עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by diabolo,

אני מחפש 2 אוזניות 1 הוא אוזניה כפתור לא in ear עד 200 שח סמתי עין על Sennheiser MX760 אבל אין לי מושג איך הם. אני שומע בעיקר היפ הופ אז תעזרו לי לבחור אוזניה אם באסים טובים 2 אוזניה קשת תקציב 200 שח יש לי כרגע את האוזניה hd 201 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב עדיפותSennheiser שגם היא תהיה אם באסים טובים ועוד שאלה קטנה אתם מכירים אתר שמוכר הרבה סוגי אוזניות? (אני מעדיף לקנות בחול אם זה יותר זול) תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by eranRohatyn,

אני עדיין לא סגור על רמקולים וכ קול בייחוד לסרטים עד 100 דולר מUS

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by אליאור,

שאלה למבינים שביניכם, אנא הגיבו רק אם אתה יודעים על מה אתם מדברים. מה עדיף מערכת ראש Plantronics DSP-500 או מערכת ראש Plantronics .Audio 90 וכרטיס קול Creative Audio PCI? בתודה מראש, אליאור.

4. לפני שבוע קניתי מחשב חדש, חסכתי קצת על הכרטיס שבא אונבורד על nf7-s2g. בניסיונותי הכושלים לחבר אותו למערכת סטריאו, הצלחתי לקצר את הכרטיס שעל הבורד המחשב משמש המון לצורכי מוזיקה וממש חשובה לי האיכות משום שיש לי אוסף די גדול של מוזיקה על המחשב. השאלה שלי היא כזאת: א. האם יש הבדל מהותי בין כרטיס קול בינוני (Creative live 5.1) לכרטיס טוב יותר (maya audiotrak 5.1) מבחינת הסטריאו? (אני עובד עם רמקולים של מערכת סטריאו) ב. האם שווה כרטיס קול טוב בא עם הגברה בסיסית טובה יותר? (מה שיחסוך ממני את הצורך לחבר אותו למערכת, למרות שכבר הבנתי איך) ג. האם כרטיס קול טוב יותר יוכל לתת דגש טוב יותר מבחינת הריאליזם של הסאונד או שזה תלוי בעיקר ברמקולים? לדוגמא, דרך מערכת סטריאו שומעים אומנ…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by mtnm,

היי אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 שח - 45 דולר. אני אומר בדולרים כי יש לי חברים שגרים בארה"ב והם יכולים לקנות ולהביא לי לארץ. יש לי כרטיס קול פשוט שבא אם הלוח אם. אני משתמש באוזניות במחשב כל הזמן ולכל דבר: שירים משחקים סרטים. חשוב לי שתיהיה האיכות הכי טובה שאפשר במחיר הזה. כמובן אני מעדיף כמה שיותר נוח. עד עכשיו היו לי אוזניות קשת סגורות שיושבות על האוזן והם היו לי נוחות אז אני מניח שמשהו מאותו סוג יהיה גם טוב. איזה אוזניות אתם ממליצים ואם אפשר גם קישור לאתר שמוכר אותם, כמו שאמרתי אם זה יותר זול אז מארה"ב. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by eli20,

אני מעוניין לקנות מכשיר mp3 חדש, מבוסס פלאש בזיכרון עד 512 mb האם creative mx 100 שווה את המחיר או שיש משהו טוב יותר במחיר סביר (עד 900 שקל)? איך הנגנים של rio? בתודה מראש, אלי

7. Started by ramf,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס קול sound blaster live של חברת creative ומערכת רמקולים הקפיים מאוד זולה. המערכת מורכבת מרמקול מרכזי ומעוד 4 רמקולים הקפיים - כאשר 2 מתוך ה 4 מחוברים ביניהם בחוט אחד והשניים האחרים נפרדים. ברמקול המרכזי יש 3 כניסות (IN) ו 3 יציאות (out) כאשר 2 מתוך כל 3 מתאימות לרמקולים הנפרדים והיציאה השלישית קטנה יותר (כמו של אוזניות) ומתאימה לצמד הרמקולים שמחוברים יחדיו. בנוסף יש לי כבר כמו של אוזניות כאשר ב 2 הצדדים הוא "זכר". אני זקוק לעזרה - כיצד מחברים את הרמקולים הללו לכרטיס הקול ? האם אני מנצל ככה את הכרטיס כראוי או שאני זקוק לרמקולים שמתחברים ל 2 היציאות בכרטיס קול ? האם ניתן לחבר את הרמקולים ההלו לכרטיס קול רגיל ? תודה מראש, רם

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. אני רוצה לקנות רמקולים+רסיבר לסרטים ולXBOX360, התקציב שלי הוא בסביבות ה800 אבל אם יש משהו ממש שווה ב1000 נגיד אז אפשר. חשבתי על זאת : http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=930&mId=1&cId=23&sId=21 שהיא ממש זולה,וקראתי עליה מאנשים שהיא טובה יחסית. רציתי לשאול גם איך המערכת בסגנון של מה שהבאתי(ALL IN ONE כאלה) ביחס לX540 של לוג'יטק שהם רמקולים למחשב? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by desegel,

היי, נתקלתי בבעיה וממש אודה לעזרתכם... יש לי טלויזיה toshiba regza 32av700, ואני מנסה לחבר לה לפטופ חדש עם כרטיס מסך intelHD graphics. הטלויזיה לא מזהה את הלפטופ כשאני מחבר ב-HDMI. הוא לא מראה תמונה אלא מסך כחול כאילו לא מחובר כלום. כמובן שיניתי את מוד התצוגה לפורט הנכון. (הלפטופ כן מזהה את הטלויזיה וקורא לה toshiba-tv בהגדרות). הטלויזיה שלי בסלון (דגם קצת יותר חדש של טושיבה) עובד מצויין! רעיון למה הבעיה ?? תודה רבה מראש הטלויזיה בסלון (דגם קצת יותר חדש של טושיבה) עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ורציתי לשאול האם יש אילו שהן בעיות שאני צריך לצפות להן ממכשירים משולבים? תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by R9547655G,

^^^

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. יש לי כבלים שמתחברים עם USB למחשב שדרכם אפשר לראות טלוויזיה ...התוכנה שקיבלתי בדיסק היא לא משהו ..הדרייבירים מותקנים...רק צריך תוכנה ... תודה...

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. עשיתי את כל הפעולות נכון, ומשום מה התמונה בטלוויזיה עדיין נשארת שחורה בעיקר ולפעמים מריצה את התמונה שעל המסך בטלוויזיה בירוק כחול אדום ,וגם ברקע הרבה שחור, במהירות ובטשטוש מוחלט שלא ניתן לראות כלום , מישהו יודע אולי מה הבעיה? :\

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by zxcv12,

אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by syoelp,

מחפש רמקולים לחיבור למחשב נייד presario 900 , בעיקר למוזיקה. מישהו יכול להמליץ על משהו ? אני לא ממש מבין בתחום. האם אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות או שאפשר לחבר גם ליציאת s-video ? יש לי תקציב של כ-500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  16. שלום, אני צריך מערכת רמקולים 5.1 לצפייה בסרטים. התקציב הוא סביבות ה- 800-900 שקל איזה המלצות יש לכם?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, צילמתי במצלמת וידיאו הביתית סרטון כרגע הסרטון נמצא בקלטת של מצלמת הוידיאו אני מעוניין לעלות את הסרטון הזה לאינטרנט אשמח באם יהיה אפשר להפנות אותי לאתרים שמסבירים איך לעשות את זה כמו כן אני רוצה לעשות אפקטים כלומר להוריד כמה קטעים מיותרים ולהוסיף כמה עמודים שיהיה רשום כמה מילים אשמח באם תוכלו להמליץ על תוכנות ולהפנות אותי לאתרים שמסבירים איך להשתמש בתוכנות הללו תודה לעונים דויד

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by hell,

יש לי מיני חדש חדש שקניתי ליפני פחות מחודש עכשיו כשניסיתי להעביר שירים MP3 היה בסדר כשהאיכות שלהם קבוע כלומר KBPS קבוע ולא קופץ,עכשיו יש לי דיסקוגרפיה של סקוטר באיכות מעולה שאני רוצה להעביר למיני ואני לא מצליח זה כותב לי שאין למכשיר מספיק זיכרון: Failed to write data to Device/Media. Waiting?For?Spring מה זה יכול ליהיות?צריך לשנות פורמאט?למישהו זה קרה? בבקשה תעזרו אני די מבועס מזה שאני לא מצליח להשמיע את השירים... :'(

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. אני יודע בדרך כלל שהמושקעים שוקלים איזה 64 מגה משהו כזה אני מחפש משהו שהכלים יהיו עם צליל ממש ממש טוב, כמו פסנתר שאמור להישמע כמו פסנתר ולא משהו צרוד תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. שלום, אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט, ואני חווה כל מיני עיוותים בסאונד באופן אקראי כשאני מפעיל מוזיקה. העיוותים האלה מוכרים לי עוד מכשהיה לי אקס פי, רק ששם הם היו מופיעים לשניות אחדות רק כשהייתי מדליק את הטלויזיה שלי שמחוברת בHDMI למחשב. אני עובד על המפרט הבא: Q9450 Asus P5N-T Deluxe DDR2 800 4Gb Zotac GF9800GX2 Modu82+ 625w Dell 2408WFP + Haier LCD 32" שני המסכים מחוברים ביחד, את הבעיה אני מרגיש בשני כרטיסי קול שונים שנסיתי. חשוב להדגיש שבאקספי לפעמים כשהייתי רואה סרט על הטלויזיה פתאום היא היתה משמיעה רעש נוראי, והייתי נאלץ לעשות לה מיוט. היו לי כל מיני תופעות מוזרות שלדעתי נבעו מהעובדה שהכרטיס מסך שלי חשב שהוא יודע לנגן גם סאונד. אבל מבחינת סאונד שהיה יוצא לי מהמח…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Matan D,

שלום, 1. אני צריך אוזניות ( +מיקרופון מובנה) למשחק counter strike 1.6 התקציב הוא בערך בין 100-180 שיהיו איכותיות עם אחריות מינימום שנה 2. לפני מספר חודשים קניתי רמקולים 2.1 ובאחד הרמקולים השתבש משהו .. יש לי אחריות עליהם ורציתי לדעת אם בחנות שקניתי ממנה אני יכול לקבל זיכוי עליהם ולהוסיף למשהו יותר טוב במקום? תודה לכל העוזרים ! ! ! 8)

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by manz11,

שלום . חושב לקנות את ה LG 32lc51 . אם מישהו חושב שאני יכול ללכת על משהו אחר בתחומי המחיר שלה (4800) בבקשה שיגיד לי . גם אם מישהו חושב שיש בה משהו שלא טוב או שהיא לא תספיק לשידור ה HD שיבואו עלינו לטובה שיגיד לי . הדבר היחיד שאני מתבאס לגביה הוא שאין לה PIP ועוד שאלה קטנה ..מישהו יכול להסביר לי מה זה POP בברכה..

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by N4vS,

תראו אני רוצה נגן טוב, אכותי (לא צריך הכי אכותי שיש אבל שיהיה סביר). אני צריך שיתמוך בכתוביות בעיברים ובפורמטים DIVIX MPEG ... וכו' ושלא יעשה לי בעיות עם ה כתוביות. ראיתי את זה: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=6570513 מה דעתכם ?? חברה שנחשבת טובה לא ? ואם הוא לא משהוא, אז תמליצו לי על משהוא טוב בין 200-300 ש"ח. מכאן: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_cat.asp?came=3906&cat_id=341 אוו ממקום אחר זול. תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. אוקי אז יש לי קולנוע ביתי הכל מחובר לרסיבר הממיר הדיגיטלי עם כבל אופטי יס מקס רמקולים טלוויזיה אבל כשה חיברתי את הדיוידcomponent) הוא פשוט לא מוצא אותו אלא רק בקבלים רגילים מה עושים מה לא עשיתי נכון ממיר של מארנטז ודיויד של אפקס

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.