עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by silky,

קיבלתי מחבר בירושה רמקולים של ALTEC מדגם ACS54 4.1, בידיעה שהם דפוקים , ואולי אני אצליח לעשות איתם משהו(ניקנו בארה"ב) חיברתי את המגבר/סאב לשנאי 220 וחיברתי כבל מרדיו ל INPUT ולא קרה שום דבר. אז הגעתי למסקנה שהמגבר/סאב נשרף בנסיון להפעילו פעם. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1: האם אני טועה במסקנה(האם הוא לא בהכרח נשרף? 2: ה-4 רמקולים עם חיבורי ALTEC(לא פלוס ומינוס כמו רמקולים רגילים), אני יכול לעשות איתם משהו? ניסיתי לדבר עם היבואן ואין עם מי לדבר. אשמח לקבל עזרה בנושא. בברכה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. קראתי פה מישהו שאומר שיש לו יציאות אופטי וDVI מה זה אומר ? יש לי כרטיס מסך ויש לי יציאה לטלוויזיה יש לי את החיבורים האלה? הכרטיס מסך שלי abit geforce 5600 256mb

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by emilio,

שלום! רציתי עזרה לגבי רמקולים לקולנועה ביתי של 5.1 תקציב שלי בין 2.5K ל 3K. רק לא רמקולים של מחשבים. יש לי רסיבר של ----> http://zap.co.il/model.asp?model_id=472524 דרך אגב מה אתם אומרים לגבי טלויזיה הזה. -----------> http://zap.co.il/model.asp?model_id=418112

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. אחרי שקניתי טלוויזיה החלטיתי לקנות HTPC. (לאחר מכן אני אקנה מגבר + רמקולים) רציתי לדעת איזה תמיכה בחומרה (ב HTPC) צריך על מנת שהמחשב יוכל להוציא את פורמטי האודיו החדשים? (אני מתכוון בשלב השני לקנות מגבר שתומך בפורמטים החדשים) האם חייבת להיות תמיכה בחומרה על מנת להוציא את הפורמטים האלו? (כלומר, האם יהיה אפשר להוציא אותם מהיציאה האופטית למשל ללא צורך בחומרה יעודית)

5. מחפש המלצות לDVD שיהיה יותר נורמאלי מהדגם שמוכרים בדיוטי פרי להלן הדגם: http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=140&mId=1&cId=23&sId=20 אני צריך המלצה שתצליח לשכנע את אבא שלי לקנות משהו יותר נורמאלי (עדיף עם מגבר פנימי) אני מעדיף דגם שיכלול בתוכו גם HD פנימי ולא צריבה ישירה לDVD את הDVD של הדיוטי מוכרים ב200$ - אני אשמח לקבל הצעות לאחד יותר איכותי אבל לא חורג במידה מטורפת מהמחיר. תודה לכול המבינים. עריכה: רק תראו כמה BIGBOX רוצים עליו: http://bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=9935&VariantID=9936

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. אם כן, המישהו הזה יודע/יכול לבדוק אם אפשר לחבר אליהם את האייפוד טאץ'? אני מתככון לחבר ל DOCK, לא עם כבל תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by sshhaayy11,

קניתי נגן gimini 402 ויש פונקציה של לראות תמונות בשיר במקרה יש לי כמה שירים כאלה אבל אין לי מושג איך מוסים תמונה בשיר כדי שהנגן יוכל להראות לי אז אם משהוא יודע אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by lioryb,

שלום. אני מתלבט בין 3 דגמים של LCD 32". ראשית, למיטב הבנתי, אין טעם להשקיע ב-FULL HD בגודל מסך שכזה, שכן לא אראה הבדל בין זה לבין HD READY, זה נכון? ואם אני מחליט ללכת על דגם של 37" זה עדיין רלוונטי או ששם כבר עדיף FULL HD? השימושים העיקריים הם DVD, קצת מחשב, וטלוויזיה. ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים: SAMSUNG LA32A450 LG 32LG80R LG 32LG32R שלושתן בטווח של 2600 ~ 3000 ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מי מהן ולמה? "על הנייר", אין הבדל בפרמטרים ביניהן, מלבד מספר הכניסות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by pappy,

שלום ח'ברה אני חדש פה... מי היבואן הרשמי של IDOME בארץ? אני חייב לקנות את הסט 2.1

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by Omer DA,

┬אני קונה בקרוב את הרמקולים X540 והחוטים לא יספיקו,אם מישהו יוכל להביא לי קישור לקניית כבל RCA במחיר סביר באורך של בערך 3-5 מטר אני אשמח וגם לא כ"כ הבנתי איך זה הולך ....צריך גם כבל וגם מתאם? או שמספיק הכבל?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  11. Started by kobibo,

מעוניין באוזניות סראונד טובות עד 450 ש"ח אם אפשר מחנויות מאזור המרכז. לפי מה שהבנתי אין להשוות אוזניות לרמקולים לכן אודה באמת לאוזניות איכותיות עד כמה שאפשר.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. היי אני צריך אוניות שיתחברו למגבר שלי שמחובר למחשב בעיקר בישביל משחקים מוזיקה וסרטים עכשיו יש לי גם נגן mp3 אז חשבתי אולי להשקיע על אוזניות קטנות ואז אני ישתמש בהם גם לנגן אבל הנגן לא עולה 200 ש"ח אז נראה לי דבילי להשקיע עליו כזה סכום ככה שאני צריך קודם לכסות ת'מטרה הראשונה והיא אוזניות למגבר נ.ב אני דיי מוגבל תקציבית אבל אני רוצה להוציא ת'מירב מהסכום עדיף להתקרב לכיוון המאתיים ש"ח תודה ,וכל עזרה היא מבורכת מבחינתי

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  13. הי, אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מער…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by tania131,

רכשתי לי לפני כמה זמן נגן חדש, אז הגיע הזמן להתחדש באוזניות יותר מוצלחות מאוזניות של 20 ש''ח אני מעוניין באוזניות עורפיות, וראיתי את הדגם הזה במחיר של 150 ש''ח , איך האוזניות האלה? מפרט טכני: אוזניות שמונחות על העורף. דרייבר 30 מ"מ שעטוף בחומר רגישות צליל: 104 דציבל. אורך חוט: 1.5 מטר. טווח תדירות: 16-20 kHz. פלאג מיני סטריאו 3 מ"מ.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by ginert,

קניתי את הdvd והבעיה שלו שבקושי רואים את הכתוביות (קטנות מאוד ואין צללית מסבביב לאותיות) האם מישהו יודע אם יש עדכון קושחה שמסדר את הבעיה או שיש פתרון אחר

16. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רמקולים למחשב (תצורת 2.1), השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה, אני כמעט ולא רואה סרטים במחשב. חשוב לי שיהיה באס טוב, ושיהיה צליל נקי, פחות חשוב לי העוצמה המקסימאלית של הרמקולים (אני כרגע עובד עם ATP3 של ALTEC, הבעיה היא שאחד מהרמקולים נדפק, זאת הסיבה להחלפה). החלל בו המחשב נמצא הוא די גדול (בערך 25 מ"ר). כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא 400 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. יש לי סקייפי ומיקרופון דיי מעפן ב 10 שקל ויש לי תמיד רעשים מעצבנים ממנו , צריך המלצה למיקרופון + אוזניות אלחוטיים משהו איכותי מ SKP או SKPYPC

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by Niv golan,

הכין ניתן למצוא עידכונים הכי חדישים לכרטיסי קול....??

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by coolio10,

אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר, וגם מי…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. שלום רב ! אני מתלבט בין הדגם הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=444_450&products_id=4654 לדגם הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=444_450&products_id=4398 האוזניות מיועדות למשחקים בלבד ! אז על איזה דגם הייתם ממליצים? מה ההבדלים ביניהם? ואילו עוד חנויות מוכרות את הדגמים האלו? הכרטיס קול שלי הוא audigy 4 se 7.1 (לא משו'), ואני רוצה את היכולת שלהן לתת לי "סראונד". [br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 18:35:37 אין אף אחד שיכול לעזור לי לבחור מבין שני הדגמים הללו?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by qpalzm,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1519888 כדאי או לא?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by meirdor,

תגידו מה אתם אומרים על הכרטיס קול creative x-fi sorrund 5.1 הוא עולה בסביבות ה 350 שקל לשימושים של מוסיקה נטו פשוט הנייד שלי עם כרטיס קול מובנה והסאונד מהרמקולים החיצוניים לא משהו וכשאני מחבר אוזניות אז יש רעשי רקע חזקים....אני יודע שיש כרטיסים לחריץ הרחבה של הנייד אבל אני לא רוצה אותם בכל זאת כי אני רוצה שהוא יתאים לי גם למחשב השולחני כשאני ארצה.תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. שלום שלום יש לי CREATIVE INSPIRE 5700 (5.1). אני יושב 24 שעות ביממה בחדר שלי שהוא 3*3 והעמדת מחשב שלי נמצאת בפינת החדר ואני יושב פנים לפינה.. איך לעזאזל למקם את הרמקולים שיהיה סימטרי פחות או יותר ? בהתחשב באינטרפרטציה וכל המושגים האילה.. אנא המליצו ותלמדו אותי קצת :-* ניגד שזה החדר: ------------ זה אני - *| | | ------------ תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by eliau21071981,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Home_Cinema_Audio&AuctionId=7417779 בקישור למעלה הבאתי את המערכת שהזמנתי. הבעיה החלה להתעורר אחרי שכבר הזמנתי את המוצר, קראתי במדריך קנית רמקולים שהספק הרסיבר חייב להיות גדול מהספק הרמקולים, ואילו אצלי הספק הרמקולים גבוה מהספק הרסיבר, תוכלו בבקשה לתת לי הסבר לגבי זה עוד היום? מכיוון שאם זה נכון אני יבטל עוד מחר את ההזמנה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  25. Started by בזיק,

אני צריך חומר על מסכי פלזמה להכנת עבודה בנושא. כמה שיותר מעמיק יותר טוב למישהו יש מקורות ברשת או אחרים?

• 9 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים