עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shai265,

רציתי לדעת מה עדיף מבחינת איכות ואמינות DVD קורא DIVX חיבור אלחוטי ממחשב לטלוויזיה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה רגילה 29 אינצ' במחיר זול 1000-1500 שקל.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by emanuelex,

צריך סט רמקולים חדש בסביבות 350 עדיף נמוך יותר 2.1 זה מה שאני מחפש בעיקר בגלל שאני רוצה יותר באס חשבתי על Logitech X-230 אבל אני לא יודע אם הם הטובים ביותר באותו טווח מחיר כל דבר שהוא טוב יותר הוא בסדר תודה מראש עריכה: אופס יצא לי שני ת'ראדים בטעות אם אפשר אז למחוק את השני =)

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום לכולם . לפני שבוע +-, קניתי את הרמקולים Logitech X530, עכשיו מהקדידמיים ומהסנטר אני שומע מצויין - כנ"ל על הסאב. מהאחוריים אני לא שומע בכלל, לא במשחקים, לא בסרטים ולא במוסיקה(ניסיתי לשמוע דרך סרטים שתומכים ב5.1 ולא שמעו). עכשיו יש לי את הלוח אם Intel DP35DP לוח אם מדגם די חדש, ויש לו תמיכה של HD AUDIO, עד 7.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה בלוח אם. מישהו מוכן לעזור לי? ניסיתי לעשות כל דבר, להתקין דריברים חדשים הכל, כלום לא עזר לי(גם קראתי המון דיונים פה בפורום, אין כלום לא עוזר) יש לי ווינדוס XP SP2, והגדרתי 5.1 אך עדיין לא שומעים מהאחורים כלום. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל: שיהיו איכותיות, נוחות (לא אוהב את העיצוב של האוזיות שמגיעות עם האיפוד, נופלות כל הזמן)... תודה נ.ב: כמה נראה לכם שוות האוזניות של האיפוד, ברצינות? אתם חושבים שאוזניות ב60 שקל יהיו יותר טובות מהן?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by dyxel,

מישהו יודע אם יצא איי פוד דור חמישי וכמה הוא עולה????????????????

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by ofer214,

קניתי רסיבר של דנון. יש לי רמקולים רצפתיים של "וורפידל" 150 RMS. יש גם סאב של "דום". יש שם פונקציה של "קרוס אובר" שאפשר לבחור מ 50 עד 250 מה כדאי לבחור ומה זה נותן ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by itaim,

יש את ihp120 ויש את האיפוד מה עדיף מבניהם? אהבתי באיריבר את השלט וגם 16 שעות בטרייה! (ההקלטה לא הכי נחוץ לי למרות שזה גם נחמד) ולאיפוד - יותר יפה אבל הדבר היחידי שגורם לי להעדיף אותו זה שאפשר לעדכן את הקושחה שיציג עיברית מה אתם אומרים יותר עדיף? מה כדאי לקנות? (המחירים אותו דבר נכון?)

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by lior69961,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD שהשימוש העיקרי בה יהיה לשידורי YES, סרטים באיכות 720. מרחק הצפייה בסביבות 2 מטר. תקציב בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על סמסונג LA32C350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767968 האם זהו דגם מומלץ לצרכים אלו? תודה מראש למשיבים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. שלום אני מתלבט בין כמה דגמים. התקציב שלי הוא בערך 300 עד 400 . הצרכים הם בעיקר למשחקים, קצת מוסיקה וסרטים. altec lansing- avs300, XA2021, ATP3 creative- xfree, sbs 370, lx220, inspire 2500, sbs560 (האם יש לי לדגמים אלו חיבור לאוזניות, לא הצלחתי הבין ממה שקראתי עליהם?) תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by SendaRider,

חבר שלי מחפש לקנות כרטיס קול עד 800 ש''ח. יש לו Logitech Z-5500 והוא רוצה להפיק ממנה את המיטב, הוא חשב על ה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ אבל נראה לי לפי הדיונים פה יש יותר טובים .. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  12. הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם M-Audio Revolution 5.1 AudioTrak Maya 5.1/7.1 אני נוטה לכיוון הRevolution בעיקרון בגלל הרבה סקירות טובות, שניהם בערך באותו המחיר, רק שאת הM-Audio אין קרוב לבית לצערי . ד.א רמקולים Creative Inspire T5900 . מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. יש לי אייפוד וידאו כזה http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPod שקניתי לפני חודש ואני לא ממש צריך אותו אז כמה אתם חושבים אפשר לדרוש עליו ? ד.א , חדש הכי זול בארץ הוא עולה 1800

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה לקנות בקרוב מכשיר וראיתי מביקורות שהו די טוב וגם ראיתי אנשים מהאתר שכתבו אליו ממזמן ורציתי לשאול אם יש פה לאשנים את המכשיר ואם יש אז בבקשה תנו לי קצת חוות דעת הנה לינק http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB135317=135389

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by Iftahbz,

שלום אני מחפש מסך LCD לחדר המשחקים של הילדים. המסך ישמש אותם ל PlayStation + כבלים. מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר. לגבי תקציב - אני מניח שמשהו באזור ה 2.5-3 אלף. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by idan1836,

אני רוצה מגבר לרכב, שלא יהיה משהו מצויין ולא משהו גרוע מדי.. כרגע אני צריך אותו רק בשביל לחבר את האייפוד שלי לרכב, ואני לא רוצה משהו עם חברה ידועה מדי כי זה יצא לי יקר. אין תקציב מוגבל כרגע אבל שלא יהיה יקר !

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. לפי הכותרת,המחשב לא מגיב למיקרופון ואוזניות כאשר אני מחבר אותם מקדימה של המארז אבל מאחור הוא כן מגיב..שיחקתי בדרייבר ללא פתרון. יש לי לוח אם : abip ip35-e

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by Cooler-Master,

אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by Coca Cola,

או AAA? תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by yolh4f,

2500-3000 עדיף שיהיה כמה שיותר זול!!! 32 אינז' מטרה ליראות סרטים טלוויזיה חשוב שיהיה גם יפה תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by sende56,

??? ??? ??? אין לי מושג מה הכרטיס קול שלי, הוא מובנה על Gigaybyte GA-K8VT800M, Creative INSPIRE 4.1 4400 - כל הרמקולים יעבדו לי? אני קצת בור בנושא אודיו :-\

22. Started by saar_m,

איזה כבל יתן לי איכות טובה יותר על טלויזית CRT כאשר אחבר אותה למחשב SVIDEO מהמחשב ל-SVIDEO בטלויזיה או SVIDEO מהמחשב לקומפוננט בטלויזיה? שאלה נוספת האם רואים בכלל את ההבדל בין שני האפשרויות המוזכרות מעל על טלויזית CRT?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. Started by ZaKeN17,

צהריים טובים, יש לי 2 כרטיסי קול (שניהם PCI לא Onboard) ואני רוצה שהם יפעלו יחד , חיברתי את שניהם אך רק אחד מהם עובד איך אפשר לעשות ששניהם יפעלו? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by R9800P2,

http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16987 משהו מכיר טלויזיה יותר טובה מי זות ב2000 שקל אפשר לחרוג עד 3000 אלף שקל אבל! לא פחות מי 29 אנז'

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by bd,

רוצה לקנות רמקולים מחפש עזרה.. רוצה לקנות רמקולים למחשב 4 + סאב או 5 לא יודע כמה זה במחיר סביר עד 500 בערך....... לחדר שלי לשמוע טראקים נורמלית מכל הכיוונים..... יש לי לוח של גיגה בייט 954P-G

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים