אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה של האודיו התקנתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח, ואפילו הורדתי מהאתר של אסוס דרייברים שום דבר לא עובד תמונה של האודיו אחרי התקנת הדרייבר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם..!! לפני כשבוע בערך שחקתי קצת בהגדרות של MEGAEPG אחרי שכשבוע שלם לא היה מידע בערוצים...(כולל שלושה עדכונים בכל יום) ולאחר מכן קבלתי הודעת שגיעה כזו אחת אחרי השניה כמו בתמונות http://img395.imageshack.us/my.php?image=24850389op4.jpg http://img152.imageshack.us/my.php?image=57188905of3.jpg לאחר מכן לא היה אפשר לעדכן והתוכנה לא עבדה! גם לאחר התקנה והסרה של התוכנה הבעיה לא נפטרה... ומה שהכי מוזר שבמשך כל הזמן הזה שהתוכנה לא עובדת... בשאהר הHTPC שלי הכל עובד יופי והעדכונים רצים!! מוזר?? אנה עזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות?? מה אני יפרמט בגלל תוכנה אחת שלא עובדת טוב??
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברמקולים האלו http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14056&listby= איך הרמקולים מבחינת מוסיקה סרטים ומשחקים האם הם מספקים איכות שמע טובה מספיק בתמורה למחיר? *למי שיודע, איפה נמצא כפתור ההדלקה כי זה חשוב לי בגלל המיקום של הרמקולים תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים שאפשר לחבר אותם גם למחשב וגם לps3 ושיש להם בסאב חיבור לרמקולים ובנוסף חיבור אדום לבן שאליו אני יחבר את הכבל av של הps3 שיהיה לי סאונד בps3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם כל החלקים באמת מצופים זהב או שזה סתם ליופי?? תודה מראש ערן
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה... יש מצב טוב מאוד שבקרוב אני אצטרך לחבר את המחשב למגבר, מגבר 2 ערוצים, אני מניח שהוא יתחבר בRCA או איך שלא מחברים למגבר. כיום יש לי כרטיס OB, הAC97... אני מחבר את ה540 של לוג'יטק דרך כל הכניסות של הסראונד, ואז הPS2 דרך האופטי. ואז נשאר מיקרופון,LINE IN, ואופטי OUT, שלא עוזר לי, כי רוב הסיכויים שהמגבר יהיה וינטאג'. אז בואו נעשה סדר: המחשב מחובר לרמקולים 5.1, לPS2 ולממיר לסרוגין,והוא יתחבר גם למגבר/רסיבר, לכן מה שאני צריך זה: 1. יציאה ל5.1 2. שתי כניסות אופטיות (אחד PS2, ואחד הממיר) 3. יציאה למגבר אין לי ממש תקציב, כי אני לא יודע כמה דבר כזה עולה, 50$ יחשב המקסימום (אם אפשר) אני לא מחפש כרטיס איכותי במיוחד, בינתיים אני מסתדר מצוין עם הOB, פשוט אין לי יותר…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רמקולים 2.1 מחוברים כרגע למחשב, ומערכת 5.1 שוכבת אצלי בחדר שאני רוצה לחבר. איך אני מחבר שניים?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות. אני לא אודיופיל אבל אני עדיין מחפש קצת איכות, אודיו נקי וקצת באס לא יזיק. אני מחפש אוזניות שמכסות את כל האוזן ושפולטות כמה שפחות רעש (למי שלידי). התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, אם צריך אני יכול להתגמש. תודה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 לסלון שהגודל שלו הוא 5X6 יש כבלים מוכנים שהועברו דרך הקירות ככה שאני צריך שהמערכת תתחבר על ידי כבל דו גידי. איכות הסאונד לא ממש עקרונית לכן אני מסתפק בתקציב כזה. שיהיה מיועד למערכת סטייליסטים. במקור חשבתי על הX23 של microlab , אשמח לביסוס הבחירה שלי, או הצעות נוספות. בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום וערב טוב... יש לי התלבטות מאד קשה לגבי בחירת רמקולים!! ברצוני להחליף את הרמקולים הישנים שלי מסדרת CREATIVE Inspire 5200 5.1 במשהו חדש יותר ועדכני כך שאני גם ינצל את כרטיס הקול החדש שברשותי Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional תכולו לראות את המפרט השלם במפרט1... אשמח אם תוכלו לכוון אותי למשהו איכותי וטוב בהתאם למפרט המטרה בגדול היא משחקים וגם מוזיקה כולל מעט סרטים וTV.. הרמקולים הם לחדר יחסית דיי קטן אבל בקרוב העבור דירה ואני רוצה משהו שהיה בסלון ל HTPC שלי איכותי וטוב!! חשבתי על: http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/x27.htm ב2030 שקל או http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=us,en ב…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ברשותי מערכת עם הלוח אם הבא - Intel 945GC Motherboard וברצוני לחבר את הרסיבר למחשב כך שיתמוך ב 5.1 ערוצים.. לפי הנתונים של הלוח אם הכרטיס קול תומך ב6 ערוצים הבעיה שיש לי רק 3 יציאות..ורוד ירוק כחול איך אני בדיוק מחבר את הרסיבר למחשב שיתמוך ב 5 ערוצים?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
-
מה קורה אנשים לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל9600 gso הוא מחובר ל lcd 32 והטלוזיה כרגע מוציאה רחש חזק דרך הרמקולים אולי מישהוא יודע איך לסדר את הרכש הזה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE. כשאני מחבר את הקולט של השלט ל-USB המחשב רוצה דרייברים; לא הצלחתי לשכנע את XP למצוא על ה-CD. אודה לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מגזים או לא אבל זה לא קרוב אפילו לביקורות שמהללות תמערכת ברשת הבאס סבבה לגמרי הבעיה היא ברמקולים עצמם אני לא יודע משהו חסר.... במוזיקה של האוסים הסאונד סבבה לגמרי אבל במוזיקה ישראלית זה לא קרוב אפילו לסאונד של האוזניות JBL REFERENCE 220 אולי אני מגזים??אולי אני אאודיופיל ואני לא יודע מזה ??אני בהתלבטות אם לזרוק לפנדה את הרמקולים האלה בפרצוף או לא אחרי הכל ב 420 ש"ח אין לי כזאת אלטרנטיבה אחרת ....
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אם יש חריגה קטנה שמצדיקה את עצמה אז אין בעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש רמקולים למוזיקה ב600 ש"ח חשוב שיהיו באסים חזקים תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התחדשתי בסמסונג A450 . חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך DVI-HDMI הכרטיס הוא 2900PRO. אני עובד עם רזולציה של 1900X1200 על המסך של Dell 2407WFP. כשאני מריץ סרט בBSplayer באיכות HD, התמונה שניתנת במסך סמסונג הרבה יותר "חיה" מהתמונה שמוצגת במסך של דל, ובנוסף ישנם ריצודים במסך של סמסונג בחיבור המחשב. איך אני מתקן בעיה זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג בטלויזיה חדשה לחדר שתשמש אותי בעיקר לxbox 360 ופה ושם לקצת טלויזיה, בעיקר ספורט. אין לי העדפה מסוימת על חברה או דגם אלא אני פשוט רוצה מסך טוב שיפיק את המיטב ב-HD מה-360.מה גם שלא יהיו מריחות כמו שבדרך כלל קורה בשידורי ספורט. התקציב הוא עד 4000 ש"ח והגודל צריך להיות 37 אינץ.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
יש לי רמקולים מבית JBL דגם CREATURE 2 השאלה אם אני יכול לקנות את אותו דגם ולהוסיף אותו לקיימים?ואם כן אז גם יהיה סראוונד סאוונד? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-