עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by D@nny,

שלום. לאחרונה חזרתי ממחנה אימונים בחו"ל וקיבלתי קלטת של איזה משחק ידידות שערכנו. חבר שלי הלך לאיזה חנות וידאו והמיר את הקלטת לדיסק דיוידי, ניסיתי לצרוב עותק אבל בנרו הוא לא מאפשר לי לעשות אימג' לדיסק. יש מצב שבחנות שמו הגנה על הדיסק? אם לא, יש איזו שהיא דרך אחרת לעשות כמה עותקים לחברי הקבוצה? תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by embedded,

שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מכשיר DVD לסלון, בסכום של עד ל400 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד שיציג לי כתוביות בפונט גדול וברור(כולל בעברית כמובן), שלא יהפוך כתוביות ושיקרא את כל הפורמטים. אם יש אפשרות גם ליציאת USB זה יהיה רק טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Dalmedigos,

מצאתי את המסך הבא : http://harman-kardon.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=1 במחיר מצחיק של 3800. מה דעתכם? לא קצת זול מידי? אם אפשר לבקש תשובה מהר, כנראה המבצע הזה לא ישאר לאורך זמן.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by Or ei,

הוא יהיה לסלון בעיקר לyes ו dvd וגם קצת מחשב (סרטים) תודה עריכה: מה אתם אומרים על הSamsung s8 ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by Badi_Mami,

שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  8. יש לי iPod Touch 2ND ואני רוצה לקנות להם אוזניות איכותיות. אז ככה.. המאפיינים שצריכים להיות. -אוזניות קשת -אטומות מפני הסביבה -שלא ישבו על כל האוזן אלא על חלקה בסגנון של px -מוזיקה מועדפת - היפ הופ,טראנסים ורוק -שהיו יפות אני הרבה בחוץ... -שיבינו מילים גם ולא רק המוזיקה עצמה ד"א שמעתי בpx100 ולא הייתי מרוצה. האיכות טובה אין ספק אבל הקטע שזה לא אטום שיגע אותי. יש המלצות?.. עריכה: מה אתם אומרים על וHD212וSennheiser וhd202.. מה ההבדל בינהם ולמה ה212 עולות כפול? לפי מה שהבנתי שתיהם טובות מאוד בבאס אבל מה אם בא לי דודא לרוק?!? זה משמעותי?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.

10. אחרי שריפרפתי הרבה באתרים ומאחר והתקציב שלי הוא 4 אלף שקל (מה לעשות) הצלחתי לגבש כמה מסקנות בניהן עלו 2 המסכים הבאים : Samsung LA32R71BA http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=588844 כאן אפשר להגיד שאני לא ממש חורג מהתקציב אבל במסך ה'מתקדם' יותר: Samsung LA32R81B http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=576889 יש חריגה של כ400 שקל השאלה היא אם שווה לחרוג ב400 שקל בשביל המסך הזה ? ועוד כמה שמצאתי בטווח: Toshiba 32C3000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=582130 Sony KDL32P2530 http://zap.co.il/model.asp?model_id=573950 Samsung LA32S81B (S81 לא R81) http://zap.co.il/model.asp?model_id=576888 ואם עדיין יש לכם המלצות (רצ…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. טוב חברה קודם כל רציתי להגיד שזה ממש פורום סוס אנשים פה ממש תותחים ועוזרים אחד לשני ייפה! בכל מקרה אני ומשפחתי בדיוק נשרף לנו המסך המרובע הגדול הזה והחלטנו להתקדם הלאה.. עכשיו זה חייב להיות מסך של 37 או 40 אינטצ' פחות לדעתי כי זה סלון וגם שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב ולראות סרטים דרכו.. בכל מקרה המליצו לי על הסאמסונג הסדרה השביעית ואמרו לי שיש להם איזה טכנולוגיה שמשפרת איכות תמונה וכדומה אבל אתם האקספרט אז רציתי לדעת מה דעתכם הספציפית לדגמים מסויימים אה כן ותקציב 3k מחנות בסביבות ירושלים.. מקווה שיש דגם נורמלי בכזה סכום תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by lior69961,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD שהשימוש העיקרי בה יהיה לשידורי YES, סרטים באיכות 720. מרחק הצפייה בסביבות 2 מטר. תקציב בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על סמסונג LA32C350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767968 האם זהו דגם מומלץ לצרכים אלו? תודה מראש למשיבים.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום, לאחר שהרמקולים שלי התחילו לעשות לי בעיות (altec lancing atp3) החלטתי שסוף סוף הגיע הזמן לקנות רמקולים חדשים, אך כמה לבטים. השימוש העיקר זה סרטים ובגלל זה אני חושב שאני סוף סוף מוכן ל 5.1, אך אני גם שומע מוזיקה דיי הרבה האם זה לא יפריע? כמה הלוח אם\כרטיס קול משפיעים על הסאונד? אומנם יש לי יציאות spdif אך הלוח לא כזה איכותי gigabyte 965p s3 כמו כן המחשב נמצא בתוך ממ"ד והמחשב נמצא בפינה, ומבחינה סימטרית לפחות אין לי אפשרות לפרוס את הרמקולים כמו שצריך, האם זה יפגע באיכות השמיעה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. שלום, אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 1000 ש"ח שיתן לי איכות סאונד איכותי עד כמה שאפשר. חשבתי על כרטיסי ה HDAV1.3 אני יודע שהם בנויים להעביר את הפורמטים החדשים אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים בניגון תוכן סטנדרטי במחשב כמו MP3 DIVX משחקים וכו... (ואני לא מדבר במקרה שה MP3 עצמו לא איכותי או שהסרט DIVX מוקלט באיכות גרועה) הכרטיס שאני רוצה לקנות יחובר למגבר ימהה דרך HDMI מה שמצמצם את המבחר לשני הכרטיסים של ASUS אני אישית לא רואה סיבה לקנות את ה HDAV1.3 DELUXE מכיוון שאת הרמקולים שיש (WHARFEDAL DIAMOND) לי אני מחבר למגבר ואני לא צריך עוד יציאות אנלוגיות וגרסת ה SLIM לפי מה שהבנתי היא אותו דבר מבחינת התמיכה בפורמטים החדשים רק שהיא רק עושה PASS THROUNG לפורמטים האל…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by inon007,

אהלן, אני מחפש סאב למערכת קולנוע ביתית, הוא צריך להיות לפחות 120W, עד 200W.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by MDK,

האם צריך לשנות משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של קידוד ע"י הgame theater xp? כי כשניסיתי לעשות RIP מדיסק לAAC בWINAMP זה כן השתמש במעבד

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. אני יודע שיש 20 שונים. האם אפשר לבנות לבד אקולייזר שם? {זאת אמרת custom}. האם הממשק שונה מן הipod הרגיל? או בדיוק אותו Ipod רק מיני?

19. Started by mani007,

אהלן חברה רציתי לדעת עם בנגן הזה יש הבדל בין הגרסא אירופית לגרסא האמריקאית אם אפשר תשובה מהר למה זה דיי דחוף תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  20. הוא איכותי או לא?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by MDK,

ראיתי אתרי אינטרנט שמוכרים באזור ה700 שקל את המערכת יש אפשרות בכלל להזמין אותם לארץ מבלי לטוס לחו"ל? לא ראיתי אתרים שכן שולחים לארץ ויותר חשוב: האם הם שווים בכלל את המחיר(בחו"ל)? הבנתי שאלו רמקולים 5.1 THX אבל מבלי סראונד דיגיטלי..אז מה הקטע? אין DOLBY וDTS, אז מה סראונד בזה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. אז ככה, יש לי בשביל טלוויזיה (עדיף שתהיה 29 אינצ') DVD (קורא DIVX) ומערכת רמקולים (5.1 ולא בטוח שאני צריך רסיבר) בערך 4000-. בין הDVD השונים שראיתי יש לי התלבטות בין Pioneer DV383 וKiss DP1000, שניהם עולים בערך 800 שקל, ועל שניהם קראתי דברים טובים אני לא מבין מה ההבדל ביניהם לבין מכשיר יותר זול כמו vertex 312A, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת אני אודה לו.. עכשיו, בנוגע לרמקולים ולרסיבר.. לא הצלחתי להבין למה אני צריך רסיבר בכלל... למרות שקראתי בכמה מקומות, עדיין לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה והאם הוא הכרחי. אני מעדיף רמקוליים רצפתיים דרך אגב למרות שהבנתי שסטלייטים יותר עדיפים לסרטים.. אז יש המלצות בנושא? נגיד שאם אני לא צריך רסיבר יש לי בערך 1200 שקל לרמקולים, וזה משאיר לי …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by SixKiller,

שלום רב... אני מעוניין לקנות דיוידי שקורא דיוקס.. גם בשביל לראות סרטים בפורמט דיוידי.. וגם בשביל לקצר את 3 המגברים שלי למכשיר אחד.. הנה לינק שיוכל לעזור לכם לעזור לי http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-DVD&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=%F7%E5%F8%E0+DIVX&Param2=%EB%EF&OrderBy=low&x=25&y=10 פשוט תיכנס לפה.. וכפי שזה כבר מוגדר.. מחיר נמוך.. קורא אמפי3.. וסוג קורא דיוקס... חשבתי לקנות את ה-Prosound 990DIVX זה נראה בסדר?.. או שיש למישהו אחר התנסות עם אחד המוצרים משם... התקציב הוא בערך עד 500-550 אם יש משהו יותר נורמלי מהפרוסאונד 990... תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by gilad_mos,

שלום לכולם אתמול נחת בביתי ה H340 :yelclap: (אחרי ששרדתי את כל הדרך הארוכה מהקניון בלי לשחק איתו ) המכשיר נראה חבל"ז ובינתיים אני מבסוט ממנו מאד. מה קורה עם העברית? הבנתי שכדאי להתקין את הגרסא הקוריאנית כי היא יותר חזקה (אין לה את המגבלה) מהאירופאית - האם היא גם תומכת ב USBOTG? חוץ מזה, המכשיר מיועד לבלות חלק גדול מחייו באוטו שלי (קליאו ספורט קטנה ונחמדה), למישהו יש רעיון איך למתקן אותו ככה שיהיה זמין ולא יזוז באוטו? כל עיצה נוספת תתקבל בברכה תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. יש לי TV OUT מהכרטיס מסך של רדאון 9200 . הTV-OUT מחובר לוידאו, עכשיו יש לי בעיה עם סאונד, רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לחבר את הסאונד של המחשב לוידאו(LINE IN של הודאו) דרך חיבור RCA (האדום הזה).? בתודה manor

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.