עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by x-boy_24,

שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. תהיתי אם הגיימרים הכבדים כאן יוכלו להמליץ לי על סט חביב ואיכותי שכזה וכמובן, האם הוא ניתן להשגה בארץ, בבקשה?... שטודה.

3. חיברתי את המחשב שלי לLCD בעזרת כבל HDMI ומתאם DVI-HDMI והוידאו עובר מצויין... עכשיו איך אני מעביר את הסאונד? איזה כבל בדיוק אני צריך? יש לי כרטיס מסך מובנה (לוח G31). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. השאלה בכותרת... הכוונה היא לא בתחום הפיזי (קיפול, אופן ההלבשה וכו') אלא בתחום הסאונד. והאם PORTAPRO\SPORTAPRO יותר טובות מהן?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של HOT עם חבילת HD שברצוני לחבר למסך מחשב. מה האופציות המומלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by shai25,

שלום, שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD. איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח? חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by hury,

שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. כאשר אני מנסה להציג קטעי וידאו לא משנה הפורמט בוינאמפ או במדיה פלייר הוא לא מציג משום מה. הורדתי חבילת קודקים כבר וזה לא עזר. במדיה פלייר זה אומר משהו על not support files למרות שעד לפני כמה זמן הוא הראה לי את הקבצים אבל בלי סאונד ובוינאמפ הוא לא אומר כלום.... מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. הבכן, גם לי יש את ה-Nokia 6230, כבר קרוב לשנה את האמת, וממש ממש ממש נמאס לי מהאוזניות הרגילות שלו.. כל מאמצי לחיפוש אוזניות חוטיות נורמאליות - לא הניבו תוצאות רבות. לאחרונה התחלתי שוב פעם להתחיל לחפש אוזניות שיתאימו אולי למכשיר הזה, והפלא ופלא.. נתקלתי בכמה אוזניות אל חוטיות אשר משתמשות ב-BT ואף מסוגלות לקבל שיחות. אך המחירים היו פשוט בשמיים.. זאת עקב העובדה שרוב האוזניות הנ"ל מגיעות בתוך קיט שכולל כבר נגן מיוחד בשבילהן, לכן אני מבקש מכם, כל מי שיודע ומכיר, המלצות ואולי אף לינקים לחנויות (לא חובה בארץ, ממש ממש לא חובה) אשר מוכרות אוזניות מסוג זה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by zxcasdqwe,

שלום רציתי לעשות שאני יוכל ליראות סרטים מהמחשב לטלויזיה אז קניתי קבל RCA של 3 בננות אבל אני מצליח ליראות את המחשב רק אם אני מחבר את הבננות ישר לטלויזיה אבל אני רוצה לחבר את הבננות לרסיבר וליראות את הסרטים אם הרמקולים של המערכת אבל אני לא מצליח הרסיבר הוא מדגם harmen/kardon AVR1500 תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשבי האישי. טווח המחירים הוא 800-900 ש"ח לכל היותר,חשוב לי שהיא תיהיה דיגיטלית לא כמו האזטק 5.1 שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by HellWarrior,

אז ככה - קניתי לי מחשב חדש - ואיתו צריך לקנות רמקולים סבירים - קצת משחקים פה ושם - קצת מוזיקה פה ושם וסרטים פעם ב.... בקיצר, איכות סאונד סבירה במחיר מציאותי - למרות ש"סביר" זו מילה יחסית - אני מוכן להשקיע בסביבות עד 550 ש"ח בערך ברמקולים איכותיים, כדאי 5.1, ובבקשה אל תייעצו לי להחליף כרטיס קול - יש לי ,Realtek ALC850 Audio with 8 Channels and Digital SPDIF שהוא כרטיס סטנדרטי ויספק אותי, לפחות לעת התחלה. חשבתי על : Logitech Z640 שאני יכול להשיג במחיר סופי של 500 ש"ח. Luxeon T5.1 - הפחות איכותיים אבל חזקים שאני יכול להשיג ב340 ש"ח Winner HN680C - ב520 ש"ח Creative SBS LX520E - גם 500 ש"ח Creative SBS560 - ב550 ש"ח בערך מכל אילו - מה הכי כדאי ? בבקשה תענו לי קונקרטית - כי אפ…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. היי , אני צריך כמה אפקטים , קבצי צליל ,Wave או מה שלא יהיה.. אני צריך צלילים של : רכבת הרים , מתפסת בעליה... אתם יודעים... הרעש שלפני הנפילה (תשחקו ברולר קוסטר טייקון ותבינו) כל מיני צלילים של פיצוצים קטנים , או יריות ומשהו קצת קשה , יש את החברה הזאתי של הסאונד , כל פעם שאתם רואים סרט בקולנוע יש כזה טריילר , לפני שהסרט מתחיל , של מסוק כזה טס בין ביניינים , ובסוף הוא מגיע לאולם קולנוע כזה שאם אני לא טועה רשום שם משהו עם Dolby Digital אני צריך קישור לוידאו הזה. לשים בתחילת הסרט שלי , זה יכול להיות נחמד :] מצאתי כמה וידואים של עוד חברה מהסוג הזה , של THX למי שמכיר , אבל אני רוצה את הוידאו עם המסוק. תודהההההההה :-*

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by oded6188,

יש לך Motu Ultralite, זה כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל אז הכל עובד טוב... עכשיו יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הכרטיס אליו.... אבל בגלל שיציאת הFIREWIRE בנייד היא 4 פינים, אז קניתי כבל מתאם (מ 6 פינים ל 4 פינים) אבל כשאני מחבר אותו לנייד (עם הכבל 6-4), הנייד אפילו לא מזהה שחיברתי חומרה חדשה....... אמרו לי שאולי זה בגלל שבנייד יש לי מעבד Core2Duo, ושאני צריך להתקין איזה דרייבר לפני שאני מחבר את הכרטיס... אבל לא מצאתי שום זכר לדבר כזה באתר היצרן.... יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by RDS,

יש לי את הרמקולים x530, ובזמן האחרון החלו להופיע מהרמקולים צלילים מוזרים... כאשר אני לא שומע סאונד (מוסיקה משחקים) מהרמקולים, יש כל מיני "פאק" כאלה, (לא fuck, אלא pack).. כאילו פקים כאלה... תופעה זו חוזרת גם כשאני שומע מוסיקה..... אודה לעזרה... תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. Started by Tommy,

Creative EP-630 זה אוזניות IN-EAR עם סיליקון כזה וסינון רעשים שוות משהו ? עולות 200 שקל

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by יניב51,

בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by roy_katz,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית HD עם יציאת HDMI שיהיה אפשר לחבר אליה לא רק את הממיר הדיגיטלי של הוט שיש לי אלא גם את המחשב, התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כלום בטלוויזיות.. תודה רבה לכל מי שיעזור לי. עריכה: עכשיו הסתכלתי בזאפ וראיתי שלוש דגמים של טלוויזיות HDMI תגידו לי מה הכי כדאי לי בבקשה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4109=4113&DB6195=140532

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by lalush33,

שלום ! אני יודע שזה קצת מוזר אבל אני צריך כמה שיותר סאונדים של צלצולי שעון (תיק ..תק ) תודה מראששששש :yelclap:

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. שלום, לפני חודש בערך קיבלתי את האוזניות הנ"ל. רציתי לדעת האם בריא להשאיר את האוזניות פעילות על האוזן, כיוון שהן מתמלאות בלחות, לא הייתי רוצה שזה יפגע באוזניות. אני מגיע לשמיעה של אולי שעה עד שעה וחצי ויותר ברצף...ואחרי שאני מוריד אותן אני מרגיש שהן טיפה רטובות. כדאי להוריד אותן כל כמה זמן מהאוזן ולתת להן להתייבש?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  21. שבת שלום לכולם, השבוע החלטתי רמקולים חדשים, שיחליפו את ה-Inspire G380 הישנים והאהובים שלי, ויאפשרו לי סאונד 5.1 לסרטים. לאחר שמצאתי הצעה מצויינת לרכישת מערכת יד-שנייה קניתי את ה-TSS-1 מבית Yamaha, שאמורים, לכאורה, להיות מערכת באיכות לא רעה בכלל (ואולי בעצם לא? ...) כעת הרמקולים מונחים על השולחן ועל הקירות, אך אני נתקל בבעייה רצינית באופן החיבור שלהם. החיבור הדיגיטלי דורש שימוש בכבל RCA, או כבל אופטי, בעוד ול-N-Force שלי יש רק יציאות 3.5mm. בנוסף, החיבור האנלוגי במגבר מבוסס אך ורק על 2 כבלים (קדמיים, אחוריים), למרות שה-N-Force מאפשר חיבור על בסיס 3 כבלים (קדמיים, אחוריים, סנטר+סאב). במצב הקיים כרגע מחוברת המערכת לכרטיס בצורה אנלוגית, באמצעות 2 כבלי 3.5MM. התוצאות ב…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. הקלטתי באמצעות WinDVR סרט מקלטת וידיאו, יש לי שני חלקים של 3.94 ג'יגה, הייתי רוצה לקודד אותם על מנת שאני אוכל להכניס אותם לדיסק די וי די אחד, עם איזה תוכנה אני יכול לקודד את הקבצים, ולאיזה פורמט כדאי כדי שאני אוכל להכניס אותם בדיסק DVD אחד?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by tulicooli,

קניתי מערכת חדשה Panasonic sc-ak640 ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב שישמעו במערכת שירים מהמחשב עכשיו אין לי פה חיבור בננה במערכת אלה רק חיבור אחד של Music Port (הכניסה כמו של אוזניות \ מיקרופון) עכשיו אם אני יחבר מהרכטיס קול במחשב לכניסה הזאתי שהיא בצורה כמו של המחשב אז ישמעו את המוזיקה מצוין ולא כמו הקסטה שמתחברת למחשב? יש איזה חיבור מיוחד שהוא איכותי יותר שאני יכול לחבר? או מה שיש זה הסטנדרט? עריכה: בסוף קניתי את הכבל הזה ב20ש"ח ושומעים מצוין! איזה מערכת סוסה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום לכולם; כמו שמצוין בכותרת, יש לי כרטיס SB live מהמחשב הקודם והתחלתי לחשוב אולי יהיה עדיף לחבר אותו מאשר הכרטיס המובנה על הלוח? יש לי לוח Gigabyte 945p-s3 לוח דיי חדש, ורמקולים Logitech z4 האם הכרטיס עדיף? האם הוא יספק לרמקולים עוצמה מלאה? תודה לעונים, -רון

25. אם צריך תשם המלא אני אכתוב. . . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576885 אין לי מושג במסכים וכאלה. . . אם יש מסך, בתקציב של 7000-8000 טובים יותר, אז תנו המלצות =) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים