עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Fighter,

sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  2. מחפש רמקולים בסביבות 350 רמקולים עם סאבוופר ושהיו 5.1 ערוצים ושישמעו טוב עדיף מישהו ששמע מהם או יודע טוב

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 עד תקציב של 600 שקל לא צריך יותר מ 256 זיכרון .. תודה..:]

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by ri0s,

יש לי מערכת 5.1 - Creative SBS 580 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14095&nav=2&listby=usage הבעיה שלי היא שהרמקולים באים עם כבלים מובנים בתוכם האחוריים 4 מ' והקדמיים 1.7 מ' המבנה הפיסי של החדר שלי דורש כבלים יותר ארוכים בשביל לסדר את המערכת כך שאני יוכל לנצל את מלוא האיכות שלה ואת הסראונד השאלה שלי איך אני יכול להאריך את הכבלים ? בעזרת "ניתוח" לחתוך באמצע ולהאריך בחוטי חשמל ? או אולי יש איזה מחבר נקבה לזכר - כי הכבלים זה פינים של זכר המתחברים לסאב.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לחבר שלי סאב נטו בלי כלום חוץ מהממברנה.[15 אינטש] עכשיו למיטב ידיעתינו צריך מגבר פנימי בשביל הסאב שיגביר את האות מהמגבר. איפה אני משיג כזה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Green,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה של NVIDIA N-FORCE 4 ויש לי גם creative Live! 24-bit בכרטיס נפרד רציתי לדעת איזה מהשניים עדיפים ? אני מחבר את הכרטיס לרסיבר על ידי 3 כבלים PL ל RCA2 לשימוש בסאונד 5.1 אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מערכת של רסיבר ורמקולים מאוד איכותית תודה רבה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. שלום ! ביום שישי אני צריך להיות אחראי לארגון המוזיקה באיזה מסיבה. עכשיו המוזיקה תנוגן דרך המחשב שלי . יש לי במחשב Audigy 2 אם זה משנה. כרגע הרמקולים היחידים שיש לנו זה מגבר גיטרה חשמלית, ומיני סטריאו. רציתי לדעת מה הדרך הטובה לחבר אותם למחשב ע"מ לקבל עוצמה ואיכות אופטימלית ומקסימלית. -האם לחבר מפצל ליציאת הקדמיים בכרטיס ואליו לחבר את המערכת ומגבר הגיטרה, או האם לחבר את המערכת ליציאה של הרמקולים הקדמיים ואת המגבר ליציאה של הרמקולים האחוריים (או להיפך..) ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by Roshos,

יש לי נגן די נחמד ששמו הוא קריאטיב רומבה אן איקס 512מגה בייט הנגן תומך עברית... אבל(תמיד יש אבל) הפוכה... יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? אני לא יודע מה לעשות כבר יש לי אותו שמונה חודשים אוטוטו ועדיין לא הצלחתי למצוא עדכון חומרה שמסדר את זה... אפילו לא רשמי אין... זה הנגן למטה אם מישהו מזהה ויודע שיש לו עדכון חומרה אז אני אודה לו אם הוא יירשום בפורום לינק... והאוזניות למטה הם זמניות היו קניתי את הקריאטיב ep630 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. Started by shaharo,

שלום אני צריך המלצה לנגן MP3 Flash שישמש לי כזכרון נייד , שיהיה קטן , זמן סוללה מרבי, רדיו + הקלטה מהרדיו.. ואם אפשר תמיכה בפורמטים רבים. תקציב לא משנה .. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  10. יש לי iPod Touch 2ND ואני רוצה לקנות להם אוזניות איכותיות. אז ככה.. המאפיינים שצריכים להיות. -אוזניות קשת -אטומות מפני הסביבה -שלא ישבו על כל האוזן אלא על חלקה בסגנון של px -מוזיקה מועדפת - היפ הופ,טראנסים ורוק -שהיו יפות אני הרבה בחוץ... -שיבינו מילים גם ולא רק המוזיקה עצמה ד"א שמעתי בpx100 ולא הייתי מרוצה. האיכות טובה אין ספק אבל הקטע שזה לא אטום שיגע אותי. יש המלצות?.. עריכה: מה אתם אומרים על וHD212וSennheiser וhd202.. מה ההבדל בינהם ולמה ה212 עולות כפול? לפי מה שהבנתי שתיהם טובות מאוד בבאס אבל מה אם בא לי דודא לרוק?!? זה משמעותי?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב... דיי דחוף, תודה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by Guns AND Moses,

מחפש נרתיק לנגן שלי (IRIVER H320)....הוא נשרט בלי הפסקה בלי נרתיק אז אם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו קייסים לנגן שיתן לי פרטים...

13. Started by ukzz,

שלום לכולם קיבלתי סאב וופר מסוג המילטון ואני לא יודע משהוא פשוט ביותר איך מחברים אותו לרסיבר שיש לי? אז הנה הפרטים ואם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד יש לי רסיבר של קנווד ויש ממנו יציאה אחת שרשום עליה סאב זו יציאה של rca (אם אני אומר את זה נכון) ובסאב יש לי 6 כניסות שרשום מעליהם input והם מחולקות על פי רמקולים שונים (מרכז שמאל ימין וכו) וזה גם חורים של rca. ומתחת עוד 6 חורים להכנסת חוטים שרשום מעליהים output והם גם מחולקןת לרמקולים אז מה לעשות? בחנויות ראיתי רק כבלים עם שתי יציאות בכל צד וברסיבר יש רק יציאה אחת. האם צריך לחבר את זה למקום אחר ברסיבר ? או שאולי מספיק חיבור אחד לסאב?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לרכוש מערכת קולנוע ביתית שתהייה מחוברת למחשב... שמעתי שצריך מסך שתומך באפשרות "NR" ע"מ לדאוג למסך חלק וחד של תצוגת מחשב.. איזה מסך עדיף- LCD או פלזמה? ואני גם לא ממש מבין בסראונד עם מכשיר המגבר של הרמקולים (לאן הם מתחברים וכו') אני אשמח להסברים, דגמים והצעות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. אני רוצה לקנות את האוזניות האלה אבל אני לא בטוח שהם יתאימו לנגן MP3 שלי....Iriver H320. אני רוצה לדעת עם האיכות שאני ישמע בהם תהיה מספקת...ובעיקר העוצמה כי הבנתי שלאוזהיות גדולות יש בעיה עם נגנים?....וכמה הם שוות בארץ.....

16. הוא איכותי או לא?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  17. יש לי TV OUT מהכרטיס מסך של רדאון 9200 . הTV-OUT מחובר לוידאו, עכשיו יש לי בעיה עם סאונד, רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לחבר את הסאונד של המחשב לוידאו(LINE IN של הודאו) דרך חיבור RCA (האדום הזה).? בתודה manor

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. Started by mtnm,

היי אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 שח - 45 דולר. אני אומר בדולרים כי יש לי חברים שגרים בארה"ב והם יכולים לקנות ולהביא לי לארץ. יש לי כרטיס קול פשוט שבא אם הלוח אם. אני משתמש באוזניות במחשב כל הזמן ולכל דבר: שירים משחקים סרטים. חשוב לי שתיהיה האיכות הכי טובה שאפשר במחיר הזה. כמובן אני מעדיף כמה שיותר נוח. עד עכשיו היו לי אוזניות קשת סגורות שיושבות על האוזן והם היו לי נוחות אז אני מניח שמשהו מאותו סוג יהיה גם טוב. איזה אוזניות אתם ממליצים ואם אפשר גם קישור לאתר שמוכר אותם, כמו שאמרתי אם זה יותר זול אז מארה"ב. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by fffSSS,

1) יש לי דיסק dvd שיכפלתי איזה סרט... בשביל ליראות את הדיסק בDVD עכשיו הלכתי לחנותואבא שלי שיכפל מי קסטא לדיסק DVD עכשיו במחשב רואים רק 50-60 אחוז מי הסרט אבא שלי הלך לחנות אמרו לו שהדיסק תקין אז דוד שלי אמר לי תבי את הדיסק אני איבדוק אותו בDVD (של הטלוויזיה) אז רשום NO CD ב2 הדיסקים אז זה אומר שהDVD שלו לא תומך בדיסק לא? עכשיו בDVD שלי רואים איזה 50-60 אחוז מי הסרט ואז זה רושם סיום הסרט.. אז זה אומר בטוח 100 אחוז שזה בעיה בדיסקים איך שהם העתיקו? יש לי את התוכנה אזות אולי התוכנה לא טובה?יש תוכנה יותר טובה? PowerDVD Version 5.0.1130-Deluxe 2) עם אני צורב סרט לדיסק רגיל (לאדיסק DVD) אז אפשר לראות את הסרט בDVD של טלוויזיהי?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. טוב מכיוון שבפורום מפרטי מחשב לא ענו אז אני מאמין שכאן אני אקבל את התשובה..... טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב (לא כולל מסך!).. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים אבל לא חייב כלל אם לא עומד בתקציב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by ramf,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס קול sound blaster live של חברת creative ומערכת רמקולים הקפיים מאוד זולה. המערכת מורכבת מרמקול מרכזי ומעוד 4 רמקולים הקפיים - כאשר 2 מתוך ה 4 מחוברים ביניהם בחוט אחד והשניים האחרים נפרדים. ברמקול המרכזי יש 3 כניסות (IN) ו 3 יציאות (out) כאשר 2 מתוך כל 3 מתאימות לרמקולים הנפרדים והיציאה השלישית קטנה יותר (כמו של אוזניות) ומתאימה לצמד הרמקולים שמחוברים יחדיו. בנוסף יש לי כבר כמו של אוזניות כאשר ב 2 הצדדים הוא "זכר". אני זקוק לעזרה - כיצד מחברים את הרמקולים הללו לכרטיס הקול ? האם אני מנצל ככה את הכרטיס כראוי או שאני זקוק לרמקולים שמתחברים ל 2 היציאות בכרטיס קול ? האם ניתן לחבר את הרמקולים ההלו לכרטיס קול רגיל ? תודה מראש, רם

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by IGk,

צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. עשיתי את כל הפעולות נכון, ומשום מה התמונה בטלוויזיה עדיין נשארת שחורה בעיקר ולפעמים מריצה את התמונה שעל המסך בטלוויזיה בירוק כחול אדום ,וגם ברקע הרבה שחור, במהירות ובטשטוש מוחלט שלא ניתן לראות כלום , מישהו יודע אולי מה הבעיה? :\

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by zxcv12,

אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. המסך הוא 32a450 חיברתי אותו למחשב בNR איך אני מכייל אותו? אין לי באפשרות לכייל חדות וצבעים בחיבור NR. איך אני מכייל כמו שצריך מהמחשב? התכנים עם HD אך ורק. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים