עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eddyx2,

קניתי זלמן5.1 ועכישו אני בא ללשחק במשחקי רשת כמו AA אני שומע יותר חרא מרגיל שהיתי ברגיל שמעתי בן זונה ויש לי XFI XTRAMGAMER אני רוצה לשמוע למרחקים איך אני עושה את זה? ויותר טוב כיונים זה משהו בTHX? [br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 23:53:33 תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. שלום. לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב שלאחר ריסט שעשיתי למחשב, הסאונד לא עבד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410077 כביכול הבעיה נעלמה, אך היום היא חזרה. אני לא יודע למה זה קרה, פתאום אין סאונד. כשאני הולך ללוח הבקרה ונכנס להגדרות הסאונד רשום שאין התקן קול. בדרייבר אני נכנס למיקסר, ובמקומות שהיה רשום פעם Input ו-Output אין כלום. הדרייבר מעודכן לגירסא האחרונה. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שבוע התחילו לצוץ הודעות על סגירת Generic Host Process for Win32. מה יכולה להיות הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 26.05.2009 בשעה 21:20:14 שוב פעם הבעיה הסתדרה מעצמה...הורדתי אנטיוירוס אחר וגם פיירוול. גם הסגירה של ה-Generic Host Process נפתרה. יכול להיות שהיה קשר.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by dennis14,

האוזניות ישמשו למוזיקה וסרטים. כמה אופציות שנראו לי מעניינות: SENNHEISER: 202, 218, 407, 433 Audio-Technica: ATH-T22, T200, SJ1, T300 KOSS: UR20, PortaPro PHILIPS: HP400, SHP 2000, SHP 2500, SHL8800, SBCHP460, SHL9600 ULTRASONE HFI-15G EQUATION EP-3070 Behringer HPS3000 AKG: K403, K404, K44, K512 ROLAND RH5

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by jacob300,

שלום באיזו דרך ניתן לנקות עינית של מכשיר DVD ? האם המידיות לניקוי עם חומר נוזל (דוגמה בקישור) מתאימות ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=14288 המלצות כל שהן.... תודה.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי את הטלוויזיה LCD הזו: http://www.metz.tv/?categoryId=46418&itemId=90959 א. האם ניתן לחבר אליהם מערכת רמקולים (עדיפות ל-2 ולא לכמה)? ב. האם אוכל לקבל בבקשה המלצות לסט רמקולים באיכות נורמאלית (שימו לב - לא מצפה לקבל איכות מטורפת) בתקציב של עד 500ש"ח לכל היותר? דבר נוסף: אין לי בממיר HDMI (בטלוויזיה יש)...ואין אני מתכוון להחליף לממיר HD בשביל זה. אך שמעתי שישנן כל מיני קונפיגורציות של שימוש בכבל SCART וקינפוג הטלוויזיה תחת S-VIDEO או VGA וכו'... האם זה מוכר לכם? אם כן - איזו אופצייה תיתן תמונה טובה יותר? תודה רבה!

6. Started by Cereal Killer,

http://www.geminidj.com/djx3.html האם מישהו יודע מה הן שוות? כי הן לא יקרות בכלל על פניהן נראות סבבה...

7. Started by slrr,

לאחרונה קניתי Z5500 (דרך אגב לא קיימת מערכת טובה יותר ממליץ בחום) קידוד הDTS או ה- DOLBY עובדים רק עם סרטים כמובן. אני יודע שהשיר עצמו צריך להיות 5.1 אבל האם קיים מקום להוריד שירים כאלו? ועוד משהו מאיפה אני מוריד מוזיקה בקובץ FLAC? תודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  8. אני רוצה המלצה למיקרופון עד 80 שקל לשיר איתו במחשב ולהקליט מה ההמלצה..? ראיתי את 3 אלו מה דעתכם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728615 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=VK25 את אלו ראיתי בחנות ב 99 שקל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם בא לכם תעזרו לי Iaudio A2 או Istation I2 מה לדעתכם עדיף .... אני כבר כמה ימים שובר את הראש עכשיו אני נוטה לקראת ה A2. או לחכות שיגיע ה V43 לארץ של istation? ( הA2 מגיע עוד כ שבוע לארץ - אז יש לי שבוע להחליט) ה I2 כבר נמצא בארץ.

10. היי, יש לי 400 שקל לקניית רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא כזאת: לקנות לוג'יטק Z623 יד שניה (בשימוש שנה) או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני קונה בגלל שהם יכולים לקרוא כתוביות בעברית... אז מה אתם ממליצים? מה עדיף? יש לי LCD 32" LG ומערכת 5.1 רוב הסרטים שאני רואה (כמעט כל הסרטים) הם DVDRIP .. עם כתוביות..

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by Zil,

אני דיי חדש פה, וזה נראה לי כמו המקום לשאול שאלה שכזו, יש לי מחשב שאינו בשימוש, תהיתי האם אפשרי בישראל ליצור תחנת מדיה PVR שתתמוך גם בEPG, אני לא בטוח איך EPG עובד, האם זה עובד ביס ? בכבלים הדיגיטליים? כמו המדיה סנטר של מיקרוסופט או HTPC, עם רשימת תוכניות והכל. להוציא ~800 שקל על כרטיס PVR, לפני שאני יודע שאני אוכל לנצל אותו כמו שצריך.. יהיה דיי מבאס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

מצאתי ביקורת עליהם http://tinyurl.com/y9f3a6u בלי כול קשר שמעתי אותם אצל דוד שלי שרכש אותם אשתקד והם נשמעים מעולה!. ממליץ. סאונד מעולה בהחלט ושווים את הכסף.

• 0 תגובות
    • 10.8k צפיות
  14. Started by PT,

זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. ASUS Xonar U7 הוא כרטיס קול טוב למשחקים? אני יכול רק כרטיס קול USB .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. כניסת PL נקבה שמקצרת את עצמה כאשר אין בפנים כבל PL... מחפש כזה לאולפן הקלטות, חובה שיהיה סטריאו, בכמות של כ-100 יחידות... אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות כאלה אז זה יהיה מצויין.... מבחינת מחירים - כמה שיעלה-יעלה, לא צריך אותם מצופי זהב, אבל משהו איכותי! תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by tzahi16,

שלום חברים, במחשב הנייד שלי נשבר לי המחבר של האודיו ולתקן אותו לא כזה משתלם לי אז קניתי את הכרטיס קול Gold Touch USB 2.0 Sound Adapter and Microphone. כאשר אני מחבר אותו לאוזניות שומעים נהדר אבל כאני מחבר לרמקולים שלי שומעים ממש חרא. חשוב לציין שלפני שנשבר לי המחבר הייתי שומע מצויין עם הרמקולים. בשביל לנסות לבודד את הבעיה חיברתי את ה-Smartphone שלי לרמקולים ושומעים מצויין כך שאין בעיה ברמקולים/כבל. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במחשב ושום דבר לא עזר, אגב יש לי במחשב Windows 7. אשמח לשמוע רעיונות. שיהיה לכם המשך שבוע מצויין. צחי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by urich,

פינקתי את עצמי בפלזמה 32 Haier P32R1 - יש לי כרטיס מסך 6600 עכשיו אני עובד עם מסך 17 אינץ crt של סמסונג (כמובן לא רחב) והפלזמה שהיא רחבה. לכן אני עובד על דיואל ויו כל מסך על רזולוציה שונה הראשי הוא הcrt. אני רוצה לנעול את הסמן רק למסך הראשי כי השני ישמש רק לוידאו ולא לשום דבר אחר. אני רוצה שיהיה אפשר לעבוד על הראשי בזמן שהפלזמה עובדת אבל שהסמן בורח לטלוויזיה זה מרגיז גם למי שרואה סרט וגם למי שעובד על המחשב ( הסמן נוטה להעלם לטלוויזיה). בNview אין אופציה כזאת (או שאני לא מצאתי האם קיימת שיטה אחרת או תוכנה בשביל העניין הזה או שיש מצב תצוגה יותר מתאים. clone לא טוב לי כי המסכים הם ביחס רוחב גובה שונה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב קולנוע ביתי עם הדרישות הבאות: [list type=decimal] [*]תאימות מלאה של המפרט ל- XBMC. [*]יכולת התקנה של דיסק קשיח בגודל 3.5 אינטש (עדיפות ליכולת להתקין 2). [*]קירור פסיבי. [*]רשת קווית 1GB + WiFi. [*]יכולת התמודדות עם סרטים ב- High Bitrate ובכל פרופילי הדחיסה. [*]שלט אלחוטי תואם XBMC. [*]יציאב אופטית לסאונד. [*]יציאת HDMI ו- Display Port. האם אתם מכירים מחשב מוכן מראש שעונה לדרישות הללו? אם לא, כיצד ניתן לבנות ידנית (אני מניח שנקודת התחלה היא המארז ולוח אם תואם), אילו חלקים תואמים לדרישות הללו? תודה ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by timont,

האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על מערכת קולנוע ביתי ב"קופסא" (Home theater in a box) נחמדה שתנגן Divx (האם Divx ver. 6 זה ultra Divx? האם חשוב שגם פורמט זה יהיה מסוגל להתנגן בנגן?), שיהיה חיבור USB (שגם ממנו ניתן יהיה לנגן את כל הפורמטים - וידאו ואודיו) ואפשרי (אך כלל לא הכרחי) שיהיה בה דיסק פנימי/ רשת. יש המלצה? ראיתי כמה דגמים, יש המלצות או עזרה בבחירת אחת מהם: LG LFD790 - LG - USA Philips HTS6500/37 - Philips USA Samsung HT-X200 - Samsung USA בגלל המחיר, אני מתכנן לקנות אותם בארה"ב. האם אני צריך לקחת בחשבון נתונים מסויימים (מתח חשמל, NTSC/PAL וכדו')? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by adam777,

שלום לכולם, כעזרה להורים, התחלתי לברר להם בירורים ראשוניים (מאוד) על מערכת סלונית לשיפור חווית ההאזנה בסלון. כרגע הרכיב היחיד שקיים הוא מסך LCD 37" של טושיבה (HD ready) שלא יוחלף. מעבר לזה, אין כלום. מה שכן, יש לי סט רמקולים Logitech X-530 (רמקולים אנלוגים בתצורת 5.1 עם 3 "חיבורי אוזניות" (3.5mm?) כתום-ירוק-שחור) שלדעתי במקום שסתם ישכבו בתוך הקופסא, אחרי שכבר כמעט שנה אין להם שימוש יכולים בהחלט להתאים לצרכים שלהם בסלון מבחינת עוצמה ואיכות. הבעיה היא שממה שאני מבין, אין ממש רסיברים שיודעים להוציא סאונד לרמקולים של מחשב (יש גם עניין של הגברה פנימית של הרמקולים, לא?) ככה שחיבור ישיר לרסיבר עלול להיות קצת בעייתי. מצד שני, נראה לי שמחשב מדיה סנטר עלול להיות קצת גדול עליהם (למר…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by BigTools,

צהריים טובים, השאלה שלי היא כזו: ברשותי כרטיס קול ASUS Xonar Phoebus ROG עם מספר רב יחסית של יציאות אודיו מאחריו. במבצעי BF האחרונים התחדשתי בנוסף לסולו 7C גם ב M50X ו HD598. השאלה האם ניתן לחבר את שלושת במקביל וע"י שינוי תוכנתי בלבד לכוון איזה התקן יעבוד. כלומר לעשות "הסבה" לאחת היציאות להפוך לאוזניות. האם זה ניתן ואם כן כיצד?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by vaqxine,

יש לי מערכת דיי ישנה,אבל עם שתי רמקולים ולא מזמן קניתי רמקולים של Sonic Gear EVO 3 עכשיו ישנה אופציה לחבר את הרמקולים או את המערכת עצמה אפילו למחשב וככה יהיה לי תרמקולים של המערכת וגם תרמקולים של הEVO 3?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.