אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום קיבלתי סוף סוף את הטלויזיה החדשה שלי: 32lg30r http://halalit.co.il/products/110179 (קניתי אגב בדיוטי פרי ב3500בלבד, שבאותו זמן זה היה 1000שח פחות מהחנות הכי זולה בארץ, אז למי שטס מומלץ לבדוק שם מחירים). בכל אופן, חיברתי את הטלויזיה למחשב שלי דרך חיבור אנאלוגי VGA (לטלויזיה חיברתי ליציאת VGA שמסומנת כ PC RGB ולכרטיס מסך ליציאת DVI בעזרת מתאם DVI VGA). בהתחלה התכוונתי להשתמש בטלויזיה כמסך משני בנוסף למסך הרגיל שלי, בעיקר לסרטים ולמשחקים. אבל היו לי כמה בעיות בנסיון לעבוד ב CLONE. לדעתי זה לא קשור דווקא לטלויזיה או לחיבורים אלא כנראה לכרטיס מסך, כי זה גם מה שקרה לי עם הטלויזיה הקודמת. זו גם כנראה בעיה ידועה בכרטיסים של NVIDIA (פעם הבאה נלך על ATI...). א…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שאלתי בפורום מארזים, אבל אולי דווקא פה מישהו יודע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343574.0
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אדע כמה מהירות צריך בשביל להריץ קובץ וידאו מסוים (למשל סרט HD) ? אני רוצה להריץ אותו ושתוכנה תגיד לי כמה מהר הוא רץ וכמה הוא צריך בשביל לרוץ חלק... (מבחינת FPS או מהירות קריאת קובץ)
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות במבצע בבאג על מוצרי לוג'יטק החלטתי להיפטר מה R-10 שברשותי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. מחיר: עד 370 (לפני ההנחה) אני ממש ממש לא אודיופיל. הרמקולים ישמשו לרוב למשחקים אבל לפעמים למוסיקה אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה לדגם מסויים של טלויזיה בגודל 37 או 42 , אבל אני מניח של-42 יהיה קשה להיכנס בתקציב. אני מעוניין בטלויזיה שנכון ליום זה מציגה את התמורה הטובה ביותר לשקל. כמו רוב האוכלוסיה, מירב השימוש בטלויזיה יהיה צפייה בטלויזיה בכבלים. התקציב לטלויזיה הוא בסביבות 5-6 אלפים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים למחשב, ישמשו בעיקר למוסיקה .. התקציב עד 150. תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי x-540 למחשב של ההורים שלי ותהיתי אם יש אפשרות לחבר אותו ל LCD בסלון, נראה לי בסלון הם יפיקו מהרמקולים יותר תועלת. מדובר ב REGZA של טושיבה, דגם 37C3000 תודה לעוזרים עריכה: מצאתי את זה, אני רק לא יודע מה עדיף, לקנות את הממיר הזה או פשוט לחבר לשקע של האוזניות, מה יתן צליל יותר איכותי?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי רמקולים חדשים של creative מדגם sbs 380 ומשום מה הם לא עובדים בנוסף גיליתי כי תוכנת הקול במחשב נעלמה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP RX 5710 עם אוזניות של AKG 24P ,לאחרונה רכשתי אייפוד,אולם הבאסים באיפוד נשמעים עם קירטועים,ורק ששמים EQ שבו הם לא מאוד מודגשים זה בסדר,בכף יד לעומת זאת הבסים מודגשים וחזקים ונשמעים טוב,איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי מערכת 4.1 Z560 של לוג'יטק שמחוברת למחשב (יש לה שתי כבלי 1\8" שמתחברים למחשב דרך פאנל קטן שמתחבר לסאב) תהיתי האם כדאי לחבר אותה לPS3 ליציאת RCA שלו? הרי אין למערכת שלי יציאה אופטית ובעצם אין סראונד אמיתי... ואם כן, איפה אפשר להשיג מתאם כזה בארץ? (1\8" stereo לRCA)
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מחפש סאב וופר איכותי וחזק למחשב. שני הרמקולים שבאים איתו לא מעניינים אותי - יש לי שני רמקולים איכותיים גם ככה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש מסך ומערכת שישמשו אותי לטלוויזיה ואולי גם למחשב עכשיו, יש אפשרות למסכי FHD או שהם ממש יקרים לתקציב כזה? אשמח גם אם תוכלו להציע לי חנות לקנות בה. הציעו לי את המסך של HITACHI L42X01A 37" FHD ב8000 לעוד כמה ימים המבצע נמשך האם המסך הזה טוב? בלי פיקסלים שרופים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שיחובר בצורה קבועה למסך. השאלה היא איזה מסך עדיף- LCD TV / LCD PC / פלזמה. יש לציין כי זה כנראה יהיה בחדר שינה כך שזה צריך להיות בערך 25 אינץ'. זה יהיה בעל חיבור HDMI, וחשוב שזה יראה את הכול ברזולוציה, איכות וחדות גבוהה ביותר (יש לי ניסיון עם זה ומשחקים מופיעים בטשטוש) אני אשמח לקבל דעות, המלצות והצעות תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות אוזניות לMP3 רגילות קטנות לאוזן לא שנכנסות IN EAR רגילות אני צריך למכון כושר והדרישות הם עד 150 שקל עם ווליום גבוהה ובאסים איכותיים אז עם יש בבקשה תעזור לי כי זה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי להביא מארה"ב מסך טלויזיה כנראה את ה 52" LN52A750 שאין לו טיונר מובנה של PAL. כמובן שאני אשתמש במעביר מתחים תהיה לי בעיה בארץ? אני אוכל לחבר את ה PS3 ו XBOX 360 (שניהם NTSC) מה לגבי צפייה בכבלים אולי דרך S VIDEO ? יש עוד משהו שאני צריך לדעת אם אני מביא טלויזיית NTSC מארה"ב (בלי קשר למסים)
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מערכת משוכללת מאוד אך איני יכול לחבר אותה עקב בעיות עיצוב הבית.( לפי כללי הבית אין להעביר חוטים על הקירות והחציבה מורכבת :'( ) מרחק בין רמקולים למערכת כשלושה מטר. מה הפתרון העדיף? מה נדרש לרכוש? האם ידוע היכן לרכוש באיזור חיפה והקריות ?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני עורך כמה שירים באורך קילומטר וחצי (איזה 8-10 דקות) ל5 דקות. עכשיו באיזה סוג של קובץ אני יקבל את האיכות הכי גבוהה? WAV,WMA וכו' (MP3 לא טוב לי משום מה המחשב שלי לא מצליח לשמור אותו) לא איכפת לי הגודל של הקובץ... בינתיים אני שומר כפורמט WAV מכיוון שרשום כי הוא מעביר איזה 1144KBS... אני לא מבין בתחום הזה יותר מדי אז כדאי שתעזרו לי פה... ועוד שאלה: תמיד עדיף כמה שיותר ביטים לשניה? או שלסוג פורמט שונה יש יתרונות?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי רסיבר denon avr-2800, ועכשיו אני רוצה להוסיף רמקולים 5.1 יש לי כמה שאלות: כמה צריכים לעלות רמקולים סבירים? לרסיבר הזה היו מחוברים רמקולים של psb, והם היו נשמעים מצויין, אני מחפש משהו ברמה שלהם. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי את הסמסונג 32A450 שחיברתי למחשב עם כבל VGA-VGA+מתאם VGA-DVI. בסמסונג הכבל מחובר לכניסת PC. מכיוון שיש לי במחשב יציאת DVI ובסמסונג כניסת HDMI לא הבנתי למה צריך להמיר את האותות לאנלוגים בדרך (וכנראה לאבד איכות) אז קניתי כבל DVI-HDMI. הבעיה שכשניסיתי לחבר את המחשב אני רואה שחור במסך ומופיע חלון שאומר שזה לא נתמך. האם מישהו יודע האם אפשר בכלל לחבר את המחשב למסך בצורה הזאת, ואם כן איך לסדר את העניין?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
השאלה בנושא. ניסיתי לחבר לאינפוט2 שזה כבל שמגיע עם הרמקולים שיש לו אינפוט בננה עבה לכל רמקול בצד של המגבר ובננה סטנדרטית בצד של המחשב. עם הכבל הזה לא הצלחתי לשמוע שום דבר. אחר כך ניסיתי להוציא את הכבל שהעביר סאונד מהמחשב למסך (לצערי הרב, עד עכשיו) שהוא פשוט בננה סטנדרטית משני הצדדים. אז עכשיו אני שומע, אבל רק באסים. יש לציין משהו, אם כבר אני מעלה את זה. המגבר והשלט לא מתאימים לתמונה שבאתר של TMS (מהם קניתי את הרמקולים): http://tms.co.il/product/3143 המגבר נראה כמו בתמונה הבאה: http://tms.co.il/product/3495 יכול להיות שזאת קומבינה עם מגבר שלא שייך לרמקולים? ובכל מקרה, יכול להיות שזה גורם לבעיה? תודה רבה על העזרה, מראש [br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 22:07:41 …
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-