אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת 5.1 - Creative SBS 580 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14095&nav=2&listby=usage הבעיה שלי היא שהרמקולים באים עם כבלים מובנים בתוכם האחוריים 4 מ' והקדמיים 1.7 מ' המבנה הפיסי של החדר שלי דורש כבלים יותר ארוכים בשביל לסדר את המערכת כך שאני יוכל לנצל את מלוא האיכות שלה ואת הסראונד השאלה שלי איך אני יכול להאריך את הכבלים ? בעזרת "ניתוח" לחתוך באמצע ולהאריך בחוטי חשמל ? או אולי יש איזה מחבר נקבה לזכר - כי הכבלים זה פינים של זכר המתחברים לסאב.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט DS3L, כרטיס קול מובנה של REALTEK התקנתי את כל הדרייברים של המחשב דרך תוכנת ההתקנה המיוחדת של ג'יגה בייט (XPRESS INSTALL), זה התקין לי את כל הדרייברים טוב כולל את הקול (התוכנה של הקול הותקנה ופעלה) אך עדיין המחשב לא זיהה את התקן הקול והיה רשום שאין התקן שמע. הסרתי את הדרייברים של הקול דרך הלוח בקרה וניסיתי להתקין שוב רק את הדרייברים של הקול אך הפעם במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה. ניסיתי להוריד את הדרייברים של הקול מהאתר של ג'יגה בייט אך עדיין אותה שגיאה. יש לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס מעלה לי את אשף חומרה חדשה ואומר שזוהתה חומרה חדשה HD AUDIO אך אני לא מצליח להתקין דרך האשף. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להקליט מהטלוויזיה ולהעביר קלטות וידאו למחשב (עדיף מסקאיי פיסי). בוידאו שלי יש רק COMPOSITE. בטלויזיה שלי יש COMPOSITE וSVIDEO.הכרטיס צריך גם לתמוך בויסטה. לא מדובר במחשב HTPC כך שהכרטיס לא צריך להיות LOW PROFILE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי רמקול של מערכת וזה עם שני חוטים איך אני יכול לחבר אותו למחשב בלי מגבר יש איזה מתאם או משהו האם יש אפשרות כזאת? תודהנ מראש!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
??? ??? ??? אין לי מושג מה הכרטיס קול שלי, הוא מובנה על Gigaybyte GA-K8VT800M, Creative INSPIRE 4.1 4400 - כל הרמקולים יעבדו לי? אני קצת בור בנושא אודיו :-\
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב... דיי דחוף, תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, בקרוב אני מקבל אוזניות למשחקים ומוסיקה (יותר משחקים), בחרתי את הHD 202 כי ה457 לא אטומות. השאלה שלי לאן לחבר את האוזניות, ליציאה של הרמקולים במחשב? או לסאב-וופר של המערכת שלי? (מערכת 2.1 של גניוס, לא מערכת טובה). תודה מראש, סליחה על הבורות.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן הווינאמפ מסרב להציג שירים בעברית יעני מנגן אבל לא כותב עברית את השם ניסיתי 3 גרסאות שונות אפחת לא פעל אני יכול לעשות שהממשק יהיה עברית אבל זה עדיין לא מראה את השמות בעברית.... מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות האלה אבל אני לא בטוח שהם יתאימו לנגן MP3 שלי....Iriver H320. אני רוצה לדעת עם האיכות שאני ישמע בהם תהיה מספקת...ובעיקר העוצמה כי הבנתי שלאוזהיות גדולות יש בעיה עם נגנים?....וכמה הם שוות בארץ.....
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 שח - 45 דולר. אני אומר בדולרים כי יש לי חברים שגרים בארה"ב והם יכולים לקנות ולהביא לי לארץ. יש לי כרטיס קול פשוט שבא אם הלוח אם. אני משתמש באוזניות במחשב כל הזמן ולכל דבר: שירים משחקים סרטים. חשוב לי שתיהיה האיכות הכי טובה שאפשר במחיר הזה. כמובן אני מעדיף כמה שיותר נוח. עד עכשיו היו לי אוזניות קשת סגורות שיושבות על האוזן והם היו לי נוחות אז אני מניח שמשהו מאותו סוג יהיה גם טוב. איזה אוזניות אתם ממליצים ואם אפשר גם קישור לאתר שמוכר אותם, כמו שאמרתי אם זה יותר זול אז מארה"ב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות רמקולים פשוטים (אך לא מדי) למחשב הנייד. ונתקלתי ב Creative SBS 200A באייבורי ב124 ש"ח (שלפי דעתי זה ממש זול בעבור סט שלו 2.1). עשיתי חיפוש עליהם אבל לא מצאתי עליהם שום ביקורת - חיובית או שלילית. אם למישהו יש ניסיון איתם או חוו"ד אני אשמח לשמוע כי זה נשמע לי אולי מחיר נמוך מדי. תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס קול sound blaster live של חברת creative ומערכת רמקולים הקפיים מאוד זולה. המערכת מורכבת מרמקול מרכזי ומעוד 4 רמקולים הקפיים - כאשר 2 מתוך ה 4 מחוברים ביניהם בחוט אחד והשניים האחרים נפרדים. ברמקול המרכזי יש 3 כניסות (IN) ו 3 יציאות (out) כאשר 2 מתוך כל 3 מתאימות לרמקולים הנפרדים והיציאה השלישית קטנה יותר (כמו של אוזניות) ומתאימה לצמד הרמקולים שמחוברים יחדיו. בנוסף יש לי כבר כמו של אוזניות כאשר ב 2 הצדדים הוא "זכר". אני זקוק לעזרה - כיצד מחברים את הרמקולים הללו לכרטיס הקול ? האם אני מנצל ככה את הכרטיס כראוי או שאני זקוק לרמקולים שמתחברים ל 2 היציאות בכרטיס קול ? האם ניתן לחבר את הרמקולים ההלו לכרטיס קול רגיל ? תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אז כמו בכותרת רציתי לשאול איך האיכות של הנגן הזה ואם למישהו יש ניסיון איתו, הוא בא בחיבור USB2.0 עם תמיכה ב ID3 TAGG ו LYRICS תת ספריות ועוד דברים. העניין הוא שגם הנגנים של HYTECHNOLOGY ה BXKING וה TOP באים עם אותם FEATURES כמו הSMART בקיצור יש המון נגנים שנראים אותו הדבר וההבדל היחידי הוא השם של החברה שבעיקרון רק כתוב על הדף מכירה של המוצר באינטרנט, אז רציתי לשאול יש מצב שזה בעצם אותו נגן רק פשוט כמה חברות קנו את הזכויות לשיווק כמו שיש כונני OEM במחשבים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי את X530וLogitech הכל פועל טוב ויפה רק הסנטר לא פועל לי החיבורים טובים ולא עולה לי עוד איזה סיבה יכולה להיות שזה לא פועל עריכה: ניסיתי להחליף תחיבור של הסנטר בחיבור של הרמקול ואז הסנטר לא עבד לי אז זה אומר שהיציאה לא טובה...=\ עכשיו יכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול כי זה מוגדר 5.1 ויש גם ציור שיש שם תסנטר אבל הקטע זה כרטיס קול פשוט ויש לי על זה אחריות כי רק עכשיו קניתי אותם אבל השאלה שלי מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה ולעשיית רימקסים אשמח אם תרשמו שמות 8)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
המסך הוא 32a450 חיברתי אותו למחשב בNR איך אני מכייל אותו? אין לי באפשרות לכייל חדות וצבעים בחיבור NR. איך אני מכייל כמו שצריך מהמחשב? התכנים עם HD אך ורק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום , יש לי מיני דיסק מדגם mz-n909 רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קבל usb מהמינידיסק למחשב שיאפשר הורדת שירים למיני דיסק, ומה המחיר שלו בארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. מה עושים? ואגב בכונן של הנגן כפי שמוצג במחשב מופיה ספריה AUDIOBLE שלא מופיעה בנגן. למה היא שם? HELP. :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
זה בנתיים מה שמצאתי בתקציב שלי ונישמע טוב http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 התקציב עד 600 ... אז אם יש לכם נגן בתקציב הזה יותר טוב ממה שהבאתי אז תרשמו בבקשה ועוד כמה שאלות לגבי הנגן הזה "כולל תוכנת המרה ודחיסה מקבצי MPEG ו AVI לפורמט המתאים לנגן כל שיהיה ניתן לראות את הסרטים בנגן ." מה זאת אומרת נגיד יש לי קליפ ששוקל 100 מגה בייט ואני ישתמש בתוכנה הזאת הוא יקטן ואם כן אז בהרבה ..? או נגיד סרט ששוקל 700 מגה בייט "המכשיר ניטען דרך המחשב " מה זאת אומרת .?? ובכלל אני רוצה לשמוע חוות דעת על הנגן הזה בבקשה אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר למה אני קונה בימים הקרובים
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רדיו דיסק לרכב של אבא שלי ראיתי כל מיני אבל אני לא מכיר את החברות ולא יודע מה לקנות הכי חשוב זה שהרדיו דיסק יהיה mp3 בסביבות ה 600 שקל אפשר אפילו 700 וחשוב שהיא תיהיה טובה ולא תתקלקל אחרי כמה חודשים ואני מחפש גם רמקולים שהאיכות שלהם בסדר עד 200 שקל רמקולים אחוריים
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי מיני חדש חדש שקניתי ליפני פחות מחודש עכשיו כשניסיתי להעביר שירים MP3 היה בסדר כשהאיכות שלהם קבוע כלומר KBPS קבוע ולא קופץ,עכשיו יש לי דיסקוגרפיה של סקוטר באיכות מעולה שאני רוצה להעביר למיני ואני לא מצליח זה כותב לי שאין למכשיר מספיק זיכרון: Failed to write data to Device/Media. Waiting?For?Spring מה זה יכול ליהיות?צריך לשנות פורמאט?למישהו זה קרה? בבקשה תעזרו אני די מבועס מזה שאני לא מצליח להשמיע את השירים... :'(
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-