עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה, לפני שקניתי ת'כרטיס הייתי שומע דרך כרטיס OB, ודווקא הייתי מסופק. הייתה לי בעיה שלא שומעים סאונד בישומים מסוימים (לא משנה כמה דרייברים החלפתי) אז החלטתי לקנות כרטיס קול פשוט. קניתי את הסאונד בלאסטר ו...יש בעיה קטנה שמציקה לי, אומנם עכשיו שומעים סאונד בהכל, אבל הסאונד עצמו לא ממש טוב. הקולות של הזמרים בשיר נשמעים קצת חלשים ונבלעים יחסית למנגינה שבשיר וגם יש אפקט קטן של "אולם", ואני לא מצליח לסדר את זה דרך האקולייזר של הוינאמפ כמו שצריך... מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by neogod,

האוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה ואם אפשר שמות של מקומות באזור חדרה נתניה שמוכרים בהם את האוזניות? ומה אתם אומרים על HD150 של סנהייזר ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Leadtek WinFast PVR3000 TV Capture Card PVR3000 עשיתי השוואה ZAP הוא עולה 440 כמו כן אני אמרתי כבר בהודעה הקודמת שאני חדש בעסק של כרטיס טלויזיה אז אם תוכלו להגיד לי אם זה הכרטיס הנייל יספיק בשביל קידודים,ריפים וכדומה אם יש כרטיס יותר זול שיתאים לדבר האלה גם ישמח לשמוע לגביו תודה מראש האיסקיו שלי הוא 489283815 המסנגיר הוא eliran_orlik@hotmail.co.il

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by MagnuM_47,

יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. הציעו לי אותה ב8.5 במקום 9.5 אלף ש"ח. משתלם? כדאי לקניה? יש טלויזיה יותר מומלצת ממנה? מרחק צפייה 3.5-4 מטר. מטרות : PS3 וכבלים.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by MDK,

ראיתי אתרי אינטרנט שמוכרים באזור ה700 שקל את המערכת יש אפשרות בכלל להזמין אותם לארץ מבלי לטוס לחו"ל? לא ראיתי אתרים שכן שולחים לארץ ויותר חשוב: האם הם שווים בכלל את המחיר(בחו"ל)? הבנתי שאלו רמקולים 5.1 THX אבל מבלי סראונד דיגיטלי..אז מה הקטע? אין DOLBY וDTS, אז מה סראונד בזה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by eran256,

האם כל החלקים באמת מצופים זהב או שזה סתם ליופי?? תודה מראש ערן

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות נגן mp3 שהוא גם disk on key. המבחר הוא עצום לכן החלטתי לנות לפורום בבקשת עזרה. ממה שראיתי יש את ה MP3/MP4 Deejay 256MB Ergotech וה MP3/MP4 Muvo NX 128MB Creative. מבין שני אלו מי נראה לכם יותר כדאי? כמו כן אם יש הצעות אחרות או חברות טובות אחרות נא ידעו אותי. כמו כן, מה ההבדל בין נגן מבוסס זיכרון פנימי ונגן מבוסס דיסק קשיח, האם זה הנפח? תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by yaron1000,

יש לי כרטיס מסך ATI 9600 PRO אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה יש לי כבל שיוצא מכרטיס מסך שמחליף את אות ליצאית ווידאוי לAV אני חושב המחשב לא מאתר את הטלוויזיה קראתי בפרום אחר שאיך שהוא אני אומר לשנות את מה שמחשב מחפש דרכו את אות ל AV מ אות הרגיל של S ווידאו לתדר אחר ולא מצאתי אפיה עושים את זה תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. Started by eranir,

שלום לכולם. חזרתי אליכם אחרי סבב קריאת ביקורות רציני, בעקבותיו קרה לי מה שתמיד קורה לי כשאני מתחיל להסתובב בפורומים האלה יותר מדי (ולראיה, התעניינתי ה-VS930 וסיימתי עם dell2407, התעניינתי ב-e6750 וסיימתי עם q6600) והחלטתי להשקיע יותר בשביל לשפר את האיכות. אז כרגע אני מתלבט בין דגמים שונים מאשר בפעם האחרונה: דגמי 2.0: * Logitech Z10 * Creative GigaWorks T40 דגמי 2.1: * Logitech Z2300 * Altec Lansing FX4021 למעט ה-Z10 (עליהם לא מצאתי מילה רעה), כל הרמקולים קיבלו תשבוחות ברוב הביקורות, וטונים טיפה צורמים מביקורת אחת או שתיים לכל היותר. העניין הוא, שקיבלתי את הרושם כאילו הדבר הוא כך במרבית הרמקולים שאינם מהווים קופסאות פלסטיק. גם ביקורות של צרכנים, עפ"י רוב מתלהבים מהסט החדש …

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by lironxxx,

יש ליקובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 15:50:50 ?????????????????????????

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by Zmosh,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת קולנוע של 5.1 כולל רסיבר בתקציב של עד 2,000 ש"ח. זה אפשרי בכלל או שזה תקציב נמוך מידי בשביל מערכת סבירה? זה לחדר שינה ולא לסלון אם זה משנה....

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by EAD,

היי ברשותי (בקרוב מאוד!) ASUS D2X. וזה כידוע כרטיס קול מעולה לצורכי סאונד ומוסיקה ומאוד איכותי. השאלה שלי, אני מתכון לחבר אותו למגבר אוזניות (את הכרטיס) והשאלה שלי האם כדי לי להשקיע בDAC חיצוני על מנת להפיק איכות גבוהה יותר? האם אכן אשמע את ההבדלים ואהנה מסאונד איכותי יותר? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. שלום. מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות BT למכשיר סמסונג F480 ? עד כמה שידוע לי הוא תומך A2DP ובעל BT2.0. אני לא אודיופיל אבל חשובה לי איכות והעדר ניתוקים \ הפרעות. אני לא יכול לתת דוגמאות לאוזניות שהייתי רוצה כי אני לא מכיר כלום עדיפות לאוזניות קשת אחורית (אם אפשר שניתן יהיה לכוון, אבל לא הכרחי), מקשים לשליטה ומיקרופון זו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית וכל דבר נוסף שצורך סוללה לא הכרחי. סוללה שמאפשרת 6-5 + שעות האזנה רצופה חובה. והחשוב ביותר תקציב רצוי 350 שח, מקסימלי 400 שח.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by HoLy4EvEr,

שלום! יש לי כניסה במחשב נייד של HP ולה 7 חורים(נקבה) אני מבין שמדובר בקומפוננט? עכשיו יש מתאם מיוחד שמעביר מ קומפוננט ל S-VIDEO?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מכשיר DVD לסלון, בסכום של עד ל400 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד שיציג לי כתוביות בפונט גדול וברור(כולל בעברית כמובן), שלא יהפוך כתוביות ושיקרא את כל הפורמטים. אם יש אפשרות גם ליציאת USB זה יהיה רק טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by Henz16,

אז ככה, יש מצב כזה כשמפעילים רמקולים על "פול" עוצמה הם מתחילים לזייף להשמיע רעשי רקע. (tsss) אז זאת הבעיה אצלי, רק ש..כשאני שומע על 20 (מתוך 50) המערכת שמוכרת מ-2 רמקולים ו-2 טווטרים, 2 הרמקולים וטוויטר אחד עובדים על 20, רק שטוויטר האחר עובד "קבוע" על 50, ויוצר חוסר תאימות מטורף. בדקתי את הנושא והפעלתי רק את הטווטרים (כדי לשמוע את זה בבירור) ובאמת אחד עובד חלש ואחד עובד ב"פול" עוצמה, למרות ששמתי על 20. הגעתי למסקנה: הטוויטר החליט שהוא רמקול, ניתקתי מהמחשב - ועדיין. יש למישהו מושג איך פותרים את זה? למישהו יש מושג איך פותרים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. שלום יש לי מערכת קולנוד והיא מחוברת למחשב שלי אבל שומעים רק משני רמקולים והסאב רציתי לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם יש לי במחשב יציאה של 5.1 אבל שמעתי שצריך יציאת SPDIF תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום חברים אשמח לעזרתכם, במחשב שלי יש כרטיס 8800GS ואני מחבר אליו באמצעות שני חיבורי DVI - מסך של מחשב וLCD רציתי לדעת האם ניתן לכבות יציאה אחת בזמן שאני לא משתמש בה? איך ניתן לעשות את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. אשמח לכל המלצה ! המרחק הוא 2מ' והיא תהיה מחוברת למחשב ולא לממיר.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. מחפש אוזניות+מיקרופון חיבור USB למשחקים ומוזיקה... אין הרבה סוגים ואני לא ממש מבין אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. שלום יש לי די.וי.די samsung htp10 זה די.וי.די מובנה רסיבר אם 5 רמקולים וסאבוופר. עכשיו כרגע יש לי טלויזיה 21 אינץ' ישנה לא יודע מאיזה שעה של GRUNDING. מה שמעצבן זה שכדי שלראות טלויזיה ושהקול יהיה מהרמקולים של המערכת אני צריך לחבר את ה-די.וי.די לטלויזיה וב-די.וי.די לשים AUX וזה מעצבן כי כל פעם אני צריך בנפרד להדליק טטלויזיה. בנפרד להדליק את הייס ובנפרד תדי.וי.די בשביל הקול ועוד לפעמים תוידאו שמשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לדי.וי.די ל-AUX 2. עכשיו אני רוצה לקנות טלויזיה שתעשה לי תחיים יותר קלים בכך שאני לא יצטרך להדליק את כל המכשירים בעולם אם איזה 20 שלטים כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה. הטלויזיה שאני רוצה לקנות היא: M3201C LG טלויזית LCD 32 אינץ' השאלה שלי היא האם היא תספ…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום לכולם, שאלה. יש לי מחשב חדש אצל לקוח עם לוח SMACKOVER של אינטל המתאים למעבד I7 החדשים. הבעיה שלי כרגע הוא שיש לו כבל דיגיטלי שמחברים אותו למחשב הוא לא מראה שהתחבר ולכן גם לא עובד אבל כשמחברים את אותו כבל למכשיר DVD שיש לו יציאה אופטית/דיגיטלית זה עובד נהדר. הכבל הוא באורך של 10 מטר ועוד 5 מטר כאשר ביניהם יש מחבר. המעבדה שאיתה אני עובד אומרים שהבעיה היא כנראה המרחק הגדול ולכן זה לא עובד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by shayakir,

קניתי לא מזמן i pod ועכשיו הוא תקוע( נותן הודעה של do not disconnect והשעון עומדת על 9 בערב) והמחשב לא מזהה אותו איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי כבר לבדוק את היציאות של היו אס בי ניסתי לעשות ריסאט לאיי פוד והוא גם כן לא מגיב הסרתי והתקנתי שוב את האי טונס וזה גם לא עזר יש למישהו רעיון אני כבר על סף איבוד עשתונות :'( :'( :'( ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  25. גם טלוויזיות 'בעלות שם' מיוצרות היום במזרח הרחוק. לא?!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים