אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תמיד חלמתם לקנות טלוויזיה בעובי של סמארטפון? עכשיו יש לכם הזדמנות, בערך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%9c%d7%94-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%93%d7%a7%d7%94-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים למחשב עבור חבר שישמש בעיקר לסרטים וקצת פחות למוזיקה. התקציב הוא בסביבות ה- 300-400 ש"ח. בינתיים שמתי עין על ה- microlab b77 שנכנס יפה לתקציב אין ממש העדפה ל- 2.0 או 2.1, אבל כנראה שאין באמת צורך בסראונד - הוא לא משחק וסרטים/סדרות אני מאמין ברובם מגיעים בסטריאו... אשמח להמלצות נוספות
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות רמקולים מחשב 2.1 / 2.0 בתקציב עד 500 שקל. מבחינת גודל פיזי שלא יהיה עצום מדי על השולחן, הסאב (אם יהיה) יהיה מתחת לשולחן. קראתי קצת והתעניינתי, הגעתי למסקנה ש-microlab solo 4c או microlab fc-330 יעשו את העבודה. השאלה, האם יש באמת צורך להעלות מ-fc-330 ל-4c. מישהו יודע לומר מה ההבדלים והאם יש אלטרנטיבה מומלצת אחרת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק 35000 טלוויזיות OLED נמכרו ב Q1 אבל LG מצפה כי מכירות יעלו בקרוב חברת מחקר DisplaySearch מעריך כי 35200 טלוויזיות OLED נמכרו בעולם ברבעון הראשון של שנת 2015. OLED הוא עדיין נישה אבל LG מאמין שמכירות תעלה במחצית השנייה של השנה ובשנים הקרובות. OLED הוא עדיין נישה זה מרגיש כמו OLED כבר ממש מעבר לפינה במשך שנים וכיום קרוב יותר מתמיד לקנייה . ב- 2008, סוני שחררה מודל 11 אינץ 'הקטן שלה בשנת 2013 סמסונג ו- LG משיק טלוויזיות OLED בפורמטי סלון. מאז, השוק נע מ - HD ל- 4K לא ממש המריא OLED בתחום HD 35200 יחידות שנמכרו ברבעון הראשון של שינה 2015 מאשרות כי OLED הוא עדיין נישה. המספרים אומרים כ -400 ביום - בעולם. LG הוא החברה היחידה בייצור הפנלים ו-DisplaySearch מעריך כי …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך סלון עבור משחקי מירוצים וסרטים בתקציב של עד 3k בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חיברתי XSTREAMER WONDER ל-טלוויזית SHARP ואני מקבל רק מסך שחור. הטלוויזיה מזהה את הסטרימר בתור "M8 MBOX SKTV1", אבל אני לא רואה תמונה. הסטרימר עבד לפני כן באופן תקין על סמסונג. תודה. הסתדר ע"י ניתוק זמני של החשמל.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, גיסי מחפש להיפטר מהרמקולים הישנים שלו בסלון לאחר שיפוץ (הם גדולים מדי). הוא מחפש מערכת 2.1, או אפילו רק סטריו שיתחברו לטלוויזיה (SPDIF). הוא לא מעונין ברמקולים אחורים. הוא לא אודיופיל, אבל כן הייתי מעדיף לשמוע המלצה שחוזרת פה מאשר סתם לקפוץ למחסני חשמל ולקנות משהו שלא בטוח שווה את זה. הסכום הוא עד 1000 ש"ח. תודה רבה! :-)
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני קונה קונסולת XBOX ONE ואני מחפש מסך לחדר בתקציב של עד 2,000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 3,000, אבל מעדיף שלא). אני אהיה בערך במרחק של מטר-שניים-שלוש גג מהמסך בד"כ, ואני מעדיף גם מסך כמה שיותר גדול כי הוא גם ישמש לצפייה בסרטים (מכוון יותר לאזור ה-50 אינצ'). אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לקנות את ה sennheiser momentum, ,השאלה שלי היא האם הם ישרדו ריצות ארוכות מבחינת זיעה , ולא יתחממו באוזניים יותר מדי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם תודה מראש, הייתה לי מערכת X530 של לוג'יטק שכעת היא ז"ל. הייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל למדתי דבר חשוב...לא בשבילי מערכת 5.1, לא השתמשתי בכלל ברמקולים הנוספים והיא פעלה כמערכת 2.1. אז עכשיו אני רוצה פשוט מערכת 2.1. המערכת משמשת בעיקר למחשב מולטימדיה שממוקם בסלון (סרטים ומוסיקה). מכמה בדיקות חשבתי על 330 של חברת מיקרולאב. יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה שתשמש לצפית סרטים\צפיה בערוצים דרך עידן+ וממיר של יס ההתלבטות שלי היא בין שתי הדגמים הבאים: Samsung UA46F5300 [h=1]Panasonic TH-L42A410L[/h]אשמח חוות דעת עליהם ועזרה בבחירה בניהם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תרמקול הזה של לוגיטק מה העוצמה של הווליום שלו 10w 8w כמה? ואני שומע איתו טוב מאפליקציות כמו ערוץ 1 ושתיים וגלובס אבל מסדרות hd לא שומעים הכי טוב למה זה זה בגלל הפורמט של הסאונד בסדרות באיכות הזאת שהרמקול לא יודע להשמיע טוב? בגלל מה? [h=1]Logitech Ultimate Ears Boom[/h]חשבתי להשתדרג לרמקול הזה. מה העוצמה שלו? ברמקול הזה ישמע טוב סדרות כמו ששומע מהאפליקציות השונות?? ישמח לחוות דעת האם שווה לי לשדרג מהרמקול שלי לרמקול הזה האם ישמע יותר טוב פה סדרות מאשר שומע ברמקול שלי? אם כן אז שווה לי לקנות תרמקול הזה ישמח לכמה שיותר חוות דעת על שני סוגי הרמקולים הללו תודה זה הרמקול שיש לי כרגע תרמקול קניתי ב 320 שח זה הרמקול שמתלבט אם שווה להוסיף כסף ולקנות תרמקול …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש טלוויזיה לצפייה בכבלים, ופה ושם בסרטים שאעביר באמצעות USB. גודל 46"~50". אני רואה שהמחירים מתחילים מה-2,000 שקלים ועולים צפונה. השאלה, עד כמה ההפרש מורגש בין הטווחי מחירים? כי אני כן בהעדפה לקנות בכמה שיותר זול, אבל שתהיה באיכות סבירה. שמתי עין על: http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22989751 שמאוד זולה. דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שאלתי הקודמת חזרתי עם ממצאים ראשונים מהשטח. ונתתי עיני בשני דגמים ספציפיים שניהם במידה 50 אשמח לביקורת מכל סוג אשמח גם להתייחסות בנושא אחריות יבואן. דגם א': Panasonic TH50AS670L - מחיר בזאפ 5824 ש"ח קישור לאתר החברה: http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=525&ArticleID=1786 דגם ב': Samsung UA50H6400 - מחיר בזאפ 4488 ש"ח קישור למידע טכני (לא הצלחתי מאתר החברה סם-ליין) http://store.dailysale.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92_50_%D7%93%D7%92%D7%9D_VIP_UA50H6400_SLIM תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שלאבא שלו יש יום הולדת והוא רוצה לקנות לו אוזניות BT בשביל שימוש עם טלויזיה (צריך גם מתאם לטלויזיה). רצינו לשאול איזה אוזניות תמליצו לקנות ואיזה מתאם ומאיפה לקנות? קניתי לא מזמן את ה-minix nt-2 לעצמי אבל יש בנתיים לפעמים תקלות של הפוגות בשידור המוזיקה מהנייד שלי. ועוד שאלה. אם המתאם נותן ווליום נמוך ואז צריך להגביר את הוולייום של הטלויזיה אז יש פיתרון למצב שבו הטלויזיה בפעם הבאה תשמיע פתאום ווליום גבוה? אז נשמח אם תעזרו לנו כאן. לילה נעים בנתיים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים לחדר קטן יחסית, העניין הוא שאני רוצה גם לחבר אותם לטלוויזיה שנמצאת בחדר (lg), אבל בעיקר שאוכל לשמוע מוזיקה אבל דרך הסמארטפון שלי (אנדרואיד), כמובן שארצה להעביר את המוסיקה בדרך אלחוטית(bt או wifi). חשוב לי האיכות למוסיקה הרבה יותר מהטלוויזיה.. עדיפות כמובן על 2 רמקולים, ולא הבודדים או הגדולים שיש היום שהם יחידים. התקציב הוא עד 300 עם אפשרות לחריגה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפעם דגם שיעבוד ללא בעיות. אשמח לקבל המלצה על אוזניות בסדר מחיר של 200-300 שקל עם BT וכוללות מיקרופון מובנה. בסגנון של NT-2. תודה אגב, למי שמתעניין. כאשר הייתי הולך בשמש עם האוזניות היו קיטועים ב-BT. אבל לא רק בשמש. אלא בעיקר. קיטועים של בין 2 שניות לאיזה 15 שניות.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבוע טוב! בהמשך לפוסט הקודם שלי, למדתי הרבה ועזרתם לי לקבל כיוון על מה אני מחפש התקציב שלי הוא עד 2500 שקל כרגע יש לי את ה Microlab 6c, אין לי כרטיס קול מיוחד. זה התקציב שיש לי ע"מ לשדרג את איכות הסאונד שלי בחדר, חשבתי לחלק את זה ל: 1800~ שקל רמקולים 600~ שקל כרטיס קול אשמח לקבל עזרה והמלצות על דגמים מסויימים, או חלוקה שונה של התקציב שלי שאלה נוספת לא משנה מה אקנה, האם יש אופציה לשלב את הרמקולים הקיימים בצורה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לקנות סטרימר המליצו לי על minix x8 plus הוא שווה את המחיר או כדי משהו אחר? אני מעוניין להריץ סרטים בקודי ופופקורן נ. ב הminix תומך עברית?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הזדמנות להעביר תעלה מתחת לרצפה לאורך הסלון, וחשבתי שבמקום להעביר שם את הכבל של הרמקולים האחוריים ופשוט לחבר קצה אחד למערכת וקצה שני לרמקול, אולי כדאי להריץ את הכבל בתעלה ולעשות שקעים לחיבור RCA או בננה, ואז לחבר לרמקולים חוט קצר עם תקע. האם זה יוסיף התנגדות משמעותית או עלול לפגוע באיכות הצליל? יש בכלל שקעים כאלה שאפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: אין הגבלה חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית האוזניות / רמקולים). מה השימושים שלכם?: 50% גיימינג וסרטים ו50% שירים מה עדיף לי אוזניות למוסיקה ב500 שקל(אפשר יותר אבל לא משנה), ואוזניות לגיימינג וסרטים ב500 ש"ח(גם פה אפשר יותר) או אוזניות לזה ולזה ב1000 ש"ח(אפשר יותר)? מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? B85M-hd3 בקשות מיוחדות: אם זה שני אוזניות נפרדות אז עדיף שלגיימינג יהיה כניסת usb. וחייב 7.1 ולשירים שיתמוך באנדרואיד מחו"ל או מהארץ? עדיף מהארץ
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיים רמקול אשר מתחבר אלחוטי למערכת? אסביר זאת... בסלון יש מערכת עם רסיבר, אני רוצה להשים רמקול קטן לא איזה משהו יקר או בומבסטי בגינה שיתחבר אלחוטי לרסיבר . כלומר צריך משדר ביציאה מהרסיבר שהרמקול יקלוט אותו. האם קיים משהו כזה בשוק או שצריך לקנות את שני האלמנטים בנפרד. תודה רבה. בן.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-