עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את האקסטרימר פרו אשר סה"כ עובד מצויין רק יש בעייה קטנה שמציקה לי בסצינות שבהם יש תזוזת מצלמה מהירה יש תופעת GHOSTING (מין מריחה כזאת של התמונה שנעלמת מהר מאוד.) אשמח לשמוע איך אפשר עם בכלל אפשר להיפטר מהתופעה הזו. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by danielzy,

שלום לכולם, יש לי אופציה להביא את האוזניות הנ"ל מחול בזמן הקרוב, אני מזמין את האוזניות בעיקר בעיקר למשחקים, כרגע יש לי Steelseries Siberia V2, התנסתי בעבר עם SH HD555 ואני חייב להגיד שלא הרגשתי הבדל מטורף... כן, הסאונד היה טוב יותר, אבל לא הבדלים של שמיים וארץ... האם עם האוזניות האלה המצב יהיה שונה ? מה ההבדל בין הגרסא הסגורה לפתוחה ? הסגורה יקרה יותר בקצת...

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by idoodi,

יש לי מחשב ומסך טלוויזיה של טושיבה המסך חדש ולכן הוא בעל כניסת usb חיברתי עם כבל פשוט של usb cין המחשב למס אך איני מקבל תמונה כלל..הבנתי שעליי להגדיר את כרטיס המסך אך אינני יודע איך לעשות זאת או כל פיתרון אחר יעזור מאוד..והאם מחשב וטלוויזיה יכולים להתחבר בכלל דרך usb?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. 42-50 אינצ חובה: USB שקורא MKV וכתוביות חשיבות לאיכות תמונה גם בשידורים רגילים (לא HD) עדיף מכשירים הקיימים באחת הרשתות הגדולות או אחד מאתרי הקניות הגדולים (וואלה שופ וכו...) תודה לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. קניתי היום LG 47LD650 עכשיו הפעלתי כמה סרטי MKV והוא לא זיהה את הסאונד 1.עכשיו אמרו לי שזה לא מזהה סאונד DTS מישהו יודע אם יצא עדכון לטלוויזיה ועכשיו היא מזהה? 2. אם אין עדכון האם יש תוכנה שאני יכול להמיר איתה בקלות את הסאונד של הסרט מ- DTS ל- AC3 אם יש אני אשמח לקבל קישור + מדריך קצרצר תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by elrxx,

יש לי טלוויזיה של טושיבה,אני לא בטוח לגבי הדגם אבל נראה לי שלסדרה של הטלוויזיה קוראים bomba הבעיה היא שכאשר מפעילים את הטלוויזיה אחרי שהיא הייתה מכובת לזמן של יותר משעה אז אין קול לוקח כ10 דקות עד שמתחילים לשמוע קול ממה נובעת הבעיה ?,ואיך אפשר לסדר אותה ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. בעיקרון אני משאיר על הווליום הכי גבוה דרך הוינדוס ופשוט מנמיך ומגביר את הווליום של הרמקולים דרך השלט,עכשיו השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורה כלשהי ברמקולים עצמם? תודה מראש לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום לכולם, הורדתי לאחרונה את התכנה של XBMC כדי לצפות בסרטים, ונתקל שם בבעיה. הרבה מאד מהסרטים לא מוצגים באופן "חלק". כלומר, כל שנייה-שתיים הוא עוצר לרגע, ואז ממשיך. לפעמים הוא פשוט מאט ואז ממשיך מהר, ואז שוב מאט וחוזר חלילה. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לפתור את זה? - כי חוץ מזה, התכנה הזו פשוט נהדרת. אגב - כאשר אני מציג את הסרט דרך נגן אחר, כמו ה-VLC, אז שם זה בסדר מבחינת הוידאו. שם יש לי בעיה אחרת - שהוא לא מציג טוב את הכתוביות בעברית מקובץ ה-SRT למרות ששיניתי לו את Encoding לעברית. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. שלום קניתי את הרסיבר VSX420 ורמקולים של פיור אקוסטיק. שתי שאלות: איזה חוטים אני צריך כדי לחבר את המערכת? וכמה? עכשיו ראיתי שאין לי את הרמקול של הסאב. מה סדר גודל מחיר של סאב שיתאים למערכת ? אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. אהלן, יש לי בעייה מציקה מאז ששידרגתי לווינדוז 7 64BIT: הווליום של האוזניות אפילו במקסימום נשמע מאוד נמוך - אפילו בשביל כרטיס אונבורד. האוזניות שלי הן EQUATION RP-21 הלוח אם: ASUS P8H67-PRO חשוב לציין שהבעיה לא הופיעה במחשב הקודם שלי בו השתמשתי גם באונבורד ובווליום של 25% כבר לא הייתי צריך להגביר, היא גם לא מופיעה בנגן שלי - CREATIVE ZEN MICROPHOTO כך שהבעייה היא לא באוזניות. בדקתי אוזניות אחרות גם על לפטופים שונים בעבודה וגם שם יש בעייה דומה, אני תוהה האם לווינדוז7 יש איזשהו לימיטר (מגביל) על עוצמת הווליום אותו ניתן לבטל? תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by gkman,

שלום לכולם היו לי אוזניות ergofit של פנסוניק- אבל לצערי האוזניה הימינית הפסיקה לפעול. הייתי מאוד מרוצה מהם - אבל אני לא רוצה לקנות אותם שוב כי הבעיה שהאוזניות פתאום מפסיקות לעבוד חוזרת על עצמה הרבה- והאחריות שלהם זמנית בכל מקרה אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות- והנה מה שאני צריך שהם יהיו. יושבות בתוך האוזן אחריות לכל החיים מחיר סביר (בסביבות ה100 שקל) וכמובן איכות שמע טובה תודה על הזמן

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by Kakolukia,

לא מזמן רכשתי את הSOLO 7C של Microlab ואני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם וחשבתי לרכוש כרטיס קול על מנת לשפר את איכות השמע,מבחינה של סאונד יותר נקי עם פחות הפרעות ושליטה יותר טובה. אני מתלבט בין הAsus Xonar Essence Stx לבין M-Audio 2496 אני אשמח אם תוכלו להביע דעות על ההבדלים בין הכרטיסים ומה יותר משתלם לקחת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by mike503,

קרתה לי בעיה עם הDVD,עד לפני שבוע הוא היה עובד מעולה והכל אבל היום נכנסתי לDVD דרך הרסיבר כמו שאני תמיד עושה ובהתחלה זה עושה Looking for a sign ואז זה רשם לי MODE NOT Supported,בדרך כלל זה לא היה מופיע פשוט היה עולה ישר המסך של פיוניר וזה פעם ראשונה שאני נתקל במסך הזה.רק לציין שהDVD וכל המערכת נקנו לפני שנה+- ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by tomerezri,

שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית ( רסיבר ו4.1 כי אני מקבל סנטר של ALPHA TECNHLOGY נראה לי שאת זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=21112 ) עבור סרטים ומשחקים לחדר בגודל 11 מ"ר. אשמח לקבל המלצות והאם התקציב מתאים לגודל החדר, או שצריך להגדילו/להקטינו. בתודה, תומר

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. שלום רב אני כבר כמה חודשים בחיפושים למציאת מערכת 5.1 מתאימה מה שאני בעצם עומד לעשות איתה הוא כזה אני עומד לחבר אותו למחשב ולשמוע ממני מוזיקה: מוזיקה שוחורה היפ הופ מזרחי קלאסי ועוד ומשחקים: קרסיס 2 ומדחקים בסגנון וסרטים: מציורים הרבה אני מעדיף שהיה לרמקולים פס קול אכותי וצליל מדיוק סרטי אקשן סרטי טבע ועוד התקציב הוא 1200-1500 שקל אני חשבתי על לוגטיק Z5500 היא מתאימה והאם יש לך חיבור יHDNI? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. שלום רב אני מחפש כרטיס קול בשביל להפפעיל את לוגיטיק Z5500 שאני כנראה עוד מעת עומד לרכוש איזה כרטיס קול מתאים הW שלו 502 והוא בא ב5. 1 עם אפשר כרטיסי קול יותר זולים בשמחה עם לא עד 350-400 שקל לא יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. שלום לכולם. איזו מודיפיקציה חשמלית אני צריך לעשות במידה ואני מעוניין לחבר רמקולים של מחשב לרכב? (נניח לצורך העניין Z5500 שניתן למצוא במחיר מציאה היום). מה אני מרוויח מה אני מפסיד? זה נשמע על פניו כפתרון יעיל כיוון שקיים מגבר מובנה סאב לא רע ואיכות לא רעה במחיר נחמד שלמיטב הבנתי מהפורום לא ניתן להוציא מערכת מי יודע מה במחיר הנ"ל (בסביבות ה 1200-1300..) אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by iakovl,

כחלק מהשיפוצים בבית החדש עשו לאמא שלי "מסגרת" גבס לLCD 37 שלה עכשיו השאלה היא רק איזה סוג של מתקן לשים שם, זרוע עם מפרקים, חיבור קבוע... צריך המלצות למתקן בתקציב לא גבוהה (גם ככה אמא שלי חרגה עם השיפוצים) ועוד שאלה אחת אני מתכנן לרכוש לחדר שלי LCD 42/40 הבעיה היא שהקיר שאני מתכנן לשים עליו את הטלויזיה הוא קיר גבס (היה חלון ענק שנהרס ולכן סגרו הכל בגבס) באיזה פתרון עדיף להשתמש במקרה הזה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by NoobPCUser,

שלום, קניתי את הt6100 והכבלים של הרמקולים האחוריים קצרים מדי... מישהו יודע מה שם הכבל או איפה אפשר לקנות לו מאריך?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ....................... תודה מראש...המלצות וחנויות אפשריות לקנייה ובנוסף אני אצטרך התקנה בממ"ד וחשוב לי להדגיש שהאיכות מסך תיהיה מעולה מבחינת חיבור למחשב כי השימושים יהיו דרך המחשב בלבד

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. צריך המלצה לרמקולים למחשב 4.1 או 5.1 תקציב עד 450 שקל העדפה לקנות מאזור מערב ראשון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם. מקווה למצוא כאן הדרכה כלשהיא בנושא. אני מחפש רמקולים עם חיבור אינפרא רד שאוכל לחבר למסך פלאזמה, בדומה לאוזניות העובדות על אינפרא רד. מישהו יודע אם יש כאלה, והיכן ניתן לקנות או לבדוק? אודה מאוד למי שנתקל ויתן הכוונה בנושא. אודי

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.