עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by יקירn95,

אני מעוניין בסוג רמקולים לא הכי עוצמתיי ויותר איכותיים למחשבלשירים סרטים משחקים .. יש את אלה שהציעו לי silver line SL-800 אמרו לי שהם דיי איכותיים והמחיר סבבה.. יש עוד הצעות?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. הכי חשוב שהתמונה תיהיה לא פחות ממצויינת אם אפשר לקבל הצעות ממי שיש לו כבר או שיודע אני ממש אשמח

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Spider - Mike,

שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול חיצוני בתווח מחירים של 700-1000 ש"ח נוטה יותר לכיוון ה700.. אם אתם צריכים עוד נתונים תבקשו.. תודה מראש מיכאל..

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by ProSoldier,

אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני צריך אותם רק למשחקים אם אפשר כמה שיותר זול אבל אם כמו שאומרים עם האיכות בא המחיר. משו בסביבות 50 עד 70 דולר. חשבתי עליהם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159412 איך הם? הם צריכים מגבר או משו? או על אלה: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836401016

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. יש לי שם מגבר.. וגם דיוידי.. (ורמקולים כמובן..) איך אפשר לחבר? צריך איזה כבל מיוחד?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by zxcasdqwe,

שלום רציתי לעשות שאני יוכל ליראות סרטים מהמחשב לטלויזיה אז קניתי קבל RCA של 3 בננות אבל אני מצליח ליראות את המחשב רק אם אני מחבר את הבננות ישר לטלויזיה אבל אני רוצה לחבר את הבננות לרסיבר וליראות את הסרטים אם הרמקולים של המערכת אבל אני לא מצליח הרסיבר הוא מדגם harmen/kardon AVR1500 תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אהלן חברים, האם מישהו שמע על המכשיר הזה? אני יודע שמדובר באיזשהו יחידת מדיה אני לא בטוח אם זה בהגדרה של סטרימר או של מחשב מדיה סלוני. אם מישהו יכול לתת חוות-דעת או המלצות וכדומה. תודה מראש, איתי.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by Joshua_G,

מבקש המלצה לכונן בלוריי, בפרט מבין הדגמים הבאים: Pioneer BDC-S02 Sony BDUX10S ASUS BC-1205PT LG GGC-H20L LightScribe

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by rony45,

שלוםרב לאחרונה קניתי irievr דגם ifp 899 האם יש תמיכה בעברית חג שמח

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. Started by feint,

לאחרונה בניתי לעצמי HTPC מחלקים ישנים שהיו לי. AMD 3000+ 64 BIT לוח GA-K8NF-9 וחצי גיגה זיכרון כשאר אני מריץ עליו סרטים באיכות 720P אין בעיה. אבל כאשר אני מריץ עליו 1080P ה CPU נמצא ב 100% והסרט מקרטע. אני מחפש רעיונות לפתרון הבעיה. מותקן על המחשב WINDOWS XP 64BIT.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by Gil Baer Hunter,

זקוק להמלצה בדחיפות לרמקולים 5.1 למחשב . עוצמה כוללת חזקה , מיועדות למשחקים וידאו אבל בעיקר למוזיקה !!! מיועדים לתלייה בחדר 4על 3 מטר . התקציב בין 500 ל900 ש"ח ! רצוי הממלצה מלמישהו שיש כבר והוא את המוצר , אני חוזר שוב ! מיועדים בעיקר למוזיקה !

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by D-M-X,

כותרת...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. ע'פ הנתונים ה-lg יותר טובה פה בפורום ההמלצות הם על הסמסונג. מה עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. atp3 כבר נמצא הרבה מאוד שנים בשוק . האם לחברות כמו CREATIVE , LOGITECH , JBL אין דגם יותר טוב בטווח מחירים זה תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. מה כדאי זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13304 או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7244

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. ערב טוב למומחי הסאונד יש לי שאלה קטנה האם אפשר לגרום לצליל היקפי לדוגמא בתנית שמע שהיא לא נותנת תמיכה ב 5.1 לדוגמא MP3 אני יודע שזה לא אידיאל לשמוע משהו שלא קודד עבור 5.1 ב5.1 אבל בכול זאות אני מעונין לנסות. ניסתי פלאג אין DTS [זה היה השם שלו בערך] הוא היה עבור windows media player הוא לא הצליח לבצע איזה שהוא שינוי . אשמח ליודעים בדבר להאיר את עיני ערב טוב ומקסים.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by Dr Hardware,

למישהו יש המלצה מאיזה אתר מכרזים או לא יודע על עט כזה, המטרה היא פעילות ספורטיבית איתו.. אז שלא יתפרק אין לי הרבה כסף.. שיהיה כמה שיותר זול אבל שינגן באיכות נשמעת, איכות סבבה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. אשמח לתגובה מהירה. תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

אני מחפש מכשיר MP3בסביבות 1600 ככה... שיהייה כמה שיותר קטן ועמיד...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. שלום, לפני חודש בערך קיבלתי את האוזניות הנ"ל. רציתי לדעת האם בריא להשאיר את האוזניות פעילות על האוזן, כיוון שהן מתמלאות בלחות, לא הייתי רוצה שזה יפגע באוזניות. אני מגיע לשמיעה של אולי שעה עד שעה וחצי ויותר ברצף...ואחרי שאני מוריד אותן אני מרגיש שהן טיפה רטובות. כדאי להוריד אותן כל כמה זמן מהאוזן ולתת להן להתייבש?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. רציתי לעדכן לגירסא הקודמת של firmware של האייריבר h-10 ..אפשרי דבר כזה? אם כן איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by roadrunner,

תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. Started by (iriver H10),

מישהו יכול להמליץ לי על רדיו דיסק לרכב עם חיבור לUSB ואיכותי? עד 800 שקל.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. אז ככה יש לי 6 חיבורים מאחורה ואני לא יודע כמה ערוצים זה.......ואם אני יכול לחבר סאב סנטר ו4 רמקולים תןדה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים