אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
גם טלוויזיות 'בעלות שם' מיוצרות היום במזרח הרחוק. לא?!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090 במחיר של 590 שקל?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
טוב חברה קודם כל רציתי להגיד שזה ממש פורום סוס אנשים פה ממש תותחים ועוזרים אחד לשני ייפה! בכל מקרה אני ומשפחתי בדיוק נשרף לנו המסך המרובע הגדול הזה והחלטנו להתקדם הלאה.. עכשיו זה חייב להיות מסך של 37 או 40 אינטצ' פחות לדעתי כי זה סלון וגם שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב ולראות סרטים דרכו.. בכל מקרה המליצו לי על הסאמסונג הסדרה השביעית ואמרו לי שיש להם איזה טכנולוגיה שמשפרת איכות תמונה וכדומה אבל אתם האקספרט אז רציתי לדעת מה דעתכם הספציפית לדגמים מסויימים אה כן ותקציב 3k מחנות בסביבות ירושלים.. מקווה שיש דגם נורמלי בכזה סכום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כבלים שמתחברים עם USB למחשב שדרכם אפשר לראות טלוויזיה ...התוכנה שקיבלתי בדיסק היא לא משהו ..הדרייבירים מותקנים...רק צריך תוכנה ... תודה...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו תוכנה מומלצת להמרת DVD ל DIVX אני רוצה להעביר את כל ספריית ה DVD למחשב אבל לא מוצא תוכנה נורמלית שתעשה את זה תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עוד חודשיים אני נוסע לפולין והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות נגן mp3 חדש. על איזה נגן של 20 gb אתם ממליצים(לא אייפוד) ברמה של עד 200 יורו ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי כרטיס קול של כריאייטיב - LIVE 5.1 אך לצערי לא קיבלתי את הדרייברים שלו ניסיתי וחיפשתי אך שום גרסא לא התאימה. מאחר ופה בפורום אנשים לא מתייחסים או שלא ממש מבינים אז לא קיבלתי שום תגובה אז ניסיתי אופציות אחרות שגם לא עזרו. פניתי לקריאייטיב אמריקה הם טענו שאין גרסא להורדה של הדרייברים שלי ואם אני רוצה אני יכול לרכוש CD חדש, מאוד נדהמתי - כרטיס קול חדש יחסית ואין אפשרות להורדת דרייברים או עדכון, לא ויתרתי פניתי לקריאייטיב אסיה - שאני יודע שהם רציניים יותר, הם חזרו אלי מהר מאוד עם לינק להורדת IMAGE מלא של הדיסק וכמובן ללא תשלום והם עוד שמחו שפניתי אליהם ועוד יותר שמחו לעזור לי!!! כל הכבוד להם וציון גרוע לסניף האמריקאי שלהם!!! מיותר לציין שהדרייברים שהם סיפקו ה…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי LCD שאני רוצה לקנות לה רמקולים , השימוש העיקרי הוא לסרטים ותוכניות , 500 - 550 שקל .
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כותרת תודה מראש. נ.ב אני חדש פה (:
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ביקשתם לא לפרסם כאן מודעות למכירה, שזה מצויין, שמחתי לראות שיש מקום יעודי לכך. אך בטריידזון לא ממש ראיתי תחת איזו קטגוריה מצופה שאפרסם פרטי טלויזיה למכירה....? טלויזיית פיליפס 42PFL7404H. תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות CREATIVE AUDIGY 2 ZS? מהם השיפורים שאשיג מכרטיס קול זה לעומת כרטיס קול מובנה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
Dear All, Lets say that I buy a multichannel sound card Lets say that I have 5 speakers Lets say that through speaker 1 I want the output of the drums; speaker 2, the output of the guitar; speaker 3 the bass; speaker 4 the voice of the singer; speaker 5 keyboards. Is there any software that can do that over regular sound cards (like those of creative, for example)? Your help will be much appreciated. Cristal Warrior
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
, עד כה , אני די התאכזבתי מאיכות ההקלטה של מיספר נגנים שהתאפשר לי ליבדוק אצל חברים . תגידו לי ,אם יש נגן שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים : 1.מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה או לחילופין כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני. 2. הקלטה ישירות לפורמט mp3 ( לא כמו הסידרות river 8xxx , 7xxx שדורשים המרה באמצעות תוכנה מיוחדת על גבי המחשב ) 3. disk on key ,plug and play ( לא כמו river 8xxx , 7xxx שדורשים שימוש בתוכנה מיוחדת על גבי המחשב כדי להעביר קבצים אל הנגן ) 4.מופעל באמצעות סוללות אצבע רגילות ( רצויי aa ) 5. רצוי ,אבל לא הכר…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן! יש לי קריאטיב מובו TX FM, והאוזניות ממש לא נוחות. לכן אני קונה אוזניות חדשות, ואחרי המון בירורים ושאלות החלטתי דגם. השאלה עם המחיר משתלם 110 שקל- סנהייזר MX450- מצליל כדי? הם טובות? איך המחיר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזיית LCD לסבא וסבתא שלי, בתקציב של 3500 ש"ח בגודל של 37 אינץ'. קיבלתי הצעה לטלוויזייה של BEKO, אני לא מכיר אותם בתחום הזה (אני יודע שבתחומים אחרים הם בסדר גמור - מדיח כלים,תנור וגז) הסיבה שאני חושב על הטלוויזייה הזאת היא האחריות שאני מקבל עליה - 5 שנים אחריות מבית ישפאר!!! (הטלוויזייה תשמש אך ורק לצפייה בערוצי HOT דרך ממיר דיגיטאלי - לא יהיה שימוש במכשיר DVD או בקונסולה כלשהי), האחריות היא נושא שחשוב לי מאוד. יש למישהו נסיון איתם בתחום?או שיכול להפנות אותי לביקורות עליהם? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי עכשיו את הABIT NF7 שלי והמעבד AMD BARTON 2500+ וזכרונות של Sansung PC3200 ואני מאוד מאושר ואני כרגע עשיתי OC ל200 ויש לי שאלה.. יש לי רמקולים 4.1 והשניים האחוריים שלי לא פועלים אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל אותם? אני צריך את כל העזרים!!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה ואם אפשר שמות של מקומות באזור חדרה נתניה שמוכרים בהם את האוזניות? ומה אתם אומרים על HD150 של סנהייזר ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חשבתי לקנות לידידה שלי אוזניות כמתנה התקציב הוא 150 חשבתי על אלו:: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 מה אתם אומרים
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת סטריאו לחדר אני מחפש משהוא בינוני ומטה בסביבות 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה בשביל XBOX360 ,בשביל סתם לראות תוכניות דרך יס וקצת DVD.... התקציב הוא מקסימום 5500 ש"ח והייתי רוצה שהיא תיהיה 37 אינץ' אבל אם זה בלתי אפשרי אז 32 אינץ' גם טוב.. מצאתי אחת ואני מעוניין בדעות שלכם: http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411590 אשמח לעוד רעיונות.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי לי "CX300" שאלתי את המוכר לגבי אחריות והוא אמר לי שאין אחריות עליהם,והאמנתי לו בלי לבדוק לעומק.בהתחלה התלהבתי מהאיכות קול שלהם אפילו שלא חשבתי שהיא בשמיים כמו שכולם אומרים,בזמן האחרון היה לי בעיות איתה אוזניה אחת נשמעת חלש מהשנייה ובכלל שניהם יצאו מהמקום או שהדבק פתאום התפורר אני לא יודע,ובדיוק לפני כמה ימים אני קורא שבחור בHWZONE אומר שכן יש אחריות על האוזניות ועוד לשנתיים!,בדקתי באתר של סנהיזר וגם שם כתוב שהאחריות היא לשנתיים .התחלתי לדאוג שאולי קיבלתי אוזניות מזויפות במחיר מלא (299ש"ח). חשבתי לעצמי מה אני אמור לעשות עם זה -או לבוא לחנות ולהגיד שמע בן אדם קניתי פה אוזניות שהייתי אמור לקבל עליהם אחריות ולא קיבלתי שיט ויכול להיות שמכרתם פה איזה …
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מתלבט בין הדגם הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=444_450&products_id=4654 לדגם הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=444_450&products_id=4398 האוזניות מיועדות למשחקים בלבד ! אז על איזה דגם הייתם ממליצים? מה ההבדלים ביניהם? ואילו עוד חנויות מוכרות את הדגמים האלו? הכרטיס קול שלי הוא audigy 4 se 7.1 (לא משו'), ואני רוצה את היכולת שלהן לתת לי "סראונד". [br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 18:35:37 אין אף אחד שיכול לעזור לי לבחור מבין שני הדגמים הללו?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-