אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רסיבר למערכת קולנוע ביתי לחדר קטן. בחיפוש ברשת מצאתי רסיבר מודרני שתומך בכל הפורמטים החדשים ומצאתי רסיבר משומש ב-900 ש"ח דגם VSX-D409 (דגם די ישן) שתומך רק ב Dolby Digital ו-DTS. שאלה: עד כמה חוסר התמיכה בפורמטים חדשים קריטית? אני מתכון לראות בעיקר סרטי DIVX שתמוכים ב-5.1. (AC-3, אם אני לא טועה) והאם שווה להוסיף עוד 1,000 כדי לרכוש רסיבר שתומך בכל הפורמטים?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
נגיד אני נכנס לחנות אלקטורינקה ממוצעת בניו יורק מה יהיו המחירים של הנגנים הבאים פחות או יותר: iriver h10 ipod mini
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום ח'ברה אני חדש פה... מי היבואן הרשמי של IDOME בארץ? אני חייב לקנות את הסט 2.1
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן לקנות את ה-fx6021 או את ה-mx5021. מה ההבדלים ביניהם?? כי אני קראתי ביקורות מעולות על ה-5021 וגם על הנייר עם יותר חזקים 90W מול 75W. הרבה מעדיפים את ה-5021 ואמרו שב-6021 הבאס חלש יותר. אפשר לקנות את שתי המערכות ב-200$ בדיוטי פרי בלבד!!!! אז אני מתבלט איזה לקחת. בקיצור מה עדיף והאם בכלל ההשקעה= את האיכות שאני אקבל. כרגע אני משתמש במערכת סטריאו כרמקולים... עכשיו חוץ מהרמקולים אני חושב לקנות כרטיס קול חדש. כרגע אני משתמש ב-SOUNDSTORM המובנה של nvidia שנחשב לדי בסדר. האם שווה להשקיע 700-800 שקל?בכרטיס קול כאשר מדובר במערכת 2.1 ולא ב-5.1 או 7.1?? איזה כרטיס לא יקר ומומלץ שייתן לי הבדל גדול מה-soundstorm שלי? יש לי קצת בעיה כי ראיתי כרטיסים של קראיטיב שמשתמשים …
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הכרטיס קול הזה : Creative Sound Blaster Audigy 2 Zs הוא כמו: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro בדיוק, רק שבו יש את הראק (הקופסא החיצונית) וברגיל אין? או שגם יש הבדל בביצועים עצמם?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיסים: Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7730 ) לבין Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2827 ) ?? ?? ?? ... (אני אף פעם לא ידעתי שיש שני סוגים ל Audigy 2 ZS רגיל...)
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי די.וי.די samsung htp10 זה די.וי.די מובנה רסיבר אם 5 רמקולים וסאבוופר. עכשיו כרגע יש לי טלויזיה 21 אינץ' ישנה לא יודע מאיזה שעה של GRUNDING. מה שמעצבן זה שכדי שלראות טלויזיה ושהקול יהיה מהרמקולים של המערכת אני צריך לחבר את ה-די.וי.די לטלויזיה וב-די.וי.די לשים AUX וזה מעצבן כי כל פעם אני צריך בנפרד להדליק טטלויזיה. בנפרד להדליק את הייס ובנפרד תדי.וי.די בשביל הקול ועוד לפעמים תוידאו שמשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לדי.וי.די ל-AUX 2. עכשיו אני רוצה לקנות טלויזיה שתעשה לי תחיים יותר קלים בכך שאני לא יצטרך להדליק את כל המכשירים בעולם אם איזה 20 שלטים כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה. הטלויזיה שאני רוצה לקנות היא: M3201C LG טלויזית LCD 32 אינץ' השאלה שלי היא האם היא תספ…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
פתחתי כאן ת'רד קודם, והוא שקע.. אין לי אפשרות להקפיץ אותו (ואני לא רוצה לעשות זאת בצורה שתעבור על חוקי הפורום) - אז נאלצתי לפתוח ת'רד חדש. שמעו, אני לא ידעתי שהאוזניות היותר מקצועיות באות ללא מגבר שליטה חיצוני (של הווליום), זה די חסרון במשחקים.. קיימות אוזניות קשת (שנסגרות על האוזן ואוטמות רעשים מהסביבה) *עם* כפתור ואיכות טובה יחסית, בסביבות ה 200-250 ש"ח? אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כאלה. תודה. עריכה: http://www.radio-electric.co.il/product.asp?productid=1287 איך אלה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את ה-Z5400 ואני דיי מרוצה... אגב, אם למישהו יש דרך להשיג לי את ה-volume control של קרייאיטיב אני אודה לו מאוד... פשוט דיי קשה להפיק את המירב שאין את זה לכרטיס קול.. יש לי את הדרייבר הבסיסי אבל את התוכנה הזאתי - לא. בקיצור, אני רוצה לחבר את המערכת ל-TV שלי.. יש ל-TV יציאות בננה רגילות, השאלה לאן אני מחבר את זה. למחשב או לרסיבר הקטן הזה של המערכת? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס אונבורד שלי למשהו נורמלי הוא יתחבר לרסיבר דנון בחיבור אופטי נועד לשמיעת מוזיקה (לפעמים גם באוזניות - K81) בנתייים שמתי עיין על הM-AUDIO REVOLUTION 5.1 או ה CHAINTECH 710 במחיר מאוד זול יחסית אפשר למתוח קצת תקציב אם נראה לכם שווה אשמח לשמוע עוד הצעות תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא למשחקים ושאר השימוש השוטף של המחשב.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלויזיה לסלון בסכום של עד 9-9.5 אלף.... מה דעתכם על הטלויזיה הבאה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=478956 אני לא מחפש איכות חסרת פשרות כי היא בסך הכל להורים שלי ...אם יש לכם טלויזיות יותר טובות בטווח מחירים הזה אני מוכן לשמוע....בגדלים של 37-42 אינץ'
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתית(כולל DVD) עד 1200 ש"ח זה מיועד לחדר סגור (צימר) 36 מ"ר על איזו מערכת אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס XP וחיברתי מיקרופון למחשב לחור הורוד מאחורה. אני שומע את עצמי ברמקולים, אבל שאני רשמקול או בדיקת חומרת קול הוינדוס טוען שלא זוהה שום קול. איך זה קורה ומה עושים????
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם M-Audio Revolution 5.1 AudioTrak Maya 5.1/7.1 אני נוטה לכיוון הRevolution בעיקרון בגלל הרבה סקירות טובות, שניהם בערך באותו המחיר, רק שאת הM-Audio אין קרוב לבית לצערי . ד.א רמקולים Creative Inspire T5900 . מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לפני שנתחיל חשוב לציין שעיקר השימוש במערכת הוא למוזיקה וסרטים (לא מהמחשב הסרטים רק DVD). יש לי בחדר כבר מערכת טובה לסרטים (Yamaha RX-V496 + חמישה רמקולים של Dome שאני מפסוט מהם). המוזיקה שאני שומע מגיעה מהחשב שם יש לי כרטיס O/B של הלוח GIGABYTE GA-K8NS. אני חובב רוק מושבע (PINK FLOYD בעיקר) ורוצה לשמוע את הסאונד הכי טוב שיש. השאלה היא כזאת, האם להשקיע במערכת שתכלול כרטיס קול חזק + רמקולים איכותיים שיתחברו ישירות אליו (חשבתי על ה- 5500 Digital של לוג'יטק או THX 7.1 750 Creative + איזה ZS פלטיניום) ללחבר את הכל בעזרת כבל אופטי איכותי. האם יש פה מישהו ששמע את הרמקולים הנ"ל? האם כל השידרוג הזה מיותר במיוחד בגלל העובדה שאני לא רואה סרטים דרך המחשב? האם הרמקולים האלו מספיק איכו…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מרב פורומים השתגעתי ואני לא יודע אם זה הפורום לבעיה שלי... מקסימום מנהלים תעבירו... אבל עשו טובה שלחו לי פרטית שאני ידע למצוא את האשכול שלי בעוד שבועיים שאני יחזור מהבסיס.. קניתי סרט ישראלי בדיוידי וחבר העתיק לי אותו למחשב והפך אותו לקובץ רגיל שרואים במדיה פלייר... עכשיו אני רוצה לצרוב את הסרט מחדש כי הדיסק המקורי התקלף והוא לא עובד יותר ואני חייב תסרט לבסיס... למישהו יש או יכול לכתוב מדריך איך לקחת קובץ AVI רגיל ולצרוב אותו בדיוידי שיעבוד בכל דיוידי פשוט (כי זה מה שיש בבסיס!) ? חשוב אבל שיהיה באיכות טובה כמו מהדיסק המקורי שהיה לי! נ.ב מצאתי מדריך אבל בגודל 300 דפים שמראה איך לקחת סרט ולהוסיף תרגום וכל הבאלגן... אז אני מחפש מדריך פשוט בסך הכול הסרט בעברית ולא צריך תרגום ו…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להציג קטעי וידאו לא משנה הפורמט בוינאמפ או במדיה פלייר הוא לא מציג משום מה. הורדתי חבילת קודקים כבר וזה לא עזר. במדיה פלייר זה אומר משהו על not support files למרות שעד לפני כמה זמן הוא הראה לי את הקבצים אבל בלי סאונד ובוינאמפ הוא לא אומר כלום.... מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קיבלתי איפוד וידיאו 30GB ועכשיו יש לי שאלה האם יש מצב שאני יוכל לראות את הסרטים בטלוזיהי מבלי לקנות את הכבל היקר של אפל ??
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-