עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mrish,

שלום קניתי Dell Inspirion 1525 עם כרטיס מסך Intel Graphics x3100 חיברתי את המחשב לטלויזיה ויש לי סאונד ותמונה השאלה היא אם אתם מכירים את ההגדרוץ הנכונות לציוד זה לאיכות תמונה טובה יותר (כל המדריכים הם ל נוידיא ו ATI ) ואולי הגדרות או תוכנות לצפייה טובה יותר בנגן אני משתמש Gom Player אבל יש לי גם את מדיה פליר 11 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. Started by y-me,

שלום לכולם ... אני קצת חדש הפורום ובכלל בעיניין חיבור מסך פלזמה למערכת הקימת שלי . אני משתמש במגבר YAMAHA לחיבור של הכבלים הDVD וכול שאר הדברים עוברים דרכו, ויציאה אחת של PL (בננה צהובה) לTV . כך המגבר בעצם בורר בין המכשירים . עד היום עבדתי עם TV 29' של סוני , שם היו לי חיבורים מכול הסוגים, והשתמשתי בPL (בננה בצע צהוב) להעברת התמונה למוניטור. השבוע קיבלתי פלזמה של SONY 42' ישנה מעת, דגם - PFM-42V1E ושם אין כמעת חיבורים מאחור ואין לי חיבור PL לבננה הצהובה שיוצאת מהמגבר שלי... אני מצרף תמונות של החיבורים שיש לי מאחורי הפלזמה של SONY, בשאיפה שניתן לחבר אותה באותה צורה למגבר כמו עד היום. המגבר שלי מוציא מיציאת המוניטור - 1. יציאת PL צהוב. 2. יציאת S-VIDEO . כאשר חיברתי את כב…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by Snirs69,

אצל אחד מהחברים שלי ראיתי את האוזניות של AKG מדגם K26P והייתי מעוניין לרכוש אותם, אך בחנות שממנה רציתי לקנות אמרו לי שאין ושיש במקומן את הדגם K414P ורציתי לשאול איזה אוזניות עדיפות. השימושים העיקריים שלי זה לחיבור לנגן נייד כך שאני צריך עוזניות אטומות. מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני חייב אוזניות טובות לMP. בתודה מראש, שניר :-> {אם למישהוא יש הצעה כל שהיא שלא עולה מעל 250 ש"ח ההצעה תתקבל}

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by Folklore,

טוב שלום לכולם אני כבר הרבה זמן רוצה לקנותת אוזניות אבל אני לא יודע איזה יותר שווה לי לקנות אוזניות למשחקים או למוזיקה כי אני גם שומע המון מוזיקה וגם משחק בהרבה משחקים וזואת אחלה בעיה ושאני אומר אוזניות למשחקים אני מתכוון ל 1 מאלו http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1060 ומוזקיה זה http://www.gradolabs.com/product_pages/sr60.htm ד'א אני לא בטוח לגבי ה SR60 אולי יש יותר טוב במחיר הזה או אולי שווה להשקיע עוד קצת בשבי משהו יותר טוב מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. שלום פורום אודיו, קודם כל נפתח ונגיד שקניתי אוזניות איסמט סיביריה בחו"ל ב75דולר. האוזניות נראות מצויין ועובדות מצויין, חיברתי אותן לסאב וופר של המערכת המעפנה שלי (2.1 של ג'ניוס). עכשיו לשאלות: האם אני צריך לסדר משהו מיוחד? לא לחבר אותן כי המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק (אלה לחבר ישר לכרטיס קול)? להוריד איזה תוכנה כמו דרייבר או משהו שהאיכות תממש את הפוטנציל של האוזניות? כרגע יש לי את ה"סאונד מקס" הזה ושם הגדתי שיש לי אוזניות סטראו זה מספיק?. מצטער על השאלות הטיפשיות פשוט אני לא מבין בזה כלום . עכשיו לבעיה הדחופה: היה לי מיקרופון ולפתע הוא לא פעל בשום תוכנת VOIP (כמו סקייפ למשל), לא עבד בתוכנות הקלטה ושוט, המיקרופון שלי דווקא היה טוב, יום אחד במכה הוא הפסיק לעבוד. עכשי…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by Armageddon1,

לשמיעת מוזיקה,סרטים,משחקים. התקציב הוא 300-400 שקל . אני מקווה שאפשר למצוא משהו ברמה בינונית בכסף הזה. לא חייב שיהיה מיקרופון ,אם כי עדיף שיהיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. יש לי חדר מחשב ובנוסף טלויזיה בסלון. התקנתי אתמול כרטיס ATI 4350 וחיברתי אותו למחשב בסלון ב HDMI. במקביל יש חיבור למסך המחשב (VGA או DVI) כרגע זה VGA. מבחינת הגדרת כרטיס המסך שני המסכים במצב EXTENDED - אחד המשך של השני. כשאני מפעיל סרט בסלון בנגן (BSPLAYER) שומעים גם ברמקולים של הטלויזיה (דרך HDMI) וגם ברמקולי המחשב (בחיבור PL על לוח האם) כשאני מסתכל ביו-טיוב במסך המחשב - רק ה-HDMI מעביר לסלון סאונד אבל אני דווקא רוצה לשמוע את זה בחדר המחשב. מקווה שהצלחתי להסביר את הסוגיה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by rjjb7,

יש לי 2 רמקולים עם החיבור הרגיל - pl שמתחברות ל Line-In במחשב. האם אני יכול לחתוך את החיבור של ה-pl ובעזרת קאטר וכד' לפצל את החוט ובמקום לחבר את הרמקולים ל Line-In במחשב לחבר את החיבור של הרמקולים לחלק האחרוי של המערכת סטריאו שלי? (בחיבור שמכניסים אליו את החוטים של הרמקולים של המערכת)

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. יש לי סאב 8 אום 600 וואט חיברתי אותו למערכת 6 אום ולא זוכר כמה וואט אבל פחות והוא לא עובד אבל עם אני לוחץ עליו (על הפלסטיק העגול אז הוא פועל אבל חלש מאוד ובלי באסים) מה יכולה להיות הבעיה? :s05:

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. ^ http://www.smart-com.net/product_info.php?cPath=31&products_id=132 מכוון שכבר קניתי MP4, אני מחכה לאישור כדי לקנות את המתאם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. אנסה להסביר בפשטות: עד היום הייתי מחבר את הנייד למערכת סטראו בסלון עם כבל וכך שומע מוסיקה אני מחפש תחליף ללא כבל -יש חיה כזו? יש לי בלוטוט בנייד-אם זה עוזר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by R0tem1,

האוזניות צריכות להיות אוזניות קשת כי אוזניות IN EAR תמיד מאבדות אחיזה בריצה בגלל הזיעה. לא מפריע לי אם הן ישקלו עד 400 גרם, האוזניות קשת שאני רץ איתן עכשיו שוקלות 200 גרם והן ממש לא מורגשות. גם אורך החוט אף פעם לא הפריע. יתחברו ל"DECODER" של קריאיטיב בבית ולאיפוד בחוץ, ישמיעו ביעקר מוזיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by Koby,

מישהו מכיר מערכת לאוטו שגם מנגנת צרובים עם MP3 וגם יש לה יציאה לנגן MP3? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by status,

שלום לכולם ראיתי את הנגן Zvue חדשות וקצת נדלקתי.. אני מחפש די הרבה זמן נגן MP3 וגם יש וידאו.. שזה מעולה והמחיר מאוד אטרקטיבי עכשיו: 1) הוא שווה משהו מבחינת מפרט? יש איזה משהו שצריך להדאיג אותי 2)יש מצב שניתן להשיג אותו בארץ? אם לא מישהו יודע מתי, אם בכלל? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב נייד, שתהיה לו אפשרות להקלטת שידורים מן הכבלים הדיגיטאליים. אני רוצה עזרה במפרט הנייד ובהמלצה על כרטיס טלוויזיה. 1. האם וכיצד אפשר להקליט באיכות דיגיטאלית מן הממיר? 2. האם וכיצד ניתן להקליט סרטי VOD - דיגיטאלית? 3. אילו חיבורים וכניסות כדאי שיהיו לכרטיס הטלוויזיה? 4. האם כדאי לרכוש כרטיס טלוויזיה USB2 או PCMCIA? 5. האם תוכלו להמליץ לי על מספר אפשרויות של מוצרים כאלו? תוכנה: אני רוצה להריץ עליו vista עם media center. תודה ושבת שלום. מפרט המחשב הנייד יהיה כזה לערך: ‎Lenovo 3000 N200 TY2BNIV‎ http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibm

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by tom123,

הממ של סוניי זה מה שכתוב מאחורה: sony ss-d790AV RATED IMPEDANCE: 6 וציור כזה של אוזניות חחח MAXIMUM INPUT POWER : 200W מישהו מכיר אותם? איך הם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. אני השבוע הולך לקנות מפרט חזק למשחקים .. וחשבתי למה לא לשלב אותו כבר עם HTPC .. וכך אני יוכל להקליט תוכניות .. זה המפרט: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V אשמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה איכותי ..במחיר הוגן .. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by borissurets,

יש לי שאלה לגבי אפשרות שאני לא יודע אם היא קיימת בכלל.. יש לי כמה קבצי טקסט שאני רוצה להגן עליהם מצייה בידי גורם אחר.. אז י אפשרות כזאת שאני עושה שגורמת לכך שאני אוכל לצפות בקובץ הזה רק לאחר הקשת סיסמט מסויימת? ועוד שאלה לא קשורה לנושא.. האם השימוש בתוכנה H3MOD מבטלת את האחריות שניתנה לי כשקניתי את הנגן? בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. שלום!! אני חדש כאן...מה המצב? יש לי שאלה...אני מחפש מערכת קולנוע בייתית שלמה עם נגן DIVX שקורא קבצי תרגום בעברית בלי בעיות...יש דבר כזה..? אני יודע שיש את המערכות של LG בדיוטי פרי אבל הבנתי שיש להם בעיה עם העניין.. האם יש משהו מומלץ? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by neo690,

האלן אנשים קניתי לפני שבועיים את Creative SBS 390 זה 2.1 נראים טוב וחזקים ביותר למידע נוסף: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093 קניתי ב KSP http://www.ksp.co.il הם עלו 185 שקל

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by fog87,

אני רוצה לאפשר את האופציה לשמוע בו זמנית גם באוזניות ביציאה הקדמית של המחשב וגם בחיבור לרמקולים מאחוריו וזה לא מאפשר לי לסמן את הקוביה (האמצעית - תראו בתמונה) מה עושים??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by iDanVas,

זו טלויזיה מקרן אחורי די ישנה , אני צריך את המפרט הטכני שלה , חיפוש ב GOOGLE לו נתן כלום

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. אני מת לקנות את ה mz-nh600 אני מאוד ישמח אם מישהו יברר מתי הוא אמור לנחות בארץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by avidan28,

אחרי פורמט והתקנת התוכנה יש 3 "אליפסות אופקיות" ששולטות בכרטיס outputs Inputs Effect בכל ההתקנה שעשיתי בעבר הכל עבד חלק אבל משום מה ההתקנה האחרונה לא התקינה את האפקטים [לא שהשתמשתי כל כך אבל בכל זאת]. מדוע זה לא הותקן??.איפה זה יושב בדיסק הראשון או בדיסק התוכנות?? תודה רבה. השאלה מופנית גם למומחה אנטולי

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by Life_SyStem,

יש לי כרגע כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ואני רוצה להחליף את ה SBS370 ב ATP3 על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים