עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה יש לי מערכת קולנוע של LG משולבת עם DVD ו-VIDEO. היא מחוברת למחשב ע"י כבל, אני תמיד שומע כך מוזיקה. בשבוע האחרון אני לא יכול לשמוע מוזיקה, כל דקה\שתיים לערך המערכת נכבת. היא לא מצליחה לעבוד יותר מדקה רצוף ונכבת. מה יכולה להיות הבעיה? ואולי איפה אפשר לסדר את זה בבאר-שבע? תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. תנו בהמלצות חברים, חייב שיהיו 2.1 תודה לעוזרים

3. שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לצתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by oren88,

שלום, ברצוני לקבל המלצות ל DVD חדש שקורא DIVX ו DATA (לא חובה לקרוא VCD כי גם ככה אין לי שימוש בזה, כשאני צורב סרטים זה רק ב DATA עם הקובץ תרגום בניפרד) חשוב מאוד שה DVD יהיה בעל אפשרות עידכון ומחברה ידועה כמו: Toshiba, LG וכו', ושהוא יקרא כתוביות בעברית! אני לא אתן תקציב כיוון שאשמח לראות את סדרי הגודל של המחירים שקיימים בשוק כיום. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by mrish,

שלום קניתי Dell Inspirion 1525 עם כרטיס מסך Intel Graphics x3100 חיברתי את המחשב לטלויזיה ויש לי סאונד ותמונה השאלה היא אם אתם מכירים את ההגדרוץ הנכונות לציוד זה לאיכות תמונה טובה יותר (כל המדריכים הם ל נוידיא ו ATI ) ואולי הגדרות או תוכנות לצפייה טובה יותר בנגן אני משתמש Gom Player אבל יש לי גם את מדיה פליר 11 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. יש לי על המחשב הנוחכי כרטיס קול SB-Live value 4.1, עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל וכנראה שהלוח יהיה ABIT-IS7 או ASUS-P4P800. הכרטיס המובנה על הלוחות האלו הוא 5.1 ומה גם שהאביט כל היציאות מגיעות על הלוח, מה שיחסוך לי את הבעיה של חיבור מיקרופון כשאצטרך. היום מחוברים לכרטיס שני רמקולים וסאב לערוץ הקידמי ושני רמקולים סטיריאו לערוץ האחורי. מה עדיף, להעביר את הכרטיס או לא. (ועוד שאלה, בעתיד, כשיהיה לי כסף (...) אני חושב לקנות כרטיס חדש למחשב, אני לא מתכוון להשקיע הרבה כסף כי לא יהיה לא שימוש כלכך. חשבתי על הlive 5.1 שראיתי ב180 שקל, איך הוא?)

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  8. היי אני צריך תכנה נורמלית למינידיסק עד עכשיו השתמשתי עם sonic stage שבאה עם המיני, אבל היא לא נוחה ועושה בעיות עם זכויות יוצרים וכל מיני שטויות כאלה. מישהו מכיר תכנה טובה שפשוט תעביר לי שירים למיני ? תודה

9. Started by Armageddon1,

לשמיעת מוזיקה,סרטים,משחקים. התקציב הוא 300-400 שקל . אני מקווה שאפשר למצוא משהו ברמה בינונית בכסף הזה. לא חייב שיהיה מיקרופון ,אם כי עדיף שיהיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by mtnm,

היי אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 שח - 45 דולר. אני אומר בדולרים כי יש לי חברים שגרים בארה"ב והם יכולים לקנות ולהביא לי לארץ. יש לי כרטיס קול פשוט שבא אם הלוח אם. אני משתמש באוזניות במחשב כל הזמן ולכל דבר: שירים משחקים סרטים. חשוב לי שתיהיה האיכות הכי טובה שאפשר במחיר הזה. כמובן אני מעדיף כמה שיותר נוח. עד עכשיו היו לי אוזניות קשת סגורות שיושבות על האוזן והם היו לי נוחות אז אני מניח שמשהו מאותו סוג יהיה גם טוב. איזה אוזניות אתם ממליצים ואם אפשר גם קישור לאתר שמוכר אותם, כמו שאמרתי אם זה יותר זול אז מארה"ב. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by xIND,

עם מישהו מכיר את הדגם הזה ,בקשה דגובות עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by R0tem1,

האוזניות צריכות להיות אוזניות קשת כי אוזניות IN EAR תמיד מאבדות אחיזה בריצה בגלל הזיעה. לא מפריע לי אם הן ישקלו עד 400 גרם, האוזניות קשת שאני רץ איתן עכשיו שוקלות 200 גרם והן ממש לא מורגשות. גם אורך החוט אף פעם לא הפריע. יתחברו ל"DECODER" של קריאיטיב בבית ולאיפוד בחוץ, ישמיעו ביעקר מוזיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by Elevation,

אני מתעד לקנות נגן (Creative Zen v , מיועד לריצות, אז את הקטן... רציתי את הU10, אבל חוסר העידכונים בעתיד וזה שהמפעל לא מיצר כרגע יותר [נבדק בחו"ל, זה נכון] טיפה מלחיץ אותי...).... עכשיו, הוא מיועד לריצה (כמו שציינתי). השאלה שלי היא פשוטה.... אני רוצה זוג אוזניות, מחו"ל, שלא יעלו על חמישים דולר בשום פנים ואופן, וגם זה יותר מדי, ושיצדיקו את המחיר שלהן, אל מול האוזניות שבאות עם הקריאטיב... הבקשה שלי פשוטה.... לא אכפת לי כמה חזק שומעים בהן או כמה הכוח של הבאס.... אני רוצה כמה שיותר פירוט, וצליל כמה שיותר "נקי", אם אתם יודעים למה אני מתכוון.... שכל כלי וכל ישמע, ושיהיו צליל ברור, צלול, שמן, עמוק ונקי, אם אפשר..... וכמובן, שיבודדו רעשים חיצוניים, זה יהיה נהדר (בטח שלא יכאיב ל…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by blackmoonlight,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן פנטיום 4 במהירות שעון 1.4 עם גיגה זיכרון, האם אני יכול לשים עליו כרטיס אם HD ולהפוך אותו למדיה סנטר או פשוט לזרוק אותו לפח? תודה

16. Started by iyc,

נאבד לי הנרתיק ואני רוצה לקנות חדש בגלל שזה מכשיר עדין מישהו יודע אולי איפה אפשר?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by yambtz,

הכותרת די אומרת הכל. זה צריך להתאים גם למוזיקה, גם למשחקים וגם לטללויזיה כי אני כנרה קונה כרטיס TV. אני לא מבין בזה אז פה בערך נגמרת ההודעה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by The Ripper,

כאשר הלכתי לבדוק את הDX ב-Start-->Run-->DXdiag-->Music קבלתי תחת DirectX Features את ההודעה Default Port Acceleration: Not Available במקום Enabled מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. ברשותי נמצאת טויוטה קורולה 2001, שכוללת בקרת שליטה מובנת ברכב עצמו, עם טייפ למטה. בתקווה שניתן להרכיב בטויוטה רדיו דיסק, הייתי מעוניין בהמלצה לגביי רדיו דיסק איכותי שיספק לי איכות שמיעה טובה ונקייה וייתן את התמורה המלאה למחיר. כמובן שאם תיהיה סיבה טובה להוסיף עוד 500 ש"ח אני אוסיף. כרגע אני עם הרמקולים המקוריים של הטויוטה, מה הם שווים?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש רדיו דיסק לרכב של אבא שלי ראיתי כל מיני אבל אני לא מכיר את החברות ולא יודע מה לקנות הכי חשוב זה שהרדיו דיסק יהיה mp3 בסביבות ה 600 שקל אפשר אפילו 700 וחשוב שהיא תיהיה טובה ולא תתקלקל אחרי כמה חודשים ואני מחפש גם רמקולים שהאיכות שלהם בסדר עד 200 שקל רמקולים אחוריים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. אני יודע בדרך כלל שהמושקעים שוקלים איזה 64 מגה משהו כזה אני מחפש משהו שהכלים יהיו עם צליל ממש ממש טוב, כמו פסנתר שאמור להישמע כמו פסנתר ולא משהו צרוד תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by itay127,

שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 700 שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה

24. אני השבוע הולך לקנות מפרט חזק למשחקים .. וחשבתי למה לא לשלב אותו כבר עם HTPC .. וכך אני יוכל להקליט תוכניות .. זה המפרט: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V אשמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה איכותי ..במחיר הוגן .. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  25. האם זה אפשרי ומעשי להחליף מארז של זוג רמקולים למחשב באחד אחר כל זאת מבלי לפגוע באיכות השמע? האם מארז הרמקולים מתוכנן בקפידה או שכל מארז אחר יעשה את אותה העבודה (בהנחה שהמארז האחר הוא איכותי באותה המידה)? ביקורות ורק ביקורות

• 4 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.