אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה לנגן MP3 Flash שישמש לי כזכרון נייד , שיהיה קטן , זמן סוללה מרבי, רדיו + הקלטה מהרדיו.. ואם אפשר תמיכה בפורמטים רבים. תקציב לא משנה .. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה ההבדל והאם אפשר לשים בשתיהם וידאו? תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350 שקל לרמקולים עכשיו ראיתי תרמקולים האלה וורציתי לדעת מה דעתכם הנה לינק http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1255968
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
האם יש עיברית ב Creative Zen Micro? [זה של ה5GB] ואם לא אז כנראה שאני יראה את השירים ככה: ????????? ??? ?? נכון? אגב אני קונה את הנגן בארצות הברית [גירסה אמריקקית]...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני מחפש מיקסר לשימוש ביתי עם שני ערוצים עד 350 ש"ח.... אפשר לחרוג עד 400 שקל אבל רק אם ממש צריך... תודה לעונים...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם, העניין שלי קצת מורכב אז אנא הקדישו את מלוא ההבנה שלכם לעניין זה תודה. ברשותי 2 כרטיסי קול המחוברים למחשב - A ו-B לכרטיס A מחובר מגבר 50W אליו מחוברים 4 רמקולים הנמצאים בפינות החדר וכל רמקול מופרד מהשני (סראונד...) זה המערך הרשמי שלי בו אני משתמש כמעט תמיד, העוצמה אדירה (יחסית) והאיכות מצויינת. לכרטיס B מחובר מגבר מקצועי 150W אליו מחוברים 2 רמקולים הנמצאים בחלק האחורי של החדר כאשר הם אחד על השני (מפאת חוסר מקום) והם מחוברים ב-MONO ממילא, העוצמה שלהם אדירה פי כמה מהעוצמה של המערך הקודם, אבל האיכות לא - חסרים המון צלילים אותם אני שומע במערך A ולכן אני שומע במערך B רק כשאני רוצה לשמוע ממש חזק ולא אכפת לי מהאיכות. אגב - בכל תוכנה כמעט ניתן לבחור באיזה כרטיס קול …
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי אני צריך תכנה נורמלית למינידיסק עד עכשיו השתמשתי עם sonic stage שבאה עם המיני, אבל היא לא נוחה ועושה בעיות עם זכויות יוצרים וכל מיני שטויות כאלה. מישהו מכיר תכנה טובה שפשוט תעביר לי שירים למיני ? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 והגיע לי איתו כבל אופטי ויש לי בכרטיס קול יציאה לכבל אופטי (audigy platinuim) יש למישהו מושג איך אני מעביר שירים מהמחשב למיני דיסק בצורה אופטית? תריך להוסיף איזה משהו שניקרא אינפרא אדום ללוח בקרה? או שאין לי מושג... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה קניתי רמקולים חדשים של Logitec 5.1, אני לא שומע את הקול של הסנטר ושל Rear right ו-Rear left.. בדקתי והכרטיס קול שלי הוא 7.1.. חיברתי את החיבורים כפי שזה צריך להיות שחור לשחור, ירוק לירוק וכתום לכתום, ועדיין אני לא שומע את הצלילים החסרים.. ניסיתי כל דבר סרט והכל ופשוט אני לא שומע.. יש מצב שאני צריך לתהקין כרטיס קול מחדש?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
היי חברים, את האמת, הרבה מאוד זמן לא נכנסתי לפה.. כיף לחזור. אני מחפש לחדר שלי טלוויזית LCD בסביבות ה4.5 אלף ש"ח עד 5.. חשוב לי שתיהיה כמה שיותר גדולה, עם כמה שיותר איכות.. שתתמוך בHDTV, שיהיה לה רמקולים.. שתיהיה יפה לעין.. ואממ כול תוספת תתקבל בשמחה המרחק ממני לטלוויזיה הוא עד 2 מטר.. אני לא יודע בדיוק.. והטלוויזיה היא לא מול העיניים אלא מעליי... אם חשובה הזווית. תודה מראש! אשמח לקבל המלצות תומר
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. מה עושים? ואגב בכונן של הנגן כפי שמוצג במחשב מופיה ספריה AUDIOBLE שלא מופיעה בנגן. למה היא שם? HELP. :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
רציתי לברר בנוגע לרכישת די וי די הדרישות: קורא צרובים DIVX מקליט מחיר מקסימלי 300 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סאבוופר למחשב (למשחקים, שירים, סרטים וכו). בעיקרון אני משתמש באוזניות והסאב הוא כדי לשדרג את כל העסק. ת'כלס אני לא כזה מבין גדול, ואם יתנו לי לשמוע שיר עם 128kbps או 320kbps הם ישמעו לי אותו הדבר..אז אני לא צריך משהו מטורף. התקציב הוא 250-300 ש"ח. הלוח אם שלי הוא- ASUS P5QL-E (עם כרטיס קול מובנה). הדגם של האוזניות הוא- TEAC HP-2-R. המליצו לי בינתיים על שני הדגמים האלה: 1) Logitech x-210 265 ש"ח. 2) Eacan e-510 200 ש"ח. מה עדיף מבין שני הדגמים שציינתי למעלה? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין 3 דגמים של LCD 32". ראשית, למיטב הבנתי, אין טעם להשקיע ב-FULL HD בגודל מסך שכזה, שכן לא אראה הבדל בין זה לבין HD READY, זה נכון? ואם אני מחליט ללכת על דגם של 37" זה עדיין רלוונטי או ששם כבר עדיף FULL HD? השימושים העיקריים הם DVD, קצת מחשב, וטלוויזיה. ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים: SAMSUNG LA32A450 LG 32LG80R LG 32LG32R שלושתן בטווח של 2600 ~ 3000 ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מי מהן ולמה? "על הנייר", אין הבדל בפרמטרים ביניהן, מלבד מספר הכניסות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אשמח לכל המלצה ! המרחק הוא 2מ' והיא תהיה מחוברת למחשב ולא לממיר.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
2500-3000 עדיף שיהיה כמה שיותר זול!!! 32 אינז' מטרה ליראות סרטים טלוויזיה חשוב שיהיה גם יפה תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. חזרתי אליכם אחרי סבב קריאת ביקורות רציני, בעקבותיו קרה לי מה שתמיד קורה לי כשאני מתחיל להסתובב בפורומים האלה יותר מדי (ולראיה, התעניינתי ה-VS930 וסיימתי עם dell2407, התעניינתי ב-e6750 וסיימתי עם q6600) והחלטתי להשקיע יותר בשביל לשפר את האיכות. אז כרגע אני מתלבט בין דגמים שונים מאשר בפעם האחרונה: דגמי 2.0: * Logitech Z10 * Creative GigaWorks T40 דגמי 2.1: * Logitech Z2300 * Altec Lansing FX4021 למעט ה-Z10 (עליהם לא מצאתי מילה רעה), כל הרמקולים קיבלו תשבוחות ברוב הביקורות, וטונים טיפה צורמים מביקורת אחת או שתיים לכל היותר. העניין הוא, שקיבלתי את הרושם כאילו הדבר הוא כך במרבית הרמקולים שאינם מהווים קופסאות פלסטיק. גם ביקורות של צרכנים, עפ"י רוב מתלהבים מהסט החדש …
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה 47 אינץ' אני רוצה טלוויזיה טובה אבל לא יותר מדי יקרה אני חשבתי בהתחלה על סמסונג או על הייר אבל אני עוד לא סגור על זה... אני רוצה גם טלוויזיה שתיהיה איכותית לXBOX שלי :-) תודה לעוזרים דרך אגב גם הLG נראת לי טובה..
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכות קולנוע ורמקולים , ופחות או יותר אני מתמצא בעניין (עד כמה שאפשר בחודשיים) אבל יש נושא שממש בלבל אותי , כול הקטע של הוואט , למה צריך וואט , ומה יותר טוב יותר וואט או פחות וואט לכול רמקול ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך של XFX 7900GT יש לו 2 יציאות DVI, אם אני יחבר אותו לטלויזיה עם חיבור DVI יהיה לי SOUND? זה לא טריוויאלי שלא יהיה כי עם יש למחשב יציאת HDMI ואני מחבר אותה לDVI בטלוויזיה זה יעבוד. זה בגלל שב HDNI יש את אותם חוטי הDADA שיש בDVI, מבחינת החיבור לא מעניין אותו האם יש שם רק תמונה או גם שמע. בPLAYBACK DEVICES בWINDOWS יש את כל התקני הכול, אם זה מופיע שם אז כן, פשוט אני יכול לבדוק את המחשב רק בעוד שבועיים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל HDMI באורך של 25מ' כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. רציתי לדעת עד כמה האיכות תרד והאם אפשר להשתמש בשני כבלים ולחבר ביניהם. האם אתם יכולים להמליץ על חברה שאיכות הכבל שלה לא יוריד לי את האיכות יותר ממה שצריך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-