עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by external,

שלום, אני מתעניין בזוג רמקולים איכותיים למחשב. השימוש העיקרי שלהם יהיה האזנה למוזיקה. כרגע אני נוטה לכיוון ה-T40 של קריאטיב ואולי אפילו לכיוון ה- Audioengine אם אצליח לגייס את הסכום. לאחרונה נתקלתי ברמקולים SRS-ZP1000 של סוני. מדובר בזוג רמקולים, כבדים מאד - כ-4 קילו לכל יחידה והם נמכרים באינטרנט ובחנויות (ביג בוקס) בכ-1000 ש"ח. האם למשהו יש ניסיון איתם? http://zap.co.il/model.asp?model_id=676564 http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=SRS-ZP1000&productsku=SRSZP1000.CEK&site=odw_en_GB&pageType=Overview&imageType=Main&category=CPP+Speakers#tab http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=20810433 תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by smoke1,

קנתי את המערכת הבאה רמקולים קדמים אחורים וסאב של חברת דום דגם799F ורסיבר של חברת דנון דגם AVR1906 צריך את דעתכם. ואם יש לכם המלצות על איזה כבלים לקנות לחיבור הרמקולים המרחק של האחורים 12 מטר הקדמים 2.5 מטר לכול רמקול.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by diablo4u,

צריך עזרה בבחירת טלוויזיה LCD 32 התקציב כ2500 שקל - אשמח לשמוע המלצות וכן חוות דעת על זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718690 תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. יש לי מערכת של itt 5.1 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=br5020s&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=HE החיבור של המערכת מצד אחד הוא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20728 הזכר וצד שני 6 חיבורים לdvd איך אני יכול לחבר אותו למחשב והאם ישמוע 5.1 במחשב ???

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by HardGore,

אהלן..אני מעוניין להתחיל ליצור טראנס ומספר שאלות בתחילת דרכי בתור כותב..מודרני חח..(עשיתי בעבר כמה דברים קטנים ב impulse tracker..) אז ככה: כרגע יש לי קיובייס 3 sk שעשיתי כמה דברים ממש מינימלים..המטרה רק יצירת טראנס.. המחשב הוא AMD Sempron 2500 1GB ddr כרטיס קול on board רמקולים logitech x220 למחשב -בקיובייס אחרי שאני לוחץ על פליי זה אחרי אזה שניה רק אז מנגן וכנל כשאני מפסיק..בנוסף הbass line והתופים לא נשמע רציף לעיתים ..אני מניח בגלל שזה מהיר מידי-עבודה קשה מידי ל"כרטיס קול" הנוכחי.. 1.א. האם כרטיס קול בלבד מספיק כדי לפתור תבעיה או שצריך גם מחשב חזק בנוסף? - איזה כרטיס קול אתם ממליצים בתור התחלה? המליצו לי על esi julia..איך הוא? -על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה כר…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. 32LG50FR איך הדגם הזה משיהו מכיר ? סכום עד 3000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by Strelok,

שלום לכולם חג שמח האוזניות שלי נשברו לגמרי הודות לאחי הקטן ואני צריך אוזניות חדשות לגיימינג בסביבות 400-500 שקל שיהיה מבודדות מרעש שלא יכנס רעש ושיהיה מיקרופון ומהארץ יהיה עדיף עם יהיה מIVORY KSP או BUG אין לי כרטיס קול מיוחד או משהו רק מהלוח אם שלי שזה Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 תודה לכל מי שעוזר כי אני צריך לקנות אותם עוד השבוע וזה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  8. שלום לכולם, חייב להגיד שכיף לחזור לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי בו... (פזמניק שכמוני) פעם הייתי ממליץ אמנם במפרטים אבל לא משנה- עכשיו אני צריך את עזרכתם... אז ככה אני מעוניין לקנות טלווזית LCD לחדר בטווח גדלים בין 32-40 אינץ', לא ממש משנה לי שתהיה לפחות FULL HD עם אופציה לLED. התקציב : עד 3000 (מה לעשות עדיין חייל) בין השורות - עוד 10 ימים אני טס לחו"ל, האם כדאי לקנות מהDUTY FREE ? אשמח לעזרה, אביאל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, בעיקר לסרטים במחשב וגם קצת למשחקים. בנוסף ארצה לשמוע בהם מוזיקה כשאני מתאמן בחוץ. כיוון שסרטים הם המטרה העיקרית חשוב שהדיליי יהיה מינימאלי, ושיהיו נוחות לאורך זמן. כמובן שגם האיכות צריכה להיות טובה כשארצה לשמוע מוזיקה למשל. בידוד רעשים מהסביבה יכול להיות נחמד אבל פחות קריטי. התקציב שלי הוא עד 800 שקל בערך. חשבתי על Backbeat Pro 2 או Bose Soundlink, אבל לא בטוח מה הדיליי שלהן. בנוסף האם הן באות עם דונגל של בלוטוס או שצריך לקנות אותו בנפרד? הסתכלתי גם על Arctis 7, הבעייה שהן לא מתחברות אלחוטית לפלאפון שזה קצת מבאס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום קניתי את הרסיבר VSX420 ורמקולים של פיור אקוסטיק. שתי שאלות: איזה חוטים אני צריך כדי לחבר את המערכת? וכמה? עכשיו ראיתי שאין לי את הרמקול של הסאב. מה סדר גודל מחיר של סאב שיתאים למערכת ? אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by deth213,

שלום אני מתלבט בין Creative T6100 / T6060 לבין הלוג'יטק X530 / X540. המטרה שלהם היא משחקים ומוזיקה, אולי גם סרטים. איזה עדיפים ? ???

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by ng1200,

שלום, אני מתכנן לקנות היום מ KSP חיפה (או מנעה) כרטיס קול 5.1 ורמקולים 5.1 בתקציב של עד 700 ש"ח. חשוב שיהיו במלאי (כבר אמרתי, KSP חיפה או נעה) תודה. אה כן, ורציתי את ה X-530 ולצערי אין אותם במלאי. אז בבקשה לא להמליץ לי לקנותם.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. מבקש המלצה לנגן CD למערכת, באיכות סבירה, אך קורא גם דיסקים צרובים ו MP3. בתקציב עד 80 ש"ח. מיועד לחיבור למערכת ישנה (אמפליפייר/רסיבר SANSUI G4700) כמו כן, האם ישנו נגן DVD, שיכול להפיק איכות קול סבירה במערכת הסטריאו הנ"ל, וכמובן לנגן [גם] CD וDVD צרובים, כולל MP3 ואף FLAC?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by MATOK,

יש לי את הרמקולים ALTEC LANSING XA 2021 ואין להם שלט בורר ווליום כמו לכל רמקולים נורמליים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף להם שלט בורר ווליום,יש חיה כזאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by imp,

Icemat Siberia USB soundcard איך הוא? הוא עולה 200 ש"ח אני ארגיש איתו הבדל גדול לעומת כרטיס מובנה? ואיך הוא יהיה לעומת כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS ? עוד שאלה יש הבדל גדול בין האוזניות של icemat לבין steelsound 5H?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by MOFRA,

MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. יש לי 2 רמקולים של חברת PURE שהיציאות שלהן הן על ידי חיבור חוט חשמל ולא באיזה יציאה מיוחדת... אני רוצה לחבר אותם למחשב באיזה שהיא דרך יש עיצות? האם יש אפשרות אולי לקנות איזה סאב וופר שיתחבר למחשב ויוכל לחבר את הרמקולים האלה או שאני צריך רסיבר, או משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. שלום אני בעל מערכת לוגיטק Z5500 ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי למוזיקה וסרטים לא למשחקים מה תמליצו לי למשל מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ואיך עדיף לחבר את הרמקולים רדך דיגיטל או אנלוגי ?????(אין לי רסירבר ) תודה! מיכאל

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  19. או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם... אולי פה אני אקבל תשובה......

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by aquarius,

מה דעתכם לרמקולים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10003

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. קניתי חיבור מהמחשב לטלויזיה, מצד אחד יש לי חיבור s video רגיל שמתחבר לכרטיס מסך, ומצד שני יש לי חיבור כזה רק שרשום עליו Digital בצהוב. בדקתי ואין לי חיבור כזה בטלויזיה, (הוא אמנם נכנס לכניסות של הקול והתמונה אבל כלום לא עובד) מה אני יכול לעשות איתו ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by yolh4f,

לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by snuffi,

אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. הממ יש את ה G35 אבל הם עולים 1000 ש"ח וזה יותר מדיי! אני מוכן להשקיע אבל זה המון כסף שימוש במשחקים ומוזיקה דרך המחשב התקציב שלי הוא עד 500 שקלים.. יש לי בבית רמקולים 5.1 אם זה משנה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  25. היי! אני מחפש תוכנה שיכולה לקבל כקלט קובץ סאונד מפורמט כלשהו, ולהוציא כפלט את אותו הקובץ אך עם טווח עוצמה גדול יותר (מוכפל אפילו). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.