עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כשאני מעלה/מוריד את הוויליום דרך השלט הוא די משתגע - הוא מעלה/מוריד את הוויליום בצורה קיצונית. יש לזה פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by shmaia1,

שלום יש לי מערכת רמקולים (4 רגילים קטנים פלוס SUB אחד) המערכת היא DVD רגיל פשוט. אני רוצה לחבר אותם למחשב מה אני צריך לעשות . אני יודע כבר שמעתם על השאלה הזאת והרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהוא שיכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by lior69961,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD שהשימוש העיקרי בה יהיה לשידורי YES, סרטים באיכות 720. מרחק הצפייה בסביבות 2 מטר. תקציב בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על סמסונג LA32C350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767968 האם זהו דגם מומלץ לצרכים אלו? תודה מראש למשיבים.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by vladk,

לא מצאתי שום ביקורת או חוות-דעת על המכשיר הזה. מישהו מכיר או יכול להפנות לביקורת עליו? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של המכשיר, בהנחה שאני יכול לרכוש אותו בכ-250 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. אז ככה קניתי רמקולים חדשים של Logitec 5.1, אני לא שומע את הקול של הסנטר ושל Rear right ו-Rear left.. בדקתי והכרטיס קול שלי הוא 7.1.. חיברתי את החיבורים כפי שזה צריך להיות שחור לשחור, ירוק לירוק וכתום לכתום, ועדיין אני לא שומע את הצלילים החסרים.. ניסיתי כל דבר סרט והכל ופשוט אני לא שומע.. יש מצב שאני צריך לתהקין כרטיס קול מחדש?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. יש ברשותי מזרים מדיה (MVIX) שתומך ב HD (יש לו יציאה של DVI?) הורדתי כמה סרטים של HD סוג הקובץ MKV . לתדהמתי גילתי שהמכשיר אינו תומך בפורמט (MKV) ואני לא יכול לראות את הקובץ על המסך בכלל כאילו הקובץ אינו קיים. הורדתי תוכנה של המרה MKV TO VOB לפליסטיישין 3 תוכנה מצויינת ... הימרתי את הקובץ בפעם הראשונה לAVI , שמתי את הקובץ החדש בMVIX וניסיתי להפעילו... יש לציין שהייתה התקדמות כי ראיתי את הקובץ על המסך אך כאשר ניסיתי להפעילו המכשיר הודיע על שגיאה שסוג הקובץ לא מוכר או שהמכשיר אינו תומך בפורמט. ניסיתי עוד כמה המרות לvob ל mpg אך לללא הצלחה... יש לציין שהסרטים אחרי ההמרה עלו יפה במחשב.... מי שיכול לעזור לי בלמצוא תוכנה או פיתרון אני ממש אודה לו אשמח לקבל כמה שיותר אופציות של ת…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by haimal2003,

שלום פורום HWZONE. אני רוצה לקנות LCD לחדר שלי וחשבתי על 32 אינצ' יש לי דוד שעבר לחברה של טלויזיות והוא אמר לי שהוא יכול להשיג לי את הטלויזיה הבאה FUJICOM LC3201 במחיר 3000 אלף שבזאפ המחיר הכי זול עומד על 3400 . עכשיו חבר שלי שמבין במחשבים ושאר מוצרי החשמל (בני-SubX) המליץ לי על ViewSonic N3240W עכשיו לשאלתי מה יותר טוב , האם השינוי ממש גדול ושווה 500 שקל , ורק לציין שדוד שלי עובד בחברה והוא אמר לי שכל בעיה קטנה שתהיה לי הוא יחליף לי בלי שום בעיה בחדשה מהשקית. אגב אני פתוח להצעות אם יש במחיר הזה משהו יותר טוב (3000~3500) ובגודל 32' תנו לי לינק וחוות דעת . להלן הלינקים : VIEWSONIC http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=581984 FUJICOM http://a.zap.co.il/model.as…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. Started by KobiHo,

שלום לכולם, אני צריך מאמר על כרטיסי קול. איך הם עובדים, מה שרשרת הסאונד בתוכם, מהם הרכיבים המרכזיים ומה תפקידם. אני צריך את החומר בעיברית אם לא קשה. בתודה מראש קובי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Dear All, Lets say that I buy a multichannel sound card Lets say that I have 5 speakers Lets say that through speaker 1 I want the output of the drums; speaker 2, the output of the guitar; speaker 3 the bass; speaker 4 the voice of the singer; speaker 5 keyboards. Is there any software that can do that over regular sound cards (like those of creative, for example)? Your help will be much appreciated. Cristal Warrior

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. Started by MDK,

האם צריך לשנות משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של קידוד ע"י הgame theater xp? כי כשניסיתי לעשות RIP מדיסק לAAC בWINAMP זה כן השתמש במעבד

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. כמו בכותרת אני מחפש מיקסר לשימוש ביתי עם שני ערוצים עד 350 ש"ח.... אפשר לחרוג עד 400 שקל אבל רק אם ממש צריך... תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. אני צריך לקנות נגן DVD חדש לסלון. לצערי הרב אני צריך גם וידאו.. ולכן מכשיר משולב הוא הפיתרון. כרגע יש לי דגם של LG שהגיע מהדיוטי פרי (לפני שנתיים +) ואני מאוד מאוכזב מהאיכות שלו. הוידאו מקליט באיכות גרועה והDVD כמעט ולא קורא דיסקים כמו שצריך. (היום כבר בכלל לא) הנה שתי דוגמאות של נגנים שמצאתי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1718360 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1692631 האם יש הבדלים בינהם? (אני רק שמתי לב שלLG אין מסך ואני דווקא אוהב שיש שעון במכשיר אבל זה לא כזה נורא) כעיקרון, אני מחפש DVD שקורא DIVX ואם אפשר (אבל לא חשוב) כתוביות בעברית על כל מקרה שלא יבוא. (כולל VCR כמובן) המלצות?…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by SmurFin,

התחדשתי בכרטיס FATALTY CHAMPION SERIES ויש לי בעיה בחיבור חיברתי אותו ככה לפי התרשים שנותנים מהקופסא של הכרטיס לחיבור 5.1 1. מיציאת הDIGITAL שזה העליון , כבל PL לחיבור DIGITAL RCA ברסיבר 2. PL-FRONT ל 2 RCA ברסיבר לFRONT 3. PL-REAR ל 2RCA ברסיבר ל REAR 4. PL-CENTER ל2RCA ברסיבר לCENTER כל ה6 כבלים נכנסו לכניסת 6 CHANNEL בקיצור הסראונד לא עובד, מכירים תבדיקה של הכרטיס ימין קדמי, שמאל אחורי וכו האחוריים נשמעים כקדמיים ועכשיו שיחקתי בMOTOGP שמתי לב ששומעים בכל הרמקולים מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה לקנות בקרוב מכשיר וראיתי מביקורות שהו די טוב וגם ראיתי אנשים מהאתר שכתבו אליו ממזמן ורציתי לשאול אם יש פה לאשנים את המכשיר ואם יש אז בבקשה תנו לי קצת חוות דעת הנה לינק http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB135317=135389

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. הייתי מעוניין לדעת איזה מהרמקולים הבאים מומלץ ביותר למחשב, יותר איכותיים,חזקים,יפים,עמידים: Logitech X220, תג מחיר : 320 (הזול ביותר שמצאתי) Creative G-380, תג מחיר: 330, אך מצאתי ב199 במכירה קבצותית בנענע-שופס - נראה אחלה דיל http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901656 או שמה יש לכם רמקולים אחר להמלצה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. אז ככה, לפני שקניתי ת'כרטיס הייתי שומע דרך כרטיס OB, ודווקא הייתי מסופק. הייתה לי בעיה שלא שומעים סאונד בישומים מסוימים (לא משנה כמה דרייברים החלפתי) אז החלטתי לקנות כרטיס קול פשוט. קניתי את הסאונד בלאסטר ו...יש בעיה קטנה שמציקה לי, אומנם עכשיו שומעים סאונד בהכל, אבל הסאונד עצמו לא ממש טוב. הקולות של הזמרים בשיר נשמעים קצת חלשים ונבלעים יחסית למנגינה שבשיר וגם יש אפקט קטן של "אולם", ואני לא מצליח לסדר את זה דרך האקולייזר של הוינאמפ כמו שצריך... מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by Coca Cola,

או AAA? תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by ניר מליק,

שלום אני מחפש אוזניות דחוף ומצאתי את האוזניות האלו sony mdr ex81 ב-30 דולר!!!האם המחיר שווה?!?!וזה כולל משלוח...

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. Started by AVL,

טוב בגלל שלא הייתה היענות כשביקשתי המלצה לאוזניות זולות אך איכותיות אני הולך (על עיוור כי אין לי מושג בתחום) על ALTEC LANSING AHP512 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3305 אם יש למישהו הצעות לאוזניות יותר טובות בתקציב עד 150-200 ש"ח אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by iDanVas,

זו טלויזיה מקרן אחורי די ישנה , אני צריך את המפרט הטכני שלה , חיפוש ב GOOGLE לו נתן כלום

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. שלום לכם, העניין שלי קצת מורכב אז אנא הקדישו את מלוא ההבנה שלכם לעניין זה תודה. ברשותי 2 כרטיסי קול המחוברים למחשב - A ו-B לכרטיס A מחובר מגבר 50W אליו מחוברים 4 רמקולים הנמצאים בפינות החדר וכל רמקול מופרד מהשני (סראונד...) זה המערך הרשמי שלי בו אני משתמש כמעט תמיד, העוצמה אדירה (יחסית) והאיכות מצויינת. לכרטיס B מחובר מגבר מקצועי 150W אליו מחוברים 2 רמקולים הנמצאים בחלק האחורי של החדר כאשר הם אחד על השני (מפאת חוסר מקום) והם מחוברים ב-MONO ממילא, העוצמה שלהם אדירה פי כמה מהעוצמה של המערך הקודם, אבל האיכות לא - חסרים המון צלילים אותם אני שומע במערך A ולכן אני שומע במערך B רק כשאני רוצה לשמוע ממש חזק ולא אכפת לי מהאיכות. אגב - בכל תוכנה כמעט ניתן לבחור באיזה כרטיס קול …

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. היי אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להקליט מהטלוויזיה ולהעביר קלטות וידאו למחשב (עדיף מסקאיי פיסי). בוידאו שלי יש רק COMPOSITE. בטלויזיה שלי יש COMPOSITE וSVIDEO.הכרטיס צריך גם לתמוך בויסטה. לא מדובר במחשב HTPC כך שהכרטיס לא צריך להיות LOW PROFILE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by Green,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה של NVIDIA N-FORCE 4 ויש לי גם creative Live! 24-bit בכרטיס נפרד רציתי לדעת איזה מהשניים עדיפים ? אני מחבר את הכרטיס לרסיבר על ידי 3 כבלים PL ל RCA2 לשימוש בסאונד 5.1 אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מערכת של רסיבר ורמקולים מאוד איכותית תודה רבה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by Roshos,

יש לי נגן די נחמד ששמו הוא קריאטיב רומבה אן איקס 512מגה בייט הנגן תומך עברית... אבל(תמיד יש אבל) הפוכה... יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? אני לא יודע מה לעשות כבר יש לי אותו שמונה חודשים אוטוטו ועדיין לא הצלחתי למצוא עדכון חומרה שמסדר את זה... אפילו לא רשמי אין... זה הנגן למטה אם מישהו מזהה ויודע שיש לו עדכון חומרה אז אני אודה לו אם הוא יירשום בפורום לינק... והאוזניות למטה הם זמניות היו קניתי את הקריאטיב ep630 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.