אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, צילמתי במצלמת וידיאו הביתית סרטון כרגע הסרטון נמצא בקלטת של מצלמת הוידיאו אני מעוניין לעלות את הסרטון הזה לאינטרנט אשמח באם יהיה אפשר להפנות אותי לאתרים שמסבירים איך לעשות את זה כמו כן אני רוצה לעשות אפקטים כלומר להוריד כמה קטעים מיותרים ולהוסיף כמה עמודים שיהיה רשום כמה מילים אשמח באם תוכלו להמליץ על תוכנות ולהפנות אותי לאתרים שמסבירים איך להשתמש בתוכנות הללו תודה לעונים דויד
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי איפוד 30GB אני רוצה לקנות אוזניות חשוב לי שהם לא יפלו והיו נוחות ואיכות סאונד סבירה (ווליום באס) אני ישתמש בהם בעיקר לריצה. כרגע 3 אלה עומדים על אפשרות בחירה: 1) האוזניות שאני חושב שהכי מתאימות - http://zap.co.il/model.asp?model_id=401876 - SONY MDR-Q23LP שהם אוזניות שנתלות על האוזניים דבר שאמור להיות נוח זאת לעומת 2 האוזניות הבאות שהם IN HEAR ודובר על כך שבפעילות ספורטיבית בגלל אפקט "המיקרופוני" שומעים כל רחש ורעש של החוט שזז באוזניים. 2)http://zap.co.il/model.asp?model_id=401055 - Sennheiser CX300 3) http://zap.co.il/model.asp?model_id=35860 - Sony MDREX51LP אשמח לתגובות מהירות :s05: תודה אביתר
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים (4 רגילים קטנים פלוס SUB אחד) המערכת היא DVD רגיל פשוט. אני רוצה לחבר אותם למחשב מה אני צריך לעשות . אני יודע כבר שמעתם על השאלה הזאת והרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהוא שיכול לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורת או חוות-דעת על המכשיר הזה. מישהו מכיר או יכול להפנות לביקורת עליו? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של המכשיר, בהנחה שאני יכול לרכוש אותו בכ-250 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אוקיי פורום יקר נתקלתי בבעיה שהרדיודיסק ברכב שלי יודע לקרוא רק פורמט wma אז אני צריך להמיר את קבצי הmp3 שלי לפורמט הזה... אמרו לי יש איזושהי תוכנה, אפשר לדעת מהי? ניסיתי כבר לצרוב בnero בפורמט audio ולא בפורמט mp3 ולא פעל, צריך את עזרתכם הרדיודיסק עלה לי יקר!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מעונייו לחבר גם את כרטיס הקול שלי וגם את הממיר הדיגיטלי שלי לאותה כניסה אופטית במערכת קולנוע ביתית. לשם כך אני זקוק למפצל או לממתג? (אין לי מושג באמת...) ואיפה אפשר להשיג דבר כזה? (מה שזה לא יהיה) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש לרכוש לאבי רמוקלים בכדי שיוכל לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בכיף. לקנות מחול אופציה אך אני לא מוצא שום דבר במחיר טוב/או שאזל. התקציב הוא די גמיש תלוי בתמורה למחיר אך לא יותר מ400-500. מעדיף סביבות 300 אם יש משהו נורמלי. ראיתי שיש כמה ללוג'יטק אבל לא רוצה לקנות לפני התייעצות. חשוב שיהיה סאב בכדי שהצלילים יופרדו, חשוב גם להדגיש שמדובר בחדר מאוד קטן אז לא צריך ממש רועש.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הרמקולים של PIONEER S-11 ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת בסכום של עד 1500 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
רציתי לברר בנוגע לרכישת די וי די הדרישות: קורא צרובים DIVX מקליט מחיר מקסימלי 300 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני מחפש מיקסר לשימוש ביתי עם שני ערוצים עד 350 ש"ח.... אפשר לחרוג עד 400 שקל אבל רק אם ממש צריך... תודה לעונים...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אם צריך תשם המלא אני אכתוב. . . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576885 אין לי מושג במסכים וכאלה. . . אם יש מסך, בתקציב של 7000-8000 טובים יותר, אז תנו המלצות =) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני צריך נגן DVD אחרי שהנגן שיש לי בסלון פרש לעולמו (מאז שהוא הגיע עשה לנו שטויות.... עכשיו הוא מת סופית....) ואני רוצה לקנות נגן חדש שקורא DIVX... כתוביות לא אכפת לי אם הוא קורא או לא אבל זה יתרון.... אני צריך אחד בעד 500 שקל ככה... אולי טיפה יותר... אני יודע שכנראה אני לא אמצע משהו איכותי בזה אבל זה מה שיש... דרך אגב אם יש משהו בדיוטי פרי במחיר הזה וזה יוצא יותר זול מהארץ אז אפשר גם משם (למרות שאני בספק אם יש משהו בדיוטי פרי שיצא יותר זול...)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בקרוב מכשיר וראיתי מביקורות שהו די טוב וגם ראיתי אנשים מהאתר שכתבו אליו ממזמן ורציתי לשאול אם יש פה לאשנים את המכשיר ואם יש אז בבקשה תנו לי קצת חוות דעת הנה לינק http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB135317=135389
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה ואם אפשר שמות של מקומות באזור חדרה נתניה שמוכרים בהם את האוזניות? ומה אתם אומרים על HD150 של סנהייזר ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת hyundai שקניתי לפני 4 שנים בערך בדיוטי פרי.. זה מערכת 5.1 שהרסיבר בתוך הדוידי...עכשיו שאני רואה סתם סרט מהאינרנט או סתם שומע מוזיקה רק השתי קדמיים והבאס פועל..ובסרטים דיוידי של 5.1 כל הרמקולים פועלים.. עכשיו יש אפשרות שכל הרמקולים יופעלו שאני שומע מוזיקה או רואה סתם סרט? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הX0530 גם לטלויזיה שברשותי.. באמצעות כבליפ או מתאמים מסוימים.. אשמח לקלב חוות דעות מאנשים שעשו את זה .. תודה מראש ליאור,
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
או קי קיבלתי CD הביתה מגרמניה הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע אותו ויש איזה שהוא הסבר בגרמנית אבל אני לא מבין מה רוצים ממני אז בבקשה כל היודי דבר עזרה בבקשה ac3 -> dts.wav die cd's z.b. mit nero brennen.f?r die wiedergabe ist ein cd oder dvd player mit digitalausgang und ein dts verstהker/receiver notwendig.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם, העניין שלי קצת מורכב אז אנא הקדישו את מלוא ההבנה שלכם לעניין זה תודה. ברשותי 2 כרטיסי קול המחוברים למחשב - A ו-B לכרטיס A מחובר מגבר 50W אליו מחוברים 4 רמקולים הנמצאים בפינות החדר וכל רמקול מופרד מהשני (סראונד...) זה המערך הרשמי שלי בו אני משתמש כמעט תמיד, העוצמה אדירה (יחסית) והאיכות מצויינת. לכרטיס B מחובר מגבר מקצועי 150W אליו מחוברים 2 רמקולים הנמצאים בחלק האחורי של החדר כאשר הם אחד על השני (מפאת חוסר מקום) והם מחוברים ב-MONO ממילא, העוצמה שלהם אדירה פי כמה מהעוצמה של המערך הקודם, אבל האיכות לא - חסרים המון צלילים אותם אני שומע במערך A ולכן אני שומע במערך B רק כשאני רוצה לשמוע ממש חזק ולא אכפת לי מהאיכות. אגב - בכל תוכנה כמעט ניתן לבחור באיזה כרטיס קול …
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
2500-3000 עדיף שיהיה כמה שיותר זול!!! 32 אינז' מטרה ליראות סרטים טלוויזיה חשוב שיהיה גם יפה תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי נגן די נחמד ששמו הוא קריאטיב רומבה אן איקס 512מגה בייט הנגן תומך עברית... אבל(תמיד יש אבל) הפוכה... יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? אני לא יודע מה לעשות כבר יש לי אותו שמונה חודשים אוטוטו ועדיין לא הצלחתי למצוא עדכון חומרה שמסדר את זה... אפילו לא רשמי אין... זה הנגן למטה אם מישהו מזהה ויודע שיש לו עדכון חומרה אז אני אודה לו אם הוא יירשום בפורום לינק... והאוזניות למטה הם זמניות היו קניתי את הקריאטיב ep630 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלוםם לכולם , אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים וטובים שזה 2 רמקולים וסאב , אני צריך המלצה לרמקולים שאיכות השמיעה בהם נקייה, חדה ופשוט טובה, הבאס חשוב לי אך גם האיכות ! ראיתי רמקולים עם סאב של חברת DIVOOM אך אני לא מכיר את החברה, מי שמכיר שיגיד לי בבקשה איך היא אם יש לה מוצרים איכותים וטובים! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-