עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום =] יש לי בעיה מצחיקה ואמיתית לחלוטין. כאשר אני מפעיל משהו בבית ע"י חשמל שזה טלוויזיה, מנורות במקומות שונים בבית, מאוורר אפילו ועוד כמה דברים. אני שומע טיק קטן ברמקולים שלי, אבל כל זה קורה רק כאשר אני מפעיל או מכבה דבר מסוים בזמן שהדבר פועל לא תהיה שום בעיה אלא רק בהפעלה ובכיבוי. זה הגיוני?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  2. הבנתי שאם אני רוצה 5.1 אז אני אצטרך להעביר חוטים בכל החדר וכל רמקול יהיה צריך להיות רחוק מהשני ואין לי מושג איך לסדר את זה לבד.. אז בקיצור חשבתי על 2.1 טובים במקומם. הצעות? http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00060

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי חברה, אני כבר הרבה זמן מחפש רמקולים טובים כמה דברים שיעזרו לי לכוון אותכם לעזור לי לבחור את הדגם המושלם בשבילי: תקציב: סביבות 600 שקל, אבל אפשר לחרוג ב 100 שקלים גודל החדר: 3 מטר על 3 מטר , חדר סגור יחסית עם דלת ולחון שימושי הרמקולים: מוזיקה בעיקר,סרטים גם דגשים שאני רוצה בקשר לרמקולים: אני לא הולך לשמוע על הפול ווליום, אני מעדיף שיהיה ווליום יותר נמוך אבל שהאיכות תהיה כמו שיותר טובה, אני מאמין שברמקולים הם מתחלקים לשתי סוגים: אלה ששמים דגש על האיכות ואלה ששמים דגש על העוצמה, אני מעדיף את אלה ששמים דגש על האיכות כי אני לא הולך לשמוע בפול ווליום בכל מקרה באסים טובים גם בא בחשבון תודה רבה חברה!!

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by ggg123,

אני מחפש לקנות רמקולים 2.1. כפי שאמרתי בכותרת התקציב עד 400 ש"ח בערך. חשוב מאוד העיצוב של הרמקולים, וכמובן איכות האודיו. השימושים רוב הזמן מוזיקה, קצת סרטים ומשחקים. חשבתי על JBL Creature II שעולה בסביבות 370 ש"ח, אבל הבנתי שמדובר בדגם די מיושן. יש עוד אופציות?

5. מחפש רמקולים 2.1 איכותיים בתקציב של עד 600 שקל (אם יש משהו שהוא ממש ממש עדיף אז אפשר עוד 100 ש"ח), כמעט ורק לשמיעת MP3 וקצת סרטים מהצד, לא רציני.. הרמקולים יהיו בחדר בינוני-קטן, מאוד צפוף בעיקר בארונות עץ וספריית עץ. מהחיפוש שהרצתי בפורום הבנתי שהATP3 הם מעולים, אבל הם כבר דיי ישנים ולא מוכרים אותם בכל חנות אז חשבתי אולי משהו התחדש? אולי יש איזה דגמים עדיפים עליהם?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  6. ??? מתלבט בין 3 הדגמים האלו: 1. Yamaha YST MS50 (כ- 500 ש"ח) 2. Altec Lansing VS4121 (כ- 550 ש"ח) 3. Creative INSPIRE 2.1 T2900 (כ- 500 ש"ח) יש לי את ה-audigy ואני רוצה רמקולים בעיקר למוזיקה לכן אני מעדיף 2.1 איכותיים כמה שיותר. התקציב שלי בערך 600 שח. אם תוכלו לתת לי דעתכם אבל בעיקר למי שיש את אחד המודלים ויכול לתת דעה שמבוססת על ניסיון אישי (קראתי כבר כמה וכמה ביקורות...). תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by diableo,

בהתחלה חשבתי ללכת על t3000 במקום atp3..בגלל הסיבה שיש שם חיבור לאוזניות... אולי כשאני חושב על זה בעצם מתי יצא לי בכלל גם להשתמש ברמקולים וגם באוזניות?~... בעקרון יש מפצל..אבל אולם, הוא מקטין את איכות השמיעה ומשבש את איכות הרמקולים\אוזניות. עכשיו כאשר ניתנה לי האפשרות לקנייה בדיוטי פרי ביום ה-12.10 אח שלי טס (-ככה שזה דחוף מאוד) יוצא לי להתלבט לגבי האם כדי ללכת על fx 5021 או על fx 6021....( -שניהם עולים 200 דולר) או אולי בגלל המחיר המופקע יחסית של השניים ובגלל העיצוב היפה יותר של לחשוב אולי על JBL Creature Active 2.1 -(מאה ועשר דולר). http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 עכשיו לפי מה שהבנתי גודל החדר ומיקום הרמקולים ואופן השימוש לוקח חלק בשיפוט -איז…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  8. הATP 3 שלי שווקו חיים, אחד הרמקולים החליט למות... אז כנראה שאין מנוס מלהחליפם בשיבה טובה. עברתי פה על ההודעות בפורום וראיתי שיש הרבה המלצות על מיקרו-לבס ו DIVOOM בתור חברות טובות לתקציבים נמוכים. מבחינת עיצוב אין חשיבות משמעותית, אבל אני מעדיף רמוקולים שיהיו יחסית צרים וגבוהים מאשר רחבים. השימושים הם מוסיקה (רוק), והם גם מחוברים לטלוויזיה כך שגם סרטים וסדרות. שלט הוא חובה, חוטי או אל-חוטי. אשמח להמלצות בתקציב של עד 400 ש"ח בערך. אם יש משהו ששווה לעלות עבורו אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש רום

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by R9547655G,

שלום לכולם... יש לי רעייון קטן... רציתי לשמוע דעת של אנשים עלייו... -- אזז ככה... אם אני קונה סט של רמקולים ונישאר לי סאב ישן...אבל עובד... אפשר היה לחבר אותו ביחד עים הסאב השני? ככה אם אני מחביא אותו.. אפשר היה להפעיל אותו בייחד עים הסב החדש?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. Started by alon83438,

שלום!! לכל האנשים המחפשים מערכת סראונד ואמא שלהם מעצבנת כמו שלי ולא רוצה להתחיל להעביר חוטים בכל הסלון קבלו: יש לbose החברה הכי טובה לרמקולים בעולם ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי! רמקולים שזה הסאב של האקוסטימאס ושני רמקוללים מיוחדים עם מגבר+דיוידי מיוחדים שנותנים סאונד של מערכת 5.1(לא הדמייה - המערכת תומכת בדיטיאס ואייסי3) לדעתי שווה אבל יקר 15000 ש"ח..................

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by noam_mocca,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב של 3500v של איזה חברה כדאי logitech creative וכו' וכמה הם יעלו?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  12. Started by AMD-Z,

מה אתם אומרים על הרמקולים: LUXEON EM-4.1 ? http://www.luxeonav.com/en/em4.htm

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by kobi3211,

שלום קניתי רמקולים 5 ערוצים של CYBER ACUSTIC CA5001 יש נגן DVD שמסוגל להפעיל אותם את כל ה 5 או שחייב מגבר בשבילם תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by Armageddon1,

איזה רמקולים סבירים אפשר לקנות בסביבות ה600 שקל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MasterOr,

שלום אם מישהו יכול להציע לי סט רמקולים 5.1 של איזה חברה איכותית לא יותר מ400 שקל. רציתי לקנות את האינספייר של קריאטיב אבל הוא יקר מידי זה 800 שקל. אז אם למישהו יש איזה הצעה טובה....תודה אה ודרך אגב אני משתמש בכרטיס קול Creative SB Live! 5.1

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה עם רמקולים לוגיטק X530 ואני דיי משוכנע שזה בגלל הכרטיס קול שלי הכרטים מסוג realtek Ac'97 Audio , כן כן מובנה ומעפן! אני מנסה לעשות הכל כדי להיפטר מהבעיה (רישרושים ברקולים הקידמיים) ובין השאר חיפשתי דרייבר הכי מעודכן לכרטיס קול הזה ולא מצאתי. יכולים לעזור לי למצוא ? למישהו פה עוד יש את הכרטיס הזה ? תודה!

17. Started by DaMn18,

לצערי הרב, אחרי 3 שנים של איכות סאונד מעולה ויכולות בלתי רגילות, הלכו לעולמם הרמקולים שלי (Cambridge MegaWorks 510D). המערכת לא נדלקת ונראה לי שמדובר במקרה אבוד .... עכשיו אני מחפש תחליף ראוי ומתלבט בין כמה: Logitech Z-5500, Cambridge 550 THX או לייבא איכשהו רמקולים של Klipsch (פרומדיה 5.1). מה אתם אומרים , יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  18. מחוברים בחיבור ישיר, חלשים ביחס לקדמיים ולסנטר האם מדובר בבעיה תוכנתית בקודקים/מקום אחר, או שבסרטים יוצרים בכוונה ערוץ אחורי חלש יותר? כרטיס קול - creative audigy על WIN7 64BIT תודה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by deth213,

שלום אני מתלבט בין Creative T6100 / T6060 לבין הלוג'יטק X530 / X540. המטרה שלהם היא משחקים ומוזיקה, אולי גם סרטים. איזה עדיפים ? ???

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by bah10,

היי, זוכרים שהיתה לי פעם בעיה עם הכרטיס קול AUDIGY? למי שלא זוכר קניתי כרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY GAMER. חיברתי אליו בדרך אנלוגית רמקולים 5.1 של ג'יניוס הבעיה היתה שלא שמעתי בכל הרמקולים, הסנטר למשל לא עבד... אמרו לי שכדי לשמוע בכל הרמקולים אני חייב לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטלית וגם צריך להשמיע משהו שתומך ב5.1 כמו סרט DVD לדוגמא וגם אמרו לי שצריך לחבר כבל נוסף מהDVD לכרטיס קול לכניסה הדיגיטלית SPDIF או משהו כזה לא היתה לי אפשרות לחבר אותם ליציאה הדיגיטלית כיוון שהרמקולים עצמם אנלוגיים. כרגע אני עובד עם הלוח ASUS P4T 533 עם כרטיס קול מובנה C-MEDIA 5.1 וחיברתי אליו (בדרך אנלוגית) את אותם רמקולים ו.... הפתעה כולם עובדים כולל הסנטר. אני שומע שיר (זה אפילו לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי רמקולים 5.1 מהם בערך המחירים של הרמקולים של Altec Lansing דגמים: Enhanced 5100 ו- Versatile 251? כי משום מה אני לא מוצא אותם בשום חנות =\ ובכלליות איזה רמקולים יותר טובים למשחקים ומוזיקה (בעיקר באסים חזקים וטובים אני רוצה, כי לשמוע בשבילי זה כולם אותו דבר..) 1. Logitech Z-640 2. Altec Lansing Enhanced 5100 3. Versatile 251 כולם 5.1 תתייחסו בעיקר לאיכות סאונד ב-5.1 איכות הסאונד בכללי ואת החוזק וההרגשה של הבאסים כי אני ממש לא מתמצא ברמקולים.. תודה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים של מחשב (מומלץ מקודד חיצוני) וראיתי את הN10 ****עודכן ל TSS 10B **** אני חושב של YAMAHA עם מקודד חיצוני ובכל הרבה חיבורים אופטיים רציתי לדעת עם למישהו היה ניסיון איתו הבנתי שהוא לא חזק במימיוחד אבל איך האיכות דבר שני שאני רוצה זה המלצה לרמקולים של חברות אחרות 5.1 ערוצים טובים (ושוב מומלץ מקודד חיצוני) בתודה דניאל נורמן אוף איזה באסה לא עונים ... אני לא מקפיץ רק עורך ודרך אגב שאלתי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Y-T-M,

בתקציב של עד 600 שקל למחשב בעיקר למשחקים וסרטים!

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  24. Started by gilad4321,

אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.

25. Started by The Ball,

שלום לכולם לפני כמה זמן רציתי לקנות רמקולים בתקציב די גבוה יחסית אבל לאחר שגיליתי שאין לי מספיק כסף החלטתי ללכת על משהו יותר זול חשבתי על אחד מהדגמים הבאים: 1. CREATIVE inspire 5300 2. LOGITECH Z-640 ההבדל במחיר לא כל כך משנה לי אני רק רוצה את מה שיותר טוב. דברים שחשובים לי הם: 1. באס חזק, יציב, וטוב! 2. שלא יהיו עיוותים באיכות הצליל בעוצמות גבוהות. תודה לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.