אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את חווית השמיעה שלי כאשר אני צופה בתכניות טלוויזיה וסרטים, ולכן אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. חיבור הטלוויזיה שלי למערכת הסטריאו אמנם הטיבה עם הדבר,צליל חזק יותר ונקי יותר, אך זה עדיין אפילו לא מתקרב למה ששומעים בקולנוע (סראונד). אני מעוניין לקבל מידע על מערכות קולנוע ביתיות וגם המלצות למערכות כאלו. ~איזו חברה שולטת בתחום? על מה אסור להתפשר כשקונים מערכת כזו? ~שמעתי שלרמקולים מעץ יש צליל יותר משובח, והם גם נשמעים ונראים יותר טוב. מה אתם חושבים? אני עוד לא סגור על התקציב, מניח שמשהו בסביבות ה 4K ?.... תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 2 הדגמים הבאים טושיבה 32av500 lg 32lg30 שניהם עולים 3790 שקל
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הם כבר פרסמו מתי הוא יצא? צריך להיות תאריך חדש לא? בשביל שאני לא אטריד כל פעם מחדש, מישהו יכול לתת לינק למקום המדויק שבו מתפרסמים העדכונים בנושא הזה? ושאלה אחרונה... הפירמוור החדש אמור להכיל און דה פליי פלייליסט ו REAL SHUFFLE לא? תודה לכל מי שיענה, ושוב סליחה...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות לגיימר תנו המלצות בבקשה תקציב עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PVR3000 TV Capture Card PVR3000 עשיתי השוואה ZAP הוא עולה 440 כמו כן אני אמרתי כבר בהודעה הקודמת שאני חדש בעסק של כרטיס טלויזיה אז אם תוכלו להגיד לי אם זה הכרטיס הנייל יספיק בשביל קידודים,ריפים וכדומה אם יש כרטיס יותר זול שיתאים לדבר האלה גם ישמח לשמוע לגביו תודה מראש האיסקיו שלי הוא 489283815 המסנגיר הוא eliran_orlik@hotmail.co.il
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 עד תקציב של 600 שקל לא צריך יותר מ 256 זיכרון .. תודה..:]
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הציעו לי אותה ב8.5 במקום 9.5 אלף ש"ח. משתלם? כדאי לקניה? יש טלויזיה יותר מומלצת ממנה? מרחק צפייה 3.5-4 מטר. מטרות : PS3 וכבלים.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו שכוללת רדיו CD קורא MP3 (רצוי בעברית) וחובה שתהייה יציאת AUX לחיבור התקנים חיצוניים כגון נגן MP3 מבין כל המערכות בעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-AudioSystem&DB58937=58949&DB58943=58946 לאיזה מבינהם יש יציאת AUX ? מה הכי שווה לקנות? האם כדאי במחסני חשמל? הם לא מפרסמים מחירים באינטרנט וגם כשמתקשרים הם דורשים שאבוא לחנות
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם כל החלקים באמת מצופים זהב או שזה סתם ליופי?? תודה מראש ערן
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות בתוכנה כל מיני קבצי וידאו אמרו לי להוריד קודקים ואין לי מושג מזה מישהו יכול להסביר לי מאיפה להוריד אותם ומה לעשות איתם?
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. חזרתי אליכם אחרי סבב קריאת ביקורות רציני, בעקבותיו קרה לי מה שתמיד קורה לי כשאני מתחיל להסתובב בפורומים האלה יותר מדי (ולראיה, התעניינתי ה-VS930 וסיימתי עם dell2407, התעניינתי ב-e6750 וסיימתי עם q6600) והחלטתי להשקיע יותר בשביל לשפר את האיכות. אז כרגע אני מתלבט בין דגמים שונים מאשר בפעם האחרונה: דגמי 2.0: * Logitech Z10 * Creative GigaWorks T40 דגמי 2.1: * Logitech Z2300 * Altec Lansing FX4021 למעט ה-Z10 (עליהם לא מצאתי מילה רעה), כל הרמקולים קיבלו תשבוחות ברוב הביקורות, וטונים טיפה צורמים מביקורת אחת או שתיים לכל היותר. העניין הוא, שקיבלתי את הרושם כאילו הדבר הוא כך במרבית הרמקולים שאינם מהווים קופסאות פלסטיק. גם ביקורות של צרכנים, עפ"י רוב מתלהבים מהסט החדש …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שמעו קניתי איפוד נאנו של 4 GB תמונות אני יעלה מתישהו אבל אני רוצה לדעת מה אני עושה איתו ? אני יודע שצריך להטעין 24 שעות כמו בכל מכשיר חדש לא? בבקשה תתנו לי פה הוראות איך להטעין אותו בפעם הראשונה? והאם צריך לחכות שהבטריה תתרוקן לגמרי ואז להטעין או לא משנה מתי פשוט להטעין? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי iPod Touch 2ND ואני רוצה לקנות להם אוזניות איכותיות. אז ככה.. המאפיינים שצריכים להיות. -אוזניות קשת -אטומות מפני הסביבה -שלא ישבו על כל האוזן אלא על חלקה בסגנון של px -מוזיקה מועדפת - היפ הופ,טראנסים ורוק -שהיו יפות אני הרבה בחוץ... -שיבינו מילים גם ולא רק המוזיקה עצמה ד"א שמעתי בpx100 ולא הייתי מרוצה. האיכות טובה אין ספק אבל הקטע שזה לא אטום שיגע אותי. יש המלצות?.. עריכה: מה אתם אומרים על וHD212וSennheiser וhd202.. מה ההבדל בינהם ולמה ה212 עולות כפול? לפי מה שהבנתי שתיהם טובות מאוד בבאס אבל מה אם בא לי דודא לרוק?!? זה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט (XviD לצורך העניין). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אחת כזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני עצה אז אני אפנה את השאלה אליכם. במחשב שלו אין סאונד כרגע בכלל,זה רשום לו שאין התקן קול, הוא חושב שזה בגלל וירוס או משהו, הוא לא יודע מה דגם הלוח אם שלו רק שהוא מתוצרת MSI, אני המלצתי לו להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם שבהם בדרך כלל יש גם את הדריברים של הקול אבל הוא לא מוצא את הדיסק. דרך אגב גם הEVEREST לא מזהה לו את הלוח אם הוא לא יכול לראות בו דגם. השאלה שלי היא איך אני יכול לברר מהו הדריבר קול הנכון למחשב שלו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום חברי פורום מוזיקה אני מחפש מערכת שמיועדת למחשב חזקה משהו עוצמתי שירים את הבית ושיהיה איכות צליל גבוהה המחיר יכול לנוע בין 1000-2000 ש"ח ואם אפשר אז גם איפה יש חנות אמינה שתיתן אותה במחיר טוב? תודה מראשש
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אפקס 4PLA +מעבד פרסקוט 3 גיגה +512 זיכרון +H.D 80 גיגה + כרטיס מסך 5200 רציתי לדעת האם כדאי לבנות מערכת HTPC ואיזה מארז כדאי לקנות לא יקר
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 25 דולר בnewegg, ואני רוצה אוזניות למחשב. אני אשמע בהם מוזיקה אבל זה גם למשחקים, ואני מניח שלעיתים רחוקות אני אחבר אותו לH10 שלי. בכל אופן, חשבתי על הHD202 ומישהו אמר לי שה HD201 יותר טובות. זה נכון? והאם יש אוזניות יותר טובות בניואג ב25 דולר? עריכה: עכשיו אריתי גם את הEH150, איך אלה?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש את הדגם MDR EX51LP אבל באדום המקום היחידי שמצאתי בו היה אודיוקיובס אבל הם עולות שם 40$(!) ובאיבי הם עולות 24$(שחור....לא מצאתי אפילו זוג אדום אחד...) הלפ פיפול הפל!!!!! תמונה להמחשה..... http://www.audiocubes.com/images/f_sony_mdrex51lp.jpg איתן
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
יש לי TV OUT מהכרטיס מסך של רדאון 9200 . הTV-OUT מחובר לוידאו, עכשיו יש לי בעיה עם סאונד, רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לחבר את הסאונד של המחשב לוידאו(LINE IN של הודאו) דרך חיבור RCA (האדום הזה).? בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים אני מתלבט בין Creative T6060 LogiTech X530 Creative 5200 הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה בעיקר וטיפה לסרטים ומשחקים כמו need for speed carbon הדגש צריך להיות על איכות השמע וחוזק הרמקולים. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים? (הם עם חיבור "בננה" או חוטים רגילים?) 2. האם עם כרטיס קול Creative 5.1 דיגיטלי אני יקבל צליל סראונד גם במוזיקה רגילה? מבקש המלצות... תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-