עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז כמו בכותרת רציתי לשאול איך האיכות של הנגן הזה ואם למישהו יש ניסיון איתו, הוא בא בחיבור USB2.0 עם תמיכה ב ID3 TAGG ו LYRICS תת ספריות ועוד דברים. העניין הוא שגם הנגנים של HYTECHNOLOGY ה BXKING וה TOP באים עם אותם FEATURES כמו הSMART בקיצור יש המון נגנים שנראים אותו הדבר וההבדל היחידי הוא השם של החברה שבעיקרון רק כתוב על הדף מכירה של המוצר באינטרנט, אז רציתי לשאול יש מצב שזה בעצם אותו נגן רק פשוט כמה חברות קנו את הזכויות לשיווק כמו שיש כונני OEM במחשבים? תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by slim_shady,

תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by Elevation,

אני מתעד לקנות נגן (Creative Zen v , מיועד לריצות, אז את הקטן... רציתי את הU10, אבל חוסר העידכונים בעתיד וזה שהמפעל לא מיצר כרגע יותר [נבדק בחו"ל, זה נכון] טיפה מלחיץ אותי...).... עכשיו, הוא מיועד לריצה (כמו שציינתי). השאלה שלי היא פשוטה.... אני רוצה זוג אוזניות, מחו"ל, שלא יעלו על חמישים דולר בשום פנים ואופן, וגם זה יותר מדי, ושיצדיקו את המחיר שלהן, אל מול האוזניות שבאות עם הקריאטיב... הבקשה שלי פשוטה.... לא אכפת לי כמה חזק שומעים בהן או כמה הכוח של הבאס.... אני רוצה כמה שיותר פירוט, וצליל כמה שיותר "נקי", אם אתם יודעים למה אני מתכוון.... שכל כלי וכל ישמע, ושיהיו צליל ברור, צלול, שמן, עמוק ונקי, אם אפשר..... וכמובן, שיבודדו רעשים חיצוניים, זה יהיה נהדר (בטח שלא יכאיב ל…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by LazyBurger,

אני לא יכול להריץ קבצי 720P כרגע (MKV), מישהו יכול להביא לי הורדה ישירה לקודק המעודכן ביותר שיש כיום? לא מצאתי בגוגל בעצמי. תודה מראש? עריכה: עכשיו שאני שם לב, זה לא הכי קשור לכאן, מישהו יכול להעביר את זה ל"תצוגה וגראפיקה"? תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by tommasi,

אנשים. אני מת לקנות מערכת של 4 +1 בזול. למשהו יש את המערכת הזאת? ואם למשהו אכן יש, איך היא עובדת עם כרטיס 5.1 ? תודה לתותחים!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. שלום. יש לי 2 מחשבים, כאשר אחד נייח שמחובר למע' רמקולים בחדר. השני הוא לפטופ , כאשר בין שניהם יש רשת (הנייח מחובר חוטית והנייד אלחוטית). אני מחפש שיטה שדרכה אוכל להשמיע מוזיקה מהלפטופ. ישנו פתרון טיפה לא נוח, אני עובד עם ITUNES, ואז אני יכול לפתוח במחשב הנייח את הספריה שיש בנייד, אבל אז אין לי שליטה מהלפטופ על מה שאני הולך לשמוע. וחוץ מזה נדפק לי האייטונס בנייח, אז זה עוד מכשול... דרך שניה שחשבתי עליה היא מקלט BT בעל יציאת 3.5 (אוזניות) שאחבר לנייח לתוך כניסת ה LINE IN. הבעיה היא שאני לא מכיר מוצר כזה, מלבד ה AIRTUNE, שבכלל מתאים יותר לרכב, והוא יקר מידיי בשביל מה שאני מבקש. האם יש דרכים נוספות? אולי משהו שישתמש בתשתית האלחוטית שכבר קיימת בין המחשבים? האם אתם מכירים משדר …

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. Started by tom123,

הממ של סוניי זה מה שכתוב מאחורה: sony ss-d790AV RATED IMPEDANCE: 6 וציור כזה של אוזניות חחח MAXIMUM INPUT POWER : 200W מישהו מכיר אותם? איך הם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by M7a,

מרב פורומים השתגעתי ואני לא יודע אם זה הפורום לבעיה שלי... מקסימום מנהלים תעבירו... אבל עשו טובה שלחו לי פרטית שאני ידע למצוא את האשכול שלי בעוד שבועיים שאני יחזור מהבסיס.. קניתי סרט ישראלי בדיוידי וחבר העתיק לי אותו למחשב והפך אותו לקובץ רגיל שרואים במדיה פלייר... עכשיו אני רוצה לצרוב את הסרט מחדש כי הדיסק המקורי התקלף והוא לא עובד יותר ואני חייב תסרט לבסיס... למישהו יש או יכול לכתוב מדריך איך לקחת קובץ AVI רגיל ולצרוב אותו בדיוידי שיעבוד בכל דיוידי פשוט (כי זה מה שיש בבסיס!) ? חשוב אבל שיהיה באיכות טובה כמו מהדיסק המקורי שהיה לי! נ.ב מצאתי מדריך אבל בגודל 300 דפים שמראה איך לקחת סרט ולהוסיף תרגום וכל הבאלגן... אז אני מחפש מדריך פשוט בסך הכול הסרט בעברית ולא צריך תרגום ו…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by niner,

אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 משהו טוב... וכרטיס קול איכותי בעיקר למוזיקה,משחקים,סרטים והקלטות. תקציב 2000 שקל. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  11. היי!, ברשותי כרטיס עם יצאה אופטית בא יחד עם הSLI PREMIUM של ASUS ALC850, חיברתי אותו לאונקיו SR500 אבל אני מקבל רק את שני הרמקולים של הפרונט. הוא מסרב לעבוד בסראוד לא משנה כמה שיחקתי איתו. האים יש סיכוי שהוא יכול לעבוד בסראוד רק באנאלוגי? מה צריך לשנות? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by Chymes,

אני מחפש רמקולים באיכות טובה ובמחיר סביר לחדר שינה קטן. מומלץ רמקולים עם מגבר פנימי מובנה. (אם בכלל יש כאלה) תקציב: עד 1,500 ש"ח. מומלץ פחות. ניתן לחרוג מהתקציב אם הרמקולים היותר יקרים מגיעים עם מגבר פנימי.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/79ha4ewm/1 אני מתכנן לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה ללא חיבור hdmi. הייעוד הוא צפייה בסרטים. האם יש טעם לחבר את המחשב לטלויזיה או שעדיף לצרוב על דיסק ולצפות בdvd רגיל? תודה!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. Started by gilad_mos,

הי מישהו מכיר/כתב תוכנה חכמה להפיכת id3tag ? אני מתכוון לתוכנה שלא תהפוך שמות באנגלית ולא תהפוך שמות פעמיים אם היא עוברת עליהם פעמיים תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. דור חמישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371689 רביעי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128544 שלישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20359

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by elitnt,

???

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. Started by PrinceofMadness,

שלום, אני מחפש אוזניות לנגן שלי. בתקציב של עד 400 שקל. כמובן שאני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הזה,סגורות ואני מעדיף שהאוזניות לא יהיו in-ear תודה לכל העוזרים.

18. Started by Fighter,

זוכרים את הכרטיסים של פעם? לדעתי הmidi שלהם נשמע הכי טוב אז אני חושב על לנסות למצוא את כרטיס ישן בPCI ולשים אותו כדי לשמוע מידי כמו פעם השאלה מה כדאי sb16? שהוא היה הכרטיס שלי פעם, או mt-32 שהוא תותח אבל אני לא יודע אם יש בpci תציעו הצעות עריכה: עזבו את mt-32, בסוף הוא היה רק בisa יש לי סאונד בלאסטר 16 אבל הוא בISA איזה באסה אולי אני יחפש כבר כרטיס sb16 בpci?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. מערכת קולנוע ביתית(כולל DVD) עד 1200 ש"ח זה מיועד לחדר סגור (צימר) 36 מ"ר על איזו מערכת אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by fofo66,

שלום התקנתי במחשב שלי כרטיס קול של Creative Live 5.1 עכשיו הבעיה היא שניסיתי לסדר את ההגדרות של הסאונד בגלל שהצליל נישמה לי צורם והבסים חזקים מידי אבל לא הגעתי להגדרות אופטימליות שהצליל הישמע נקי אולי מישהו יכול לעזור לי בהגדרות של הקול ראיתי שבלוח בקרה יש מיקסר לכרטיס קול השמח עם מישהו עם אותו כרטיס קול יעזור לי ותודה מראש

21. Started by neo690,

האלן אנשים קניתי לפני שבועיים את Creative SBS 390 זה 2.1 נראים טוב וחזקים ביותר למידע נוסף: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093 קניתי ב KSP http://www.ksp.co.il הם עלו 185 שקל

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  22. לפי הכותרת,המחשב לא מגיב למיקרופון ואוזניות כאשר אני מחבר אותם מקדימה של המארז אבל מאחור הוא כן מגיב..שיחקתי בדרייבר ללא פתרון. יש לי לוח אם : abip ip35-e

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by Life_SyStem,

יש לי כרגע כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ואני רוצה להחליף את ה SBS370 ב ATP3 על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. היי אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להקליט מהטלוויזיה ולהעביר קלטות וידאו למחשב (עדיף מסקאיי פיסי). בוידאו שלי יש רק COMPOSITE. בטלויזיה שלי יש COMPOSITE וSVIDEO.הכרטיס צריך גם לתמוך בויסטה. לא מדובר במחשב HTPC כך שהכרטיס לא צריך להיות LOW PROFILE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לצתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm

• 4 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים