אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
ערב טוב, אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון של דירתי. המרחק בין הקירות הינו 2.8 מטרים, תכלס יוצא שמרחק הצפייה הוא 2.6. התקציב הוא עד 4K ולא חשובים לי כל כך מאפיינים כמו 3D וSMART . הטלוויזיה רוב הזמן תהיה מחוברת למחשב ובשאר הזמן לעידן פלוס (מובנה בכל הדגמים המצורפים). ההתלבטות העיקרית שלי היא על גודל המסך: 42' או 46'. ראיתי מסך של LG דגם 42LN542Y שמצא חן בעיני ומוצע באלמ במחיר אטרקטיבי- 2,680 ש"ח: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... m=7E05AFD1 כמו כן ראיתי שני מסכים נוספים של סמסונג בגודל 46', (הרבה יותר דקים מהדגם הקודם- 4.7 לעומת 7.9 ס"מ). הראשון כולל גם SMART (שלא כל כך הכרחי לי כאמור), נמכר באלמ ב4,000 ש"ח כולל סאונד בר מתנה. הדגם הוא ES5600. http://www.olsa…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק- Z506 כבר תקופה ארוכה, נדמה לי שאפילו מעל ל-5 שנים.. היא מערכת מעולה ואני מאוד מרוצה ממנה אבל בשנה + האחרונות היא כבר עושה לי הרבה בעיות ואני מעוניין להחליף אותה.. מחפש להתחדש במערכת 5.1 בסגנון של ה-506 בנוסף אם זה בכלל אפשרי אשמח שגם תיהיה לה אופציה להחבר אליה בבלוטוס.. אבל בעיקרון הכי חשוב לי זה החיבור למחשב ואיכות הסאונד תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי טלוויזיה LG 55LE5500 בת שלוש שנים התחילה לפני שבוועים-שלושה להציג תמונה מקרטעת. אני מתכוון לMICRO STUTTER - התמונה זזה חלק ואז יש תקיעה קטנה לעשירית שניה, ושוב חלק למשך שתי שניות, ושוב זה קורה. זה קורה לי גם מהממיר של HOT, וגם כשאני מנגן סרט מדיסק און קי. אחרי כמה דקות של צפייה ללא בעיות זה מתחיל, והפתרון לכבות והדליק, או במקרה של הדיסק און קי, פשוט לצאת מהסרט ולפתוח חזרה. זה נראה ככה גם עם הTRUMOTION דלוק וגם כבוי (הפיצ'ר של ה120HZ שבתכלס נותן 60HZ). הדבר היחיד שמצאתי לנסות זה FACTORY RESET , סתם איבד לי את ההגדרות של הצבעים ולא עזר. הFIRMWARE הוא העדכני ביותר, ואי אפשר גם להתקין אותו מחדש. לא מצאתי משהו באינטרנט על הדגם הזה ובכלל על סדרת LE5500 עם הבעיה אני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות USB בתקציב של עד 150ש''ח, אם למישהו יש הצעות על סוגים שונים של אוזניות שמתאימות לתקציב,וגם על חנויות באזור המרכז, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה וגמר חתימה טובה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש בידי טלויזיה 21 אינץ' של חברת ספקטרה, שעבדה כמו שצריך כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון שמתי לב לבעיה מעצבנת ומוזרה, הסאונד נעלם ונחלש וחוזר בצורה אקראית, ניסיתי להחליף את הכבלים שמחוברים מהממיר לטלויזיה, ניסיתי לבדוק מהוידיאו שמחובר לטלויזיה, ניסיתי גם לבדוק קליטה דרך אנטנה ועדיין אותה בעיה מה שמביא אותי לצמצום האפשרויות, והבנה שהבעיה היא מהטלויזיה עצמה - ניסיתי גם בהגדרות לשנות הגדרות ולהעביר את התצוגה לPAL B, ועדיין כלום, ומה שנשאר זה בעיה פיזית בחיבור הרמקולים של הטלויזיה או שהלך המגבר הפנימי של הטלויזיה. מישהו יכול לתת רעיונות? האם בכלל שווה לי לנסות לפתוח את הטלויזיה לבד ולבדוק אם כל החוטים תקינים (המחוברים לרמקולים)?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה בבחירת אוזניות קשת, האוזניות יהיו לשימוש במחשב ללימודים לכן צריך גם שיאפשרו דיבור בזום *עם מיקרופון מובנה שיאפשר ביצוע שיחות בזום וכדומה*, בנוסף הם גם ישמשו לריצה בחיבור לנייד כך שעדיף לא משהו מסורבל מדי, אבל זה פחות קריטי. חשוב מאוד שהאוזניות יאפשרו ווליום מאוד גבוה זה למישהו עם כבדות בשמיעה בנוסף ,עדיף שיהיה אפשר גם להשתמש באוזניות אם הן לא מוטענות(אם מדובר באוזניות אלחוטיות) על ידי חיבור כבל(לדוגמא usb או אפשרות חיבור כבל 3.5) התקציב הוא עד 400 ש"ח ברכישה מהארץ בלבד (אין בעיה לחרוג קצת אם צריך) חשבתי על אוזניות JBL live500 bt וראיתי גם את הדגם j…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם יש כזו באזור של 1700 ש"ח? או באופן כללי? הכוונה לטלויזיה עם USB אשר יכול לקרוא סרטי MKV+AVI עם תרגום SRT בקובץ נפרד. עוד דבר, האם יש טלויזיות עם בלוטות? יש לי אוזניות בלוטות אלחוטיות וזה יכול להיות נחמד לחדר שינה.. אבל לא שמעתי על דבר כזה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי רסיבר של דנון דגם AVR 1610, וקורים מצבים שפתאום המוזיקה כאילו נפסקת אבל למעשה היא נחלשת וכדי לשמוע אני צריך להגביר את הרסיבר כמעט עד הסוף ואז שומעים את המוזיקה. זה נפתר על ידי החלפה של sourround mode ואחרי כמה דקות קורה שוב. מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עם המחשב קיבלתי מיני סאב וופר די חלש אז חיברתי אליו את הרמקולים מהמערכת שלי(לא דרך המערכת..השגתי חיבור של אוזניות וחיסברתי לסאב מאחורה) עכשיו אני שומע יותא חזר אבל יש דרך להעלות את המתח ולשמוע יותר חזק??? כי יש לי עוד שני רמקולים לחבר....
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אותו לא מזמן ואני רוצה לקנות כמו כולם מערכת ורציתי את ההמלצה שלכם בנוגע למערכת עד 1200 שקל ורמקולים עד 500 שקל שיתנו לי את המיטב מבחינת מוזיקה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן... אני מקווה שזהו הפורום הנכון בנושא. נהרסו לי בשעה טובה ומוצלחת האוזניות שהיו ברשותי. נברתי בפורומים ובזאפ אחר אוזניות שיתאימו לצרכים שלי אך לשווא...לא מצאתי כאלו. הייתי מעוניין בהמלצות לאוזניות לגיימינג ושמיעת מוסיקה ברמה גבוהה בתקציב של עד 200 ש"ח לערך.חשוב שלאוזניות יהיה חוט ארוך של 2-3 מטרים ושתהייה ת'אופצייה להגביר/להנמיך איתן(מחוג או כפתור באוזניות..),עדיף שיהיו אטומות לרעשים וחשוב מאוד שיהיו נוחות וישבו על האוזן כמו שצריך בלי ללחוץ. אשמח על כל המלצה שתתקבל...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
היי כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש את האוזניות האיכותיות ביותר שאני אוכל למצוא בטווח המחירים הנתון. הייעוד של האוזניות הוא רק שמיעת מוזיקה. חשוב שהן יהיו אוזניות קשת (אלו שמכסות את כל האוזן). בינתיים שמתי עין על ה HD201וSennheiserו וה 202, אם תוכלו להציע אוזניות איכותיות יותר במחיר דומה, בבקשה תודה מראש עריכה: לא שמתי לב לסטיקי, מצטער :-\ אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר, התנסה ברמקולים למחשב SONIC GEAR EVO3? האם זו מערכת כדאית? הם רמקולים 2.1, אני דווקא חשבתי על 5.1, רבל קיבלתי אחד כזו - כדאי לי לבדוק החלפה? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש אתר או דרך כלשהי לברר איפה לדוגמא באריזונה בארה"ב יש נגן מסויים... וזה ייתן לי רשימת חנויות מיהשו מכיר? זה ממש יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
האתר אייבי מציג נגנים במחירים מצחיקים של 10 דולר, לדוגמא אם יש נגן במחיר 10 דולר אני מציע עליו יותר בקצת, אני יכול לקחת אותו במחיר מצחיק ממש ככה כמו שזה נשמע ? האם הם בודקים את הסחורה לפני שמציגים אותה באנטרנט האם זה בטוח לקנות משם ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
:s05: :s05: שלום רב! יש ברשותי מקרן קול של YAMAHA, דיוידי, מחשב וטלוויזיה רציתי לחבר את המחשב למקרן ולשמוע בו סראונד בכרטיס קול ( שאני לא בטוח בכלל איזה דגם הוא, אבל הוא בטח ישן רצח, כרטיס של Creative sound blaster PCI, ES1371,ES1373) יש ארבע כניסות, אחת שחורה אחריה ירוקה, אדומה וכחולה.. אני משתמש בירוקה ומחבר אותה לרמקולים.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הכרטיס קול למקרן סאונד, ולשמוע סראונד. למקרן יש את הכניסות הבאות: יש איזשהי דרך לחבר בינהם, ולשמוע סראונד? ועוד שאלה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, עם כרטיס קול של gigabyte 965P-S3 רציתי לדעת איך מתבצע החיבור שם ואיזה חיבור יש לכרטיס קול. טוב עכשיו עוד שאלות שאני לא מבין בהן כ"כ.. מה ההבדל בין חיבו…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת טיפה פרטים על זה.. מה האפשרויות.. מה הדבר הזה עושה בתכלס... מה המחירים וכדו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקציב 3000¤ 32 אינצ' בהחלט מספיק שתיהיה אפשרות לסריקת ערוצים ושמירה שלהם בזיכרון כמו לדוגמה ארוץ 2 וכאלה ( כל מה שאפשר לצוד באנטנה הרגילה של הבית) אפ יש אפשרות של חיבור מחשב לסרטים ומוזיקה וכאלה. HD יהיה ממש מצויין זה 2 הדברים ניראה לי המתאימים מישהו יכול לתת איזה מילה על הכלים האלה? http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=879 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=11 תדה מראש.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי *יש לי: M55S-S3 התקנתי את ווינדוס 7, ומתוך 6 בחורים הקיימים מאחורי המחשב, מתוכם עובדים רק 2. אחד מיקרופון(ורוד) והשני אוזניות(ירוק). עכשיו אני צריך לחבר גם את הרמקולים, ניסיתי את כל החורים ובאף אחד זה לא עובד, בעוד שלפני הפירמוט הכול עבד פיקס. ניסיתי להוציא את האוזניות מהירוק ולהכניס לשם את הרמקול, ופלא פלא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שכל הכניסות האלו יעבדו ושאני יוכל לחבר את הרמקולים שלי. ועוד נקודה אחת, בXP הייתי מכניס פין אחד והיה קופץ לי חלון במחשב מה לעשות אם הכניס הזאת, אם זה מיקרופון, אם זה רמקול וכו'... ופה אני מכניס למחשב וכאילו לא קורה כלום. הדרייברים אצלי אני מאמין הכי מעודכנים כיוון שהווינדוס אוטומטי התקין את הכי חדש, ניסיתי לעדכן למורות הכול דרך Dvice Mana…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מי שמתכנן לקנות אותם שישכח מזה , אי אפשר לשמוע מוזיקה ולראות סרטים , הראש מתפוצץ ויהיה לכם כאב ראש כמה שעות [כמו שנוחתים במטוס], אני מחזיר אותם. וגם המיקרופון סיבוך להשתמש בוא. עדיף אוזניות של sm@rtcom.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, יש לי המון מוזיקה בפורמט MP3 עם ווליום לא אחיד. יש דבר שנקרא ReplayGain שסורק את עוצמת הווליום בקבצים וכותב טאג כלשהו שאומר לנגני מוזיקה בכמה לנגן את השיר חזק או חלש יותר כדי שתהיה עוצמה אחידה. לדוגמא, foobar2000 המצוין יודע לעשות את זה. הבעיה, מה עושים עם נגנים שלא יודעים לקרוא את זה? יש איזה שיטה לקחת את הנתונים מטאג ופיזית לשנות את עוצמת הקבצים לפי זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-