עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום ! ביום שישי אני צריך להיות אחראי לארגון המוזיקה באיזה מסיבה. עכשיו המוזיקה תנוגן דרך המחשב שלי . יש לי במחשב Audigy 2 אם זה משנה. כרגע הרמקולים היחידים שיש לנו זה מגבר גיטרה חשמלית, ומיני סטריאו. רציתי לדעת מה הדרך הטובה לחבר אותם למחשב ע"מ לקבל עוצמה ואיכות אופטימלית ומקסימלית. -האם לחבר מפצל ליציאת הקדמיים בכרטיס ואליו לחבר את המערכת ומגבר הגיטרה, או האם לחבר את המערכת ליציאה של הרמקולים הקדמיים ואת המגבר ליציאה של הרמקולים האחוריים (או להיפך..) ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by greenvector,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות? הייתי רוצה אחד עם כניסת קומפוננט (בנוסף לכניסות הרגילות) ושמאפשר הקלטה בזמן אמת והקפאת תוכנית טלוויזיה. חשוב לי גם שהיה IR BLASTER. התקציב הוא כ- 600 שח , עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. חיפשתי כבר בהרבה מקומות וראיתי את הסקירה על Compro VideoMate E900F שנראה מעולה אך במחיר יקר למדי של 830 שח ובלי IR BLASTER... תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by Jacko,

http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&item_id=895

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. שיניתי את ברירת המחדל שלי לHDMI ועדין הקול לא עוסד מה עושים???איזה עוד אופציות יש לי??

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  5. Started by בזיק,

אני צריך חומר על מסכי פלזמה להכנת עבודה בנושא. כמה שיותר מעמיק יותר טוב למישהו יש מקורות ברשת או אחרים?

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  6. קניתי apex dvx 2410 על הקופסה רשום שהוא כורא כתוביות צרבתי כמה סרטים עם כתוביות בסיומת SUB. וזה לא קורא אותם :-\ לפי מה שאמרו לי אני צריך להוריד איזו תוכנה ולהתקין המחשיר עצמו 1. איזו תוכנה זאת איפה אני מוריד אותה ואיך אני מתקין אות ? 2. מה הדרך הנכונה לצרוב את הסרט כך שהכתוביות יעבדו ? בתודה מראש Mc ;D

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by Rench,

hey im currently traveling in bolivia and im wondering what the altitude in whichi should stop using my iaudio thank you

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by xIND,

עם מישהו מכיר את הדגם הזה ,בקשה דגובות עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by eli20,

אני מעוניין לקנות מכשיר mp3 חדש, מבוסס פלאש בזיכרון עד 512 mb האם creative mx 100 שווה את המחיר או שיש משהו טוב יותר במחיר סביר (עד 900 שקל)? איך הנגנים של rio? בתודה מראש, אלי

10. בכותרת בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. פשוט אנ רוצה לחבר את המערכת למחשב ואני לא יודע אם זה החיבור שמתכוונים בנושא הקודם.... יש חור אחד אדום ואחד לבן שכתוב מעליהם MD.... האם זה חיבור ה-RCA שיש צורך בו כדי לחבר את המערכת למחשב? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. שלום לכולם, שאלה. יש לי מחשב חדש אצל לקוח עם לוח SMACKOVER של אינטל המתאים למעבד I7 החדשים. הבעיה שלי כרגע הוא שיש לו כבל דיגיטלי שמחברים אותו למחשב הוא לא מראה שהתחבר ולכן גם לא עובד אבל כשמחברים את אותו כבל למכשיר DVD שיש לו יציאה אופטית/דיגיטלית זה עובד נהדר. הכבל הוא באורך של 10 מטר ועוד 5 מטר כאשר ביניהם יש מחבר. המעבדה שאיתה אני עובד אומרים שהבעיה היא כנראה המרחק הגדול ולכן זה לא עובד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by infernal goat,

ערב טוב לכולם מאחר ואני ממש לא ידען במערכות קולנוע וכאלה, יש לי מס' שאלות.. ראיתי בכל מני אתרים חבילות זולות כאלה, סאב, 5 רמקולים וDVD-divx. כל העסק נמכר ב300-350 שקל. השאלה אם זה בכלל שווה תכסף. לדוגמא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7754498&came=1000 (לא מתכוון להשקיע יותר כי אני חייל)

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  14. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Dror-l,

שלום לכם! עד עכשיו קודדתי את קבצי האמפי 3 שלי באיכות של 192kbps. עכשיו כשאני יודע שאפשר לקודד את הקבצים בקצב ביטים משתנה (VBR) אני רוצה לעבור לשיטה הזאת. אבל שאלה לי אליכם-באיזה bitrate מקסימלי ובאיזה bitrate מינימלי לקודד את הקבצים כדי לקבל איכות דומה לזאת שהשתמשתי בה עד עכשיו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 לפחות (בעיקר למוסיקה וסרטים) שאני אחבר אותו לרמקולים Logitech z5500. חשוב לי שתיהיה לכרטיס יציאה אופטית. תקציב כרגע גמיש עד שיהיה לי מושג מה טווח המחירים למוצר כזה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. נתון: מחשב ITUNES כרטיס קול מסוג DJ HERCULES מגבר YAMAHA אנלוגי RVה502 שאלה: כדי לקבל איכות מיטבית איך צריך לאזן את הכרטיס קול\מגבר ... אני ניח שגם בכרטיס קול וגם במערכת יש רעש פנימי בכרטיס קול יש 106DB יחס אות לרעש והמגבר 93DB

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. לפני שנתחיל חשוב לציין שעיקר השימוש במערכת הוא למוזיקה וסרטים (לא מהמחשב הסרטים רק DVD). יש לי בחדר כבר מערכת טובה לסרטים (Yamaha RX-V496 + חמישה רמקולים של Dome שאני מפסוט מהם). המוזיקה שאני שומע מגיעה מהחשב שם יש לי כרטיס O/B של הלוח GIGABYTE GA-K8NS. אני חובב רוק מושבע (PINK FLOYD בעיקר) ורוצה לשמוע את הסאונד הכי טוב שיש. השאלה היא כזאת, האם להשקיע במערכת שתכלול כרטיס קול חזק + רמקולים איכותיים שיתחברו ישירות אליו (חשבתי על ה- 5500 Digital של לוג'יטק או THX 7.1 750 Creative + איזה ZS פלטיניום) ללחבר את הכל בעזרת כבל אופטי איכותי. האם יש פה מישהו ששמע את הרמקולים הנ"ל? האם כל השידרוג הזה מיותר במיוחד בגלל העובדה שאני לא רואה סרטים דרך המחשב? האם הרמקולים האלו מספיק איכו…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by com,

שלום חבר'ה. לפני כמה שנים טובות, רכשתי מערכת 2.1 של קליפס (פרומדיה) לאחר תקופה מסוימת, נשרפה יציאה של אחד הרמקולים, אני לא זוכר אם זה היה L או R, אבל היא פשוט לא עובדת.. (כדי לחסוך לכם, בדקתי שזה אכן היציאה, ולא הרמקול או החיבור.) דיברתי עם עוד בנאדם שיש לו את הסט, וקרה לו בדיוק אותו דבר! והוא האיר את תשומת ליבי שזה בעיה מוכרת. אז אני מתענין לגבי אפשרות של התיקון של היציאה הזו, ואני צריך שני דברים: *אני צריך פרטים על הבעיה הזו, כדי לבדוק אם אני יכול לתקן אותו בעצמי (או חבר שלי, ההנדסאי אלקטרוניקה) או להאיר את תשומת ליבה של המעבדה איפה הבעיה בעצם. *ובגלל שאני לא ב"סצינה" כבר הרבה מאוד זמן, ואני מניח שהרבה מידע על התקלה הסדרתית הזו אני לא ימצא פה (לא כי אין פה חבר'ה טובים, …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by orenc17,

היי אנשים ביום שלישי קנית את הנגן הפשוט לא ניתן לתאור במילים ה x5l עכשיו רציתי לדעת אם יש כל מיני שינויים שאפשר לבצע לנגן כדי להכניס לו כל מיני דברים חדשים כמו משחקים וכאלה תודה לכל מי שיעזור :)

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by realy,

שלום! קניתי כרטיס טלוויזיה למחשב.. WINTV PVR 150 .. עכשיו חיברתי את זה לממיר של יס.. ויש עיכוב רציני בין מה שרואים ביס ברגיל לבין מה שאני רואה.. יש גם עיכוב בין הזמן שאני לוחץ להעביר ערוץ לבין הזמן שהוא מבצע את זה.. בערך 2 שניות.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום אני מתלבט בין כמה דגמים. התקציב שלי הוא בערך 300 עד 400 . הצרכים הם בעיקר למשחקים, קצת מוסיקה וסרטים. altec lansing- avs300, XA2021, ATP3 creative- xfree, sbs 370, lx220, inspire 2500, sbs560 (האם יש לי לדגמים אלו חיבור לאוזניות, לא הצלחתי הבין ממה שקראתי עליהם?) תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by jambo2006,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR כמו WinTV-PVR-150 מתוצרת Hauppauge לשימוש במחשב עם ייעוד של HTPC אולם לפי אתר היצרן, הכרטיס לא נתמך במחשב בו מותקן זיכרון בגודל 4GB או יותר ואני מעוניין לא להיות מוגבל בנקודה הזאת. כמו כן אני מעוניין לא להיות מוגבל בסוג מערכת ההפעלה בה אשתמש על ה-HTPC ולפיכך חשובות לי התמיכות הבאות: 1) תמיכה ב: Windows Vista 64 bit 2) תמיכה ב: Linux MythTV 64 bit 3) המארז ייכלול עינית אינפרה אדום (IR Blaster) לשליטה על הממיר של יס/הוט (דרייבר מתאים למערכות ההפעלה הנ"ל יהיה בנמצא) ושלט רחוק נתמך ע"י MythTV / Media Center תוכלו בבקשה להמליץ על כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל? תודה מראש, ג'מבו.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by SendaRider,

חבר שלי מחפש לקנות כרטיס קול עד 800 ש''ח. יש לו Logitech Z-5500 והוא רוצה להפיק ממנה את המיטב, הוא חשב על ה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ אבל נראה לי לפי הדיונים פה יש יותר טובים .. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  25. יש לי סט מיקרופון-אזניות של לוג'יטק. לפני יומיים הרכבתי מחשב חדש בבית בנסיוני להגדיר את המיקרופון הצלחתי אבל כל בדיקת שמע שאני עושה נותנת לי הקלטה של הקול שלי עם הד אינסופי, הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס הקול שיש לי (כרטיס קול מובנה ללוח אם GigaByte GA945P-S3) שכמסתבר הוא realtek HD יש למישהו מושג מה לעשות ? אגב, בעזרה של windows כתבו שחייבים אופיס XP מותקן כדי לאפשר הגדרות Speech זה קשור איכשהו ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים