אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש HDMI MATRIX 2X2, אחד זול, מישהו התנסה עם אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מתחיל את חיי כסטודנט ומחפש לקנות טלווזיה 32 אינץ טובה במחיר סביר ביותר. אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חיבור כבל אופטי המחשב לא אמור לזהות את הכבל או את המכשיר שמחובר אליו בכבל אופטי, אל תצפה לשמוע את צליל חיבור התקן שהווידווס משמיע בחיבור התקן חיצוני.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי אוזניות sony playstation platinum headset SteelSeries Siberia 840 אז ככה מצד אחד ה SteelSeries Siberia 840 ניראה איכותי, נוח והבנתי שזה 7.1 דובלי, (חבר אמר לי שזה דמוי אז לא כלכך הבנתי) מצד שני יש את Sony Playstation Platinum Headset שהבנתי שגם הם 7.1 עם 3D משהו, עכשיו אני אסביר מה השימושים שלי: נסיעה לעבודה כל יום, כמובן הלוך חזור שומע מוזיקיה וגם בעבודה עם האוזניות, לפעמים גם בבית שומע מוזיקיה עם האוזניות, ומשחק בסוני זה גם עכשיו אני מודע לזה שלאוזניות של הסוני יש מצב של Gaming Mod אבל לא יודע אם זה צריך להיות החלק המשמעותי בבחירה, אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על האוזניות מה איכותי יותר מבחינת סאונד ומה זה ה 3D של סוני אם זה …
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי חברים, אני לא בטוח שזה אפילו הפורום הנכון מרוב שאני לא מבין באודיו חח קניתי מחשב חדש לגיימינג ואני רוצה לקנות רמקולים שישרתו אותי בצורה הטובה ביותר חשבתי על 300 ש"ח תקציב לא מבין מזה סטריאו, אנלוגי, ק"ב וכו' פשוט רוצה שיהיה אפשר לחבר אותם ללוח אם רגיל של מחשב. אם יהיה להם בלוטות' מה טוב אם זו תוספת רצינית אז לא נורא למחשב אני אחבר אותם עם כבל. חשבתי על MICROLAB FC330 אבל קצת מבאס אותי שאין להם שלט והכפתור הפעלה נמצא מאחורתודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה, כותרת + חוות דעת על החברה/טלויזיה תודה
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל לחבר מקרן קול לטלויזיה. לא בא לי כרגע להתעסק עם רב ערוצי מלא. עומד לנסוע בקרוב לחול. מוכרים את המקרן הנל בדיוטי פרי ב 200 דולר. למישהו מידע על האיכות שלו? ראיתי אגב שגם בארץ אפשר להשיגו במחיר דומה. לחילופין אשמח להמלצה על דגם אחר נניח סביב 1000-1200 שח.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לי בטלוויזיה חדשה של סמסונג עם עידן+ מובנה הטלוויזיה נמצאת בחדר ממ"ד. חיברתי לטלוויזיה אנטנה קטנה שבאה עם ממירים בד"כ (זה: http://www.homeg.co.il/items/1235307) ולא מצא שום ערוץ. אין קליטה. אפילו לא ערוץ אחד. אם אני יקנה את האנטנה הזאת : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10670 יש סיכוי שיהיה קליטה? מה הסיכוי שיהיה קליטה בחדר ממ"ד ? מבחינת מרחק, אני לא יכול לשים את האנטנה בחלון....לא פרקטי.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם הסטרימרים של החברה רוקו מומלצים לקנייה? התכנון הוא לעשות מנוי לנטפליקס ולצפות באמצעות זה בטלוויזיה. אני יוכל להזרים מהמחשב שלי סרטים לסטרימר?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, מחפש אוזניות over ear אלחוטיות עם סאונד טוב. אני לא אודיופיל, אבל נהנה מאד ממוסיקה וכן אוהב לשמוע חדות בצליל ובאסים מרטיטים (שומע הכל, מקלאסית ועד מזרחית וטראנס). ישמש אותי לחדר הגושר ולמשרד, לכן הייתי רוצה גם תמיכה בשימוש בכבל, ייתרון לאוזניות שיכולות לעבוד חוטית גם כשנגמרה הסוללה. מבחינת תקציב... 280 דולר (למען הפרוטוקול, זה המחיר שבו אני יכול להשיג bose qc35) - אני יכול להביא עם מישהו מכל מדינה באירופה ו/או ארה'ב, אז נא להסתכל על המשלוח בהתאם. לא בטוח מה דעתי בנוגע ל noise cancellation ... אם זה פוגע באיכות, מוכן לוותר על זה. העברתי יום שלם עם ה bose qc35, היה סבבה, נוחות, סאונד סבבה... לא עפתי לשמיים. דעתכם/המלצתכם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב Intel Core i7 Intel NUC NUC7I7BNH Mini PC יש ברשותי רמקולים של לוגיטק z5500 מאחורי המגבר ישנה יציאה אופטית האם במחשב ישנה גם יציאה אופטית חיפשתי ולא מצאתי?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות בתקציב הנע בין 400 ל800 ש"ח, השימוש של האוזניות מתחלק ל 2: מחוץ לבית: מוזיקה, שיחות, שיעורים. בבית: סרטים (לעיתים רחוקות - רק שמישהו ישן (יש לי התקן בסיסי שמשרד את הבלוטוס)) חשוב לי שהאוזניות יהיו: 1. עם מיקרופון איכותי 2. חיבור חוטי 3. סינון רעשים (מחוץ לבית כולל נסיעות) אשמח להמלצה לדגמים איכותיים! קניה מחו"ל גם באה בחשבון. תודה.
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות בתקציב הנע בין 400 ל800 ש"ח, השימוש של האוזניות מתחלק ל 2: מחוץ לבית: מוזיקה, שיחות, שיעורים. בבית: סרטים (לעיתים רחוקות - רק שמישהו ישן (יש לי התקן בסיסי שמשרד את הבלוטוס)) חשוב לי שהאוזניות יהיו: 1. עם מיקרופון איכותי 2. חיבור חוטי 3. סינון רעשים (מחוץ לבית כולל נסיעות) אשמח להמלצה לדגמים איכותיים! קניה מחו"ל גם באה בחשבון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה סמסונג לפני כשנה נסגרה האפשרות להשתמש בסקייפ ע"י סמסונג. כיצד אני יכול לשוב ולהשתמש בסקייפ דרך הטלוויזיה ? האם ישנה חומרה כלשהיא או רכיב אחר שדרכו ניתן לעשות זאת ? (יש לי מצלמה יעודית של סמסונג לטלוויזיה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי 5 רמקולים וסאב של CREATIVE דגם INSPIRE T6100 היציאות מהסאב למחשב זה 3, ויש לי 3 כניסות בלאפטופ (ACER) אבל זה לא בדיוק עובד מכיוון שרק אחד זה לרמקולים והשאר זה למיקרופון ואחד לא יודע למה זה. כרגע פשוט חיברתי מפצל של 2 והכנסתי 2 כניסות (מהסאב) אז 4 מתוך הרמקולים עובדים. איזה פתרון יש לכם להציע? לקנות מפצל של 3? יש דבר כזה ביכלל? אי אפשר להוריד אולי דרייבר או תוכנה שתהפוך לי את 2 הכניסות בלאפטופ גם כן לרמקולים? הכרטיס קול של הלאפ טופ שלי זה: [High Definition Audio Controller [NoDB זה מן הסתם מובנה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לחבר את הגיטרה והקלידים שלי למחשב ולהתחיל להקליט חומרים. אני בעצם מחפש כרטיס חיצוני שיחזיק שתי כניסות לפחות, עם עכבה נמוכה ורצוי שילווה בתוכנת עריכת מוסיקה טובה. יש לי מיקרופון, גיטרה שמלית וקלידים של YAMAHA PSR413 (ללא חיבור מידי, רק USB) וכרגע אין צורך מיוחד להקליט יותר משניים במקביל ראיתי את הכרטיסים הבאים: הזול ביותר: BEHRINGER FCA202 http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=234 LINE6 POD STUDIO UX2 http://www.musicgate.co.il/index.php?pids=8429 Audio kontrol 1 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_116_177&products_id=1385 וקצת מעבר לתקציב: Konnekt 6 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?products_id=1366 אז האם…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להקליט SOUND מהאינטרנט. יש לי תוכנה טובה שנקראת POLDERBITS . כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא פותחת חלונית ורושמת כי היא לא מזהה כרטיס קול. יש לציין כי אני יכול לשמוע מוזיקה ויכול לראות סרט ויש בהם SOUND ואין לי בעיה. במערכת הפעלה מסוג XP לא הייתה לא הבעיה הזאת, רק כאשר שידרגתי למערכת הפעלה 7. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של היצרן אך גם לא עזר. יש לי כרטיס קול המחובר ל PCI של המחשב ולא BUILD IN. האם מישהו מכיר את הבעיה ומוכן לעזור ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אלהן חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי רמקולים למחשב מבית WINNER של 4.1 ערוצים עכשיו אני רוצה לרכוש רמקולים חדשים ב5.1 ערוצים שיהיה להם שלט. ועוד משהו קטן. פניתי לנגר שבונה לי מיטה ואמרתי לו שאני רוצה בגב של המיטה זוג רמקולים כאלה של רכב או שקועים בקיר. ואני רוצה לשלב את זה למחשב. עכשיו אם אני יקנה רמקולים של 5.1 ערוצים למחשב זה יהיה בזבוז של שני הרמקולים האחוריים כי אני מתכנן להשים במיטה 2רמקולים, אני לא רוצה לשלב רסיבר ורמקולים ביתיים אלה סט למחשב. בבקשה למי שיש רעיון שיגיד לי. תקציב עומד על 1500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
*כותרת* חבר שלי חושב לקנות אותם השאלה שלי אם יש להם באסים טובים הוא משחק הרבה משחקים ושומע מוזיקה המון הוא יהנה גם מהמשחקים וגם מהמוזיקה? במוזיקה הוא יקבל תוצאה יותר טובה מהHD202 של סנהייזר?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שאני רוצה מסך גדול ( מ27 - 32 ) שיתאים לשימוש של צפיית סרטים ומשחקי מחשב. אני יודע שזה ענק למחשב אבל אני מחבר הכל אלחוטי. אגב אם יש המלצה על מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרה שלי אשמח לשמוע תודה!
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 טובים בתקציב של עד כ250 ש"ח מקסימום 300 ש"ח וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל רמקולים. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=267 ויש שם כמה רמקולים. חשבתי ללכת על 2.1 Creative Inspire T3130, מה אתם אומרים יש שם דגם יותר מוצלח או ללכת עליו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפשת המלצה לרמקולים לחיבור אייפודהכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של עד 500 ש"ח (יודעת שזה לא המון אבל זה מה יש כרגע) חיבור לחשמל (אפשר שניתן גם בסוללות אבל לא רק). האמת - לא חייב להיות מותאם ספציפית לאיפוד כל עוד ניתן לחבר אותו כמו כל נגן...אבל שיהיה נוח לנייד מחדר לחדר, לא המון חלקים..., תוספות שישמחו אותי אבל ממש לא הכרחי: חיבור גם לרדיו ואפשרות להתחבר גם לאייפון תודה, שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש, ובהזדמנות זו הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הותיקים שלי (4.1, כיום משמשים רק כ-2.1, של Cambridge Soundworks - קלאסיקה בת 10 שנים, אבל הם כבר לא נשמעים טוב). אני משתמש יותר באוזניות, ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי ברמקולים - בטווח של 300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם ההבדל מצדיק את זה. אני צריך 2.1, עם שלט חוטי שיש בו חיבור לאוזניות, שמספק גם הגברה ושליטת ווליום לאוזניות. הייתי קונה VS2421 של Altec, לו רק היה להם מיסוך אלמנטרי (למי שלא מכיר - הם סובלים מרעשים והפרעות סטטיות מכל ציוד אלקטרוני, ברמה מציקה מאוד). המלצות?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל דעה על תחנה העגינה של פיליפס. יש לי אייפוד טאצ' והייתי רוצה משו בסגנון לרכוש. מה אתם אומרים על Philips DC570? תודה רבה ויום טוב D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-