עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by toniviner,

הי, יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך של XFX 7900GT יש לו 2 יציאות DVI, אם אני יחבר אותו לטלויזיה עם חיבור DVI יהיה לי SOUND? זה לא טריוויאלי שלא יהיה כי עם יש למחשב יציאת HDMI ואני מחבר אותה לDVI בטלוויזיה זה יעבוד. זה בגלל שב HDNI יש את אותם חוטי הDADA שיש בDVI, מבחינת החיבור לא מעניין אותו האם יש שם רק תמונה או גם שמע. בPLAYBACK DEVICES בWINDOWS יש את כל התקני הכול, אם זה מופיע שם אז כן, פשוט אני יכול לבדוק את המחשב רק בעוד שבועיים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by liran2003,

דוד שלי הביא לי רסיבר denon avr-2800, ועכשיו אני רוצה להוסיף רמקולים 5.1 יש לי כמה שאלות: כמה צריכים לעלות רמקולים סבירים? לרסיבר הזה היו מחוברים רמקולים של psb, והם היו נשמעים מצויין, אני מחפש משהו ברמה שלהם. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. אתם יודעים הנגן הזה הפוץ שיש לכולם שמוכרים אותו עד 1GB... הנה תמונה: http://www.bigbuy.co.il/Product.asp?Pid=3002&Cat2Cat1ID=57&Cat2ID=0&aff=Zap# תלחצו על התמונה של הנגן כדי להגדיל... רשום Prosound אבל זה של SMART... וזה אותו דבר....אני מדבר על העיקרון שתבינו על לאיזה נגן אני מתכוון בכלל... או אפילו את האתר של החברה הזאת SMART...אולי שם יש עדכונים... תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

אהלן קניתי אתמול את creative sbs 560 ועכשיו לשאלה איך אני מסדר שכל רמקול יהיה במיקום שלו? פירוט הבעיה: בסאב וואפר רשום כל כניסה של מה היא...ואני מחבר איזה רמקול שאני רוצה למשל יש 2 רמקולים עם כבל ארוך אז כמובן שאלו הרמקולים האחוריים אז זאת הבעיה: רמקול אחורי צד שמאל חושב שהוא קדמי צד שמאל רמקול אחורי צד ימין חושב שהוא קדמי צד ימין רמקול אמצעי הוא אמצעי (: רמקול קדמי צד שמאל חושב שהוא אחורי צד שמאל רמקול קדמי צד ימין חושב שהוא סאבוואפר (בדקתי את הכל עם nvmixer) תודה מראש למי שיעזור,עידן.

5. שלום ברשותי נגן IRIVER H10 שנקנה מארה"ב היתה תאונה בה החלפתתי את מטען הH10 במטען של פלאפון NOKIA וכך המכשיר גומר את הבטריה בשעה גם כשהמכשיר אינו פועל. ניסיתי להחליף בטריה אך זה לא עזר אז יש לי אפשרות אחרונה- לנסות ללכת על האחריות, השאלה אם הם (IRIVER AMERICA) יתנו לי להחליפו.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by QQQ,

מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר טוב בארץ והוא נראה לי מתאים לצרכים שלי. http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html רשום שיש תמיכה בPAL אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם ממיר יס. מישהו יודע אם האיכות שתתקבל תהיה טובה יחסית עם הכרטיס הזה? (מבחינת וידאו ואודיו, על ממיר יס סטנדרטי דרך COMPOSITE) תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1345863 זה המכשיר חדש לפני מה שהבנתי השאלה היחידה שלי אם הוא קורא כתוביות בלי שצריך להפוך אותם כמו שבשאר הנגנים צריך, כלומר להפוך את הכתובית אם תוכנה מיוחדת ורק אז לצרוב ולראות.. אם מישהו יודע את המידע הזה ובכלל כל מידע כל המכשיר אני ישמח לשמוע אני מחפש הרבה זמן מכשיר שקורא XVID/DIVX עם תרגום בצורה טובה בלי להפוך אותם או משהו כזה ושיתמוך גם SUB וגם SRT (סוגי התרגום הנפוצים) תודה מראש למי שעונה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. http://officedepot.co.il/(1nlzdc3bzhzernirk1i1pu3b)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=534479 שווה לקנות את האוזניות האלה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by THE FOX,

איך החברה הזו הbehringer? המגברים של האוזנית שלה טובים? 2 דגמים שיצא לי לראות: behringer HA400 http://www.behringer.com/HA400/index.cfm?lang=ENG behringer AMP800 http://www.behringer.com/AMP800/index.cfm?lang=eng

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. צריך המלצה לטלויזיה טובה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by liiight,

חשבתי שהכי נכון יהיה לפתוח את הנושא הזה כאן, אבל הוא נוגע בהרבה נושאים לפי מה שראיתי. היום התקנתי מחשב חדש, והעברתי לו את כרטיס הAUDIGY 2 מהמחשב הקודם (אני צריך שני כרטיסי קול במחשב\ אז יש את זה ואת הON BOARD). לוח האם הוא ASUS P5K ומערכת ההפעלה היא VISTA 64 ULTIMATE. העניין הוא שהרמקולים משמיעים פצפוצים כל הזמן עכשיו. זה ב-100% לא בעייה אצל הרמקולים, ווידאתי את זה. אחרי חיפוש קצר באינטרנט, ראיתי עוד דיווחים על הבעייה הזאת, אבל עוד לא יצא לי להכנס לעומק. מישהו פה יכול לעזור לי בזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by amitaihasnes7,

אנשים תראו מה קרה לי. קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז קרה לי משהוא איום ונורא. ה-driver של ה-mp3 נתקע בכונן הדיסקטים (floppy). זה לא משנה עכשיו למה הוא ניכנס (זה לא אני שהכנסתי אותו). בקיצור כעכשיו אני לא יכול לישמוע שירים כי אין לי את ה-driver. אז יש לי כצה שאלות: 1-האם אני יכול להישתמש ב-mp3 גם בלי ה-driver (עדיין לא השיתמשתי ב-mp3 בכלל). 2-האם ישנה דרך שבה אני יכול להוציא את ה-driver מה-floppy עם איזו תוכנה או משהוא, כי הוא פשוט לא יוצא. 3-אם הוא ניתקע מה אני יכול לעשות. 4-האם אפשר להוריד את ה-driver אז תנסו בבקשה למצוא פיתרון לבעיה שלי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by timac,

טוב אני מחבר את האייפוד למחשב והמחשב לא מזהה אותו כלום ניסיתי להחליף יו אס בי הכול כלום לא עוזר... אחרי שאני מנתק את האייפוד עולה לי ההודעה הבאה קבלו: http://img96.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315018gu.jpg מישהו יודע מה עושים?? האייפוד עצמו עובד רגיל הכול רק המחשב לא מזהה אותו..

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by yoni321,

אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון אז ככה עד 300 שקל כרטיס קול איכותי למוזיקה וזיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אני אסביר את עצמי יותר טוב, יש לי מערכת סטריאו שמחוברת במקום רמקולים וכל פעם שהמיקרופון פעיל (לא מושתק) אז יש מן רעש כזה צורם שאי אפשר לסבול (זה מה שהמיקרופון קולט) אז אני משתיק את המיקרופון ורק כשאני רוצה להשתמש בו אני מפעיל אותו. וגם זה עושה הד כזה מעצבן כשאני מדבר בסקייפ ואני צריך להשתמש באוזניות.... אז יש אפשרות לעשות שלא ישמעו ברמקולים את מה שהמיקרופון קולט? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  17. מה ההבדל בין השיטות מבחינת איכות שמע סופית ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. Started by karpad,

שלום יש לי הזדמנות לרכוש את האוזניות אלה בזול מאוד ורציתי לשאול אם יש פה מישהו ששמע אותם ויכול לתת חוות דעת עליהם (מחר אני אלך לבדוק אותם בעצמי) ד"א אני שומע בעיקר מטאל, פרוגרסיב, אלטרנטיב, רוק קלאסי וקצת ג'אז עריכה: בסוף לקחתי את הK 101 ב110 ש"ח ואני מאוד מרוצה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by MoMo-P,

כרטיס קול שיתאים ככל האפשר להקלטה דרך מיקרופון. תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by bd,

רוצה לקנות רמקולים מחפש עזרה.. רוצה לקנות רמקולים למחשב 4 + סאב או 5 לא יודע כמה זה במחיר סביר עד 500 בערך....... לחדר שלי לשמוע טראקים נורמלית מכל הכיוונים..... יש לי לוח של גיגה בייט 954P-G

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by -Blaze-,

ידידה שלי איבדה את הנגן שלה, והיא צריכה אחד די דחוף. התקציב הוא 500 שקל, בבקשה לנסות בלי חריגה, היא מסכימה לשלם עד 600 מקסימום, אבל בבקשה תנסו בפחות... חשבתי על הIAUDIO G3, שעולה 600 שקל בבאג. לפי הביקורות הוא נראה מכשיר ממש טוב, מה דעתכם? אם אתם מביאים הצעה אחרת שלא יהיה מעל ה600 שקל, כי היא אמרה שרק אם זה ממש יצדיק את המחיר ויהיה שווה אז היא מוכנה לחרוג... ואם ההזמנה מהאינטרנט, אז שזה יהיה מחנות מוכרת, כמו באג לדוגמה...

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. Started by Royz,

חבר שלי מחפש לקנות מערכת ביתית. תקציב: עד 1500 (לא יותר מ1700) סאונד איכותי יציאות רבות ומגוונות קורא צרובים/MP3/מוזיקה/DVD תודה מראש O0 O0

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by Lahad,

שלום , שמי להד עד היום היו לי IceMat Sibera לבנות היום בערב הם התקלקלו ,בכל מקרה אנסה לתקן אותם אני מחפש לקנות אוזניות גיימניג חדשות עד 600ש"ח וזקוק להצעות ועזרה וגם להמלצות בתודה מראש , להד.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. תנו לי קישור לרמקולים כאלה אלה הלא יקרים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by בזיק,

אני צריך חומר על מסכי פלזמה להכנת עבודה בנושא. כמה שיותר מעמיק יותר טוב למישהו יש מקורות ברשת או אחרים?

• 9 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים