אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
רציתי לחבר את הכרטיס סאונד שבמחשב שלי למערכת שבחדר שלי, ורציתי לדעת עם איזה כבלים אפשר לבצע את החיבור הזה?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין בסוג רמקולים לא הכי עוצמתיי ויותר איכותיים למחשבלשירים סרטים משחקים .. יש את אלה שהציעו לי silver line SL-800 אמרו לי שהם דיי איכותיים והמחיר סבבה.. יש עוד הצעות?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ATP3 בלה בלה בלה.... קיצר אני שם ווליום כמה שבא לי. טראבל באמצע. באס עד הסוף. ברגע שהטראבל עד הסוף הצליל הרבה יותר נקי ואיכותי והרבה יותר כיף לשמוע,אבל חבר שלי אמר שזה הורס את הרמקולים כאשר שמים 100% טראבל, האם זה נכון או שאין סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אנסה להסביר בפשטות: עד היום הייתי מחבר את הנייד למערכת סטראו בסלון עם כבל וכך שומע מוסיקה אני מחפש תחליף ללא כבל -יש חיה כזו? יש לי בלוטוט בנייד-אם זה עוזר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני יכול להביא אותם ב 1900-1800 ש"ח.. אשמח להצעות אחרות. האשכול הקודם היה בתקציב נמוך יותר, סליחה על הדאבל ותודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שיהיו אוזניות כפתור (קטנות שנכנסות לאוזן, ולא גדולות), שיהיה אפשר לקנות אותם רק בבאג, כי זה הכי קרוב לי. אממ ושלא יהיו יותר מ130 שקל. ושיתאימו לחיבור רגיל של 3.5. וכמובן שיהיו איכותיות, בעיקר לסוג מוזיקה של רוק.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם כן, המישהו הזה יודע/יכול לבדוק אם אפשר לחבר אליהם את האייפוד טאץ'? אני מתככון לחבר ל DOCK, לא עם כבל תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של HOT עם חבילת HD שברצוני לחבר למסך מחשב. מה האופציות המומלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל DVI TO HDMI וכשאני מדליק את המחשב רואים את המחשב על גבע הטלוויזיה... אך אחרי הטעינה של ההוינדוס המסך משחיר ולא רואים כלום. מישהו יכול לעזור לי? הכרטיס מסך שלי הוא ATI RX700. תודה, רן
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על טלוויזית פלזמה ואני צריך קצת עזרה וכיוון התקציב הוא 6000 שקל+- איך זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304974 מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה ,ויש למישהו דגם שהוא ממליץ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המלצה לרדיודיסק MP3 לאוטו (מהדיוטיפרי) עד 200$ חשוב - *שלא* יהיה פאנל מתהפך ! תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לאחרונה בניתי לעצמי HTPC מחלקים ישנים שהיו לי. AMD 3000+ 64 BIT לוח GA-K8NF-9 וחצי גיגה זיכרון כשאר אני מריץ עליו סרטים באיכות 720P אין בעיה. אבל כאשר אני מריץ עליו 1080P ה CPU נמצא ב 100% והסרט מקרטע. אני מחפש רעיונות לפתרון הבעיה. מותקן על המחשב WINDOWS XP 64BIT.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לך Motu Ultralite, זה כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל אז הכל עובד טוב... עכשיו יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הכרטיס אליו.... אבל בגלל שיציאת הFIREWIRE בנייד היא 4 פינים, אז קניתי כבל מתאם (מ 6 פינים ל 4 פינים) אבל כשאני מחבר אותו לנייד (עם הכבל 6-4), הנייד אפילו לא מזהה שחיברתי חומרה חדשה....... אמרו לי שאולי זה בגלל שבנייד יש לי מעבד Core2Duo, ושאני צריך להתקין איזה דרייבר לפני שאני מחבר את הכרטיס... אבל לא מצאתי שום זכר לדבר כזה באתר היצרן.... יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
atp3 כבר נמצא הרבה מאוד שנים בשוק . האם לחברות כמו CREATIVE , LOGITECH , JBL אין דגם יותר טוב בטווח מחירים זה תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שמעתי שיש עדכון שהופך אותו לדיסק און קי, וככה לא צריך תתוכנה שלו כדי להעביר שירים.. http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=35&tmpSearchCategoryIdx=1&tmpSearchString= איזה מהעדכונים אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כל פעם אני מנסה להעלות שירים לאיידפוד דרך ITUNES וזה כותב לי את זה: Attempting to copy to the disc "IPOD" failed. An unknown error occourred (-69). למישהו יש מושג מה לעשות ? יש לי את כל האפדייטים וITUNES 5 ד"א יש לי IPOD 4 GEN
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מתנצל מראש על האורך של הפוסט. אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530. אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: 1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר? 2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1 אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
נתקלתי בדבר הזה, שזה בדיוק מה שאני צריך. אם מישהו נתקל בדבר כזה בארץ אני מאוד יעריך אם תוכלו לכוון אותי אליו. תודה מראש לכולם אלעד. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם התגובה הזו מתייחסת לביקורת המפורסמת באתר זה. http://hwzone.co.il/reviews/h320/ ראשית עלי לציין שהביקורת נכתבה בצורה מקצועית וברורה. כמו כן זהו ביקורי הראשון באתר ואני מתרשם לטובה. ולעניין לשמו התכנסנו כאן. הביקורת נכתבה כאשר גירסת הקושחה העדכנית היתה 1.28, גירסת הקושחה העדכנית ביותר היום היא 1.29 לכן ישנן מספר תוספות משמעותיות. 1. העברית - בעדכון קושחה 1.29 נוספה תמיכה רשמית בעברית (וגם ביוונית למעוניינים) אך היא עדיין לא כליל השלמות. בניגוד לתמיכה העברית הלא רשמית אשר לא איפשרה לתת לקבצים שמות בעברית וגם לא איפשרה להוסיף תגים בעברית לכל פורמט שהוא לא mp3, התמיכה הרשמית היא מלאה. אבל בדומה לתמיכה הלא רשמית, גם התמיכה הרשמית היא תמיכה בפונט בלבד ולא בשפה הנקראת…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ digidesign r1 controller ??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך פתרון יצירתי במיוחד למצב המתסכל. יש לי DVD של NORMANDE כאילו יש חברה כזאת... בכל מקרה שיחקתי בהגדרות SETUP, ושיניתי את יציאת הוידאו שלי שעד עכשיו היתה מחוברת בRCA צהובץ מאותו הרגע אין לי תמונה כך שאין לי שום דרך להחזיר את המצב לקדמותו. לאחר מכן ניסיתי גם לחבר בים הDVD לטלויזיה בע"י חיבור ?21 פינים)SCART...כלום, אין תמונה. ניסיתי S VIDEO למחשב, כי אין לי בטלויזיה כניסה, ושוב אין תמונה. מה עושים???? אני רק צריך להחזיר את המצב בקדמותו. ולכן אני חייב לנווט איכשהו בתפריט הSETUP מבלי לראות אותו. למעשה יש לי רעיון, אם למישהו יש DVD כזה פשוט סיני, אז התפריטים של כולם דיי דומים. אולי תוכלי לנווט אותי אל הגדרות הוידאו הנכונות, או אפילו להעלות תמונות של התפריט... תודה מראש …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-