עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tidan27,

ברצוני לרכוש מחשב Intel Core i7 Intel NUC NUC7I7BNH Mini PC יש ברשותי רמקולים של לוגיטק z5500 מאחורי המגבר ישנה יציאה אופטית האם במחשב ישנה גם יציאה אופטית חיפשתי ולא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by EFSenable,

שלום, יש ברשותי את ה-onkyo 706 וסה"כ הוא די סביר. הבעיה היא שהוא יותר לי שולחן עבודה שני (אני מחובר בכבל HDMI לרסיבר בלבד למטרות Audio) וכבר DVI למסך. כשאני מבטל את השולחן העבודה השני דרך הדרייבר של Nvidia הוא מבטל לי את אפשרות השמע הסאונד מתכנים במחשב. יש משהו לעשות, זה מאוד מתסכל. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. אם אפשר זה הכי דחוף שיש למה לי נשרפו הקודמים ואני חייב על שלט אל חוטי. עם אפשר פירמה סבירה ואיכות טובה!! תודה רבה לעוזרים

4. Started by mosheva,

שלום, בTV שלי יש 2 כניסות HDMI ויש לי 3 מכשירים שאני מחבר... חשבתי לקנות את המפצל \ בורר הבא: http://cgi.ebay.com/HDMI-3x1-3-Port-Switch-Switcher-IR-Remote-Xbox-/280683117859?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D161634948715942437 האם יש סיכון ברכישת בורר כזה? האם יכולה להישרף לי כניסה? או יציאה של מכשיר? האם מישהו הזמין מוצר דומה ויכול לשתף....?! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מבקש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 למטרה אחת ויחידה סרטים ומשחקים חשוב לי מאוד שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר ושיהיה להם עיצוב יפה, אין לי בעייה להיתפשר על איכות הקול בשביל עיצוב יותר יפה. התקציב שלי עומד על 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות קטנות. תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by xlSnaK,

מי יותר טובה מבחינת ביצועים וראייה ... 1) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 2) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=679093 תודה D: אם למישהו יש טלויזיה אחת מאלה שיגיד איך היא מתוך נסיון

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  7. שלום רב, יש לי כרטיס קול מובנה במחשב והוא אינו עובד למרות שיש לי win7 ועשיתי את העדכון של הדרייבר שלו והוא לא עובד... אז יש לי כרטיס קול נוסף של creative כזה: http://www.biocomp.net/o39591.htm וגם הוא לא עובד בחיבור הPCI . משהו יכול להביא לי את הדרייבר של הכרטיס קול הזה? ומה הבעיה עם הקול?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לדעת מה זה בעצם כרטיס טלוויזיה? האם הוא עובד גם בלי אינטרנט ? איזה ערוצים הוא מסוגל לקלוט? אם אני לקוח של הוט ואני קולט בעזרת חוט אנטנה ערוצים כמו 1 ,2 ,10 וערוצים רוסים . זה אומר שאני אקלוט גם בכרטיס הזה? והבנתי שיש גם כרטיסים שמקליטים -האם בכרטיסים הפשוטים האיכות הקלטה סבירה? אני לא מקצועי ואני מעוניין בכרטיס לשימוש ביתי בלבד בתור עוד טלוויזיה בבית... איזה דגמים מומלצים ? תודה רבה מראש ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by gadykay,

שלום רב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה בטווח ה-40-42 אינץ' FULL HD כמובן ואשמח לקבל מכם הצעות משתלמות, בנוסף מצאתי דגם שלמי שמכיר או יודע אשמח לחוות דעת הדגם הוא 42RV600 של טושיבה. דבר נוסף שרציתי לשאול אם שווה לשקול טלוויזיית LED בזמנו אני זוכר שהטכנולוגיה לא הייתה בשלה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. אהלן חברה ברצוני לרכוש את המערכת הזאת , מה אתם חושבי עליה? ניתן לראות אותה כאן

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. אני מחפש ממיר עידן+ שיודע לקרוא את כל סוגי הוידאו העיקריים כולל הסאונד...אם במקרה הוא יודע לקרוא גם מהרד דיסק אז עדיף.. מה האפשרויות שלי? יש משהו טוב ב 250-300 או שזה רק יקרים ואז אני צריך לחפש סטרימר עם יכולות DVB? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך עזרה בבקשה בחיבור בין DVD מקליט של LG עם ממיר של HOT ולטלוויזיה. אין לי מושג איך לחבר את המכשירים כך שה DVD יקליט את השידורים הדיגיטלים ולא ישירות דרך הקיר בצורה אנלוגית (בהנחה ואני טועה ושני השיטות גם דרך הממיר זה אנלוגי בו לא נהפוך את זה לדיון). ההסבר בחוברת הוא דרך חיבור של האנטנה למכשיר ללא שום הסבר במידה ויש ממיר, כבמקרה שלי. צירפתי תמונה של ה DVD והממיר מאחורה וכמו כן של החיבור לקיר שאצלי זה הברגה שיש את הסיכה בקצה. אודה באם תוכלו להסביר לי מה הולך לאן כדי שאוכל להקליט דרך הממיר.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by urich,

מדובר בזוג מבוגר אני מחפש טלוויזיה גודל 42 זולה (עד 3000) בעיקר לצפייה בשידורי SD דרך ממיר HOT אין כוונה לחבר למחשב סטרימר או ממיר HD בשנים הקרובות ולכן לא חייב להיות FULL HD ועל כן חשבתי על רכישת פלזמה שאני מואד אוהב את התמונה שלה והיום ניתן למצוא כאלו של מותגים מוכרים סביב ה 2100. הטלוויזיה לא תהיה בשימוש כבד ולא מדובר בוידאופילים שמחינים בדקויות האיכות של הטלוויזיה, כמובן שאני אשמח לתמונה טובה ככל האפשר. אני אשמח לשליטה נוחה, מתיחת תמונה טובה!! והחלקת תנועה טובה בשידורי ספורט, ורמקולים יחסית סבירים (אין כוונה לחבר למערכת ועל כן ההסתמכות היא על הרמקולים המובנים). ועוד שאלה כמה הבדל יהיה בצריכת החשמל בין פלסמה LCD ו LED בשימוש של 4 שעות ביום סך הכל.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by shakedd,

אני חדש באתר ואני ראיתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים ברמקולים ומערכות ושיש פה ביקורות ברמה גבוה ואני רוצה לקנות רמקולים/מערכת רק למוזיקה עד תקציב של 4 אלף אני ישמח עם תביאו לי דגמים ומה כדאי לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by x-niko,

שלום לכולם קניתי את הרמקולים ''הכי טובים בעולם'' ויש לי כמה בעיות שאני לא מצליח לפתור ואני מאוכזב כי העסק עלה יקר... הכרטיס קול שלי הוא xfi fatality pro .. אז חיברתי תרמקולים הכל טוב ויפה והגדרתי בתוכנה של קריאייטיב עכשיו לדוגמה אני שומע מוזיקה אז רק מ2 רמקולים יוצא צליל מלא ב-3 רמקולים יש משהו משונה כזה שומעים רק מנגינה ולא את השיר עצמו כמו מ2 הרמקולים הראשונים... ו2 הרמקולים הנותרים לא עובדים בכלל....תעזרו לי חברה מי שיודע ומבין מה עושים זה משגע אותי קניתי רמקולים האלךה בתקווה לקבל תמורה למחיר ואני נתקל בדברים האלה זה מעצבן... ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by 3p,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון ולפני שאני תמחיל לבדוק מה יש בשוק ומה מתאים לי, רציתי לבחון את האופציה של טלוויזיה בלי 3D. מבחינת מחיר יש הבדל של 20%, השאלה אם אני צריך את הדבר הזה. לפני שניכנס מה השימושים שלי, הייתי רוצה סתם לעשות מבדק: כמה מבינחם שיש לו טלוויזיה 3D, כמה פעמים אתם באמת משתמשים בזה (חוץ מהחודש הראשון שקיבלתם אותה)? פעם בחודש? פעם בשבוע? הייתי שמח אם גם תגידו איזו טלוויזיה יש לכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. יש לי מחשב עם לוח האם Intel DG965SS עם כרטיס קול מובנה. כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה אני צריך להעלות (בטלויזיה) את הווליום לרמות מטורפות (כמעט למקסימום) כדי בכלל לשמוע משהו. בדקתי שהווליום במערכת ההפעלה מקסימלי אז פה לא הבעיה. בקיצור, החלטתי שהבעיה היא עם כרטיס הקול המובנה והחלטתי לקנות חדש. אני לא ממש רוצה להשקיע מאחר וזה מחשב ישן ואני לא מטורף של מוזיקה. Sedna 5.1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4606&CatCode=360 האם הדגם הנ"ל יעזור לי להתגבר על הבעיה? אני חוזר עליה - חיבור הסאונד בעזרת הכרטיס קול המובנה של אינטל גורם לסאונד נורא חלש. האם הכרטיס קול הנ"ל יאפשר לי לשמוע משהו בכלל? תודה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by kobi122,

נפתר : בעיה בכרטיס.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  19. דרישות: סאונד איכותי רצוי מעוצבות/יפות עדיף קשת עורפית (ובכל מקרה לא אוזניות כפתור) (לא חובה שיהיה בארץ אם אפשר להזמין מחנות מחו"ל/איביי) יש משהו מתאים? תודה

20. Started by arielbn,

קניתי לא מזמן רמקולים Altec Lansing ADA 890 ברשותי כרטיס קול מסוג audigy 2 וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול ( 2 חיבורים אנלוגים ואחד דיגיטלי) וכאמור לרמקולים יש מספר מודים שונים (stereo, prologic, quad, dolby digital). בכל מוד הרמקולים מקבלים סאונד מחיבורים שונים בכרטיס קול .. quad - חיבורים קדמיים ואחוריים - אנלוגיים dolby digital - חיבור קדמי אנלוגי וחיבור דיגיטלי ועכשיו הבעיות 1. כאני מנגן משהו במצב של דולבי דיגיטל אז שומעים מהרמקולים האחוריים די חלש. 2. כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ או אפילו סרטים אז בחלק מהשירים או הסרטים לא שומעים כלום במצב של dolby digital מהרמקולים האחוריים אבל כאשר אני מעביר למצב של quad שומעים מכל הרמקולים. למישהו יש פתרונות ..... ? תודה …

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by aradgonen,

שלום! אני מתלבט איזה רמקולים לקנות לאייפוד שלי... אני מתלבט בין ה- GEAR4 STREET PARTY BLU ל- IHOME IH10. אתם תוכלו להגיד לאיזה מהם יש ווליום ואיכות שמיעה טובה יותר וכמובן איזה מהם יותר איכותי? תודה מראש, ארד גונן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Joshua_G,

מבקש המלצה לכונן בלוריי, בפרט מבין הדגמים הבאים: Pioneer BDC-S02 Sony BDUX10S ASUS BC-1205PT LG GGC-H20L LightScribe

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מערכת למחשב שתשלב (איכשהו) מוזיקה, סרטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מדפיים ומגבר יד שניה, אבל זה מסובך לי מידי כי אין לי אוטו אז אני לא יכול ללכת ממקום למקום ולנסות שילובים של רמקולים עם מגברים. אז די פסלתי את הרעיון הזה. הסתכלתי אחר כך, וראיתי כמה ביקורות באינטרנט על הרמקולים המוגברים Audioengine a5 שאומרים שיש להם אחלה סאונד ואיכות בנייה מעולה, אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לסרטים ומשחקים. עוד סט רמקולים אחר הוא ה-logitech z5500 שעכשיו נמכר בחצי בערך ממה שהוא היה נמכר עד לפני כמה חודשים (1200 ש"ח בערך), שאומרים שלסרטים ומשחקים הוא מעולה למחירו אבל למוזיקה הוא זוועה.... ד.א ראיתי את הסקירה באתר על ה- Solo c7/c6 אבל פשוט הרמקולים האלו לא נראים לי מ…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  24. היי חבריה, כותרת + חוות דעת על החברה/טלויזיה תודה

25. Started by roadrunner,

הלכתי עכשיו לראות מסך LCD אבל לפלזמה הזאת היה נראה שיש תמונה הכי איכותית רוצים עליו 7500 ש"ח, מה דעתכם ? השימושים שלי הם טלויזיה רגילה 90% וסרטים 10%.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.