אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות סוג של מתאם בין DVI לHDMI, שכן אין לי יציאת HDMI מהX1950PRO שלי. רציתי לדעת, האם מתאם כזה (או לחילופין חוט עם קצוות שונים) יראה לי הבדל באיכות ביחס למתאם DVI לVGA? אני רואה סרטים ב720P וב1080P.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, הייתי בבסט ביי והיצעו לי מערכת של בוסטון 5.1 + רסיבר ב2500+- ש"ח, הייתי גם במחסני חשמל והציעו לי JAMO 460ch + רסיבר של ימאהה\פיוניר בכמעט 3K. מה כדאי לקחת? מה יותר טוב? האם יש הצעות אחרות שעולות על מה שהציעו לי? אני לא כל כך מבין בזה. השימושים הם לחיבור לDVD, ולטלוויזיה, אין צורך במשהו מפוצץ עם מיליון וחצי אפשרויות כי אחי רק רוצה לשמוע בהם טוב, ולא להתעסק עם זה יותר מדי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מזה 4 וחצי שנים אודיג'י 2 ZS. אני חושד שיש בו בעיה טכנית עקב קול קטוע ובעיות בזיהוי (לא ענו לי בפורום תמיכה טכנית). השאלה שלי היא כזאת, האם לרכוש כרטיס זהה או להשקיע בXFI? האם יש ביניהם הבדלים משמעותיים? אני דורש הרבה מכרטיס קול, חיבור למערכת 5.1, מיקרופון וכו', אני שומע המון מוזיקה ומשחק משחקים. המפרט שלי: Amd athlon 64X2 4200 Asus A8V Deluxe 2GB DDR400 Radeon 1950PRO תודה מראש אנשים טובים, משה.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש כאן משהו עם האוזניות ATH M50? מטרת הדיון היא לבדוק איזה פאק שאני חושב שיש באוזניות שקבלתי שצד אחד יותר דומיננטי מהשני
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות נגן PMP מסוים, כנראה שאת ה ARCHOS 504 80G. נאמר לי שהאוזניות שבאות עם נגנים כאלו בדרך כלל לא יעשו את העבודה כמו שצריך בסוג המוזיקה שאני שומע (וכולל הרבה באס) - Metal על הרבה מסוגיו. האם יש לדעתכם צורך לקנות יחד איתו גם אוזניות כלשהן (ואם כן, אילו?)?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רמקולים מעפנים (Cambridge SoundWorks 2.1) והם עושים בעיות (כל מיני רעשים משונים כמו שמטוס עובר מעל הבית, גם כשהמחשב סגור) ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-400 ש"ח. אני חשבתי על Altec lansing ATP 3 2.1. מה אתם אומרים? נ.ב יש לי כרטיס קול OnBoard (לוח Epox 8rda+)
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח abit ic7 עם כ.קול מובנה תמיכה בריבוי ערוצים(dolbi digital 5.1) חברתי אותו לרסיבר (עם 5 רמקולים כמובן) דרך היצאה האופטית , הגדרתי בהגדרות של הכ.קול ל5.1 רמקולים ובfar cry ל dolbi digital ואני עדיין שומע רק בשני ערוצים.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את האקסטרימר פרו אשר סה"כ עובד מצויין רק יש בעייה קטנה שמציקה לי בסצינות שבהם יש תזוזת מצלמה מהירה יש תופעת GHOSTING (מין מריחה כזאת של התמונה שנעלמת מהר מאוד.) אשמח לשמוע איך אפשר עם בכלל אפשר להיפטר מהתופעה הזו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?) עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון) העדפות: א. אוזניות לא בתור אוזן ב. לא תלוי על האוזן ג. קטנות וקלות ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב) ה. נוחות העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות. תודה מראש, zinger777.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בין ההבדל בין UMS ל-MTP מישהו יודע? במסך ההתחלתי שמדליקים את הנגן כתוב לי בצד MTP ולפי מה שהבנתי בגרסת הMTP המכשיר מגיע WMP10 ושלי הגיע בכלל עם אייריבר פלוס... עכשיו האיריבר פלוס לא קוראת את הנגן בכלל...נראה לי שהנגן שלי הפך להיות MTP ואני לא יודע איך זה מוזר!
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
תקשיבו חברה אני חולה על איכות מוזיקה מטורפת.. ישלי כרגע X530 לצערי, ועכשיו אני שוקל להחליף אותם ל SOLO 7C.. שמעתי עליהם רק דברים טובים אבל מה שמרתיע אותי זה שאין להם סאב והם 2.0 ... האם הסאב המובנה יוכל להרעיד ? לצורך דוגמא יותר מה X530 שלי ? ועוד עניין הוא שתמיד אומרים שעדיף לשים את הסאב על הרצפה.. פה יש סאב מובנה בשתי הרמקולים ומן הסתם הם יהיו על השולחן.. האם האיכות תהיה שונה ברמקולים האלה אם הם יהיו על הרצפה? ושאלה אחרונה, בעתיד יהיה אפשר לחבר לSOLO סאב בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארני לקראת קניית מחשב ורציתי לשמוע את דעתכם בנוסך למחשב החדש קניתי לא מזמן טלויזיית lcd ורציתי גם לשפר לה את רמת קול ולחבר לה מערכת סראומד היום בבוקר ראיתי מעראכת קולנוע ביתית בעיתון של מחסני חשמל במחיר מפתיע של 1654 שח "כולל רסיבר של JVC 5 ערוצים 5.1 הדגם החדש rx-5062 בהספק 5*100w ו DSP , RMS-מעבד צלילי דיגטאלי של מוטורולה , רדיו דיגטלי יציאות וכניסות אנלוגיות ודיגיטליות, תצוגת LCD,שלט רחוק מלא Divx כקורא כתוביות עם usb - קורא סראטם וmp3 ישירות מדיסק...תומך בכל הפורמטים כולל divx וכתוביות בעיברית םט 5 רמקולים גדולים- רצפתיים 100W 3way הכוללים סאב בופר בתחתית כל רמקול,זוג רמקולים סראונד 100W וסטנר בעוצה של 100W 5 שנו תאחרויות על כל הסט.. עכשיו אני יודע שאני לא אמור לקנו…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי רמקולים שאפשר לחבר להם כבל כמו בתמונה המצורפת, הבעיה היא שהם מקבלים רק את צד ימין, ולכן החלטתי לקנות PL מונו. חיפשתי המון ולא מצאתי, אפשר בבקשה לינק או שם של חנות שבה אני יכול להשיג אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים למחשב אבל לא זבל המליצו לי על CREATIVE ובנתיים ראיתי שני דגמים את דגם 230 שעולה 70 ש"ח ודגם 250 שעולה 140 ש"ח(פי שניים!) ההבדל העיקרי הוא בRMS הבדל של RMS לטובת הדגם המשופר אני לא יודע אם שווה לי לשלם פי שניים רק בשביל הבדל כזה חוצ'מזה קניתי מערכת אתמול של LG וחשבתי לחבר את הרמקולים למחשב ולמערכת (זה אפשרי?) אני רוצה מפצל שיהיה קבוע ולא כל פעם להעביר מה אתם אומרים???
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
זה הסיפור, מערכת האודיו בדירה משמשת בעיקר למוזיקה, אך גם לסרטים (דרך המחשב) ושידורי טלוויזיה (HOT). דרך זוג רמקולים ריצפתיים של Wharfedale, דגם diamond 8.4, בהספק 150watt לאחד. http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=20 מגבר של Harman Kardon, מדגם HKS-3270-RDS, סטריאופוני, יודע להזין 75watt לערוץ בערך.. http://www.ciao.com/Harman_kardon_HK_3270_Amplifier_radio_tuner__10055205#productdetail במחשב עד כה היה שימוש בכרטיס קול מובנה, מדובר בלוח של ג'יגהבייט מדגם GA-73PVM-S2H, אשר עושה שימוש בצ'יפ של Realtek ALC889A http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 החיבור בין המגבר למחשב נעשה ע"י כבל rca ל-pl, איכותי אך באורך של 10מטר (אי…
-
- 37 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם אני מאבד תמונה מלמעלה ולמטה או שהתמונה נכנסת כולה במסך?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קראתי המון ביקורות והשוואות ויצאתי מאד מבולבלת. אז מקווה שיהיו פה המלצות שיסייעו לי. מחפשת אוזניות איכותיות tws, עם שמע לא פחות ממעולה וחזק(!). עד היום השתמשתי באוזניות של סנהייזר ומארשל (מספר דגמים) און/אובר איר. מבינה שלא אקבל את אותה התמורה אבל אשמח שיהיה קרוב. מחפשת אוזניות שיהיו נוחות באוזן עם זמן סוללה טוב. איך הן נראות לא כ"כ מעניין אותי, התקציב לא מהווה פאקטור, ולכן חשוב לי שיהיו עמידות לאורך זמן (מעדיפה להוציא פעם אחת על משהו טוב מאשר כמה פעמים על משהו בינוני). לא צריכה חוסם רעש אקטיבי. איכות שמע בשיחות טלפון טובה ואפשרות לענות מהאוזניות, מעבר לזה הפיצ'רים פחות חשובים לי. בקצרה מחפשת: איכות, נוחות ויעילות. אשמח לסיוע, תודה :)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מערכת מוציאה יותר איכות? אני יודע שאומרים שה Z2300 רק עוצמתית ולא איכותית אז מה זאת אומרת לא איכותית? לשם השוואה פחות מה ATP3? או שהם יותר איכותיים...?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי אני מוכן להשקיע עד 500 שקל בערך תודה אדיר
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם רסיבר שאני אוכל לחבר חוץ מלDVD גם לממיר של הכבלים/לווין ולמחשב. משהו באזור ה2,000 שקל לא צריך משהו מטורף. ראיתי כל מיני פרסומות במחסני חשמל על מערכת קולנוע של LG עם רסיבר של sherwood באזור ה1800. עוד שאלה, איך אני אמור לבצע את החיבורים.. כמו ששאלתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433726.msg3741432#msg3741432 תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מומחה גדול לסאונד. אני מחפש אוזניות טובות לריצה במחיר של עד 300 שקל. יש לי אפשרות להביא מארה"ב בחינם . בקיצור שיהיה HEADPHONES, לא מחפש בס ודברים יותר מדי מתוחכמים. שישמעו טוב ושיתחבר לסמארטפון(גלאקסי/LG). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש DVD עם יציאה דיגיטלית,DTS,DOLBI וכל השטויות.... מחיר סביר...חיפשתי בהרבה אתרים אבל מצאתי רק חרא... למישהו יש מידע על איזה מבצע או משהו??? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר). אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?). ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם? ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלו את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120... בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לא ידעתי איפה לפרסם את זה, כי זה לא ממש מחשבים. יש לי פלזמה סמסונג 50 אינץ', שרק לאחרונה חיברנו אותה לממיר yes hd. הבעיה היא שיש כמו "חתך" כזה בתצוגה כאשר רואים ערוצים שמשודרים בhd. אני לא ידעתי מה לחפש בגוגל אפילו, לא יודע איך לקרוא לזה! אז צילמתי את זה בוידאו: http://www.youtube.com/watch?v=t9idaMnj40Y ניסיתי להחליף כבל, החלפתי שקע בטלויזיה והחלפתי גם לממיר hd אחר אך ללא הצלחה. אולי פספסתי איזה הגדרות בממיר או בטלויזיה שעליי לשנות? בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-