אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע Logitech Z560 4.1 האם הZ2300 יותר טובים למוזיקה ? (הרי הם 2.1)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אמרו לי שיש כרטיס כזה שרק איתו אפשר לראות קליפים מסוימים יש לכם מושג על מה מדובר הכוונה לכרטיס שמתחבר ללוח אם למחשב
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חשבתי על ה LENCO 3453 איך הוא? יש הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל: שיהיו איכותיות, נוחות (לא אוהב את העיצוב של האוזיות שמגיעות עם האיפוד, נופלות כל הזמן)... תודה נ.ב: כמה נראה לכם שוות האוזניות של האיפוד, ברצינות? אתם חושבים שאוזניות ב60 שקל יהיו יותר טובות מהן?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בסלון 47 אינץ שמחוברת למגבר דנון ואליו 5 רמקולים : סנטר , 2 קידמים גודל בינוני עד גדול ( גבוה של איזה 40-50 ס"מ) , 2 אחוריים קטנים (20 ס"מ ). הסנטר והאחוריים הם של AREN ACOUSTIC יחסית דיי חדשים ורק 2 הקידמיים מאוד מאוד מאוד ישנים בני איזה 20 שנה מינימום של MOREL . עכשיו השאלה אם אני רוצה להחליף את שני הקידמים, כמה זה יעלה לי ומה האופציות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשאני מעלה/מוריד את הוויליום דרך השלט הוא די משתגע - הוא מעלה/מוריד את הוויליום בצורה קיצונית. יש לזה פיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי כמה טרדים שמדברים על זה אבל בכל אחד התשובה היא קצת מעורפלת.. עכשיו לפני שאני קונה אני חייב לדעת תשובה מדוייקת לגבי מה לקחת כי הZS הוא קצת יקר אבל יכול להיות שמשתלם אם ההבדל היחיד ביניהם הוא הערוצים(7.1 6.1vs) או הבנדל בZS אז אין לי צורך בזה כי גם ככה יש לי T5400 שזה 5.1 ואני לא מעוניין בחבילת RETAIL שתתן לי טומבריידר ועוד כמה משחקים ישנים.... שמעתי משהו על תיקונים קריטיים בZS שהתגלו ברגיל זה נכון ??
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350 שקל לרמקולים עכשיו ראיתי תרמקולים האלה וורציתי לדעת מה דעתכם הנה לינק http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1255968
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרמקולים שברשותי הם - Logitech Z-540. אני משתמש בהם וכשאני משחק אז באוזניות (מחליף בין החיבורים בכרטיס קול). לאחרונה קרה לי שכשאני מחבר את הרמקולים/האוזניות , אז לא שומעים בכל הרמקולים, וצריך לסובב את החיבור עד ששומעים מכולם. היום חיברתי את הרמקולים ולא משנה כמה סובבתי ואיך, האחוריים פשוט לא פעלו. ואם מוציאים קצת את החיבור, אז שומעים רק ברמקולים האחוריים, ובקדמיים לא שומעים. מה עושים? :< בתודה, אודי.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי Sound Blaster Audigy 2 Value של קריאטיב, ואני לא מצליח למצוא דרייברים עבורו. ניסיתי באתר של קריאטיב, אבל יש שם רק דרייבר בטא שמשפר ביצועים כלליים במשחקים שתומכים ב-OpenAL, ואיזה עידכון מסכן לדרייבר הנוכחי (?) שמוסיף תמיכה ב-DRM. איפה אני יכול למצוא דרייברים נורמלים? עזרה תתקבל בברכה :-\
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה קניתי רמקולים חדשים של Logitec 5.1, אני לא שומע את הקול של הסנטר ושל Rear right ו-Rear left.. בדקתי והכרטיס קול שלי הוא 7.1.. חיברתי את החיבורים כפי שזה צריך להיות שחור לשחור, ירוק לירוק וכתום לכתום, ועדיין אני לא שומע את הצלילים החסרים.. ניסיתי כל דבר סרט והכל ופשוט אני לא שומע.. יש מצב שאני צריך לתהקין כרטיס קול מחדש?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תראו אני רוצה נגן טוב, אכותי (לא צריך הכי אכותי שיש אבל שיהיה סביר). אני צריך שיתמוך בכתוביות בעיברים ובפורמטים DIVIX MPEG ... וכו' ושלא יעשה לי בעיות עם ה כתוביות. ראיתי את זה: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=6570513 מה דעתכם ?? חברה שנחשבת טובה לא ? ואם הוא לא משהוא, אז תמליצו לי על משהוא טוב בין 200-300 ש"ח. מכאן: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_cat.asp?came=3906&cat_id=341 אוו ממקום אחר זול. תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה 47 אינץ' אני רוצה טלוויזיה טובה אבל לא יותר מדי יקרה אני חשבתי בהתחלה על סמסונג או על הייר אבל אני עוד לא סגור על זה... אני רוצה גם טלוויזיה שתיהיה איכותית לXBOX שלי :-) תודה לעוזרים דרך אגב גם הLG נראת לי טובה..
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
Dear All, Lets say that I buy a multichannel sound card Lets say that I have 5 speakers Lets say that through speaker 1 I want the output of the drums; speaker 2, the output of the guitar; speaker 3 the bass; speaker 4 the voice of the singer; speaker 5 keyboards. Is there any software that can do that over regular sound cards (like those of creative, for example)? Your help will be much appreciated. Cristal Warrior
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי בקשה מאוד מוזרה, אני צריך שתציעו לי דרך זולה לשמוע מוזיקה MP3 עם רמקולים בעוצמה לא אישית בלי לזלול לגמרי בטריות. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל HDMI באורך של 25מ' כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. רציתי לדעת עד כמה האיכות תרד והאם אפשר להשתמש בשני כבלים ולחבר ביניהם. האם אתם יכולים להמליץ על חברה שאיכות הכבל שלה לא יוריד לי את האיכות יותר ממה שצריך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר פעם שניה עם הרמקולים ורציתי לדעת אם זה קורה לכולם או רק לי. זה הולך כך: הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד. למה? כי: החיבור הפיזי בסאב נידפק. האם זה קרה עוד למישהו? אם כן איך זה ניגמר וכמה פעמים זה קרה במשך האחריות? תשמעו אנשים אם זה קורה לכולם אנחנו נוכל לבקש מהם פיצוי על זה. אחרי הכל אם זה קרה פעמים אצלי זה בחלט יכול לקרות פעם שלישית ובנוסף זה יכול לקרות אצל כל אחד אחר.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
Device Description DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DPT PCI Bridge VIA VT82C596B Integrated IDE Controller VIA VT82C596B PCI-ISA Bridge VIA VT82C596B Power Management Controller VIA VT82C694X Apollo Pro133A Chipset - Host-PCI Bridge Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 07/28/2000-694X-596B-977-S34T0612C-00 Motherboard Name Tyan S1834 Tiger 133 Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 2 Expansion Slots 1 ISA, 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 240 mm x 300 mm Motherboard Chipset ApolloPro133A הכרטיס קול לא מובנה המחשב פנטיום 3 אני לא יודע איזה כ קול לא רשום עליו כלום
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס FATALTY CHAMPION SERIES ויש לי בעיה בחיבור חיברתי אותו ככה לפי התרשים שנותנים מהקופסא של הכרטיס לחיבור 5.1 1. מיציאת הDIGITAL שזה העליון , כבל PL לחיבור DIGITAL RCA ברסיבר 2. PL-FRONT ל 2 RCA ברסיבר לFRONT 3. PL-REAR ל 2RCA ברסיבר ל REAR 4. PL-CENTER ל2RCA ברסיבר לCENTER כל ה6 כבלים נכנסו לכניסת 6 CHANNEL בקיצור הסראונד לא עובד, מכירים תבדיקה של הכרטיס ימין קדמי, שמאל אחורי וכו האחוריים נשמעים כקדמיים ועכשיו שיחקתי בMOTOGP שמתי לב ששומעים בכל הרמקולים מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכל בכותרת וחשוב שיהיה בוא 512MB ואם אפשר אז גם תמיכה בעיברית! תודה!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
למישהו יש קצת ניסיון בנגני MP3? אני מחפש מכשיר שיכול גם להקליט לקובץ MP3 או לקובץ אחר שאפשר לקודד אותו לMP3, אין לי צורך בזיכרון גדול כ"כ - מספיק לי 256 ומכשיר שיכול להקליט באיזור ה 10 שעות, המכשירים שמצאתי הם בעיקר של חברת SAFA, שלפי הבנתי היא די חזקה בתחום. http://zap.co.il/model.asp?model_id=20938&gsid=10-4 או אחד פשוט יותר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20937 אם למישהו יש מידע על אחד המכשירים של החברה הנ"ל או על מכשירים אחרים שבטווח בין 600-1000 ש"ח - נא לכתוב!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מחפש רמקולים בסביבות 350 רמקולים עם סאבוופר ושהיו 5.1 ערוצים ושישמעו טוב עדיף מישהו ששמע מהם או יודע טוב
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לא כל כך יקרים שיעשו את העבודה כמו שצריך, בעיקר למשחקים ולמוזיקה. התקציב הוא 300 ש"ח אשמח אם תעזרו לי. :s05:
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מחשב עם לוח gigabyte k8ns-939 nforce 3 ultra שעליו כרטיס קול alc850 realtek. כשאני מתקין את הדרייבר של רילטק, הסאונד נשמע נורמלי לחלוטין. כשאני מתקין את הדרייבר(האחרון) של נבידיה, הכל נשמע שונה לחלוטין(ולא בהכרח לטובה....להפך לפי דעתי ) וצלילים מסוימים נשמעים עם סאונד עיוות כזה...... מה שעוד יותר מוזר זה שלפעמים אותו צליל נשמע דווקא נורמלי, וכשאני משמיע אותו שוב(למשל הסאונד של ENTER באיסיקיו כמה פעמים רצוף)- הוא שוב נשמע מוזר מאד. פירמטתי כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי בין שני הדרייברים, התקנתי את הדרייבר של נבידיה על נקי, וזה עדיין אותו דבר...... מישהו נתקל בזה ויודע על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-