עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות את האוזניות האלה אבל אני לא בטוח שהם יתאימו לנגן MP3 שלי....Iriver H320. אני רוצה לדעת עם האיכות שאני ישמע בהם תהיה מספקת...ובעיקר העוצמה כי הבנתי שלאוזהיות גדולות יש בעיה עם נגנים?....וכמה הם שוות בארץ.....

2. שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by אליאור,

שאלה למבינים שביניכם, אנא הגיבו רק אם אתה יודעים על מה אתם מדברים. מה עדיף מערכת ראש Plantronics DSP-500 או מערכת ראש Plantronics .Audio 90 וכרטיס קול Creative Audio PCI? בתודה מראש, אליאור.

4. יש לי חדר מחשב ובנוסף טלויזיה בסלון. התקנתי אתמול כרטיס ATI 4350 וחיברתי אותו למחשב בסלון ב HDMI. במקביל יש חיבור למסך המחשב (VGA או DVI) כרגע זה VGA. מבחינת הגדרת כרטיס המסך שני המסכים במצב EXTENDED - אחד המשך של השני. כשאני מפעיל סרט בסלון בנגן (BSPLAYER) שומעים גם ברמקולים של הטלויזיה (דרך HDMI) וגם ברמקולי המחשב (בחיבור PL על לוח האם) כשאני מסתכל ביו-טיוב במסך המחשב - רק ה-HDMI מעביר לסלון סאונד אבל אני דווקא רוצה לשמוע את זה בחדר המחשב. מקווה שהצלחתי להסביר את הסוגיה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. שאני מחבר את הנייד לטלויזיה ואז לוחץ FN F4 אני צריך לעביר לערוץ מסויים,או שבכול ערוץ זה אמור לעבור לי לשידור של הנייד

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  6. הוא איכותי או לא?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. Started by Aloha-Boy,

מישהו מזהה איזה מינידיסק זה??? http://wmh.walla.co.il/bay/1/0/8/7/0/2/3/4/3/7/@/@/@/@/@/@/1087023437.jpg אם כן,מצאתי אותו למכירה ב180 ש"ח. זה סביר,יקר? אם למישהו יש הצעה אחרת אני מעונין לשמוע. (גם אם זה יקר יותר)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. חברה אני מחפש אזניות לנגן החדש שלי מישהו יכול להמליץ ? חשבתי על PX200 של Sennheiser כי אני לא רוצה אזניות כפתור ואלו נראות לי איכותיות וממש מבודדות מהסביבה (מדובר באזניות שאפשר ללכת איתן בחוץ, לא אזניות של DJ). http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207?Open&print= תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by zxcv12,

אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by leoleo,

לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. מה עושים? ואגב בכונן של הנגן כפי שמוצג במחשב מופיה ספריה AUDIOBLE שלא מופיעה בנגן. למה היא שם? HELP. :'( :'(

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by SugarFreeBoy,

אני חושב על לקנות אחד, ויש כמה דברים שלא הבנתי מהביקורות שקראתי. האם יש אופציה לראות את מבנה התקיות (שבתוכן קבצי הMP3) או שצריך לגלול שיר שיר עד שמגיעים לאחד שחיפשתם? ואם הנגן יכול לשמש גם כזיכרון פלאש נייד? 10x(:

12. שלום, אני צריך מערכת רמקולים 5.1 לצפייה בסרטים. התקציב הוא סביבות ה- 800-900 שקל איזה המלצות יש לכם?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by GanJaval,

זה בנתיים מה שמצאתי בתקציב שלי ונישמע טוב http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 התקציב עד 600 ... אז אם יש לכם נגן בתקציב הזה יותר טוב ממה שהבאתי אז תרשמו בבקשה ועוד כמה שאלות לגבי הנגן הזה "כולל תוכנת המרה ודחיסה מקבצי MPEG ו AVI לפורמט המתאים לנגן כל שיהיה ניתן לראות את הסרטים בנגן ." מה זאת אומרת נגיד יש לי קליפ ששוקל 100 מגה בייט ואני ישתמש בתוכנה הזאת הוא יקטן ואם כן אז בהרבה ..? או נגיד סרט ששוקל 700 מגה בייט "המכשיר ניטען דרך המחשב " מה זאת אומרת .?? ובכלל אני רוצה לשמוע חוות דעת על הנגן הזה בבקשה אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר למה אני קונה בימים הקרובים

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות טלוויזיית LCD ומבולבל קצת מכמות האפשרויות, אודה לתשובה המכילה דגמצים ואפילו עצה היכן זול ביותר לקנות (זאפ גם יוכלו לעזור לי) שימושים ולבטים: 1. טלוויזיה - אני לא כל כך מבין בזה, HD, FHD, שידור רגיל - אני רוצה טלוויזיה שתהיה טובה גם עוד שנתיים כשיותר ערוצים יהיו HD ומצד שני שלא תהיינה מריחות 2. מחשב וקונסולות משחק - את המחשב אני בטוח אחבר, אני גם בטח אקנה בקרוב איזו קונסולת משחק, הייתי רוצה שהטלוויזיה תתאים. מה צריך Refreshing rate? שלא ימרחו צבעים בתנועות מהירות במשחקים.. 3. חיבורים - לקונסולת משחק, למחשבים, לעוד דברים שארצה. יש טלוויזיות עם חיבור Wii-Fii מובנה? המון המון תודה!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by mr hankey,

עוד חודשיים אני נוסע לפולין והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות נגן mp3 חדש. על איזה נגן של 20 gb אתם ממליצים(לא אייפוד) ברמה של עד 200 יורו ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. שלום , אבא שלי הביא לי MP3 256MB מסין , אני חושב משהו ג'נרי , עכשיו יש לו מטען שאמור להתחבר לחשמל ,אבל החיבור סיני , זה המטען אמור להתחבר דרך ה USB ל MP3 ומהמטען לחשמל ... היכן ניתן למצוא מעביר סיני או איך שלא קוראים לזה ? חיפשתי הום סנטר / מחסני חשמל / OFFICEDEPOT לא מצאתי , תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by Aviv C,

מישהו יכול להסביר לי מה הם בדיוק הערוצים בכרטיסי קול ומה הם עושים?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 400 שח שתומך ב WINDOWS 7 64BIT, רצוי לא קרייאטיב - מהנסיון שלי איתם הדרייברים שלהם דפוקים (או שאני טועה?) USB\PCI\WHATEVER יש למישהו המלצה? (זה למחשב רגיל אני גם משחק מידי פעם אבל בעיקר שומע מוזיקה)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by kantan1,

שלום יש לי וינדוס XP וחיברתי מיקרופון למחשב לחור הורוד מאחורה. אני שומע את עצמי ברמקולים, אבל שאני רשמקול או בדיקת חומרת קול הוינדוס טוען שלא זוהה שום קול. איך זה קורה ומה עושים????

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by ZiX,

המרחקים הם כאלה מטר מהמחשב.. ( אני רואה טלוויזיה באופן דיי קבוע כשאני יושב על המחשב) שתי מטר מהספה שיש לי בחדר.. ומטר וחצי מהמיטה שלי.. (הטלוויזיה תסתובב למי שלא הבין) בכל מקרה אני חושב שאולי 32 תשב אפילו יותר טוב למרחקים הנ''ל.. הייתי נשאר בכל מקרה על הסדרה של ה 7603 של פיליפס.. הבעיה שאני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וחבל לי לא לנצל תכרטיס מסך שיש לי (4870X2 מי שמבין בתחום) ולכן יש צורך בטלוויזיה FHD.. עם זאת 80 אחוז מהתוכן שאני אצפה בו יהיה שידורי SD (יס מקס..) מתוכם הרבה שידורי ספורט וסדרות טלוויזיה.. בגלל המרחק הקטן שיש לי מהמחשב (מהעמדה הזאת אני אצפה לרוב) יש לי העדפה לאיכות טובה בשידורי SD גם אם זה על חשבון איכויות ה HD של המסך.. בתור אחד שמאז ומעולם מחז…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. יש ברשותי מזרים מדיה (MVIX) שתומך ב HD (יש לו יציאה של DVI?) הורדתי כמה סרטים של HD סוג הקובץ MKV . לתדהמתי גילתי שהמכשיר אינו תומך בפורמט (MKV) ואני לא יכול לראות את הקובץ על המסך בכלל כאילו הקובץ אינו קיים. הורדתי תוכנה של המרה MKV TO VOB לפליסטיישין 3 תוכנה מצויינת ... הימרתי את הקובץ בפעם הראשונה לAVI , שמתי את הקובץ החדש בMVIX וניסיתי להפעילו... יש לציין שהייתה התקדמות כי ראיתי את הקובץ על המסך אך כאשר ניסיתי להפעילו המכשיר הודיע על שגיאה שסוג הקובץ לא מוכר או שהמכשיר אינו תומך בפורמט. ניסיתי עוד כמה המרות לvob ל mpg אך לללא הצלחה... יש לציין שהסרטים אחרי ההמרה עלו יפה במחשב.... מי שיכול לעזור לי בלמצוא תוכנה או פיתרון אני ממש אודה לו אשמח לקבל כמה שיותר אופציות של ת…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by coorva,

אני שוקל לקנות את כרטיס הקול X FI EXTREME MUSIC . במחשב שלי יש לוח אם יחסית ישן בן 7 שנים D850EMV2

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Dear All, Lets say that I buy a multichannel sound card Lets say that I have 5 speakers Lets say that through speaker 1 I want the output of the drums; speaker 2, the output of the guitar; speaker 3 the bass; speaker 4 the voice of the singer; speaker 5 keyboards. Is there any software that can do that over regular sound cards (like those of creative, for example)? Your help will be much appreciated. Cristal Warrior

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. Started by elad-k1,

אז ככה יש לי רמקולים sbs 560 של creative 5.1 והבעיה היא שאם אני שם שירים לישמוע ב bsplayer (תוכנה של סרטים) אז אני שומע בכול הרמקולים... אבל אם אני מפעיל שיר דרך הווינאפ אנ ישומע רק ב 2 רמקולים... והבאסה שאי אפשר לישמוע בbsplayer יותר משיר אחד הכוונה אני יכול לשים שיר אחד כול פעם אין שם רשימה של שירים שזה עובר אחד אחרי השני כמו בווניאפ ... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים