עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by Southpark,

הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה. עכשיו אני מתלבט בין 2 אלו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=686027 או http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=596088 לפי מה שראיתי, הPROVIEW תומכת בFULL HD, אך יחס הניגודיות שלה הוא 1:1500 בעוד הפיליפס הוא 1:7500. אין לי ממש מושג מה אומר יחס הניגודיות ועל מה הוא משפיע. אשמח לקבל חוות דעת והסבר. תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. אני רוצה לקנות רמקולים+רסיבר לסרטים ולXBOX360, התקציב שלי הוא בסביבות ה800 אבל אם יש משהו ממש שווה ב1000 נגיד אז אפשר. חשבתי על זאת : http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=930&mId=1&cId=23&sId=21 שהיא ממש זולה,וקראתי עליה מאנשים שהיא טובה יחסית. רציתי לשאול גם איך המערכת בסגנון של מה שהבאתי(ALL IN ONE כאלה) ביחס לX540 של לוג'יטק שהם רמקולים למחשב? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by desegel,

היי, נתקלתי בבעיה וממש אודה לעזרתכם... יש לי טלויזיה toshiba regza 32av700, ואני מנסה לחבר לה לפטופ חדש עם כרטיס מסך intelHD graphics. הטלויזיה לא מזהה את הלפטופ כשאני מחבר ב-HDMI. הוא לא מראה תמונה אלא מסך כחול כאילו לא מחובר כלום. כמובן שיניתי את מוד התצוגה לפורט הנכון. (הלפטופ כן מזהה את הטלויזיה וקורא לה toshiba-tv בהגדרות). הטלויזיה שלי בסלון (דגם קצת יותר חדש של טושיבה) עובד מצויין! רעיון למה הבעיה ?? תודה רבה מראש הטלויזיה בסלון (דגם קצת יותר חדש של טושיבה) עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by tsvika,

יש לחבר שלי iAudio X5L 20GB שעובד מצויין בהקשר של איכות המוזיקה ותפעול. הבעיה היא בהצגת קבצי ווידאו, כשהוא מנסה להפעיל קובץ מדיה מסויים הנגן טוען כמה שניות אבל אז לא עושה כלום, הוא ניסה את זה בפורמט avi. השאלה היא איזה פורמטים הוא אמור לקרוא והאם צריכה להיות בעיה עם פורמט כמו avi? אם כן האם צריך לקודד או להמיר את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by zombie,

הכרטיס מחובר ליאס בקבל אדום לבן(וצהוב שזה הוידיאו אני חושב) וכשבגמירים קצת את הרמקולים(שמחוברים למחשב)יש מין רעש סטטי?אפשר לבטל אותו ולהשאיר את הרמקולים מחוברים למחשב?תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by Elevation,

אני מתעד לקנות נגן (Creative Zen v , מיועד לריצות, אז את הקטן... רציתי את הU10, אבל חוסר העידכונים בעתיד וזה שהמפעל לא מיצר כרגע יותר [נבדק בחו"ל, זה נכון] טיפה מלחיץ אותי...).... עכשיו, הוא מיועד לריצה (כמו שציינתי). השאלה שלי היא פשוטה.... אני רוצה זוג אוזניות, מחו"ל, שלא יעלו על חמישים דולר בשום פנים ואופן, וגם זה יותר מדי, ושיצדיקו את המחיר שלהן, אל מול האוזניות שבאות עם הקריאטיב... הבקשה שלי פשוטה.... לא אכפת לי כמה חזק שומעים בהן או כמה הכוח של הבאס.... אני רוצה כמה שיותר פירוט, וצליל כמה שיותר "נקי", אם אתם יודעים למה אני מתכוון.... שכל כלי וכל ישמע, ושיהיו צליל ברור, צלול, שמן, עמוק ונקי, אם אפשר..... וכמובן, שיבודדו רעשים חיצוניים, זה יהיה נהדר (בטח שלא יכאיב ל…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by shai265,

רציתי לדעת מה עדיף מבחינת איכות ואמינות DVD קורא DIVX חיבור אלחוטי ממחשב לטלוויזיה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. הdvd זול חמוד , קורא הכול , קורא גם כתוביות בעברית אבל אני רק לא מצליח להגדיל את גופן של הכתוביות ולשנות אותו הכתוביות יוצאות פשוט ממש קטנות ... מישהו יודע אולי מה אפשר לנסות ... תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. בכמה הייתם מתמחרים נגן / מקליט מינידיסק Sony MZ-R30 חדש מהקופסה (כיתוב ביפנית בלבד - על המכשיר ובהוראות - אנגלית על הצג) + נרתיק, אוזניות פשוטות, סוללה ושנאי (אולי יש עוד כמה שטויות קטנות, לא זוכר כרגע) ? http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-R30.html

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב נייד, שתהיה לו אפשרות להקלטת שידורים מן הכבלים הדיגיטאליים. אני רוצה עזרה במפרט הנייד ובהמלצה על כרטיס טלוויזיה. 1. האם וכיצד אפשר להקליט באיכות דיגיטאלית מן הממיר? 2. האם וכיצד ניתן להקליט סרטי VOD - דיגיטאלית? 3. אילו חיבורים וכניסות כדאי שיהיו לכרטיס הטלוויזיה? 4. האם כדאי לרכוש כרטיס טלוויזיה USB2 או PCMCIA? 5. האם תוכלו להמליץ לי על מספר אפשרויות של מוצרים כאלו? תוכנה: אני רוצה להריץ עליו vista עם media center. תודה ושבת שלום. מפרט המחשב הנייד יהיה כזה לערך: ‎Lenovo 3000 N200 TY2BNIV‎ http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibm

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by gabi_y,

היי אני כרגע כבר קרוב ל 5 שנים עם המערכת הבאה מגבר Yamaha RXV520 רמקוליים Mission M74 אני בעקר רואה סרטים,הרמקוליים נקנו שהייתי בן 15.5 אני זוכר שמאד אהבתי אותם אז וגם היום. החדר שלי עד היום היה די קטן,ולא היה שייך לדחוף עוד רמקוליים אז נשארתי ככה. עברתי לדירה חדשה ואני מעוניין לשנות את המערכת. אז ככה או לקנות הכל חדש כולל מגבר ורמקוליים ולמכור את מה שיש לי ואז התקציב בערך 7000 +- או להשלים(אחוריים סנטר סאב) את מה שחסר כדי לקבל 5.1 אני מעוניין להשקיע בערך 3000 +- כרגע אבל חשוב לי האיכות לא משהו מטורף אני לא משוגע אבל אני אוהב איכות לכן אני מעדיף לקנות רק אחוריים וסאב או רק סנטר או משהו כזה כאילו לא חייב להכניס את הכל לתקציב. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל: שיהיו איכותיות, נוחות (לא אוהב את העיצוב של האוזיות שמגיעות עם האיפוד, נופלות כל הזמן)... תודה נ.ב: כמה נראה לכם שוות האוזניות של האיפוד, ברצינות? אתם חושבים שאוזניות ב60 שקל יהיו יותר טובות מהן?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. אני השבוע הולך לקנות מפרט חזק למשחקים .. וחשבתי למה לא לשלב אותו כבר עם HTPC .. וכך אני יוכל להקליט תוכניות .. זה המפרט: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V אשמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה איכותי ..במחיר הוגן .. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  18. האם זה אפשרי ומעשי להחליף מארז של זוג רמקולים למחשב באחד אחר כל זאת מבלי לפגוע באיכות השמע? האם מארז הרמקולים מתוכנן בקפידה או שכל מארז אחר יעשה את אותה העבודה (בהנחה שהמארז האחר הוא איכותי באותה המידה)? ביקורות ורק ביקורות

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by FoxMaster,

אני מעוניין לרכוש טלווזיה עד 3000 ש"ח השימושים שלי יהיו צפייה בסרטים, סדרות בממיר רגיל של HOT. מומלץ שיהיה חיבור USB לטלווזיה שאני אוכל לצפות בסרטים דרך הUSB. חשוב לי החדות והצבעים בטלווזיה. ומרחק הצפייה הוא 3 מטר.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by borissurets,

יש לי שאלה לגבי אפשרות שאני לא יודע אם היא קיימת בכלל.. יש לי כמה קבצי טקסט שאני רוצה להגן עליהם מצייה בידי גורם אחר.. אז י אפשרות כזאת שאני עושה שגורמת לכך שאני אוכל לצפות בקובץ הזה רק לאחר הקשת סיסמט מסויימת? ועוד שאלה לא קשורה לנושא.. האם השימוש בתוכנה H3MOD מבטלת את האחריות שניתנה לי כשקניתי את הנגן? בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. Started by lior69961,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD שהשימוש העיקרי בה יהיה לשידורי YES, סרטים באיכות 720. מרחק הצפייה בסביבות 2 מטר. תקציב בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על סמסונג LA32C350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767968 האם זהו דגם מומלץ לצרכים אלו? תודה מראש למשיבים.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by niner,

אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 משהו טוב... וכרטיס קול איכותי בעיקר למוזיקה,משחקים,סרטים והקלטות. תקציב 2000 שקל. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by ilans68,

שלום לכולם...במז"ט הצטרפתי לבעלי נגני MP3 אבל נראה לי שטעיתי איפה שהוא בשלב העברת הקבצים מהמחשב לנגן. כשאני נכנס דרך הנגן לתיקיית ה PICTURES אני מקבל מתחת ל ROOT את רשימת כל קבצי המוזיקה שלי וכן את תיקיית התמונות ותיקיית ה Record. לעומת זאת גם תחת תיקיית ה MUSIC אני רואה מתחת ל ROOT, בנוסף לקבצי המוזיקה את תיקיית ה pictures ואת תיקיית ה Record. לא נראה לי שזה אמור להיות כך...איפה טעיתי??? איך מתקנים??? תודה מראש אילן :

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by OverBooking,

שלום חברים. אני מחפש: סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי לחיבור המחשב אל המערכת והטלויזיה ללא חוטים. מצאתי מוצר טוב: http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Count=0604034018&Cart_Session=7688ee3f0bd8cacc947c90c396d463a4 הם טוענים שכרגע אין את המוצר במלאי בארץ. מישהו יודע איפה יש מוצר זהה או דומה למוצר הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים