אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפשים אוזניות ייחודיות ואיכותיות אשר לא יפתחו חור גדול מדי בכיס? ה-Lola של חברת Blue עשויות לקרוץ בדיוק לכם אוזניות הן מוצר חשוב ואהוב על כל חובב מוסיקה, לכן כאשר אנשים מחפשים זוג אוזניות חדש אחד מהדברים הראשונים שהם מסתכלים הוא המותג. מותגים פופולריים כמו Sennheiser, AKG, Sony הם בדר"כ הבחירה המועדפת מפני שהם מוכרים מאוד ואנשים רבים מקשרים מותג לאיכות. מפני שחברות האוזניות הגדולות מייצרות אוזניות טובות למדיי אין זה אומר שכל זוג אוזניות שלהם הוא מצוין. קימות יצרניות קטנות רבות המציעות לעיתים אוזניות מעולות במחיר נמוך ממתחרותיהן הגדולות. זוהי הסיבה שכדאי גם לשקול חברות פחות מוכרות לפני שמבצעים רכישה. היום נסקור אוזניות מחברה קטנה וחביבה בשם Blue. האוזניות ה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי SMART TV של סמסונג ועכשיו אני מחפש 2 כבלים: 1. בטלויזיה יש ממיר מובנה וחיברתי אליה אנטנה יאגי פנימית עם כבל של 3 מטר ואני מחפש כבל מאריך, איפה אפשר להשיג כבל מאריך לאנטנה כזאת ? האם יש כל מיני סוגים ? האם יש חשיבות לסוג שזה לא יהרוס את הטלויזיה ? 2. מחפש כבל HDMI שטחו באורך 10 מטר שיהיה אפשר לשים מתחת לשטיח איפה אפשר להשיג כבל כזה בארץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לקנות Smart TV אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בעניינים טכנולוגים חשוב לי לדעת מראש מה צריך שיהיה בדגם שאני רוכש. קראתי כמה כתבות על איך לבחור טלוויזיה כזאת ומבחינתי חשוב בעיקר שתהיה תמיכה מלאה בעברית ושתתמוך בכל הקבצים האפשריים כי אני צופה המון בסרטים דרך המחשב וכמובן שיהיה מכשיר אמין שיחזיק מעמד לאורך זמן. ראיתי כאן דגם של PEERLESS שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות http://www.21.tv/cn-8412778/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%95%D7%AA_SMART_TV ורציתי לדעת אם הוא עומד בקרטריונים מבחינת תמיכה בעברית ובקריאת קבצים מגוונים ואם מדובר במכשיר איכותי כי אין לי ניסיון עם החברה הזאת והמחיר הוא לא זול. תודה לעונים.
-
אני מתלבט אם לקחת את Siberia 200 ב80 יורו או 350 Siberia ב-130 יורו ולהוסיף 30 יורו מעצמי על הקופון. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי טלוויזיה 50 אינץ' טלוויזיה חכמה של Peerless עם רמקול שמופנה כלפי מטה מאחורה. לא שומעים הכי טוב אז חשבתי לקנות מקרן קול סבבה כזה שאוכל לחבר לטלוויזיה ולשמוע טוב. בהתחלה חשבתי על הדגם הזה: Samsung HWF355 אבל הוא קצת יקר ... יש המלצות אחרות למקרני קול ששומעים איתם טוב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://soundforless.co.il/?post_type=product&s=URBANITE 240 שח במקום 565 שח בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איזה טלפון נייד עם מערכת הפעלה אנדרואיד הכי מומלץ לשמיעת מוזיקה, ושיהיה ניתן לחבר אותו למערכות שמע. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, JBL השיקו בסדרה החדשה של הרמקולים הניידים שלהם את JBL connect. מה שאומר שאפשר לחבר רמקולים אחד לשני עם טלפון אחד. מישהו יודע כמה רמקולים אפשר לחבר בו"ז ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, מחפש פתרון למזרים מדיה או HTPC עד 1500K רוצה האמת שתהיה לי גישה גם לאינטרנט רגיל ולא רק לפונקציות ספציפיות של סטרימר מה מומלץ כרגע במחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח קודם כל ושנה טובה. ועכשיו לעניינינו, השימוש שלי באוזניות הוא שימוש מאסיבי על תופים אלקטרונים וגם לשמוע מוזיקה דרך הטלפון כשאני בדרכים עם העדפה לאוזניות שיושבות סביב האוזן ולא על האוזן, עם אטימה לסאונד חיצוני ושיהיו נוחות לשימוש ארוך מאוד כבל ארוך גם חשוב. תודה
-
שלום! רכשתי רמקול בלוטוס של sony דגם: bsp10 ברגע שאני מטעין את הרמקול הטענה ראשונית אמורה לדלוק נורה אדומה קבוע וכאשר ההטענה מסתיימת נדלקת נורה ירוקה הטענתי את הרמקול ונדלקת נורה אדומה לכמה שניות ונכבית המוכר אמר לי שצריך לפרוק את הסוללה ואז להטעין את הרמקול ניסיתי להדליק את הרמקול והוא לא הגיב אז יצאתי מתוך הנחה שהסוללה מרוקנת וצריך להטעין אותו ניסיתי להדליק אותו בזמן ההטענה והוא עבד אבל מה הסיבה שהנורה האדומה נדלקת לכמה שניות ונכבית ולא נשארת דלוקה קבוע חיברתי את הכבל usb למטען מקורי של סמסונג ישירות לחשמל והמנורה דלקה בצבע אדום באופן קבוע מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מה דעתכם ? https://www.aliexpress.com/item/Docooler-M9S-PRO-Smart-Android-5-1-TV-Box-3G-32G-Amlogic-S905-Quad-Core-KODI16/32705786886.html?spm=2114.30010308.3.2.aWQLWH&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_9982_10069_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10078_10079_10077_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=b0faa7c0-ea2e-4915-bcf7-8f378fab472c
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מחפש לקנות רמקולים למחשב שולחני. עד עכשיו הייתי עם soundstick של Harman Kardon ומאד מרוצה. הם התקלקלו אחרי 3 שנים ולפני שאני קונה שוב את אותו הדגם חשבתי להתייעץ כאן האם מישהו מכיר אופציה טובה יותר. התקציב נע בין 800 ל-1500 (כמה שפחות יותר טוב מן הסתם....). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה למטרת צפייה בסרטים: 1. הסאונד ממשיך להגיע מהמחשב ולא מהטלוויזיה. 2. כשאני מקפל את המסך של הלפטופ (סוגר כלפי המקלדת), מסך הטלוויזיה משחיר והסרט מפסיק. החיבור נעשה בכבל HDMI, הלפטופ מסוג T460 של לנובו. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דרושים רמקולים למחשב עם חוטים ארוכים כלומר מהמחשב עד ליחידה הראשית של הרמקול שיהיה חוט ארוך, וכן מהיחידה הראשית לרמקולים עצמם חוט ארוך (חשיבות גדולה לחוט מהמחשב) התקציב עד 250 עם קצת זליגה הגודל של הרמקולים, עדיפות לקטנים ואיכותיים. עד עכשיו היו logitech S220 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. Hello. i want to know why i don't get sound (when do test) on 3D effect when i am on optical modei get DTS OR DDL and it is working. but when on anology on 3d effect i get sound on test only from right and left spekers all the rest are not pass the test , not on windows, and not on any other software like SBX from creative. i have sound blaster Z 5.1 sound card, thank you אני מנסה להבין הכל פועל מצוין אבל שאני נמצא במצב של אפקט 3די אני מקבל סאונד בבדיקה רק מהרמקול השמאלי והימני כל השאר הסנטר ו2 הרמקולים האחוריים לא עוברים בבדיקה שאני עובר למצב בלי אפקט או שאני מנסה אפקט של 2.1 או 4.1 הכל פועל . מה שאני מנסה להבין האם זה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע אם יש חנות במרכז שאפשר לשמוע בה את הרמקולים של מיקרולאב? אני לפני קנייה, וזה מאד יעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע משתמש בזה (בדיוק מכאן הזמנתי). המוצר נחמד נחמד, עובד טוב וזול אבל היתי מעדיף משהו שמגביר את הסאונד טיפה יותר. השימוש שלי הוא סוויצ'ינג נוח בין האוזניות לרמקולים. מחובר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לחדר כושר. השימוש העיקרי שלי בהם הוא שמיעת רדיו/פודקסטים כך שלא חשובה לי איכות השמע ברמה של FLAC וכו' מה שכן חשוב לי שהן לא יהיו in ear... אני לא יכול לסבול אוזניות בתוך האוזן.. יש לכם איזה המלצה לאוזניות כאלה בסביבות תקציב של 100 ש"ח? או שהתקציב נמוך מידי?
-
שלום, שלט זה אמור לתפעל טלוויזית סוני (KV-29SE10)? שלטי YES ו- HOT מתפעלים את מכשיר הטלוויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת סאונד מתאימה לטלוויזיה בחדר. אני מעוניין במערכת סטריאו שתשב על השידה של הטלווזיה, מערכת 5.1 לא מתאימה לחדר. הסיבה שאני רוצה רמקולים מוגברים היא שהטלוויזיה מחוברת למחשב ממנו אני יראה סרטים ולא לרסיבר \ מגבר רמקולים. שקלתי לקנות מקרן קול (אם מקרן קול עדיף במקרה הזה אז בסדר גמור אשמח להמלצות למגברי קול טובים בתקציב) אבל אני בכל זאת אעדיף מערכת סטריאו סבירה + (למה שאפשר להכניס בתקציב היחסית נמוך). אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני היחידי בעולם שלא מבין למה בעולם רמקולי הבלוטות' בעלי הסוללה בוטל אפקט הסטריאו שהושג ע"י הרחקת הרמקולים המשדרים ערוץ ימני ושמאלי כמה מטר זה מזה?! אני צריך רמקולים רציניים למשל למסיבה על חוף הים בלי להסתבך עם חוט אודיו שתמיד מתקלקל, מהמחשב, בלי חוטי חשמל ורצוי גם לוותר על חוט בין הרמקולים, אבל על זה הייתי מוכן להתפשר. אגב, כמה וואט RMS צריך למסיבה של נאמר 100 איש? אודה ללינקים לרמקולים כנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הרמקולים של חברת Edifier נמכרים יפה מאד ב-Amazon, אבל כשאני מחפש Edifier ב-zap, אין אפילו תוצאה אחת. אולי יש חנות (שלא מופיעה בזאפ) שמוכרת אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. ראשית, אם אני נמצא בפורום הלא נכון- אודה על ההבנה בטעותי והעברת הפוסט לפורום מתאים יותר. ולענייננו... אחרי הרבה מאוד שנים עם טכולוגיה עתיקה, החלטתי להתקדם קצת ולכך זקוק לעזרתכם... אני מחפש לרכוש רסיבר חדש שיוכל לשרת אותי ולהתחבר למס׳ ממירים, טלויזיה, וכיו״ב בהתאם לפירוט הבא: 1.חיבור לממיר של חברת yes (הממיר החדש ביותר) 2.חיבור לממיר של לויין פרטי שאני מחזיק כאשר ידוע לי כי הממיר הוא ממיר בטכנולוגיית hd. 3. חיבור למכשיר dvd. 4. חיבור למכשיר apple tv (או כל סטרימר אחר שיוחלט בשלב כלשהו אולי להוסיף. 5. יש ברשותי שני רמקולים ישנים יחסית, אבל בעלי סאונד טוב ואיני חושב להחליפם. חשוב לציין כי הם מחוברים כיום לרסיבר הישן שלי באופן בו כל רמקול יש בו זוג חוטים צמודים, וזה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-