עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש את הדגם MDR EX51LP אבל באדום המקום היחידי שמצאתי בו היה אודיוקיובס אבל הם עולות שם 40$(!) ובאיבי הם עולות 24$(שחור....לא מצאתי אפילו זוג אדום אחד...) הלפ פיפול הפל!!!!! תמונה להמחשה..... http://www.audiocubes.com/images/f_sony_mdrex51lp.jpg איתן

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by אליאור,

שאלה למבינים שביניכם, אנא הגיבו רק אם אתה יודעים על מה אתם מדברים. מה עדיף מערכת ראש Plantronics DSP-500 או מערכת ראש Plantronics .Audio 90 וכרטיס קול Creative Audio PCI? בתודה מראש, אליאור.

3. שאני מחבר את הנייד לטלויזיה ואז לוחץ FN F4 אני צריך לעביר לערוץ מסויים,או שבכול ערוץ זה אמור לעבור לי לשידור של הנייד

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by daklon66,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם כרטיס קול מובנה AC97 אם אני מבין נכון. בדקתי במפרט ואני לא מוצא שום פירוט לגביו - מספר ערוצים למשל.... האם אני יכול לקנות ולהתקין כרטיס קול אחר בנוסף והוא יהיה הפעיל? ועל איזה אתם ממליצים?אני צריך משהו פשוט אבל שיתן איכות - למשחקים, סרטים וכאלה..... אל תשאלו מה התקציב, כי את זה אני אחליט אחרי שיעזרו לי פה... תודה...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by painkillercz,

טוב חברים אני מעוניין להפוך את המחשב הנוכחי שלי לHTPC, המפרט הוא: מעבד AMD 3800 DUAL CORE X2 לוח אם ASUS M2N-TVM הארד דיסק 160 GB זיכרון 2 GB כרטיס קול רגיל כרטיס מסך GEFORCE 7300GT 512 DVI ספק כח TT 470W ST מארז TT שחור גדול המחשב אמור להתחבר לטלויזית הLCD שתבוא אלי בקרוב (סמסונג 32 A450) מה מומלץ לשדרג במחשב כדי להנות מאיכות תמונה ושמע? (מחפש גם רמקולים, חשבתי בכיוון X540 של לוגיטק יש המלצות?) תקציב עד 1500 1700 תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. שלום חברים אשמח לעזרתכם, במחשב שלי יש כרטיס 8800GS ואני מחבר אליו באמצעות שני חיבורי DVI - מסך של מחשב וLCD רציתי לדעת האם ניתן לכבות יציאה אחת בזמן שאני לא משתמש בה? איך ניתן לעשות את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ורציתי לשאול האם יש אילו שהן בעיות שאני צריך לצפות להן ממכשירים משולבים? תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. גם טלוויזיות 'בעלות שם' מיוצרות היום במזרח הרחוק. לא?!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by averaraz,

ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ. השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD 10 אחוז מהזמן DVD חשוב שהטלוויזיה תתמוך בHD וזאת מתוך ראיה לעתיד עוד שנה שנתיים ככה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by Anas-Nanas,

לאחרונה עברנו מכבלים אנלוגיים לדיגיטליים...עדיין לא באו להתקין! אמרו לי שיש שני סוגים של ממירים.. הישן, הגדול שאפשר דרכו גם להזמין סרטים מכיוון שהוא בעל תקשורת לשני הכיוונים ואחד חדש, קטן פי כמה אבל אין אפשרות להזמין דרכו סרטים... האם למישהו יש תמונות של הממירים האלו? החדש והישן... המלצות כלשהן? בעיקרון אין לי שום צורך להזמין סרטים מכיוון שזה יהיה הממיר בחדר שלי בעוד שבמרתף איפה שיש את המערכת והכל יהיה ממיר גדול בעל אפשרות להזמנת סרטים וכד'.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. יש לי כבלים שמתחברים עם USB למחשב שדרכם אפשר לראות טלוויזיה ...התוכנה שקיבלתי בדיסק היא לא משהו ..הדרייבירים מותקנים...רק צריך תוכנה ... תודה...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by zxcv12,

אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. בכמה הייתם מתמחרים נגן / מקליט מינידיסק Sony MZ-R30 חדש מהקופסה (כיתוב ביפנית בלבד - על המכשיר ובהוראות - אנגלית על הצג) + נרתיק, אוזניות פשוטות, סוללה ושנאי (אולי יש עוד כמה שטויות קטנות, לא זוכר כרגע) ? http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-R30.html

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום, אני צריך מערכת רמקולים 5.1 לצפייה בסרטים. התקציב הוא סביבות ה- 800-900 שקל איזה המלצות יש לכם?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. Started by inon007,

אהלן, אני מחפש סאב למערכת קולנוע ביתית, הוא צריך להיות לפחות 120W, עד 200W.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן התקנתי רוק בוקס אבל כמו מפגר לא עקבתי בדיוק אחרי ההוראות בשביל לעשות שהממשק יהיה בעברית ושיניתי שהממשק יהיה בעברית לפני שבחרתי את הפונט העברי ועכשיו הנגן מראה קוביות במקום עברית כי אין לו את הפונט ואני לא יודע איפה אני מוצא את מה שאני צריך בשביל לבחור את הפונט מישהו שיש לו H340 ורוקבוקס בעברית יכול לעזור לי? נכנסתי לתפריט בעזרת A-B עכשיו אני צריך שתגיד לי את הדברים הבאים איזה מספר ברשימה זה הגדרות כלליות איזה מספר ברשימה שאחריה זה תצוגה איזה מספר ברשימה שאחריה זה עיין פונטים ואז אני כבר אראה את הפונט UNIFONT תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by Domovoi,

http://ae.creative.com/products/welcome.asp?category=1 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15855 מיועד למשחקים

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. יש לי כרגע Logitech Z560 4.1 האם הZ2300 יותר טובים למוזיקה ? (הרי הם 2.1)

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. הכותרת אומרת הכל: שיהיו איכותיות, נוחות (לא אוהב את העיצוב של האוזיות שמגיעות עם האיפוד, נופלות כל הזמן)... תודה נ.ב: כמה נראה לכם שוות האוזניות של האיפוד, ברצינות? אתם חושבים שאוזניות ב60 שקל יהיו יותר טובות מהן?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by boogie,

יש לי DVD מסוג PANASONIC SA-HT540 רציתי לדעת האם הוא תומך בכתוביות או כי בחנות אמרו לי שכן אבל כאשר צרבתי דיסק זה לא עבד.. יכול להיות שצרבתי לא נכון אז אני אפרט פה ותגידו לי אם כך צריך לעשות: לקחתי את קובץ התרגום ועשיתי לו את אותו השם כמו לקובץ של הסרט וא צרבתי את שניהם ע"ג דיסק CD רגיל(לא DVD) ולא ראיתי שום כתוביות, תגידו לי אם עשיתי נכון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. האם זה אפשרי ומעשי להחליף מארז של זוג רמקולים למחשב באחד אחר כל זאת מבלי לפגוע באיכות השמע? האם מארז הרמקולים מתוכנן בקפידה או שכל מארז אחר יעשה את אותה העבודה (בהנחה שהמארז האחר הוא איכותי באותה המידה)? ביקורות ורק ביקורות

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  25. לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים