עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by m0sh,

טוב חברים אני צריך עזרה יש לי נגן iHP-120 שנהרס לי(הדיסק קשיח לא בסדר) התיקון שלו בערך בין 500 ל700 שקל וראיתי שהX5 עולה 1500 השאלה אם יש לי בכלל מה לתקן כי היום חדש לא כל כך יותר יקר אז אם כדאי לי לקנות חדש אם עדיין ה X5L הכי טוב כי ראיתי שיש גם H10 של 20 ג'יגה שראיתי אותו ב1250 בנעה מחשבים אגב:לא חשוב לי לראות סרטים אלא מוזיקה נטו תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. שלום, אני עוזר לחבר למצוא את הדרייברים לחלונות 98SE. משהו יודע מהיכן אפשר להוריד אותם? זו הגירסה האירופאית אם זה משנה. תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by xtreme21,

אני מחפש טלוויזיה 47 אינץ' אני רוצה טלוויזיה טובה אבל לא יותר מדי יקרה אני חשבתי בהתחלה על סמסונג או על הייר אבל אני עוד לא סגור על זה... אני רוצה גם טלוויזיה שתיהיה איכותית לXBOX שלי :-) תודה לעוזרים דרך אגב גם הLG נראת לי טובה..

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by tulicooli,

קניתי מערכת חדשה Panasonic sc-ak640 ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב שישמעו במערכת שירים מהמחשב עכשיו אין לי פה חיבור בננה במערכת אלה רק חיבור אחד של Music Port (הכניסה כמו של אוזניות \ מיקרופון) עכשיו אם אני יחבר מהרכטיס קול במחשב לכניסה הזאתי שהיא בצורה כמו של המחשב אז ישמעו את המוזיקה מצוין ולא כמו הקסטה שמתחברת למחשב? יש איזה חיבור מיוחד שהוא איכותי יותר שאני יכול לחבר? או מה שיש זה הסטנדרט? עריכה: בסוף קניתי את הכבל הזה ב20ש"ח ושומעים מצוין! איזה מערכת סוסה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. כמו בכותרת אני מחפש מיקסר לשימוש ביתי עם שני ערוצים עד 350 ש"ח.... אפשר לחרוג עד 400 שקל אבל רק אם ממש צריך... תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by sasi20,

חיברתי טלויזיה שקניתי 42 אינצ למחשב דרך הקומפוננט (אדום כחול ירוק) ואני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה או שהמסך של המחשב נפגע או המסך של הטלויזיה נפגע בכל אופן לא הצלחת ילמצוא משהו מתאים לשניהם או שזה קטן או גדול יש מישהו שמבין שיכול לתת לי מענה? תודה..

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. שלום, מחפש אוזניות למשחקי מחשב, סראונד 5.1 או 7.1 תקציב עד 400 ש"ח אם תוכלו לצרף קישור ביקורת אודה לכם מראש... ;D

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם ה-DVD שלי. כמו שכתבתי כבר הדגם הוא Pioneer DV-300S. גירסת ה-firmware היא YGA7110A.BIN וזה עודכן אתמול, ולפני זה היה YGA7301A.BIN המפורסם. הבעיה היא בניגון סרטים שאורכם יותר גדולה משעה.. שזה בעצם כל סרט רגיל כעבור שעה וקצת הנגן פשוט מכבה את הסרט וחוזר לתפריט הראשי. זה קורה כל הזמן. אם אני מריץ סדרות או משהו שאורך הסרט קצר משעה - אין בעיות בכלל. רציתי לציין שהסרטים האלה מתנגנים חלק, בלי גמגומים ואז פשוט מתכבים. שמתי לב לעוד משהו. כל הסרטים שמתכבים אחרי שעה - אי אפשר לעשות קפיצה למקום כלשהו בסרט (seeking). הוא נותן שגיאה שהפעולה הזאת לא מאושרת, כלומר זאת אינדיקציה מבחינתי שהסרט הולך לעצור אחרי שעה. אני כבר כתבתי לתמיכה הטכנית. עדיין לא קבלתי…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שלום, רציתי לדעת האם חירור של הרמקול מאחורה לצורך חיבור לזרוע (כדי שאוכל לתלות אותו על הקיר) פוגעת באיכות הרמקול? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by dag18,

למישהו יש קצת ניסיון בנגני MP3? אני מחפש מכשיר שיכול גם להקליט לקובץ MP3 או לקובץ אחר שאפשר לקודד אותו לMP3, אין לי צורך בזיכרון גדול כ"כ - מספיק לי 256 ומכשיר שיכול להקליט באיזור ה 10 שעות, המכשירים שמצאתי הם בעיקר של חברת SAFA, שלפי הבנתי היא די חזקה בתחום. http://zap.co.il/model.asp?model_id=20938&gsid=10-4 או אחד פשוט יותר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20937 אם למישהו יש מידע על אחד המכשירים של החברה הנ"ל או על מכשירים אחרים שבטווח בין 600-1000 ש"ח - נא לכתוב!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. Started by prince8900,

אני מחפש רמקולים לא כל כך יקרים שיעשו את העבודה כמו שצריך, בעיקר למשחקים ולמוזיקה. התקציב הוא 300 ש"ח אשמח אם תעזרו לי. :s05:

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by EMXMAN,

אנשים מצאתי כרטיס קול שעובד YAMAHA עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב מהם? מה כדאי לי להשאיר

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אני מחפש רסיבר למערכת קולנוע ביתי לחדר קטן. בחיפוש ברשת מצאתי רסיבר מודרני שתומך בכל הפורמטים החדשים ומצאתי רסיבר משומש ב-900 ש"ח דגם VSX-D409 (דגם די ישן) שתומך רק ב Dolby Digital ו-DTS. שאלה: עד כמה חוסר התמיכה בפורמטים חדשים קריטית? אני מתכון לראות בעיקר סרטי DIVX שתמוכים ב-5.1. (AC-3, אם אני לא טועה) והאם שווה להוסיף עוד 1,000 כדי לרכוש רסיבר שתומך בכל הפורמטים?

14. אני מעוניין לקנות אותה... היא נראית שיגעון ויש לה הרבה פיצ'רים טובים... אבל מצאתי רק ביקורת אחת עליה... האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by GENERAL,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR הייתי שמח לקבל המלצות על כרטיס , שיספק את העבודה כמו שצריך כמובן יש לציין שההקלטה מ ה TV תהיי כמה שיותר חדה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by lazy-bones,

היי אני מחפש כרטיס טלויזיה, לא משנה לי פנימי או חיצוני, הבנתי שיש גם כאלה שלא מתחברים למחשב אלא ישר למסך. מה הכי איכותי בין כל הסוגים? תכלס אם אין הבדלי איכות בין אלה שמתחברים למחשב לבין אלה שמתחברים למסך, אני יעדיף את אלה המתחברים למחשב כי אפשר להקליט. עוד דבר חשוב זה השלט, צריך שיהיה.. נאמר ויש לי כזה התקן, עם שלט, אני יכול לשלוט עם השלט הזה על עוד אפליקציות במחשב?! וינאמפ וכאלה? תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by victor17,

אני מחפש חנות ליקנות את הרמקולים של קרייטיב הt20 ואני לא מוצא שום חנות שיש להם אותם .. אז עם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם .. שיגיד לי .. ועדיף בעזור חיפה !!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  18. שלום אני חייל אז כמובן שאני מאוד משועמם וחשבתי אולי אני אקנה לי נגן די וי די נייד... אין לי תקציב בשמיים - גג 1,500 ש"ח ועדיף פחות... אין לי מושג מה שווה לקנות ופה כבר עזרו לי הרבה אז עוד פים אחת תהיה מבורכת קיצר אין לי דרישות מיוחדות כי נראה לי שכולם קוראים צרובים - זה הכל מחכה לתשובה תודה...

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by dudidu08,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות DVD נייד שיעביר לי את הזמן בצבא אני לא מתכנן להשתמש בדיסקים כדי לראות סרטים אלא לחבר לו דיסק און קי או כרטיס זיכרון עם סרטים וככה אפשר להשים מלא סרטים מה שחשוב לי שהוא יהיה איכותי ושהמסך שלו יהיה כמה שיותר גדול וכמה שיותר פרקטי שיהיה תומך בכל הפורמטים טוויח מחיר עד 1000 שקל[ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן הווינאמפ מסרב להציג שירים בעברית יעני מנגן אבל לא כותב עברית את השם ניסיתי 3 גרסאות שונות אפחת לא פעל אני יכול לעשות שהממשק יהיה עברית אבל זה עדיין לא מראה את השמות בעברית.... מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. יש לי חדר מחשב ובנוסף טלויזיה בסלון. התקנתי אתמול כרטיס ATI 4350 וחיברתי אותו למחשב בסלון ב HDMI. במקביל יש חיבור למסך המחשב (VGA או DVI) כרגע זה VGA. מבחינת הגדרת כרטיס המסך שני המסכים במצב EXTENDED - אחד המשך של השני. כשאני מפעיל סרט בסלון בנגן (BSPLAYER) שומעים גם ברמקולים של הטלויזיה (דרך HDMI) וגם ברמקולי המחשב (בחיבור PL על לוח האם) כשאני מסתכל ביו-טיוב במסך המחשב - רק ה-HDMI מעביר לסלון סאונד אבל אני דווקא רוצה לשמוע את זה בחדר המחשב. מקווה שהצלחתי להסביר את הסוגיה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. במדריך כתוב שההעברה הזאת מאטה את פעילות המכשיר? במה זה בא לידי ביטוי ומה הרמה של השינוי אני מתכוון האם השינוי ממש נראה לעין או שזה משהו בקטנה? חשוב ביותר! זה ישפיע על סוג הנגן שאקנה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by daklon66,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם כרטיס קול מובנה AC97 אם אני מבין נכון. בדקתי במפרט ואני לא מוצא שום פירוט לגביו - מספר ערוצים למשל.... האם אני יכול לקנות ולהתקין כרטיס קול אחר בנוסף והוא יהיה הפעיל? ועל איזה אתם ממליצים?אני צריך משהו פשוט אבל שיתן איכות - למשחקים, סרטים וכאלה..... אל תשאלו מה התקציב, כי את זה אני אחליט אחרי שיעזרו לי פה... תודה...

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by Elvenking,

היי.. אני מעוניין לקנות Logitech® X-530 ורציתי לדעת איך היא אם מישהו מבין... אני מתלבט בגלל שיש לה איזשהי שיטה שונה מהרמקולים הרגילים..http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2,CONTENTID=9067 אם מיהו מבין אז שיכתוב לי.. וגם רציתי לדעת איזה כרטיס קול טוב אבל זו יכול להתאים לכזאת מערכת.// ,usv////

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים