אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לקנות סאב טוב לחדר. אבל מה, אין לי מושג במותגים איכות ומחירים. יש איזה חנות משהו בסגנון של פלונטר במחשבים, כלומר חנות סטיראו גדולה כזאת שמוכרת בזול?? בקיצור אם תוכלו לתת לי דגמים איכותיים עם מחיר שוק וחנות לקנות בה אני אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי , אני צריך כמה אפקטים , קבצי צליל ,Wave או מה שלא יהיה.. אני צריך צלילים של : רכבת הרים , מתפסת בעליה... אתם יודעים... הרעש שלפני הנפילה (תשחקו ברולר קוסטר טייקון ותבינו) כל מיני צלילים של פיצוצים קטנים , או יריות ומשהו קצת קשה , יש את החברה הזאתי של הסאונד , כל פעם שאתם רואים סרט בקולנוע יש כזה טריילר , לפני שהסרט מתחיל , של מסוק כזה טס בין ביניינים , ובסוף הוא מגיע לאולם קולנוע כזה שאם אני לא טועה רשום שם משהו עם Dolby Digital אני צריך קישור לוידאו הזה. לשים בתחילת הסרט שלי , זה יכול להיות נחמד :] מצאתי כמה וידואים של עוד חברה מהסוג הזה , של THX למי שמכיר , אבל אני רוצה את הוידאו עם המסוק. תודהההההההה :-*
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי כמה קטעים של מוסיקה ממקומות שונים וכל אחד בווליום אחר. איך אני יכול לבצע נורמליזציה של כולם? אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה אבל לפי מה מכיילים?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=72211&channel=15 זה מתאים לי לחיבור למחשב יש לי VGA וזה בדיוק מה שאני צריך כי אני רוצה לצפות בסרטים מהמחשב אל הטלוויזיה אני צריך שתגידו לי אם זה שווה אם אני אוכל למצוא משהו יותר טוב באותו מחיר וכו' , תודה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
צריך המלצה על אוזניות IN EAR שישמשו בעיקר למוזיקה בסגנון POP\ROCK תקציב של עד 1000ש"ח . יש גם אופציה להזמנה מחו"ל קחו בחשבון שה MP3 שלי הוא בעצם מכשיר בלאקבארי 9300 או סאנסה קליפ תודה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שהאוזניות האחרונות שלי, G35, נשברו לי כבר ארבע פעמיים כי הם התאבדו וחיברתי אותם מחדש כדי שיעבדו נמאס לי.. אני מחפש אוזניות חדשות וכנראה שאני אזמין מאיביי כי המחירים בארץ דיי בשמיים, יש העדפה ענקית לאוזניות אלחוטיות כי הסיבה לכך שהאוזניות נפלו היה החוטים ... עוד העדפה זה שיש אחריות בינלאומית אבל לא חובה בכל מקרה שמתי את העיניים שלי על G930/PX51/Sony 7.1 למישהו יש מושג איך הסוני 7.1 למחשב? הם נראים ממש טוב והם גם דיי זולות, מה שגם סוני היא חברה בינלאומית ואני בטח יוכל לממש אחריות במקרה ו.. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
רציתי קצת להתייעץ עם מי שמבין ויכול לעזור לי פה. כעקרון אני רוצה להשקיע במערכת למוזיקה (טרנסים, רוק) וסדרות וסרטים בעיקר ללא דגש על עוצמה אלא איכות כי זה מערכת לחדר ואני לא מתכוון להגיע לעוצמות ענקיות אפילו שהבנתי שזה פרמטר שולי. שמעתי דברים טובים מאוד על החברה Harman Kardon וחשבתי ללכת על סט של מגבר ורמקולים שלהם: HKTS9 - במחיר 1788 ש"ח AVR158 - במחיר 1280 ש"ח כמובן חורג בממש טיפה מהתקציב ורציתי לדעת איך המגבר VSX519 Pioneer בהשוואה לAVR158 כי יש לי מגבר כזה בסלון. אשמח לשמוע דעות, ביקורות, הצעות אחרות. ותודה מראש לכל מי שעוזר לי
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לא יודע עם לפתוח פה או בציוד הקפי, קיצר פתחתי פה. אז לאחר 4 שנים עם הfatal1ty שנפטר בחודש האחרון ועשה בעיות החלטתי לקנות אוזניות ברמה! תזמון מושלם כי אני טס עוד יומיים לברלין! קיצר האוזניות הם יותר לגיימינג מאשר מוזיקה אבל שלא יהיה על הפנים במוזיקה. מצאתי באתר אחד כמה דברים (של גיימינג עם אוזניות): SteelSeries - 7H Frequency Response: 18-28.000 hz Impedance: 32 Ohm SPL@ 1kHz 1Vrms: 112dB Sennheiser - PC 360 Frequency Response: 15-28.000 hz Impedance 50 Ohm SPL 112dB Sennheiser - PC 350 Frequency Response: 10-26.000 hz Impedance 150 Ohm SPL 108dB Sharkoon X-Tatic Digital Surround Sound Headset Qpad QH-1339 Frequency Response: 5-30.000hz Impedance: 32 Ohm per system Norm…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה סוף סוף התחלתי לעבוד לקראת סיום הלימודים ובשעה טובה אני ואישתי יכולים לקנות לדירת חדר שלנו בקיבוץ טלווזית LCD חדשה השימושים: צפיה בחברים, לונדון וקשרנבאום, והרבה תוכן HD שאני מיבא מהמחשב (כולל משחקים) לכן הרזולוזציה חשובה לי מאוד ו ה LCD יותר קורץ לי (אין עדיין באמת טלווזיות פלזמה במחיר שפועים ב רזולוציות גבוהות נכון?) התקציב דל יחסית שנע בין 4K-3K עם עדיפות לנמוך בין השניים אני ראיתי את הדמגים הבאים LA40C530 סמוסונג PN42C430 Toshiba 42CV600 Panasonic THL42S10 LCD אם יש לכם הצעות יותר טובות כמובן שאשמח לשמוע תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב בעקרון לא מוגבל אבל בלי להיסחף.. כמובן שיהיה כמה שיותר משתלם ביחס למחיר.. 5 רמקולים ששקועים בקיר, לא גדולים מדי (20 על 40 כזה). צריך המלצה.. ועוד משהו.. המוכר המליץ על החברות Pure acoustic, Speaker craft.. חוות דעת?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד המון מול המחשב, גם במשרד בעבודה וגם בבית. כדי לשמור על הריכוז אני שומע מוזיקה והיום יש לי אוזניות שאיכות הקול שלהן סבירה ( AKG K404), אבל הן לא מכסות לי את כל האזניים ולכן אחרי שימוש קצר(שעה~) האזניים כבר ממש כואבות לי, אז לכן אני מחפש אוזניות סגורות גדולות שיספקו איכות קול וגם נוחות לא פחות טובה. אני שומע מוזיקה או דרך המחשב או דרך ה- Galaxy S2 שלי אז אני מקווה שהאזניות יכולו להתמודד גם עם הגברה חלשה יותר כמו של פלאפון. אם זה משנה משהו, המוזיקה שאני שומע נעה מרוק קלאסי/כבד למוזיקה קלאסית או ישראלית אבל בכלליות היא די מגוונת. אני מציב את התקציב המקסימלי באזור ה-500 שקל, אבל אם יש אוזניות ממש מומלצות שהן קצת מעבר, אני מוכן לשקול אותן. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מגבר (JVC) עם כל המפענחים (DTS וכו') עם 4 רמקולים גדולים השאלה עם כדאי לי לקנות את ה-X-Fi XtremeMusic Creative ועם אני ירגיש הבדל או כרטיס עם יציאה דיגטלית וזהו? כרגע המגבר מחובר בכבל אנלוגי(רגיל) לכרטיס O\B אני גיימר כשאני משחק אני עם ה- ALTEC LANSING ATP 3 עם המגבר אני בעיקרון רק שומע מוזיקה וסרטים לכן אנ י לא בטוח מה כדאי...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני..שוקל בין שני דברים..תגידו לי מה עדיף [= http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11448 http://www.sony.co.uk/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e370#pageType=TechnicalSpecs זה מגיע גם בלוריי מגבר ורמקולים! 2 או שעדיף רסיבר בניפרד ובלוריי בניפרד?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את ה LCD לכרטיס מסך אני מחפש איפה יש באיזור חולון ככה שאני אוכל לקנות מחר בבוקר כבל איכותי באורך של מטר וחצי עד 2 מטר אם אפשר לינק אני אודה לכם מאוד
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE M52S-S3P והכרטיס קול השני הוא Hercules Game Theater XP שיש לי מהמחשב הישן אליהם מחוברים הרמקולים ATP3 השימושים הם משחקים, מוזיקה וכל דבר אפשרי אחר :-) תודה מראש, אמיר
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות בעיקר למשחקים. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל רק אם התמורה גדולה יחסית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני אסביר לכם את המצב שלי, יש לי חנות ספורט שבה אני מוכר נעליים, כל לקוח שבא אני רוצה לצלם אותו רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב הנייד שבחנות בכדי לראות את מה שצולם בslowmotion בשביל ניתוח טכניקת ריצה על מנת שאוכל לייעץ לו על הנעל הכי מתאימה לו. בשביל זה יש לי מחשב נייד עם כניסות USB Firewire1394 S-video, במחשב יש תוכנה בשם Dartfish לניתוח וידאו, יש לי מצלמה DCR-DVD308E של סוני דיגיטלית אשר שומרת על DVD סרטונים שצולמו עליה, בעצם מה שאני צריך הוא לצלם את האיש רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב ישירות בכדי לנתח בעזרת איזשהי תוכנה בslowmotion (אני יכול לוותר על הDartfish אם יש תוכנות יותר טובות או שהיא לא מאפשרת זאת ויש תוכנות אחרות שדרכם אפשר). זה צריך להתצבע במהירות הכי גב…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה טלוויזית Full HD - 32 אינץ . במחיר 1500-2000 - חייב FULL -HD ושיהיה ניגודיות טובות .. שיהיה טלוויזיה טובה ! אפשר גם יותר גדול כמו 37 - 42 וכאלה . אבל פשוט זה לא נראלי מתאים לתקציב.. אפשר להביא גם מבצעים LOL נגיד חשבתי על הsamsung c530 אבל זה חריגה של 300.. לא יודעע ואבל מה שיהיה יהיה , רק תביאו משהו טוב . ד"א מה אתם חושבים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766098 זה רק להתחלה לבנתיים.. מה אתם חושבים על זה יש משהו יותר טוב לתקציב .. 1000-1500 (המערכת למשחקי XBOX360, PS2,PS3,XBOX)
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
התנתקתי מהכבלים, והבנתי שיש אלטרנטיבה לווינית שאינה כוללת תשלום קבוע, ותאפשר לי לקלוט (בין השאר) את הערוצים 11, 10, 22. איזה חברות מציעות שירות כזה, וכמה דבר כזה עשוי לעלות לי? בנוסף, האם יש בעיות בתקשורת עם הלווין במקרה של מזג אוויר גרוע?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נפלו לי הסיליקונים של נוקיה ואני מחפש חדשים... איפה אפשר להשיג זוג וכמה זה עולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מניח שזו שאלה פעורה למדי, אך אנא היו סבלניים. רכשתי מערכת Microlab x15, כפי שמצויין בכותרת. כלל החיבורים הם בתוך הסאבוופר, אשר כולל חיבורי output לכל 5 הרמקולים הנוספים. הבעייתיות היא בחיבור כרטיס הקול במחשב לכניסות בסאב וופר. החיבורים במחשב הינם סטנדרטיים, ולפי מה שראיתי ישנן 3 יציאות רלוונטיות - יציאת front, יציאת rear, ויציאת center/sub. עם זאת, בסאבוופר עצמו ישנם 6 כניסות נפרדות, כלומר, כניסה לכל רמקול ולא יחס של 1:2 כפי שמתואר כאן. אם כן, מה הדרך לחבר את המחשב לרמקולים? יש לציין שגם הכבלים שהגיעו עם המערכת הינם במבנה של 1:1. תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. הורדתי קובץ ISO של איזה 50 ג"ב (טרון תלת מימד) ושאלתי היא כיצד אני יכול לנגן אותו? האם רק צריבה של הקובץ לדיסק בלוריי או שישנן אופציות אחרות כדי להינות מהסרט בתלת מימד אמיתי? אפשר לפתוח את ה-ISO לכונן נייד ולחברו ל-USB שבנגן הבלוריי? הנגן שלי הוא Samsung BD-D5500 הטלוויזיה Samsung LED D7000 תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-