עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/79ha4ewm/1 אני מתכנן לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה ללא חיבור hdmi. הייעוד הוא צפייה בסרטים. האם יש טעם לחבר את המחשב לטלויזיה או שעדיף לצרוב על דיסק ולצפות בdvd רגיל? תודה!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. אני צריך לקנות נגן DVD חדש לסלון. לצערי הרב אני צריך גם וידאו.. ולכן מכשיר משולב הוא הפיתרון. כרגע יש לי דגם של LG שהגיע מהדיוטי פרי (לפני שנתיים +) ואני מאוד מאוכזב מהאיכות שלו. הוידאו מקליט באיכות גרועה והDVD כמעט ולא קורא דיסקים כמו שצריך. (היום כבר בכלל לא) הנה שתי דוגמאות של נגנים שמצאתי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1718360 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1692631 האם יש הבדלים בינהם? (אני רק שמתי לב שלLG אין מסך ואני דווקא אוהב שיש שעון במכשיר אבל זה לא כזה נורא) כעיקרון, אני מחפש DVD שקורא DIVX ואם אפשר (אבל לא חשוב) כתוביות בעברית על כל מקרה שלא יבוא. (כולל VCR כמובן) המלצות?…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by toniviner,

הי, יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך של XFX 7900GT יש לו 2 יציאות DVI, אם אני יחבר אותו לטלויזיה עם חיבור DVI יהיה לי SOUND? זה לא טריוויאלי שלא יהיה כי עם יש למחשב יציאת HDMI ואני מחבר אותה לDVI בטלוויזיה זה יעבוד. זה בגלל שב HDNI יש את אותם חוטי הDADA שיש בDVI, מבחינת החיבור לא מעניין אותו האם יש שם רק תמונה או גם שמע. בPLAYBACK DEVICES בWINDOWS יש את כל התקני הכול, אם זה מופיע שם אז כן, פשוט אני יכול לבדוק את המחשב רק בעוד שבועיים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. האם יש דרכים שאפשר לשנות באפשרויות של הנגן כך שהנגן יגזול פחות בטריה.?? כמו בהירות מסך וכו... האם הקלטה לוקח הרבה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. שלום אני מעונין לקנות רמקולים (עוד היום) באינטרנט .. לפי המלצותיכם הרמקולים Z5500 של לוגיטק הם הכי טובים שנכנסים לי בתקציב .. עכשיו שניה לפני שאני קונה .. יש למישהו איזה הערות כלפיהם או המלצה לדגם אחר ? (עם אפשר תשובה עוד היום למרות שהשעה מאוחרת) =] והאם מישהו שמע על החנות Cnab ? שם המחיר המשתלם ביותר.. http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=224 ועוד שאלה אחת על כרטיס קול .. הכ.קול Xtrememusic X-fi יקר מדי בשבלי כרגע .. האם למישהו יש מושג מתי הכ.קול Xtremegamer X-fi יגיע לישראל ומה יהיה מחירו ? תודה רבה !!!!!!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. היי לפני חודש התקלקל לי ממיר של יס (הוא היה בצבע שחור, די קטן, עם אורות שנראים כמו נקודות כאלה, אדום כתום וירוק) והיו לו חיבורי scart וקומפוזיט. והחליפו לי לממיר מדגם yes3100sv, כסוף קטן אך עם פחות חיבורים. עבר חודש ורק אתמול כשרציתי לראות סרט ולשמוע אותו דרך המגבר לא הצלחתי. נזכרתי שכשהחלפתי את הממיר הטכנאי לא התעסק עם החיבורים במגבר אלא רק בממיר שהוחלף. למרות שהמגבר שלי מחובר עם 2 בננות (אחד אדום ואחד שחור לחיבור stereo audio) מכאן המסקנה היא שאולי הוא לא מחובר נכון? אם היציאה האופטית בממיר optical spdif היא יציאת קול אז האם אפשר לחבר את הכניסה האופטית במגבר ליציאה האופטית בממיר ואז אני שוב אוכל לשמוע שידורי טלויזיה ב-5.1 ערוצים? אם זה לא יעזור, האם זו עילה להחלפת הממי…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. אשמח לקבל מכם המלצה לזוג רמקולים (עדיף גם עם סאב) טובים עבור הטלויזיה בסלון בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. Started by avidan28,

אחרי פורמט והתקנת התוכנה יש 3 "אליפסות אופקיות" ששולטות בכרטיס outputs Inputs Effect בכל ההתקנה שעשיתי בעבר הכל עבד חלק אבל משום מה ההתקנה האחרונה לא התקינה את האפקטים [לא שהשתמשתי כל כך אבל בכל זאת]. מדוע זה לא הותקן??.איפה זה יושב בדיסק הראשון או בדיסק התוכנות?? תודה רבה. השאלה מופנית גם למומחה אנטולי

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by liiight,

חשבתי שהכי נכון יהיה לפתוח את הנושא הזה כאן, אבל הוא נוגע בהרבה נושאים לפי מה שראיתי. היום התקנתי מחשב חדש, והעברתי לו את כרטיס הAUDIGY 2 מהמחשב הקודם (אני צריך שני כרטיסי קול במחשב\ אז יש את זה ואת הON BOARD). לוח האם הוא ASUS P5K ומערכת ההפעלה היא VISTA 64 ULTIMATE. העניין הוא שהרמקולים משמיעים פצפוצים כל הזמן עכשיו. זה ב-100% לא בעייה אצל הרמקולים, ווידאתי את זה. אחרי חיפוש קצר באינטרנט, ראיתי עוד דיווחים על הבעייה הזאת, אבל עוד לא יצא לי להכנס לעומק. מישהו פה יכול לעזור לי בזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by dandisc,

זה השנאי שרכשתי ל6021 הוא לא עלה בדיוק 200,עשירית מזה.בינתיים הוא בסדר אך אם לדעתכם לא כדאי להשאיר אותו אז בבקשה אמרו לי

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Cichlid,

היי, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי בו את הדרייברים הישנים שהיו לי במחשב הקודם, שם לא היו לי בעיות עם השמע ועכשיו כשאני שומע משהו בAC3 הכל תקין ושומעים טוב ויפה, אבל כשאני שם משהו בDTS משום מה אני לא שומע כלום, איזו אופציה יכולה להיות במקודד שתסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  12. אם אני מפעיל שיר אז רק ברמקול ימיןם שומעים ופעם אחרת רז רק ברמקול שמאל שומעים הוא משמיע לפעמים רק בצד אחד! החיבור תקין\המגע תקין והרמקול עצמו חדש

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by natu,

מחפש כרטיס קול עם כניסה דיגטלית שתומך ב4.1 עדיפות לקריאיטיב בסכום של עד 500 ש"ח יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. שלום אני מחפש לאחותי נגן Mp3 . המחיר עד 350 ש"ח. שיהיה של חברה טובה, שיהיה לו רדיו [ ולא אחד כזה טרנטלה ] , איכותי , אחריות [ מינימום שנה ] ועדיף שלא יהיה כבד. לעניין של הנפח..הייתי מעדיף 512mb אבל אם יש מכשיר של 256 mb עם איכות ברמה גבוהה אז למה לא. מכשיר של 1giga עם איכות גבוהה בטווח המחירים שאני מחפש לא מצאתי, אולי אתם מכירים אחד . תודה

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by -Blaze-,

ידידה שלי איבדה את הנגן שלה, והיא צריכה אחד די דחוף. התקציב הוא 500 שקל, בבקשה לנסות בלי חריגה, היא מסכימה לשלם עד 600 מקסימום, אבל בבקשה תנסו בפחות... חשבתי על הIAUDIO G3, שעולה 600 שקל בבאג. לפי הביקורות הוא נראה מכשיר ממש טוב, מה דעתכם? אם אתם מביאים הצעה אחרת שלא יהיה מעל ה600 שקל, כי היא אמרה שרק אם זה ממש יצדיק את המחיר ויהיה שווה אז היא מוכנה לחרוג... ואם ההזמנה מהאינטרנט, אז שזה יהיה מחנות מוכרת, כמו באג לדוגמה...

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by e-r-a-n,

ברשותי נייד עם יציאת VGA בלבד וטלויזיה LG 37LD460. אני הרבה זמן מחפש כבל VGA באורך 3מטר שיתמוך ברזולוציה 1920x1080 אבל קשה לי למצוא אחד כזה. אפילו באיביי, לא מצאתי ששולחים כזה לארץ. לאחרונה אני מתלבט אם לא כדאי לקנות מתאם VGA ל HDMI וככה למשוך רק כבל אחד עד לטלויזיה וזהו. סטרימר הוא פתרון יקר מאוד עבורי ואינני מתכוון להשתמש באחד כרגע. האם מישהו מכיר מהיכן להשיג כבל כזה (אפילו כדאי משולב עם כבל אודיו 3.5") או לחלופין מכיר מתאם טוב ומומלץ שאוכל להשתמש בו? ישנם כמה וכמה כאלו באיביי, במחיר של 30-50$. קשה להבין מי מהם תומך באמת ב -1080P ועד כמה כדאי בכלל לגשת לפתרון הזה (מבחינת איכות תמונה ביחס ל VGA וכד')

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. שלום לכולם... רכשתי אתמול את ה pvr-150 המוכר .....בכך מקרה, ניסיתי לעבוד עם התוכנה הזאת...הגדרתי על היציאה המתאימה ..לא זוכר איך היא נקראת, משהו כמו composis לא מדוייק אבל לא משנה... עכשיו. יש את החלק השני שצריך להגדיר ,כל הקטע הזה של ה pal וה- ntsc כדי שיראו טוב כי רואים לא טוב .. אם יש למישהו מושג איך עושים את זה ויוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד ....זה דיי דחוף.. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. שלום שלום יש לי CREATIVE INSPIRE 5700 (5.1). אני יושב 24 שעות ביממה בחדר שלי שהוא 3*3 והעמדת מחשב שלי נמצאת בפינת החדר ואני יושב פנים לפינה.. איך לעזאזל למקם את הרמקולים שיהיה סימטרי פחות או יותר ? בהתחשב באינטרפרטציה וכל המושגים האילה.. אנא המליצו ותלמדו אותי קצת :-* ניגד שזה החדר: ------------ זה אני - *| | | ------------ תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by ranbd0,

שלום רב! אני די חדש בפורום ובכלל באתר הזה וראשית רציתי לומר שהתרשמתי עד עכשיו מאוד לטוב ..ישר-כוח! שנית אני אצתרך את עזרתכם בבחירת מערכת לחדר...אני חייב להתוודות אני לא מבין בזה כלום... אז ככה אני צריך טלויזיה שתהיה טובה 32 אינצ' בעיקר לצפייה בשידורי HD סרטים וPS3 בנוסף אצתרך איזה מערכת רמקולים שתהיה מחוברת לטלפויזיה ולIPOD שלי ואם אפשר גם למחשב כדי לשמוע מוזיקה...אני אוהב להשתמש ב IPOD... הבעיה לדעתי זהו התקציב (3600) ...ובכלל צריך רסיבר? אני אשמח לעזרה מכם כמו כן החדר הוא 4*4 מטר פחות או יותר (שיקול עבור בחירת הרמקולים) אשמח לעזרה... תודה מראש ויום טוב רן

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. אני מחפש רדיו דיסק או טייפ לא ממש משנה, עם כניסת LINE IN לX5L שלי משהו לא דפוק לגמריי...אבל כמה שיותר זול מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא לדבר הזה? תודה

22. Started by rjjb7,

יש לי 2 רמקולים עם החיבור הרגיל - pl שמתחברות ל Line-In במחשב. האם אני יכול לחתוך את החיבור של ה-pl ובעזרת קאטר וכד' לפצל את החוט ובמקום לחבר את הרמקולים ל Line-In במחשב לחבר את החיבור של הרמקולים לחלק האחרוי של המערכת סטריאו שלי? (בחיבור שמכניסים אליו את החוטים של הרמקולים של המערכת)

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. שלום אני רוצה סוף סוף להפטר מהסנהייזר HD201 שלי ולקנות אוזניות חדשות, התקציב הוא כ-300-400 שקל האוזניות מיועדות לשמיעה ב-iRiver Clix2 , בעיקר באוטובוס וברכבת אני באסיסט ומחפש אוזניות שידגישו את הבאסים ושלא יזניחו אותם, שישמעו חלק וברור עדיף שלא יהיה In-Ear וגם עדיף לא ענקיות כמו ה-HD201, אבל בעיקרון אני סומך עליכם אז אם לדעתכם אחת מהאופציות האלה עדיפות לצרכים שלי אז תגידו הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד, תמליצו על כל מה שאתם חושבים שמתאים לתקציב, כל דעה תעזור לי אז תרגישו חופשי להגיב תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. יש לי שאלה, אם אני אקנה אותם אוכל לחבר אותם למחשב ? זה אפשרי זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים