אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני לא כ"כ מבין בדברים האלה בכל מקרה השאלה שלי היא האם ישמעו בכל הרמקולים כאשר הכרטיס שלי תומך רק ב2.1? (אני מתכוון לקנות כרטיס חדש אבל בנתיים עד שאחסוך כסף) תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, שלשום קניתי את הכרטיס הנ"ל אולם לא מצאתי עליו פינים שניתן לחבר אליהם את הכניסה של המיקרופון והאוזניות שיש לי במארז. עד עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס אונבורד שעל הלוח. למישהו יש מושג אם ניתן בכלל לחבר את הכניסות האלה לכרטיס הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1) יש לי דיסק dvd שיכפלתי איזה סרט... בשביל ליראות את הדיסק בDVD עכשיו הלכתי לחנותואבא שלי שיכפל מי קסטא לדיסק DVD עכשיו במחשב רואים רק 50-60 אחוז מי הסרט אבא שלי הלך לחנות אמרו לו שהדיסק תקין אז דוד שלי אמר לי תבי את הדיסק אני איבדוק אותו בDVD (של הטלוויזיה) אז רשום NO CD ב2 הדיסקים אז זה אומר שהDVD שלו לא תומך בדיסק לא? עכשיו בDVD שלי רואים איזה 50-60 אחוז מי הסרט ואז זה רושם סיום הסרט.. אז זה אומר בטוח 100 אחוז שזה בעיה בדיסקים איך שהם העתיקו? יש לי את התוכנה אזות אולי התוכנה לא טובה?יש תוכנה יותר טובה? PowerDVD Version 5.0.1130-Deluxe 2) עם אני צורב סרט לדיסק רגיל (לאדיסק DVD) אז אפשר לראות את הסרט בDVD של טלוויזיהי?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב מסכן ,אבל זה מה יש , למשחקים ולשיחות . תודה. *אם אין משהו בתקציב הזה אלא קרוב תמליצו לי גם
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי סאב 8 אום 600 וואט חיברתי אותו למערכת 6 אום ולא זוכר כמה וואט אבל פחות והוא לא עובד אבל עם אני לוחץ עליו (על הפלסטיק העגול אז הוא פועל אבל חלש מאוד ובלי באסים) מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות רמקולים פשוטים (אך לא מדי) למחשב הנייד. ונתקלתי ב Creative SBS 200A באייבורי ב124 ש"ח (שלפי דעתי זה ממש זול בעבור סט שלו 2.1). עשיתי חיפוש עליהם אבל לא מצאתי עליהם שום ביקורת - חיובית או שלילית. אם למישהו יש ניסיון איתם או חוו"ד אני אשמח לשמוע כי זה נשמע לי אולי מחיר נמוך מדי. תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מנסה ללמוד סולו לגיטרה ומנסה להקליט חלק משיר. השיר הוא LYIN EYES של להקת EAGLES. כשאני מקליט זה מקליט לי טוב, אבל לא שומעים את הגיטרה המלווה.. שומעים רק את האקורדים, את הליווי הוא לא מקליט לי, לא בתוכנה שאני משתמש בה ולא בתוכנה של הווינדוס... יש לכם מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום את זה , לכן אם זה לא אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון . תודה רבה . אני מוכר את האוזניות ה DT880 שלי .האוזניות חצי פתוחות , מאוד נוחות על הראש עד שכמעט ולא מרגישים אותה . האיכות סאונד שלהם ממש מצוינת, והן בעלות התנגדות חשמלית של 250 אום .חשוב לציין , שהאוזניות נקנו נפני פחות מחודש , והן נראות כמו חדשות ממש מכיוון שבקושי השתמשתי בהם עקב הצורך במגבר . האוזניות מגעיות עם אריזתן המקורית. האוזניות נקנו ב-1700 שקל ואני מוכר אותם ב-1200 . איי סיי קיו : 241104551 איימיל: topi_pi@nana.co.il אני ממש מצטער אם זה לא המקום לכתוב את ההודעה הזאת , אבל לא ראיתי פה לוח מכירות .
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי.. אני מעוניין לקנות Logitech® X-530 ורציתי לדעת איך היא אם מישהו מבין... אני מתלבט בגלל שיש לה איזשהי שיטה שונה מהרמקולים הרגילים..http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2,CONTENTID=9067 אם מיהו מבין אז שיכתוב לי.. וגם רציתי לדעת איזה כרטיס קול טוב אבל זו יכול להתאים לכזאת מערכת.// ,usv////
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחפש אוזניות+מיקרופון חיבור USB למשחקים ומוזיקה... אין הרבה סוגים ואני לא ממש מבין אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חברה אני לא מבין מה קרה!!! המחשב נתקע לי באמצע עבודה (הוא לא היה במאמץ או משהו כזה, אינטרנט ואייסיקיו). אז עשיתי לו ריסטסט, והוא לא הראה כלום על המסך, ז"א המחשב עצמו עלה, אבל אין תמונה. אז כיביתי אותו, וכשכיביתי אותו, שמעתי מהרמקולים מין בום כזה קטן... אחרי דקה הדלקתי את המחשב והוא עבד בסדר, אבל אז ראיתי שאין צליל מהרמקולים, למרות שהם דולקים! עכשיו בדקתי אם האוזניות פועלות, וגם בהן אין צליל! יש מצב שקרה משהו לכרטיס קול שלי? כרטיס קול: Creative SoundBlaster 5.1 רמקולים: Creative SBS 370 2.1 סליחה על החפירה אבל אני ממש נואש, בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב... אני מעוניין לקנות דיוידי שקורא דיוקס.. גם בשביל לראות סרטים בפורמט דיוידי.. וגם בשביל לקצר את 3 המגברים שלי למכשיר אחד.. הנה לינק שיוכל לעזור לכם לעזור לי http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-DVD&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=%F7%E5%F8%E0+DIVX&Param2=%EB%EF&OrderBy=low&x=25&y=10 פשוט תיכנס לפה.. וכפי שזה כבר מוגדר.. מחיר נמוך.. קורא אמפי3.. וסוג קורא דיוקס... חשבתי לקנות את ה-Prosound 990DIVX זה נראה בסדר?.. או שיש למישהו אחר התנסות עם אחד המוצרים משם... התקציב הוא בערך עד 500-550 אם יש משהו יותר נורמלי מהפרוסאונד 990... תודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפי הידיעה הבאה - http://iheb.zapto.org למי שמתעצל לקרוא, בעוד מספר שבועות יצא עדכון חדש לאייפוד שיאפשר לראות עברית (לא הפוכה) מבלי הצורך להפוך את האותיות בטאגים. העדכון יופץ ע"י ידע מחשבים, בחינם, דבר מאוד משמעותי לאלו המפחדים מאיבוד האחריות על האייפוד. קרדיט לפוקט ולIheb
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עשיתי את כל הפעולות נכון, ומשום מה התמונה בטלוויזיה עדיין נשארת שחורה בעיקר ולפעמים מריצה את התמונה שעל המסך בטלוויזיה בירוק כחול אדום ,וגם ברקע הרבה שחור, במהירות ובטשטוש מוחלט שלא ניתן לראות כלום , מישהו יודע אולי מה הבעיה? :\
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9500gt ואני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה שהיא ישנה ולא תומכת בשידור hd השאלה שלי האם עדין תהיה תמונה טובה ? ואך מחברים מהכרטיס לטלווזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
צריך סט רמקולים חדש בסביבות 350 עדיף נמוך יותר 2.1 זה מה שאני מחפש בעיקר בגלל שאני רוצה יותר באס חשבתי על Logitech X-230 אבל אני לא יודע אם הם הטובים ביותר באותו טווח מחיר כל דבר שהוא טוב יותר הוא בסדר תודה מראש עריכה: אופס יצא לי שני ת'ראדים בטעות אם אפשר אז למחוק את השני =)
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
של קרייאטיב? מאוד אהבתי את העיצוב שלהם, וראיתי שבסטייקי הם נמצאים במומלצים לטווח מחיר הזה. השימוש: משחקים + סרטים איך הם גם לעומת הT6100? שהם פחות או יותר אותו סגנון..
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן התקנתי רוק בוקס אבל כמו מפגר לא עקבתי בדיוק אחרי ההוראות בשביל לעשות שהממשק יהיה בעברית ושיניתי שהממשק יהיה בעברית לפני שבחרתי את הפונט העברי ועכשיו הנגן מראה קוביות במקום עברית כי אין לו את הפונט ואני לא יודע איפה אני מוצא את מה שאני צריך בשביל לבחור את הפונט מישהו שיש לו H340 ורוקבוקס בעברית יכול לעזור לי? נכנסתי לתפריט בעזרת A-B עכשיו אני צריך שתגיד לי את הדברים הבאים איזה מספר ברשימה זה הגדרות כלליות איזה מספר ברשימה שאחריה זה תצוגה איזה מספר ברשימה שאחריה זה עיין פונטים ואז אני כבר אראה את הפונט UNIFONT תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ברשותי נמצאת טויוטה קורולה 2001, שכוללת בקרת שליטה מובנת ברכב עצמו, עם טייפ למטה. בתקווה שניתן להרכיב בטויוטה רדיו דיסק, הייתי מעוניין בהמלצה לגביי רדיו דיסק איכותי שיספק לי איכות שמיעה טובה ונקייה וייתן את התמורה המלאה למחיר. כמובן שאם תיהיה סיבה טובה להוסיף עוד 500 ש"ח אני אוסיף. כרגע אני עם הרמקולים המקוריים של הטויוטה, מה הם שווים?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
גבר אם אתה רואה את ההודעה אתה יכול לדבר איתי באי סי קיו 200726242 או ב-guyfaran@walla.co.il תודה אחי
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול נחת בביתי ה H340 :yelclap: (אחרי ששרדתי את כל הדרך הארוכה מהקניון בלי לשחק איתו ) המכשיר נראה חבל"ז ובינתיים אני מבסוט ממנו מאד. מה קורה עם העברית? הבנתי שכדאי להתקין את הגרסא הקוריאנית כי היא יותר חזקה (אין לה את המגבלה) מהאירופאית - האם היא גם תומכת ב USBOTG? חוץ מזה, המכשיר מיועד לבלות חלק גדול מחייו באוטו שלי (קליאו ספורט קטנה ונחמדה), למישהו יש רעיון איך למתקן אותו ככה שיהיה זמין ולא יזוז באוטו? כל עיצה נוספת תתקבל בברכה תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי מיני חדש חדש שקניתי ליפני פחות מחודש עכשיו כשניסיתי להעביר שירים MP3 היה בסדר כשהאיכות שלהם קבוע כלומר KBPS קבוע ולא קופץ,עכשיו יש לי דיסקוגרפיה של סקוטר באיכות מעולה שאני רוצה להעביר למיני ואני לא מצליח זה כותב לי שאין למכשיר מספיק זיכרון: Failed to write data to Device/Media. Waiting?For?Spring מה זה יכול ליהיות?צריך לשנות פורמאט?למישהו זה קרה? בבקשה תעזרו אני די מבועס מזה שאני לא מצליח להשמיע את השירים... :'(
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי DVD מסוג PANASONIC SA-HT540 רציתי לדעת האם הוא תומך בכתוביות או כי בחנות אמרו לי שכן אבל כאשר צרבתי דיסק זה לא עבד.. יכול להיות שצרבתי לא נכון אז אני אפרט פה ותגידו לי אם כך צריך לעשות: לקחתי את קובץ התרגום ועשיתי לו את אותו השם כמו לקובץ של הסרט וא צרבתי את שניהם ע"ג דיסק CD רגיל(לא DVD) ולא ראיתי שום כתוביות, תגידו לי אם עשיתי נכון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-