אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בתור התחלה-למישהו פה יש את המכשיר? השאלה העיקרית שלי האם הוא יכול לשמש בתור כונן קשיח בלי שוב תוספות\דרייברים וכו'? ובנוסף-בכלליות איך המכשיר? תודה רבה ושנה טובה! איתן
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שמתי תמחשב בסלון (כן עשיתי את הטעות הזאת) אז אני מפריע כשאני משחק או בכלל עושה משהו (כי אני תמיד עם מוזיקה וההורים שלי לא בדיוק מעריצים של GABBA FRONT BERLIN) אני רוצה עוזניות שיהיו איכותיות (יחסית לאוזניות ג'נריות שעולות 20שח בחנות מחשבים מקומית) אני דיי גימר (AA וET) צריך שיכסו את כל האוזן ויהיו נוחות... התקציב הוא 200שח (בלי לחרוג בבקשה כי אני קצר בכסף.... מקסימום 250) תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
פיליפס 5331 LG 32LC2 סוני 32U2000 אשמח להמלצה מקצועית. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל תשובה בנושא מחשב HtPC שמריץ מדיה פורטל. כרטיס מסך MMX400. אם אני יחליף את הכרטיס בRADEON 9600 האם אני ירגיש בהבדל מבחינת מהירות הרצת סרטים ושיפור באיכות. תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון כרטיס טלויזיה hapuge 150 זיכרון 2700
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
והסיבה שהוא לא קרה היא בגלל שהראשון עולה כמעט כפול מהשני..השאלה שרציתי לשאול האם ההבדל מתבטא גם באיכות, או שבאמת ה VS הם בעלי העלות-תועלת הטובים ביותר? תודה, שחר
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום , יש לי מיני דיסק מדגם mz-n909 רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קבל usb מהמינידיסק למחשב שיאפשר הורדת שירים למיני דיסק, ומה המחיר שלו בארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות כרטיס קול לא יקר מדי (בסביבות ה- 500-800 ש"ח), בעל כניסת מידי, שישמש אותי להקלטת שירה (ואולי מעט כלי נגינה, אבל פחות חשוב). אני בעקרון עובד עם Reason + Cubase. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מה אתם אומרים על M-Audio audiophile 2496? (נראה לי מתאים למדי). הקטע הוא שהוא עולה 780 ש"ח ברוב החנויות שבדקתי, אבל שמתי לב שאפשר להזמין אותו מאתרים בחו"ל במחירים של 90$. גם אם מוסיפים לזה 50$ משלוח זה משתלם טילים. יש סיבה להפרש הזה? יש סיבה לקנות את זה בחנות בארץ בכל זאת? שאלה נוספת (שאלתי קצת בפורום מפרטים אבל לא קיבלתי תשובות מספקות): אם הייתי רוצה להשקיע במחשב חדש שהמטרה העיקרית שלו היא עריכת אודיו עם תוכנות סטייל Reason ו- Cubase, על מה אני צריך לשים דגש? כמה כסף ב…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש באפשרותי להשיג את ה DT-990 שלהם במחיר דיי זול. בארץ הם עולים הבסביבות ה 1000 שקל
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול נחת בביתי ה H340 :yelclap: (אחרי ששרדתי את כל הדרך הארוכה מהקניון בלי לשחק איתו ) המכשיר נראה חבל"ז ובינתיים אני מבסוט ממנו מאד. מה קורה עם העברית? הבנתי שכדאי להתקין את הגרסא הקוריאנית כי היא יותר חזקה (אין לה את המגבלה) מהאירופאית - האם היא גם תומכת ב USBOTG? חוץ מזה, המכשיר מיועד לבלות חלק גדול מחייו באוטו שלי (קליאו ספורט קטנה ונחמדה), למישהו יש רעיון איך למתקן אותו ככה שיהיה זמין ולא יזוז באוטו? כל עיצה נוספת תתקבל בברכה תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים אלחוטיים שיהיו ללא סוללות ואני מעדיף שיהיו מחוברים לחשמל כך שאני יוכל לשים אותם במטבח ולחבר לחשמל וכמובן שהמוזיקה תגיע מן המחשב :] ויש קירות בדרך אז שתהיה קליטה נורמלית! תודה לכל מי שימצא משהו כזה חחח
-
אני מחפש רמקולים בתקציב עד 400 ש"ח שניתן יהיה לחבר אןתם למחשב אבל גם ליציאה ממגבר או די. וי. די. בכבל RCA. בתיאורי היצרנים קריאטיב, לוג'יטק ואחרים לא מצאתי מספיק התייחסות לעניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי את הATP3 שזה שני רמקולים וסאב. החיבור מתבצע דרך הסאב למערכת. אם אני מנסה לחבר את הסאב מבלי שהרמקולים מחוברים אליו (באחד מהם יש את השליטה והבקרה) אז הוא לא עובד, האם יש דרך להפוך אותו לפאסיבי שכזה ושכן יוכל לעבוד? וככה אוכל לחבר כל אחד בנפרד...? תודה, איתן.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי סיטרואן C5 שכרגע יש בה רדיו דיסק מקורי, טוויטרים מקוריים בפינות הדשבורד והחלון הקדמי, ורמקולים 6.5" מקוריים, אחד בכל דלת (כלומר 4). אני רוצה מערכת שישמעו יפה ונקי, ושתהיה גם חזקה, אבל לא צריך מאוד חזקה, בגבול הסבירות. אז מה אתם ממליצים לי לשים? (נ.ב. אני מעדיף לשמור את הרדיו דיסק המקורי אם הוא מספיק איכותי כי יש לו שליטה מההגה ואם אני יחליף לא תהיה, כמו כן יש לי את האפשרות לבקש מהליסינג שיכניסו לי MP3 בחינם....) התקציב יכול להגיע גם ל 4000-5000 אם צריך, אבל אני מעדיף שיהיה בהרבה פחות(2000-3000), שתהיה תמורה טובה למחיר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני קונה לוח בשם P5E וגיליתי שהוא בא עם כרטיס חיצוני בשם Supreme FX II, יש המלצות, דעה משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
איזה רמקולים אתם ממליצים בלי סאב...?? תקציב 300-400...
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב קניתי את המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_705&products_id=3036 אני רוצה לחבר אותה למחשב ויש לי לוח אם כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_686_685&products_id=3829 ועכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס קול חדש כדי לחבר את המערכת למחשב או שאני יכול להישתמש בכרטיס קול שמובנה על הלוח אם (שיש לו 5.1 ) ובלי ששום דבר בלוח אם לא יהרס בגלל החיבור הזה !!! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות CREATIVE AUDIGY 2 ZS? מהם השיפורים שאשיג מכרטיס קול זה לעומת כרטיס קול מובנה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעונייו לחבר גם את כרטיס הקול שלי וגם את הממיר הדיגיטלי שלי לאותה כניסה אופטית במערכת קולנוע ביתית. לשם כך אני זקוק למפצל או לממתג? (אין לי מושג באמת...) ואיפה אפשר להשיג דבר כזה? (מה שזה לא יהיה) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התקציב הוא 700 ש"ח. חובה: סאונד טוב, במיוחד בשביל משחקי יריות, פיצוצים וכו'.... כלומר עם באס יותר טוב וחוזק.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום.. משום מה הכרטיס לא פועל דרך היציאה הדיגיטלית בויסטה.. רק דרך האנלוגית.. מה שגם הדריבר של creative לויסטה הוא ממש ממש עלוב... אבל היית מצפה שלפחות היציאות יעבדו.. :-\ יש למישהו פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר DVD איכותי, שיכול לקרוא Divx ו-Xvid. תקציב עד 1500 ש"ח. אולי 2000. ובבקשה, אל תיתנו לי צעצוע סיני ב-500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-