אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לקבל תשובה בנושא מחשב HtPC שמריץ מדיה פורטל. כרטיס מסך MMX400. אם אני יחליף את הכרטיס בRADEON 9600 האם אני ירגיש בהבדל מבחינת מהירות הרצת סרטים ושיפור באיכות. תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון כרטיס טלויזיה hapuge 150 זיכרון 2700
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי לא אודיופיל אבל חובב מוסיקה ומחפש כרטיס קול ברמה טובה עד 350שח.. יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Logitech z-640 5/1 או Altec Lansing 251 או 5400 של קריאטיב? הנה הקישורים לרמקולים: http://www.action.co.il/cat.phtml?cat=24&subcat=3600&SaleType=0 http://zap.co.il/model.asp?model_id=27549 http://zap.co.il/model.asp?model_id=26686 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9500gt ואני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה שהיא ישנה ולא תומכת בשידור hd השאלה שלי האם עדין תהיה תמונה טובה ? ואך מחברים מהכרטיס לטלווזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למערכת סטריאו ולשמוע מוסיקה באיכות גבוהה יותר מאשר עם הכרטיסים המובנים שיש בדרך כלל. חיפשתי כאן המלצות וראיתי כרטיסים יחסית יקרים שעושים דברים מעבר למה שאני צריך כמו יצירת מוסיקה, הגברה לרמקולים (אני בס"כ צריך סיגנל טוב - המגבר שלי יידאג להגברה) , יצאיה ל-5 רמקולים וכו'. אשמח מאוד לעזרתכם בעיניין זה. כמו - כן , האם נראה לכם שיציאת RCA איכותית יותר מיציאת TRS הסטנדרטית (יציאת אוזניות)? תודה, ספי
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש באפשרותי להשיג את ה DT-990 שלהם במחיר דיי זול. בארץ הם עולים הבסביבות ה 1000 שקל
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אמרו לי שיש כרטיס כזה שרק איתו אפשר לראות קליפים מסוימים יש לכם מושג על מה מדובר הכוונה לכרטיס שמתחבר ללוח אם למחשב
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אותו לא מזמן ואני רוצה לקנות כמו כולם מערכת ורציתי את ההמלצה שלכם בנוגע למערכת עד 1200 שקל ורמקולים עד 500 שקל שיתנו לי את המיטב מבחינת מוזיקה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי סיטרואן C5 שכרגע יש בה רדיו דיסק מקורי, טוויטרים מקוריים בפינות הדשבורד והחלון הקדמי, ורמקולים 6.5" מקוריים, אחד בכל דלת (כלומר 4). אני רוצה מערכת שישמעו יפה ונקי, ושתהיה גם חזקה, אבל לא צריך מאוד חזקה, בגבול הסבירות. אז מה אתם ממליצים לי לשים? (נ.ב. אני מעדיף לשמור את הרדיו דיסק המקורי אם הוא מספיק איכותי כי יש לו שליטה מההגה ואם אני יחליף לא תהיה, כמו כן יש לי את האפשרות לבקש מהליסינג שיכניסו לי MP3 בחינם....) התקציב יכול להגיע גם ל 4000-5000 אם צריך, אבל אני מעדיף שיהיה בהרבה פחות(2000-3000), שתהיה תמורה טובה למחיר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי איפוד 30GB אני רוצה לקנות אוזניות חשוב לי שהם לא יפלו והיו נוחות ואיכות סאונד סבירה (ווליום באס) אני ישתמש בהם בעיקר לריצה. כרגע 3 אלה עומדים על אפשרות בחירה: 1) האוזניות שאני חושב שהכי מתאימות - http://zap.co.il/model.asp?model_id=401876 - SONY MDR-Q23LP שהם אוזניות שנתלות על האוזניים דבר שאמור להיות נוח זאת לעומת 2 האוזניות הבאות שהם IN HEAR ודובר על כך שבפעילות ספורטיבית בגלל אפקט "המיקרופוני" שומעים כל רחש ורעש של החוט שזז באוזניים. 2)http://zap.co.il/model.asp?model_id=401055 - Sennheiser CX300 3) http://zap.co.il/model.asp?model_id=35860 - Sony MDREX51LP אשמח לתגובות מהירות :s05: תודה אביתר
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי X-530 ואני צריך כ.קול 5/7.1 שיש לו אפשרות(תוכנה/דריבר)לשלוט בכל רמקול בנפרד במקרה הצורך אני מוכן לעלות את התקציב ל200 אבל רצוי כמה שפחות(רק אם באמת שווה את זה) השימושיים העיקריים הם מוזיקה(בעיקר),סרטים וקצת משחקים חשוב לי שהכרטיס לא יפגע באכות השמע עריכה:הכרטיס חייב גם לתמוך בויסטה(כולל התוכנה שבאה איתו-אם יש) בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני יודע בדרך כלל שהמושקעים שוקלים איזה 64 מגה משהו כזה אני מחפש משהו שהכלים יהיו עם צליל ממש ממש טוב, כמו פסנתר שאמור להישמע כמו פסנתר ולא משהו צרוד תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום , אבא שלי הביא לי MP3 256MB מסין , אני חושב משהו ג'נרי , עכשיו יש לו מטען שאמור להתחבר לחשמל ,אבל החיבור סיני , זה המטען אמור להתחבר דרך ה USB ל MP3 ומהמטען לחשמל ... היכן ניתן למצוא מעביר סיני או איך שלא קוראים לזה ? חיפשתי הום סנטר / מחסני חשמל / OFFICEDEPOT לא מצאתי , תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כמה יעלה לי לייבא אייפוד מחו"ל יענו נגיד אני יזמין מהאתר של אפל באנגלית כמה יעלה לי כולל המכס והכל? המכשיר עצמו הוא 5*7 ס"מ ועולה 250 דולר
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ביקשתם לא לפרסם כאן מודעות למכירה, שזה מצויין, שמחתי לראות שיש מקום יעודי לכך. אך בטריידזון לא ממש ראיתי תחת איזו קטגוריה מצופה שאפרסם פרטי טלויזיה למכירה....? טלויזיית פיליפס 42PFL7404H. תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] הצלילים נשמעים עמוקים יותר ולא חדים וצלולים אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... ד''א הלוח אם אמור להיות 5.1 אז כמה חיבורים אמורים להיו…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מאמר על כרטיסי קול. איך הם עובדים, מה שרשרת הסאונד בתוכם, מהם הרכיבים המרכזיים ומה תפקידם. אני צריך את החומר בעיברית אם לא קשה. בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Dear All, Lets say that I buy a multichannel sound card Lets say that I have 5 speakers Lets say that through speaker 1 I want the output of the drums; speaker 2, the output of the guitar; speaker 3 the bass; speaker 4 the voice of the singer; speaker 5 keyboards. Is there any software that can do that over regular sound cards (like those of creative, for example)? Your help will be much appreciated. Cristal Warrior
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי קולנוע ביתי הכל מחובר לרסיבר הממיר הדיגיטלי עם כבל אופטי יס מקס רמקולים טלוויזיה אבל כשה חיברתי את הדיוידcomponent) הוא פשוט לא מוצא אותו אלא רק בקבלים רגילים מה עושים מה לא עשיתי נכון ממיר של מארנטז ודיויד של אפקס
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר פעם שניה עם הרמקולים ורציתי לדעת אם זה קורה לכולם או רק לי. זה הולך כך: הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד. למה? כי: החיבור הפיזי בסאב נידפק. האם זה קרה עוד למישהו? אם כן איך זה ניגמר וכמה פעמים זה קרה במשך האחריות? תשמעו אנשים אם זה קורה לכולם אנחנו נוכל לבקש מהם פיצוי על זה. אחרי הכל אם זה קרה פעמים אצלי זה בחלט יכול לקרות פעם שלישית ובנוסף זה יכול לקרות אצל כל אחד אחר.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני צריך נגן DVD אחרי שהנגן שיש לי בסלון פרש לעולמו (מאז שהוא הגיע עשה לנו שטויות.... עכשיו הוא מת סופית....) ואני רוצה לקנות נגן חדש שקורא DIVX... כתוביות לא אכפת לי אם הוא קורא או לא אבל זה יתרון.... אני צריך אחד בעד 500 שקל ככה... אולי טיפה יותר... אני יודע שכנראה אני לא אמצע משהו איכותי בזה אבל זה מה שיש... דרך אגב אם יש משהו בדיוטי פרי במחיר הזה וזה יוצא יותר זול מהארץ אז אפשר גם משם (למרות שאני בספק אם יש משהו בדיוטי פרי שיצא יותר זול...)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה ואם אפשר שמות של מקומות באזור חדרה נתניה שמוכרים בהם את האוזניות? ומה אתם אומרים על HD150 של סנהייזר ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש divx עם כניסת usb, עד 350 ש"ח בערך.. למישהו יש המלצות? קניתי prosound ואני מחזיר אותו כי הוא גרוע ביותר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-