אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש היום ומחר מבצע 50% הנחה על הרבה מוצרים באתר של זאג וחשבתי לרכוש את האוזניות שלהם. מישהו יודע איך הם? האם הם יהיו נוחות לריצה? http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש אוזניות אלחוטיות לשימוש עם טלויזיה וxbox. לא חייבות להיות באיכות הכי גבוהה שיש. מחפש משהו באמצע בין יקר רצח ומעולה ובין זול ושווה ל*****. דבר חשוב נוסף, הייתי מעדיף לקנות אותן בארץ, ולא להזמין מחו"ל. אשמח לקבל המלצות.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד איכותיות, שישמשו אותי לגיימינג ומוזיקה בעיקר. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים שנראים לי טוב לפי הסקרים / חוות דעת: Tritton AX Pro Dolby 5.1 700 ש"ח יש להן ציונים מדהימים ורק ביקורות טובות.. סראונד של 4 ספיקרים בכל אוזן.. Razer Megalodon 7.1 Gaming 680 ש"ח די התאכזבתי מהציונים שהביאו להן ביחס למחיר.. אבל רייזר ידועה בתור חברה שאף פעם לא מאכזבת. ROCCAT Kulo – Virtual 7.1 USB Gaming 350 ש"ח לא רואים עליהם / שומעים עליהם כמעט בשום מקום.. אולי כי הן די חדשות? מה שכן הצלחתי לדלות זה מעט ביקורות טובות ודיבורים שרוקאט היא חברה טובה. steelseries 7h 450 ש"ח אשמח לתגובות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הרמקולים של PIONEER S-11 ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת בסכום של עד 1500 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום הLCD הנ"ל מופיע במבצע של גרופון , 3100, זאת טלויזיה 40INCH ועוד כל מיני פרטים נוספים סטנדרטיים. שאלתי היא האם היא משתלמת ? לא הצלחתי למצוא אותה בשום ביקורת שלא להגיד שהיא לא נמכרת כבר בכלל... לפחות לפי מה שמצאתי באינטרנט... גם באתר של TOSHIBA לא הצלחתי למצוא אותה. אשמח למידע עליה. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Toshiba/427953
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
אחים שלי אני מיואש כבר כל אחד אומר לי משהו אחר אני כבר לא יודע מה לעשות... יש לי אולפן בייתי קונדנסר של סיטרוניקס שאני מבסוט ממנו,כרטיס קול פיירבוקס של פרסונס.. אני מעוניין במוניטורים עד 3000 שקל במקסימום,אין לי אפשרות ליותר מזה... כמובן שיהיו אקטיביים.. השימוש הוא יצירת מאסטרינג ומיקס ההתלבטות היא כמה אינץ ליקנות..,יש כאלה אומרים 8" יש כאלה אומרים 5".. החדר לא אקוסטי.. חוץ מהתקרה.. והינה סקיצה של החדר.. כמובן שאני יושב בין רמקול A לרמקול B,המרחק שלי הוא מטר מכל רמקול בצורת משולש http://up352.siz.co.il/up3/1jodzzkkidmd.jpg תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, בשל קצב התקדמות מהיר של הטכנלוגיה וקצב התעדכנות איטי שלי לנעשה בה אני ניצב מול מספר שאלות ואודה לסיוע מצדכם. רשימת ציוד בסיסית (אין תקציב לשדרוגים בעתיד הנראה לעין פרט לסעיפים 8 ו-9): 1. רסיבר JVC מדגם RX-7012VLS (מפרט). 2. מסך LCD בגודל 32" של HISENSE (זה מה יש חברים, התקבל בירושה - מפרט). 3. סאבוופר Marantz שם הדגם לא ודאי (אין ציון ע"ג הסאב, אין זיהוי ודאי באינטרנט - מאוד מזכיר את ה Marantz Sw 2400 250W רק בלי צלעות הקירור מאחור). 4. זוג רמקולים רצפתיים של Jamo מדגם Studio 170 5. זוג רמקולים רצפתיים של Peerless מדגם Magic 6: 200 watts r.m.s, sensitivity 92db, frq range 28hz-22khz, imp 8 ohm זוג רמקולים אחוריים מאותה משפחה ורמה (נמוכה). 6. נגן DVD ש…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות שבוע הבא את הASUS XONAR ESSENCE STX ויש לי מיקרולאב סולו 6C אני חושש מאוד שאני אבזבז סתם כל כך הרבה כסף למרות שבפורומים בחו"ל אני רואה שכולם אומרים שזה עולם אחר לגמרי ואין מה להשוות. חיברתי את האייפוד טאצ (דור שני) והמחשב ביחד לרמקולים (יש 2 כניסות), וניגנתי את אותו השיר בדיוק באותו הזמן. שניהם על ווליום מלא ועל העוצמה שלטתי רק מהרמקולים ככה שלשניהם הייתה גם בדיוק אותה העוצמה. כשקפצתי בין המחשב לאייפוד לא היה ממש שום הבדל שבעולם בצליל. אני עכשיו מתחיל די לחשוש, כי מצד אחד ידעתי שלאייפוד יש יציאה שנחשבת ברמה מצויינת ומצד שני יש לי לוח P55M-UD2 שדווקא אמור להיות לו כרטיס קול גרוע, ואני לא שומע ביניהם שום הבדל. אז יתכן שהם אכן אמורים להשמע אותו דב…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
במסגרת בדיקות לפני קניית 32" חדשה לחדר השינה נתקלתי במסך הנ"ל שלפחות מבחינת תכונות על הנייר מספק את כל מה שחיפשתי ובנדיבות, בעיקר הסקארט ושאר החיבורים והאחריות לשלוש שנים http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7741861 לדוגמה. הבעיה העיקרית שכנראה בהיותו חדש מאוד כאן, מספר חודשים, לא הצלחתי למצוא שום ביקורת עליו או דעות משתמשים או יותר מוזר כל הודעה של מאג שמתייחסת אליו. אפילו בזאפ הוא לא מופיע. גם מקום לראות אותו בתצוגה עדיין לא מצאתי. עקב זאת אני קצת חושש לבצע רכישה למרות שגם המחיר שקיבלתי הוא אטרקטיבי ביותר ביחס למסכים עם נתונים דומים. האם למשל הסקארט הוא RGB מלא? זה לא מופיע כלל במפרט. דיברתי עם טכנאי בחברת אמטל מספקת האחריות ולא הצלחתי לשמוע ממנו…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי סטרימר לפני כמה שבועות של xtreamer הדגם עם הצלעות קירור. אחי נדלק מהעניין של הסטרמרים והוא גם רוצה. הוא מצא ביד 2 מכשיר של פוקפורן A200 מה לדעתכם עדיף? אני מרוצה מה- xtreamer אבל הפוקפורן גם מוכרים וטובים. מה שהכי חשוב הוא שתהיה תמיכה בעברית והרצת סרטי FHD. עם הפוקפורן עדיף מה מחיר מומלץ ליד 2 שלו?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי נגן ipod touch והאוזניות שלו (שהיו גם ככה גרועות) נשברו פרטים על האוזניות שאני רוצה לקנות מוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF51EF0150AA001 התקציב שלי הוא 250 ש"ח (אפשר לחרוג עד ל300) , יש לכם המלצה לאוזניות יותר טובות? אפשרות אחרת זה cx300: http://store.idigital.co.il/ipad-accessories/earphones/avznivt-sniizr-tvk-havzn מה עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, לאחר תקופה כבר שאני פשוט סובל מהאוזניות "אין איר" שלי החלטתי לעבור לאוזניות קשת קלילות. אז ככה, רוב הזמן אני שומע מוזיקה מהאייפון שלי ז'אנרים בדרך כלל זה היפ-הופ אלקטרוני האוס וקצת קלאסיקות, בכל מקרה הדגש הוא בדרך כלל על הבאס. הנוחות משחקת פה פקטור גם כן, אני מסתובב גם עם האוזניות בחוץ אז עדיף שהם לא יחממו את האוזניים יותר מדיי(אבל אני מבין שאי אפשר להנות משני העולמות. התקציב שלי הוא בין 250-350 ואני דיי גמיש, אבל לא חושב שיש צורך להשקיע מעבר לזה. אז אחרי חיפוש קטן שעשיתי באינטרנט היו הרבה המלצות אז האוזניות הבאות: PX-100 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={10150FF6-A141-4CA8-B8D…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך להכין וידאו למחר למקרן ואני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות אותו. מדובר ב benq mp515. כתוב שהרזולוציה הטבעית היא 800*600 והמקסימלית היא 1600*12003 ועוד משהו שאני לא יודע זה כמה FPS צריך להיות (25/29.97/30/60/59.97/24 וכו'..) אשמח לתשובה (דחוף להיום). תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אחי משחק הרבה משחקי רשת וכו׳ והיה לו יומולדת לפני כמה ימים והוא משתחרר עוד חודש ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות אחרי שלא מצאתי שום דבר שימושי אחר לקנות לו... בקיצור התקציב הוא באיזור ה500, אין בעיה להזמין מחו״ל, לשימוש מוזיקה ומשחקים בעיקר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך PL כי אין כניסת XLR במצלמה, ואני לא רוצה להשתמש במתאם מכיוון שאז המקרופון לא מקבל פאנטום (48). בקיצור, מקרופון דינאמי שלא דורש פאנטום. עד 500 ש"ח. אפשר גם מ-eBay. (ואולי עדיף...) יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה קיבלתי במתנה את הרמקולים הנל (X230). קודם כל האם הם טובים? העניין הוא שאחד הרמקולים (השמאלי אני חושב, זה ששולט בעוצמה ובכיבוי/הדלקה) לא עובד. הגברה והנמכה עובד, הדלקה וכיבוי גם עובד, הכל עובד רק לא משמיע צליל. בדקתי, וזה לא בעיה ברמקולים עצמם. חיברתי לרגע כבל מהמערכת לרמקול וזה עבד. לא ראיתי שום נתק בכבלים.. יש רעיונות? האם שווה לשלם בשביל לתקן אותם?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לאחרונה מיקמתי מחדש את הסולו 6 שלי, יש שיפור גדול אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את בעיית הבס אצלי. אז ככה- הבס יוצא די מרוח ומוגזם בתדרים הגבוהים יותר ולפעמים לא מספק (תוף באס נשמע חסר נפח ומת וגיטרה באס מגמגמת בין תדרים כלומר רק בחלקם שומעים) או חזק מדי בתדרים הנמוכים יותר (גיטרה בס מהדהדת בתדרים הנמוכים מאוד, אני מניח שכאן זה כבר תלוי בהקלטה) הוא מאוד מעייף את האוזן. כרגע המיקום הוא ככה https://picasaweb.google.com/101482066480014312009/Pics#5618797340962027586 את המרחק מהקיר האחורי ניתן לשנות ושיניתי די הרבה (בין 30 ל50 CM), אבל אני בכל זאת לא מצליח להפטר מהבעיה, הרמקולים מוטים מעט לכיוון עמדת ההאזנה אם זה משנה. איך אני יכול לגרום לבס להמרח פחות ולהיות מדויק יותר? ושל…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני אספר בקצרה. הזמנתי CX-300II מפנדה, אחרי 10 ימים אמרו לי שאין הזמנה מהיבואן. האם זה נכון והגיוני להודיע אחרי עשרה ימים שלא בוצעה הזמנה עקב תקלה מונפצת ? לדרוש פיצוי ? משהו? ולעניין היותר חשוב. איזה אוזניות אני קונה במקום ואיפה? אשמח לשמוע על חנויות שלא ידועות כמוכרות זיופים. תודה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב אני קונה מסך טלוזיה ואני רוצה לצרף לו מערכת קולנוע ביתית בעלות של 12 אלף שקל רוב האזנה נעשת במשחקים מוזיקה וסרטים אני רוצה לקנות לא משולוב אלה לבחור רצפיתים סנטר אחורים מגבר סאב וופר תודה לעוזרים. יש לךי עוד בקשה יש לי חבר שקנה תמסך D8000 65 גודל שקנה בBH עלה לו 5500 אלף דולר+מס מעמ +משלוח התקציב הוא 25 אלף דולר( זה לא ספאם עם אתם חושבים שזה ספאם על תגיביו סתם מי שמאמין לי שיתן לי הצגעה שמעתיח על BW802D שעולה 5500 אלף דולר
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למישהו יש מידע על הכרטיס הזה? AVerTV CaptureHD Aver Media לפי מה שראיתי הוא עולה 550 ש"ח ובעל תמיכה בHD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות לשימוש בסקייפ ומוזיקה ושיהיו נוחות לשימוש להרבה זמן (3 שעות+) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-