אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם אני מחר עובר דירה ומקום לטלויזיה ישנה אין לי כל כך אז רציתי לקבל מכם המלצות לטלויזיות LCD בגודל 32" מחיר כבר ציינתי אבל רק בקשה נוספת מה ההבדל בין HD ready לבין FULL HD ובכלל אם יש לכם איזה קישור למקום שמסביר על כל המושגים החדשים האלואודה מאד תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת קולנוע של LG משולבת עם DVD ו-VIDEO. היא מחוברת למחשב ע"י כבל, אני תמיד שומע כך מוזיקה. בשבוע האחרון אני לא יכול לשמוע מוזיקה, כל דקה\שתיים לערך המערכת נכבת. היא לא מצליחה לעבוד יותר מדקה רצוף ונכבת. מה יכולה להיות הבעיה? ואולי איפה אפשר לסדר את זה בבאר-שבע? תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, ניסיתי עם שתי תוכנות אבל שניהן דורשות כסף על העברה של שיר. אם אפשר תוכנה חינמית או שיש לה זמן מוגבל בימים שאני אוכל גמור היום להעביר הכל זה יעזור לי. או שיש לכם כבר תוכנה שאתם משתמשים בה עם סריאל שעובד אני עוד יותר אשמח.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
כרטיס קול שיתאים ככל האפשר להקלטה דרך מיקרופון. תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מגבר (חדש) וזוג רמקולים מדפיים עד 2000 ש"ח (עדיף בכמה שפחות ) כרגע המגבר יחובר לשני רמקולים בלבד, אבל אני מחפש מגבר 5.1 בשביל שדרוגים עתידיים... קראתי שה- JBL E20 נחמדים מאוד (900 ש"ח). אבל אין לי מושג לגבי מגבר. אשמח לשמוע הצעות מכל הסוגים!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות על נגן בנפח של ג'יגה 1 בתקציב של עד 1000 ש"ח רצוי שיהיה איכותי ביותר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אם יש... אז איפה אני יכול לקנות אותו?? חיפשתי ומצאתי רק M3L או M3 30GB....
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1 האם אני חייב לחבר לכרטיס את החיבור של הג'ויסטיק (אין לי ג'ויסטיק) 2 האם להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול אונבורד שלי 3 מהרמקולים שלי (לוג'יטק Z560) יוצא חיבור אחד (בגלל שחיברתי רק 2 רמקולים כי אין לי צורך כרגע ב-4) ועוד אחד של הסאב,לאן לחבר את הסאב לכרטיס קול? האם אפשר להכניס את שני החיבורים למפצל ולהכניס אותם ביחד לאותו החיבור בכרטיס?
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תנו לי קישור לרמקולים כאלה אלה הלא יקרים
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני קונה מחשב חדש עם לוח אם ASUS P5Q DELUXE בקטיגוריית האודיו רשמו: ADI® AD2000B 8-channel High Definition Audio CODEC - Support Jack-Detection, Multi-Streaming, and Front Panel Jack-Retasking - Coaxial/Optical S/PDIF out ports at back I/O - ASUS Noise-Filtering במחשב הישן יש לי כ.קול CREATIVE AUDIGY 1 זה שיש לו פאנל קדמי שיושב במקום ה- CD ROM.. אבל לא הדגם העדכני גירסה 2 השחור.. אלא הגירסה הראשונה עם הפאנל הלבן אז קראו לו AUDIGY PLATINUM !! http://www.guru3d.com/review/creative/audigy/ אני שואל מה ההבדל?? אני יודע ששניהם 24BIT..ה- AUDIGY מלפני 8 שנים אבל הוא נראה הרבה יותר רציני.. מה יהיה עדיף בשבילי??? לא מעניין אותי שום מצב מעבר לסטראו ואני גם אעשה כמה רי…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני לא חשבתי שניתן כל 5 דקות לשנות מיליון פעמים תדעה. כבר נהייתי מבולבל על כל הראש אך עכשיו נקח אוויר ונדבר בלי בלאגן התקציב עומד סביבות ה2200-2500. בתחילה רציתי את ה-Z5400 או 5500 , אבל אני אחד שממש אוהב לשמוע מוזיקה באיכות חשוב לי שמיעה אודיופילית וראיתי שאני יכול להשיג במחיר ממש דומה חוויה הרבה יותר טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). לסופו של דבר אני מתלבט בין הDENON 1601 ב800 ש"ח, DENON 1507 ב1100 ש"ח,ו YAMAHA RX-V 457 ב1200 ש"ח. עכשיו גם חשוב לי להגיד שהמטרה שלה אני ארצה את המערכת היא בכדי לשמוע שירים מוזיקה ומשחקים. מכל דבר המון. הייתי רוצה שעד כמה שאפשר שיהיה איכותי וגם עוצמה טובה.(כרגע אני עם X-540 ויש להם אחלה עוצמה,אבל הייתי רוצה יותר עוצמה והרבה יותר …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי אנשים , ידידה שלי מחפשת רמקולים לחדר החדש , 5.1 כמה פרטים חשובים.. החדר יחסית קטן. התקציב הוא 500-600 אפשר לחרוג קצת אם זה באמת שווה את זה. אממ , היא לא מחפשת משהו רציני שיפוצץ ת'בית מן הסתם ,א לה סתם לשמוע מוזיקה בכיף , ולראות סרטים במחשב. בקיצור , את הדבר הכי איכותי שאפשר למצוא בתקציב הזה. ושיהיה 5.1. ההתבלטות היתה בין Inspire 5200\5900 לבין Logitech x530 אם יש עוד הצעות... בתקציב הזה... בקשר ל5900 זה ברור שהוא יותר טוב , אבל הוא גם עולה 750 שקל , וזה המון. אז.. תנו הצעות. תודה. :-*
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא למשחקים ושאר השימוש השוטף של המחשב.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סופסוף lcd לסלון בגודל 37 אינץ הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורי yes רגילים (אולי בעתיד הרחוק חח hd ) ולצפייה בסרטים בדיוידי. חשבתי על שתי דגמים: סקרלט של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 והדגם היותר חדש של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719965 לזה אני רוצה לצרף DVD רגיל רצוי עם חיבור USB קורא צרובים תמיכה בעיברית ואפשרות לעדכן אותו מהאינטרנט, עוד פלוס טוב שיכול ליהיות זה שהוא יהיה משולב עם וידיאו כי עדיין לא ניפתרתי מכל הקלטות בבית (: אבל זה לא עיניין כל כך עקרוני עם זה מכביד על התקציב או על הפרמטרים האחרים... ועוד משהו בשביל לסגור את הכל ככה יפה שיתלווה לטלויזה זה סט רמקולים שיעשה אפקט של מיני קולנוע בסלון (…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD. איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח? חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נאבד לי הנרתיק ואני רוצה לקנות חדש בגלל שזה מכשיר עדין מישהו יודע אולי איפה אפשר?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המחשב שלי יתפגר והחלטתי חוץ מקניה של מחשב חדש לקנות גם רמקולים אני לא אדיופיל והרמקולים בעיקר למשחקים ולחדר קטן אז חשבתי לקנות את אלו - http://skypc.co.il/pl_product~970223-0914~11~0.htm logitech x-540 הצרכים שלי רמקולים זולים אבל סבירים שיתנו לי גם חיבור לקונסולות דרך אגב אני מתכנן לחבר את זה לכרטיס של קראיטיב שטוב למשחקים אבל במיקרה שיש לכם כרטיס מומלץ אחר המלצה תיתקבל בברכה m-audio 7.1 תומך בפורמטים של קראיטיב? והוא מומלץ ? (אני יודע שהרמקולים שאני רוצה הם 5.1 אבל אני בונה על המחשב שבעוד כמה שנים יאפוך לHTPC ואז אני רוצה אפשרות ל7.1 ברמקולים איכותים בהרבה) בכל מקרה תודה על העזרה מראש -קרירין
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תריך רמקולים למחשב 5.1 עד 500 שקל בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה... חשבתי ללכת על ה-Logitech x-530 אין לי ממש בעיה שאין שלט או שהכבלים האחוריים קצרים(5 מטר זה מספיק)...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לבית במחיר 1500. הצרכים שלי הם - אחריות ומוצר מבית טוב. איכותי. משמיע mp3 (צרוב), עם אפשרות להריץ את השיר. נוח לשימוש+שלט, מעבר נוח בין התקיות והשירים, תצוגה נוחה של השיר שרץ (עדיף שיציג גם עברית). אפשרויות שונות כמו במחשב (להריץ תקייה בלולאה, שירים אקראיים וכו). דאבל קלטת (יתרון אבל לא חובה) יש עוד אפשרויות? תודה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מחפש רמקולים לחיבור למחשב נייד presario 900 , בעיקר למוזיקה. מישהו יכול להמליץ על משהו ? אני לא ממש מבין בתחום. האם אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות או שאפשר לחבר גם ליציאת s-video ? יש לי תקציב של כ-500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי iPod nano 3rd Generation ולא מצאתי איזה תוכנה שתהפוך אותו לעברית =\ היה פעם אתר אבל הוא נסגר נראה לי, למישהו יש משהו :]?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
היי אני צריך אוניות שיתחברו למגבר שלי שמחובר למחשב בעיקר בישביל משחקים מוזיקה וסרטים עכשיו יש לי גם נגן mp3 אז חשבתי אולי להשקיע על אוזניות קטנות ואז אני ישתמש בהם גם לנגן אבל הנגן לא עולה 200 ש"ח אז נראה לי דבילי להשקיע עליו כזה סכום ככה שאני צריך קודם לכסות ת'מטרה הראשונה והיא אוזניות למגבר נ.ב אני דיי מוגבל תקציבית אבל אני רוצה להוציא ת'מירב מהסכום עדיף להתקרב לכיוון המאתיים ש"ח תודה ,וכל עזרה היא מבורכת מבחינתי
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב השימושים העיקרים שלי הם סרטים מוזיקה משחקים,אני מעדיף שיהיה מיקרופון לאוזניות. אם אפשר כמה המלצות לאוזניות..
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם מגוכך, אבל אני רוצה לדעת עד כמה לAUDIGY 2 ZS יש יתרון על Realtek ALC850 שבא כ ON BOARD..... אני מדבר על איכות צליל ואפקטים במשחקים.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-