עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aero,

שבוע טוב חברים, לאחר תקופה כבר שאני פשוט סובל מהאוזניות "אין איר" שלי החלטתי לעבור לאוזניות קשת קלילות. אז ככה, רוב הזמן אני שומע מוזיקה מהאייפון שלי ז'אנרים בדרך כלל זה היפ-הופ אלקטרוני האוס וקצת קלאסיקות, בכל מקרה הדגש הוא בדרך כלל על הבאס. הנוחות משחקת פה פקטור גם כן, אני מסתובב גם עם האוזניות בחוץ אז עדיף שהם לא יחממו את האוזניים יותר מדיי(אבל אני מבין שאי אפשר להנות משני העולמות. התקציב שלי הוא בין 250-350 ואני דיי גמיש, אבל לא חושב שיש צורך להשקיע מעבר לזה. אז אחרי חיפוש קטן שעשיתי באינטרנט היו הרבה המלצות אז האוזניות הבאות: PX-100 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={10150FF6-A141-4CA8-B8D…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

האם לאחד המשתמשים יש את הכרטיס והלוח הנ"ל שעובדים אחד עם השני?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. הכרטיס קול הזה : Creative Sound Blaster Audigy 2 Zs הוא כמו: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro בדיוק, רק שבו יש את הראק (הקופסא החיצונית) וברגיל אין? או שגם יש הבדל בביצועים עצמם?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by D-M-X,

כותרת...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. אני השבוע הולך לקנות מפרט חזק למשחקים .. וחשבתי למה לא לשלב אותו כבר עם HTPC .. וכך אני יוכל להקליט תוכניות .. זה המפרט: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V אשמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה איכותי ..במחיר הוגן .. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by emperor,

שלום, כפי שניתן לראות בכותרת אני מתלבט בין השניים, שניהם בגודל 2G. אני מודע לכך שהZEN V PLUS עדיין לא הגיע לארץ, אבל אני יכול להמתין חודש +. בהנחה שההפרשבמחיר בין השניים לא יהיה גבוה מידי מה לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by BioTech,

אהלן חברים, אני עוזר לידידה שלי לקנות מחשב לשימוש משרדי כך שהיא לא צריכה כרטיס מסך והוא מובנה בלוח אם. המפרט שהציעו לי לקנות בתת פורום מפרטים כולל את הלוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C אנחנו לא רוצים לקנות לה מסך כי יש לה מסך 26 אינץ' LCD שהיא רואה בו טלויזיה כיום. חשבתי לחבר את הטלויזיה למארז ואז היא תוכל להשתמש במסך גם לטלויזיה וגם למחשב. קראתי מדריך על החיבור ורשום שם שצריך לחבר את זה לכרטיס מסך. השאלה שלי האם אפשר לחבר את הטלויזיה למארז בלי כרטיס מסך נפרד, כלומר בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה כמו זה?

8. לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. שלום לכולם! לפני כשנה בערך היה לי לוח אם של abit דגם NF7-S (משהו כזה), בכל מקרה היתה לו יציאה אופטית שכאשר הייתי מחבר אותה למגבר (קולנוע ביתי) שלי הוא ישר היה מראה על המסך שהחיבור הוא דיגיטלי כמובן ובנוסף היה רושם Dolby Digital, כלומר מזהה שכרטיס מוציא לו 6 ערוצים ניפרדים. אבל מאז שהחלפתי את הלוח ההוא ללוח אחר עם יציאה דיגיטלית אחרת המגבר מראה שהיציאה היא דיגיטלית , אבל לא Dolby D (ההבדל הוא שזה כמו סטריאו רגיל) שליטה רק על זוג רמקולים דרך המחשב (וגם בטסט של הכרטיס קול, אפשרי לשמוע רק את הזוג הקידמי) ... מאז ניסיתי גם לחבר למחשב את הCreative Extigy בעל היציאות הדיגיטליות שלו , אבל עדיין אותה הבעיה , רק דיגיטל סטריאו החוצה (עם אופציה לDolby Pro Logic) שלא עוזר לי! השאלה של…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by N4vS,

תראו אני רוצה נגן טוב, אכותי (לא צריך הכי אכותי שיש אבל שיהיה סביר). אני צריך שיתמוך בכתוביות בעיברים ובפורמטים DIVIX MPEG ... וכו' ושלא יעשה לי בעיות עם ה כתוביות. ראיתי את זה: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=6570513 מה דעתכם ?? חברה שנחשבת טובה לא ? ואם הוא לא משהוא, אז תמליצו לי על משהוא טוב בין 200-300 ש"ח. מכאן: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_cat.asp?came=3906&cat_id=341 אוו ממקום אחר זול. תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by בכיף,

אני רוצה להעביר כבל HDMI באורך של 25מ' כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. רציתי לדעת עד כמה האיכות תרד והאם אפשר להשתמש בשני כבלים ולחבר ביניהם. האם אתם יכולים להמליץ על חברה שאיכות הכבל שלה לא יוריד לי את האיכות יותר ממה שצריך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. נתנו לי כרטיס טעון של באג ב350 שקל ואפשר להוסיף ככה עוד קצת פה ושם ויש לי כבר( MP3 (iaudio x5l ויש לי משחקים (רובם של סטים +COH והיטמן ובאטלפילד וכדומה), יש לי כבר אנטיוירוס (NOD32 ) רמקולים יש לי(X530 ), כרטיס קול יש לי ( x-fi elit-pro), מדפסת יש, ובבאג אין מבחר עצום של דברים אז חשבתי אולי לקנות רמקולים ניידים לנגן המוזכר למעלה. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&ser=1 ^הם שווים את המחיר? איזה רמקולים או אפילו כול מוצר אחר הייתם מציעים לי (אפשר לחרוג גם מהמחיר - אבל אל תגזימו ותגידו לי לקנות את ה Z5500 כי הם יקרנים)

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by gilad_mos,

הי מישהו מכיר/כתב תוכנה חכמה להפיכת id3tag ? אני מתכוון לתוכנה שלא תהפוך שמות באנגלית ולא תהפוך שמות פעמיים אם היא עוברת עליהם פעמיים תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by AgeBlade,

אני מחפש DVD שמסוגל לקרוא DIVX XVID וכד' ושיכול להתחבר לרשת הביתית שלי וכך אוכל לראות סרטים בלי לצרוב אותם מצאתי דגם אחד MOMITSU V880N - המפרט כאן מישהו מכיר עוד דגמים דומים ואולי על דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by din707b,

יש לי כרטיס קול מובנה שאני לא ממש מתלהב ממנו מצד שני אין לי סמקום לדחוף כרטיס קול נורמאלי. כרטיס הקול המובנה כולל יציאה דיגיטאלית. איפושהו שמעתי שאין כל הבדלי בין כרטיס קול במידה ועושים שימוש ביציאה הדיגיטאלית. מישהו יודע האם זה נכון, כלומר האם שמוש ביציאה הדיגיטאלית עשוי בעצם לייתר רכישת כרטיס קול. עיקר השימוש שלי הוא למוסיקה וסרטים. תודה למשיבים וחג שמח לכולם.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. שלום אני מעונין לקנות רמקולים (עוד היום) באינטרנט .. לפי המלצותיכם הרמקולים Z5500 של לוגיטק הם הכי טובים שנכנסים לי בתקציב .. עכשיו שניה לפני שאני קונה .. יש למישהו איזה הערות כלפיהם או המלצה לדגם אחר ? (עם אפשר תשובה עוד היום למרות שהשעה מאוחרת) =] והאם מישהו שמע על החנות Cnab ? שם המחיר המשתלם ביותר.. http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=224 ועוד שאלה אחת על כרטיס קול .. הכ.קול Xtrememusic X-fi יקר מדי בשבלי כרגע .. האם למישהו יש מושג מתי הכ.קול Xtremegamer X-fi יגיע לישראל ומה יהיה מחירו ? תודה רבה !!!!!!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by PrinceofMadness,

שלום, אני מחפש אוזניות לנגן שלי. בתקציב של עד 400 שקל. כמובן שאני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הזה,סגורות ואני מעדיף שהאוזניות לא יהיו in-ear תודה לכל העוזרים.

18. Started by QQQ,

מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר טוב בארץ והוא נראה לי מתאים לצרכים שלי. http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html רשום שיש תמיכה בPAL אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם ממיר יס. מישהו יודע אם האיכות שתתקבל תהיה טובה יחסית עם הכרטיס הזה? (מבחינת וידאו ואודיו, על ממיר יס סטנדרטי דרך COMPOSITE) תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by אבי11,

הי קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן של חברה שנקראת KWORLD . דגם הכרטיס KW-TV878-FBK . מצאתי דרייבר באתר DRIVERGUIDE והתקנתי אותו. עד כאן הכל נראה בסדר. אני מניח שצריך גם את התוכנה שלו שמאפשרת כיוון של התחנות וצפיה בשידורים וכיו"ב. אני לא יודע אפילו איזו תוכנה צריך. אם מישהו מכיר ויודע או יודע היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת, אנא הודיעו לי. תודה. דרך אגב, אני לא מכיר את הנושא בכלל, אז נא לתת הסברים בהתאם.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. מערכת קולנוע ביתית(כולל DVD) עד 1200 ש"ח זה מיועד לחדר סגור (צימר) 36 מ"ר על איזו מערכת אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by Fighter,

sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  22. אני מת לקנות את ה mz-nh600 אני מאוד ישמח אם מישהו יברר מתי הוא אמור לנחות בארץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by eladbu,

האם אני יכול לחבר את האייאודי X5L שלי לרדיו דיסק שלי ברכב האם קיימת איזה קומבינה יש לי פיוניר p2600r מישהו יודע אם מוכרים כבל כזה בארץ? http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3037.html

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by yuraxp,

רגע לפני שעמדתי לקנות את הכרטיס נתקלתי בדיון שבו אומרים שיש בעיות עם הכרטיס בלוחות NFORCE 4 לי יש של VIA KT400 שם גם יש בעיות?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. Started by yoni321,

אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון אז ככה עד 300 שקל כרטיס קול איכותי למוזיקה וזיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים