עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחבר את הלאפטופ שלי לטלויזיית סנסאוי דרך חיבור VGA הכל היה בסדר עד שמשהו השתבש והתצוגה לא מכוונת וכל ניסיון שלי לכוונה לא מצליח נסיתי לאפס את ההגדרות בטלויזיה ובמחשב ועדיין רואים על הפנים. למישהו יש עצה איך אפשר לכוון כמו שצריך??

2. קניתי לא מזמן מחשב נייד (dell e6400) ובגלל מגבלות של מקום בדירה אני רוצה לרכוש מסך 22" לפחות שישמש לי גם כמסך מחשב בעת הצורך וגם כטלוויזיה. האם דבר זה אפשרי ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by saar_m,

איזה כבל יתן לי איכות טובה יותר על טלויזית CRT כאשר אחבר אותה למחשב SVIDEO מהמחשב ל-SVIDEO בטלויזיה או SVIDEO מהמחשב לקומפוננט בטלויזיה? שאלה נוספת האם רואים בכלל את ההבדל בין שני האפשרויות המוזכרות מעל על טלויזית CRT?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. ברצוני לראות מצגות של פאור פוינט במסך של הטלויזיה. מה אני צריך שיהיה ברשותי על מנת לעשות חיבור זה ?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. אני רוצה לקנות רמקולים+רסיבר לסרטים ולXBOX360, התקציב שלי הוא בסביבות ה800 אבל אם יש משהו ממש שווה ב1000 נגיד אז אפשר. חשבתי על זאת : http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=930&mId=1&cId=23&sId=21 שהיא ממש זולה,וקראתי עליה מאנשים שהיא טובה יחסית. רציתי לשאול גם איך המערכת בסגנון של מה שהבאתי(ALL IN ONE כאלה) ביחס לX540 של לוג'יטק שהם רמקולים למחשב? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה ולעשיית רימקסים אשמח אם תרשמו שמות 8)

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, צילמתי במצלמת וידיאו הביתית סרטון כרגע הסרטון נמצא בקלטת של מצלמת הוידיאו אני מעוניין לעלות את הסרטון הזה לאינטרנט אשמח באם יהיה אפשר להפנות אותי לאתרים שמסבירים איך לעשות את זה כמו כן אני רוצה לעשות אפקטים כלומר להוריד כמה קטעים מיותרים ולהוסיף כמה עמודים שיהיה רשום כמה מילים אשמח באם תוכלו להמליץ על תוכנות ולהפנות אותי לאתרים שמסבירים איך להשתמש בתוכנות הללו תודה לעונים דויד

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. Started by creek,

ברשותי לפטופ עם כרטיס מסך nvidia geforce go 7400 וטלוויזית LCD. איך אני מחבר ביניהן, כך שמסך הטלוויזיה יקרין את מה שעל המחשב? איזה כבל צריך לקנות, והאם צריך עוד משהו חוץ מכבל מתאים?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by HoLy4EvEr,

שלום! יש לי כניסה במחשב נייד של HP ולה 7 חורים(נקבה) אני מבין שמדובר בקומפוננט? עכשיו יש מתאם מיוחד שמעביר מ קומפוננט ל S-VIDEO?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. יש לי בעיה כבר פעם שניה עם הרמקולים ורציתי לדעת אם זה קורה לכולם או רק לי. זה הולך כך: הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד. למה? כי: החיבור הפיזי בסאב נידפק. האם זה קרה עוד למישהו? אם כן איך זה ניגמר וכמה פעמים זה קרה במשך האחריות? תשמעו אנשים אם זה קורה לכולם אנחנו נוכל לבקש מהם פיצוי על זה. אחרי הכל אם זה קרה פעמים אצלי זה בחלט יכול לקרות פעם שלישית ובנוסף זה יכול לקרות אצל כל אחד אחר.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by Green,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה של NVIDIA N-FORCE 4 ויש לי גם creative Live! 24-bit בכרטיס נפרד רציתי לדעת איזה מהשניים עדיפים ? אני מחבר את הכרטיס לרסיבר על ידי 3 כבלים PL ל RCA2 לשימוש בסאונד 5.1 אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מערכת של רסיבר ורמקולים מאוד איכותית תודה רבה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. אני צריך לבחור מסך (LCD) שישמש אותי לצפיה בטלויזיה ולשימוש במחשב. 50% זמן שימוש במחשב ו-50% זמן שימוש בטלויזיה. שני המוצרים (הן מחשב והן מסך) עדיין לא נרכשו. האם לרכוש מסך LCD או טלויזיה LCD ומה הדרישות למוצר בהנחה ואני רוצה תוצאות טובות הן משימוש במחשב והן מצפייה בטלויזיה? בנוסף מהן הדרישות מה-PC תודה לכל מי שיכול לעזור[glow=red,2,300][/glow]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. בס"ד שבוע טוב, חיפשתי באתר היצרן ובאינטרנט,ללא הצלחה,יש סרטים שהוא לא מראה/לא משמיע קול והכתוביות קטנות להחריד.כתוב שהמשיר תומך בעדכונים,אך לא מצאתי כאלו. האם קיימים כאלו? היכן ניתן להוריד? האם שווה להחליפו באחר? אם כן,איזה מכשיר מומלץ (עד 300 ש"ח)? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. אוקי אז יש לי קולנוע ביתי הכל מחובר לרסיבר הממיר הדיגיטלי עם כבל אופטי יס מקס רמקולים טלוויזיה אבל כשה חיברתי את הדיוידcomponent) הוא פשוט לא מוצא אותו אלא רק בקבלים רגילים מה עושים מה לא עשיתי נכון ממיר של מארנטז ודיויד של אפקס

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול לא יקר מדי (בסביבות ה- 500-800 ש"ח), בעל כניסת מידי, שישמש אותי להקלטת שירה (ואולי מעט כלי נגינה, אבל פחות חשוב). אני בעקרון עובד עם Reason + Cubase. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מה אתם אומרים על M-Audio audiophile 2496? (נראה לי מתאים למדי). הקטע הוא שהוא עולה 780 ש"ח ברוב החנויות שבדקתי, אבל שמתי לב שאפשר להזמין אותו מאתרים בחו"ל במחירים של 90$. גם אם מוסיפים לזה 50$ משלוח זה משתלם טילים. יש סיבה להפרש הזה? יש סיבה לקנות את זה בחנות בארץ בכל זאת? שאלה נוספת (שאלתי קצת בפורום מפרטים אבל לא קיבלתי תשובות מספקות): אם הייתי רוצה להשקיע במחשב חדש שהמטרה העיקרית שלו היא עריכת אודיו עם תוכנות סטייל Reason ו- Cubase, על מה אני צריך לשים דגש? כמה כסף ב…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by סל מיחזור,

הצורב הוא Sony Compact Disc Recorder RCD-W100 . הדיסקים שהוא דורש הם מסוג Audio CD או music CD . האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא דיסקים כאלה בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. Started by moshe_ha,

הכל בכותרת וחשוב שיהיה בוא 512MB ואם אפשר אז גם תמיכה בעיברית! תודה!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by ranyr,

אני מכיר את הIPOD ורוצה אפשרויות אחרות... גם אם אי אפשר לנגן וידאו על המכשיר עצמו (האיכות של הוידאו על הטלוויזיה זהה לאיכות על המכשיר?)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by eranRohatyn,

אני עדיין לא סגור על רמקולים וכ קול בייחוד לסרטים עד 100 דולר מUS

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. הכותרת אומרת הכל: שיהיו איכותיות, נוחות (לא אוהב את העיצוב של האוזיות שמגיעות עם האיפוד, נופלות כל הזמן)... תודה נ.ב: כמה נראה לכם שוות האוזניות של האיפוד, ברצינות? אתם חושבים שאוזניות ב60 שקל יהיו יותר טובות מהן?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. אני מעונייו לחבר גם את כרטיס הקול שלי וגם את הממיר הדיגיטלי שלי לאותה כניסה אופטית במערכת קולנוע ביתית. לשם כך אני זקוק למפצל או לממתג? (אין לי מושג באמת...) ואיפה אפשר להשיג דבר כזה? (מה שזה לא יהיה) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by ofeky1,

אהלן חברה מה נשמע?!?! אני לא יודע אם שמתם לב אבל לא הייתי פה הרבה זמן כי הייתי בפולין במשלחת!! (אבל עזבו את זה עכשיו) יש לי נגן MP4 והחיבור של האוזניות שלו הוא כמו החיבור הרגיל שי בכל אוזניות של היום אבל בקטן(כמו אוזניה של פלאפון)!! כך שאוזניות רגילות לא יכנסו לחור של האוזניות שלו אז אני מחפש מעביר כזה שיתחבר ל MP4 בחיבור קטן ויתן לי לחבר אוזניות רגילות!! משהו מכיר דבר כזה?? מקווה שהייתי ברור!!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by AVL,

טוב בגלל שלא הייתה היענות כשביקשתי המלצה לאוזניות זולות אך איכותיות אני הולך (על עיוור כי אין לי מושג בתחום) על ALTEC LANSING AHP512 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3305 אם יש למישהו הצעות לאוזניות יותר טובות בתקציב עד 150-200 ש"ח אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by SugarFreeBoy,

אני חושב על לקנות אחד, ויש כמה דברים שלא הבנתי מהביקורות שקראתי. האם יש אופציה לראות את מבנה התקיות (שבתוכן קבצי הMP3) או שצריך לגלול שיר שיר עד שמגיעים לאחד שחיפשתם? ואם הנגן יכול לשמש גם כזיכרון פלאש נייד? 10x(:

25. אני מנסה ללמוד סולו לגיטרה ומנסה להקליט חלק משיר. השיר הוא LYIN EYES של להקת EAGLES. כשאני מקליט זה מקליט לי טוב, אבל לא שומעים את הגיטרה המלווה.. שומעים רק את האקורדים, את הליווי הוא לא מקליט לי, לא בתוכנה שאני משתמש בה ולא בתוכנה של הווינדוס... יש לכם מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.