עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kremb0,

שלום לכולם ,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום את זה , לכן אם זה לא אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון . תודה רבה . אני מוכר את האוזניות ה DT880 שלי .האוזניות חצי פתוחות , מאוד נוחות על הראש עד שכמעט ולא מרגישים אותה . האיכות סאונד שלהם ממש מצוינת, והן בעלות התנגדות חשמלית של 250 אום .חשוב לציין , שהאוזניות נקנו נפני פחות מחודש , והן נראות כמו חדשות ממש מכיוון שבקושי השתמשתי בהם עקב הצורך במגבר . האוזניות מגעיות עם אריזתן המקורית. האוזניות נקנו ב-1700 שקל ואני מוכר אותם ב-1200 . איי סיי קיו : 241104551 איימיל: topi_pi@nana.co.il אני ממש מצטער אם זה לא המקום לכתוב את ההודעה הזאת , אבל לא ראיתי פה לוח מכירות .

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. Started by Big_Guy7,

חברה אני לא מבין מה קרה!!! המחשב נתקע לי באמצע עבודה (הוא לא היה במאמץ או משהו כזה, אינטרנט ואייסיקיו). אז עשיתי לו ריסטסט, והוא לא הראה כלום על המסך, ז"א המחשב עצמו עלה, אבל אין תמונה. אז כיביתי אותו, וכשכיביתי אותו, שמעתי מהרמקולים מין בום כזה קטן... אחרי דקה הדלקתי את המחשב והוא עבד בסדר, אבל אז ראיתי שאין צליל מהרמקולים, למרות שהם דולקים! עכשיו בדקתי אם האוזניות פועלות, וגם בהן אין צליל! יש מצב שקרה משהו לכרטיס קול שלי? כרטיס קול: Creative SoundBlaster 5.1 רמקולים: Creative SBS 370 2.1 סליחה על החפירה אבל אני ממש נואש, בבקשה תעזרו לי!!!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by tsvika,

יש לחבר שלי iAudio X5L 20GB שעובד מצויין בהקשר של איכות המוזיקה ותפעול. הבעיה היא בהצגת קבצי ווידאו, כשהוא מנסה להפעיל קובץ מדיה מסויים הנגן טוען כמה שניות אבל אז לא עושה כלום, הוא ניסה את זה בפורמט avi. השאלה היא איזה פורמטים הוא אמור לקרוא והאם צריכה להיות בעיה עם פורמט כמו avi? אם כן האם צריך לקודד או להמיר את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by slim_shady,

תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by Elevation,

אני מתעד לקנות נגן (Creative Zen v , מיועד לריצות, אז את הקטן... רציתי את הU10, אבל חוסר העידכונים בעתיד וזה שהמפעל לא מיצר כרגע יותר [נבדק בחו"ל, זה נכון] טיפה מלחיץ אותי...).... עכשיו, הוא מיועד לריצה (כמו שציינתי). השאלה שלי היא פשוטה.... אני רוצה זוג אוזניות, מחו"ל, שלא יעלו על חמישים דולר בשום פנים ואופן, וגם זה יותר מדי, ושיצדיקו את המחיר שלהן, אל מול האוזניות שבאות עם הקריאטיב... הבקשה שלי פשוטה.... לא אכפת לי כמה חזק שומעים בהן או כמה הכוח של הבאס.... אני רוצה כמה שיותר פירוט, וצליל כמה שיותר "נקי", אם אתם יודעים למה אני מתכוון.... שכל כלי וכל ישמע, ושיהיו צליל ברור, צלול, שמן, עמוק ונקי, אם אפשר..... וכמובן, שיבודדו רעשים חיצוניים, זה יהיה נהדר (בטח שלא יכאיב ל…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by SixKiller,

שלום רב... אני מעוניין לקנות דיוידי שקורא דיוקס.. גם בשביל לראות סרטים בפורמט דיוידי.. וגם בשביל לקצר את 3 המגברים שלי למכשיר אחד.. הנה לינק שיוכל לעזור לכם לעזור לי http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-DVD&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=%F7%E5%F8%E0+DIVX&Param2=%EB%EF&OrderBy=low&x=25&y=10 פשוט תיכנס לפה.. וכפי שזה כבר מוגדר.. מחיר נמוך.. קורא אמפי3.. וסוג קורא דיוקס... חשבתי לקנות את ה-Prosound 990DIVX זה נראה בסדר?.. או שיש למישהו אחר התנסות עם אחד המוצרים משם... התקציב הוא בערך עד 500-550 אם יש משהו יותר נורמלי מהפרוסאונד 990... תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. כאשר אני מנסה להציג קטעי וידאו לא משנה הפורמט בוינאמפ או במדיה פלייר הוא לא מציג משום מה. הורדתי חבילת קודקים כבר וזה לא עזר. במדיה פלייר זה אומר משהו על not support files למרות שעד לפני כמה זמן הוא הראה לי את הקבצים אבל בלי סאונד ובוינאמפ הוא לא אומר כלום.... מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. שלום, יש נושא שלא מצאתי לגביו תשובה ברורה ואשמח אם מישהו מהנוכחים יוכל לעזור. יש לי דיוידי של פיוניר DV400 עם כניסת USB. המכשיר קורא סרטים וכו' שאני שם על הDOK שגודלו 8GB השאלה היא האם הוא יעבוד גם עם דיסק קשיח חיצוני. ראיתי מספר תשובות שונות לגבי השאלה הזו- רובם אומרים שצריך לפרמט את ההארדיסק ל FAT32. משם הדעות חצויות האם הוא יקרא יותר ממחיצה אחת, האם גדול מחיצה מקסימאלי יהיה רק עד 32GB או יותר וכו'... אגב, לא מצאתי התייחסות לגבי סוג הדיסק הקשיח , כלומר, "2.5 או "3.5 שמגיעים עם ספק כוח חיצוני. מצורף שירשור באתר אוסטרלי שדן בנושא (מדברים שם גם על ההארדיסק שאני רוצה LACIE 500GB) - גם שם לא ברור מה צריך לעשות והאם אפשרי או לא: http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=54…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by aero,

שבוע טוב חברים, לאחר תקופה כבר שאני פשוט סובל מהאוזניות "אין איר" שלי החלטתי לעבור לאוזניות קשת קלילות. אז ככה, רוב הזמן אני שומע מוזיקה מהאייפון שלי ז'אנרים בדרך כלל זה היפ-הופ אלקטרוני האוס וקצת קלאסיקות, בכל מקרה הדגש הוא בדרך כלל על הבאס. הנוחות משחקת פה פקטור גם כן, אני מסתובב גם עם האוזניות בחוץ אז עדיף שהם לא יחממו את האוזניים יותר מדיי(אבל אני מבין שאי אפשר להנות משני העולמות. התקציב שלי הוא בין 250-350 ואני דיי גמיש, אבל לא חושב שיש צורך להשקיע מעבר לזה. אז אחרי חיפוש קטן שעשיתי באינטרנט היו הרבה המלצות אז האוזניות הבאות: PX-100 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={10150FF6-A141-4CA8-B8D…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by tzolerguy,

שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by ashkenazone,

היי שוקים, קניתי כרטיס קול AudioTrak MAYA 7.1 ויש לי פול בעיות למרות שהוא ידוע ככרטיס תותח, אני חושב שהבעיה היא פאק בייצור, כלומר משהו חד פעמי שאינו קשור בכלליות למוצר אדיר זה, (ד.א לא ממליץ לקנות בפנדה, אני מרגיש לכוד) הכרטיס עושה צלילים חשמליים חשודים כאלה וגם מנגן בקטיעות דיסקים. בכרטיס קול אחר על המחשב הבעיות נעלמות והכל כרגיל.... אם אשלח את הכרטיס לפנדה ויגידו לי שהוא תקין אאלץ לשלם 120 שקלים - זה דפוק כי יש להם אינטרס להגיד שהוא תקין!!! אני בדילמה!!! HELP PLZ!! מה שאתם יכולים.. תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. שלום לכולם . לפני שבוע +-, קניתי את הרמקולים Logitech X530, עכשיו מהקדידמיים ומהסנטר אני שומע מצויין - כנ"ל על הסאב. מהאחוריים אני לא שומע בכלל, לא במשחקים, לא בסרטים ולא במוסיקה(ניסיתי לשמוע דרך סרטים שתומכים ב5.1 ולא שמעו). עכשיו יש לי את הלוח אם Intel DP35DP לוח אם מדגם די חדש, ויש לו תמיכה של HD AUDIO, עד 7.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה בלוח אם. מישהו מוכן לעזור לי? ניסיתי לעשות כל דבר, להתקין דריברים חדשים הכל, כלום לא עזר לי(גם קראתי המון דיונים פה בפורום, אין כלום לא עוזר) יש לי ווינדוס XP SP2, והגדרתי 5.1 אך עדיין לא שומעים מהאחורים כלום. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by dyxel,

מישהו יודע אם יצא איי פוד דור חמישי וכמה הוא עולה????????????????

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. יש לי בסלון 47 אינץ שמחוברת למגבר דנון ואליו 5 רמקולים : סנטר , 2 קידמים גודל בינוני עד גדול ( גבוה של איזה 40-50 ס"מ) , 2 אחוריים קטנים (20 ס"מ ). הסנטר והאחוריים הם של AREN ACOUSTIC יחסית דיי חדשים ורק 2 הקידמיים מאוד מאוד מאוד ישנים בני איזה 20 שנה מינימום של MOREL . עכשיו השאלה אם אני רוצה להחליף את שני הקידמים, כמה זה יעלה לי ומה האופציות? תודה..

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by DUDEnamE,

קודם כל המכשיר שאני הולך להשתמש בו הוא N95 8GB אני מחפש אוזניות שלא יהיו OVERKILL ראיתי משהו מוזר ברשת ואני בטוח שעוד אנשים שמו לב אליו אוזניות של סינזהייר CX II300 עולות 100 שקל וCX300 עולות 90 שקל וCX500 עולות 150 שקל? זה לא זול מידי? אני משאר שזה זיויפים אבל ראיתי בKSP גם מחירים דומים לדגמים האלה מה אתם אומרים? בכל מקרה התקציב שלי הוא עד 150 אני אשמח גם למשהו נחמד ב100 והכי חשוב שלא יהיו OVERKILL ניסיתי לא מזמן אוזניות של בו'ץ והם היו OVERKILL מטורף לפלאפון לועמת נגן של cowon

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. כשאני מעלה/מוריד את הוויליום דרך השלט הוא די משתגע - הוא מעלה/מוריד את הוויליום בצורה קיצונית. יש לזה פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. לפני שנתחיל חשוב לציין שעיקר השימוש במערכת הוא למוזיקה וסרטים (לא מהמחשב הסרטים רק DVD). יש לי בחדר כבר מערכת טובה לסרטים (Yamaha RX-V496 + חמישה רמקולים של Dome שאני מפסוט מהם). המוזיקה שאני שומע מגיעה מהחשב שם יש לי כרטיס O/B של הלוח GIGABYTE GA-K8NS. אני חובב רוק מושבע (PINK FLOYD בעיקר) ורוצה לשמוע את הסאונד הכי טוב שיש. השאלה היא כזאת, האם להשקיע במערכת שתכלול כרטיס קול חזק + רמקולים איכותיים שיתחברו ישירות אליו (חשבתי על ה- 5500 Digital של לוג'יטק או THX 7.1 750 Creative + איזה ZS פלטיניום) ללחבר את הכל בעזרת כבל אופטי איכותי. האם יש פה מישהו ששמע את הרמקולים הנ"ל? האם כל השידרוג הזה מיותר במיוחד בגלל העובדה שאני לא רואה סרטים דרך המחשב? האם הרמקולים האלו מספיק איכו…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by itay127,

שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 700 שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה

19. Started by itaim,

יש את ihp120 ויש את האיפוד מה עדיף מבניהם? אהבתי באיריבר את השלט וגם 16 שעות בטרייה! (ההקלטה לא הכי נחוץ לי למרות שזה גם נחמד) ולאיפוד - יותר יפה אבל הדבר היחידי שגורם לי להעדיף אותו זה שאפשר לעדכן את הקושחה שיציג עיברית מה אתם אומרים יותר עדיף? מה כדאי לקנות? (המחירים אותו דבר נכון?)

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by M7a,

מרב פורומים השתגעתי ואני לא יודע אם זה הפורום לבעיה שלי... מקסימום מנהלים תעבירו... אבל עשו טובה שלחו לי פרטית שאני ידע למצוא את האשכול שלי בעוד שבועיים שאני יחזור מהבסיס.. קניתי סרט ישראלי בדיוידי וחבר העתיק לי אותו למחשב והפך אותו לקובץ רגיל שרואים במדיה פלייר... עכשיו אני רוצה לצרוב את הסרט מחדש כי הדיסק המקורי התקלף והוא לא עובד יותר ואני חייב תסרט לבסיס... למישהו יש או יכול לכתוב מדריך איך לקחת קובץ AVI רגיל ולצרוב אותו בדיוידי שיעבוד בכל דיוידי פשוט (כי זה מה שיש בבסיס!) ? חשוב אבל שיהיה באיכות טובה כמו מהדיסק המקורי שהיה לי! נ.ב מצאתי מדריך אבל בגודל 300 דפים שמראה איך לקחת סרט ולהוסיף תרגום וכל הבאלגן... אז אני מחפש מדריך פשוט בסך הכול הסרט בעברית ולא צריך תרגום ו…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by m0sh,

טוב חברים אני צריך עזרה יש לי נגן iHP-120 שנהרס לי(הדיסק קשיח לא בסדר) התיקון שלו בערך בין 500 ל700 שקל וראיתי שהX5 עולה 1500 השאלה אם יש לי בכלל מה לתקן כי היום חדש לא כל כך יותר יקר אז אם כדאי לי לקנות חדש אם עדיין ה X5L הכי טוב כי ראיתי שיש גם H10 של 20 ג'יגה שראיתי אותו ב1250 בנעה מחשבים אגב:לא חשוב לי לראות סרטים אלא מוזיקה נטו תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. Started by roy_katz,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית HD עם יציאת HDMI שיהיה אפשר לחבר אליה לא רק את הממיר הדיגיטלי של הוט שיש לי אלא גם את המחשב, התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כלום בטלוויזיות.. תודה רבה לכל מי שיעזור לי. עריכה: עכשיו הסתכלתי בזאפ וראיתי שלוש דגמים של טלוויזיות HDMI תגידו לי מה הכי כדאי לי בבקשה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4109=4113&DB6195=140532

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. , עד כה , אני די התאכזבתי מאיכות ההקלטה של מיספר נגנים שהתאפשר לי ליבדוק אצל חברים . תגידו לי ,אם יש נגן שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים : 1.מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה או לחילופין כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני. 2. הקלטה ישירות לפורמט mp3 ( לא כמו הסידרות river 8xxx , 7xxx שדורשים המרה באמצעות תוכנה מיוחדת על גבי המחשב ) 3. disk on key ,plug and play ( לא כמו river 8xxx , 7xxx שדורשים שימוש בתוכנה מיוחדת על גבי המחשב כדי להעביר קבצים אל הנגן ) 4.מופעל באמצעות סוללות אצבע רגילות ( רצויי aa ) 5. רצוי ,אבל לא הכר…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Device Description DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DPT PCI Bridge VIA VT82C596B Integrated IDE Controller VIA VT82C596B PCI-ISA Bridge VIA VT82C596B Power Management Controller VIA VT82C694X Apollo Pro133A Chipset - Host-PCI Bridge Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 07/28/2000-694X-596B-977-S34T0612C-00 Motherboard Name Tyan S1834 Tiger 133 Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 2 Expansion Slots 1 ISA, 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 240 mm x 300 mm Motherboard Chipset ApolloPro133A הכרטיס קול לא מובנה המחשב פנטיום 3 אני לא יודע איזה כ קול לא רשום עליו כלום

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים