עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nevodavid,

איזה אוזניות הכי הייתם ממליצים למשחק במחיר כזה?(למשחקים כמו CS 1.6).... חשבתי על Razer Piranha אבל מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. אני מת לקנות את ה mz-nh600 אני מאוד ישמח אם מישהו יברר מתי הוא אמור לנחות בארץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by Life_SyStem,

יש לי כרגע כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ואני רוצה להחליף את ה SBS370 ב ATP3 על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by GoldenACE,

אחרי שנה אוניברסיטאית בלי טלוויזיה קצת היה חסר לי העסק (חחח), החלטתי שהגיע הזמן לא להרוס לי את העינים בצפייה במסך המחשב שלי (19 אינצ') ולקנות משהו שישרת את הרגלי הצפייה שלי, והחלטתי לשאול את המומחים מה כדי, איך ובאיזה גודל. הטווח שלי מהטלוויזיה יהיה בערך 2 מטר (כנראה קצת פחות), כך שאני מניח (לא ממש סגור על זה) שלמשל 40 אינצ' יהיה גדול מדי. והנה בא הקאטצ אני אראה בעיקר דברים שהורדתי מהמחשב (הרוב דיוידי ריפ ובלורייריפ), כך שאני עדיין לא בטוח אם לא כדי לי לקנות מסך מחשב ממש איכותי בגודל נניח של 26 אינצ', גם חשובה לי הדעה שלכם בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by aquarius,

האם הרמקולים הבאים טובים http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=36-116-153

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by naknir,

אהלן שוב חברים, כאמור, יש לי ווינדוז XP, מחשב חדש וחזק, כרטיס קול Soundstorm מובנה על הלוח אם Epox 8RDA+ שלי ורמקולים ATP3. עכשיו לבעיה: כשאני שומע שירים בוינאמפ (גרסא 5, ואם אני לא טועה זה קרה גם בגרסאות הקודמות שהשתמשתי) ואני חושב שגם בנגנים אחרים כדוגמת המדיה פלייר (אם אני לא טועה, לא שמתי לב אם זה קורה בשתיהן) אז לפעמים כשאני נניח פותח איזה תיקייה או סתם לוחץ על משהו בווינדוז, פתאום נהיית קפיצה קטנה בשיר.... ככה זה קורה פעם כן פעם לא, לפי המזל.... למה זה קורה????? זה קורה גם לכם? מה עושים נגד זה? המון המון תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. Started by Demp,

שלום, אני צריך המלצה לLCD לחדר בשביל חבר. חשוב שתיהיה לטלויזיה כניסת HDMI ושתתמוך ברזולוציה הטבעית שלה אם אני מחבר מחשב אליה, לדוגמא: יש לי בבית שני טלויזיות 37" אחת של LG ואחת של TOSHIBA, כשאני מחבר את הLG אני יכול לכוון לרזולוציה 720P משהו כזה ולראות את כל השולחן עבודה. שאני מנסה אותו דבר עם הטושיבה אני רואה חלק מהמסך ולא את כולו (והטלויזיה כן תומכת ברזולוציה הזאת). צריך משהו לא יותר מדי גדול (קטן מ37") ושתתמוך בHD (כמה שיותר גדול) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by bd,

רוצה לקנות רמקולים מחפש עזרה.. רוצה לקנות רמקולים למחשב 4 + סאב או 5 לא יודע כמה זה במחיר סביר עד 500 בערך....... לחדר שלי לשמוע טראקים נורמלית מכל הכיוונים..... יש לי לוח של גיגה בייט 954P-G

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. המארז שלי פתוח ונמצא בין האומגה אדיו לבין הסאב של הלוג'יטק 540 יש סכנה לHDים? או שהרמקולים האלו באים עם הגנה מפני שדה מגנטי או משהו כזה...? תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. אהלן למחשב החדש שקיבלתי אני מעוניין לצרף רמקולים חדשים. עד כה היו לי רמקולים 2.1 של CAMBRIDGE SOUNDWORKS, אמנם טובים אבל מאוד ישנים. בתקציב הנ"ל - איזה רמקולים מומלצים? אפשרי לחרוג קצת מהתקציב, אך רק אם יש הבדל משמעותי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by iakovl,

חברה אחרי שיש לי את הHD 595 שלי אני צריך גם זוג אוזניות סגורות שיחליפו לי את הJVC HA-G101 (אני עדיין אוהב אותם אבל רוצה להשתדרג) אני צריך אוזניות סגורות כי לא תמיד הדליפת רעש של ה595 היא מקובלת עלי ומפריעה לסביבה (סבתא / אמא) המלצות בבקשה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by SuB,

הרצועה לתלייה על הצוואר ממש לא מצאה חן בעיני, גורמת ליותר מדי חוטים ומסתבכת עם האוזניות לפעמים, האם מישהו יודע איפה מוכרים (אם בכלל) נרתיק למכשיר? או האם מישהו מצא נרתיק חלופי שאינו מיועד במקור למכשיר אך מתאים לו שניתן לרכוש בנפרד? דף המוצר באתר היצרן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by eranRohatyn,

אני עדיין לא סגור על רמקולים וכ קול בייחוד לסרטים עד 100 דולר מUS

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. לפני שבוע קניתי מחשב חדש, חסכתי קצת על הכרטיס שבא אונבורד על nf7-s2g. בניסיונותי הכושלים לחבר אותו למערכת סטריאו, הצלחתי לקצר את הכרטיס שעל הבורד המחשב משמש המון לצורכי מוזיקה וממש חשובה לי האיכות משום שיש לי אוסף די גדול של מוזיקה על המחשב. השאלה שלי היא כזאת: א. האם יש הבדל מהותי בין כרטיס קול בינוני (Creative live 5.1) לכרטיס טוב יותר (maya audiotrak 5.1) מבחינת הסטריאו? (אני עובד עם רמקולים של מערכת סטריאו) ב. האם שווה כרטיס קול טוב בא עם הגברה בסיסית טובה יותר? (מה שיחסוך ממני את הצורך לחבר אותו למערכת, למרות שכבר הבנתי איך) ג. האם כרטיס קול טוב יותר יוכל לתת דגש טוב יותר מבחינת הריאליזם של הסאונד או שזה תלוי בעיקר ברמקולים? לדוגמא, דרך מערכת סטריאו שומעים אומנ…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. ואני לא מצליחה לראות סרטים או לשמוע דיסקים כשאני מחברת אותו למחשב זה שלולח לי הודעת שגיאה מי שיכול לעזור לי???? אשמח מאוד תודה רבהההההה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. אני מעוניין לראות בטלויזיה בסלון תמונות, סרטים ולשמוע מוזיקה - הכל שמור על הדיסק הקשיח. לאחר חיפוש בפורום, הבנתי שיש לי 2 אפשרויות : * לחבר את המחשב שלי / מחשב ייעודי לטלויזיה שבסלון, הטלויזיה תשמש בתור מסך, ואז כל התמונות שאני מציג במחשב, אני אראה בטלויזיה * לקנות XBOX / Sony PS (הבנתי שהם מסוגלים להציג גם סרטים, מוזיקה ותמונות - זה נכון ?) 1. האם XBOX ו PS אכן מסוגלים להציג סרטים מוזיקה ותמונות ? 2. במידה ואני לא משחק ב XBOX / PS, חבל להשקיע בהם כסף, וכדאי לשים מחשב בסלון, האם זה מה שנקרא HTPC ? מה מיוחד בו ? זה לא מחשב רגיל לכל דבר ? תודה !

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. אהלן מיקוו.. טוב אז כניראה שבקרוב (אמן אמן אמן) אני אעבור לחדר גדול יותר, וסוף סוף אוכל להכניס מערכת לחדר. החדר בגודל של 5.60X2.50. הרמקולים ימוקמו על קירות ה2.5... אז הינה הדרישות: 1. רמקולים מדפיים. לצערי אין מקום לרצפתיים... 2. מכיוון שזה חדר יחסית גדול, אז אני מפחד שהצליל "יעלם" פתאום.. ככה שדרושי רמקולים נחמדים.. 3. יש צורך במערת 5.1 וברסיבר. יש לי בקושי שימוש בDVD, ואת התפקיד שלו יכול לעשות במחשב. אבל אשמח לקבל המלצה בכל זאת.. 4. תקציב מאוד מאוד נמוך.. כמה נמוך? לא יודע, אני קוצה שתמליצו על מערכת שלדעתכם תתפקד כמו שצריך, לא Over.. 5. חנות אמינה.. יש לי העדפה ל pompa.co.il *הייתם ממליצים אולי על רמקולים לוויניים? אני לא ממש אוהב אותם, אבל אולי יש איזה מערכת נחמדה.. …

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by The Dom,

יש לי את המערכות הנ"ל ותוך כדי משחק בבאטלפילד שמעתי קול של (ואני מצטט): קחקחחחחקחקח" +עוצמה אז זה נשמע כמו פיצוץ... חשבתי שזו הפסקת חשמל אבל היה חשמל.... וברגע שזה קרה גם הטלוויזיה קפאה ואחרי 5 דקות היא חזרה.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה לקנות נגן אמפי עד 350 שקל וראיתי את הנגן הזה http://www.mp3-4.co.il/Product.asp?Pid=5002&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap האם הנגן הזה שווה וכדי לקנות אותו אם לא איזה נגן כדי לקנות יותר רצוי שיהיה 512 מגה אני יודע שאין משהו איכותי אבל אני רותה משהו נורמלי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. ^ http://www.smart-com.net/product_info.php?cPath=31&products_id=132 מכוון שכבר קניתי MP4, אני מחכה לאישור כדי לקנות את המתאם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by Koby,

מישהו מכיר מערכת לאוטו שגם מנגנת צרובים עם MP3 וגם יש לה יציאה לנגן MP3? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by sshhaayy11,

קניתי נגן gimini 402 ויש פונקציה של לראות תמונות בשיר במקרה יש לי כמה שירים כאלה אבל אין לי מושג איך מוסים תמונה בשיר כדי שהנגן יוכל להראות לי אז אם משהוא יודע אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by Anas-Nanas,

לאחרונה עברנו מכבלים אנלוגיים לדיגיטליים...עדיין לא באו להתקין! אמרו לי שיש שני סוגים של ממירים.. הישן, הגדול שאפשר דרכו גם להזמין סרטים מכיוון שהוא בעל תקשורת לשני הכיוונים ואחד חדש, קטן פי כמה אבל אין אפשרות להזמין דרכו סרטים... האם למישהו יש תמונות של הממירים האלו? החדש והישן... המלצות כלשהן? בעיקרון אין לי שום צורך להזמין סרטים מכיוון שזה יהיה הממיר בחדר שלי בעוד שבמרתף איפה שיש את המערכת והכל יהיה ממיר גדול בעל אפשרות להזמנת סרטים וכד'.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. אני מעוניין לקבל המלצה לדגם מסויים של טלויזיה בגודל 37 או 42 , אבל אני מניח של-42 יהיה קשה להיכנס בתקציב. אני מעוניין בטלויזיה שנכון ליום זה מציגה את התמורה הטובה ביותר לשקל. כמו רוב האוכלוסיה, מירב השימוש בטלויזיה יהיה צפייה בטלויזיה בכבלים. התקציב לטלויזיה הוא בסביבות 5-6 אלפים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by STM,

יש לי כרטיס של creative 5.1 live . אני רוצה לקנות את Altec Lansing VS4121 . יש מצב שזה לא יתאים לכרטיס קול או משהו כזה ? או שהכל מתאים ואפילו ישמעו מעולה ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים