עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ואני לא מצליחה לראות סרטים או לשמוע דיסקים כשאני מחברת אותו למחשב זה שלולח לי הודעת שגיאה מי שיכול לעזור לי???? אשמח מאוד תודה רבהההההה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. שלום, בניתי מחשב לסלון וניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, את הכרטיס מסך חיברתי דרך יציאת ה sVideo אך לא הצלחתי לחבר את הכרטיס קול (בשביל לשמוע את הסאונד) לרמקולים הסטנדרטיים של הטלויזיה. ניסיתי לשים מתאם בן ה"בננה" האדומה לבין החריץ שבו מכניסים את חיבור הרמקוילם לכרטיס הקול, לא הלך..ניסיתי אותו דבר גם עם הכבל הלבן ולא הלך.. יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לחבר איכשהו את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלויזיה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה לקנות נגן אמפי עד 350 שקל וראיתי את הנגן הזה http://www.mp3-4.co.il/Product.asp?Pid=5002&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap האם הנגן הזה שווה וכדי לקנות אותו אם לא איזה נגן כדי לקנות יותר רצוי שיהיה 512 מגה אני יודע שאין משהו איכותי אבל אני רותה משהו נורמלי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by silky,

קיבלתי מחבר בירושה רמקולים של ALTEC מדגם ACS54 4.1, בידיעה שהם דפוקים , ואולי אני אצליח לעשות איתם משהו(ניקנו בארה"ב) חיברתי את המגבר/סאב לשנאי 220 וחיברתי כבל מרדיו ל INPUT ולא קרה שום דבר. אז הגעתי למסקנה שהמגבר/סאב נשרף בנסיון להפעילו פעם. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1: האם אני טועה במסקנה(האם הוא לא בהכרח נשרף? 2: ה-4 רמקולים עם חיבורי ALTEC(לא פלוס ומינוס כמו רמקולים רגילים), אני יכול לעשות איתם משהו? ניסיתי לדבר עם היבואן ואין עם מי לדבר. אשמח לקבל עזרה בנושא. בברכה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. בכותרת בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  6. שלום אני רוצה סוף סוף להפטר מהסנהייזר HD201 שלי ולקנות אוזניות חדשות, התקציב הוא כ-300-400 שקל האוזניות מיועדות לשמיעה ב-iRiver Clix2 , בעיקר באוטובוס וברכבת אני באסיסט ומחפש אוזניות שידגישו את הבאסים ושלא יזניחו אותם, שישמעו חלק וברור עדיף שלא יהיה In-Ear וגם עדיף לא ענקיות כמו ה-HD201, אבל בעיקרון אני סומך עליכם אז אם לדעתכם אחת מהאופציות האלה עדיפות לצרכים שלי אז תגידו הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד, תמליצו על כל מה שאתם חושבים שמתאים לתקציב, כל דעה תעזור לי אז תרגישו חופשי להגיב תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. יש לי שאלה, אם אני אקנה אותם אוכל לחבר אותם למחשב ? זה אפשרי זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. פתחתי כאן ת'רד קודם, והוא שקע.. אין לי אפשרות להקפיץ אותו (ואני לא רוצה לעשות זאת בצורה שתעבור על חוקי הפורום) - אז נאלצתי לפתוח ת'רד חדש. שמעו, אני לא ידעתי שהאוזניות היותר מקצועיות באות ללא מגבר שליטה חיצוני (של הווליום), זה די חסרון במשחקים.. קיימות אוזניות קשת (שנסגרות על האוזן ואוטמות רעשים מהסביבה) *עם* כפתור ואיכות טובה יחסית, בסביבות ה 200-250 ש"ח? אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כאלה. תודה. עריכה: http://www.radio-electric.co.il/product.asp?productid=1287 איך אלה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by tommasi,

אנשים. אני מת לקנות מערכת של 4 +1 בזול. למשהו יש את המערכת הזאת? ואם למשהו אכן יש, איך היא עובדת עם כרטיס 5.1 ? תודה לתותחים!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by fenix5545,

אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני או פנימי זה לא משנה לי כדאי שיהיה לו חיבור MIDI לא חובה הכי חשוב לי זה האיכות שמע שלו יש לי בסביבות ה400 ש"ח אני יכול גם ב500 אבל רק אם יש הבדלים ממש ממש ממש ממש גדולים אני לא רוצה לעבור את ה400 תודה רבה על העזרה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת על איזה נגן MP3 אתם ממליצים לקנות. אלה הדרישות שלי מהנגן: אפשר להשתמש בו בריצות/בזמן ספורט. איכות סאונד טובה. מחיר דיי זול.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. Started by J0n1,

נפלו לי הסיליקונים של נוקיה ואני מחפש חדשים... איפה אפשר להשיג זוג וכמה זה עולה? תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. הכרטיס קול הזה : Creative Sound Blaster Audigy 2 Zs הוא כמו: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro בדיוק, רק שבו יש את הראק (הקופסא החיצונית) וברגיל אין? או שגם יש הבדל בביצועים עצמם?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 לפחות (בעיקר למוסיקה וסרטים) שאני אחבר אותו לרמקולים Logitech z5500. חשוב לי שתיהיה לכרטיס יציאה אופטית. תקציב כרגע גמיש עד שיהיה לי מושג מה טווח המחירים למוצר כזה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. שלום לכולם, ברצוני לרכוש LCD. בגודל של 26 אינץ. התקציב הוא 2000 ש"ח. אחרי חיפושים רבים, במטרה למצוא את הטלוויזיה הטובה ביותר לתקציב הזה, מצאתי 2 מתאימות. רציתי את חוות דעתכם, איזו עדיפה? והאם יש אולי טלוויזיה אחרת שעדיף שאקנה? שתתאים להגדרות שציינתי. הראשונה : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1163&ProductID=19337&VariantID=19338〈=he השנייה : http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=163&prodid=563&keySearch= תודה רבה לכל מי שיעזור, מאוד חשוב לי לבחור את הטלוויזיה האיכותית ביותר והעדיפה, בתקציב הנ"ל. שוב תודה, וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. שלום אני מחפש LCD\Plazma 32inc. מרחק צפייה - 2.60 מטר תקציב - 2000-2500 ש''ח. שימושים - 100% צפייה בממיר של הוט ופה ושם סרטים בקטנה. חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות אותה על הקיר ושתתאים לממירי HOT. חשוב לי לציין שזה לחדר שינה של אמא שלי, ולפני זה היה לה 21CRT של METZ. אז פשוט שהיא תרגיש את ההבדל. הומלץ לי על Samsung 32B450 יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by MasterOr,

עשיתי חיפוש ומצאתי כמה טרדים שמדברים על זה אבל בכל אחד התשובה היא קצת מעורפלת.. עכשיו לפני שאני קונה אני חייב לדעת תשובה מדוייקת לגבי מה לקחת כי הZS הוא קצת יקר אבל יכול להיות שמשתלם אם ההבדל היחיד ביניהם הוא הערוצים(7.1 6.1vs) או הבנדל בZS אז אין לי צורך בזה כי גם ככה יש לי T5400 שזה 5.1 ואני לא מעוניין בחבילת RETAIL שתתן לי טומבריידר ועוד כמה משחקים ישנים.... שמעתי משהו על תיקונים קריטיים בZS שהתגלו ברגיל זה נכון ??

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by LinKinG,

Wharfedale Zaldek1000

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by DarkLloth,

רמקולים טובים עם סאב , שיתפסו כמה שפחות מקום על השולחן ושיהיה עיצוב סביר , במחירים שבאזור 150-200 ש"ח ...

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by mani007,

יש לי תקציב של 350 שקל לרמקולים עכשיו ראיתי תרמקולים האלה וורציתי לדעת מה דעתכם הנה לינק http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1255968

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by badmama,

יש לי כרטיס קול של קרייאטיב, AUDIGY 2 ZS PLATINUM, מחוברים לחמישיה של לוג'יטק (X-530), עד היום בבוקר, הם עבדו פנאן, בסראונד טוטאלי עם ה CMSS 2 שמופעל. ריסטרט פשוט היום במחשב, החזיר את הקונפיגורציה ל 2.1 ב CONSOLE של קרייאטיב. עכשיו, מסתבר שאני יכול רק לשנות שם את ההגדרה ל 4.4.1 ולא ל 5.1, כך שהרמקול של הסנטר, לא עובד כלל וכלל. ניסיון לכפות על העניין משהו מהבקרה של WINXP עלה בתוהו (מגדירים 5.1, לא עוזר בכלום). מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by matvey99,

שלום אני צריך את הדעה שלכם כמה שיותר מהר , היום אני מזמין אוזניות משולבות מיקרופון למטרת משחקים מה אתם חושבים יותר טוב ICEMAT SIBERIA או STEELSOUND 5H V2 תודה לעוזרים. דרך אגב אני נשאר בסוף עם הכרטיס קול ONBOARD שלי ואני יחליף אותו כבר עוד כמה חודשים....

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. קניתי x-540 למחשב של ההורים שלי ותהיתי אם יש אפשרות לחבר אותו ל LCD בסלון, נראה לי בסלון הם יפיקו מהרמקולים יותר תועלת. מדובר ב REGZA של טושיבה, דגם 37C3000 תודה לעוזרים עריכה: מצאתי את זה, אני רק לא יודע מה עדיף, לקנות את הממיר הזה או פשוט לחבר לשקע של האוזניות, מה יתן צליל יותר איכותי?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by com,

שלום חבר'ה. לפני כמה שנים טובות, רכשתי מערכת 2.1 של קליפס (פרומדיה) לאחר תקופה מסוימת, נשרפה יציאה של אחד הרמקולים, אני לא זוכר אם זה היה L או R, אבל היא פשוט לא עובדת.. (כדי לחסוך לכם, בדקתי שזה אכן היציאה, ולא הרמקול או החיבור.) דיברתי עם עוד בנאדם שיש לו את הסט, וקרה לו בדיוק אותו דבר! והוא האיר את תשומת ליבי שזה בעיה מוכרת. אז אני מתענין לגבי אפשרות של התיקון של היציאה הזו, ואני צריך שני דברים: *אני צריך פרטים על הבעיה הזו, כדי לבדוק אם אני יכול לתקן אותו בעצמי (או חבר שלי, ההנדסאי אלקטרוניקה) או להאיר את תשומת ליבה של המעבדה איפה הבעיה בעצם. *ובגלל שאני לא ב"סצינה" כבר הרבה מאוד זמן, ואני מניח שהרבה מידע על התקלה הסדרתית הזו אני לא ימצא פה (לא כי אין פה חבר'ה טובים, …

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by orenc17,

היי אנשים ביום שלישי קנית את הנגן הפשוט לא ניתן לתאור במילים ה x5l עכשיו רציתי לדעת אם יש כל מיני שינויים שאפשר לבצע לנגן כדי להכניס לו כל מיני דברים חדשים כמו משחקים וכאלה תודה לכל מי שיעזור :)

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים