עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shaharo,

שלום קראתי את המאמר המצוין שיש בדביק בראשית העמוד והוא נתן לי מושג לגבי מה שאני צריך. אני מחפש מערכת למוזיקה בלבד, אני רואה סרטים לעיתים ממש נדירות, והאיכות שלהם לא כזאת מפריעה לי. הבנתי שאני צריך לקנות מגבר 2 ערוצים או רסיבר 2 ערוצים. את הרסיבר אני כנראה קונה בארצות הברית, וחיפשתי משהו טוב שיתאים למחיר שלי 150-250$ אני יודע האפשרויות לא רבות , אבל זה התקציב. לכן חיפשתי במן זאפ אמריקאי http://www99.shopping.com/xPP-home_audio_receivers--2__stereo_ בקשר לרמקולים אין לי מושג בכלל איפה להתחיל, איזה סוג לקנות את הרמקולים אני כנראה יקנה בארץ. התקציב שלהן הוא בסביבות 1500 שקל. אני מבקש המלצות מה לקנות? גם בקשר לרסיבר וגם בקשר לרמקולים, אם יש עוד רעיוניות אשמח לשמוע. המערכת היא…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by baruch,

מה קורה אנשים? מקווה שהכל טוב. בזמן האחרון גיליתי שאני ממש חייב דיסקמן אז הלכתי לזאפ וגיליתי שאין לי מושג מה לקנות ולכן אני פונה אליכם בבקשה להמלצה... דרישותי הן: עלות: עד 350 שתהיה לו תצוגה של שמות שירים,אומנים וכו' שיגיע עם אוזניות איכותיות והכוונה היא לא איזה אוזניות אוזן אלא אוזניות רגילות ועדיף (עדיף מאוד) אוזניות שבאות מאחורה תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. Started by slim_shady,

תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. עשיתי את כל הפעולות נכון, ומשום מה התמונה בטלוויזיה עדיין נשארת שחורה בעיקר ולפעמים מריצה את התמונה שעל המסך בטלוויזיה בירוק כחול אדום ,וגם ברקע הרבה שחור, במהירות ובטשטוש מוחלט שלא ניתן לראות כלום , מישהו יודע אולי מה הבעיה? :\

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה ולעשיית רימקסים אשמח אם תרשמו שמות 8)

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by leoleo,

לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. מה עושים? ואגב בכונן של הנגן כפי שמוצג במחשב מופיה ספריה AUDIOBLE שלא מופיעה בנגן. למה היא שם? HELP. :'( :'(

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/devices/flash.aspx כל כך הרבה עקיצות נגן ה IPOD SHUFFLE ו IPOD בכלל.. כמו צריך מסך, שיהיה גם רדיו ומיקרופון, שעון עצר ותמיכה ביותר מחנות אחת.... כאילו ידוע שה IPOD SHUFFLE זה נגן די פרימטבי, אבל הוא מיועד לשוק מסויים (הפנאטים של IPOD)... חבל ש MICROSOFT מתרצת את הצורך בנגן נורמלי (בניגוד ל SHUFFLE) משיקולים עסקיים בלבד... (MICROSOFT מתחרה ב APPLE בשוק ההגנה הדיגיטלית DRM, ה FAIRPLAY מול ה WMA)... http://www.wired.com/news/mac/0,2125,66460,00.html?tw=wn_11culthead מה גם בגלל שמרבית הנגנים הלא IPOD בשוק, תומכים בפורמט של MICROSOFT ולא APPLE, אז החברה מעודדת את העובדים לקנות נגנים אחרים במקום IPOD (לא שזה עוזר, למרבית העובדים יש …

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by dyxel,

מישהו יודע אם יצא איי פוד דור חמישי וכמה הוא עולה????????????????

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. שלום, המוכר בחנות הציע לי ללכת על ה Altec Lansing ATP3. המחיר הוא 387. רציתי לשאול בלי שום קשר למחיר, האם הרמקולים האלו טובים? אני רוצה שהסאונד יהיה מאוד טוב ויאכותי. האם הם יספיקו אותי? או שיש משהו אחר עדיף במחיר הזה? הם בעיקר למוזיקה, והרבה... כרטיס הקול שלי הוא Leadtek 8 channels והלוח הוא Gigabyte 945P-S3

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. שלום.. רציתי לשאול אותכם בקשר לבעייה שיש לי בקשר להעברת קבצים מהמחשב. אני חושש שהוא איטי יותר מהרגיל ואני דיי בטוח כשניסיתי את זה על 2 מחשבים שולחניים זה היה לאט יחסית. וכשניסיתי את זה על מחשב נייד (דווקא של apple) אז זה העביר ממש מהר מה הבעייה?!? אולי בהגדרות בתוך המחשב הusb הוא מוגדר כ1.1?!

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by itaim,

יש את ihp120 ויש את האיפוד מה עדיף מבניהם? אהבתי באיריבר את השלט וגם 16 שעות בטרייה! (ההקלטה לא הכי נחוץ לי למרות שזה גם נחמד) ולאיפוד - יותר יפה אבל הדבר היחידי שגורם לי להעדיף אותו זה שאפשר לעדכן את הקושחה שיציג עיברית מה אתם אומרים יותר עדיף? מה כדאי לקנות? (המחירים אותו דבר נכון?)

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by FoxMaster,

אני מעוניין לרכוש טלווזיה עד 3000 ש"ח השימושים שלי יהיו צפייה בסרטים, סדרות בממיר רגיל של HOT. מומלץ שיהיה חיבור USB לטלווזיה שאני אוכל לצפות בסרטים דרך הUSB. חשוב לי החדות והצבעים בטלווזיה. ומרחק הצפייה הוא 3 מטר.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. יש ברשותי מזרים מדיה (MVIX) שתומך ב HD (יש לו יציאה של DVI?) הורדתי כמה סרטים של HD סוג הקובץ MKV . לתדהמתי גילתי שהמכשיר אינו תומך בפורמט (MKV) ואני לא יכול לראות את הקובץ על המסך בכלל כאילו הקובץ אינו קיים. הורדתי תוכנה של המרה MKV TO VOB לפליסטיישין 3 תוכנה מצויינת ... הימרתי את הקובץ בפעם הראשונה לAVI , שמתי את הקובץ החדש בMVIX וניסיתי להפעילו... יש לציין שהייתה התקדמות כי ראיתי את הקובץ על המסך אך כאשר ניסיתי להפעילו המכשיר הודיע על שגיאה שסוג הקובץ לא מוכר או שהמכשיר אינו תומך בפורמט. ניסיתי עוד כמה המרות לvob ל mpg אך לללא הצלחה... יש לציין שהסרטים אחרי ההמרה עלו יפה במחשב.... מי שיכול לעזור לי בלמצוא תוכנה או פיתרון אני ממש אודה לו אשמח לקבל כמה שיותר אופציות של ת…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by haimal2003,

שלום פורום HWZONE. אני רוצה לקנות LCD לחדר שלי וחשבתי על 32 אינצ' יש לי דוד שעבר לחברה של טלויזיות והוא אמר לי שהוא יכול להשיג לי את הטלויזיה הבאה FUJICOM LC3201 במחיר 3000 אלף שבזאפ המחיר הכי זול עומד על 3400 . עכשיו חבר שלי שמבין במחשבים ושאר מוצרי החשמל (בני-SubX) המליץ לי על ViewSonic N3240W עכשיו לשאלתי מה יותר טוב , האם השינוי ממש גדול ושווה 500 שקל , ורק לציין שדוד שלי עובד בחברה והוא אמר לי שכל בעיה קטנה שתהיה לי הוא יחליף לי בלי שום בעיה בחדשה מהשקית. אגב אני פתוח להצעות אם יש במחיר הזה משהו יותר טוב (3000~3500) ובגודל 32' תנו לי לינק וחוות דעת . להלן הלינקים : VIEWSONIC http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=581984 FUJICOM http://a.zap.co.il/model.as…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. Started by Matan D,

שלום, 1. אני צריך אוזניות ( +מיקרופון מובנה) למשחק counter strike 1.6 התקציב הוא בערך בין 100-180 שיהיו איכותיות עם אחריות מינימום שנה 2. לפני מספר חודשים קניתי רמקולים 2.1 ובאחד הרמקולים השתבש משהו .. יש לי אחריות עליהם ורציתי לדעת אם בחנות שקניתי ממנה אני יכול לקבל זיכוי עליהם ולהוסיף למשהו יותר טוב במקום? תודה לכל העוזרים ! ! ! 8)

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by manz11,

שלום . חושב לקנות את ה LG 32lc51 . אם מישהו חושב שאני יכול ללכת על משהו אחר בתחומי המחיר שלה (4800) בבקשה שיגיד לי . גם אם מישהו חושב שיש בה משהו שלא טוב או שהיא לא תספיק לשידור ה HD שיבואו עלינו לטובה שיגיד לי . הדבר היחיד שאני מתבאס לגביה הוא שאין לה PIP ועוד שאלה קטנה ..מישהו יכול להסביר לי מה זה POP בברכה..

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by zilkanir,

יש לי בחדר טלויזיה עם 3 כניסות scart21p מחוברים אליה הממיר hot, ושני הdvd שלושתם כל אחד בכבל סקארט לסקארט. האיכות וידאו הייתה ממש ממש טובה לאורך החצי שנה הראשונה ועכשיו פתאום אני רואה שהאיכות ממש ירדה, ניסיתצי לחשוב מה יכול להיות שפגם באיכות והתעסקתי קצת בכבלים, בהתחלה לא ייחסתי חשיבות כלכך לכבלים וקניתי פשוט כבלים רגילים(ומסתבר גרועים) של סקארט לסקארט באיזה 25שח לכבל. לקחתי כבל אחר סקארט מהסלון, שהוא ממש טוב כסוף עבה כזה, נראה מרשים (ההם שחורים כאלה) וחיברתי לדיוידי, והאיכות פשוט מדהימה. אז אני צריך לקנות עכשיו 3 כבלים סקארט לסקארט מיקצועיים, ורציתי להתייעץ איתכם איזה סוג, חברות, מחירים ומאיזה חנויות באזור נתניה, או חנויות באינטרנט אפשר, שיהיו כבלים ממש איכותיים ומקצועי…

18. שלום, אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 1000 ש"ח שיתן לי איכות סאונד איכותי עד כמה שאפשר. חשבתי על כרטיסי ה HDAV1.3 אני יודע שהם בנויים להעביר את הפורמטים החדשים אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים בניגון תוכן סטנדרטי במחשב כמו MP3 DIVX משחקים וכו... (ואני לא מדבר במקרה שה MP3 עצמו לא איכותי או שהסרט DIVX מוקלט באיכות גרועה) הכרטיס שאני רוצה לקנות יחובר למגבר ימהה דרך HDMI מה שמצמצם את המבחר לשני הכרטיסים של ASUS אני אישית לא רואה סיבה לקנות את ה HDAV1.3 DELUXE מכיוון שאת הרמקולים שיש (WHARFEDAL DIAMOND) לי אני מחבר למגבר ואני לא צריך עוד יציאות אנלוגיות וגרסת ה SLIM לפי מה שהבנתי היא אותו דבר מבחינת התמיכה בפורמטים החדשים רק שהיא רק עושה PASS THROUNG לפורמטים האל…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. תקציב 400 ש"ח... תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. הייתי מעוניין לדעת איזה מהרמקולים הבאים מומלץ ביותר למחשב, יותר איכותיים,חזקים,יפים,עמידים: Logitech X220, תג מחיר : 320 (הזול ביותר שמצאתי) Creative G-380, תג מחיר: 330, אך מצאתי ב199 במכירה קבצותית בנענע-שופס - נראה אחלה דיל http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901656 או שמה יש לכם רמקולים אחר להמלצה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by huber,

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20081010235709_Disney_Expects_Blu_Ray_Sales_to_Surpass_DVD_in_Two_Years.html זה "מפי החמור" אז לקחת בעירבון מוגבל, למרות שאני חושב שזה בלתי נמנע. מחירי ה LCD TV צונחים באופן קבוע, החדירה הולכת וגוברת וכיום כל סרט שיוצא כמעט יוצא גם ב BR, ככה ששנתיים נראה תחזית סבירה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by shlomi8,

שלום לכולם...יש לי מערכת sbs580 של creative עכשיו היום הייתי בחנות של רמקולים וזה...ואיך שהוא הגעתי למצב שאני אומר למוכר שיש לי רעש כזה שיוצא מהסאב והוא אמר שיש מצב שהסאב שואב אויר במקום להוציא... בדקתי....ואכן זה כך....מישהו יודע איך פותרים את זה והאם זה הורס משהו? הוא אמר שיכול להיות שהחיבורים הפוכים משהו?! תודה לעוזריםם

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by la_pumik,

אני מחפש divx עם כניסת usb, עד 350 ש"ח בערך.. למישהו יש המלצות? קניתי prosound ואני מחזיר אותו כי הוא גרוע ביותר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום יש לי שאלה לאלה שיש להם את הרמקולים האלה יש מתחת לסאב וופר 2 ברגים ואחרי 10 דקות בערך של מוזיקה הברגים קצת חמים אז לכל מי שיש את הרמקולים אם אתם יכולים תבדקו אחרי 10 דקות מוזיקה אם אם חמים קצת או לא ותגידו לי תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by Cooler-Master,

אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.