עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by XMB,

שלומות לאחרונה רכשתי את הכרטיס מחו"ל במחיר מצחיק. אך התקשתי בהגדרות של הדרייברים המעצבנים במיוחד בוינדוס ויסטה. אז לעניין , שומעים בכל הרמקולים אך כאשר מפעילים מוזיקה הבאס לא מורגש בכלל , הוא בקושי עובד ובספק בכלל אם עובד , ז"א אם אני מנמיך לגמרי את הבאס בבקרה של הכרטיס אין הבדל בסאונד , ז"א שהוא בקושי אם בכלל פועל. אך כשאני הולך לSound בלוח בקרה ועושה על הבס טסט הבית שלי רועד , במה יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה יש לי רמקולים Creative 5200 5.1 Windows Vista כמובן ש Creative XtremeMusic תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by Pro modder,

היי חברה יש לי שאלה. יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך בעל יציאת DVI בדיוק כמו זה: http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG האם אני יכול לקנות מעביר מDVI לHDMI ולחבר את המחשב לטלויזיה, שהיא בעלת שקע HDMI.. זה המעביר: http://www.computeruniverse.net/products/90192095.asp?agent=570 תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by Nicher,

יש לי קטעי וידאו ב dvd שאני חייב לדעת האם אפשר להעביר אותם לקבצי וידאו רגילים במחשב ואם כן כיצד?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. Started by MasteRoi,

אממ אני מעוניין להקליט שירים בעזרת המחשב. עכשיו אני מודע לכך שאני צריך מיקרופון איכותי.. 1) איך אני יוצר (כלומר, תוכנה..) את האפקטים האלה של ה"הד" (ECHO) כמו באולפנים, אבל שיהיה "לייב" 2) איזה חיבורים אני צריך בשביל לחבר כלי נגינה למחשב? האם אניצריך לרכוש כרטיס קול חדש? או שניתן להשתמש בכרטיס הפשוט? בתודה מראש..

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by timac,

טוב אני מחבר את האייפוד למחשב והמחשב לא מזהה אותו כלום ניסיתי להחליף יו אס בי הכול כלום לא עוזר... אחרי שאני מנתק את האייפוד עולה לי ההודעה הבאה קבלו: http://img96.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315018gu.jpg מישהו יודע מה עושים?? האייפוד עצמו עובד רגיל הכול רק המחשב לא מזהה אותו..

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by Davidvays,

שלום יש לי אוזניות sony wh1000mx3 וכשאני בשיחת טלפון זה מפעיל לי את הרעשי רקע ללא אפשרות כיבוי האם מישהו יודע איך לכבות את זה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Lahad,

שלום , שמי להד עד היום היו לי IceMat Sibera לבנות היום בערב הם התקלקלו ,בכל מקרה אנסה לתקן אותם אני מחפש לקנות אוזניות גיימניג חדשות עד 600ש"ח וזקוק להצעות ועזרה וגם להמלצות בתודה מראש , להד.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  8. היי, אני מחפש מזה זמן רב רסיבר לרמקולים שאני רוצה לקנות. ( הרמקולים שאני רוצה לקנות הם pure ex650 חמישה רמקולים , שמעתי אותם כבר והתרשמתי) התקציב שלי לקניית הרסיבר הוא נמוך (עד כ600-700 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כך: מה עדיף לקנות רסיברים של חברות מדבקה כמו פרו סאונד ופרו אודיו חדשים המגיעים עם אחרויות , או לקנות רסיבר של חברה בעלת שם יד שניה .. שאין להם אחריות מן הסתם.. אני פוחד שהרסיבר יד שניה יתקלקל ואם הוא יעשה בעיות מה אני יעשה.. אבל גם שמעתי שהתוצאה הסופית איתם תהיה בהרבה יותר איכותית מאשר עם מוצרי המדבקה.. ההבדל כזה משמעותי? כמה עולה תיקון רסיבר אם יהיו בעיות? והאם שווה את הסיכון? או שבכלל כדאי לקנות מערכת מוכנה ולוותר על הרמקולים שרציתי מההתחלה. כמו זאת למשל, http:/…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  9. היי אני צריך תכנה נורמלית למינידיסק עד עכשיו השתמשתי עם sonic stage שבאה עם המיני, אבל היא לא נוחה ועושה בעיות עם זכויות יוצרים וכל מיני שטויות כאלה. מישהו מכיר תכנה טובה שפשוט תעביר לי שירים למיני ? תודה

10. Started by Armageddon1,

לשמיעת מוזיקה,סרטים,משחקים. התקציב הוא 300-400 שקל . אני מקווה שאפשר למצוא משהו ברמה בינונית בכסף הזה. לא חייב שיהיה מיקרופון ,אם כי עדיף שיהיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by naki,

הרבה שנים עם המיקרולאב ועשו את העבודה, מפריע לי הסאב הנפרד משיקולי מקום.. מעוניין להתחדש באידיפר r2000 שאלתי היא האם הדגם הנ"ל יתן סאב טוב למרות שאין תיבה נפרדת? אני לא שומע בווליום גבוה, משמש לגיימינג וסרטים.. האם יורגש שיפור באיכות הצליל בין האדיפר למיקרולב גם בווליום נמוך? האם יורגש סאב באדיפר בווליום נמוך? עד כמה אדיפר בדגם הזה מהווה שדרוג ממיקרולב בדגם שלי? רוצה להחליף בעיקר בגלל חיבור אופטי לסטרימר שקניתי

12. Started by בזיק,

אני צריך חומר על מסכי פלזמה להכנת עבודה בנושא. כמה שיותר מעמיק יותר טוב למישהו יש מקורות ברשת או אחרים?

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by scylla,

ההורים נוסעים בקרוב ואני רוצה לבקש מהם. דרישות- 1. באס כמה שיותר רציני. 2. נוחות שלא יעופו בזמן ריצה או הליכה וכו' וישבו טוב. 3. לא אכפת יותר מדי הגודל רק שלא יהיו עצומות, ויהיה אפשרי לקחת אותם ממקום למקום בתיק או משהו מבלי שהם יתפסו נפח של כדורגל. 4. עדיף אטומות אבל לא לגמרי קריטי. מיועד למוזיקה - שחורה, רוק ואלקטרוני.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. צרבתי סרטי DVD בלי פס קול סטריאו, רק DD

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. רכשתי טלויזיה 65 אינץ של מולר. יש בה מערכת הפעלה משלהם שמבוססת על אנדרואיד פאי 9. השאלה היא: האם ניתן להסיר את התוכנה ולהתקין מערכת הפעלה של android tv נייטיב או שהחומרה מותאמת למע הפעלה הקיימת בלבד ולא ניתן לשינוי ? חיפשתי הרבה ברשת ולא הצלחתי למצוא משהו מסודר , אשמח לשמוע ממשהו שכבר התנסה עם זה.

16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, היום קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי, עכשיו מאחורי הסאב יש מפסק, עכשיו רציתי לשאול האם אני יכבה דרך המפסק את הרמקולים ככה, זה לא יהרוס את המגבר? ואני מכבה אותם בגלל ש המגבר נורא חם.! או שזה לא מפריעה, ואפשר להשאיר אותם תמיד עובדים? תודה-גיל.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  17. יש לי סאב 8 אום 600 וואט חיברתי אותו למערכת 6 אום ולא זוכר כמה וואט אבל פחות והוא לא עובד אבל עם אני לוחץ עליו (על הפלסטיק העגול אז הוא פועל אבל חלש מאוד ובלי באסים) מה יכולה להיות הבעיה? :s05:

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. בכותרת בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. פשוט אנ רוצה לחבר את המערכת למחשב ואני לא יודע אם זה החיבור שמתכוונים בנושא הקודם.... יש חור אחד אדום ואחד לבן שכתוב מעליהם MD.... האם זה חיבור ה-RCA שיש צורך בו כדי לחבר את המערכת למחשב? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. מה ההבדל והאם אפשר לשים בשתיהם וידאו? תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by status,

שלום לכולם ראיתי את הנגן Zvue חדשות וקצת נדלקתי.. אני מחפש די הרבה זמן נגן MP3 וגם יש וידאו.. שזה מעולה והמחיר מאוד אטרקטיבי עכשיו: 1) הוא שווה משהו מבחינת מפרט? יש איזה משהו שצריך להדאיג אותי 2)יש מצב שניתן להשיג אותו בארץ? אם לא מישהו יודע מתי, אם בכלל? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by shai265,

רציתי לדעת מה עדיף מבחינת איכות ואמינות DVD קורא DIVX חיבור אלחוטי ממחשב לטלוויזיה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by The Ripper,

כאשר הלכתי לבדוק את הDX ב-Start-->Run-->DXdiag-->Music קבלתי תחת DirectX Features את ההודעה Default Port Acceleration: Not Available במקום Enabled מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by guyfaran,

גבר אם אתה רואה את ההודעה אתה יכול לדבר איתי באי סי קיו 200726242 או ב-guyfaran@walla.co.il תודה אחי

• 2 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.