עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי פלאזמה חדשה של סאמסונג דגם D5S ויש לי רסיבר של ימאהה RXV440 אני רואה מריחות בתמונם בין אם זה מהממיר יס ובין אם זה מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה לכך?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by hell,

סוףסוף יש קצת כסף ואני זוכר שפעם אחרונה שהשוותי בין רמקולים הLOGITECH היו יותר טובים בעיקר בכל הסאונד באס החזק והנקי שהיה עכשיו המצב קצת שונה אני לא ממש מזהה את הדגמים שיש עכשיו ראיתי שבקטגורית ה5.1 ישנם הCreative PC Works SBS LX520E 5.1 ומינגד ניצבים ה Logitech Z-640 50W 5.1 Speakers אשמח אם תיתנו מתונים להשוואה,כמובן שאם יש חוות דעה רצוי ממי ששמע את 2 המערכות... ועוד שאלה אם אני ארצה לחבר את המערכות למערכת קולנוע ביתיתי האם הדבר אפשרי? אני רוצה ליקנות גם נגן DIVX זול יחסית אז אולי אפשר לחבר אותו למערכת? תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by MasteRoi,

אממ אני מעוניין להקליט שירים בעזרת המחשב. עכשיו אני מודע לכך שאני צריך מיקרופון איכותי.. 1) איך אני יוצר (כלומר, תוכנה..) את האפקטים האלה של ה"הד" (ECHO) כמו באולפנים, אבל שיהיה "לייב" 2) איזה חיבורים אני צריך בשביל לחבר כלי נגינה למחשב? האם אניצריך לרכוש כרטיס קול חדש? או שניתן להשתמש בכרטיס הפשוט? בתודה מראש..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. מזה כבר שנים אני משתמש בכרטיס קול SB LIVE! 5.1. כרגע בימים אלו אין תמיכה לווינדוס 7 מבחינת דרייברים אבל בטוח יצאו מתי שהו. האם יש עילה "לזרוק" את הכרטיס ולעבור לכרטיס קול שמותקן על הלוח אם? הלוח אם שלי הוא: M2N-MX SE האם מבחינת איכות מישהו עולה על השני? אני חייב לציין שאני משתמש במערכת רמקולים 5.1 של creative

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by AdamS,

שלום, יש לי את ה-Z5400 ואני דיי מרוצה... אגב, אם למישהו יש דרך להשיג לי את ה-volume control של קרייאיטיב אני אודה לו מאוד... פשוט דיי קשה להפיק את המירב שאין את זה לכרטיס קול.. יש לי את הדרייבר הבסיסי אבל את התוכנה הזאתי - לא. בקיצור, אני רוצה לחבר את המערכת ל-TV שלי.. יש ל-TV יציאות בננה רגילות, השאלה לאן אני מחבר את זה. למחשב או לרסיבר הקטן הזה של המערכת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by Aviv C,

יש לי בעיה קטנה עם הרמקולים. קודם כל אני רוצה להגיד שאלה פשוט רמקולים רגילים של חברה לא מוכרת (ST אם זה עוזר למישהו). לאחרונה הם לעיתים רחוקות פשוט עוצרים את הקול לשנייה או שתיים ואז ממשיכים. כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC'97 Audio. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. Started by ic,

שלום לכולם אני מחפש נגן עד 1000-1500 ש"ח . עם USB2 ועדיף עם בטריה לזמן ארוך ושיהיה גם נוח לשימוש ואם יש בו רדיו או משהו נוסף אז אחלה. (דרישות גבוהות תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. שלום אני מחפש לאחותי נגן Mp3 . המחיר עד 350 ש"ח. שיהיה של חברה טובה, שיהיה לו רדיו [ ולא אחד כזה טרנטלה ] , איכותי , אחריות [ מינימום שנה ] ועדיף שלא יהיה כבד. לעניין של הנפח..הייתי מעדיף 512mb אבל אם יש מכשיר של 256 mb עם איכות ברמה גבוהה אז למה לא. מכשיר של 1giga עם איכות גבוהה בטווח המחירים שאני מחפש לא מצאתי, אולי אתם מכירים אחד . תודה

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  9. המארז שלי פתוח ונמצא בין האומגה אדיו לבין הסאב של הלוג'יטק 540 יש סכנה לHDים? או שהרמקולים האלו באים עם הגנה מפני שדה מגנטי או משהו כזה...? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by ras81,

שלום אני מועניין לקנות כרטיס קול איכותי עד 700 שח +/-, ראיתי כמה סוגים של CREATIVE וMAUDIO וכו' איזה דגם הכי מומלץ לשימוש כללי (משחקים, מוסיקה סרטים וכו')

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. Started by NimDod,

מחפש המלצה לטלויזיה בסלון עבור חבר. מרחק צפיה: 3.75 מ'. גודל באינצ'ים: מעוניין ב 40-42 אינץ' טווח מחירים: עד 5000 ש"ח אבל מוכן להוסיף קצת אם השדרוג שווה את המחיר שימושים: צפיה בטלויזיה בYES/HOT, סרטים "רגילים" - לא HD. יש עדיפות לטלויזיה שמסוגלת להציג סרטים מתוך כרטיס USB ומסוגלת להציג כתוביות בעברית. קונסולות: PS2. אין XBOX360 או PS3 וגם לא יהיה. לא משנה לו אם זה פלזמה או LCD - העיקר שיוכל לראות כדורגל כמו שצריך. וכמובן, האחריות חשובה. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by fx-57,

יש לי רמקולים ATP3 בלה בלה בלה.... קיצר אני שם ווליום כמה שבא לי. טראבל באמצע. באס עד הסוף. ברגע שהטראבל עד הסוף הצליל הרבה יותר נקי ואיכותי והרבה יותר כיף לשמוע,אבל חבר שלי אמר שזה הורס את הרמקולים כאשר שמים 100% טראבל, האם זה נכון או שאין סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. היי אנשים. אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי לגיימינג, שיהיו נוחות עד כמה שאפשר. הן יתחברו לכרטיס קול ONBOARD. גם רציתי לשאול, איך ה-Z-2300 יתפקדו בשמיעת מוסיקה עם כרטיס ONBOARD? אה כן, תהיה לי יכולת לחבר גם את הסאב-וופר של ה-X-230 הישנים שלי ל-Z-2300 החדשים?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סופסוף lcd לסלון בגודל 37 אינץ הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורי yes רגילים (אולי בעתיד הרחוק חח hd ) ולצפייה בסרטים בדיוידי. חשבתי על שתי דגמים: סקרלט של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 והדגם היותר חדש של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719965 לזה אני רוצה לצרף DVD רגיל רצוי עם חיבור USB קורא צרובים תמיכה בעיברית ואפשרות לעדכן אותו מהאינטרנט, עוד פלוס טוב שיכול ליהיות זה שהוא יהיה משולב עם וידיאו כי עדיין לא ניפתרתי מכל הקלטות בבית (: אבל זה לא עיניין כל כך עקרוני עם זה מכביד על התקציב או על הפרמטרים האחרים... ועוד משהו בשביל לסגור את הכל ככה יפה שיתלווה לטלויזה זה סט רמקולים שיעשה אפקט של מיני קולנוע בסלון (…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. Started by syoelp,

מחפש רמקולים לחיבור למחשב נייד presario 900 , בעיקר למוזיקה. מישהו יכול להמליץ על משהו ? אני לא ממש מבין בתחום. האם אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות או שאפשר לחבר גם ליציאת s-video ? יש לי תקציב של כ-500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. Started by HellWarrior,

אז ככה - קניתי לי מחשב חדש - ואיתו צריך לקנות רמקולים סבירים - קצת משחקים פה ושם - קצת מוזיקה פה ושם וסרטים פעם ב.... בקיצר, איכות סאונד סבירה במחיר מציאותי - למרות ש"סביר" זו מילה יחסית - אני מוכן להשקיע בסביבות עד 550 ש"ח בערך ברמקולים איכותיים, כדאי 5.1, ובבקשה אל תייעצו לי להחליף כרטיס קול - יש לי ,Realtek ALC850 Audio with 8 Channels and Digital SPDIF שהוא כרטיס סטנדרטי ויספק אותי, לפחות לעת התחלה. חשבתי על : Logitech Z640 שאני יכול להשיג במחיר סופי של 500 ש"ח. Luxeon T5.1 - הפחות איכותיים אבל חזקים שאני יכול להשיג ב340 ש"ח Winner HN680C - ב520 ש"ח Creative SBS LX520E - גם 500 ש"ח Creative SBS560 - ב550 ש"ח בערך מכל אילו - מה הכי כדאי ? בבקשה תענו לי קונקרטית - כי אפ…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by eranRohatyn,

למה משמשים כול אחד מהחיבורים האלה בטלוויזיה av component rca rcaX2 scart-21pin s-video איזה חברות מובילות יש בתחום

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. נתון: מחשב ITUNES כרטיס קול מסוג DJ HERCULES מגבר YAMAHA אנלוגי RVה502 שאלה: כדי לקבל איכות מיטבית איך צריך לאזן את הכרטיס קול\מגבר ... אני ניח שגם בכרטיס קול וגם במערכת יש רעש פנימי בכרטיס קול יש 106DB יחס אות לרעש והמגבר 93DB

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by kobibo,

מעוניין באוזניות סראונד טובות עד 450 ש"ח אם אפשר מחנויות מאזור המרכז. לפי מה שהבנתי אין להשוות אוזניות לרמקולים לכן אודה באמת לאוזניות איכותיות עד כמה שאפשר.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. היי, אני בקרוב הולך לקנות מחשב, והכללתי כרטיס טלויזיה , מכיוון שאני ארצה להקליט תכניות טלויזיה. יש לי שני מסכים שונים, אחד למחשב ואחד לטלויזיה. השאלה שלי היא אם הממיר יכול לשדר בשני המסכים בו זמנית? יש לי שני חיבורי SCART בממיר, פלוס חיבורי AV ( אדום לבן צהוב ) ובאחד מהם האלסידי שלי מחובר. האם יהיו בעיות או שזה יהיה בסדר?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Pitzinyelo,

אני יודע שזה ישמע לכם מגוכך, אבל אני רוצה לדעת עד כמה לAUDIGY 2 ZS יש יתרון על Realtek ALC850 שבא כ ON BOARD..... אני מדבר על איכות צליל ואפקטים במשחקים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by jhracham,

שלום חברה אחרי שהבנתי איך לעבוד עם ה X5L עכשיו אני צריך לשמור עליו תקין ויפה ראיתי שמוכרים את כיסוי העור ב 90 שקל אבל אני רוצה לקנות את הכיסויים של חברת ZCover מסיליקון הם באים גם עם מגן למסך מישהו יודע אם בארץ ניתן להשיג אותם והיכן?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. חשבתי לקנות שוב אותן, אבל החלטתי לבדוק אולי יש משהו יותר טוב בתווך מחירים 200 ומטה. תודה לכם מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים