אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קיבלתי סאב וופר מסוג המילטון ואני לא יודע משהוא פשוט ביותר איך מחברים אותו לרסיבר שיש לי? אז הנה הפרטים ואם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד יש לי רסיבר של קנווד ויש ממנו יציאה אחת שרשום עליה סאב זו יציאה של rca (אם אני אומר את זה נכון) ובסאב יש לי 6 כניסות שרשום מעליהם input והם מחולקות על פי רמקולים שונים (מרכז שמאל ימין וכו) וזה גם חורים של rca. ומתחת עוד 6 חורים להכנסת חוטים שרשום מעליהים output והם גם מחולקןת לרמקולים אז מה לעשות? בחנויות ראיתי רק כבלים עם שתי יציאות בכל צד וברסיבר יש רק יציאה אחת. האם צריך לחבר את זה למקום אחר ברסיבר ? או שאולי מספיק חיבור אחד לסאב?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, אבקשכם לתת לי המלצה לנגן DVD להורים. חשבתי לרכוש סתם נגן ב 150 שח במחסני חשמל. מישהו מכיר אותו? האם הוא תומך עדכון חומרה? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי apex dvx 2410 על הקופסה רשום שהוא כורא כתוביות צרבתי כמה סרטים עם כתוביות בסיומת SUB. וזה לא קורא אותם :-\ לפי מה שאמרו לי אני צריך להוריד איזו תוכנה ולהתקין המחשיר עצמו 1. איזו תוכנה זאת איפה אני מוריד אותה ואיך אני מתקין אות ? 2. מה הדרך הנכונה לצרוב את הסרט כך שהכתוביות יעבדו ? בתודה מראש Mc ;D
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ההורים נוסעים בקרוב ואני רוצה לבקש מהם. דרישות- 1. באס כמה שיותר רציני. 2. נוחות שלא יעופו בזמן ריצה או הליכה וכו' וישבו טוב. 3. לא אכפת יותר מדי הגודל רק שלא יהיו עצומות, ויהיה אפשרי לקחת אותם ממקום למקום בתיק או משהו מבלי שהם יתפסו נפח של כדורגל. 4. עדיף אטומות אבל לא לגמרי קריטי. מיועד למוזיקה - שחורה, רוק ואלקטרוני.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בדברים האלה בכל מקרה השאלה שלי היא האם ישמעו בכל הרמקולים כאשר הכרטיס שלי תומך רק ב2.1? (אני מתכוון לקנות כרטיס חדש אבל בנתיים עד שאחסוך כסף) תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום את זה , לכן אם זה לא אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון . תודה רבה . אני מוכר את האוזניות ה DT880 שלי .האוזניות חצי פתוחות , מאוד נוחות על הראש עד שכמעט ולא מרגישים אותה . האיכות סאונד שלהם ממש מצוינת, והן בעלות התנגדות חשמלית של 250 אום .חשוב לציין , שהאוזניות נקנו נפני פחות מחודש , והן נראות כמו חדשות ממש מכיוון שבקושי השתמשתי בהם עקב הצורך במגבר . האוזניות מגעיות עם אריזתן המקורית. האוזניות נקנו ב-1700 שקל ואני מוכר אותם ב-1200 . איי סיי קיו : 241104551 איימיל: topi_pi@nana.co.il אני ממש מצטער אם זה לא המקום לכתוב את ההודעה הזאת , אבל לא ראיתי פה לוח מכירות .
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מישהו מזהה איזה מינידיסק זה??? http://wmh.walla.co.il/bay/1/0/8/7/0/2/3/4/3/7/@/@/@/@/@/@/1087023437.jpg אם כן,מצאתי אותו למכירה ב180 ש"ח. זה סביר,יקר? אם למישהו יש הצעה אחרת אני מעונין לשמוע. (גם אם זה יקר יותר)
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי creative inspire 4400 4.1, ובווינאמפ שומעים רק ברמקולים הקדמיים.. הכרטיס קול הוא כרטיס מובנה על nvidia nforce 3 250 איך אפשר לסדר את זה? עריכה: טוב עכשיו אני יכול לשמוע בכל ה-4 אבל אבל בקונפיגורציה זה כאילו 2 אפשר לשמוע בכל ה4 בדולבי דרך הווינאמפ?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1149947817/41825/ לפי דעתי סוני תפסיד עוד פעם הבלו רי פשוט יקר באופן משמעותי מהHD DVD ולא נותן היתרונות משמעותים לרוב האנשים וגם המצב של הPS3 בתיקשורת הוא גרוע וקשה לי להאמין שהוא באמת ידחוף תבלו רי למעלה אלה להיפך הבלו רי יהיה אחד הגורמים שיורידו תPS3 למטה ביגלל המחיר ההתחלתי
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
הdvd זול חמוד , קורא הכול , קורא גם כתוביות בעברית אבל אני רק לא מצליח להגדיל את גופן של הכתוביות ולשנות אותו הכתוביות יוצאות פשוט ממש קטנות ... מישהו יודע אולי מה אפשר לנסות ... תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
המסך הוא 32a450 חיברתי אותו למחשב בNR איך אני מכייל אותו? אין לי באפשרות לכייל חדות וצבעים בחיבור NR. איך אני מכייל כמו שצריך מהמחשב? התכנים עם HD אך ורק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום , יש לי מיני דיסק מדגם mz-n909 רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קבל usb מהמינידיסק למחשב שיאפשר הורדת שירים למיני דיסק, ומה המחיר שלו בארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9500gt ואני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה שהיא ישנה ולא תומכת בשידור hd השאלה שלי האם עדין תהיה תמונה טובה ? ואך מחברים מהכרטיס לטלווזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
של קרייאטיב? מאוד אהבתי את העיצוב שלהם, וראיתי שבסטייקי הם נמצאים במומלצים לטווח מחיר הזה. השימוש: משחקים + סרטים איך הם גם לעומת הT6100? שהם פחות או יותר אותו סגנון..
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של פוגיטסו סימנס V3405 עם כרטיס מסך GMA 950ומקלט טלויזיה דיי ישן של טושיבה. יש לי כבל S-VIDEO שמחובר בינהם ואני לא מצליח לראות תמונה.בעבר הצלחתי לא יודע בדיוק איך, זאת אומרת דרך הDISPLAY PROPRTIES בחרתי במוניטור מס' 2 והצלחתי לקבל תמונה אך כעת כל מה שאני לא עושה לא הולך לי. שכחתי לציין שמערכת ההפעלה היא VISTA. אני זקוק נאושות לעזרה...אודה מאוד לכל כיוון אפשרי....
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש באפשרותי להשיג את ה DT-990 שלהם במחיר דיי זול. בארץ הם עולים הבסביבות ה 1000 שקל
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אותו לא מזמן ואני רוצה לקנות כמו כולם מערכת ורציתי את ההמלצה שלכם בנוגע למערכת עד 1200 שקל ורמקולים עד 500 שקל שיתנו לי את המיטב מבחינת מוזיקה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים אלחוטיים שיהיו ללא סוללות ואני מעדיף שיהיו מחוברים לחשמל כך שאני יוכל לשים אותם במטבח ולחבר לחשמל וכמובן שהמוזיקה תגיע מן המחשב :] ויש קירות בדרך אז שתהיה קליטה נורמלית! תודה לכל מי שימצא משהו כזה חחח
-
שלום לכם! עד עכשיו קודדתי את קבצי האמפי 3 שלי באיכות של 192kbps. עכשיו כשאני יודע שאפשר לקודד את הקבצים בקצב ביטים משתנה (VBR) אני רוצה לעבור לשיטה הזאת. אבל שאלה לי אליכם-באיזה bitrate מקסימלי ובאיזה bitrate מינימלי לקודד את הקבצים כדי לקבל איכות דומה לזאת שהשתמשתי בה עד עכשיו? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נתון: מחשב ITUNES כרטיס קול מסוג DJ HERCULES מגבר YAMAHA אנלוגי RVה502 שאלה: כדי לקבל איכות מיטבית איך צריך לאזן את הכרטיס קול\מגבר ... אני ניח שגם בכרטיס קול וגם במערכת יש רעש פנימי בכרטיס קול יש 106DB יחס אות לרעש והמגבר 93DB
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי DVD מסוג PANASONIC SA-HT540 רציתי לדעת האם הוא תומך בכתוביות או כי בחנות אמרו לי שכן אבל כאשר צרבתי דיסק זה לא עבד.. יכול להיות שצרבתי לא נכון אז אני אפרט פה ותגידו לי אם כך צריך לעשות: לקחתי את קובץ התרגום ועשיתי לו את אותו השם כמו לקובץ של הסרט וא צרבתי את שניהם ע"ג דיסק CD רגיל(לא DVD) ולא ראיתי שום כתוביות, תגידו לי אם עשיתי נכון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
זה ניראה לי הפורום הכי מתאים... יש לי pioneer dv393s עכשיו יש בו את כל השפות לגבי אפשרות של הכתוביות חוץ מעיברית ! וזה מעצבן לראות ג'יבריש במקום עיברית ! אז אולי אתם יודעים איזה שהוא קוד לעיברית או אני צריך לעדכן אותו או לעביר לו משהו כי אין לי מושג מה לעשות ! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי אפשרות שאני לא יודע אם היא קיימת בכלל.. יש לי כמה קבצי טקסט שאני רוצה להגן עליהם מצייה בידי גורם אחר.. אז י אפשרות כזאת שאני עושה שגורמת לכך שאני אוכל לצפות בקובץ הזה רק לאחר הקשת סיסמט מסויימת? ועוד שאלה לא קשורה לנושא.. האם השימוש בתוכנה H3MOD מבטלת את האחריות שניתנה לי כשקניתי את הנגן? בתודה מראש, borissurets
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR כמו WinTV-PVR-150 מתוצרת Hauppauge לשימוש במחשב עם ייעוד של HTPC אולם לפי אתר היצרן, הכרטיס לא נתמך במחשב בו מותקן זיכרון בגודל 4GB או יותר ואני מעוניין לא להיות מוגבל בנקודה הזאת. כמו כן אני מעוניין לא להיות מוגבל בסוג מערכת ההפעלה בה אשתמש על ה-HTPC ולפיכך חשובות לי התמיכות הבאות: 1) תמיכה ב: Windows Vista 64 bit 2) תמיכה ב: Linux MythTV 64 bit 3) המארז ייכלול עינית אינפרה אדום (IR Blaster) לשליטה על הממיר של יס/הוט (דרייבר מתאים למערכות ההפעלה הנ"ל יהיה בנמצא) ושלט רחוק נתמך ע"י MythTV / Media Center תוכלו בבקשה להמליץ על כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל? תודה מראש, ג'מבו.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-