אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי, עכשיו מאחורי הסאב יש מפסק, עכשיו רציתי לשאול האם אני יכבה דרך המפסק את הרמקולים ככה, זה לא יהרוס את המגבר? ואני מכבה אותם בגלל ש המגבר נורא חם.! או שזה לא מפריעה, ואפשר להשאיר אותם תמיד עובדים? תודה-גיל.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שיהיו אוזניות כפתור (קטנות שנכנסות לאוזן, ולא גדולות), שיהיה אפשר לקנות אותם רק בבאג, כי זה הכי קרוב לי. אממ ושלא יהיו יותר מ130 שקל. ושיתאימו לחיבור רגיל של 3.5. וכמובן שיהיו איכותיות, בעיקר לסוג מוזיקה של רוק.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כלומר, אם אני אחבר אליו מערכת סראונד של מחשב, הוא יספק לי תוצאות טובות לסאונג מהטלוויזיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אם אני אקנה אותם אוכל לחבר אותם למחשב ? זה אפשרי זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? מקווה שהכל טוב. בזמן האחרון גיליתי שאני ממש חייב דיסקמן אז הלכתי לזאפ וגיליתי שאין לי מושג מה לקנות ולכן אני פונה אליכם בבקשה להמלצה... דרישותי הן: עלות: עד 350 שתהיה לו תצוגה של שמות שירים,אומנים וכו' שיגיע עם אוזניות איכותיות והכוונה היא לא איזה אוזניות אוזן אלא אוזניות רגילות ועדיף (עדיף מאוד) אוזניות שבאות מאחורה תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
גם דרך האינטרנט אפשרי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול חיצוני בתווח מחירים של 700-1000 ש"ח נוטה יותר לכיוון ה700.. אם אתם צריכים עוד נתונים תבקשו.. תודה מראש מיכאל..
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של HOT עם חבילת HD שברצוני לחבר למסך מחשב. מה האופציות המומלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל DVI TO HDMI וכשאני מדליק את המחשב רואים את המחשב על גבע הטלוויזיה... אך אחרי הטעינה של ההוינדוס המסך משחיר ולא רואים כלום. מישהו יכול לעזור לי? הכרטיס מסך שלי הוא ATI RX700. תודה, רן
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נאבד לי הנרתיק ואני רוצה לקנות חדש בגלל שזה מכשיר עדין מישהו יודע אולי איפה אפשר?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל. זה צריך להתאים גם למוזיקה, גם למשחקים וגם לטללויזיה כי אני כנרה קונה כרטיס TV. אני לא מבין בזה אז פה בערך נגמרת ההודעה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תריך רמקולים למחשב 5.1 עד 500 שקל בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה... חשבתי ללכת על ה-Logitech x-530 אין לי ממש בעיה שאין שלט או שהכבלים האחוריים קצרים(5 מטר זה מספיק)...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מחפש רמקולים לחיבור למחשב נייד presario 900 , בעיקר למוזיקה. מישהו יכול להמליץ על משהו ? אני לא ממש מבין בתחום. האם אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות או שאפשר לחבר גם ליציאת s-video ? יש לי תקציב של כ-500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי לכולם.. יש לכם אולי איזה המלצה למכשיר מולטימדיה עם הארד דיסק שאני יוכל להעביר מהמחשב לראות בטלויזיה??
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רציתי לעשות שאני יוכל ליראות סרטים מהמחשב לטלויזיה אז קניתי קבל RCA של 3 בננות אבל אני מצליח ליראות את המחשב רק אם אני מחבר את הבננות ישר לטלויזיה אבל אני רוצה לחבר את הבננות לרסיבר וליראות את הסרטים אם הרמקולים של המערכת אבל אני לא מצליח הרסיבר הוא מדגם harmen/kardon AVR1500 תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת על איזה נגן MP3 אתם ממליצים לקנות. אלה הדרישות שלי מהנגן: אפשר להשתמש בו בריצות/בזמן ספורט. איכות סאונד טובה. מחיר דיי זול.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
-
שלום,אני כרגע בתלבטות בין רכישה של מכשיר ipod 80 ג'יגה החדש לבין מכשיר i audio x5 עם 60 ג'יגה. אני רוצה להתאים למכשיר שאני יבחר אוזניות עד 1500 שקל,חשוב לי שהאוזניות ישמשו אותי גם בסביבה רועשת כי אני מתאמן בחדר כושר ולא מצאתי אוזניות שמצליחות להתגבר על הרעשים מסביב. תמליצו לי בבקשה על אוזניות סגורות שנכנסות במסגרת התקציב שיתמודדו עם כל הרעשים מסביב.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ע'פ הנתונים ה-lg יותר טובה פה בפורום ההמלצות הם על הסמסונג. מה עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעויניין לגבות סרט של DVD אך עדיין לשמר את הדולבי דיגיטל שבו! יש תוכנה מומלצת כי נרו לא עושה את בדוק! אני משתמש בפול סוט 6 הכי מעודכן ולא ניתן!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם מגוכך, אבל אני רוצה לדעת עד כמה לAUDIGY 2 ZS יש יתרון על Realtek ALC850 שבא כ ON BOARD..... אני מדבר על איכות צליל ואפקטים במשחקים.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, DVD קורא DIVX (ועוד כמה פורמטים נוספים) - קורא AVI...? אם לא מה זה אומר שהוא קורא DIVX - איזה סרטים (פורמטים) זה יודע לקרוא? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר MP3בסביבות 1600 ככה... שיהייה כמה שיותר קטן ועמיד...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-