אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי מערכת חדשה Panasonic sc-ak640 ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב שישמעו במערכת שירים מהמחשב עכשיו אין לי פה חיבור בננה במערכת אלה רק חיבור אחד של Music Port (הכניסה כמו של אוזניות \ מיקרופון) עכשיו אם אני יחבר מהרכטיס קול במחשב לכניסה הזאתי שהיא בצורה כמו של המחשב אז ישמעו את המוזיקה מצוין ולא כמו הקסטה שמתחברת למחשב? יש איזה חיבור מיוחד שהוא איכותי יותר שאני יכול לחבר? או מה שיש זה הסטנדרט? עריכה: בסוף קניתי את הכבל הזה ב20ש"ח ושומעים מצוין! איזה מערכת סוסה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות רמקולים (עוד היום) באינטרנט .. לפי המלצותיכם הרמקולים Z5500 של לוגיטק הם הכי טובים שנכנסים לי בתקציב .. עכשיו שניה לפני שאני קונה .. יש למישהו איזה הערות כלפיהם או המלצה לדגם אחר ? (עם אפשר תשובה עוד היום למרות שהשעה מאוחרת) =] והאם מישהו שמע על החנות Cnab ? שם המחיר המשתלם ביותר.. http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=224 ועוד שאלה אחת על כרטיס קול .. הכ.קול Xtrememusic X-fi יקר מדי בשבלי כרגע .. האם למישהו יש מושג מתי הכ.קול Xtremegamer X-fi יגיע לישראל ומה יהיה מחירו ? תודה רבה !!!!!!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה מגבר לרכב, שלא יהיה משהו מצויין ולא משהו גרוע מדי.. כרגע אני צריך אותו רק בשביל לחבר את האייפוד שלי לרכב, ואני לא רוצה משהו עם חברה ידועה מדי כי זה יצא לי יקר. אין תקציב מוגבל כרגע אבל שלא יהיה יקר !
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הנגן הנ"ל - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8291728 האם הוא בסדר ,משתלם לקנייה ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/(1nlzdc3bzhzernirk1i1pu3b)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=534479 שווה לקנות את האוזניות האלה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אנשים מצאתי כרטיס קול שעובד YAMAHA עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב מהם? מה כדאי לי להשאיר
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ואני רוצה להחליף את ה SBS370 ב ATP3 על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי הזדמנות לרכוש את האוזניות אלה בזול מאוד ורציתי לשאול אם יש פה מישהו ששמע אותם ויכול לתת חוות דעת עליהם (מחר אני אלך לבדוק אותם בעצמי) ד"א אני שומע בעיקר מטאל, פרוגרסיב, אלטרנטיב, רוק קלאסי וקצת ג'אז עריכה: בסוף לקחתי את הK 101 ב110 ש"ח ואני מאוד מרוצה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ידידה שלי איבדה את הנגן שלה, והיא צריכה אחד די דחוף. התקציב הוא 500 שקל, בבקשה לנסות בלי חריגה, היא מסכימה לשלם עד 600 מקסימום, אבל בבקשה תנסו בפחות... חשבתי על הIAUDIO G3, שעולה 600 שקל בבאג. לפי הביקורות הוא נראה מכשיר ממש טוב, מה דעתכם? אם אתם מביאים הצעה אחרת שלא יהיה מעל ה600 שקל, כי היא אמרה שרק אם זה ממש יצדיק את המחיר ויהיה שווה אז היא מוכנה לחרוג... ואם ההזמנה מהאינטרנט, אז שזה יהיה מחנות מוכרת, כמו באג לדוגמה...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי חברים, את האמת, הרבה מאוד זמן לא נכנסתי לפה.. כיף לחזור. אני מחפש לחדר שלי טלוויזית LCD בסביבות ה4.5 אלף ש"ח עד 5.. חשוב לי שתיהיה כמה שיותר גדולה, עם כמה שיותר איכות.. שתתמוך בHDTV, שיהיה לה רמקולים.. שתיהיה יפה לעין.. ואממ כול תוספת תתקבל בשמחה המרחק ממני לטלוויזיה הוא עד 2 מטר.. אני לא יודע בדיוק.. והטלוויזיה היא לא מול העיניים אלא מעליי... אם חשובה הזווית. תודה מראש! אשמח לקבל המלצות תומר
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שאני מחבר את הנייד לטלויזיה ואז לוחץ FN F4 אני צריך לעביר לערוץ מסויים,או שבכול ערוץ זה אמור לעבור לי לשידור של הנייד
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאייטיב דגם: CT5803, יש עליו GAME-PORT מישהו יכול להעריך כמה הוא שווה יד שניה? אני לא יודע אם זה SB 5.1
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי, עכשיו מאחורי הסאב יש מפסק, עכשיו רציתי לשאול האם אני יכבה דרך המפסק את הרמקולים ככה, זה לא יהרוס את המגבר? ואני מכבה אותם בגלל ש המגבר נורא חם.! או שזה לא מפריעה, ואפשר להשאיר אותם תמיד עובדים? תודה-גיל.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים עם החיבור הרגיל - pl שמתחברות ל Line-In במחשב. האם אני יכול לחתוך את החיבור של ה-pl ובעזרת קאטר וכד' לפצל את החוט ובמקום לחבר את הרמקולים ל Line-In במחשב לחבר את החיבור של הרמקולים לחלק האחרוי של המערכת סטריאו שלי? (בחיבור שמכניסים אליו את החוטים של הרמקולים של המערכת)
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניה של הכרטיס קול הנ"ל (דגם 5.1). אני בעל 2 מערכות סטריאו (ATP3) שפועלות במקביל כסראונד,(כרגע, על כרטיס קול מובנה בלוח אם). כשהמחשב מוציא סראונד (משחקים\סרטים) הוא כמובן מפלג את זה בין ארבעת הרמקולים כמו שצריך להיות, אך חשוב לא פחות, כשהמחשב מנגן בסטריאו (מ-LINE IN, קובץ שיר וכו') הכרטיס קול מפלג את זה לסטריאו בשני הסטים יחדיו, מה שנותן סאונד מכל ארבעת הרמקולים בכל זאת. א. האם גם הרבולושן מתנהג ככה ובתכני סטריאו אני אזכה לשמוע מכל ארבעת הרמקולים (שני הסטים). ב. האם ה-LINE IN מהווה בכרטיס הזה נקודת חולשה כלשהי? (כי אני הולך להשתמש בו הרבה, אז חשוב לי שהוא לא יפשל). תודה רבה מראש לכל העונים. עריכה: שני ציטוטים מטרידים (מאוד) מהסקירה על הכרטיס: http://ww…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי די.וי.די samsung htp10 זה די.וי.די מובנה רסיבר אם 5 רמקולים וסאבוופר. עכשיו כרגע יש לי טלויזיה 21 אינץ' ישנה לא יודע מאיזה שעה של GRUNDING. מה שמעצבן זה שכדי שלראות טלויזיה ושהקול יהיה מהרמקולים של המערכת אני צריך לחבר את ה-די.וי.די לטלויזיה וב-די.וי.די לשים AUX וזה מעצבן כי כל פעם אני צריך בנפרד להדליק טטלויזיה. בנפרד להדליק את הייס ובנפרד תדי.וי.די בשביל הקול ועוד לפעמים תוידאו שמשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לדי.וי.די ל-AUX 2. עכשיו אני רוצה לקנות טלויזיה שתעשה לי תחיים יותר קלים בכך שאני לא יצטרך להדליק את כל המכשירים בעולם אם איזה 20 שלטים כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה. הטלויזיה שאני רוצה לקנות היא: M3201C LG טלויזית LCD 32 אינץ' השאלה שלי היא האם היא תספ…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קראתי פה מישהו שאומר שיש לו יציאות אופטי וDVI מה זה אומר ? יש לי כרטיס מסך ויש לי יציאה לטלוויזיה יש לי את החיבורים האלה? הכרטיס מסך שלי abit geforce 5600 256mb
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וצריך לבחור בין שני המערכות האלו: Altec Lansing 2100 2.1 קישור Altec Lansing VS4121 2.1 קישור Altec lansing ATP 3 2.1 קישור תודה רבה ובין הATP לATP החדש, יש הבדל ששווה 100 שקל?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה ההבדל והאם אפשר לשים בשתיהם וידאו? תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לחבר שרוצה להקליט למחשב קטעי גיטרה חשמלית. הכרטיס צריך להיות באיכות גבוהה, אבל לא צריך להשתגע. לא באיכות אולפנית (אם בכלל יש כזה דבר למחשבים ביתיים). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל DVI TO HDMI וכשאני מדליק את המחשב רואים את המחשב על גבע הטלוויזיה... אך אחרי הטעינה של ההוינדוס המסך משחיר ולא רואים כלום. מישהו יכול לעזור לי? הכרטיס מסך שלי הוא ATI RX700. תודה, רן
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-