אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן !!! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג צוואר כזה לטלויזיה הוא אבד לי שהעברתי את הדירה. יש לי מסך 37' LG וצילצלתי לח.י לפני יומיים והם עדיין לא חזרו אליי.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב אני ואחי רוצים לקנות דגם לחדר שינה שהמרחק מהימטה לטלוזיה מטר וחצי התקציב עד 8 אלף שח גג עדיפות ל6 אבל עם זה שווה אפשר לחרוג השמשוים היו אך ורק HD 1.בלורי 2.אקס בוקס חשוב שהטלוזיה תהיה הכי דקה ומעוצבת שאפשר וכמבון גם טובה באיכות שלה אלו הדגמים אנחנו מטלבטים מגודל 40 עד 50 הינה הם: 1.סוני EX500 2.סמסונג C650 3.שארפ LE700 4.LG LE5500 5.LG LD650 6.46PFL8605 זה הטלוזיה שהכי הרשימה אותי היא תלת מימיד 7.סמסנוג C550 8.LG PK550 אלו הטלוזיות שאני מיתלבט בנהים מי הכי טובה לתקציב שלי מחכה לתשובה תודה מתן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תחליף לסינהייזר pmx70\80. השתמשתי עד היום בשני הדגמים הנ"ל - לא מת על הסאונד שלהם והאמת שגם נמאס לי מהקשת. המחיר צריך להיות בסדר הגודל של הדגמים שציינתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! איזה אוזניות טובות יותר shure se535 או sennheiser ie8 ? ???
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, האם קיים היום Media streamerאלחוטי כמו פופקורן או Xtremer שיודע לנגן (ללא דיליי כמובן) סרטים באכות 1080 FHD? אוליי בעזרת buffering ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לקבל עזרה.. יש לי התקן USB חיצוני ותוכנת ulead videostudio. אני מחבר מצלמת וידיאו אנלוגית ומזרים ממנה סרטים - שמתקבלים היטב בוידיאו אך ללא אודיו. ניסיתי לגוון באופן חיבור הכבלים ואף לחבר ישירות לכרטיס הקול של המחשב - אך ללא הועיל. יש עצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בוקר טוב לצוות הפורום מספר אחת בארץ, אשמח לקבל המלצה ע"פ הכותרת, התקציב כמעט ואינו גמיש, אני סטודנט בחיפה והמטרה היא להוציא את המקסימום מהסכום הכתוב מלאה ללא חריגות העולות על 50 ש"ח. אני פתוח לאופציה של תצוגה או יד 2 במידה והתקציב אינו מספיק כדי לענות על כלל הדרישות הטכניות מהמסך. כמו שציינתי אני מעוניין שתהייה לי אפשרות לחבר את המחשב ישירות למסך לצפייה של סרטים ובכלל לעבודה בשולחן העבודה באיכות בינונית כמו של מסך מחשב סטנדרטי. רוב הסרטים שבהם אצפה הם באיכות רגילה, לעתים רחוקות אני צופה בסרטים ברזולצייה של 720P ובשאר המקרים מדובר בסרטים מקודדים בנפח של 700MB לסרט. אני אשמח אם תהייה כניסת USB כדי שאוכל פשוט לחבר DOK ולצפות בסרטים, בנוסף אשמח אם תהייה אפשרות צפייה בשידורים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה זמן. הלפטופ שלי (lenovo t400) מחובר למערכת דרך החיבור של האוזניות. במהלך הזמן איכות הקול יורדת פעמים רבות, או שאני לא שומע באחד הרמקולים. הרבה פעמים הבעיה מסתדרת כאשר אני משחק עם החיבור של המחשב למערכת, מה שגורם לי לחשוב כי השקע של האוזניות התרחב וכעת המגעים שם רופפים. האם זה יכול לקרות? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הממיר של יס התמונה עובדת בסדר גמור,זה מחובר באנלוגי כשאני מחבר את המחשב בHD אז יש או סאונד או תמונה,אני לא מוצא את המקור לבעיה... מישהו נתקל בזה פעם? בנוסף,אני רוצה שישמעו גם מהטלויזיה וגם מהרמקולים כשהחשב מחובר...אפשרי? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שחקן SC2 מקצועי, ואני רוצה לקנות אוזניות איכותיות לגיימינג. אפשר המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי את המיקרולב. הגיעו היום. בכל אופו הסאונד לא חזק בכלל. על כל העוצמה מחובר לטלוויזיה ויש צורך בעוד. חיבור למחשב - אפשר להגביר בכל העוצמה וזה יהיה חזק.. אבל לא גומר על האוזניים. יש ברשותי כאן את הקריאטיב הישנים, העוצמה כמעט כפולה. זה הגיוני? במפרט הם חצי... קיבלתי מוצר דפוק? מה אתם אומרים? האיכות גם לא מדהימה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים Logitech X-530 , מחוברים למחשב בחדר שמידותיו בסרטוט. עוצמה כוללת 70W - קדמיים ואחוריים (1,2,3,4) כל אחד 7.4W סנטר 15.5W סאבוופר 25W תמונת חדר כללית : Uploaded with ImageShack.us תמונת איזור העבודה: Uploaded with ImageShack.us נתונים: Uploaded with ImageShack.us המצב כרגע : גובה רמקולים אחוריים(3,4) שנמצאים על מדף הוא 60 ס"מ מעל הקדמיים ,ביחס למי שיושב הם באותו מרחק כמו הקדמיים אך יותר גבוהים מהקדמיים, סנטר על השולחן ביחד עם הקדמיים והם בגובה האזניים והסאבוופר על הרצפה מתחת לשולחן קרוב לצלע השולחן הייתי רוצה לקבל המלצות איפה אני יכול להתקין את הרמקולים על מנת לשמוע בצורה הטובה ביותר .. כולם ניתנים תליי…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפשת המלצה לרכישת מערכת שמע בעלת צליל נקי ובס מתכוונן איכותי ואפשרות סוראונד טובה , עם כניסות לדיסק און קי /נגן , ואם יש חיבור אלחוטי למחשב בחדר אחר, ובנוסף יציאה המאפשרת חיבור למחשב להקלטה והמרה של הקלטות הישנות שברשותי. רצוי מאוד שתהא בעלת מימדים קטנים ככל האפשר... תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 23 אינץ' של סמסונג דגם p2350 אני עובד על המחשב מכורסא שנמצאת בצמוד לקיר מהצד ואני מחפש זרוע למסך בתקן vesa 75\75 שתהיה באורך של כ-60 סמ ובמחיר שפוי (עד 200 ש"ח כולל משלוח) מצאתי יותר מ5 דגמים של 47-50 סמ אבל אני חושש שזה לא יספיק - 60 יהיה בטוח טוב. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם! קניתי טלויזיה LCD 32 אינץ לחדר הטלויזיה היא של חברת METZ דגם LC32TL לטלויזיה יש USB וכבר ראיתי סרטים וסדרות ורואים מעולה העניין שרציתי לשים תרגום בעברית,אז מן הסתם עשיתי תיקייה ובתוך התיקייה התרגום בעברית והסרט עצמו הוא מנגן את הסרט אך לא מראה את התרגום באותה שיטה אני עושה בDVD וזה מחבר את הסרט עם התרגום והכל סבבה בהוראות של הטלויזיה לא רשום איך עושים,אך רשום שהוא קורא תרגומים בעברית אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה ויום טוב, ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אוזניות MDR-XD100 של סוני שנקנו בערך לפני חצי שנה פחות או יותר... לפני חודשיים נהרס להם החיבור האוזניות ותיקנו לי אותם כבר... אחרי זה החיבור אוזניות שלהם התחיל שוב להתפרק ושוב לא שמעתי כלום. יש לי חבר DJ שמתעסק בזה והוא ניסה לתקן, הוא בעיקרון לא הצליח כי הוא אמר שיש חיבור משולב כזה של סוני משהו שרק הם יכולים לתקן כי זה כבל בחוט אחד גדול ולא בשני חוטים (מקווה שמבינים פה על מה אני מדבר) השאלה שלי איך אפשר לתקן אותם? מעבדה טובה באזור כפר סבא? לעשות את זה בעצמי? ??? יש תמונות למטה של זה - תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שומע בעיקר מוזיקה הרבה מוזיקה אלקטרונית גם הסט יחובר למחשב מה עדיף משני אלה? קראתי מלא ביקורות מפה ולשם ולא הגעתי להחלטה תודה[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:54:33 לאף אחד אין דעה?יש לי עוד שאלה: כרגע יש לי YAMAHA TSS-1 שנמצאים אצלי כבר כמה שנים טובות אני לא מתלהב מהצליל שלהם כבר, צליל נורא עמום ואין גבוהים. אם מישהו יכול להגיד לי האם הX-13 יהיו שיפור משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי מושג אם קוראים לזה טיפ או ספוג או עיגול קטן ששמים על אוזניות INEAR , אבל האוזניות שלי לא מספקות אטימה מלאה ואני רוצה לקנות גם כמה טיפים טובים (אני מזמין מEBAY) יש איזה חברה שמייצרת (אני קונה Sennheiser CX 400 ) במיוחד או שזה של SENNHEISER אבל עוד כסף ?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, לאחר כשנתיים וחצי ששירתו אותי נאמנה, משיכה פתאומית מטופשת שביצעתי גרמה למותם של אוזניות הShure SCL4 שלי... אהבתי למדי את האוזניות הנ'ל וחשבתי פשוט לקנות מחדש את אותו דגם...(מאחר ויש לי עדיין את כול גומיות להחלפה ) במקור קניתי אותם במחיר של כ 180$ לכן זהו הטווח שאני מכוון אליו כיום. רציתי לדעת אם לדעתכם במחיר הזה כדי לי להמשיך עם האוזניות או שאולי יש דגם כלשהו אחר שכדאי לי לנסות? (לא בהכרח SHURE) אני מתכוון להזמין מחול או לחלופין לקנות בארץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע הזה בשוק. לא רוצה להשקיע כסף יותר מדי אבל רוצה איכות נורמלית כרטיס קול שיתן 5.1 באיכות טובה יותר מהאונבורד אוזניות הייתי משקיע יותר אבל כל האוזניות גם היקרות יותר מלאות חסרונות לכן אני מבקש המלצה לאוזניות בערך ב250 שח עם מיקרופון טוב עם ביטול רעשים וסאונד כמובן שלא יבייש את הפירמה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מערכת רמקולים של לוג'יטק מדגם Z523 . כולל סאב וזוג רמקולים. כרטיס הקול שלי מובנה בתוך הלוח אם. קישור לפרטי המערכת: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5861 ברמקול הימני יש שני פקדי עוצמה: אחד לכיוון עוצמת השמע והשני לעוצמת הבס. פקד עוצמת הבס נע בטווח של מ 7:00 (שעון) עד 17:00 בערך.. כשאני מכוון את עוצמת הבס בטווחים של בין 7:00 ל- 16:00 אין שום תוספת באס..והסאב-וופר לא עובד. רק בטווח של 16:00-17:00 הסאב פועל. כלומר, הוא פועל בשיא כוחו. בקיצור, אין לי דרך לכוון את הבס מהכפתור הזה.. אני יכול לשמוע מוזיקה בשתי אופציות:1. בלי בס בכלל 2. עם בס בעוצמה מקסימלית. חיפשתי באתרים של לוגי'טק ובעוד אתרים שקשורים לסאונד ולא נתקל…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני משתמש חדש בקיובייס יש לי PC ואני עובד עם SX3 יש לי 4 גיגה זיכרון ופנטיום 4 3GHZ התוכנה עובדת לי מצויין,רק בעיה עם הקול שיש רעשים כאשר אני עובד בתוכנה ומריץ דוגמאות או מנגן במקלדת בהקלטה או בלייב,כל זה אולי בגלל שהכרטיס כרגע ONBORD אני משתמשים עם כלים ליצרת מוזיקה אלקטרונית. אני רוצה כרטיס קול להתחלה שימנע את הרעשים שיש לי מהכרטיס קול הנוכחי,ובעתיד אשתדרג. הסכום הוא עד 1000 שח בקירוב. מעבר לזה זה כבר יהיה מוגזם אני חושב. חבל לי לקנות כרטיס באלפי שקלים לפני שאתמקצע טוטאלית בתוכנה עצמה ויעישר תידע עם הזמן!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למגבר של TECHNICS ורמקולים מאיזה מערכת סטריאו. הבעיה היא כזאת בסרטים בעלי קודק AC3 כל הסאונד כולל הקולות ואפקטים הם חלשים מאוד ואני צריך להגביר את מערכת עד לחצי כמעט עך מנת לשמוע ולו בצורה סבירה. במצב רגיל כלומר משחקים ומוזיקה רבע מיכולת ההגברה מספיקה כדי לעשות מהחדר שלי מועדון, או שקה קרב. איך אני מיישר קו עם כל שאר המצבים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-