אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להקליט, נגיד ליין גיטרה בערוץ אחד ובנוסף לו ליין חדש בערוץ נוסף. כאשר אני מקליט, הוא מקליט לי בערוץ החדש גם את הליין הקודם, ואז אין לי שליטה על כל אחד בנפרד. יש לי cubase sx 2.01 וכרטיס קול - Audigy2 Platinum. נראה לי שזו בעיה אולי בהגדרות של ה - ASIO אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה. את התוכנה ניסיתי להתקין גם על מחשב אחר ולא הייתה את הבעייה הזו. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש, Jetleg.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, ניסיתי עם שתי תוכנות אבל שניהן דורשות כסף על העברה של שיר. אם אפשר תוכנה חינמית או שיש לה זמן מוגבל בימים שאני אוכל גמור היום להעביר הכל זה יעזור לי. או שיש לכם כבר תוכנה שאתם משתמשים בה עם סריאל שעובד אני עוד יותר אשמח.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 3.4 מטר (בהגזמה) - בדקתי עם מטר *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 32 / 37 אולי אפילו 42 אם זה רחוק מידי.. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: עד 4500 - חריגה של 500-800 שקל *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שתיהיה טובה מכל בחינה אפשרית חשוב לי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות הולך להיות שם XBOX, וHOT HD אז חשוב שתי חיבורי HD - עדיף FULL HD מומלץ עם USB.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות על נגן בנפח של ג'יגה 1 בתקציב של עד 1000 ש"ח רצוי שיהיה איכותי ביותר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום (: יש לי כרטיס טלויזיה: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge כרטיס מסך: HD4870 512MB ומסך 22": SAMSUNG 226BW הבעיה שאני לא מרוצה מהאיכות שמתקבלת ע"י כרטיס הטלויזיה. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר למחשב באמצעות הכרטיס מסך בלבד? אם כן איך ואם לא איזה כרטיס אני צריך לקנות כדי לקבל איכות מיטבית לצפייה במסך 22" כמו שלי. (הרזלוציה של הכרטיס טלויזיה שיש לי עכשיו נמוכה ולכן התמונה נמרחת). פרטים על כרטיס המסך: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1040 פרטים על כרטיס הטלויזיה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בהעברת וידאו אל ה iaudio g3 אפשר למתוח את התמונה כדי שתתאים לכל המסך אבל מאבדים חלק מהתמונה, האם המסך של הסנסה בגלל שהוא 1.8 ולא אחד וחצי מתאים ל 16:9 ויש פחות איבוד תמונה? ד"א איך האיכות סאונד שלו לעמות נגני iriver ן isoundio\ תודה
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מזה זמן רב רסיבר לרמקולים שאני רוצה לקנות. ( הרמקולים שאני רוצה לקנות הם pure ex650 חמישה רמקולים , שמעתי אותם כבר והתרשמתי) התקציב שלי לקניית הרסיבר הוא נמוך (עד כ600-700 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כך: מה עדיף לקנות רסיברים של חברות מדבקה כמו פרו סאונד ופרו אודיו חדשים המגיעים עם אחרויות , או לקנות רסיבר של חברה בעלת שם יד שניה .. שאין להם אחריות מן הסתם.. אני פוחד שהרסיבר יד שניה יתקלקל ואם הוא יעשה בעיות מה אני יעשה.. אבל גם שמעתי שהתוצאה הסופית איתם תהיה בהרבה יותר איכותית מאשר עם מוצרי המדבקה.. ההבדל כזה משמעותי? כמה עולה תיקון רסיבר אם יהיו בעיות? והאם שווה את הסיכון? או שבכלל כדאי לקנות מערכת מוכנה ולוותר על הרמקולים שרציתי מההתחלה. כמו זאת למשל, http:/…
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכם, ואם אפשר לינקים... עוד יותר טוב ותודה רבה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
במזל טוב יש לי ראוטר קוי ואלחוטי של 2WIRE מהסידרה הכי חדשה שיש. התקנת בזק. צץ לי רעיון למה לא להשתמש באלחוטי להעביר סרטים לטלביזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9500PRO מה צריך לקנות ואיזה ואיך הכל מתחבר תודה למי שיענה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי חברים, את האמת, הרבה מאוד זמן לא נכנסתי לפה.. כיף לחזור. אני מחפש לחדר שלי טלוויזית LCD בסביבות ה4.5 אלף ש"ח עד 5.. חשוב לי שתיהיה כמה שיותר גדולה, עם כמה שיותר איכות.. שתתמוך בHDTV, שיהיה לה רמקולים.. שתיהיה יפה לעין.. ואממ כול תוספת תתקבל בשמחה המרחק ממני לטלוויזיה הוא עד 2 מטר.. אני לא יודע בדיוק.. והטלוויזיה היא לא מול העיניים אלא מעליי... אם חשובה הזווית. תודה מראש! אשמח לקבל המלצות תומר
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
מה הדרך שתתן את האיכות הטובה ביותר בחיבור מסך LCD 42" לממיר של יס ?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום , ציתי לשאול האם קיימת דרך לעבוד עם טקסטים ע"ג צג HD READY 32 כעת אני עובד עם כרטיס מסך משולב - NVIDIA 6150 ואני לא מצליח לראות בבירור טקסטים כגון ORD ןאינטרנט. תודה לכל העוזרים. אם הדבר כרוך בהחלפת צג אז זו אינה אופציה שאני בנוי לה מבחינה כלכלית כרגע אם מדובר בכרטיס מסך אשמח לדעת מה הדגם הכי זול שמספק את התוצאה הנ"ל (אני לא מפעיל משחקים כבדים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא למשחקים ושאר השימוש השוטף של המחשב.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם היתי בטיול לא מזמן ויצאתי אם המכשיר שלי sandisk 512 שהוא מעולה בפני עצמו עכשיו פגשתי שם מישהו אם אותו מכשיר כמו שלי ובדקתי את Firmware היה לו תאריך של לפני בערך חודשים של עידכון והוא אמר שככה הוא קנה אותו מהחברה אז אני בדקתי את שלי וראיתי שהאתריך שלי זה בתחילת השנה הלכתי לאתר של sandisk וחיפשתי שם Firmware ומצאתי את ה 1.02 אבל עדין זה מראה לי תראיך של תחילת השנה ראיתי שיש ממש הבדל בין הכיבוי שהוא יותר מהיר בהרבה שלי מישהו אולי מכיר גירסה יותר עדכנית?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני D66 eggo שלי למען האמת אני קצת מאוכזב מהאיכות אף פעם לא שמעתי אוזניות ממש איכותיות וציפיתי לאפקט וואו מהאוזניות וזה ממש לא מה שקיבלתי לא איכות יותר טובה בהרבה מהאוזניות stock של ה IHP-120 חשבתי אולי צריך לעשות BURN IN לא יודע בדיוק איך עכשיו אני סתם מנגן מוזיקה על 15 ככה ב H120 מקווה שככה צריך תמונות יגיעו מאוחר יותר
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות (300 ש"ח) - למוזיקה ולמשחקי מחשב. (כמובן סטריאו מינ') חשבתי אולי אחת מהסדרות של סינהייזר... הצעות?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב, מצטער על הלחץ אך יש לי הזדמנות היום להזמין מערכת טובה למחשב. יש לי כיום לוג'יטק X540 אם אני לא טועה. 5.1 מערכת היא אחלה והכול אבל הרמקולים האחוריים עלובים ביותר. חשבתי על Z5450 או Z5500. ההבדל בין השתיים 100 שקלים כול. הZ5450 עם רמקולים אחוריים "אלחוטיים" המשתמשים בסוללות ולכן אני חושש שהאיכות תיהיה כזו... ההספק נמוך בכ200 וואט מהמערכת 5500 שאליה אני יותר נמשך,אבל אתם יודעים מה אומרים-יותר משוכלל יותר טוב (וגם יותר יקר בלעיתים מהמקרים ) אשמח לחוות דעת מעוניין להזמין אפילו עכשיו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב שלי יתפגר והחלטתי חוץ מקניה של מחשב חדש לקנות גם רמקולים אני לא אדיופיל והרמקולים בעיקר למשחקים ולחדר קטן אז חשבתי לקנות את אלו - http://skypc.co.il/pl_product~970223-0914~11~0.htm logitech x-540 הצרכים שלי רמקולים זולים אבל סבירים שיתנו לי גם חיבור לקונסולות דרך אגב אני מתכנן לחבר את זה לכרטיס של קראיטיב שטוב למשחקים אבל במיקרה שיש לכם כרטיס מומלץ אחר המלצה תיתקבל בברכה m-audio 7.1 תומך בפורמטים של קראיטיב? והוא מומלץ ? (אני יודע שהרמקולים שאני רוצה הם 5.1 אבל אני בונה על המחשב שבעוד כמה שנים יאפוך לHTPC ואז אני רוצה אפשרות ל7.1 ברמקולים איכותים בהרבה) בכל מקרה תודה על העזרה מראש -קרירין
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
DVD נייד תומך כול הפורמטים (DVIX XVID...) עם מסך מסתובב 8-9 INCH http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5856 זה משה מצתי בנתיים אבל לא הוא תומך XVID נכון?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי שם מגבר.. וגם דיוידי.. (ורמקולים כמובן..) איך אפשר לחבר? צריך איזה כבל מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE 5 ערוצים LIVE ורמקולים חזקים של CREATIVE האם כדאי לי להחליף לכרטיס AUDIGY 2 שפועל על 24 ביט ועולה איזה 300 מרגישים הבדל בין הכרטיסים חשים הבדל בין 16 ל24 ביט בסרטים משחקים מוסיקה?? איך זה הולך??
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה קניתי אוטו חדש עם נגן DVD/divx/mp3 של JVC ו2 מסכים מאחורה. ניסיתי לצרף את הקובץ של הסרט ואת הקובץ של התרגום על אותו דיסק ובכך לראות את הסרט עם תרגום באוטו, אך כשהסרט פועל התרגום מוצב כג'יבריש. מישהו יודע אם צריך לשנות לאיזשהו פונט ספציפי או שהוא לא מציג עברית כלל ? בתודה, דור.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-