עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Elevation,

אני מתעד לקנות נגן (Creative Zen v , מיועד לריצות, אז את הקטן... רציתי את הU10, אבל חוסר העידכונים בעתיד וזה שהמפעל לא מיצר כרגע יותר [נבדק בחו"ל, זה נכון] טיפה מלחיץ אותי...).... עכשיו, הוא מיועד לריצה (כמו שציינתי). השאלה שלי היא פשוטה.... אני רוצה זוג אוזניות, מחו"ל, שלא יעלו על חמישים דולר בשום פנים ואופן, וגם זה יותר מדי, ושיצדיקו את המחיר שלהן, אל מול האוזניות שבאות עם הקריאטיב... הבקשה שלי פשוטה.... לא אכפת לי כמה חזק שומעים בהן או כמה הכוח של הבאס.... אני רוצה כמה שיותר פירוט, וצליל כמה שיותר "נקי", אם אתם יודעים למה אני מתכוון.... שכל כלי וכל ישמע, ושיהיו צליל ברור, צלול, שמן, עמוק ונקי, אם אפשר..... וכמובן, שיבודדו רעשים חיצוניים, זה יהיה נהדר (בטח שלא יכאיב ל…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. לפי הידיעה הבאה - http://iheb.zapto.org למי שמתעצל לקרוא, בעוד מספר שבועות יצא עדכון חדש לאייפוד שיאפשר לראות עברית (לא הפוכה) מבלי הצורך להפוך את האותיות בטאגים. העדכון יופץ ע"י ידע מחשבים, בחינם, דבר מאוד משמעותי לאלו המפחדים מאיבוד האחריות על האייפוד. קרדיט לפוקט ולIheb

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by lioryb,

שלום. אני מתלבט בין 3 דגמים של LCD 32". ראשית, למיטב הבנתי, אין טעם להשקיע ב-FULL HD בגודל מסך שכזה, שכן לא אראה הבדל בין זה לבין HD READY, זה נכון? ואם אני מחליט ללכת על דגם של 37" זה עדיין רלוונטי או ששם כבר עדיף FULL HD? השימושים העיקריים הם DVD, קצת מחשב, וטלוויזיה. ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים: SAMSUNG LA32A450 LG 32LG80R LG 32LG32R שלושתן בטווח של 2600 ~ 3000 ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מי מהן ולמה? "על הנייר", אין הבדל בפרמטרים ביניהן, מלבד מספר הכניסות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/devices/flash.aspx כל כך הרבה עקיצות נגן ה IPOD SHUFFLE ו IPOD בכלל.. כמו צריך מסך, שיהיה גם רדיו ומיקרופון, שעון עצר ותמיכה ביותר מחנות אחת.... כאילו ידוע שה IPOD SHUFFLE זה נגן די פרימטבי, אבל הוא מיועד לשוק מסויים (הפנאטים של IPOD)... חבל ש MICROSOFT מתרצת את הצורך בנגן נורמלי (בניגוד ל SHUFFLE) משיקולים עסקיים בלבד... (MICROSOFT מתחרה ב APPLE בשוק ההגנה הדיגיטלית DRM, ה FAIRPLAY מול ה WMA)... http://www.wired.com/news/mac/0,2125,66460,00.html?tw=wn_11culthead מה גם בגלל שמרבית הנגנים הלא IPOD בשוק, תומכים בפורמט של MICROSOFT ולא APPLE, אז החברה מעודדת את העובדים לקנות נגנים אחרים במקום IPOD (לא שזה עוזר, למרבית העובדים יש …

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. ברשותי נמצאת טויוטה קורולה 2001, שכוללת בקרת שליטה מובנת ברכב עצמו, עם טייפ למטה. בתקווה שניתן להרכיב בטויוטה רדיו דיסק, הייתי מעוניין בהמלצה לגביי רדיו דיסק איכותי שיספק לי איכות שמיעה טובה ונקייה וייתן את התמורה המלאה למחיר. כמובן שאם תיהיה סיבה טובה להוסיף עוד 500 ש"ח אני אוסיף. כרגע אני עם הרמקולים המקוריים של הטויוטה, מה הם שווים?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. שלום לכולם, ברצוני לרכוש LCD. בגודל של 26 אינץ. התקציב הוא 2000 ש"ח. אחרי חיפושים רבים, במטרה למצוא את הטלוויזיה הטובה ביותר לתקציב הזה, מצאתי 2 מתאימות. רציתי את חוות דעתכם, איזו עדיפה? והאם יש אולי טלוויזיה אחרת שעדיף שאקנה? שתתאים להגדרות שציינתי. הראשונה : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1163&ProductID=19337&VariantID=19338〈=he השנייה : http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=163&prodid=563&keySearch= תודה רבה לכל מי שיעזור, מאוד חשוב לי לבחור את הטלוויזיה האיכותית ביותר והעדיפה, בתקציב הנ"ל. שוב תודה, וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by DUDEnamE,

קודם כל המכשיר שאני הולך להשתמש בו הוא N95 8GB אני מחפש אוזניות שלא יהיו OVERKILL ראיתי משהו מוזר ברשת ואני בטוח שעוד אנשים שמו לב אליו אוזניות של סינזהייר CX II300 עולות 100 שקל וCX300 עולות 90 שקל וCX500 עולות 150 שקל? זה לא זול מידי? אני משאר שזה זיויפים אבל ראיתי בKSP גם מחירים דומים לדגמים האלה מה אתם אומרים? בכל מקרה התקציב שלי הוא עד 150 אני אשמח גם למשהו נחמד ב100 והכי חשוב שלא יהיו OVERKILL ניסיתי לא מזמן אוזניות של בו'ץ והם היו OVERKILL מטורף לפלאפון לועמת נגן של cowon

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. אני השבוע הולך לקנות מפרט חזק למשחקים .. וחשבתי למה לא לשלב אותו כבר עם HTPC .. וכך אני יוכל להקליט תוכניות .. זה המפרט: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V אשמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה איכותי ..במחיר הוגן .. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  10. אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. ברשותי DVD LG-382 וטלוויזיה SONY CRT 29 ותוכנת המרה טוטל וידאו קונברטר. אינני יודע איזה פרמטרים (יש הרבה אפשרויות) לבחור כדי לקבל סרט לצריבה ל DVD, ולצפייה בטלוויזיה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם M-Audio Revolution 5.1 AudioTrak Maya 5.1/7.1 אני נוטה לכיוון הRevolution בעיקרון בגלל הרבה סקירות טובות, שניהם בערך באותו המחיר, רק שאת הM-Audio אין קרוב לבית לצערי . ד.א רמקולים Creative Inspire T5900 . מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. רציתי לדעת איך הרמקולים של PIONEER S-11 ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת בסכום של עד 1500 שקל? תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by tulicooli,

קניתי מערכת חדשה Panasonic sc-ak640 ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב שישמעו במערכת שירים מהמחשב עכשיו אין לי פה חיבור בננה במערכת אלה רק חיבור אחד של Music Port (הכניסה כמו של אוזניות \ מיקרופון) עכשיו אם אני יחבר מהרכטיס קול במחשב לכניסה הזאתי שהיא בצורה כמו של המחשב אז ישמעו את המוזיקה מצוין ולא כמו הקסטה שמתחברת למחשב? יש איזה חיבור מיוחד שהוא איכותי יותר שאני יכול לחבר? או מה שיש זה הסטנדרט? עריכה: בסוף קניתי את הכבל הזה ב20ש"ח ושומעים מצוין! איזה מערכת סוסה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  15. שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. שלום אני מעונין לקנות רמקולים (עוד היום) באינטרנט .. לפי המלצותיכם הרמקולים Z5500 של לוגיטק הם הכי טובים שנכנסים לי בתקציב .. עכשיו שניה לפני שאני קונה .. יש למישהו איזה הערות כלפיהם או המלצה לדגם אחר ? (עם אפשר תשובה עוד היום למרות שהשעה מאוחרת) =] והאם מישהו שמע על החנות Cnab ? שם המחיר המשתלם ביותר.. http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=224 ועוד שאלה אחת על כרטיס קול .. הכ.קול Xtrememusic X-fi יקר מדי בשבלי כרגע .. האם למישהו יש מושג מתי הכ.קול Xtremegamer X-fi יגיע לישראל ומה יהיה מחירו ? תודה רבה !!!!!!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by QQQ,

מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר טוב בארץ והוא נראה לי מתאים לצרכים שלי. http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html רשום שיש תמיכה בPAL אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם ממיר יס. מישהו יודע אם האיכות שתתקבל תהיה טובה יחסית עם הכרטיס הזה? (מבחינת וידאו ואודיו, על ממיר יס סטנדרטי דרך COMPOSITE) תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by huber,

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20081010235709_Disney_Expects_Blu_Ray_Sales_to_Surpass_DVD_in_Two_Years.html זה "מפי החמור" אז לקחת בעירבון מוגבל, למרות שאני חושב שזה בלתי נמנע. מחירי ה LCD TV צונחים באופן קבוע, החדירה הולכת וגוברת וכיום כל סרט שיוצא כמעט יוצא גם ב BR, ככה ששנתיים נראה תחזית סבירה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by imp,

ההורים שלי טסים לגרמניה ויכולים לקנות לי שם אוזניות למשחקים ב 500 ש"ח +- מה כדאי?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by Cooler-Master,

אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. שלום לכולם שמעתי המלצות טובות על ה X530,השאלה אם יש טעם לחכות לX540 ,אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 500 שקל ,הבנתי ש540 יעלו 700+ ,אבל הבנתי שיש בעיית SUB חזק מידי ב530 והוא לא טוב יותר מידי למוזיקה,השאלה אם ה 540 מטפל בכל הבעיות האלו ,השימוש שלי למשחקים בעיקר וסדרות+סדרטים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by ggg123,

שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט DS3L, כרטיס קול מובנה של REALTEK התקנתי את כל הדרייברים של המחשב דרך תוכנת ההתקנה המיוחדת של ג'יגה בייט (XPRESS INSTALL), זה התקין לי את כל הדרייברים טוב כולל את הקול (התוכנה של הקול הותקנה ופעלה) אך עדיין המחשב לא זיהה את התקן הקול והיה רשום שאין התקן שמע. הסרתי את הדרייברים של הקול דרך הלוח בקרה וניסיתי להתקין שוב רק את הדרייברים של הקול אך הפעם במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה. ניסיתי להוריד את הדרייברים של הקול מהאתר של ג'יגה בייט אך עדיין אותה שגיאה. יש לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס מעלה לי את אשף חומרה חדשה ואומר שזוהתה חומרה חדשה HD AUDIO אך אני לא מצליח להתקין דרך האשף. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לצתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  24. היי, אני מחפש מגבר (חדש) וזוג רמקולים מדפיים עד 2000 ש"ח (עדיף בכמה שפחות ) כרגע המגבר יחובר לשני רמקולים בלבד, אבל אני מחפש מגבר 5.1 בשביל שדרוגים עתידיים... קראתי שה- JBL E20 נחמדים מאוד (900 ש"ח). אבל אין לי מושג לגבי מגבר. אשמח לשמוע הצעות מכל הסוגים!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. היי אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לקצת מוסיקה ... הייתי שמח למשהו שנשמע סביר בפחות מ 150 עדיף אפילו פחות ממאה. תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.