אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! עד עכשיו קודדתי את קבצי האמפי 3 שלי באיכות של 192kbps. עכשיו כשאני יודע שאפשר לקודד את הקבצים בקצב ביטים משתנה (VBR) אני רוצה לעבור לשיטה הזאת. אבל שאלה לי אליכם-באיזה bitrate מקסימלי ובאיזה bitrate מינימלי לקודד את הקבצים כדי לקבל איכות דומה לזאת שהשתמשתי בה עד עכשיו? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם אני לא טועה לכרטיס יש יכולת להשמיע מספר מסויים של קולות(16 32 64 128) ......יש לי CREATIVE SB LIVE 5.1 ....מישהו יודע בכמה קולות תומך הכרטיס?....או איך אני יכול לבדוק את זה?.....תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה איכותי ביותר - לא USB (לא יודע למה יש עכשיו בשוק המון USB) איכותי ביותר שיהיה מסוגל ל DVB, x264, HD, 720,1080 הכל הכל.. עם שפע חיבורים =] נ.ב כמה שיותר אחריות, יותר טוב =] תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שמעו ישלי כרטיס קול nVIDIA MCP04 - Audio Codec Interface PCI האם זה כרטיס קול טוב ? נחמד ? או מה אתם אורמים אליו ?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן חברה ערב טוב..! שאלה !... חברתי היום ת'מערכת של אחי למחשב (רסיבר + 2 רמקוליים רצפתיים).... חברתי את הרמקולים למגבר ואת המגבר דרך הכבל האופטי למחשב. (ד"א לוח MSI ניאו4..)....אבל משום מה לא שומעים כלום :s05:.... מה לעזאזל אני מפספס.... אני זוכר שפעם זה עבד בלי בננות ובלי כלום ישר עם הכבל הזה וזהו בלי בלאגנים. somebody help plz!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 לפחות (בעיקר למוסיקה וסרטים) שאני אחבר אותו לרמקולים Logitech z5500. חשוב לי שתיהיה לכרטיס יציאה אופטית. תקציב כרגע גמיש עד שיהיה לי מושג מה טווח המחירים למוצר כזה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה מציקה מאז ששידרגתי לווינדוז 7 64BIT: הווליום של האוזניות אפילו במקסימום נשמע מאוד נמוך - אפילו בשביל כרטיס אונבורד. האוזניות שלי הן EQUATION RP-21 הלוח אם: ASUS P8H67-PRO חשוב לציין שהבעיה לא הופיעה במחשב הקודם שלי בו השתמשתי גם באונבורד ובווליום של 25% כבר לא הייתי צריך להגביר, היא גם לא מופיעה בנגן שלי - CREATIVE ZEN MICROPHOTO כך שהבעייה היא לא באוזניות. בדקתי אוזניות אחרות גם על לפטופים שונים בעבודה וגם שם יש בעייה דומה, אני תוהה האם לווינדוז7 יש איזשהו לימיטר (מגביל) על עוצמת הווליום אותו ניתן לבטל? תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה 42 FULL HD , יש לי מספר חברות שאני מוכן לקנות מהן, מצאתי כמה דגמים שנראים לי מספקים. רציתי לבקש חוו"ד של אנשים שיש להן אחד מהדגמים האלו. אם הם מרוצים מהמוצר , אם היו הפתעות רעות וכו הדגמים 42 LCD FULL HD פנסוניק דגם TH-L42U20 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SVTHL42U20 42 LCD FULL HD מסדרת Toshiba Regza דגם: 42RV600. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42RV600 42 LCD LG Full-HD עם 4ms וחיבור USB Divx בפורמט HD http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC42LD460 42 LCD LG Full-HD עם 4ms וחיבור USB Divx http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC42LD420 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מעוניין באוזניות סראונד טובות עד 450 ש"ח אם אפשר מחנויות מאזור המרכז. לפי מה שהבנתי אין להשוות אוזניות לרמקולים לכן אודה באמת לאוזניות איכותיות עד כמה שאפשר.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע בטלויזיה חדשה. עד היום די נרתעתי מהטלויזיות השטוחות כי אני צופה בעיקר בערוץ 22 / 10 ולצערי, התמונה נראית טובה יותר בטלויזיה רגילה. חזרתי מחו"ל אחרי שנתיים אני צריך לקנות טלויזיה חדשה. בחו"ל הדשא של השכן ירוק יותר, אז רוב הערוצים היו בHD.. נגיד, תקציב של עד 10,000 לטלויזיה חדשה. 46". תמיד אהבתי את התמונה של פיליפס אבל הבנתי שסמסונג עושים פאנלים לא רעים בכלל. לא אכפת לי תלת מימד! במיוחד שאין לזה עוד סטנדרטים או ערוצים.. אכפת לי שאני אוכל לראות תמונה סבירה גם בשידורים רגילים. יש כזאת חיה? או שאני משלה את עצמי וכל המתיחות לא עובדות והפתרון זה לשנות את זה התצוגה ל3:4 ? קצב ריענון של 100HZ או יותר? זה משנה? זמן תגובה של מתחת ל4 MS משנה משהו? יש לי רמקולים ישנ…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רציתי לברר איזה רמקול יותר כדאי לי את Philips SPA7650 רמקולים: 12.5 ואט*4 סאבוופר: 25 ואט מרכזי: 15 ואט מחיר 811-900 זאפ HARMAN KARDON רמקולים: 10 ואט*2 סאבוופר: 20 ואט מרכזי:אין מחיר:900 באג לפי הנתונים נראה שהקרדן בכלל לא מתקרבים לפיליפס אבל בכל אופן הם עולים אותו מחיר האם זה בגלל העיצוב או גם בגלל האיכות ובכלל איך הרמקולים האלו Philips SPA7650 כי על הקרדן ראיתי המון תגובות חיוביות משא"כ עלהם לא ראיתי אף תגובה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: שידורים רגילים (SD זה נקרא אני חושב - ערוץ 2 וכאלו), שידורי כבלים HD, סרטי HD (הטלוויזיה תחובר למחשב). כרגע יש לנו בסלון מסך 42" של פיליפס והוא מצויין אבל הגיע הזמן להשתדרג... המרחק צפייה הוא בערך 4 מטר אז אני חושב שאיזור ה50" יהיה טוב... לא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני קניתי את האוזנות של UE super.fi 3 ואני הולך להשתמש בהם עם ה sansa clip, עכשיו בעיה ידועה (אך אני מקווה שהיא תיפתר בעדכון גרסא) היא שעוצמת הקול הנמוכה ביותר עדיין גבוה ועוד ה super.fi 3 הם אוזניות קלות ל"דחיפה" 13 אוהם אז האפשרויות שיש לי הן: 1. לקנות ווסת לעוצמת היציאה של הנגן ואני יודע שזה אמור לפגוע באיכות קצת לכן אני מבקש המלצה לאחד כזה שלא יוריד את איכות הסאונד, תקציב? לא יותר מ 50 שקל.. אני לא רוצה לבזבז על זה הרבה אבל עדיין שיתן תמורה תובה 2. אפשרות שניה: להוריד את העוצמה בשירים עצמם, אבל אני לא בטוח אם זה יוריד את האיכות של השיר, יהיה שינוי באיכות? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלוויזית LG , אני חיברת אליה מחשב נייד lenovo e10 , עכשיו אין לי sound , ויש יציאה RGB במסך טלוויזיה +Audio in עכשיו אני חיברת את RGB מהמחשב לטלוויזיה אך לגבי קול אין לי יציאה רמקולים במחשב נייד , יש לי רק יציאה ל "אוזניות" ו- "מיקרופון" , איך אני מוציא סאונד מהמחשב לטלוויזיה ? וגם ישמע איכותי נגיד אם אני יוסיף רמקולים למחשב נייד בלבד חיצונים דרך חיבור האוזניות במקום לחבר לטלוויזיה? שאלה שניה : יש לי יציאה נוספת בטלוויזיה והיא HDMI ובמחשב יש יציאת dvi האם אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות אותו גם אם לא רשום לי בחוברת הדרכה שזה חיבור למחשב ? תודה רבה חברה ,תצילו אותי . חג שמח .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מערכת קולנוע ביתי עד 10000 שקל שיהיה מגבר של 7.1 עם רמקולים חזקים כולל סראונד סנטר אחורי ושניים בצדדים של חברות מוכרות בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חיברתי כבל בין המחשב לטלויזה כדי לראות סרטים בטלויזה מה אני צריך להגדיר עוד? לא מדובר בכרטיס טלויזיהאלה הכבל ניכנס לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חברים, אני כבר די הרבה זמן עם ה- SOLO7C שלי ומרוצה מאוד. נתקלתי ברמקול MICROLAB X6 ב- KSP, לא הכרתי לפני שקיימת סדרה HI-FI אחרת לחברה חוץ מה- SOLO. האם מישהוא שמה או התנסה? אני לא מצליח למצוא שום חוו"ד עליהם ברשת. מהניסיון עם ה- SOLO, החברה הזו יודעת איך לעשות רמקולים, אשמח להשתדרג אם אכן טובים משמעותית. זה אתר היצרן: http://www.microlab-global.com/product_show.asp?pro_id=207
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת : ). חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים :-\ ) אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד. כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים? :s05: תודה מראש לכל מי שיענה!!!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קניתי SOUND BLASTER LIVE 5.1 ( לפי המוכר ) אבל ב DXDIAG ו DEVICE MANGER מופיע לי רק SB LIVE בלי 5.1 רציתי לדעת מחברה שיש להם בוודאות SB LIVE 5.1 מה רשום להם בדרייברים וב DXDIAG . 10X
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי SP2 או WMP11 [לא יודע מי מהם הוא בעיה],הוא פשוט לא מזהה את הנגן. אני מישתגע ניסיתי להתקין דרייברים\FrimWire, אבל הוא לא מזהה את הנגן. [attachment deleted by admin]
-
המחשב מחובר לרסיבר של פיוניר ויש לי את שתי היציאות כל המערכת מחוברת לרמקולים של MOREL אני חושב שהשאלה המרכזית היא עד כמה יהיה הבדל.. עדכון: יש לי כרטיס מסך רגיל - מובנה אם אני יחליף אותו למשהו מיוחד זה ישנה משהו (ככה או ככה אני אחר לרסיבר)
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-