אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
לפני שנתחיל חשוב לציין שעיקר השימוש במערכת הוא למוזיקה וסרטים (לא מהמחשב הסרטים רק DVD). יש לי בחדר כבר מערכת טובה לסרטים (Yamaha RX-V496 + חמישה רמקולים של Dome שאני מפסוט מהם). המוזיקה שאני שומע מגיעה מהחשב שם יש לי כרטיס O/B של הלוח GIGABYTE GA-K8NS. אני חובב רוק מושבע (PINK FLOYD בעיקר) ורוצה לשמוע את הסאונד הכי טוב שיש. השאלה היא כזאת, האם להשקיע במערכת שתכלול כרטיס קול חזק + רמקולים איכותיים שיתחברו ישירות אליו (חשבתי על ה- 5500 Digital של לוג'יטק או THX 7.1 750 Creative + איזה ZS פלטיניום) ללחבר את הכל בעזרת כבל אופטי איכותי. האם יש פה מישהו ששמע את הרמקולים הנ"ל? האם כל השידרוג הזה מיותר במיוחד בגלל העובדה שאני לא רואה סרטים דרך המחשב? האם הרמקולים האלו מספיק איכו…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD שהשימוש העיקרי בה יהיה לשידורי YES, סרטים באיכות 720. מרחק הצפייה בסביבות 2 מטר. תקציב בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על סמסונג LA32C350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767968 האם זהו דגם מומלץ לצרכים אלו? תודה מראש למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בשעה טובה קבלתי את הרמקולים loghitach x-530 התלנבתי מהם כמו שצריך .....הרי השתדרגתי ממערכת שפדיחות להזכיר את שמה.... קיצר תודה שעזרתם...... ו....עכשיו אני שואל עדיף לי לקנות כרטיס קול חדש או לקנות איזה מגבר נחמד.???? (נראה לי בתקציב שלי ....400.....אין מצב למגבר...) אז קיצר אם אני יחליף....אני ירגיש ממש הבדל באיכות????? תודה רבה שעזרתם.... בייי
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. לפני כמה שנים טובות, רכשתי מערכת 2.1 של קליפס (פרומדיה) לאחר תקופה מסוימת, נשרפה יציאה של אחד הרמקולים, אני לא זוכר אם זה היה L או R, אבל היא פשוט לא עובדת.. (כדי לחסוך לכם, בדקתי שזה אכן היציאה, ולא הרמקול או החיבור.) דיברתי עם עוד בנאדם שיש לו את הסט, וקרה לו בדיוק אותו דבר! והוא האיר את תשומת ליבי שזה בעיה מוכרת. אז אני מתענין לגבי אפשרות של התיקון של היציאה הזו, ואני צריך שני דברים: *אני צריך פרטים על הבעיה הזו, כדי לבדוק אם אני יכול לתקן אותו בעצמי (או חבר שלי, ההנדסאי אלקטרוניקה) או להאיר את תשומת ליבה של המעבדה איפה הבעיה בעצם. *ובגלל שאני לא ב"סצינה" כבר הרבה מאוד זמן, ואני מניח שהרבה מידע על התקלה הסדרתית הזו אני לא ימצא פה (לא כי אין פה חבר'ה טובים, …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין כמה דגמים. התקציב שלי הוא בערך 300 עד 400 . הצרכים הם בעיקר למשחקים, קצת מוסיקה וסרטים. altec lansing- avs300, XA2021, ATP3 creative- xfree, sbs 370, lx220, inspire 2500, sbs560 (האם יש לי לדגמים אלו חיבור לאוזניות, לא הצלחתי הבין ממה שקראתי עליהם?) תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הי, איזו מערכת הכי משתלמת היום בשוק ביחס עלות-תמורה? נניח ומשקיעים בכזו עד 1000+-, מה הכי משתלם? יש היום מערכות שניתן להאריך את הכבלים של הרמקולים שלהן? כל המערכות שראיתי באות עם כבל באורך קבוע עם מחבר RCA בקצה, מה הסיפור הזה? אין יותר Clip? ובעדיפות ככל שהרמקולים יותר קטנים יותר טוב לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחזיק ב5.1 של לוג'יטק והכרטיס שלי זה 2.1 מעפן.. כל פעם שאני מגביר קצת להרגיש עוצמה השיר או אפילו בלי שיר ברקע מלווה ברעשים ופיצפוצים מעצבנים אם אני משדרג את הכרטיס קול ליותר איכותי ול5.1 יש סיכוי שהרעשים יעלמו ? או שלפחות יגיעו בשלבים יותר קרובים לפוול וווליום כי זה בערך על האמצע ומרעיש.. ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי סט מיקרופון-אזניות של לוג'יטק. לפני יומיים הרכבתי מחשב חדש בבית בנסיוני להגדיר את המיקרופון הצלחתי אבל כל בדיקת שמע שאני עושה נותנת לי הקלטה של הקול שלי עם הד אינסופי, הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס הקול שיש לי (כרטיס קול מובנה ללוח אם GigaByte GA945P-S3) שכמסתבר הוא realtek HD יש למישהו מושג מה לעשות ? אגב, בעזרה של windows כתבו שחייבים אופיס XP מותקן כדי לאפשר הגדרות Speech זה קשור איכשהו ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי את הטראק או טרנס איך שתרצו: the author-the title ומיד נזכרתי שיש אחד דומה לו ואני לא יודע איך קוראים לו.. אני רק זוכר איך הוא נשמע.. באמצע יש בו את הקטע שאוהדי מכבי חיפה משמיעים שהם מכניסים גול.. 1. מהו שם הטראנס 2.איזה עוד שירים יש בסגנון הזה?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל המלצות על אוזניות בלו טות' לנייד וכן גם דעה כללית האם הדבר משתלם מבחינת עלות/תועלת לעומת אוזניות רגילות? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
האם יש דרכים שאפשר לשנות באפשרויות של הנגן כך שהנגן יגזול פחות בטריה.?? כמו בהירות מסך וכו... האם הקלטה לוקח הרבה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס קול משולב, משהו לא מוכר. קיצר, כל פעם העוצמה של ההתקן יורדת ואז הרמקולים נשמעים מאוד חלש, ואני צריך להיכנס ללוח הבקרה-צלילים ומשם לעלות כל פעם מחדש את עוצמת ההתקן... מישהו אולי יודע מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני צריך רמקולים הכי טובים שאתם מוצעים אבל אני לא יכול לחרוג התקציב הוא 150שח' הרמקולים ישמשו סתם לשמיעת שירים סרטים וכל מיני (למחשב) תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי נגן IRIVER H10 שנקנה מארה"ב היתה תאונה בה החלפתתי את מטען הH10 במטען של פלאפון NOKIA וכך המכשיר גומר את הבטריה בשעה גם כשהמכשיר אינו פועל. ניסיתי להחליף בטריה אך זה לא עזר אז יש לי אפשרות אחרונה- לנסות ללכת על האחריות, השאלה אם הם (IRIVER AMERICA) יתנו לי להחליפו.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב שלי כרטיס קול של Creative Live 5.1 עכשיו הבעיה היא שניסיתי לסדר את ההגדרות של הסאונד בגלל שהצליל נישמה לי צורם והבסים חזקים מידי אבל לא הגעתי להגדרות אופטימליות שהצליל הישמע נקי אולי מישהו יכול לעזור לי בהגדרות של הקול ראיתי שבלוח בקרה יש מיקסר לכרטיס קול השמח עם מישהו עם אותו כרטיס קול יעזור לי ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
למישהו יש קצת ניסיון בנגני MP3? אני מחפש מכשיר שיכול גם להקליט לקובץ MP3 או לקובץ אחר שאפשר לקודד אותו לMP3, אין לי צורך בזיכרון גדול כ"כ - מספיק לי 256 ומכשיר שיכול להקליט באיזור ה 10 שעות, המכשירים שמצאתי הם בעיקר של חברת SAFA, שלפי הבנתי היא די חזקה בתחום. http://zap.co.il/model.asp?model_id=20938&gsid=10-4 או אחד פשוט יותר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20937 אם למישהו יש מידע על אחד המכשירים של החברה הנ"ל או על מכשירים אחרים שבטווח בין 600-1000 ש"ח - נא לכתוב!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לפי הכותרת,המחשב לא מגיב למיקרופון ואוזניות כאשר אני מחבר אותם מקדימה של המארז אבל מאחור הוא כן מגיב..שיחקתי בדרייבר ללא פתרון. יש לי לוח אם : abip ip35-e
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לטלוויזיה רגילה (לא דקה) , מיקום - סלון מואר בעלת חיבור אודיו וידאו(לפלייסטשיין)(DVD) אם ניתן 2 חיבורים כאלו - 1 אחורה וקדימה או שניים אחורה תודה מראש על כל תשובה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי המלצות טובות על ה X530,השאלה אם יש טעם לחכות לX540 ,אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 500 שקל ,הבנתי ש540 יעלו 700+ ,אבל הבנתי שיש בעיית SUB חזק מידי ב530 והוא לא טוב יותר מידי למוזיקה,השאלה אם ה 540 מטפל בכל הבעיות האלו ,השימוש שלי למשחקים בעיקר וסדרות+סדרטים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1, האם יש משהו יותר טוב מה-ATP3 במחיר של עד 500 ש"ח? לגבי כרטיס קול, יש לי כרטיס מובנה על הלוח ALC850, עד כמה ההבדל בינם לבין AUDIGY2 לדוגמא יהיה משמעותי כאשר השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לצתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-