עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eitanb3,

יש לי את הATP3 שזה שני רמקולים וסאב. החיבור מתבצע דרך הסאב למערכת. אם אני מנסה לחבר את הסאב מבלי שהרמקולים מחוברים אליו (באחד מהם יש את השליטה והבקרה) אז הוא לא עובד, האם יש דרך להפוך אותו לפאסיבי שכזה ושכן יוכל לעבוד? וככה אוכל לחבר כל אחד בנפרד...? תודה, איתן.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by deso,

מה עדיף? LCD או פלאזמה? איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד? מתי אתם חושבים שהמחירים יירדו בצורה משמעותית? איזה חיבורים יש לטלוויזיות הנ"ל? ומה בקשר לHDTV? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  3. יש לי כרטיס קול 4.1 שקיבלתי עם המחשב. ואני רוצה לחבר גם רסיבר וגם סאב אקטיבי. כל אחד ליציאה אחרת בכרטיס אך אחת מהיציאות אינה פועלת.. היציאה הירוקה פועלת אך היציאה השחורה מהכרטיס קול לא פועלת. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן התקנתי רוק בוקס אבל כמו מפגר לא עקבתי בדיוק אחרי ההוראות בשביל לעשות שהממשק יהיה בעברית ושיניתי שהממשק יהיה בעברית לפני שבחרתי את הפונט העברי ועכשיו הנגן מראה קוביות במקום עברית כי אין לו את הפונט ואני לא יודע איפה אני מוצא את מה שאני צריך בשביל לבחור את הפונט מישהו שיש לו H340 ורוקבוקס בעברית יכול לעזור לי? נכנסתי לתפריט בעזרת A-B עכשיו אני צריך שתגיד לי את הדברים הבאים איזה מספר ברשימה זה הגדרות כלליות איזה מספר ברשימה שאחריה זה תצוגה איזה מספר ברשימה שאחריה זה עיין פונטים ואז אני כבר אראה את הפונט UNIFONT תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by Internal,

yamaha rx-v430 ו 5 רמקולים 2 הפרונט גדולים pure acustic בכמה אפשר למכור את הסט או בנפרד?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by haimal2003,

שלום פורום HWZONE. אני רוצה לקנות LCD לחדר שלי וחשבתי על 32 אינצ' יש לי דוד שעבר לחברה של טלויזיות והוא אמר לי שהוא יכול להשיג לי את הטלויזיה הבאה FUJICOM LC3201 במחיר 3000 אלף שבזאפ המחיר הכי זול עומד על 3400 . עכשיו חבר שלי שמבין במחשבים ושאר מוצרי החשמל (בני-SubX) המליץ לי על ViewSonic N3240W עכשיו לשאלתי מה יותר טוב , האם השינוי ממש גדול ושווה 500 שקל , ורק לציין שדוד שלי עובד בחברה והוא אמר לי שכל בעיה קטנה שתהיה לי הוא יחליף לי בלי שום בעיה בחדשה מהשקית. אגב אני פתוח להצעות אם יש במחיר הזה משהו יותר טוב (3000~3500) ובגודל 32' תנו לי לינק וחוות דעת . להלן הלינקים : VIEWSONIC http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=581984 FUJICOM http://a.zap.co.il/model.as…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. אז ככה, לפני שקניתי ת'כרטיס הייתי שומע דרך כרטיס OB, ודווקא הייתי מסופק. הייתה לי בעיה שלא שומעים סאונד בישומים מסוימים (לא משנה כמה דרייברים החלפתי) אז החלטתי לקנות כרטיס קול פשוט. קניתי את הסאונד בלאסטר ו...יש בעיה קטנה שמציקה לי, אומנם עכשיו שומעים סאונד בהכל, אבל הסאונד עצמו לא ממש טוב. הקולות של הזמרים בשיר נשמעים קצת חלשים ונבלעים יחסית למנגינה שבשיר וגם יש אפקט קטן של "אולם", ואני לא מצליח לסדר את זה דרך האקולייזר של הוינאמפ כמו שצריך... מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by MagnuM_47,

יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. מה אתם אומרים על 2 הדגמים הבאים טושיבה 32av500 lg 32lg30 שניהם עולים 3790 שקל

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. אני אסביר בקצרה אני קונה עכשיו LCD 32" 32LG30R כניראה הדגם הנ"ל שימושי המערכת: PS3 מחשב טלווזיה וסרטים... אני מניח שאני צריך גם רסיבר עכשיו אני לא מבין בזה יותר מדי ואני יודע שיש מלא מבצעים כאלו של קומבואים רסיבר ורמקולים... התקציב כמו שאמרתי בין 1500-2000 אם נצטרך לחרוג תמיד אפשר אבל עדיף שלא גם ככה הLCD הזאת גומרת לי תכסף... ועוד צריך לקנות משחקים לPS המזדיין הזה הרבה כסף החרה הזה... באמת תודה מראש לכל עוזרים באשר הם D: אם צריך עוד פרטים שלא אמרתי אז תגידו לי... אגב השימוש הוא בחדר לא סלון משהו כמו 3X3 זה לפי העין לא מדע מדויק... אם אתם רוצים להמליץ גם על LCD גם אפשרי תקציב 3000 גג..

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזיית LCD לסבא וסבתא שלי, בתקציב של 3500 ש"ח בגודל של 37 אינץ'. קיבלתי הצעה לטלוויזייה של BEKO, אני לא מכיר אותם בתחום הזה (אני יודע שבתחומים אחרים הם בסדר גמור - מדיח כלים,תנור וגז) הסיבה שאני חושב על הטלוויזייה הזאת היא האחריות שאני מקבל עליה - 5 שנים אחריות מבית ישפאר!!! (הטלוויזייה תשמש אך ורק לצפייה בערוצי HOT דרך ממיר דיגיטאלי - לא יהיה שימוש במכשיר DVD או בקונסולה כלשהי), האחריות היא נושא שחשוב לי מאוד. יש למישהו נסיון איתם בתחום?או שיכול להפנות אותי לביקורות עליהם? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by yarinmishali,

אז ככה קניתי רסיבר ואני לא יודע איך לחבר אותו למחשב יש לי את הקבל RCF..... זה הרסיבר יש לכם באתר הזה גם את התמונה של המאחורה שלו,ככה זה יעזור למי שמבין בזה לעזור לי.. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RD6502&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !! ??? ??? ??? ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 20:44:30 אני לא יודע פשוט לאן לחבר את הכבל איפה לחבר אותו מאחורה יש חוט אדום וחוט לבן,ולבנתיים חיברתי סתם רמקול אחד

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by danyboy,

26" נראה לי הכי מתאים למרחק צפייה של 2.4 מטר. תוכלו להמליץ בבקשה על טלוויזיה מתאימה. השימוש הוא בעיקר לצפייה בכבלים ו DVD מדי פעם. חריגה מהתקציב רק אם הדבר הכרחי תודה לעונים. עריכה : חנות באזור חיפה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. טוב, אז מסתבר שm-audio הפסיקה לייצר את ה ozone וה ozonic... עכשיו אני צריך לשבור את הראש- אני צריך audio interface, לא חשוב מס' כניסות/יציאות (כל עוד יש לפחות כניסת XLR אחת וכניסה אחת לTRS עם Preamp (שאוכל לחבר אליו גיטרה ישירות ולהקליט). כמובן שלפחות 24bit/96Khz. הבנתי שעדיף חיבור firewire. ובנוסף אני צריך מקלדת שליטה, שתהיה ניידת (לא יותר מ49 קלידים). שיהיו מספיק כפתורי מידי אבל לא צריך לאבד את הראש. וכל זה בתקציב של 2000-2500 שקלים... יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. הי, אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מער…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by domuzy,

במחשב שלי מחובר לLCD ישירות עם HDMI והסאונד יוצא בSPDIF מכרטיס של M2A-VM של ASUS לרסיבר שמפצל את הסאונד בין 2 רמקולים קדמיים רצפתיים, שניים לווייניים אחוריים ועוד שניים סראונד+סנטר (אין סאב). סאונד עובר באופן רגיל, אך לא מספק. מבלי שהתקנתי חבילת מקודדים (כגון K-LITE), הסאונד נשמע (תלוי בסוג הקובץ המשודר) בסטריאו (שניים קדמיים בלבד). לאחר שהתקנתי גם את K-LITE וגם שיחקתי בהגדרות AC3FILTER, שמעתי באופן לא מוחלט בכל הרמקולים, כאשר הדבר לא נשמר. שאלותיי הן כאלו: האם קיימות הגדרות/אפשרות לשמוע בכל הרמקולים בכל הזמן (סרטים ומוזיקה)? אם לא, וזה תלוי בסוג הקובץ ובאיכותו - האם רק קבצי AC3 בסרטים ישודרו בכל הרמקולים? אתמול ראיתי איזה קובץ וידאו (לא AC3) שהסאונד בו היה נוראי (כמו דיס…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. ביקשתם לא לפרסם כאן מודעות למכירה, שזה מצויין, שמחתי לראות שיש מקום יעודי לכך. אך בטריידזון לא ממש ראיתי תחת איזו קטגוריה מצופה שאפרסם פרטי טלויזיה למכירה....? טלויזיית פיליפס 42PFL7404H. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. Started by jeyjey,

אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by zilbermm,

חשבתי על ה LENCO 3453 איך הוא? יש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2064921

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by sheff2k1,

רכשתי לא מזמן מחשב עם לוח gigabyte k8ns-939 nforce 3 ultra שעליו כרטיס קול alc850 realtek. כשאני מתקין את הדרייבר של רילטק, הסאונד נשמע נורמלי לחלוטין. כשאני מתקין את הדרייבר(האחרון) של נבידיה, הכל נשמע שונה לחלוטין(ולא בהכרח לטובה....להפך לפי דעתי ) וצלילים מסוימים נשמעים עם סאונד עיוות כזה...... מה שעוד יותר מוזר זה שלפעמים אותו צליל נשמע דווקא נורמלי, וכשאני משמיע אותו שוב(למשל הסאונד של ENTER באיסיקיו כמה פעמים רצוף)- הוא שוב נשמע מוזר מאד. פירמטתי כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי בין שני הדרייברים, התקנתי את הדרייבר של נבידיה על נקי, וזה עדיין אותו דבר...... מישהו נתקל בזה ויודע על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. אני לא כ"כ מבין בדברים האלה בכל מקרה השאלה שלי היא האם ישמעו בכל הרמקולים כאשר הכרטיס שלי תומך רק ב2.1? (אני מתכוון לקנות כרטיס חדש אבל בנתיים עד שאחסוך כסף) תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by Matan D,

שלום, 1. אני צריך אוזניות ( +מיקרופון מובנה) למשחק counter strike 1.6 התקציב הוא בערך בין 100-180 שיהיו איכותיות עם אחריות מינימום שנה 2. לפני מספר חודשים קניתי רמקולים 2.1 ובאחד הרמקולים השתבש משהו .. יש לי אחריות עליהם ורציתי לדעת אם בחנות שקניתי ממנה אני יכול לקבל זיכוי עליהם ולהוסיף למשהו יותר טוב במקום? תודה לכל העוזרים ! ! ! 8)

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. אני רוצה לקנות את האוזניות האלה אבל אני לא בטוח שהם יתאימו לנגן MP3 שלי....Iriver H320. אני רוצה לדעת עם האיכות שאני ישמע בהם תהיה מספקת...ובעיקר העוצמה כי הבנתי שלאוזהיות גדולות יש בעיה עם נגנים?....וכמה הם שוות בארץ.....

25. Started by qpalzm,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1519888 כדאי או לא?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.