עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ranyr,

אם יש... אז איפה אני יכול לקנות אותו?? חיפשתי ומצאתי רק M3L או M3 30GB....

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by kobibo,

רציתי לדעת איך מכשיר ה DVD PROSOUND DivX-909 הדגם: DivX-909 PROSOUND שנמצא באתר Netaction ב 400 ש"ח ? האם הוא תומך בכתוביות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by idani1983,

דבר ראשון האם שווה לקנות את הIPOD VIDEO בארה"ב ב 300 דולר או שכבר לקנות בארץ את IAUDIO X5L במשהו כמו 380 דולר? בכול זאת יש הבדל של 80 דולר !!!!!!!!!! שאלה שניה איפה החנות הכי זולה כיום לקנות את ה IAUDIO ולאו דוקא מZAP חשוב לי רק שאני יכול ללכת ולקחת אותו ! תודהרבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. Started by iakovl,

חברה אחרי שיש לי את הHD 595 שלי אני צריך גם זוג אוזניות סגורות שיחליפו לי את הJVC HA-G101 (אני עדיין אוהב אותם אבל רוצה להשתדרג) אני צריך אוזניות סגורות כי לא תמיד הדליפת רעש של ה595 היא מקובלת עלי ומפריעה לסביבה (סבתא / אמא) המלצות בבקשה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. כותרת. האם גם משהו מהפשוטים ביותר כמו הראשונים פה (לינק בהמשך) יעשה את העבודה? או שיהיה הבדל משמעותי באיכות? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-TVCard&DB220526=220532&orderby=price מסך 22" LCD של אסוס. תודה מראש, עודד ב.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. שלום לכם, ואם אפשר לינקים... עוד יותר טוב ותודה רבה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by ksn1981,

שלום לכולם.. אני קונה מחשב חדש עם לוח אם ASUS P5Q DELUXE בקטיגוריית האודיו רשמו: ADI® AD2000B 8-channel High Definition Audio CODEC - Support Jack-Detection, Multi-Streaming, and Front Panel Jack-Retasking - Coaxial/Optical S/PDIF out ports at back I/O - ASUS Noise-Filtering במחשב הישן יש לי כ.קול CREATIVE AUDIGY 1 זה שיש לו פאנל קדמי שיושב במקום ה- CD ROM.. אבל לא הדגם העדכני גירסה 2 השחור.. אלא הגירסה הראשונה עם הפאנל הלבן אז קראו לו AUDIGY PLATINUM !! http://www.guru3d.com/review/creative/audigy/ אני שואל מה ההבדל?? אני יודע ששניהם 24BIT..ה- AUDIGY מלפני 8 שנים אבל הוא נראה הרבה יותר רציני.. מה יהיה עדיף בשבילי??? לא מעניין אותי שום מצב מעבר לסטראו ואני גם אעשה כמה רי…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. אני מעוניין לראות בטלויזיה בסלון תמונות, סרטים ולשמוע מוזיקה - הכל שמור על הדיסק הקשיח. לאחר חיפוש בפורום, הבנתי שיש לי 2 אפשרויות : * לחבר את המחשב שלי / מחשב ייעודי לטלויזיה שבסלון, הטלויזיה תשמש בתור מסך, ואז כל התמונות שאני מציג במחשב, אני אראה בטלויזיה * לקנות XBOX / Sony PS (הבנתי שהם מסוגלים להציג גם סרטים, מוזיקה ותמונות - זה נכון ?) 1. האם XBOX ו PS אכן מסוגלים להציג סרטים מוזיקה ותמונות ? 2. במידה ואני לא משחק ב XBOX / PS, חבל להשקיע בהם כסף, וכדאי לשים מחשב בסלון, האם זה מה שנקרא HTPC ? מה מיוחד בו ? זה לא מחשב רגיל לכל דבר ? תודה !

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. שלום חברים, חבר טוב עומד בפני רכישה של אוזניות איכותיות, לשימוש בלעדי במחשב. האוזניות יחוברו לכרטיס קול קריאטיב X-FI XTREME GAMER. אין מגבר והאוזניה תחובר ישירות ליציאה בכרטיס קול. החבר בעיקר משחק במשחקים ומאזין למוזיקה בפורמט רגיל, וקצת סרטים פה ושם. חשוב לו אוזניה קלה ונוחה לשימוש בפרקי זמן ארוכים (כמה שעות ויותר מול המחשב ביום עם האוזניה). האוזניות ירכשו בארה"ב. בנתיים הוא שוקל לקנות את הHD555 של סיינהייזר, וגם הגראדו SR80 עלו על הפרק. לצערי לפי המלצתי, הוא לא מצא מקומות לשמוע אותן אישית. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. אני מחפש רדיו דיסק או טייפ לא ממש משנה, עם כניסת LINE IN לX5L שלי משהו לא דפוק לגמריי...אבל כמה שיותר זול מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא לדבר הזה? תודה

11. Started by The Dom,

יש לי את המערכות הנ"ל ותוך כדי משחק בבאטלפילד שמעתי קול של (ואני מצטט): קחקחחחחקחקח" +עוצמה אז זה נשמע כמו פיצוץ... חשבתי שזו הפסקת חשמל אבל היה חשמל.... וברגע שזה קרה גם הטלוויזיה קפאה ואחרי 5 דקות היא חזרה.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by fx-57,

יש לי רמקולים ATP3 בלה בלה בלה.... קיצר אני שם ווליום כמה שבא לי. טראבל באמצע. באס עד הסוף. ברגע שהטראבל עד הסוף הצליל הרבה יותר נקי ואיכותי והרבה יותר כיף לשמוע,אבל חבר שלי אמר שזה הורס את הרמקולים כאשר שמים 100% טראבל, האם זה נכון או שאין סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by icebreak,

חברת CREATIVE הודיעה היום על הרחבת קו מוצרי ה ZEN MICRO ע"י הוספת דגם של 4GB במחיר של 200$ ו 6GB במחיר של 250$ והדגם של ה 5GB המוכר ירד ל 230$. את נגן ה 4GB יהיה ניתן להשיג בתוך ארה"ב במחיר של 180$ לאחר זיכוי. צעד זה בה בעקבות הכזרת APPLE לפני כשבוע על הרחבת קו מוצרי ה IPOD ע"י הוספת MINI IPOD בדגמי 4GB ו 6GB (במחירים של 200$ ו 250$ בהתאמה). מלבד שינוי הגדלים, הנגנים ישארו כמו מקודם ויכללו גודל קטן, 10 צבעי מארז שונים, 12 שעות פעולה, ניווט ע"י TOUCH PAD, רדיו ובטרייה ניתנת להחלפה. בתערכות CES בתחילת השנה, הציגה חברת CREATIVE את ה ZEN MICRO COLOR שיכיל מסך צבעוני בנוסף לשאר התכונות. בשלב זה לא ידוע מתי הנגן יצא. כמו כן, בהמשך השנה צפויים לצאת עוד דגמים, בהתאם להתפתחיות בטכ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. השאלה בכותרת... הכוונה היא לא בתחום הפיזי (קיפול, אופן ההלבשה וכו') אלא בתחום הסאונד. והאם PORTAPRO\SPORTAPRO יותר טובות מהן?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by Spider - Mike,

שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול חיצוני בתווח מחירים של 700-1000 ש"ח נוטה יותר לכיוון ה700.. אם אתם צריכים עוד נתונים תבקשו.. תודה מראש מיכאל..

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by ProSoldier,

אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני צריך אותם רק למשחקים אם אפשר כמה שיותר זול אבל אם כמו שאומרים עם האיכות בא המחיר. משו בסביבות 50 עד 70 דולר. חשבתי עליהם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159412 איך הם? הם צריכים מגבר או משו? או על אלה: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836401016

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by iDanVas,

DVD נייד תומך כול הפורמטים (DVIX XVID...) עם מסך מסתובב 8-9 INCH http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5856 זה משה מצתי בנתיים אבל לא הוא תומך XVID נכון?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by davie007,

יש לי כרטיס CREATIVE 5 ערוצים LIVE ורמקולים חזקים של CREATIVE האם כדאי לי להחליף לכרטיס AUDIGY 2 שפועל על 24 ביט ועולה איזה 300 מרגישים הבדל בין הכרטיסים חשים הבדל בין 16 ל24 ביט בסרטים משחקים מוסיקה?? איך זה הולך??

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. היי לכולם.. יש לכם אולי איזה המלצה למכשיר מולטימדיה עם הארד דיסק שאני יוכל להעביר מהמחשב לראות בטלויזיה??

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by jeyjey,

אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by ori-silver,

שלום,אני כרגע בתלבטות בין רכישה של מכשיר ipod 80 ג'יגה החדש לבין מכשיר i audio x5 עם 60 ג'יגה. אני רוצה להתאים למכשיר שאני יבחר אוזניות עד 1500 שקל,חשוב לי שהאוזניות ישמשו אותי גם בסביבה רועשת כי אני מתאמן בחדר כושר ולא מצאתי אוזניות שמצליחות להתגבר על הרעשים מסביב. תמליצו לי בבקשה על אוזניות סגורות שנכנסות במסגרת התקציב שיתמודדו עם כל הרעשים מסביב.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. atp3 כבר נמצא הרבה מאוד שנים בשוק . האם לחברות כמו CREATIVE , LOGITECH , JBL אין דגם יותר טוב בטווח מחירים זה תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. במהלך החודש אני הולך לקנות טלוויזית 26" לחדר, מה אתם אומרים על הטושיבה הזאת? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=599030 אני לא כל-כך סגור על תקציב כי אני לא יודע כמה צריך להשקיע בטלוויזיה 26". שימושים: הוט, PS3 שיקנה כנראה בסוף החודש, ואולי טיפה טיפה חיבור למחשב.... דעתכם?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. היי, אני בקרוב הולך לקנות מחשב, והכללתי כרטיס טלויזיה , מכיוון שאני ארצה להקליט תכניות טלויזיה. יש לי שני מסכים שונים, אחד למחשב ואחד לטלויזיה. השאלה שלי היא אם הממיר יכול לשדר בשני המסכים בו זמנית? יש לי שני חיבורי SCART בממיר, פלוס חיבורי AV ( אדום לבן צהוב ) ובאחד מהם האלסידי שלי מחובר. האם יהיו בעיות או שזה יהיה בסדר?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by Pitzinyelo,

אני יודע שזה ישמע לכם מגוכך, אבל אני רוצה לדעת עד כמה לAUDIGY 2 ZS יש יתרון על Realtek ALC850 שבא כ ON BOARD..... אני מדבר על איכות צליל ואפקטים במשחקים.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.