... מה עושים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי מערכת sbs580 של creative עכשיו היום הייתי בחנות של רמקולים וזה...ואיך שהוא הגעתי למצב שאני אומר למוכר שיש לי רעש כזה שיוצא מהסאב והוא אמר שיש מצב שהסאב שואב אויר במקום להוציא... בדקתי....ואכן זה כך....מישהו יודע איך פותרים את זה והאם זה הורס משהו? הוא אמר שיכול להיות שהחיבורים הפוכים משהו?! תודה לעוזריםם
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לאלה שיש להם את הרמקולים האלה יש מתחת לסאב וופר 2 ברגים ואחרי 10 דקות בערך של מוזיקה הברגים קצת חמים אז לכל מי שיש את הרמקולים אם אתם יכולים תבדקו אחרי 10 דקות מוזיקה אם אם חמים קצת או לא ותגידו לי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 עד תקציב של 600 שקל לא צריך יותר מ 256 זיכרון .. תודה..:]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי 2 כרטיסי קול (שניהם PCI לא Onboard) ואני רוצה שהם יפעלו יחד , חיברתי את שניהם אך רק אחד מהם עובד איך אפשר לעשות ששניהם יפעלו? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי נגן די נחמד ששמו הוא קריאטיב רומבה אן איקס 512מגה בייט הנגן תומך עברית... אבל(תמיד יש אבל) הפוכה... יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? אני לא יודע מה לעשות כבר יש לי אותו שמונה חודשים אוטוטו ועדיין לא הצלחתי למצוא עדכון חומרה שמסדר את זה... אפילו לא רשמי אין... זה הנגן למטה אם מישהו מזהה ויודע שיש לו עדכון חומרה אז אני אודה לו אם הוא יירשום בפורום לינק... והאוזניות למטה הם זמניות היו קניתי את הקריאטיב ep630 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אפשר בDVD הזה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7134 לחבר את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 וכשיראו סרט דרך הDVD בטלוויזיה ישמעו ברמקולים ויראו בטלוויזיה נכון? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 בתקציב 300ש"ח כמובן שאיכות האדיו תיהיה המקסימלית שניתן בהתאם לתקציב. להשמעת מוסיקה בלבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב... דיי דחוף, תודה!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני עצה אז אני אפנה את השאלה אליכם. במחשב שלו אין סאונד כרגע בכלל,זה רשום לו שאין התקן קול, הוא חושב שזה בגלל וירוס או משהו, הוא לא יודע מה דגם הלוח אם שלו רק שהוא מתוצרת MSI, אני המלצתי לו להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם שבהם בדרך כלל יש גם את הדריברים של הקול אבל הוא לא מוצא את הדיסק. דרך אגב גם הEVEREST לא מזהה לו את הלוח אם הוא לא יכול לראות בו דגם. השאלה שלי היא איך אני יכול לברר מהו הדריבר קול הנכון למחשב שלו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני כבר הרבה זמן רוצה לקנותת אוזניות אבל אני לא יודע איזה יותר שווה לי לקנות אוזניות למשחקים או למוזיקה כי אני גם שומע המון מוזיקה וגם משחק בהרבה משחקים וזואת אחלה בעיה ושאני אומר אוזניות למשחקים אני מתכוון ל 1 מאלו http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1060 ומוזקיה זה http://www.gradolabs.com/product_pages/sr60.htm ד'א אני לא בטוח לגבי ה SR60 אולי יש יותר טוב במחיר הזה או אולי שווה להשקיע עוד קצת בשבי משהו יותר טוב מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קולנוע ביתית... צריך שהכל יגיע ביחד... אני יודע שהאיכות ירודה בהרבה כשקונים ככה (או שבעצם אני לא יודע), אבל זה מה שאני צריך... יש לי מישהו שהיום טס לחו"ל, וחשבתי שאולי יקנה לי בדיוטי פרי... המחירים שם בכלל יותר זולים? בכל מקרה, תראו את המערכות האתר שלהם, ואם אפשר תתנו המלצה למערכת, בנוסף למחיר בארץ (אם בכלל המערכת קיימת בארץ)... האגף של מערכות קולנוע ביתיות באתרם: http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=21 אודה לתשובות מהירות (הבחור טס היום) תודה רבה עריכה: כמו כן אודה להסברים על הרמקולים ועל ה-DVD במערכת המומלצת..
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן הווינאמפ מסרב להציג שירים בעברית יעני מנגן אבל לא כותב עברית את השם ניסיתי 3 גרסאות שונות אפחת לא פעל אני יכול לעשות שהממשק יהיה עברית אבל זה עדיין לא מראה את השמות בעברית.... מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של קריאיטיב אינספר 2500 ורמקולים של לוגיטק x-220 ואני לא משתמש בלוגיטק אז שמתי מפצל אוזיות בכרטיס קול במחשב וחיברתי את שתי הרמקולים וזה נשמע סבבה השאלה שלי אם זה יכול להורוס את הרמקולים אם אם היו אצלי ככה חודש אד שלא יהיה לי עוד מחשב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות האלה אבל אני לא בטוח שהם יתאימו לנגן MP3 שלי....Iriver H320. אני רוצה לדעת עם האיכות שאני ישמע בהם תהיה מספקת...ובעיקר העוצמה כי הבנתי שלאוזהיות גדולות יש בעיה עם נגנים?....וכמה הם שוות בארץ.....
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב מכיוון שבפורום מפרטי מחשב לא ענו אז אני מאמין שכאן אני אקבל את התשובה..... טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב (לא כולל מסך!).. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים אבל לא חייב כלל אם לא עומד בתקציב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ קבצי 720P כרגע (MKV), מישהו יכול להביא לי הורדה ישירה לקודק המעודכן ביותר שיש כיום? לא מצאתי בגוגל בעצמי. תודה מראש? עריכה: עכשיו שאני שם לב, זה לא הכי קשור לכאן, מישהו יכול להעביר את זה ל"תצוגה וגראפיקה"? תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי לא אודיופיל אבל חובב מוסיקה ומחפש כרטיס קול ברמה טובה עד 350שח.. יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
עשיתי את כל הפעולות נכון, ומשום מה התמונה בטלוויזיה עדיין נשארת שחורה בעיקר ולפעמים מריצה את התמונה שעל המסך בטלוויזיה בירוק כחול אדום ,וגם ברקע הרבה שחור, במהירות ובטשטוש מוחלט שלא ניתן לראות כלום , מישהו יודע אולי מה הבעיה? :\
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-