אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לא עובד לי בקידמת המארז האודיו (הווינדוס לא מזהה חיבור נכנס. (ה-usb ו-sata) מקדימה כן עובדים מה לעשות? דבר שני הייתי שמח לשמוע מאנשים דברים מעניינים על המארז. כי אני לא מבין בזה בכלל. (לדוגמא רק היום גיליתי שלא חיברו לי בחנות את הכבל למאוורר עם הלידים מקדימה.) דני. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מערכת רמקולים של 5.1 ואת הכרטיס קול 24-bit. הבעייה היא שאני לא מצליח לשמוע שום דבר מהם, והחיבורים בסדר גמור. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש חנות ליקנות את הרמקולים של קרייטיב הt20 ואני לא מוצא שום חנות שיש להם אותם .. אז עם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם .. שיגיד לי .. ועדיף בעזור חיפה !!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ברשותי נייד עם יציאת VGA בלבד וטלויזיה LG 37LD460. אני הרבה זמן מחפש כבל VGA באורך 3מטר שיתמוך ברזולוציה 1920x1080 אבל קשה לי למצוא אחד כזה. אפילו באיביי, לא מצאתי ששולחים כזה לארץ. לאחרונה אני מתלבט אם לא כדאי לקנות מתאם VGA ל HDMI וככה למשוך רק כבל אחד עד לטלויזיה וזהו. סטרימר הוא פתרון יקר מאוד עבורי ואינני מתכוון להשתמש באחד כרגע. האם מישהו מכיר מהיכן להשיג כבל כזה (אפילו כדאי משולב עם כבל אודיו 3.5") או לחלופין מכיר מתאם טוב ומומלץ שאוכל להשתמש בו? ישנם כמה וכמה כאלו באיביי, במחיר של 30-50$. קשה להבין מי מהם תומך באמת ב -1080P ועד כמה כדאי בכלל לגשת לפתרון הזה (מבחינת איכות תמונה ביחס ל VGA וכד')
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מכשיר MP3/MP4 של PROSOUND ראיתי אותו למכירה ואני לא יודע אם שווה מופיע ב http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1744977 תודהה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי על המחשב הנוחכי כרטיס קול SB-Live value 4.1, עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל וכנראה שהלוח יהיה ABIT-IS7 או ASUS-P4P800. הכרטיס המובנה על הלוחות האלו הוא 5.1 ומה גם שהאביט כל היציאות מגיעות על הלוח, מה שיחסוך לי את הבעיה של חיבור מיקרופון כשאצטרך. היום מחוברים לכרטיס שני רמקולים וסאב לערוץ הקידמי ושני רמקולים סטיריאו לערוץ האחורי. מה עדיף, להעביר את הכרטיס או לא. (ועוד שאלה, בעתיד, כשיהיה לי כסף (...) אני חושב לקנות כרטיס חדש למחשב, אני לא מתכוון להשקיע הרבה כסף כי לא יהיה לא שימוש כלכך. חשבתי על הlive 5.1 שראיתי ב180 שקל, איך הוא?)
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איכות צפייה ירודה מאוד ומריחות(ghosting) באת צפייה בMedia Center בעזרת כרטיס טלויזיה win-tv-pvr150-mce שמחובר לממיר בכבלים אדום צהוב לבן(RCA נדמה לי) בהתחלה עבד טוב ויפה וכשהחלפתי את הכרטיס מסך 880GTX ב4870x2 צצה הבעיה...מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות רמקולים פשוטים (אך לא מדי) למחשב הנייד. ונתקלתי ב Creative SBS 200A באייבורי ב124 ש"ח (שלפי דעתי זה ממש זול בעבור סט שלו 2.1). עשיתי חיפוש עליהם אבל לא מצאתי עליהם שום ביקורת - חיובית או שלילית. אם למישהו יש ניסיון איתם או חוו"ד אני אשמח לשמוע כי זה נשמע לי אולי מחיר נמוך מדי. תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
האוזניות צריכות להיות אוזניות קשת כי אוזניות IN EAR תמיד מאבדות אחיזה בריצה בגלל הזיעה. לא מפריע לי אם הן ישקלו עד 400 גרם, האוזניות קשת שאני רץ איתן עכשיו שוקלות 200 גרם והן ממש לא מורגשות. גם אורך החוט אף פעם לא הפריע. יתחברו ל"DECODER" של קריאיטיב בבית ולאיפוד בחוץ, ישמיעו ביעקר מוזיקה. תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן פנטיום 4 במהירות שעון 1.4 עם גיגה זיכרון, האם אני יכול לשים עליו כרטיס אם HD ולהפוך אותו למדיה סנטר או פשוט לזרוק אותו לפח? תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
atp3 או vs4121? מבחינת איכות ווליום, המחיר לא משנה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב... אני מעוניין לקנות דיוידי שקורא דיוקס.. גם בשביל לראות סרטים בפורמט דיוידי.. וגם בשביל לקצר את 3 המגברים שלי למכשיר אחד.. הנה לינק שיוכל לעזור לכם לעזור לי http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-DVD&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=%F7%E5%F8%E0+DIVX&Param2=%EB%EF&OrderBy=low&x=25&y=10 פשוט תיכנס לפה.. וכפי שזה כבר מוגדר.. מחיר נמוך.. קורא אמפי3.. וסוג קורא דיוקס... חשבתי לקנות את ה-Prosound 990DIVX זה נראה בסדר?.. או שיש למישהו אחר התנסות עם אחד המוצרים משם... התקציב הוא בערך עד 500-550 אם יש משהו יותר נורמלי מהפרוסאונד 990... תודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר הקלטה בעל יציאה לאונזיות בלבד. כיצד ניתן להעביר את החומר המוקלט שעל גבי המכשיר אל המחשב? ע"י איזה כבל או כל אמצעי אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
זה בנתיים מה שמצאתי בתקציב שלי ונישמע טוב http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 התקציב עד 600 ... אז אם יש לכם נגן בתקציב הזה יותר טוב ממה שהבאתי אז תרשמו בבקשה ועוד כמה שאלות לגבי הנגן הזה "כולל תוכנת המרה ודחיסה מקבצי MPEG ו AVI לפורמט המתאים לנגן כל שיהיה ניתן לראות את הסרטים בנגן ." מה זאת אומרת נגיד יש לי קליפ ששוקל 100 מגה בייט ואני ישתמש בתוכנה הזאת הוא יקטן ואם כן אז בהרבה ..? או נגיד סרט ששוקל 700 מגה בייט "המכשיר ניטען דרך המחשב " מה זאת אומרת .?? ובכלל אני רוצה לשמוע חוות דעת על הנגן הזה בבקשה אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר למה אני קונה בימים הקרובים
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://ae.creative.com/products/welcome.asp?category=1 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15855 מיועד למשחקים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רדיו דיסק לרכב של אבא שלי ראיתי כל מיני אבל אני לא מכיר את החברות ולא יודע מה לקנות הכי חשוב זה שהרדיו דיסק יהיה mp3 בסביבות ה 600 שקל אפשר אפילו 700 וחשוב שהיא תיהיה טובה ולא תתקלקל אחרי כמה חודשים ואני מחפש גם רמקולים שהאיכות שלהם בסדר עד 200 שקל רמקולים אחוריים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הממ של סוניי זה מה שכתוב מאחורה: sony ss-d790AV RATED IMPEDANCE: 6 וציור כזה של אוזניות חחח MAXIMUM INPUT POWER : 200W מישהו מכיר אותם? איך הם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לגמרי נוב בקטע של אודיו, הכי קרוב להבנה שלי באודיו זה לקנות מערכת ATP3 אז רציתי ייעוץ ממכם, לאוזניות טובות עם צליל טוב, בעיקר לגיימינג. דרישות: 1. שיהיו בסראונד 2. שלא יהיה צורך במגבר חיצוני כלשהו, שיילך ישר לחיבור ONBOARD של הלוח 3. שלא יהיו כבדות או מגושמות מדי 4. ניתן להשכה בארץ, לצערי אני מוגבל מרכבישה בחו"ל 5. עוד דבר שנורא מציק לי באוזניות לפעמים: הן מחממות נורא. ואני קניתי אוזניות, לא earcuffs! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 700 שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-