עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה יש לי מערכת קולנוע של LG משולבת עם DVD ו-VIDEO. היא מחוברת למחשב ע"י כבל, אני תמיד שומע כך מוזיקה. בשבוע האחרון אני לא יכול לשמוע מוזיקה, כל דקה\שתיים לערך המערכת נכבת. היא לא מצליחה לעבוד יותר מדקה רצוף ונכבת. מה יכולה להיות הבעיה? ואולי איפה אפשר לסדר את זה בבאר-שבע? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by רינת22,

איזה DVD יותר מתקדם pilot 1122 או 1133?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by evman007,

אני "חושק" בזאת : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132511 מה אומרים? יש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by ניר מליק,

שלום אני מחפש אוזניות דחוף ומצאתי את האוזניות האלו sony mdr ex81 ב-30 דולר!!!האם המחיר שווה?!?!וזה כולל משלוח...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by g191181,

מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ digidesign r1 controller ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. יש לי את הסנהייזר HD560 ovation II, ואני מחפש עוד זוג אוזניות כמה שיותר דומות באופיין לאלו. גם לא רוצה לשלם מחיר מוגזם על אזניות יקרות בהרבה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by mtnm,

היי אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 שח - 45 דולר. אני אומר בדולרים כי יש לי חברים שגרים בארה"ב והם יכולים לקנות ולהביא לי לארץ. יש לי כרטיס קול פשוט שבא אם הלוח אם. אני משתמש באוזניות במחשב כל הזמן ולכל דבר: שירים משחקים סרטים. חשוב לי שתיהיה האיכות הכי טובה שאפשר במחיר הזה. כמובן אני מעדיף כמה שיותר נוח. עד עכשיו היו לי אוזניות קשת סגורות שיושבות על האוזן והם היו לי נוחות אז אני מניח שמשהו מאותו סוג יהיה גם טוב. איזה אוזניות אתם ממליצים ואם אפשר גם קישור לאתר שמוכר אותם, כמו שאמרתי אם זה יותר זול אז מארה"ב. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by zilkanir,

יש לי בחדר טלויזיה עם 3 כניסות scart21p מחוברים אליה הממיר hot, ושני הdvd שלושתם כל אחד בכבל סקארט לסקארט. האיכות וידאו הייתה ממש ממש טובה לאורך החצי שנה הראשונה ועכשיו פתאום אני רואה שהאיכות ממש ירדה, ניסיתצי לחשוב מה יכול להיות שפגם באיכות והתעסקתי קצת בכבלים, בהתחלה לא ייחסתי חשיבות כלכך לכבלים וקניתי פשוט כבלים רגילים(ומסתבר גרועים) של סקארט לסקארט באיזה 25שח לכבל. לקחתי כבל אחר סקארט מהסלון, שהוא ממש טוב כסוף עבה כזה, נראה מרשים (ההם שחורים כאלה) וחיברתי לדיוידי, והאיכות פשוט מדהימה. אז אני צריך לקנות עכשיו 3 כבלים סקארט לסקארט מיקצועיים, ורציתי להתייעץ איתכם איזה סוג, חברות, מחירים ומאיזה חנויות באזור נתניה, או חנויות באינטרנט אפשר, שיהיו כבלים ממש איכותיים ומקצועי…

10. אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by scorpy1,

אני צריך חוות דעת על מכשיר MP3/MP4 של PROSOUND ראיתי אותו למכירה ואני לא יודע אם שווה מופיע ב http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1744977 תודהה למגיבים

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by dyxel,

מישהו יודע אם יצא איי פוד דור חמישי וכמה הוא עולה????????????????

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Device Description DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DPT PCI Bridge VIA VT82C596B Integrated IDE Controller VIA VT82C596B PCI-ISA Bridge VIA VT82C596B Power Management Controller VIA VT82C694X Apollo Pro133A Chipset - Host-PCI Bridge Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 07/28/2000-694X-596B-977-S34T0612C-00 Motherboard Name Tyan S1834 Tiger 133 Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 2 Expansion Slots 1 ISA, 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 240 mm x 300 mm Motherboard Chipset ApolloPro133A הכרטיס קול לא מובנה המחשב פנטיום 3 אני לא יודע איזה כ קול לא רשום עליו כלום

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by Avivo,

מה אתם אומרים על הסנהייזר pmx 60? לי יש כרגע px 100 דרך אגב... מומלצות ביותר!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by Roshos,

יש לי נגן די נחמד ששמו הוא קריאטיב רומבה אן איקס 512מגה בייט הנגן תומך עברית... אבל(תמיד יש אבל) הפוכה... יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? אני לא יודע מה לעשות כבר יש לי אותו שמונה חודשים אוטוטו ועדיין לא הצלחתי למצוא עדכון חומרה שמסדר את זה... אפילו לא רשמי אין... זה הנגן למטה אם מישהו מזהה ויודע שיש לו עדכון חומרה אז אני אודה לו אם הוא יירשום בפורום לינק... והאוזניות למטה הם זמניות היו קניתי את הקריאטיב ep630 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by Fighter,

sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by orenc17,

היי אנשים ביום שלישי קנית את הנגן הפשוט לא ניתן לתאור במילים ה x5l עכשיו רציתי לדעת אם יש כל מיני שינויים שאפשר לבצע לנגן כדי להכניס לו כל מיני דברים חדשים כמו משחקים וכאלה תודה לכל מי שיעזור :)

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by (iriver H10),

האם הוא באמת איטי כל כך כמו שהביקורות אומרות? התמיכה בעברית היא תמיכה מלאה? זאת אומרת לא הפוכה. הייתי שמח לשמוע ממישהו שיש לו את הנגן.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by eladbu,

האם אני יכול לחבר את האייאודי X5L שלי לרדיו דיסק שלי ברכב האם קיימת איזה קומבינה יש לי פיוניר p2600r מישהו יודע אם מוכרים כבל כזה בארץ? http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3037.html

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. מחפש רמקולים בסביבות 350 רמקולים עם סאבוופר ושהיו 5.1 ערוצים ושישמעו טוב עדיף מישהו ששמע מהם או יודע טוב

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  21. רציתי לשאול האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הX0530 גם לטלויזיה שברשותי.. באמצעות כבליפ או מתאמים מסוימים.. אשמח לקלב חוות דעות מאנשים שעשו את זה .. תודה מראש ליאור,

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. פיליפס 5331 LG 32LC2 סוני 32U2000 אשמח להמלצה מקצועית. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by MoMo-P,

כרטיס קול שיתאים ככל האפשר להקלטה דרך מיקרופון. תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. פשוט אנ רוצה לחבר את המערכת למחשב ואני לא יודע אם זה החיבור שמתכוונים בנושא הקודם.... יש חור אחד אדום ואחד לבן שכתוב מעליהם MD.... האם זה חיבור ה-RCA שיש צורך בו כדי לחבר את המערכת למחשב? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by neogod,

האוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה ואם אפשר שמות של מקומות באזור חדרה נתניה שמוכרים בהם את האוזניות? ומה אתם אומרים על HD150 של סנהייזר ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.