אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אולי זה ייתן זריקת מרץ למתחרות. לכתבה ב YNET: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/979/395.html
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שעלום לכם אנשים חביבים, הנני מגיע מגיימר :ם אז, קניתי לי Creative 5200 5.1 הרכבתי ועובדים רק הסאב ו-2 רמקולים, ה-Rear. יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל, הוא תומך ב-5.1? או מה הבעיה פה >: תודה מראש, אביב.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי פלסמה MARANTZ PDP42HD נאמר לי שהיא תומכת HD עד 1080I ושיש את הHD כבר בפנים אבל אין לי בטלוויזיה את היציאה של הHD זאת שדומה לחיבור USB כזה יש במסך חיבור DVI ואני מתכנן לקנות PS3 בקרוב ואני רוצה לדעת אם אני יחבר את המכשיר לפלסמה עם כבל HDMI TO DVI יראו טוב? כמו שאני אומר לראות בHD? ולמה אין לי את הכניסה של הHD בטלוויזיה? האם זה דבר רגיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, איך אני יכול לחבר נגן MP3 פשוט למערכת סטריאו או לסתם רדיו-דיסק כדי לנגן משם את השירים שנמצאים על ה-MP?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם חיבור למחשב ייתן ווליום טוב והגברה טובה או שזה לא מספיק?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום כן עדיין לא החלטתי ובדיוק בימים אלה נפל לי הדיסקמן שלי והוא לא עובד יותר... אני צריך את המלצתכם על נגן מבוסס דיסקים עד 600 ש"ח אפשר להתגמש קורא MP3... רצוי ווליום חזק שיעבוד מעולה עם סנסנייזר HD212PRO ! ??? אשמח מבעלי ניסיון איך לזהות לפי נתונים אם הדיסקמן חלש או חזק בווליום ? ???
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות עם מיקרופון לחיבור לRJ11 יש לי כרגע את האוזניות הפשוטות עם החיבורים הרגילים לכ.קול(ה3.5) יש איזשהו מתאם או מדריך להכנת מתאם שכזה? :s05: בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת רמקולים logitech x530 וחיברתי אותה לכרטיס קול די ישן שיש לי, hercules gtxp 7.1 הבעיה היא שהכרטיס מאפשר לחבר את הסאב/סנטר רק כ RCA ואילו הרמקולים מספקים חיבור 1/8 בלבד באתר של הכ.קול אומרים שצריך לקנות כבל שמפצל מ 1/8 ל RCA: http://ts.hercules.com/faqs/eng/her_eng_00085.pdf הבעיה היא שאני לא מצליח להשיג דבר כזה. עברתי כבר בכ 10 חנויות שונות ואף אחד לא מחזיק דבר כזה. ניסיתי גם למצוא מתאם מ 1/8 זכר לנקבה, איתו חשבתי שאפשר יהיה לשרשר כבל מ 1/8 זכר ל RCA (כזה אין בעיה למצוא), וגם כזה לא הצלחתי להשיג. אני מניח שיש כאן אנשים שהחזיקו את הכ.קול הזה בעבר.. איך חיברתם את הרמקולים? מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מתאם מתאים, או אולי לאלתר משהו? שגיא
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ככיצד אני מוחק בצורה מסודרת את השירים שמופיעים לי ב- ITUNES מההארד דיסק? אני יודע שאני יכול למחוק ידנית את התכולה של הסיפרייה ITUNES MUSIC אבל אני מתאר לעצמי שזו לא הדרך הנכונה לעשות זאת כיוון שאולי אפגע בקובץ ה- DATABASE. תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה יש לי מערכת דיי ישנה(ענטיקה) panasonic rx-dt610 ורציתי לחברה למחשב כך שהקול מן המחשב יועבר ישירות אל הרמקולים של המערכת. יש לי את היציאות ואת המפצל אשר מחובר למחשב, אך הבעיה היא שאין לי לחצן AUX בחזית המערכת ולכן אין לי מושג באיזה פונקציה(מצב) של המערכת אני אמור לשמוע את האודיו של המחשב . מחכה לעזרה. בתודה מראש, אלכס.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
p4 2.8 786 RAM כרטיס מסך ATI Radeon X800GTO... ואם לא מה אפשר לשפר בכדאי להריץ אותפ?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי. התקנתי WIN 7 ואח"כ עם הדיסק של הלוח אם ( GIGABYTE EP45C-DS3 ) את הדרייברים אח"כ BS PLAYER ווינאמפ ואין לי קול במחשב עם התוכנה Driver Checker עידכנתי את כל הדרייברים והכל נראה בסדר אבל עדיין אין קול אני מתחיל להשתגע נראה לי פספסתי איזה משהו או לא יודע לא מצליח לחשוב כבר אפשר קצת עזרה ?
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום :-) הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה שלי. עד עכשיו ישבה לי בחדר מערכת Aiwa ב 200 שק"ל שהביאו לי לפני כמה שנים מהדיוטי פריי עם איכות סאונד בינונית מינוס (אם להיות מנומס). אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 איכותית לחדר, במחיר שנע בין 500-600 ש"ח (כמה איכותי שניתן להשיג במחירים אלו). כמה פרטים שחשוב לי להזכיר - החדר עצמו הוא קטן וכנראה שאני ישב ליד הרמקולים (חוסר מקום). טווח המוזיקה משתנה, מ Metal ל - מוזיקה קלאסית, מאחר ואני מקשיב לרוב הגאנרים (ככה שחשוב לי צליל יפה גם בגבוהים, וגם בנמוכים). מאחר שהמערכת עצמה סיפקה סאונד די גרוע, קניתי בארה"ב אוזניות יחסית איכותיות - Ultrasone HFI-550 http://www.sweetwater.com/store/detail/HFI550/ עד עכשיו - הייתי מחבר אותם למערכת Aiwa הישנה…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064 הכרטיס עולה 1800 ש"ח עכשו השאלה שלי מה כל כך מיוחד בכרטיס קול זה שהוא עולה כל כך הרבה כסף ??? ויש מין דבר כזה שמגיע עם השלט מין רסייבסר כזה עם לחצנים וכניסות למיקרופון בשביל מה זה ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום הזה.. שמי אדיר. מצאתי כל מיני שירשורים בגוגל עקב חיפושים אחר סטרימר וחיבור כל המכשירים בחדרי. אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מענה לגבי שאלות לא פתורות שיש לי. 1. אני מחפש סטרימר, עדיף עם הארדיסק פנימי [לפי מיטב ידיעתי והצצה קטנה בנט הבנתי שגם חיבורי USB קיימים לרוב וקוראים הארדיסקים חיצוניים.] התלבטתי בין 2 דגמים שאחד מהם ראיתי אצל חבר והשני פשוט ראיתי בהשוואה ברשת לסטרימר הראשון. הדגמים הם : NetGear N-300 Dvico TviX M-6600N לפי סיקורים שראיתי כתוב שה-NetGear קורא קבצי MKV אך ללא סאונד (?!) הטלוויזיה שלי כרגע דרך כניסת הUSB כאשר מחברים Disk On Key לדוגמא, לא תומכת בסאונד של סרט 1080p x264.. זו הבעיה שאני רוצה לפתור ע"י הסטרימר גם.. מה אתם…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שיש לו קליפס נשיאה. הקטע של חורים לכפתורים וכאלה פחות מענייןאותי למרות שיכול להיות נחמד... והכי חשוב מחיר הגיוני
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מכשיר DIVX\XVID אני ממש לא מכיר את החברות שמיצרות כאילה כיום ושמעתי שהמכשירים האילה כיום גרועים (קפיצות וכו'). בכל זאת רציתי לשאול, האם יש מכשירים טובים כאילה? שלא עושים בעיות? אם כן אז תיעצו לי של איזה חברה ומאיזה סוג ואיפה אפשר לרכוש.. תודה רבה מראש!
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי Altec 2100 מחוברים ל- Audigy2 . האם זה הגיוני שכאשר אני מנמיך את הרמקולים עד הסוף (דרך השלט), עדיין ישמעו חלש? אם לא, איפה עלולה להיות הבעיה ? ברמקולים או בכ.קול ? איך אפשר לפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול asus Xonar Essence STX. השימוש העיקרי שלי יהיה לשמוע מוזיקה בסטריאו, אני לא רואה סרטים והסאונד במשחקים לא מעניין אותי. אני מעוניין בחוות הדעת שלכם.. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות אוזניות עד 100 ש"ח לנגן MP3 חשוב לי מאוד שהיו ניתנות לקיפול ושיהיה אפשר לרוץ איתם , חוץ מזה כמובן שהאיכות שלהם תהיה טובה. בהתחלה חשבתי על משהו כמו הפנסוניק האלו: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2051365&type=2&product=1&dept_name=%f1%e8%f8%e9%e0%e5+%e5%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 או כמו הKOSS האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21795 מה יותר טוב ? למישהו יש הצעה יותר טובה ? תודה בכל מקרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש קצת ניסיון בנגני MP3? אני מחפש מכשיר שיכול גם להקליט לקובץ MP3 או לקובץ אחר שאפשר לקודד אותו לMP3, אין לי צורך בזיכרון גדול כ"כ - מספיק לי 256 ומכשיר שיכול להקליט באיזור ה 10 שעות, המכשירים שמצאתי הם בעיקר של חברת SAFA, שלפי הבנתי היא די חזקה בתחום. http://zap.co.il/model.asp?model_id=20938&gsid=10-4 או אחד פשוט יותר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20937 אם למישהו יש מידע על אחד המכשירים של החברה הנ"ל או על מכשירים אחרים שבטווח בין 600-1000 ש"ח - נא לכתוב!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
טוב, זה טיפה מבולגן אז אני אשתדל להיות ברור. בשעה טובה המערכת KENWOOD שקיבלתי בירושה מאח שלי הלכה לעולמה. אני מעונין באחת חדשה שתתחבר למחשב במקומה. אני מראש פוסל אפשרות של רמקולים בלבד כי אני גם מקשיב לרדיו בעת עבודה על המחשב. (לעיתים נדירות השתמשתי בה לנגן דיסקים) אבל, עולה השאלה האם לא כדאי כבר להשקיע באיזה רסיבר + רמקולים ולחבר הכל למחשב. (לשימוש במשחקים, סרטים בDVD ומוזיקה) אשמח להסברים ולהמלצות לכאן או לכאן + דגמים. תקציב?.... לא ממש יודע, כמה אלפים במקרה הכי רע. אני רוצה משהו איכותי אבל לא היסטרי שיחזיק מעמד, אני אוהב מוזיקה אבל לא אודיופיל. הבעיה הכי גדולה שלי היא המקום.. אין לי מקום לרמקולים גדולים בחדר. מקווה שהכל ברור. LazyBoy
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-