אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח למערכת הפעלה XP מומלץ לקנות (אפשרות חריגה במידה והדבר אכן יתן שיפור מהותי). המטרה - צפיה בטלוויזה במחשב ואפשרות להקלטת תכניות. האם ה PVR150 של Hauppauge טוב? שמעתי שיש איתו הרבה בעיות עם דרייוורים והתקנה. האם יש המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני מעויניין לגבות סרט של DVD אך עדיין לשמר את הדולבי דיגיטל שבו! יש תוכנה מומלצת כי נרו לא עושה את בדוק! אני משתמש בפול סוט 6 הכי מעודכן ולא ניתן!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לפני שנתחיל חשוב לציין שעיקר השימוש במערכת הוא למוזיקה וסרטים (לא מהמחשב הסרטים רק DVD). יש לי בחדר כבר מערכת טובה לסרטים (Yamaha RX-V496 + חמישה רמקולים של Dome שאני מפסוט מהם). המוזיקה שאני שומע מגיעה מהחשב שם יש לי כרטיס O/B של הלוח GIGABYTE GA-K8NS. אני חובב רוק מושבע (PINK FLOYD בעיקר) ורוצה לשמוע את הסאונד הכי טוב שיש. השאלה היא כזאת, האם להשקיע במערכת שתכלול כרטיס קול חזק + רמקולים איכותיים שיתחברו ישירות אליו (חשבתי על ה- 5500 Digital של לוג'יטק או THX 7.1 750 Creative + איזה ZS פלטיניום) ללחבר את הכל בעזרת כבל אופטי איכותי. האם יש פה מישהו ששמע את הרמקולים הנ"ל? האם כל השידרוג הזה מיותר במיוחד בגלל העובדה שאני לא רואה סרטים דרך המחשב? האם הרמקולים האלו מספיק איכו…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
רמקולים טובים עם סאב , שיתפסו כמה שפחות מקום על השולחן ושיהיה עיצוב סביר , במחירים שבאזור 150-200 ש"ח ...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
טוב חברים אני צריך עזרה יש לי נגן iHP-120 שנהרס לי(הדיסק קשיח לא בסדר) התיקון שלו בערך בין 500 ל700 שקל וראיתי שהX5 עולה 1500 השאלה אם יש לי בכלל מה לתקן כי היום חדש לא כל כך יותר יקר אז אם כדאי לי לקנות חדש אם עדיין ה X5L הכי טוב כי ראיתי שיש גם H10 של 20 ג'יגה שראיתי אותו ב1250 בנעה מחשבים אגב:לא חשוב לי לראות סרטים אלא מוזיקה נטו תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי אפשרות שאני לא יודע אם היא קיימת בכלל.. יש לי כמה קבצי טקסט שאני רוצה להגן עליהם מצייה בידי גורם אחר.. אז י אפשרות כזאת שאני עושה שגורמת לכך שאני אוכל לצפות בקובץ הזה רק לאחר הקשת סיסמט מסויימת? ועוד שאלה לא קשורה לנושא.. האם השימוש בתוכנה H3MOD מבטלת את האחריות שניתנה לי כשקניתי את הנגן? בתודה מראש, borissurets
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
קניתי x-540 למחשב של ההורים שלי ותהיתי אם יש אפשרות לחבר אותו ל LCD בסלון, נראה לי בסלון הם יפיקו מהרמקולים יותר תועלת. מדובר ב REGZA של טושיבה, דגם 37C3000 תודה לעוזרים עריכה: מצאתי את זה, אני רק לא יודע מה עדיף, לקנות את הממיר הזה או פשוט לחבר לשקע של האוזניות, מה יתן צליל יותר איכותי?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי אנשים ביום שלישי קנית את הנגן הפשוט לא ניתן לתאור במילים ה x5l עכשיו רציתי לדעת אם יש כל מיני שינויים שאפשר לבצע לנגן כדי להכניס לו כל מיני דברים חדשים כמו משחקים וכאלה תודה לכל מי שיעזור :)
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש לקנות כרטיס קול עד 800 ש''ח. יש לו Logitech Z-5500 והוא רוצה להפיק ממנה את המיטב, הוא חשב על ה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional אבל נראה לי לפי הדיונים פה יש יותר טובים .. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך פתרון יצירתי במיוחד למצב המתסכל. יש לי DVD של NORMANDE כאילו יש חברה כזאת... בכל מקרה שיחקתי בהגדרות SETUP, ושיניתי את יציאת הוידאו שלי שעד עכשיו היתה מחוברת בRCA צהובץ מאותו הרגע אין לי תמונה כך שאין לי שום דרך להחזיר את המצב לקדמותו. לאחר מכן ניסיתי גם לחבר בים הDVD לטלויזיה בע"י חיבור ?21 פינים)SCART...כלום, אין תמונה. ניסיתי S VIDEO למחשב, כי אין לי בטלויזיה כניסה, ושוב אין תמונה. מה עושים???? אני רק צריך להחזיר את המצב בקדמותו. ולכן אני חייב לנווט איכשהו בתפריט הSETUP מבלי לראות אותו. למעשה יש לי רעיון, אם למישהו יש DVD כזה פשוט סיני, אז התפריטים של כולם דיי דומים. אולי תוכלי לנווט אותי אל הגדרות הוידאו הנכונות, או אפילו להעלות תמונות של התפריט... תודה מראש …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מבוסס דיסקים תומך בנגינת אמפי3 וחשבתי על הIRIVER iMP-50 מה דעתכם עליו? הוא טוב? הכי חשוב לי שהנגן יהיה מאוד איכותי כי אני רגיל לשמוע מוזיקה במערכת הסוני שלי בבית ואני שומע רק איכות, וגם חשוב לי שהווליום יהיה חזק, שלא תהיה לי מגבלה, שתהיה אפשרות להגביר כלכך חזק שזה יהיה חזק מידי. ושוב אני שם דגש על איכות. האם האייריבר מתאים לי? האם יש משהו טוב יותר במחיר שלו(300 ש"ח) או שאולי יש אותו יותר זול? כי אין אותו בזאפ מצטער על הסיכום הארוך הזה שכתבתי ומקווה שתעזרו לי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס קול משולב, משהו לא מוכר. קיצר, כל פעם העוצמה של ההתקן יורדת ואז הרמקולים נשמעים מאוד חלש, ואני צריך להיכנס ללוח הבקרה-צלילים ומשם לעלות כל פעם מחדש את עוצמת ההתקן... מישהו אולי יודע מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב שלי כרטיס קול של Creative Live 5.1 עכשיו הבעיה היא שניסיתי לסדר את ההגדרות של הסאונד בגלל שהצליל נישמה לי צורם והבסים חזקים מידי אבל לא הגעתי להגדרות אופטימליות שהצליל הישמע נקי אולי מישהו יכול לעזור לי בהגדרות של הקול ראיתי שבלוח בקרה יש מיקסר לכרטיס קול השמח עם מישהו עם אותו כרטיס קול יעזור לי ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר את האייאודי X5L שלי לרדיו דיסק שלי ברכב האם קיימת איזה קומבינה יש לי פיוניר p2600r מישהו יודע אם מוכרים כבל כזה בארץ? http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3037.html
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן שוב חברים, כאמור, יש לי ווינדוז XP, מחשב חדש וחזק, כרטיס קול Soundstorm מובנה על הלוח אם Epox 8RDA+ שלי ורמקולים ATP3. עכשיו לבעיה: כשאני שומע שירים בוינאמפ (גרסא 5, ואם אני לא טועה זה קרה גם בגרסאות הקודמות שהשתמשתי) ואני חושב שגם בנגנים אחרים כדוגמת המדיה פלייר (אם אני לא טועה, לא שמתי לב אם זה קורה בשתיהן) אז לפעמים כשאני נניח פותח איזה תיקייה או סתם לוחץ על משהו בווינדוז, פתאום נהיית קפיצה קטנה בשיר.... ככה זה קורה פעם כן פעם לא, לפי המזל.... למה זה קורה????? זה קורה גם לכם? מה עושים נגד זה? המון המון תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
חשבתי שהכי נכון יהיה לפתוח את הנושא הזה כאן, אבל הוא נוגע בהרבה נושאים לפי מה שראיתי. היום התקנתי מחשב חדש, והעברתי לו את כרטיס הAUDIGY 2 מהמחשב הקודם (אני צריך שני כרטיסי קול במחשב\ אז יש את זה ואת הON BOARD). לוח האם הוא ASUS P5K ומערכת ההפעלה היא VISTA 64 ULTIMATE. העניין הוא שהרמקולים משמיעים פצפוצים כל הזמן עכשיו. זה ב-100% לא בעייה אצל הרמקולים, ווידאתי את זה. אחרי חיפוש קצר באינטרנט, ראיתי עוד דיווחים על הבעייה הזאת, אבל עוד לא יצא לי להכנס לעומק. מישהו פה יכול לעזור לי בזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי הזדמנות לרכוש את האוזניות אלה בזול מאוד ורציתי לשאול אם יש פה מישהו ששמע אותם ויכול לתת חוות דעת עליהם (מחר אני אלך לבדוק אותם בעצמי) ד"א אני שומע בעיקר מטאל, פרוגרסיב, אלטרנטיב, רוק קלאסי וקצת ג'אז עריכה: בסוף לקחתי את הK 101 ב110 ש"ח ואני מאוד מרוצה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כרטיס קול שיתאים ככל האפשר להקלטה דרך מיקרופון. תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי 2 כרטיסי קול (שניהם PCI לא Onboard) ואני רוצה שהם יפעלו יחד , חיברתי את שניהם אך רק אחד מהם עובד איך אפשר לעשות ששניהם יפעלו? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות? הייתי רוצה אחד עם כניסת קומפוננט (בנוסף לכניסות הרגילות) ושמאפשר הקלטה בזמן אמת והקפאת תוכנית טלוויזיה. חשוב לי גם שהיה IR BLASTER. התקציב הוא כ- 600 שח , עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. חיפשתי כבר בהרבה מקומות וראיתי את הסקירה על Compro VideoMate E900F שנראה מעולה אך במחיר יקר למדי של 830 שח ובלי IR BLASTER... תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האודיו במחשב עם שירם וסרטים עובד סבבה אבל כשאני שומע מהאינטרנט הכל משובש שומעים ציקצוקים איך אפשר לטפל בבעיה..? הורדת דרייבר תעזור?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אצל אחד מהחברים שלי ראיתי את האוזניות של AKG מדגם K26P והייתי מעוניין לרכוש אותם, אך בחנות שממנה רציתי לקנות אמרו לי שאין ושיש במקומן את הדגם K414P ורציתי לשאול איזה אוזניות עדיפות. השימושים העיקריים שלי זה לחיבור לנגן נייד כך שאני צריך עוזניות אטומות. מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני חייב אוזניות טובות לMP. בתודה מראש, שניר :-> {אם למישהוא יש הצעה כל שהיא שלא עולה מעל 250 ש"ח ההצעה תתקבל}
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-