אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי כ.מסך 260GTX, ודרכו אני מחבר ב HDMI ל LCD. על מנת שאוכל לשמוע דרך הטלוויזיה אני צריך לשנות בהגדרת השמע לבחור ב DIGITAL OUTPUT כ DEFAULT ואז ה HDMI בעצם מעביר את השמע. הבעיה היא, שאני רוצה לחבר בו זמנית גם את הרמקולים לכרטיס קול, אבל כשה DIGITAL OUTPUT הוא על DEFAULT אי אפשר לשמוע מהרמקולים ואם אני מחזיר חזרה את המצב אז אני אשמע רק דרך הרמקולים ולא דרך ה HDMI. איך אפשר לעשות ששני ההתקנים יוציאו שמע?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קיצר יש לי Inspire2500 אז אפשר לתלות אותם על הקיר כדאי? זה ייתן שיפור בשמיעה?, ומה הגובה המומלץ שהם יעמדו מהראש שלי? ספאסיבה,תודה,דאנקה,תנקיו,שוק ראם
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
מתלבט בין כמה אוזניות עד 250 ש"ח אני מעוניין באוזניות גדולות, שמכסות את כל האוזן. הדגמים שנראו לי טובים הם ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× Thermaltake Tt eSports Shock Spin ׳©׳—׳•׳¨ ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Electra ׳©׳—׳•׳¨ באג מולטי סיסטם AKG לא בחרתי בגלל הביקורות לגבי הלחץ שהן מייצרות... אם העלה את הסכום האם יהיה הבדל? ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Carcharias XBOX/PC ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× CM Storm 5.1 Sirus S *אני קונה באילת ולכן אם ניתן לבחור מהחנויות שפרסמתי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי אוזניות אלחוטיות מסוג XIAOMI אני מעוניין להשתמש בו בעת פעילות ספורטיבית ע"ג ההליכון ושימוש במולטימדיה של ההליכון להעביר הזמן לצורך זה נדרש לי איזה אביזר מסוג דונגל כל שהוא שיתאים עצמו לאוזניות בעת חיבורו להליכון בכל פעם שמתחברים אשמח להדרכה והכוונה בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע המלצות או ההפף,על הרמקולים העלה.! הם די חדשים. תודה לכולם. :xyxthumbs 330
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו המיקרופון שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי 2 מיקרופונים שונים ובדקתי שהם תקינים על מחשב אחר. יש לי windows xp 64 bit בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
למישהו יש את המכשיר? איך הוא? אני יכול להשיג אותו ב250 דולר, זה 20GB אישית לא איכפת לי ממראה, אני מעדיף פונקציות ושימושיות (אני מעדיף לדוגמא iRiver מiPod)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
באלי טלויזיה לחדר ואמרתי אם כבר אז לקנות שתהיה מחוברת למחשב באופן קבוע וככה גם אשחק במחשב והראה סרטים וכו'.. מה חשוב לי - קודם כל איכות. מראה אסטטי. FHD כבר אמרתי.. וחיבור למחשב - עכשיו הקטע שאין לי יציאה של HDMI (בנתיים) אז כנראה שזה לא יהיה באיכות הכי גבוה מה שכן רציתי להיות בטוח שגם עם חיבור רגיל (אם יש DVI זה מעולה אבל לא ניתקלתי עדיין) אני אוכל לצפות בתכנים של FHD.. מחיר - עד 3000 שקל. מצד שני אני לא לחוץ לקנות ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לי לחכות שהטלויזיות LED יהיו יותר בשוק אולי תהיה ירידת מחירים ואוכל בתוספת לא גדולה לקנות אחת.. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב נייד (רצוי ניידות). במחיר של עד 300 ש"ח. רצוי איכות שמע גבוהה. אני יכול לקנות בחו"ל גם, הבנתי ששם יותר זול. האם תוכלו להמליץ לי על מוצר/ים (אני לא ממש מבין בנושא). בציפייה לתשובה, אוריין
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 5.1 למחשב בתקציב של כ- 1300 ש"ח (גמיש). שימוש: 50% למשחקים, 40% לסרטים ו- 10% למוסיקה. עדיפות לרמקולים המתחברים לכרטיס קול (לא USB), בעלי כניסה לאוזניות ובעלי שלט (לא חובה אלחוטי). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות jaybird freedom 3. כשאני מחבר אותם לטלפון הם עובדות בסדר גמור ושומעים טוב. הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותם למחשב ככה שיהיה אפשר לשמוע מהם מוסיקה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי השבוע מחשב התקנתי אותו ואני לא מצליח להגדיר את הכרטיס קול השאלה איך אני יודע איזה דריוור לכרטיס קול להוריד מהאינטרנט איפה רשום הסוג של כרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלומות, אני רוצה לדעת משהו בנוגע למערכת Logitech Z-5500 - 5.1 Digital נגיד ויש לי כרטיס קול כמו Audiophile192 של M-Audio ואת המערכת הנ"ל אני יכול לשמוע בסראונד גם דרך היציאת AC3 של הכרטיס ? או שזה לא יעבוד ויהיה רק סטריו ב5 רמקולים ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נמאס לי מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם, הוא לא מקליט לי סאונד והדרייברים שלו פשוט גרועים ברמות שאני לא יודע איך לתאר (לפחות הדרייברים של הXP, של ויסטה עובדים מעולה ) אני מחפש כרטיס קול בתקציב הכי נמוך שאפשר שיהיה בערך ברמה של מה שיש לי עכשיו מובנה. והכי חשוב, שהדרייברים שלו יעבדו כמו שצריך. Audio Adapter Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller SoundMAX HD audio
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים 4.1 (4 קטנים וסאב) הרמקולים מחוברים למחשב עם 2 כבלים PL קטנים... יש לי כרטיס קול OB עכשיו השאלה איך אפשר לעשות ככה שהוא יפצל את המוזיקה/סרטים שאני מנגן לכל הרמקולים ולא רק ל 2? לפני זה היה לי XP והייתי מגדיר בהגדרות שיש לי 4 רמקולים והייתי מדליק סרט ( לא משנה איזה) בתוכנה KMPLAYER והוא היה מנגן לי את כל הסרט בכל הרמקולים ( לא סראונד בלי אפקטים פשוט היה מפצל את הסאונד לכל הרמקולים) לאחר שעברתי ל WIN7 אחרי ההגדרה זה לאעוזר במיוחד אז עכשויו השאלה עם איזה תוכנה או פלאג אפשר לסדר את הדבר הזה? אם גם כל הדברים יתנגנו ב כל הרמקולים זה עוד יותר טוב תודה...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה עם כניסה אחת של HDMI, עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בשביל שאוכל לראות כמו שצריך על מסך גדול. הבעיה היא כזאת, יש חיבור אחת והאם קיים מפצל HDMI? ראיתי מספר מפצלים בeBay אבל אני לא יודע אם הם פועלים הפוך ממה שאני רוצה. יש מפצלים שמחברים למכשיר שמוציא וידיאו ל2 מסכים, מה שאני מעוניין זה כמובן הפוך - חיבור 2 מכשירים שמוציאים וידיאו לטלוויזיה אחת. בטלוויזיה הישנה (שלא היה לי HD) הממיר היה מחובר בS-VIDEO לטלוויזיה והמחשב היה מחובר עם DVI. עכשיו בטלוויזיה החדשה יש לי רק חיבור HDMI אחד ואני מעוניין להשתמש בו בממיר (אהמ*מודניאל*אהמ) אלא אם כן יש לכם שיטות אחרות שאני יוכל להשתמש בהם, יש לי אפשרות להזמין דברים דרך EBAY... רק שלא יגיע לעשרות דולרים.. …
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מי מייבא בארץ את הפיוצר סוניקס? אני מדבר על הדגם custom.....
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש באפשרותי להשיג את ה DT-990 שלהם במחיר דיי זול. בארץ הם עולים הבסביבות ה 1000 שקל
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אפשר ביחד אבל זה עולה הרבה כסף.. אפשר גם בנפרד אבל משהו טוב מנסיון שלכם
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, החדר שלי הוא דיי מלבני.ארוך וצר.(מטער שאין לי תמונה אז פשוט ציירתי את זה ..) http://img440.imageshack.us/img440/4775/95528436pz7.jpg יש לי כשישה רמקולים (גדולים) כאלה של מערכות סטריאו. בינתיים הסידור שלי הוא ככה: 2 רמקולים מתחת לספריה הגדולה (אחד צד ימין ואחד שמאל) 2 רמקולים משמאל לספריה הקטנה , ועוד 2 רמקולים מעל לארון . האם כדאי לשנות את הסידור בצורה כלשהי שישמע יותר טוב האקוסטיקה בחדר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים בעיקר לסרטי HD ופחות למוזיקה, הם יוצבו בחדר בגודל של 4X4 מטר, התקציב כאמור, עד 1000 שקל. כרגע האפשרויות מבדיקה קטנה באינטרנט הם: MicroLab X23 מחיר 950 שקל MicroLab FC861 מחיר 800 שקל אך לדעתכם הרמקולים יתפקדו בחדר בגודל כזה ובכללי אך הם? יש לציין שאני מאוד אוהב סאונד ובס חזקים בצפייה בסרטים (בעיקר פעולה). אם יש לכם המלצות אחרות, אני ישמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אחרי כ-3 שנים של שימוש באוזניות סנהייזר cx300, אוזנייה אחת החליטה לשבות והפסיקה לעבוד... בזמנו רכשתי אותם בכ- 350 שקל.. אני מחפש זוג אוזניות חדש, במחיר של עד 300 שקל.. אם זה עוזר להמלצה לדגם אז הסגנון שירים שאני שומע דיי אחיד,על קצה המזלג: פינק פלוייד, ליאונרד כהן, ביטלס, רדיוהיאד ועד רוק ישראלי... מזרחית וטראנסים אני לא שומע. הבנתי שיש כמה דמים מומלצים במיוחד כמו ה Monster Turbine וה- Head-Direct RE0. אשמח לשמוע על המלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר אז מה טוב (חבר חוזר מארה"ב בעוד כמה ימים..) http://cgi.ebay.com/Head-Direct-RE0-Earphones-/260513059120?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3ca7c9d130 Head-Direct RE0 ב80 דולר. http://cgi.ebay.com/Monster-Turbine-High-P…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש מסך של כ26 אינץ' בעל איכות תמונה גבוהה (מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וDVD) שיש לו חיבור גם לscart (בכדי לחבר אליו את הממיר של HOT) ועדיפות לרמקולים מובנים טובים יחסית התקציב הוא כ2000-2500 שקל. יש לי בנוסף מספר שאלות,האם כרטיס מסך ישן radeon 9500 pro 128mb יציג את אותה איכות תמונה\סרט כמו שיציג כרטיס מסך חדש ועדכני על גבי המסך lcd שאקנה? (בדגש על סרטים באיכות HD וכו' שבהם איכות התמונה הוא נושא יותר רגיש מאיכות dvd רגילה). האם המחשב שלי (מפרט בצד) מספיק בשביל לצפות בסרטים באיכות HD או שצריך מעבד חזק יותר\זכרון נוסף? ושאלה אחרונה וקצת מוזרה אולי אבל בכל זאת,האם אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך (עשיתי עדכון לביוס שלו והפכתי אותו לradeon 9700 pro כי נעלו את ה…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-