אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הן צריכות להיות מותאמות לסלולרי (כלומר בעלות 'שן כחולה' ) אבל השימוש שלה זה למוזיקה מהמחשב או נגן . אם יש המלצות חוץ ממה שארשום אשמח לשמוע . 2 ששמתי לב בזאפ הם : http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=465175 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 ותודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לשאול איך האוזניות : http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1252..331..1007.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15521&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 יש להם עיצוב יפה והן לא כאלו יקרות. (לא רוצה אוזניות שמנות יותר). כיום יש לי אוזניות IN EAR מסוג meelectronics a161p אבל הן לא הכי נוחות לי,אני בכלל לא אוהב כל כך אוזניות IN EAR. איך הן מבחינת סאונד לעומת הקשת ? אני מייעד אותן לשמיעה בגלקסי S שלי עם אפליקציית voodoo שאפשר להגביר את השמע יותר. אגב,עם האוזניות הנוכחיות אני משתמש עם המתאם הזה (נמצא בתחתית התמונה),האם אצטרך אותו גם בחדשות ? http://imageshack.us/f/845/kwv0.jpg/
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש , ברצוני לחבר מערכת של רמקולים 5.1 איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך בזה? איזה חיבורים אמורים להיות במחשב? ואפילו יותר טפשי מזה , איך לבדוק איזה לוח אם ( הכרטיס קול הוא built in אשמח לתגובה מלומדת תודה [br]פורסם בתאריך: 31.12.2006 בשעה 19:54:21 ברשותי לוח אם ASUS p5Gz-mx
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות ואני מחפש חנות שמבינה בעסק וביוחד שאני יוכל לשמוע איך האוזניות נשמעות ואיך הן יושבות לי על האוזן
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. חשבתי על הSennheiser PX 100 II שכבר היו לי ואני מאוד מרוצה מהן סה"כ. חשבתי אולי יש משהו עדיף. http://www.amazon.com/Sennheiser-100-II-Ear-Miniheadphone-Black/dp/B002VPDOH8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1388857715&sr=8-1&keywords=sennheiser+px+100+ii תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שני רמקולים וסאב של חברת אלטק לסינג.. הכי טובים שיש! הבנתי שלא מייבאים אותם יותר לצערי... מחפש חדשים במחיר בסביבות 300 ש"ח, סאונד איכותי וחזק למשחקים ומוזיקה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כול רמקול יכול להיות סאב יש לי רמקול של S.R 60W ממערכת סטראיו יותר ישנה שלא בשימוש. ויש לי מערכת 5.1 ערוצים חדשה שקניתי ב300שקל והרמקול מתאים בול עכשיו אם אני יחבר אותו בתןר סאב אני ישמע יותר טוב את הבאסים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין בטלויזית 32", של SAMSUNG, LCD מסידרת D. הטלויזיה הולכת להיות תלויה על קיר בחדר השינה ללא מערכת סראונד, לכן חשוב לי שהרמקולים של הטלויזיה יהיו באיכות טובה. כמו כן, אין לי ידע נרחב בנושא, אני פשוט לאחרונה מאד מרוצה מהמוצרים של SAMSUNG, בניגוד לשנים עברו ואני גם אשמח שמכשיר ה GALAXY S2 שלי ידע לעבוד אל מול הטלויזיה. היא הולכת לשמש בעיקר לצפיה בכבלים\סרטי DVD. ואם תהיה אפשרות לחבר ב HDMI את הלפטופ, זה יתרון (אם כי אני בטוח שבכל הטלויזיות החדשות כבר יש כניסות HDMI מובנות). לכן הייתי שמח לדעתכם בנושא, האם יש משהו בטווח הגודל של 32 אינץ' שיותר משתלם לקנות לדעתכם ? כלומר פירמה שאינה סמסונג? ואם לא, אז הייתי שמח להמלצה על מקום לרכוש ממנו את הטלויזיה במחיר ז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה תיאורתית, שרציתי לדעת אם זה אפשרי ויעבוד טוב. נניח ואקח כרטיס קול - Hercules Digifire 7.1 ורמקולים - Logitech X-530. ואנסה לחבר אל הפלייסטיישן 2 ככה: כבל אופטי מהפלייסטיישן 2 ---> כרטיס קול, לחיבור אופטי רמקולים ---> כרטיס קול השאלה היא, האם במקרה הזה הסאונד שמועבר מהפלייסטיישן אל הכרטיס קול ישודר ברמקולים? האם הוא ישודר בצורה חלקה? האם הכרטיס קול כביכול מעבד את הסאונד ומשמש כמן "רסיבר" כזה? האם בדיעבד זה אפשרי? כלומר, הרמקולים אכן ישמיעו Dolby Digital אחרי כל החיבורים האלה? תודה מראש.. אני לא כל כך מבין בנושא.. ולכן אני פונה פה לעזרה.. עיינתי בכמה וכמה פורומים אמריקאים אבל עדיין לא מצאתי תשובה..
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע זוג רמקולים של קליפש , KLF-10.. טיפלה ישנים אבל מדהימים... יש לי איתם סנטר של וורפידל.. Wharfedale Modus Centre Center ויש לי איזה סאב קומבינה של אוטו עם תיבת MDF של לאנזר שעובד ממש טוב.. אבל זה לא חשוב , יש לי מגבר בשבילו. רק חסר לי מגבר נורמאלי. תקציב שלי...? לא יודע.. אני רק יודע שאני צריך מגבר יחסית חזק.. (הקליפש 150W RMS , הסנטר 120W RMS לפי האתר ההוא...) ורמקולים אחוריים אני יקנה בעתיד הרחוק.. עוד שאלה , שווה אולי להשקיע בכלל במגבר סטראיו..? ואז מה עם הסראונד? כרגע זה מחובר לשני מגברי סטראיו - אחד לסנטר וסאב אחד לשמאל-ימין.. וזה ממש מעצבן לכוון ווליום בשתי מערכות.. ועם נוסיף עוד אחד לרמקולים אחוריים זה בכלל ייאש אותי.. יש רעיונות? תודה.. בראל.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. חיברתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי למחשב, אבל משום מה כשאני כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט דרך המחשב, לא יוצא קול מאחד הרמקולים הקדמיים. בהתחלה חשבתי שהרמקול לא תקין אבל כששמתי דיסק בדי וי די שלי שמחובר גם כן למערכת, כל הרמקולים עבדו כמו שצריך. בדקתי בהגדרות קול של המחשב, אבל הן נראות לי תקינות. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אולי תעזרו לטירון של סאונד תודה - לאון
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול לעריכת מוזיקה... שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה, אורגנית ועוד 2 או 3 כלים... משהו איכותי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אז ככה.. הבעיה שלי היא.. שהוא לא נדלק ללא המטען מחובר אליו.. זאת אומרת לא פועל מסוללה בלבד.. למרות שהטענתי אותו מינימום 7 שעות אתמול כשקיבלתי אותו ... ישר שמתי אותו בהטענה.. ובזמן ההטענה.. הפעלתי אותו ובדקתי את כל הפונקציות שלו למיניהן.. העברתי כמה שירים.. בדקתי ת'אקוולייזר וזהו.. ומשום מה כעבור 8 שעות הוא עדיין לא נדלק.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מתאמן בחדר כושר וגם רץ הרבה הייתי רוצה המלצה לאוזניות קטנות ואיכותיות מבחינת סאונד(עם דגש על באס טוב) יש לי שתי אופציות שראיתי והן http://www.amazon.com/Jabra-SPORT-Bluetooth-Stereo-Headset/dp/B005FVNHBI/ref=sr_1_65?ie=UTF8&qid=1322406752&sr=8-65 http://www.amazon.com/Jaybird-Freedom-Bluetooth-Earbuds-Fit-Bluetooth/dp/B005B28DOM/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1322406694&sr=8-18 אני אשמח אם למישהו יש ביקורת על אחת מהן או הצעה על אוזניות אחרות(אין בעיית תקציב העיקר משהו שיחזיק זמן ויחזיק על האוזן..)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום! היתי שמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו לMP3 שלי בזמן הריצה! מקסימום מחיר עד 400 שח.הקודמות שלי היו ריפרנס 220 של JBL היתי מאד מרוצה מהם עד שהם הפסיקו לעבוד :-( תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי נייד עם יציאת VGA כאשר יש לי רסיבר של פיונייר עם כניסת HDMI בלבד(משמע - ללא DVI, VGA). רק לאחר חיפוש ארוך מצאתי (ולא בארץ) כבל VGA ל HDMI ורציתי לשאול האם הכבל יכול להעביר 1080P בצורה טובה או שאני צריך לחפש פיתרון אחר. הכבל הוא לא של חברה מוכרת ואני מפחש שהוא סוג של הלחמה זולה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הזה Creative XtremeGamer X-Fi ב220 ש''ח או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח המחירים של 300-350 ש''ח בעיקר מיועד למוזיקה וסרטים (60-40)
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם כבר מוכרים בארץ נגן DVD שיודע לנגן גם CDs שיש עליהם קבצי WMA? תודה יובל
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי: 1) מערכת סטריאו עם כניסה אחת (RCA X2 ימין ושמאל). 2) טלוויזית LCD 3) ממיר YES רגיל 4) מחשב ברצוני לקבל סאונד מהסטריאו, כשאני מאזין למוזיקה מהמחשב וגם סאונד מהסטריאו כשאני צופה בתכני YES בטלוויזיה. זה יצא לי קצת כמו חידה ;D אפשרי לבצע את זה?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות לנגן שלי. בתקציב של עד 400 שקל. כמובן שאני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הזה,סגורות ואני מעדיף שהאוזניות לא יהיו in-ear תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מתקין XBMC פעם ראשונה על מחשב HTPC שמריץ חלונות 8.1 התחלתי לקרוא את המדריכים ומנסה לעכל את טונות המידע. בנתיים המחשב מחובר למסך בחדר העבודה שלי ואני מתכנן לחבר אותו לרסיבר HT בסלון. שאלות ראשוניות: איזו גרסה להתקין אם אני רוצה תפריטים באנגלית אבל תמיכה בכתוביות בעברית? אין לי בסלון מקלדת אלחוטית בנתיים, אז האם ניתן לשלוט במחשב דרך תוכנת שליטה מרחוק ואיזו מומלצת? האם לאפשר למחשב להיכנס למצב שינה ? איך מגדירים שהמחשב יעלה ישר עם מסך הבית של XBMC ?
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-