עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חשבתי שנושא מסוג זה דווקא יופיע ב- FAQ, אך לא מצאתי שם מענה. להלן פירוט לנידון: 1. ברצוני לראות ערוץ אחד אך להקליט בו-זמנית ערוץ אחר. 2. ברור שניהול הצפייה וההקלטה הוא דרך HTPC עם כרטיס טלויזיה. 3. הצפייה יכולה להיות הן מתוך הדיסק הקשיח או ישירות מערוץ IN. . בעוד שההקלטה היא של הערוץ הנכנס לכ.טלויזיה 4. האם לצורך כך צריך 2 כרטיסי טלויזיה או 1 מיוחד? 2 דיסקים קשיחים? אשמח לתשובה עקרונית, אין צורך לתמחר (בינתיים תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. שלום, מחפש אוזניות למשחקי מחשב, סראונד 5.1 או 7.1 תקציב עד 400 ש"ח אם תוכלו לצרף קישור ביקורת אודה לכם מראש... ;D

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. שלום הביאו לי טלווזיה מדגם Samsung le26b450c4w פה אתם יכולים לראות יותר פרטים עליה http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html עכשיו יש לי שאלה כתוב שיש לה חיבור S-VIDEO אני לא מוצא אותו על הטלווזיה איך הוא בכלל נראה? למה כי אמרו לי כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר אני צריך לדבר עם YES שיביאו ממיר שמתחבר עם S_VIDEO

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by RGL2006,

מישהו יודע אם יש להשיג דריברים לויסטה 64 או משהו אחר שהכרטיס יעבוד תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. Started by m4a1,

שלום, אני מעוניין במערכת רמקולים 5.1 עד 800 שקל, היא מיועדת לPS3 כך שחובה אבל חובה שתיהיה לה יציאה אופטית, ושיתתמוך בדולבי 5.1, תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. במהלך החודש אני הולך לקנות טלוויזית 26" לחדר, מה אתם אומרים על הטושיבה הזאת? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=599030 אני לא כל-כך סגור על תקציב כי אני לא יודע כמה צריך להשקיע בטלוויזיה 26". שימושים: הוט, PS3 שיקנה כנראה בסוף החודש, ואולי טיפה טיפה חיבור למחשב.... דעתכם?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. השאלה בכותרת... הכוונה היא לא בתחום הפיזי (קיפול, אופן ההלבשה וכו') אלא בתחום הסאונד. והאם PORTAPRO\SPORTAPRO יותר טובות מהן?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. היי לכולם.. יש לכם אולי איזה המלצה למכשיר מולטימדיה עם הארד דיסק שאני יוכל להעביר מהמחשב לראות בטלויזיה??

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by kruscal,

שלום לכולם, DVD קורא DIVX (ועוד כמה פורמטים נוספים) - קורא AVI...? אם לא מה זה אומר שהוא קורא DIVX - איזה סרטים (פורמטים) זה יודע לקרוא? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. שלום לכולם... רכשתי אתמול את ה pvr-150 המוכר .....בכך מקרה, ניסיתי לעבוד עם התוכנה הזאת...הגדרתי על היציאה המתאימה ..לא זוכר איך היא נקראת, משהו כמו composis לא מדוייק אבל לא משנה... עכשיו. יש את החלק השני שצריך להגדיר ,כל הקטע הזה של ה pal וה- ntsc כדי שיראו טוב כי רואים לא טוב .. אם יש למישהו מושג איך עושים את זה ויוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד ....זה דיי דחוף.. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by eins,

שלום אנשים פתחתי טרד לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט אני רוצה להוציא את העניין לפועל מי שיכול לעזור אני כבר מודה לו אני מעוניין לנקות רמקולים למחשב בעיקר למוסיקה 2.1 במחיר של 1300 שקלים חשבתי על סוג של ?Altec Lansing ה MX2051 משהו כזה נראה לי התבלבלתי בדגם... עכשיו השאלה אם הרמקולים מומלצים, ואם אני קונה אותם האם אני צריך לקנות כרטיס קול כדי לשפר את האיכות אם כן, כמובן איזה סוג שוב תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. Started by FIRE-KID,

לאחרונה שמעתי את הטראק או טרנס איך שתרצו: the author-the title ומיד נזכרתי שיש אחד דומה לו ואני לא יודע איך קוראים לו.. אני רק זוכר איך הוא נשמע.. באמצע יש בו את הקטע שאוהדי מכבי חיפה משמיעים שהם מכניסים גול.. 1. מהו שם הטראנס 2.איזה עוד שירים יש בסגנון הזה?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. זה הכרטיס קול http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=14184# אמרו לי להוריד איזה גירסה מהאתר שלהם אבל אני לא מוצא http://www.pcarena.org/smf/index.php?topic=16229.0

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  16. צריך אוזניות נוחות ואיכותיות עם עדיפות למיקרופון משולב... האוזניות ישמשו ל50% משחקים ו50% שירים...לא צריך סראונד... תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  17. , עד כה , אני די התאכזבתי מאיכות ההקלטה של מיספר נגנים שהתאפשר לי ליבדוק אצל חברים . תגידו לי ,אם יש נגן שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים : 1.מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה או לחילופין כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני. 2. הקלטה ישירות לפורמט mp3 ( לא כמו הסידרות river 8xxx , 7xxx שדורשים המרה באמצעות תוכנה מיוחדת על גבי המחשב ) 3. disk on key ,plug and play ( לא כמו river 8xxx , 7xxx שדורשים שימוש בתוכנה מיוחדת על גבי המחשב כדי להעביר קבצים אל הנגן ) 4.מופעל באמצעות סוללות אצבע רגילות ( רצויי aa ) 5. רצוי ,אבל לא הכר…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. לאחראי הפורום. כדאי להפריד לפורום נפרד בין נגני MP3 למיניהם למערכות קולנוע ואודיו. רוב הנושאים כאן שייכים לנגנים ואוזניות. לתשומת ליבכם.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. זוכר שלפני חודשיים בערך, מישהו ציין שאמור לצאת בקרוב עידכון למכשיר שמאפשר תמיכה ב-FLAC. העידכון כבר יצא? כדאי לי להתקין אותו או שיש בו לקיחת סיכון? האחריות תפוג?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by t-mac,

שלום מה אתם אומר על הנגן של סאנדיסק sansa e140? ניתן להרחיב לו בנוסף לג'יגה, עוד 2 ג'יגה נוספים. http://www.sandisk.com/Products/Item(1208)-SDMX2-1024-Sansa_e140_Digital_Audio_Player_1GB.aspx (הוא נראה גדול, אבל הוא קטן...) מה אתם אומרים על הנגן הזה? שווה לקנות אותו? הוא עולה 600 שקל גירסת הג'יגה... בנוסף מצאתי גם נגן של ריו קארמה שלך 20 ג'יגה, וגם נגן של ארצ'וס גם של 20 ג'יגה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7943833&type=2&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 כדאיי לקנות אחד מהנגנים של ה-20 ג'יגה או לקנות את הסאנדיסק? תודה רבה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  21. שלום אני מחפש לאחותי נגן Mp3 . המחיר עד 350 ש"ח. שיהיה של חברה טובה, שיהיה לו רדיו [ ולא אחד כזה טרנטלה ] , איכותי , אחריות [ מינימום שנה ] ועדיף שלא יהיה כבד. לעניין של הנפח..הייתי מעדיף 512mb אבל אם יש מכשיר של 256 mb עם איכות ברמה גבוהה אז למה לא. מכשיר של 1giga עם איכות גבוהה בטווח המחירים שאני מחפש לא מצאתי, אולי אתם מכירים אחד . תודה

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by The Dom,

יש לי את המערכות הנ"ל ותוך כדי משחק בבאטלפילד שמעתי קול של (ואני מצטט): קחקחחחחקחקח" +עוצמה אז זה נשמע כמו פיצוץ... חשבתי שזו הפסקת חשמל אבל היה חשמל.... וברגע שזה קרה גם הטלוויזיה קפאה ואחרי 5 דקות היא חזרה.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. קניתי apex dvx 2410 על הקופסה רשום שהוא כורא כתוביות צרבתי כמה סרטים עם כתוביות בסיומת SUB. וזה לא קורא אותם :-\ לפי מה שאמרו לי אני צריך להוריד איזו תוכנה ולהתקין המחשיר עצמו 1. איזו תוכנה זאת איפה אני מוריד אותה ואיך אני מתקין אות ? 2. מה הדרך הנכונה לצרוב את הסרט כך שהכתוביות יעבדו ? בתודה מראש Mc ;D

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  25. מה זה אומר?!?!! שבקרוב תהיה תמיכה בעברית לX5? או מה?!! "The Language Development Kit for jetAudio 6 has been released! So all you busy translators get to work! http://www.jetaudio.com/development/jdn_rsrc.html "

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.