אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלומות לאחרונה רכשתי את הכרטיס מחו"ל במחיר מצחיק. אך התקשתי בהגדרות של הדרייברים המעצבנים במיוחד בוינדוס ויסטה. אז לעניין , שומעים בכל הרמקולים אך כאשר מפעילים מוזיקה הבאס לא מורגש בכלל , הוא בקושי עובד ובספק בכלל אם עובד , ז"א אם אני מנמיך לגמרי את הבאס בבקרה של הכרטיס אין הבדל בסאונד , ז"א שהוא בקושי אם בכלל פועל. אך כשאני הולך לSound בלוח בקרה ועושה על הבס טסט הבית שלי רועד , במה יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה יש לי רמקולים Creative 5200 5.1 Windows Vista כמובן ש Creative XtremeMusic תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השיטות מבחינת איכות שמע סופית ?
-
כמו שרשום בכותרת, ניסיתי עם שתי תוכנות אבל שניהן דורשות כסף על העברה של שיר. אם אפשר תוכנה חינמית או שיש לה זמן מוגבל בימים שאני אוכל גמור היום להעביר הכל זה יעזור לי. או שיש לכם כבר תוכנה שאתם משתמשים בה עם סריאל שעובד אני עוד יותר אשמח.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום הביאו לי טלווזיה מדגם Samsung le26b450c4w פה אתם יכולים לראות יותר פרטים עליה http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html עכשיו יש לי שאלה כתוב שיש לה חיבור S-VIDEO אני לא מוצא אותו על הטלווזיה איך הוא בכלל נראה? למה כי אמרו לי כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר אני צריך לדבר עם YES שיביאו ממיר שמתחבר עם S_VIDEO
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי 2 כרטיסי קול (שניהם PCI לא Onboard) ואני רוצה שהם יפעלו יחד , חיברתי את שניהם אך רק אחד מהם עובד איך אפשר לעשות ששניהם יפעלו? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DVD מקליט, בתקציב של כ1000 ש"ח, ניתן לסטות עד 1100 אבל לא יותר מזה. רצוי מאוד שהמכשיר יקרא divx, וכן יציאה\כניסה של SCART יהיה נהדר. כמו כן, חשוב שתהיה אפשרות של צפיה בטלויזיה בזמן הקלטה של ערוץ אחר. בינתיים שמתי עין על המכשיר של טושיבה, נראה כי הוא היחיד שעונה לי על הקרטריונים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1225&CategoryID=165&Page=1 תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על הכרטיס קול creative x-fi sorrund 5.1 הוא עולה בסביבות ה 350 שקל לשימושים של מוסיקה נטו פשוט הנייד שלי עם כרטיס קול מובנה והסאונד מהרמקולים החיצוניים לא משהו וכשאני מחבר אוזניות אז יש רעשי רקע חזקים....אני יודע שיש כרטיסים לחריץ הרחבה של הנייד אבל אני לא רוצה אותם בכל זאת כי אני רוצה שהוא יתאים לי גם למחשב השולחני כשאני ארצה.תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לאחותי נגן Mp3 . המחיר עד 350 ש"ח. שיהיה של חברה טובה, שיהיה לו רדיו [ ולא אחד כזה טרנטלה ] , איכותי , אחריות [ מינימום שנה ] ועדיף שלא יהיה כבד. לעניין של הנפח..הייתי מעדיף 512mb אבל אם יש מכשיר של 256 mb עם איכות ברמה גבוהה אז למה לא. מכשיר של 1giga עם איכות גבוהה בטווח המחירים שאני מחפש לא מצאתי, אולי אתם מכירים אחד . תודה
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איזה מבין ה-2 עדיף? inspire 4.1 4400 logitech z-540 תודה. נ.ב. ואם יש דגם יותר משתלם - אנא ציינו זאת.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כותרת. האם גם משהו מהפשוטים ביותר כמו הראשונים פה (לינק בהמשך) יעשה את העבודה? או שיהיה הבדל משמעותי באיכות? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-TVCard&DB220526=220532&orderby=price מסך 22" LCD של אסוס. תודה מראש, עודד ב.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול ליעץ לי בבקשה על shotcut? האם הורדת התוכנה חוקית? האם האתר ממנו מורידים את התוכנה בעל פוטנציאל לוירוסים .
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי CREATIVE INSPIRE 5700 (5.1). אני יושב 24 שעות ביממה בחדר שלי שהוא 3*3 והעמדת מחשב שלי נמצאת בפינת החדר ואני יושב פנים לפינה.. איך לעזאזל למקם את הרמקולים שיהיה סימטרי פחות או יותר ? בהתחשב באינטרפרטציה וכל המושגים האילה.. אנא המליצו ותלמדו אותי קצת :-* ניגד שזה החדר: ------------ זה אני - *| | | ------------ תודה מראש!~
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אנשים פתחתי טרד לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט אני רוצה להוציא את העניין לפועל מי שיכול לעזור אני כבר מודה לו אני מעוניין לנקות רמקולים למחשב בעיקר למוסיקה 2.1 במחיר של 1300 שקלים חשבתי על סוג של ?Altec Lansing ה MX2051 משהו כזה נראה לי התבלבלתי בדגם... עכשיו השאלה אם הרמקולים מומלצים, ואם אני קונה אותם האם אני צריך לקנות כרטיס קול כדי לשפר את האיכות אם כן, כמובן איזה סוג שוב תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
חברתי מחשב לטלביזיה LCD 32 בחיבור DVI ל HDMI . מחשב: פנטיום 4, 4 גיגה זכרון, ATI RADEON 5500. הדלקתי את המחשב מחדש וקיבלתי על המסך תמונה תקינה מהמחשב. העברתי את הטלביזיה לצפיה דרך ממיר YES וכשחזרתי בחזרה לצפיה דרך המחשב לא היתה תמונה. בחיבור VGA לא היתה בעיה. החלפתי כבל HDMI לכבל HDMI איכותי יותר - התקלה נשארה בעינה. עדכנתי דרייבר לכרטיס המסך כנ"ל. האם ניתן לעבור בטלביזיה ממקור למקור (ממחשב לממיר וחזרה) ועדין לראות תמונה ללא צורך באתחול המחשב? האם התקלה מוכרת? האם החלפת כרטיס מסך במחשב תפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיה VOLUME CONTROL ,ולא חייב עם מקרופון.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לרכוש בזמן הקרוב LCD 32' או לחכות עד שהLED יכנסו יותר לשוק ויהיה ניתן לרכוש בגדלים 32-37 ?? האם זה ממש משמעותי ההבדל ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום , אני קונה PIONEER HTZ272 הנה תמונה : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/HTZ272DVD_GA@080509@L(2).jpg ויש לי דגם ישן , HTZ151 עכשיו שאילתי היא האם שאני קונה חדש , יותר טובה מבחינת עוצמת קול ? והאם אני יכול להוסיף למערכת עצמה רסיבר ? אני מדבר על זה בדיוק : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/vsx818vk_front_large.jpg האם שווה לי לקנות את כל זה ? או שתתנו לי הצעות יותר טובות
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חברת CREATIVE הודיעה היום על הרחבת קו מוצרי ה ZEN MICRO ע"י הוספת דגם של 4GB במחיר של 200$ ו 6GB במחיר של 250$ והדגם של ה 5GB המוכר ירד ל 230$. את נגן ה 4GB יהיה ניתן להשיג בתוך ארה"ב במחיר של 180$ לאחר זיכוי. צעד זה בה בעקבות הכזרת APPLE לפני כשבוע על הרחבת קו מוצרי ה IPOD ע"י הוספת MINI IPOD בדגמי 4GB ו 6GB (במחירים של 200$ ו 250$ בהתאמה). מלבד שינוי הגדלים, הנגנים ישארו כמו מקודם ויכללו גודל קטן, 10 צבעי מארז שונים, 12 שעות פעולה, ניווט ע"י TOUCH PAD, רדיו ובטרייה ניתנת להחלפה. בתערכות CES בתחילת השנה, הציגה חברת CREATIVE את ה ZEN MICRO COLOR שיכיל מסך צבעוני בנוסף לשאר התכונות. בשלב זה לא ידוע מתי הנגן יצא. כמו כן, בהמשך השנה צפויים לצאת עוד דגמים, בהתאם להתפתחיות בטכ…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תפתח דיון בזון שאומר "מה אתם אומרים על זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274&nav=technicalSpecifications לעומת האייריבר 120 ? הוא זול ביותר מ50 דולר ... האם המכשירים פחות או יותר זהים ? מהם החסרונות והיתרונות" בפורום אודיו [על פי בקשתו ^^ ]
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סופסוף lcd לסלון בגודל 37 אינץ הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורי yes רגילים (אולי בעתיד הרחוק חח hd ) ולצפייה בסרטים בדיוידי. חשבתי על שתי דגמים: סקרלט של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 והדגם היותר חדש של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719965 לזה אני רוצה לצרף DVD רגיל רצוי עם חיבור USB קורא צרובים תמיכה בעיברית ואפשרות לעדכן אותו מהאינטרנט, עוד פלוס טוב שיכול ליהיות זה שהוא יהיה משולב עם וידיאו כי עדיין לא ניפתרתי מכל הקלטות בבית (: אבל זה לא עיניין כל כך עקרוני עם זה מכביד על התקציב או על הפרמטרים האחרים... ועוד משהו בשביל לסגור את הכל ככה יפה שיתלווה לטלויזה זה סט רמקולים שיעשה אפקט של מיני קולנוע בסלון (…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270. מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב . תודה!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של creative 5.1 live . אני רוצה לקנות את Altec Lansing VS4121 . יש מצב שזה לא יתאים לכרטיס קול או משהו כזה ? או שהכל מתאים ואפילו ישמעו מעולה ?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ח'ברה אני חדש פה... מי היבואן הרשמי של IDOME בארץ? אני חייב לקנות את הסט 2.1
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
┬אני קונה בקרוב את הרמקולים X540 והחוטים לא יספיקו,אם מישהו יוכל להביא לי קישור לקניית כבל RCA במחיר סביר באורך של בערך 3-5 מטר אני אשמח וגם לא כ"כ הבנתי איך זה הולך ....צריך גם כבל וגם מתאם? או שמספיק הכבל?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-