עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by soundf,

שלום. אני מחפש טלויזיה חדשה המרחק צפייה הוא באיזור ה4 מטר (חדר שינה) השימושים שלי הם : 40% צפייה בsd דרך יס מקס טוטל hd 30% צפיה בתכני hd דרך חיבור המחשב לטלויזיה ועוד 30% משחקים (בדרך כלל משחקי קול אופ דיוטי,באטלפילד וכו..) שמחובר דרך המחשב על fullhd ועם כרטיס מסך רציני מבחינת סוג המסך: העובי לא חשוב לי , led או lcd לא משנה לי יותר חשוב האיכות מבחינת חיבורים: מינימום 2 hdmi (עדיפות לשלוש-כי מחובר תמיד מחשב +ממיר) יציאה אופטית לחיבור עתידי כל שארהחיבורים לא שימושיים לי גודל המסך: כרגע יש לי 40 אינץ של סמסונג ואני מרוצה -אפשר אפילו להעלות באינצים לדעתי, זה רק ישפר כמובן התקציב הוא עד 3500 עדיפות לחסוך , אם יש תלת מימד אז מה טוב אך זה לא מה שחשוב... אין לי העדפה מ…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by stingeR-,

מעוניין בהמלצה על סט רמקולים 2.0/2.1 עד 250 שקלים לילד בן 15. צריכים להיות כמה שיותר איכותיים ! מה שחשבתי עליו עד כה זה אלו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737512

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by MasterOr,

רציתי לקנות תסט רמקולים הזה של קריאטיב שבארץ עולה 800 שקל (+/-) ובחו"ל מצאתי אותו באתר הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=36-116-137&catalog=60&manufactory=BROWSE&depa=1 רק ב85$ רק בעיה אחת שהאתר הזה לא מבצע משלוחים לארץ.. רציתי לשאול כמה שאלותת קודם כל לפי מה שקראתי בפורום הוא דיי טוב אז אם אתם ממליצים לקנות אותו? אם מישו מכיר אתר בחו"ל שאני יכול לקנות בו אותו עם משלוח לארץ? ואם מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם עליו.. P.S לא מצאתי שום ALTEC LANSING בחו"ל או בארץ בסביבות המחיר של הסט הזה שזה התקציב מקסימום שלי...

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by thifi,

היי חבר'ס! ההורים שלי קונים לי טלויזיה ליום ההולדת ואני רוצה ממכם המלצות לטלויזיה משתלמת בגדול של 32" בסביבות ה-3500 ש"ח. השימוש שלי בטלויזיה יהיה בעיקר למשחקים מהמחשב, סרטים, שימוש שותף במחשב וצפייה בשידורים מהארץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by naba,

אני מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים את האוזניות שכן הMP3 שלי יחזור מתיקון (באשמתי) ויש לי עכשיו אוזניות שמכאיבות לי באוזן (ג'נריות). יש אוזניות טובות עד 100 ש"ח (אפשר גם בפחות)? מה עם AKG ? ראיתי בבאג את שני אלה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5367&perur=2&t=12&c=308 הם טובים ? יש להם שנתיים אחריות

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by lader,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות טלויזיה כדי לשחק במשחקים ב XBOX360 חוץ מאשר לראות סרטים באיכות גבוה. המליצו לי על ה SHARP D44 אבל אני לא יודע על מה מסתכלים. אז מה שאתם ממליצים תגידו גם למה היא מומלצת. תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. שלום רב אני קונה מסך טלוזיה ואני רוצה לצרף לו מערכת קולנוע ביתית בעלות של 12 אלף שקל רוב האזנה נעשת במשחקים מוזיקה וסרטים אני רוצה לקנות לא משולוב אלה לבחור רצפיתים סנטר אחורים מגבר סאב וופר תודה לעוזרים. יש לךי עוד בקשה יש לי חבר שקנה תמסך D8000 65 גודל שקנה בBH עלה לו 5500 אלף דולר+מס מעמ +משלוח התקציב הוא 25 אלף דולר( זה לא ספאם עם אתם חושבים שזה ספאם על תגיביו סתם מי שמאמין לי שיתן לי הצגעה שמעתיח על BW802D שעולה 5500 אלף דולר

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by Nissuni,

שלום לכולם, יש לי פאנל KD-G511 של JVC. עכשיו הבעיה היא שהפלסטיק מקדימה (השחור), מה שמונח לפני הפאנל, שעליו שמים את הפאנל - דפוק! אני חייב להחליף אותו. שלחתי אותו למעבדה ואין הם אומרים לי שאי אפשר לתקן אלא חייבים להחליף את החלק מקורי אבל הבעיה שצצה היא שלא הגיעו עדיין חלקים (זה קרה לפני חודש ככה) המצב כרגע הוא שאני לא יכול לשלוט בפאנל. שום כפתור לא עובד. אני לא יכול להעביר לרדיו.. כל מה שאני יכול לעשות זה לשים CD ולשמוע אותו מהתחלה ועד הסוף ובכל פעם שאני מניע הדיסק מתחיל מחדש... מישהו יודע אם אפשר לתקן? בבקשה תעזרו לי... אני מוכן גם למכור אותו בגרושים אם אף אחד לא יודע

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by F430,

אני יכול להשיג אותו ב2500 ,כמה המגבר אכותי ואם כדיי לי לקנותו אותו? השימושים שלי הן סרטים משחקים ומוזיקה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. היי לכולם אני מחפש דרך לחבר את המחשב הנייח לטלוויזייה ללא כבל HDMI אם קיים חיבור שניתן לחבר למחשב כדי לשדר לטלוויזיה הטלוויזיה היא של חברת פיליפס אין בה אנדרואיד אבל אפשר לחבר טלפונים

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  11. אהלן חבר'ה אני לא יודע אם זה הפרום הנכון אבל אני אנסה למרות זאת אני מחפש שלט אוניברסלי שלא יעלה יותר מדי, נגיד בסביבות ה 100 שח (לא אכפת לי להוסיף עוד קצת בשביל בשביל שיהיה לו גם מסך) אבל בנוסף לדברים הבסיסים שאני מעוניין לשלוט עליהם (טלווזיה, ממיר הוט, מגבר ו דיוידי) אני מעוניין יכולת לשלוט גם על המזגן לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by nondos,

שלום, אני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם שמחובר למערכת סארונד - 5 רמקולים ואוזניות. רציתי לדעת האם יש אפשרות לכוון את כרטיס הקול כך שיפריד כל תוכנה לערוץ אחר, כלומר האם יש אפשרות לדוגמא לדבר בסקייפ באוזניות לשמוע רק את השיחה ובו זמנית לשמוע מוזיקה ברמוקלים ולשמוע רק את המוזיקה בלי השיחה תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש אוזניות כפתור עד 200 שח או 55 דולר. האוזניות יתחברו ל Motorola Atrix ואני שומע בעיקר רוק ופופ. קראתי הרבה ב head-fi. ושם ממליצים בעיקר על ה Hisoundaudio Paa1 Pro וה Blox M2c. מישהו אולי מכיר אלטרנטיבות יותר טובות? כי רוב הביקורות שקראתי היו מלפני שנה בערך. כמו כן אשמח להמלצה על חנות בארץ או בחו'ל שמוכרת את האוזניות הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by BeN-T,

שלום לכולם, האם קיים רמקול אשר מתחבר אלחוטי למערכת? אסביר זאת... בסלון יש מערכת עם רסיבר, אני רוצה להשים רמקול קטן לא איזה משהו יקר או בומבסטי בגינה שיתחבר אלחוטי לרסיבר . כלומר צריך משדר ביציאה מהרסיבר שהרמקול יקלוט אותו. האם קיים משהו כזה בשוק או שצריך לקנות את שני האלמנטים בנפרד. תודה רבה. בן.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

לפתע פתאום, בהצרי היום הסתבר לי שיש בחור שמתכנת דרייברים משלו לכרטיסי קול של CREATIVE ומוציא מהם את המיטב ושבעקבות הגילויים שלו על כך שCREATIVE פשוט חוסמת את האפשרות להתקין דרייברים של X-FI ובמיוחד על AUDIJY, זאת הסיבה היחידה שזה לא עובד והוא הצליח להפעיל את ה CRYSTALIZER על סדרת AUDIJY ! מלבד זאת, דבר חשוב נוס הוא שאומרים שיש לו DRIVERים שאשכרה עובדים טוב על VISTA ?! קראו אתה כתבה המלאה: http://www.neoseeker.com/news/story/7826 אגב CREATIVE נכנסה למים רותחים כי יש כרגע עצומה של אנשים שקוראים לא לקנות יותר את כרטיסי הקול שלה(והיא כבר הכריזה על X-FI 2) בגלל חוסר תמיכה מוחלטת ועדיין אי מתן פתרון במשך שנה לF-FI1 מה שיצר מצב שבו אנשים שבזבזו מאות ואלפי שקלים נשארו עם כרטיס …

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. חבל שהוא בצרפתית (חבל לכם אני לומד צרפתית) http://www.generationmp3.com/?page=2 אתר מעולה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by Marklar,

אני מתכנן לבנות HTPC. מבחינת שאר הרכיבים, הסתדרתי. נותר לי להחליט על כרטיס TV סביר (כרגע הבית מחובר ל-HOT ללא כוונה לעבור ל-יס). האם יש כרטיסים שמאפשרים להעביר ערוצים בהוט?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by zabal12,

שלום ! אני מחפש אוזניות למשחקים + מיקרופון תקציב עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by naki,

התחדשתי באוזניות האיכותיות האלה... הן מתחברות לדונגל שמתחבר בצורת usb למחשב. האוזניות עובדות רק כשאני מחבר את שקע האודיו ישירות למחשב, עם הדונגל הן לא עובדות.. ופה כל הבאסה, כי עם הדונגל הן נותנות 7.1 ערוצים, וזה היתרון שלהן.. הדונגל מאיר, אז הוא כן מקבל חשמל, אבל האוזניות עצמן לא מגיבות... ניסיתי לחבר ליציאות usb 2 וגם usb 3 מאחורה וקדימה, כלום לא עובד... מה אפשר לעשות? לוח אם שלי asus z87 a מה אפשר לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by deyan,

שלום, משהו יכול לעזור לי בבחירה של כרטיס טלוויזיה שיש לו גם יציאה לטלוויזיה רגילה(S-VIDEO) וגם שלט למדיה סנטר תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by Sparkle,

מהן האוזניות הכי טובות עד 900 ש"ח מה אתם אומרים על SOLO HD BEATS BY DR .DRE?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  22. שלום יש לי חדר 4 על 3.5 הכננה ל 4 רמקולים טלויים (אין אפשרות לשים רמקולים רצפתיים ותקציב שיכול לצמוח עד 5200 שח כמובן שאני מעדיף מאוד לא להגיעה לשם תציעו לי משנראה לכם יתאים תודה

23. Started by arielbn,

ברשותי רמקולים Altec Lansing ADA 890 ואני רוצה לשים אותם בפינות החדר שלי יש לי בעיה קטנה כי החוטים לא מספיקים ארוכים, אני צריך לקנות מאריכים לחוטים... ניסיתי 2 מאריכים שונים שיש לי בבית ורק אחד מהם עבד , מה צריך להיות בחוטים המאריכים כדי שהכל יעבוד ויהיה מושלם ??? אולי גם איפה אני יכול לקנות חוטים כאלה ..... תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם השאלה שלי היא אני יכול לחבר רמקולים של Creative 6.1 לכרטיס קול 5.1?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Mighty,

הודעתך נערכה והדיון ננעל מאחר והוא עובר על חוקי הפורום. מכירה של מוצרים אפשרית אך ורק דרך ה-TRADE ZONE שעמלנו עליו ימים כלילות במיוחד לשם כך.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.