עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by niner,

אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 משהו טוב... וכרטיס קול איכותי בעיקר למוזיקה,משחקים,סרטים והקלטות. תקציב 2000 שקל. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by SendaRider,

חבר שלי מחפש לקנות כרטיס קול עד 800 ש''ח. יש לו Logitech Z-5500 והוא רוצה להפיק ממנה את המיטב, הוא חשב על ה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ אבל נראה לי לפי הדיונים פה יש יותר טובים .. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by xtreme21,

אני מחפש טלוויזיה 47 אינץ' אני רוצה טלוויזיה טובה אבל לא יותר מדי יקרה אני חשבתי בהתחלה על סמסונג או על הייר אבל אני עוד לא סגור על זה... אני רוצה גם טלוויזיה שתיהיה איכותית לXBOX שלי :-) תודה לעוזרים דרך אגב גם הLG נראת לי טובה..

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. שלום, אני מחפש אוזניות לשימוש בסקייפ ומוזיקה ושיהיו נוחות לשימוש להרבה זמן (3 שעות+) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by tulicooli,

קניתי מערכת חדשה Panasonic sc-ak640 ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב שישמעו במערכת שירים מהמחשב עכשיו אין לי פה חיבור בננה במערכת אלה רק חיבור אחד של Music Port (הכניסה כמו של אוזניות \ מיקרופון) עכשיו אם אני יחבר מהרכטיס קול במחשב לכניסה הזאתי שהיא בצורה כמו של המחשב אז ישמעו את המוזיקה מצוין ולא כמו הקסטה שמתחברת למחשב? יש איזה חיבור מיוחד שהוא איכותי יותר שאני יכול לחבר? או מה שיש זה הסטנדרט? עריכה: בסוף קניתי את הכבל הזה ב20ש"ח ושומעים מצוין! איזה מערכת סוסה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. יש לי אייפוד וידאו כזה http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPod שקניתי לפני חודש ואני לא ממש צריך אותו אז כמה אתם חושבים אפשר לדרוש עליו ? ד.א , חדש הכי זול בארץ הוא עולה 1800

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by sasi20,

חיברתי טלויזיה שקניתי 42 אינצ למחשב דרך הקומפוננט (אדום כחול ירוק) ואני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה או שהמסך של המחשב נפגע או המסך של הטלויזיה נפגע בכל אופן לא הצלחת ילמצוא משהו מתאים לשניהם או שזה קטן או גדול יש מישהו שמבין שיכול לתת לי מענה? תודה..

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by RGL2006,

מישהו יודע אם יש להשיג דריברים לויסטה 64 או משהו אחר שהכרטיס יעבוד תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  10. Started by idan1836,

אני רוצה מגבר לרכב, שלא יהיה משהו מצויין ולא משהו גרוע מדי.. כרגע אני צריך אותו רק בשביל לחבר את האייפוד שלי לרכב, ואני לא רוצה משהו עם חברה ידועה מדי כי זה יצא לי יקר. אין תקציב מוגבל כרגע אבל שלא יהיה יקר !

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by dag18,

למישהו יש קצת ניסיון בנגני MP3? אני מחפש מכשיר שיכול גם להקליט לקובץ MP3 או לקובץ אחר שאפשר לקודד אותו לMP3, אין לי צורך בזיכרון גדול כ"כ - מספיק לי 256 ומכשיר שיכול להקליט באיזור ה 10 שעות, המכשירים שמצאתי הם בעיקר של חברת SAFA, שלפי הבנתי היא די חזקה בתחום. http://zap.co.il/model.asp?model_id=20938&gsid=10-4 או אחד פשוט יותר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20937 אם למישהו יש מידע על אחד המכשירים של החברה הנ"ל או על מכשירים אחרים שבטווח בין 600-1000 ש"ח - נא לכתוב!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by imp,

ההורים שלי טסים לגרמניה ויכולים לקנות לי שם אוזניות למשחקים ב 500 ש"ח +- מה כדאי?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by Cooler-Master,

אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. אז ככה יש לי מערכת קולנוע של LG משולבת עם DVD ו-VIDEO. היא מחוברת למחשב ע"י כבל, אני תמיד שומע כך מוזיקה. בשבוע האחרון אני לא יכול לשמוע מוזיקה, כל דקה\שתיים לערך המערכת נכבת. היא לא מצליחה לעבוד יותר מדקה רצוף ונכבת. מה יכולה להיות הבעיה? ואולי איפה אפשר לסדר את זה בבאר-שבע? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by ZaKeN17,

צהריים טובים, יש לי 2 כרטיסי קול (שניהם PCI לא Onboard) ואני רוצה שהם יפעלו יחד , חיברתי את שניהם אך רק אחד מהם עובד איך אפשר לעשות ששניהם יפעלו? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by eranRohatyn,

אני עדיין לא סגור על רמקולים וכ קול בייחוד לסרטים עד 100 דולר מUS

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של קריאיטיב אינספר 2500 ורמקולים של לוגיטק x-220 ואני לא משתמש בלוגיטק אז שמתי מפצל אוזיות בכרטיס קול במחשב וחיברתי את שתי הרמקולים וזה נשמע סבבה השאלה שלי אם זה יכול להורוס את הרמקולים אם אם היו אצלי ככה חודש אד שלא יהיה לי עוד מחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by manz11,

אני שניה מלקנות מסך 32 LCD לסלון והמליצו ל על LG 32LC51 . האם המסך הזה איכותי בתכונותיו ? ומה ההבדל בינו לבין 32LC41 לא מצאתי שום הבדל בכלל .... תודה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. אני לא כ"כ מבין בדברים האלה בכל מקרה השאלה שלי היא האם ישמעו בכל הרמקולים כאשר הכרטיס שלי תומך רק ב2.1? (אני מתכוון לקנות כרטיס חדש אבל בנתיים עד שאחסוך כסף) תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. במדריך כתוב שההעברה הזאת מאטה את פעילות המכשיר? במה זה בא לידי ביטוי ומה הרמה של השינוי אני מתכוון האם השינוי ממש נראה לעין או שזה משהו בקטנה? חשוב ביותר! זה ישפיע על סוג הנגן שאקנה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  22. אהלן מיקוו.. טוב אז כניראה שבקרוב (אמן אמן אמן) אני אעבור לחדר גדול יותר, וסוף סוף אוכל להכניס מערכת לחדר. החדר בגודל של 5.60X2.50. הרמקולים ימוקמו על קירות ה2.5... אז הינה הדרישות: 1. רמקולים מדפיים. לצערי אין מקום לרצפתיים... 2. מכיוון שזה חדר יחסית גדול, אז אני מפחד שהצליל "יעלם" פתאום.. ככה שדרושי רמקולים נחמדים.. 3. יש צורך במערת 5.1 וברסיבר. יש לי בקושי שימוש בDVD, ואת התפקיד שלו יכול לעשות במחשב. אבל אשמח לקבל המלצה בכל זאת.. 4. תקציב מאוד מאוד נמוך.. כמה נמוך? לא יודע, אני קוצה שתמליצו על מערכת שלדעתכם תתפקד כמו שצריך, לא Over.. 5. חנות אמינה.. יש לי העדפה ל pompa.co.il *הייתם ממליצים אולי על רמקולים לוויניים? אני לא ממש אוהב אותם, אבל אולי יש איזה מערכת נחמדה.. …

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by eli20,

אני מעוניין לקנות מכשיר mp3 חדש, מבוסס פלאש בזיכרון עד 512 mb האם creative mx 100 שווה את המחיר או שיש משהו טוב יותר במחיר סביר (עד 900 שקל)? איך הנגנים של rio? בתודה מראש, אלי

24. שלום, אני עומד בפני קניה של הכרטיס קול הנ"ל (דגם 5.1). אני בעל 2 מערכות סטריאו (ATP3) שפועלות במקביל כסראונד,(כרגע, על כרטיס קול מובנה בלוח אם). כשהמחשב מוציא סראונד (משחקים\סרטים) הוא כמובן מפלג את זה בין ארבעת הרמקולים כמו שצריך להיות, אך חשוב לא פחות, כשהמחשב מנגן בסטריאו (מ-LINE IN, קובץ שיר וכו') הכרטיס קול מפלג את זה לסטריאו בשני הסטים יחדיו, מה שנותן סאונד מכל ארבעת הרמקולים בכל זאת. א. האם גם הרבולושן מתנהג ככה ובתכני סטריאו אני אזכה לשמוע מכל ארבעת הרמקולים (שני הסטים). ב. האם ה-LINE IN מהווה בכרטיס הזה נקודת חולשה כלשהי? (כי אני הולך להשתמש בו הרבה, אז חשוב לי שהוא לא יפשל). תודה רבה מראש לכל העונים. עריכה: שני ציטוטים מטרידים (מאוד) מהסקירה על הכרטיס: http://ww…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. אני רוצה לקנות רמקולים+רסיבר לסרטים ולXBOX360, התקציב שלי הוא בסביבות ה800 אבל אם יש משהו ממש שווה ב1000 נגיד אז אפשר. חשבתי על זאת : http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=930&mId=1&cId=23&sId=21 שהיא ממש זולה,וקראתי עליה מאנשים שהיא טובה יחסית. רציתי לשאול גם איך המערכת בסגנון של מה שהבאתי(ALL IN ONE כאלה) ביחס לX540 של לוג'יטק שהם רמקולים למחשב? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים