עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by homart,

אהלן, יש לי כרטיס קול משולב, משהו לא מוכר. קיצר, כל פעם העוצמה של ההתקן יורדת ואז הרמקולים נשמעים מאוד חלש, ואני צריך להיכנס ללוח הבקרה-צלילים ומשם לעלות כל פעם מחדש את עוצמת ההתקן... מישהו אולי יודע מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. שלום אני מתלבט בין כמה דגמים. התקציב שלי הוא בערך 300 עד 400 . הצרכים הם בעיקר למשחקים, קצת מוסיקה וסרטים. altec lansing- avs300, XA2021, ATP3 creative- xfree, sbs 370, lx220, inspire 2500, sbs560 (האם יש לי לדגמים אלו חיבור לאוזניות, לא הצלחתי הבין ממה שקראתי עליהם?) תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום במקום העבודה שלי יש הרבה רעשים שמפריעים לי. אני מחפש אוזניות טובות שיבודדו אותי מהרעשים הסביבתיים. האוזניות אמורות גם לשמש לשמיעת מוזיקה סטראופונית. איכות הצליל לא חייבת להיות סופר דופר מעולה. רף המחיר שנרשם בכותרת אינו קשיח וניתן לחרוג ממנו, במידה ושווה לדעתכם. תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. שלום לכולם . לפני שבוע +-, קניתי את הרמקולים Logitech X530, עכשיו מהקדידמיים ומהסנטר אני שומע מצויין - כנ"ל על הסאב. מהאחוריים אני לא שומע בכלל, לא במשחקים, לא בסרטים ולא במוסיקה(ניסיתי לשמוע דרך סרטים שתומכים ב5.1 ולא שמעו). עכשיו יש לי את הלוח אם Intel DP35DP לוח אם מדגם די חדש, ויש לו תמיכה של HD AUDIO, עד 7.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה בלוח אם. מישהו מוכן לעזור לי? ניסיתי לעשות כל דבר, להתקין דריברים חדשים הכל, כלום לא עזר לי(גם קראתי המון דיונים פה בפורום, אין כלום לא עוזר) יש לי ווינדוס XP SP2, והגדרתי 5.1 אך עדיין לא שומעים מהאחורים כלום. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by ranwsn,

אהלן, אני טס עוד 3 ימים לארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות אוזניות טובות בזול.. אני מחפש אוזניות לאייפוד שלי, במחיר עד 200 שקל (אפשר לחרוג ל-250 אם זה כדאי, אבל עדיף שלא). המטרה העיקרית שלי היא שהאוזניות יאטמו את הרעש מהסביבה, כדי שאני לא אצטרך לשים על ווליום מטורף ולהרוס את האוזניים כשאני רוצה לשמוע מוזיקה ברחוב. הבנתי שיש איזו טכנולוגייה כזאת שאוטמת את תדרים מהסביבה איכשהו... ברור שאני מחפש גם סאונד איכותי כמה שיותר. עכשיו, אני רוצה שהאוזניות לא ייראו גדולות ומגושמות כמו אוזניות באולפן, גם כדי שזה לא ייראה בולט וגם כדי שיהיה קל לסחוב אותן. אני מעדיף אוזניות שנכנסות לכיס (כאלה שנכנסות לכל אוזן) ולא הולכות עם גשר מאוזן לאוזן. אבל, אני מהאנשים שהאוזנייה של האייפ…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by eran256,

לשמיעה דרך האייפון. ללא מודינג. סגנון: rock n' roll אין עוד משהו מיוחד, אני רוצה אוזניות שאני אהנה מהם, חשוב שהבאס יהיה איכותי אך עם זאת בפרופורציות, ולא באס בלי מוזיקה. ולא יתקלקלו מהר... כאשר מישהו רושם איזה הוא מעדיף, אז אני מבקש ממנו לומר למה, והאם הוא שמע את שניהן. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by Aviv C,

יש לי בעיה קטנה עם הרמקולים. קודם כל אני רוצה להגיד שאלה פשוט רמקולים רגילים של חברה לא מוכרת (ST אם זה עוזר למישהו). לאחרונה הם לעיתים רחוקות פשוט עוצרים את הקול לשנייה או שתיים ואז ממשיכים. כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC'97 Audio. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. המארז שלי פתוח ונמצא בין האומגה אדיו לבין הסאב של הלוג'יטק 540 יש סכנה לHDים? או שהרמקולים האלו באים עם הגנה מפני שדה מגנטי או משהו כזה...? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by Ace-of-spade,

שלום. נשרפה לי הטלויזיה בבית, ואני מחפש לקנות חדשה. התקציב הוא 3000 ש''ח,ואני רוצה lcd לא פלזמה. הטלויזיה הישנה היתה 29*, לכן אני יעדיף שהחדשה תיהיה בערך באותו גודל, ואולי טיפה יותר [אם התקציב יאפשר]. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. יש לי חדר מחשב ובנוסף טלויזיה בסלון. התקנתי אתמול כרטיס ATI 4350 וחיברתי אותו למחשב בסלון ב HDMI. במקביל יש חיבור למסך המחשב (VGA או DVI) כרגע זה VGA. מבחינת הגדרת כרטיס המסך שני המסכים במצב EXTENDED - אחד המשך של השני. כשאני מפעיל סרט בסלון בנגן (BSPLAYER) שומעים גם ברמקולים של הטלויזיה (דרך HDMI) וגם ברמקולי המחשב (בחיבור PL על לוח האם) כשאני מסתכל ביו-טיוב במסך המחשב - רק ה-HDMI מעביר לסלון סאונד אבל אני דווקא רוצה לשמוע את זה בחדר המחשב. מקווה שהצלחתי להסביר את הסוגיה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by jkaba,

שלום , אני קונה PIONEER HTZ272 הנה תמונה : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/HTZ272DVD_GA@080509@L(2).jpg ויש לי דגם ישן , HTZ151 עכשיו שאילתי היא האם שאני קונה חדש , יותר טובה מבחינת עוצמת קול ? והאם אני יכול להוסיף למערכת עצמה רסיבר ? אני מדבר על זה בדיוק : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/vsx818vk_front_large.jpg האם שווה לי לקנות את כל זה ? או שתתנו לי הצעות יותר טובות

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by dudib1,

חברתי מחשב לטלביזיה LCD 32 בחיבור DVI ל HDMI . מחשב: פנטיום 4, 4 גיגה זכרון, ATI RADEON 5500. הדלקתי את המחשב מחדש וקיבלתי על המסך תמונה תקינה מהמחשב. העברתי את הטלביזיה לצפיה דרך ממיר YES וכשחזרתי בחזרה לצפיה דרך המחשב לא היתה תמונה. בחיבור VGA לא היתה בעיה. החלפתי כבל HDMI לכבל HDMI איכותי יותר - התקלה נשארה בעינה. עדכנתי דרייבר לכרטיס המסך כנ"ל. האם ניתן לעבור בטלביזיה ממקור למקור (ממחשב לממיר וחזרה) ועדין לראות תמונה ללא צורך באתחול המחשב? האם התקלה מוכרת? האם החלפת כרטיס מסך במחשב תפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by OutRaGe,

שלום אני מעוניין לרכוש אוזניות שישמשו אותי במחשב בזמן שההורים ישנים.. רמקולים טובים יש(ATP3) ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מדי העניין שאת ה-HD201 אני יכול להשיג במחיר דיי טוב(100 או קצת פחות) אגב אין לי מגבר או משהו בסגנון...קראתי קצת שערכם יורד בלי מגבר ...נראה לי קצת מוזר לאוזניות במחיר כזה איך הם ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by XMB,

שלומות לאחרונה רכשתי את הכרטיס מחו"ל במחיר מצחיק. אך התקשתי בהגדרות של הדרייברים המעצבנים במיוחד בוינדוס ויסטה. אז לעניין , שומעים בכל הרמקולים אך כאשר מפעילים מוזיקה הבאס לא מורגש בכלל , הוא בקושי עובד ובספק בכלל אם עובד , ז"א אם אני מנמיך לגמרי את הבאס בבקרה של הכרטיס אין הבדל בסאונד , ז"א שהוא בקושי אם בכלל פועל. אך כשאני הולך לSound בלוח בקרה ועושה על הבס טסט הבית שלי רועד , במה יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה יש לי רמקולים Creative 5200 5.1 Windows Vista כמובן ש Creative XtremeMusic תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. גם טלוויזיות 'בעלות שם' מיוצרות היום במזרח הרחוק. לא?!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. Started by rikimaru,

היי חברים, צריך עזרתכם במציאת אוזניות אשר ייתנו לי 7.1 ללא שימוש ב- USB מאחר ויש לי כרטיס קול שמספק אותי באיכותו, האוזניות היחידות שמצאתי ללא USB (להלן הקישור) הן אוזניות של זלמן אך הן של 5.1 http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=213 תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by shay-h,

שלום ! יש ברשותי Dell Dj בנפח 5 גיג'ה .. עכשיו לשאלתי ... האם אני יכול לשדרג את השפה לעברית ? האם יש דרך כל שהיא לעשות זאת ? ושאלה נוספת .. האם יש דרך לשדרג את התוכנה הפנימית ? מודים ? או משהו בסגנון ?!..

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by OverBooking,

שלום חברים. אני מחפש: סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי לחיבור המחשב אל המערכת והטלויזיה ללא חוטים. מצאתי מוצר טוב: http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Count=0604034018&Cart_Session=7688ee3f0bd8cacc947c90c396d463a4 הם טוענים שכרגע אין את המוצר במלאי בארץ. מישהו יודע איפה יש מוצר זהה או דומה למוצר הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by idani1983,

שלום רב, אני משתמש בכרטיס קול שיש לי על הלוח אם (intel d945gcz) ואני מרוצה ממנו הבעיה היחידה היא שכל הזמן הווליום שלי בהגדרות של הווינדוס(Sounds and Audio Devices) יורדות ל 3/4 עוצמה ואני צריך להיכנס להגדרות ולשנות את זה .... מה הבעיה? תודה רבה !

20. אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. שלום שלום יש לי CREATIVE INSPIRE 5700 (5.1). אני יושב 24 שעות ביממה בחדר שלי שהוא 3*3 והעמדת מחשב שלי נמצאת בפינת החדר ואני יושב פנים לפינה.. איך לעזאזל למקם את הרמקולים שיהיה סימטרי פחות או יותר ? בהתחשב באינטרפרטציה וכל המושגים האילה.. אנא המליצו ותלמדו אותי קצת :-* ניגד שזה החדר: ------------ זה אני - *| | | ------------ תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  22. היי!, ברשותי כרטיס עם יצאה אופטית בא יחד עם הSLI PREMIUM של ASUS ALC850, חיברתי אותו לאונקיו SR500 אבל אני מקבל רק את שני הרמקולים של הפרונט. הוא מסרב לעבוד בסראוד לא משנה כמה שיחקתי איתו. האים יש סיכוי שהוא יכול לעבוד בסראוד רק באנאלוגי? מה צריך לשנות? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by fog87,

אני רוצה לאפשר את האופציה לשמוע בו זמנית גם באוזניות ביציאה הקדמית של המחשב וגם בחיבור לרמקולים מאחוריו וזה לא מאפשר לי לסמן את הקוביה (האמצעית - תראו בתמונה) מה עושים??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

חברה אני לא מבין מה קרה!!! המחשב נתקע לי באמצע עבודה (הוא לא היה במאמץ או משהו כזה, אינטרנט ואייסיקיו). אז עשיתי לו ריסטסט, והוא לא הראה כלום על המסך, ז"א המחשב עצמו עלה, אבל אין תמונה. אז כיביתי אותו, וכשכיביתי אותו, שמעתי מהרמקולים מין בום כזה קטן... אחרי דקה הדלקתי את המחשב והוא עבד בסדר, אבל אז ראיתי שאין צליל מהרמקולים, למרות שהם דולקים! עכשיו בדקתי אם האוזניות פועלות, וגם בהן אין צליל! יש מצב שקרה משהו לכרטיס קול שלי? כרטיס קול: Creative SoundBlaster 5.1 רמקולים: Creative SBS 370 2.1 סליחה על החפירה אבל אני ממש נואש, בבקשה תעזרו לי!!!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.