עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by omri_ro,

קניתי את הנ"ל וקיבלתי אותו לפני יומיים(היה לי עם מה לשחק בחג ;D) קיצר שגלשתי לאתר שלהם הוא מצא לי 4 מכשירים על אותו שם של דגם (מן הסתם גרסאות למדינות שונות) רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לבחור כדי לא להרוג את המכשיר שלי ורוצוי תשובה מבעלי ניסיון עם המכשיר הנ"ל וגם איך אני יודע מה גרסת הFW הנוכחית במכשיר?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by sshhaayy11,

קניתי נגן gimini 402 ויש פונקציה של לראות תמונות בשיר במקרה יש לי כמה שירים כאלה אבל אין לי מושג איך מוסים תמונה בשיר כדי שהנגן יוכל להראות לי אז אם משהוא יודע אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by whodosntlikeomri,

בשעה טובה קיבלתי את הסוני D66 eggo שלי למען האמת אני קצת מאוכזב מהאיכות אף פעם לא שמעתי אוזניות ממש איכותיות וציפיתי לאפקט וואו מהאוזניות וזה ממש לא מה שקיבלתי לא איכות יותר טובה בהרבה מהאוזניות stock של ה IHP-120 חשבתי אולי צריך לעשות BURN IN לא יודע בדיוק איך עכשיו אני סתם מנגן מוזיקה על 15 ככה ב H120 מקווה שככה צריך תמונות יגיעו מאוחר יותר

4. Started by DarkLloth,

יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by sofix4,

אפשר לראות טלוויזיה דרך תוכנות צפייה (Mediaportal, dscaler) בWIN XP שהוא לא מדיה סנטר?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by re5pect,

יום אחרי שהתקנתי את הפירמואר החדש לH10 הפסקתי לשמוע את הצד הימיני. אחרי כמה בדיקות מול מקורות אודיו שונים הגעתי למסקנה שזה החוט של האוזניה הימינית(החיבור בין החוט והקונקטור) פתחתי רק את הפקק הזה של הקונקטור, איך אפשר להגיע למגעים?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. Started by iDanVas,

DVD נייד תומך כול הפורמטים (DVIX XVID...) עם מסך מסתובב 8-9 INCH http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5856 זה משה מצתי בנתיים אבל לא הוא תומך XVID נכון?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by jambo7,

כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by ProMeR,

הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by ilia121,

האם אפשר לחבר את ה-Iriver לטלויזיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  11. ע'פ הנתונים ה-lg יותר טובה פה בפורום ההמלצות הם על הסמסונג. מה עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by spotash,

אני מקווה שזה הפורום המתאים ויש פה אנשים שמבינים בעניין. אני צריך המלצה על LCD עד 9000 (אפשר גם פחות) לצפייה בטלויזיה כמובן.

13. Started by com,

שלום חבר'ה. לפני כמה שנים טובות, רכשתי מערכת 2.1 של קליפס (פרומדיה) לאחר תקופה מסוימת, נשרפה יציאה של אחד הרמקולים, אני לא זוכר אם זה היה L או R, אבל היא פשוט לא עובדת.. (כדי לחסוך לכם, בדקתי שזה אכן היציאה, ולא הרמקול או החיבור.) דיברתי עם עוד בנאדם שיש לו את הסט, וקרה לו בדיוק אותו דבר! והוא האיר את תשומת ליבי שזה בעיה מוכרת. אז אני מתענין לגבי אפשרות של התיקון של היציאה הזו, ואני צריך שני דברים: *אני צריך פרטים על הבעיה הזו, כדי לבדוק אם אני יכול לתקן אותו בעצמי (או חבר שלי, ההנדסאי אלקטרוניקה) או להאיר את תשומת ליבה של המעבדה איפה הבעיה בעצם. *ובגלל שאני לא ב"סצינה" כבר הרבה מאוד זמן, ואני מניח שהרבה מידע על התקלה הסדרתית הזו אני לא ימצא פה (לא כי אין פה חבר'ה טובים, …

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by BlackDiablo,

כל פעם אני מנסה להעלות שירים לאיידפוד דרך ITUNES וזה כותב לי את זה: Attempting to copy to the disc "IPOD" failed. An unknown error occourred (-69). למישהו יש מושג מה לעשות ? יש לי את כל האפדייטים וITUNES 5 ד"א יש לי IPOD 4 GEN

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. או שאין דרכים אחרות להעלות שירים אלא בעזרת התוכנה של IRIVER? תודה.

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by ilans68,

שלום לכולם...במז"ט הצטרפתי לבעלי נגני MP3 אבל נראה לי שטעיתי איפה שהוא בשלב העברת הקבצים מהמחשב לנגן. כשאני נכנס דרך הנגן לתיקיית ה PICTURES אני מקבל מתחת ל ROOT את רשימת כל קבצי המוזיקה שלי וכן את תיקיית התמונות ותיקיית ה Record. לעומת זאת גם תחת תיקיית ה MUSIC אני רואה מתחת ל ROOT, בנוסף לקבצי המוזיקה את תיקיית ה pictures ואת תיקיית ה Record. לא נראה לי שזה אמור להיות כך...איפה טעיתי??? איך מתקנים??? תודה מראש אילן :

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי לוח אם msi K9N Neo שמשולב עליו כרטיס קול on-board של realtek התומך בעד 8 ערוצים (אנלוגיים). התוכנה שבאה איתו אפילו מאפשרת גמישות מלאה בשימוש ב-conectors שבגב המחשב, כך שאם אני רוצה למשל להשתמש בחיבור האפור לחיבור אוזניות במקום לחיבור רמקולים צדדיים - אני יכול להגדיר לו את זה. הגדרתי שיש לי 6 רמקולים (5.1) וע"י 3 כבלי RCA אני מחבר את הכרטיס לרסיבר שלי (2 קדמיים, 2 אחוריים, ועוד כבל שמעביר את האות של סנטר וסאב). בתוכנה של הדרייבר יכולתי לבדוק את הסאונד של כל רמקול בנפרד והכל עבד מצויין. בתקופה האחרונה שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים עובדים כראוי, ושאם אני מבקש להשמיע צליל מהרמקולים האחרים, אז זה לא עובד כמו שצריך - במקום זה אני שומע מאחד הרמקולים הקדמיים …

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  18. יש לי מדיה סנטר בסלון עם לוח אם של ASUS RAMPAGE FORMULA והכ.קול המובנה של הלוח. אני מוציא סיגנל אופטי לרסיבר דרך היציאה האופטית של הלוח ומעוניין במקביל להוציא גם סיגנל סטראיופוני מהיציאה האחורית או הקדמית של הכרטיס קול שמיועדת לחיבור אוזניות/ רמקולים בחיבור ישיר. התוכנה של כרטיס הקול היא SOUNDMAX ובאפשרות של ההגדרות של הזיהוי האוטומטי של חיבור התקנים סימנתי את האופציה הזו של זיהוי של חיבור וניתוק התקנים וכאשר אני מחבר את האוזניות לדוגמא בזמן ניגון קובץ דרך ה-SPDIF קופץ לי חלון שאומר לי שזוהה חיבור התקן ואני מסמן לו שחיברתי רמקולים/אוזניות וזה אומר לי שבחרתי בכניסה הנכונה ושההתקן עובד כראוי.. רק שלא שומעים דרך האוזניות במקביל ל-SPDIF. גם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב זה לא …

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. שלום, כבר זמן רב אני מנסה לפתור בעיה והרמתי ידים אחרי לא מעט זמן שהשקעתי בנסיון לפתור את הבעיה... נראה אם תצליחו: מפרט: לוח ASUS COOMMANDO; כרטיס טלויזיה TV2000 XP Expert של LeadTek; מערכת הפעלה WinXP מעודכנת. תוכנות: SoundMax עבור כרטיס הקול, WinFast PVR עבור כרטיס הטלויזיה. ניסיתי גם את AC3Filter אבל ללא הצלחה. חיבורים: כרטיס הטלויזיה מחובר בכבל של CD (כמו של הCDים של פעם) לכניסת AUX שעל כרטיס הקול של לוח האם (ב-Commando יש כרטיס עומד שנתקע לתוכו וכולל שקעים לרמקולים אחוריים). המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בכבל קואקסיאלי מיציאת ה-SPDIF. לתוך כרטיס הטלויזיה נכנס כבל S-Video וכבל אודיו והממיר של HOT נכנס לכניסת Line-In של כרטיס הקול של לוח האם. תיאור הבעיה: הכל עובד בסדר (שומ…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

I am thinking about changing the cable thats goes from the Sub to the soundcard, will it change the sound quality ? what do you think?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by dudu2683,

שלום קניתי ממיר וידאו USB שמתחבר למכשיר הוידאו שלי ולמחשב וככה בעצם אני ממיר את הקלטות וידאו שלי... יש לי בעיה אני משתמש עם התוכנה ulead video studio 8 ושם יש לי אפשרות לאיזה פורמט אני רוצה ללכוד את הוידאו שאני בוחר DVD אז נוצר לי קובץ MPEG שאני בא לצרוב אותו ב NERO אז NERO מאלצת אותי לבחור מצב UDF (שאין לי מושג מה זה אומר) בגלל שהקובץ גדול מ 2G .בכל אופן שאני שם את הדיסק בנגן DVD שלי הוא קופץ באמצע הסרט מישהו מכיר את התופעה? לאיזה פורמט בכלל כדאי להמיר?? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. אני אסביר את עצמי יותר טוב, יש לי מערכת סטריאו שמחוברת במקום רמקולים וכל פעם שהמיקרופון פעיל (לא מושתק) אז יש מן רעש כזה צורם שאי אפשר לסבול (זה מה שהמיקרופון קולט) אז אני משתיק את המיקרופון ורק כשאני רוצה להשתמש בו אני מפעיל אותו. וגם זה עושה הד כזה מעצבן כשאני מדבר בסקייפ ואני צריך להשתמש באוזניות.... אז יש אפשרות לעשות שלא ישמעו ברמקולים את מה שהמיקרופון קולט? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by Aviv C,

יש לי בעיה קטנה עם הרמקולים. קודם כל אני רוצה להגיד שאלה פשוט רמקולים רגילים של חברה לא מוכרת (ST אם זה עוזר למישהו). לאחרונה הם לעיתים רחוקות פשוט עוצרים את הקול לשנייה או שתיים ואז ממשיכים. כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC'97 Audio. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. שלום קניתי עכשיו מוניטורים של Tannoy reveal http://www.tannoy-speakers.com/s.php?product=15&title=Reveal+6&s=33 ומגבר C-mark MR2200 http://www.c-markaudio.com/English/product/gf/MR2200.htm ובגלל שאני לא הכי מבין בדברים האלו ולא ממש מתחשק לי לשרוף את המוניטורים על ההתחלה רציתי לשאול אותכם בנוגע לכפתורים בפריאמפ שמקדימה על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיעבדו טוב עם המוניטורים?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.