עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המטרה היא שהגיטרה תתחבר למחשב כדי להשתמש בתוכנה GUITAR RIG אבל את הסאונד ישמעו מהמגבר של הגיטרה שלי, כרגע האופציה שלי היא M AUDIO SOLO פייר וואיר, זה כרטיס טוב? עדיף לי שיהיה חיצוני בשביל עבודה עם מחשב נייד לעיתים קרובות.. תודה לעוזרים!

2. לפני שבוע קניתי מחשב חדש, חסכתי קצת על הכרטיס שבא אונבורד על nf7-s2g. בניסיונותי הכושלים לחבר אותו למערכת סטריאו, הצלחתי לקצר את הכרטיס שעל הבורד המחשב משמש המון לצורכי מוזיקה וממש חשובה לי האיכות משום שיש לי אוסף די גדול של מוזיקה על המחשב. השאלה שלי היא כזאת: א. האם יש הבדל מהותי בין כרטיס קול בינוני (Creative live 5.1) לכרטיס טוב יותר (maya audiotrak 5.1) מבחינת הסטריאו? (אני עובד עם רמקולים של מערכת סטריאו) ב. האם שווה כרטיס קול טוב בא עם הגברה בסיסית טובה יותר? (מה שיחסוך ממני את הצורך לחבר אותו למערכת, למרות שכבר הבנתי איך) ג. האם כרטיס קול טוב יותר יוכל לתת דגש טוב יותר מבחינת הריאליזם של הסאונד או שזה תלוי בעיקר ברמקולים? לדוגמא, דרך מערכת סטריאו שומעים אומנ…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. היי אנשים , ידידה שלי מחפשת רמקולים לחדר החדש , 5.1 כמה פרטים חשובים.. החדר יחסית קטן. התקציב הוא 500-600 אפשר לחרוג קצת אם זה באמת שווה את זה. אממ , היא לא מחפשת משהו רציני שיפוצץ ת'בית מן הסתם ,א לה סתם לשמוע מוזיקה בכיף , ולראות סרטים במחשב. בקיצור , את הדבר הכי איכותי שאפשר למצוא בתקציב הזה. ושיהיה 5.1. ההתבלטות היתה בין Inspire 5200\5900 לבין Logitech x530 אם יש עוד הצעות... בתקציב הזה... בקשר ל5900 זה ברור שהוא יותר טוב , אבל הוא גם עולה 750 שקל , וזה המון. אז.. תנו הצעות. תודה. :-*

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. Started by yuraxp,

אהלן,היום אני מזמין את הנגן וקראתי בביקורות שאיכות הנגן מאוד טובה,אבל האוזניות בינוניות,לכן חשבתי אולי כבר להזמין על הדרך את ה AKG 24P ,האם מישהו שמע את 2 האוזניות או יודע האם כדי לקנות גם את ה 24P או שאין הרבה הבדל?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by J0n1,

אני מחפש כבל לPS2 לחיבור למסך מחשב ולמחשב עצמו. מישהו המליץ לי על הכבל הזה: http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=1671 הפרטים נשמעים טובים, והמחיר הוא 120. מישהו מכיר את הכבל ויכול להגיד איך הוא? בנוסף מי שהמליץ לי הפנה אותי לחנות אולטרה פרו מחשבים, מישהו שמע עליה? תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מסך לסלון ארוך..מרחק של 5 עד 6.5 מטר, השימוש הוא לצפייה בכבלים(YES) בלבד, ובעיקר בערב. תמליצו לי בבקשה גם על פלזמה וגם על LCD.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. שלום כיוון שאני לא אודיופיל,אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית משולבת בלבד (לא בחלקים). המטרה שלי היא להנות מסרטים ולחבר את המערכת למחשב כיוון שדרכו אני רואה את מרבית התכנים שלי. התקציב שלי הוא בסביבות 2000+ ש"ח. במידה וניתן להשיג מערכות טובות משמעותית במחיר גבוה מעט, אני מוכן להיות גמיש בתקציב. משיטוטים באינטרנט נתקלתי במערכות הבאות: http://www.fuse.co.il/categories/25198 האם אחד מהדגמים משתלם לצרכים שלי? יש עוד אתרים של חנויות שמוכרות ציוד מקצועי? כיוון שיש לי חיות בבית אני, אני מעדיף לתלות את הרמקולים בתקרה. בתקציב שלי יש אופציה לכך? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by B166ER,

שלום, קניתי לפני כמה שנים את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 ועכשיו אני רואה בזאפ שהם של creative. זה נכון? בשום מקום עליהם לא כתוב Creative, כתוב רק XFREE. זה נראה לי קצת מוזר. אם הם שך קריאטיב אז מה זה XFREE? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. שלום לכולם היתי בטיול לא מזמן ויצאתי אם המכשיר שלי sandisk 512 שהוא מעולה בפני עצמו עכשיו פגשתי שם מישהו אם אותו מכשיר כמו שלי ובדקתי את Firmware היה לו תאריך של לפני בערך חודשים של עידכון והוא אמר שככה הוא קנה אותו מהחברה אז אני בדקתי את שלי וראיתי שהאתריך שלי זה בתחילת השנה הלכתי לאתר של sandisk וחיפשתי שם Firmware ומצאתי את ה 1.02 אבל עדין זה מראה לי תראיך של תחילת השנה ראיתי שיש ממש הבדל בין הכיבוי שהוא יותר מהיר בהרבה שלי מישהו אולי מכיר גירסה יותר עדכנית?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by rjjb7,

יש לי 2 רמקולים עם החיבור הרגיל - pl שמתחברות ל Line-In במחשב. האם אני יכול לחתוך את החיבור של ה-pl ובעזרת קאטר וכד' לפצל את החוט ובמקום לחבר את הרמקולים ל Line-In במחשב לחבר את החיבור של הרמקולים לחלק האחרוי של המערכת סטריאו שלי? (בחיבור שמכניסים אליו את החוטים של הרמקולים של המערכת)

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by Lior4543,

שיהיו אוזניות כפתור (קטנות שנכנסות לאוזן, ולא גדולות), שיהיה אפשר לקנות אותם רק בבאג, כי זה הכי קרוב לי. אממ ושלא יהיו יותר מ130 שקל. ושיתאימו לחיבור רגיל של 3.5. וכמובן שיהיו איכותיות, בעיקר לסוג מוזיקה של רוק.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. לחבר שרוצה להקליט למחשב קטעי גיטרה חשמלית. הכרטיס צריך להיות באיכות גבוהה, אבל לא צריך להשתגע. לא באיכות אולפנית (אם בכלל יש כזה דבר למחשבים ביתיים). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by baruch,

מה קורה אנשים? מקווה שהכל טוב. בזמן האחרון גיליתי שאני ממש חייב דיסקמן אז הלכתי לזאפ וגיליתי שאין לי מושג מה לקנות ולכן אני פונה אליכם בבקשה להמלצה... דרישותי הן: עלות: עד 350 שתהיה לו תצוגה של שמות שירים,אומנים וכו' שיגיע עם אוזניות איכותיות והכוונה היא לא איזה אוזניות אוזן אלא אוזניות רגילות ועדיף (עדיף מאוד) אוזניות שבאות מאחורה תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. היי אנשים. אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי לגיימינג, שיהיו נוחות עד כמה שאפשר. הן יתחברו לכרטיס קול ONBOARD. גם רציתי לשאול, איך ה-Z-2300 יתפקדו בשמיעת מוסיקה עם כרטיס ONBOARD? אה כן, תהיה לי יכולת לחבר גם את הסאב-וופר של ה-X-230 הישנים שלי ל-Z-2300 החדשים?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by חרגולאיש,

אני בשלבים של הרכבת מפרט ורציתי לברר משהו. יש לי חבר שמוכן למכור לי כרטיס אקס פי אקסטרים מיוזיק ב-200 שקל. על הלוח שאני קונה יש כרטיס קול. היי דפנישן מובנה. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים והאם שווה לקנות ב-200 כרטיס כזה משומש?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. אני צריך אוזניות טובות (300 ש"ח) - למוזיקה ולמשחקי מחשב. (כמובן סטריאו מינ') חשבתי אולי אחת מהסדרות של סינהייזר... הצעות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לבית במחיר 1500. הצרכים שלי הם - אחריות ומוצר מבית טוב. איכותי. משמיע mp3 (צרוב), עם אפשרות להריץ את השיר. נוח לשימוש+שלט, מעבר נוח בין התקיות והשירים, תצוגה נוחה של השיר שרץ (עדיף שיציג גם עברית). אפשרויות שונות כמו במחשב (להריץ תקייה בלולאה, שירים אקראיים וכו). דאבל קלטת (יתרון אבל לא חובה) יש עוד אפשרויות? תודה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by The Ripper,

כאשר הלכתי לבדוק את הDX ב-Start-->Run-->DXdiag-->Music קבלתי תחת DirectX Features את ההודעה Default Port Acceleration: Not Available במקום Enabled מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. Started by Joshua_G,

מבקש המלצה לכונן בלוריי, בפרט מבין הדגמים הבאים: Pioneer BDC-S02 Sony BDUX10S ASUS BC-1205PT LG GGC-H20L LightScribe

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. ע'פ הנתונים ה-lg יותר טובה פה בפורום ההמלצות הם על הסמסונג. מה עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by DarkTesticle,

היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by deyv,

שלום, יש לי X-530 ואני צריך כ.קול 5/7.1 שיש לו אפשרות(תוכנה/דריבר)לשלוט בכל רמקול בנפרד במקרה הצורך אני מוכן לעלות את התקציב ל200 אבל רצוי כמה שפחות(רק אם באמת שווה את זה) השימושיים העיקריים הם מוזיקה(בעיקר),סרטים וקצת משחקים חשוב לי שהכרטיס לא יפגע באכות השמע עריכה:הכרטיס חייב גם לתמוך בויסטה(כולל התוכנה שבאה איתו-אם יש) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  24. תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים