אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
העניין שלי הוא בקשר ל: 1. לגבי ה EQ 2.השלט שמאפשר לשמוע רדיו 3.אם אורך הבטריה שלו באמת כזה ארוך 4.איפה אני אוכל לתקן אותו אם יתקלקל לי 5.מה היתרונות והחסרונות מול ה ipod וה iriver תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
האודיו במחשב עם שירם וסרטים עובד סבבה אבל כשאני שומע מהאינטרנט הכל משובש שומעים ציקצוקים איך אפשר לטפל בבעיה..? הורדת דרייבר תעזור?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תנו לי קישור לרמקולים כאלה אלה הלא יקרים
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני צריך חומר על מסכי פלזמה להכנת עבודה בנושא. כמה שיותר מעמיק יותר טוב למישהו יש מקורות ברשת או אחרים?
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של קריאיטיב אינספר 2500 ורמקולים של לוגיטק x-220 ואני לא משתמש בלוגיטק אז שמתי מפצל אוזיות בכרטיס קול במחשב וחיברתי את שתי הרמקולים וזה נשמע סבבה השאלה שלי אם זה יכול להורוס את הרמקולים אם אם היו אצלי ככה חודש אד שלא יהיה לי עוד מחשב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
hey im currently traveling in bolivia and im wondering what the altitude in whichi should stop using my iaudio thank you
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב חברים אני מעוניין להפוך את המחשב הנוכחי שלי לHTPC, המפרט הוא: מעבד AMD 3800 DUAL CORE X2 לוח אם ASUS M2N-TVM הארד דיסק 160 GB זיכרון 2 GB כרטיס קול רגיל כרטיס מסך GEFORCE 7300GT 512 DVI ספק כח TT 470W ST מארז TT שחור גדול המחשב אמור להתחבר לטלויזית הLCD שתבוא אלי בקרוב (סמסונג 32 A450) מה מומלץ לשדרג במחשב כדי להנות מאיכות תמונה ושמע? (מחפש גם רמקולים, חשבתי בכיוון X540 של לוגיטק יש המלצות?) תקציב עד 1500 1700 תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות רמקולים פשוטים (אך לא מדי) למחשב הנייד. ונתקלתי ב Creative SBS 200A באייבורי ב124 ש"ח (שלפי דעתי זה ממש זול בעבור סט שלו 2.1). עשיתי חיפוש עליהם אבל לא מצאתי עליהם שום ביקורת - חיובית או שלילית. אם למישהו יש ניסיון איתם או חוו"ד אני אשמח לשמוע כי זה נשמע לי אולי מחיר נמוך מדי. תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
^ http://www.smart-com.net/product_info.php?cPath=31&products_id=132 מכוון שכבר קניתי MP4, אני מחכה לאישור כדי לקנות את המתאם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום את זה , לכן אם זה לא אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון . תודה רבה . אני מוכר את האוזניות ה DT880 שלי .האוזניות חצי פתוחות , מאוד נוחות על הראש עד שכמעט ולא מרגישים אותה . האיכות סאונד שלהם ממש מצוינת, והן בעלות התנגדות חשמלית של 250 אום .חשוב לציין , שהאוזניות נקנו נפני פחות מחודש , והן נראות כמו חדשות ממש מכיוון שבקושי השתמשתי בהם עקב הצורך במגבר . האוזניות מגעיות עם אריזתן המקורית. האוזניות נקנו ב-1700 שקל ואני מוכר אותם ב-1200 . איי סיי קיו : 241104551 איימיל: topi_pi@nana.co.il אני ממש מצטער אם זה לא המקום לכתוב את ההודעה הזאת , אבל לא ראיתי פה לוח מכירות .
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את הנגן Zvue חדשות וקצת נדלקתי.. אני מחפש די הרבה זמן נגן MP3 וגם יש וידאו.. שזה מעולה והמחיר מאוד אטרקטיבי עכשיו: 1) הוא שווה משהו מבחינת מפרט? יש איזה משהו שצריך להדאיג אותי 2)יש מצב שניתן להשיג אותו בארץ? אם לא מישהו יודע מתי, אם בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתי מסוג lg d-6246. חיברתי אותה עכשיו ואני שומע רחשים כמו של תדר רדיו לא טוב מהרמקול המרכזי והאחורי ימני. בדקתי את הקאבלים והרמקולים והחלפתי עם רמקולים אחרים (שעובדים טוב במיקום שלהם) ועדיין שומעים את הרעשים. כל זה קורה כשאני על AUX. כשאני על מצב DVD/CD אני לא שומע את הרעשים (כרגע הכונן לא עובד, אבל כשאני על המצב שלו הרעש מושתק). בנוסף, הרעש הוא באותו הווליום כל הזמן. כלומר, הוא לא משתנה יחד עם הגברת או הנמכת הווליום. אשמח ממש לעזרה כי זה ממש מעיק עלי ואני רוצה לפתור את הבעיה. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש נושא שלא מצאתי לגביו תשובה ברורה ואשמח אם מישהו מהנוכחים יוכל לעזור. יש לי דיוידי של פיוניר DV400 עם כניסת USB. המכשיר קורא סרטים וכו' שאני שם על הDOK שגודלו 8GB השאלה היא האם הוא יעבוד גם עם דיסק קשיח חיצוני. ראיתי מספר תשובות שונות לגבי השאלה הזו- רובם אומרים שצריך לפרמט את ההארדיסק ל FAT32. משם הדעות חצויות האם הוא יקרא יותר ממחיצה אחת, האם גדול מחיצה מקסימאלי יהיה רק עד 32GB או יותר וכו'... אגב, לא מצאתי התייחסות לגבי סוג הדיסק הקשיח , כלומר, "2.5 או "3.5 שמגיעים עם ספק כוח חיצוני. מצורף שירשור באתר אוסטרלי שדן בנושא (מדברים שם גם על ההארדיסק שאני רוצה LACIE 500GB) - גם שם לא ברור מה צריך לעשות והאם אפשרי או לא: http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=54…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות אחד, ויש כמה דברים שלא הבנתי מהביקורות שקראתי. האם יש אופציה לראות את מבנה התקיות (שבתוכן קבצי הMP3) או שצריך לגלול שיר שיר עד שמגיעים לאחד שחיפשתם? ואם הנגן יכול לשמש גם כזיכרון פלאש נייד? 10x(:
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת על איזה נגן MP3 אתם ממליצים לקנות. אלה הדרישות שלי מהנגן: אפשר להשתמש בו בריצות/בזמן ספורט. איכות סאונד טובה. מחיר דיי זול.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
זה בנתיים מה שמצאתי בתקציב שלי ונישמע טוב http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 התקציב עד 600 ... אז אם יש לכם נגן בתקציב הזה יותר טוב ממה שהבאתי אז תרשמו בבקשה ועוד כמה שאלות לגבי הנגן הזה "כולל תוכנת המרה ודחיסה מקבצי MPEG ו AVI לפורמט המתאים לנגן כל שיהיה ניתן לראות את הסרטים בנגן ." מה זאת אומרת נגיד יש לי קליפ ששוקל 100 מגה בייט ואני ישתמש בתוכנה הזאת הוא יקטן ואם כן אז בהרבה ..? או נגיד סרט ששוקל 700 מגה בייט "המכשיר ניטען דרך המחשב " מה זאת אומרת .?? ובכלל אני רוצה לשמוע חוות דעת על הנגן הזה בבקשה אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר למה אני קונה בימים הקרובים
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו למצלמה ולהעתיק את התמונות אל הכונן של הנגן ( לא לצפות בתמונות ) ואז להשתמש בו בתור אחסון . אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
יש לי DVD מסוג PANASONIC SA-HT540 רציתי לדעת האם הוא תומך בכתוביות או כי בחנות אמרו לי שכן אבל כאשר צרבתי דיסק זה לא עבד.. יכול להיות שצרבתי לא נכון אז אני אפרט פה ותגידו לי אם כך צריך לעשות: לקחתי את קובץ התרגום ועשיתי לו את אותו השם כמו לקובץ של הסרט וא צרבתי את שניהם ע"ג דיסק CD רגיל(לא DVD) ולא ראיתי שום כתוביות, תגידו לי אם עשיתי נכון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מעויניין לגבות סרט של DVD אך עדיין לשמר את הדולבי דיגיטל שבו! יש תוכנה מומלצת כי נרו לא עושה את בדוק! אני משתמש בפול סוט 6 הכי מעודכן ולא ניתן!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
קודם כל המכשיר שאני הולך להשתמש בו הוא N95 8GB אני מחפש אוזניות שלא יהיו OVERKILL ראיתי משהו מוזר ברשת ואני בטוח שעוד אנשים שמו לב אליו אוזניות של סינזהייר CX II300 עולות 100 שקל וCX300 עולות 90 שקל וCX500 עולות 150 שקל? זה לא זול מידי? אני משאר שזה זיויפים אבל ראיתי בKSP גם מחירים דומים לדגמים האלה מה אתם אומרים? בכל מקרה התקציב שלי הוא עד 150 אני אשמח גם למשהו נחמד ב100 והכי חשוב שלא יהיו OVERKILL ניסיתי לא מזמן אוזניות של בו'ץ והם היו OVERKILL מטורף לפלאפון לועמת נגן של cowon
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לגמרי נוב בקטע של אודיו, הכי קרוב להבנה שלי באודיו זה לקנות מערכת ATP3 אז רציתי ייעוץ ממכם, לאוזניות טובות עם צליל טוב, בעיקר לגיימינג. דרישות: 1. שיהיו בסראונד 2. שלא יהיה צורך במגבר חיצוני כלשהו, שיילך ישר לחיבור ONBOARD של הלוח 3. שלא יהיו כבדות או מגושמות מדי 4. ניתן להשכה בארץ, לצערי אני מוגבל מרכבישה בחו"ל 5. עוד דבר שנורא מציק לי באוזניות לפעמים: הן מחממות נורא. ואני קניתי אוזניות, לא earcuffs! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-