עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Lioriiii,

שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום יש לי את המערכת רמקולים שלי לוג'יטק Z-640 עכשיו אני כבר שנתים מפנטז על Z-5500. אבל המחיר בשמיים. הכרטיס קול שלי הוא Onboard הלוח אם שלי הוא במפרט. עכשיו עם אני אקנה כרטיס קול איכותי יותר, אני אשמע יותר טוב 5.1? כי ברמקולים האחוריים, לא שומעים לצערי כלום. כמעט. התקציב לא נקבע, אבל לא יקר לכרטיס מסך. השימושים הם בעיקר סרטים ומוזיקה. הרבה סרטי DD\AC3\DTS. תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מערכת לחדר, אני מעדיף סטיראו. בעיקר למוזיקה, אני שומע רוק וקצת אלקטרוני אפשר להגיד, פחות בשביל סרטים ודברים כאלה. נגיד שהתקציב בערך לרמקולים ולמערכת הוא באיזור ה2500 שקל, איך אתם ממליצים לחלק את התקציב. ומה לגבי ציוד יד 2, אפשר המלצות לאיפה לחפש מה מומלץ ממה להתרחק וכו'?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. Started by lover323,

מאחורה יש לי זוג רמקולים של קנווד 280W 6X9 4WAY מקדימה יש זוג רמקולים של פיונר 170W 6X9 2WAY רדיו דיסק של קנווד 4X50 המכונית שלי זה מאזדה 323 הצליל שיש לי באוטו הוא לא מספיק טוב, זה מורגש כשיש צליל גבוה (קול של זמרת למשל) יש מין ציפצוף, איבות בצליל שאותי מאוד מרגיז הורדתי את הטרבל כמעט לגמרי זה קצת עזר אבל עדיין הבעיה קיימת. היתי רוצה לדעת אם מגבר יעזור לי להתגבר על הבעיה אם כן אז איזה מגבר תמליצו לי? איזה עוצמה? איזה חברה? 4 או 5 יציאות? לגבי התקציב זה גמיש אני רוצה לקנות מגבר שישמש אותי להרבה זמן והכי חשוב שיתן תמורה טובה לכסף הכי הרבה שאני יכול להשקיע זה גג עד 1500 שח אבל מאוד רצוי שזה יהיה פחות... אני חושב שגם מגבר בסביבות 800-1000 שח יכול לספק אותי (או שאני טועה?)

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by Computertalk,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר MP3 Player - 20GB - לא צריך יותר מזה, ואני צריך שיהיה בו דיסק קשיח על מה אתם ממליצים ולמה? מחיר לא משנה חייב תשובה בדחיפות. תמליצו גם על חנות. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מסך דק ויש הרבה הרבה ולא יודעת לאיזה כיון ללכת : מסך מחשב או מסך טלויזיה או משולב. אני מעוניינת במסך דק שיראה את הערוצים הישראלים(1,2,33) ולצפות בסרטים או סדרות מהמחשב(כמו ערוצים באתר וואלה. או מאקו) ולצפות בצפייה ישירה מהמחשב. בדקתי את המרחק בסלון הוא:3.20 מטרים. אשמח לשמוע רעיונות.מה מתאים לי.??? תודה זהבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ובכן, קראתי על טכנולוגיות ועל מבחנים השוואתיים, כיום המחירים מאוד זהים בין מסכי פלסמה ומסכי LCD תואמים. מסכי פלסמה אף עולים פחות כאשר משווים אותם למסך LCD באותו הגודל ( תקנו אותי אם אני טועה... אני מדבר על סמך נתונים מהאינטרנט ומחנות אחת). איכות התצוגה טובה יותר במסכי פלסמה, הניגודיות בהם גבוהה יותר מבמסכי LCD וקצב העדכון גבוה משמעותית כמו כן הם סובלים פחות מהתופעה של פיקסלים פגומים/חלשים . אבל, ויש אבל, אורך החיים שלהם נמוך יותר - משמעותית כמעט פי 2 (קראתי כי מדובר ב 25000 שעות לעומת 50000-75000 ב - LCD ) ,כמו כן הם לא ממש ידידותיים לסביבה ( יותר נכון פחות מאשר מסכי LCD ),כמו כן הם שבירים הרבה יותר וכנראה מחייבים התקנה של איש מקצוע. על סמך המידע היבש הזה (שוב, אשמח מאוד …

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  8. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8080281 מה אתם אומרים עליה? היא טובה? אני לא מבין בזה....

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. בשעה טובה עובר לבית חדש ורציתי לצ'פר את עצמי במערכת קולנוע פרטית. אני מוכן להשקיע עד 12000 במשך השנה הקרובה. אז מה בעצם אני צריך? 1. טלויזית LCD 2. רסיבר 3. רמקולים 4. מחשב נראה לי שבזאת סיכמתי את כל רכיבי מערכת הקולנוע הביתית לא? (DVD כבר לא נראה לי כלכך חשוב כשיש מחשב HTPC לא?). מה אני רוצה ממכם? הצעות לכל רכיב כך שלא יחצה את הסכום כפי שציינתי ואת סדר הקנייה היות וזה הולך להיפרס על פני כל השנה. כרגע יש טלויזיתCRT ישנה (בערך 30 שנה של סוני ועדיין עובדת. ציפוי עץ מדהים) וזהו בערך. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  10. יש לי בבית APEX 811, אני רוצה מערכת שתיהיה חזקה עם סאב טוב ואם באמת צריך אז גם רסיבר. (לפי מה שהבנתי רסיבר לא יכנס לי ממש בתקציב).

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. תקציב גמיש בין 600 ל1000 שקל צריך שיהיה חיבור למחשב (ההבנה שלי בנושא היא די בריצפה) השאלה מה עדיף... מערכת סטריאו, מערכת של 5.1 או קולנוע ביתי עם קיים משהו איכותי בכלל בתקציב הזה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טוב ככה יש לי 2500 שקל למערכת... אני יודע שזה קצת...ומשו טוב כולכך לא יצא מיזה אבל...אם אפשר את המקס' שיצא במחיר כזה... אני צריך מערכת..סט של 5 רמקולים גדולים..לא הקטנים רסיבר..[בשביל לחבר את הרמקולים] ודי וי די אבל לא יותר מ2500 אם אפשר אפילו פחות מערכת בסגנון זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2692427 או זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1745648 זה סתם דוגמאות המליצו לי על JVC RX 5052 רסיבר... מה אתם אומרים? ומה עוד יש המלצות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן חברים, קניתי טלוויזיה 50 אינץ' טלוויזיה חכמה של Peerless עם רמקול שמופנה כלפי מטה מאחורה. לא שומעים הכי טוב אז חשבתי לקנות מקרן קול סבבה כזה שאוכל לחבר לטלוויזיה ולשמוע טוב. בהתחלה חשבתי על הדגם הזה: Samsung HWF355 אבל הוא קצת יקר ... יש המלצות אחרות למקרני קול ששומעים איתם טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אממ אז ככה אני רוצה לקנות iAudio X5 בארה"ב אז ככה האם זה יכול משהו?? יש סוג של בעיית קידוד או משהו? ואם אפשר לפתור את זה בעזרת תוכנה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה לקנות נגן אייפוד 30 ג'יגה בייט צבעוני.. ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה דרך החנות של apple בארה"ב? אני צריך לשלם 30$ מס קנייה? 2. האחריות שאני אקבל עם הקנייה תשפיע גם בארץ? כלומר אצל הנציגה של apple בישראל, "ידע מחשבים" (הנה הכתובת למי שלא מכיר www.yeda.co.il) 3. האתר mustop הוא אתר אמין? כדאי לי להזמין דרכו? אשמח לקבל תשובה בהקדם, ותודה רבה לעונים =)

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by sos,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל שיהיה לו גם רדיו. (אם יש כזה דבר, אם אין אז תמליצו לי על משהו בסגנון שיש לו גם רדיו) גם כדי להעתיק MP3 לנגן צריך חיבור אינפרה אדום? כי אין לי כזה חיבור. נראה לי שיש לUSB כי אם זה כך אז אחלה. אבל חובה שיהיה רדיו והתקציב שלי עומד על מקסימום 350 שקל. אז תמליצו לי על נגן MP3 הכי טוב שאני יכול לקנות בכסף הזה, אתם יכולים גם להמליץ על נגנים שלא נמצאים בארץ כי בן דוד שלי בחו"ל ואני יבקש ממנו שם.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ortalbentzur,

אני מחפשת לקנות נגן MP3 המחיר של עד 100 דולר עכשיו מכיוון שאני לוקחת איתי את המכשיר לחו"ל הוא צריך להיות קטן יחסית. בהתחשב בעובדה שאין לי שום מידע קודם על נגנים די קשה לי למצוא אחד אני אשמח לקבל המלצות וטיפים מה חשוב שיהיה בנגן מבחינת זיכרון חיבורים וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. שלום, יש לי קצת כסף ואני רוצה להשקיע אותו בנגן Mp3 שישרת אותי בתקופה הקרובה ובעת השירות הצבאי הקרב ובא. אני חושב שנגן עם אפילו 4gb יכול לספק אותי מבחינת הנפח. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ממושך כמה שיותר, שהממשק והממשק הגרפי יהיו מעוצבים ונוחים לשימוש. חשבתי לכיוון נגן עם יכולת לניגון סרטים, אבל זה יעניין אותי רק במידה ובנגן יש מעל 20 ג'יגה ושיהיה לו Video output, אחרת זה לא הכרחי. תודה לכל המגיבים!

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ויש לי כמה התלבטויות... אני רוצה נגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי ככה שאני אוכל לקחת אותו לכל מקום אבל גם שיהיה בו כמה שיותר מקום איכסון. אני לא רוצה שהוא יהיה נגן יקר מידי כדי שאני לא ייצטרך להחביא אותו כל פעם שאני יוצא איתו. אז חשבתי וקחת את אחד הנגנים הבאים (אני קונה בחו"ל): 1. IPOD MINI 2. IRIVER H10 3.ARCHOS GMINI 400 הנגן שהכי מוצא חן בעיני מבינהם הוא הH10, יש למישהו חוות דעת עליו? יש למישהו המלצה איזה מבין הנגנים לקחת? אולי אחד אחר שלא רשמתי?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3. אני לא זקוק ליותר מחצי ג'יגה של נפח כי לפי דעתי אין צורך ביותר. אני רוצה שיהיה בו רדיו, איכות שמע ועוצמה טובה. אני לא צריך את האוזניות של הנגן כי אני משתמש באוזניות שלי. חשבתי לקנות את הנגן הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38387 האם יש יותר טובים ממנו בסביבת המחיר שלו? (עד 700 שקל). תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by 770PF,

שלום אנשים... יש ברשותי תקציב של 1800 ש"ח ואני מתלבט איזה נגן לקנות... רציתי את-IRIVER H320 אבל הוא עולה 2300! בעוד שבחו"ל הוא עולה 320$ (לא ייאמן) ובתקופה הקרובה אניל א נוסע לחו"ל אז אני אל יכול לקנות אותו!! תנו הצעות לנגנים תודה...

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  22. אז ככה אחרי חיפוש וחרישה לא קטנה בפורום פה ראיתי שה Iriver Ihp-120 הוא הנגן שהכי מתאים לי לפי הנתונים וגם לפי מה שאנשים אומרים פה, אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב וראיתי אותו ב 269$ (זה מחיר טוב ד"א ?) השאלה שלי היא מה איכות הסאונד של המכשיר מניסיון כמובן ביחס ל Ipod והנגנים של קריאטיב וכו... זה הדבר שתאכלס הכי חשוב לי, האם יש פה מישהו שניסה את כל המכשירים האלה והשווה ראש בראש איכת סאונד ? אני אישית מתכנן להשתמש ב Grado שלי (Sr-80 למי ששואל איזה דגם) שלא צריכה להיות בעיית נצילות אבל האיכות חשובה לי מאד... תודה לכל מי שיענה...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by itaysp,

שלום! שולחים לי מאנגליה MP3. המחיר: 300UK pounds שזה 2400 שקל +- האפשרויות שחשבתי עליהם: Ipod 40GB Iriver H320 או ARCHOS Pocket Video Recorder AV320 שזה זה: http://www.blokesstuff.com/Default.aspx?View=Product&productID=213 אולי יש לכם המלצות לנגנים אחרים מבוססים דיסק קשיח. אולי בגלל כדאי לקנות Mini ipod.. זה שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בנגן כזה? אולי ה ARCHOS כי הוא גם נגן סרטים נייד.. אבל עדיין.. אני חושב שאפשר להסתדר עם MINI IPOD עם ע 4 ג'יגה. מה כדאי? יתרונות חסרונות.. ? עריכה: לא שמתי לב לתראד שפתחו פה גם על ה ARCHOS ושם גם דיברו על ה GIMINI 400 נשמע לי אחלה של דבר.. נראה לי שאני אקנה את זה.. רק הבעיה שהמסך קצת קטן מפריעה לי.. אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by omert,

הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של בין 750 ל 1500 ש"ח עכשיו אני לא יודע האם לקנות פלאש דיסק או דיסק קשיח מבחינת מקום אני מעדיף שיהיה ג'יגה ומעלה איזה נגן כדאי לי לקנות ואיפה? האם בארץ או בארה"ב כאשר ישלחו לי אותו בדואר? מה יותר משתלם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות נגן MP3 מעל 1GB שיכול להפעיל קיבצי ווידאו, והתקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב. האם בזמן הקרוב עומד לצאת נגן חדש שמתאים לדרישות שלי? בבקשה המליצו לי על נגן תותח. אני צריך לבחור נגן עד מחר בבוקר (יום שלישי)

• 5 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.