אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הכל בכותרת... תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש לקנות רמקולים למחשב עם סאב,משהו ביתי אבל שיהיה איכות! אני ממש לא מבין בזה,ואני מאוד ישמח להעזר בכם.. תודה רבה לכם:]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים, יש לי את הסט המיתולוגי logitech z560 חשבתי על אסוס או אולי CREATIVE אבל אין לי מושג מה עדיף, תקציב - 400-500. תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתחום השמע , ולא מזמן קיבלתי מערכת רמקולים (BOSE acoustimass 15 home theater) מתנה ולכן אני מעוניין לקנות רסיבר כדי לחבר אותה. בגלל שאני לא מבין ברסיברים רציתי את עזרתכם... הסתכלתי על הרסיבר הבא: AVR 165 הרמן קרדון השימושים שלי הם מחשב מוזיקה וטלוויזיה בHD. רציתי לדעת איך הוא? האם הוא יתאים לרמקולים שיש לי?(BOSE) יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ל LCD HD עם יחס ניגודיות מאוד גבוה ואיכות תמונה מאוד גבוהה. הבנתי שלחברה SAMSUNG יש דגמים איכותיים עם יחס ניגודיות גבוה, וחשבתי לקנות מהם. אודה לכם אם תוכלו למליץ לי על טלוויזיה לפי הדרישות שצויינו למעלה, מאחר שהתנסיתי ב LG 26LC41 ומאוד התאכזבתי ממנה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם איך הכרטיסים הנ"ל מבחינת איכות סאונד למשל מול הכרטיס המובנה הכי טוב שיצא סאונד סטורם או מול הכרטיסים הנפוצים היום בלוחות - רילטק 850 וכו'? ואיך הוא למשל לעומת כרטיס קול מסוג סאונד בלאסטר לייב 5.1 או 7.1 24 ביט?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את הרסיבר הבא DENNON AVR1705 במחיר של 1990?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברשותי הרסיבר הנ"ל מזה כ 3.5 שנים, לאחרונה כאשר אני מדליק אותו, הוא עובד למשך 5 שניות, ואז בעצמו עובד למצב Stand By (הנורית האדומה מסביב לכפתור ה Power מהבהבת), אני מדליק שוב, ושוב הוא עובד למצב Stand By, ולכן הוא בעצם לא עובד. גיגול קצר גרם לי לבצע את הבדיקה הבאה : ניתקתי את כל הצרכנים מהרסיבר (את הטלויזיה, ה DVD, הלפטופ וכו') - לא עזר, ניתקתי גם את כל הרמקולים מהרסיבר - לא עזר, לקחתי את הרסיבר, כאשר שום דבר לא מחובר אליו, למקום אחר בבית, חיברתי אותו לחשמל (שקע אחר), אותה תופעה - דולק ל 5 שניות, וכבה (Stand By) עצמאית. 1. האם יש למישהו מושג מה עשוייה להיות הבעיה, ומה ואיך כדאי לבדוק זאת ? 2. את הרסיבר רכשתי מאתר אינטרנט כלשהו, אך בפועל הספק הוא ניופאן, (אני רואה זאת על ת…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05179# וכמה הם יעלו בארץ??? דבר שני, יש מיבא ל- sennheiser בארץ? שיכול לזמין את זה במיוחד מחו"ל?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
זהו עובדים לי כמו שצריך לא חיברתי את הכבלים ( חיברתי 1 ולא את כולם חח ) תגידו מברוק בכל מקרה =]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שלא בשימוש ברצוני להפוך אותו ל"רסיבר" זאת אומרת אפשרות שמיעה בסראונד מלא 5.1 מהממיר (YES) אל המחשב. איזה כרטיס קול? כרטיס טלוויזיה אני צריך? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אפשר לראות טלוויזיה דרך תוכנות צפייה (Mediaportal, dscaler) בWIN XP שהוא לא מדיה סנטר?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל דעה על תחנה העגינה של פיליפס. יש לי אייפוד טאצ' והייתי רוצה משו בסגנון לרכוש. מה אתם אומרים על Philips DC570? תודה רבה ויום טוב D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני טס לניו-יורק ורציתי בהזדמנות לקנות את ה Sennheiser PC130. ראיתי שב b&h מוכרים את האוזניות ב 40$ מה שמבאס אותי מאד כי ב amazon אפשר להזמין אותן ב 22$ אבל צריך לתת כתובת למשלוח ואין לי מישהו מכיר חנות אלקטרוניה זולה במנהטן? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הי כמו בכותרת, מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? יש לי את הדגם A200 ולמען האמת אני לא ממש אוהב אותו. ראיתי כמה חוו"ד שטוענות שזה דגם מוצלח בניגוד ל 200. מי הם המומלצים במחירים של 400 ש"ח +- ? תודה, סער.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לא מעט תוכנות שעושות המרה מסטיראו ל5.1... אבל לא יצא לי לשמוע תוכנה שמבצעת זאת באיכות טובה יש המלצות לתוכנות שיאפשרו שמיעת מוזיקה ב5.1 באיכות טובה? סטיראו זה נחמד אבל חסר כל העניין של הסראונד לפעמים
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
רכשתי OLED של LG. בהתאם רוכש רסיבר חדש שיתמוך ב4K ובפורמטים החדשים כגון DOLBY ATMOS. יש לי כיום סט 5.1 , מתלבט בין הרסיברים הבאים: 1400/3400/Denon AVR-X2400H Yamaha RXV681 Marantz SR5011 יש לי כיום ONKYO, לא בא לי יותר על החברה הזאת. המטרה בעיקר צפייה בתוכן 4K ובסרטים באיכות גבוהה מאוד / קונסולות משחקים. פחות מוזיקה. מה לבחור?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת קולנוע ביתית שתכלול רסיבר, רמקולים, סאב, lcd 32" ו DVD תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי עד עכשיו מערכת Microlab FC 730 5.1, שהייתה מחוברת למחשב (מחובר לטלוויזיה). האישה התעצבנה שמכוער לסלון אז מכרתי ב-340 ש"ח. כרגע אני מחפש לרכוש סאונד בר. השימושים הם הכל: סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב וכו'. המטרה היא לחבר לטלוויזיה בחיבור אופטי ושכל מה שהטלוויזיה תשמיע (מחוברת למספר מקורות) - ייצא מהסאונדבר. אני לא אאודיופיל גדול, אבל כן חשוב לי האפשרות לשמוע בווליום גבוה באיכות טובה עם בסים נקיים. בנוסף חשוב סאבוופר אלחוטי. אני מחפש משהו בתקציב של 500-700 שקל, להלן האופציות שלי: Samsung HW-F450 - משומש ממכר, 500 ש"ח. Samsung HW-M450 - חדש, 687 ש"ח Samsung HW-K450 - חדש, 595 ש"ח LG SJ4 - חדש, 681 ש"ח. LG SJ3 - חדש, 525…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708411 אם אני אקנה אותו אני אחליף לממיר HD .. בעיקרון יחובר למחשב כ. מסך GTX260 ושאר המפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אחרי חיפושים של כמה חודשים ארוכים "וקשים" נראה לי סוף סוף מצאתי את האבידה מבין מגוון רחב של אוזניות שבניהם היו- פורטה פרו SR-60 K414P HD201 HD201 PX100 PX200 ועוד רבים טובים ומולצים.. לבסוף נגלו אל עיניי בסניף באג בעזריאלי ה-אודיו המדוברות- (הגיעו היישר מיפן! ;D ;D) Audio-Technica ATH-SJ3 לינק לתמונה שלהם ומעט פרטים מ-אודיו קיוב, http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Portable,+Casual/product/Audio-Technica_ATH-SJ3_Portable_Headphones.html על הנייר ועל פי המראה הם נראו ממש יפות ויש להם מראה מאוד יפה ולא מגושם מבחינת גודל "הכוסות" מה שמאפשר לטייל איתם קצת ברחוב מבלי להית בבושות. ממה שהבנתי על האוזניות כמה דברים בסיסיים הם שהם טיפה באסיות ושהקשת שלהם…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מרחק צפיה 2.70 מטר, 90% HD מהמחשב 10% צפיה בטלוויזיה (שידורי YES ממיר רגיל) כרגע אני כבר כמה שנים עם טלוויזיה 32 מעפנה והגיע הזמן להשתדרג. הסתכלתי על טלווזיות Led בזאפ של חברת LG ואני רואה 42 ב-3000 אלפים, ואחרי זה 37 ב-4000. שווה להתפשר על גודל מול איכות ברמות האלה או שיש הבדלים עצומים ? בכל מקרה, יש המלצות לטלווזיות שנותנות את העבודה ? העדיפות שלי היא לטלוויזיות LED. אני מאמין שהתקציב שלי עד 4000 אבל אם יש משהו חריג שחורג מהתקציב אני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך הוא 32a450 חיברתי אותו למחשב בNR איך אני מכייל אותו? אין לי באפשרות לכייל חדות וצבעים בחיבור NR. איך אני מכייל כמו שצריך מהמחשב? התכנים עם HD אך ורק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את הרמקולים הנ"ל, הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים עליהם (אני יודע שזה לא הטופ של הרמקולים) אבל יחסית לזוג איך הם? למישהו יש אותם? ודבר אחד שאני לא מבין... איפה כיוון הווליום שלהם? יש לי אותם דיי הרבה זמן ופשוט אני לא רואה שום כיוון של ווליום על הרמקול... מישהו יכול להעיר את עיני (אני יודע שזה נשמע דיי מטומטם שאני לא יודע איפה הווליום, אבל זה המצב) תודה מראש. :saint:
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-