אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מגבר Denon 1404 עם הספק מקסימלי לערוץ של 80RMS ורמקולים ER עם הספק מקסמלי של 250RMS. עד כאן הכל בסדר, והכל עובד מעולה. עכשיו לשאלה, לאחרונה קיבלתי במתנה רמקולים, בואו נקרא להם רמקולים ג'נריים, עם הספק של (אני לא בטוח, אבל מניח שזה לא יותר גבוה מזה) 10RMS. אם אני מחבר את המגבר שלי אליהם, מה יקרה להם? אני לא מחבר רק אותם, אלא אותו ביחד עם הרמקולים המקוריים שיש לי (כלומר שני רמקולים לכל ערוץ במגבר), יכול להגרם נזק למגבר שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים ER שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים הג'נריים? תודה רבה על העזרה אם יש עוד משהו שלא הזכרתי והיה צריך להזכיר אז תזכירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חשוב שיהיו לבנות שיתאימו לאייפוד היפה שלי :-) מממ אני שומע בעיקר היפ-הופ וטראנס פסיכודאלי ו-commercial
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם רציתי לדעת מה האפשרות הנוחה והזולה לצפיה בטלוזיה על גבי מסך המחשב. אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב ורוצה לצפות בו גם בטלוזיה.הבנתי שיש מסכים שבאים עם כניסות של RCA וכמו כן הבנתי שיש כרטיסי טלוזיה יעודיים לזה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש 3 מודלים ללא פערים רציניים ביניהם אבל אני לא יודע מה לבחור: Logitech S200 Logitech X210 Logitech S220 למישהו יש חוות דעת או ניסה אותם בעבר?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לכל המעוניינים, כתבתי מדריך חדש, צעד אחר צעד, איך להוריד הכל אוטומטית.... אשמח לשמוע ביקורות http://wp.me/p10rYd-8R
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני יודע שיש ADD-ON אבל זה סתם מאעפן ולא אהבתי אהבתי יותר את ה youtube tv שלהם שאלה אם יש משהו כזה לרסברי פי? או דרך להזרים לUNPNP ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סאבוופר למחשב (למשחקים, שירים, סרטים וכו). בעיקרון אני משתמש באוזניות והסאב הוא כדי לשדרג את כל העסק. ת'כלס אני לא כזה מבין גדול, ואם יתנו לי לשמוע שיר עם 128kbps או 320kbps הם ישמעו לי אותו הדבר..אז אני לא צריך משהו מטורף. התקציב הוא 250-300 ש"ח. הלוח אם שלי הוא- ASUS P5QL-E (עם כרטיס קול מובנה). הדגם של האוזניות הוא- TEAC HP-2-R. המליצו לי בינתיים על שני הדגמים האלה: 1) Logitech x-210 265 ש"ח. 2) Eacan e-510 200 ש"ח. מה עדיף מבין שני הדגמים שציינתי למעלה? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אחרי שראיתי את הכתבה על זה בעמוד הראשי התעניינתי. אין לי בכלל טלוויזיה בבית, אין הוט ואין יס, אין כלום (אני בדירת סטודנטים ורואה הכל במחשב, מוריד וכו'). בקיצור, נראה לי פרקטי לקנות כזה ממיר דיגיטלי למחשב ולהתחיל לראות ערוץ 1/2/10 במחשב - בעיקר לקראת המונדיאל שישודר רובו בערוץ 1 ;D מעיון קצר בקטגוריה הרלוונטית בזאפ ראיתי שיש די הרבה אופציות מ-80 שקל ועד כמה מאות. חלק באים עם שלט, זה ממש לא מעניין אותי. לגבי הקלטה גם לא ממש נראה לי חשוב, אני מניח שזה אפשרי בכל מקרה עם תוכנות צד שלישי - אם כי העניין של 'pause' לשידור חי נראה מאד נוח, מה שיש ברובם לפי מה שהבנתי. במחיר של 100-200 שקל זה הרבה יותר פרקטי בשבילי מכל אופציה אחרת, בוודאי בשביל לראות את המונדיאל. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה אתרים ישראלים עם פורומים טובים ואתגרי צילום יש (חוץ מצפה )? סליחה טעות להעביר בבקשה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב . יש לי מגבר של PIONEER ומחוברים אליו רמקולים ( 7.1) ולא שומעים צלילים מהרמקולים. לפעמים הוא עובד ולפעמים לא . ביצעתי פריקת חשמל . אני חושב שהכל מחובר במקומו. **הרמקולים חדשים(לפני כחודש) והמגבר מלפני כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי אותה היום ואני צריך בבקשה המלצות להגדרות לתמונה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר עם תמיכה עברית לנגן mp3 disk on key של חברת prosound / smart ? האם ניתן לעדכן לו את ה firmware ומאיפה מורידים עידכון כזה ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי תרמקול הזה של לוגיטק מה העוצמה של הווליום שלו 10w 8w כמה? ואני שומע איתו טוב מאפליקציות כמו ערוץ 1 ושתיים וגלובס אבל מסדרות hd לא שומעים הכי טוב למה זה זה בגלל הפורמט של הסאונד בסדרות באיכות הזאת שהרמקול לא יודע להשמיע טוב? בגלל מה? [h=1]Logitech Ultimate Ears Boom[/h]חשבתי להשתדרג לרמקול הזה. מה העוצמה שלו? ברמקול הזה ישמע טוב סדרות כמו ששומע מהאפליקציות השונות?? ישמח לחוות דעת האם שווה לי לשדרג מהרמקול שלי לרמקול הזה האם ישמע יותר טוב פה סדרות מאשר שומע ברמקול שלי? אם כן אז שווה לי לקנות תרמקול הזה ישמח לכמה שיותר חוות דעת על שני סוגי הרמקולים הללו תודה זה הרמקול שיש לי כרגע תרמקול קניתי ב 320 שח זה הרמקול שמתלבט אם שווה להוסיף כסף ולקנות תרמקול …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת סאונד למחשב שתכלול רסיבר נפרד וסט רמקולים(5), בתקציב של 4000 עד 5000 שקל. כרגע יש לי כרטיס קול ASUS XONAR D2X ורמקולים של LOGITECH X530 שאותם אני רוצה להחליף. אשמח לשמוע המלצות , תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי, ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו. השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה. החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :s05: בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. Hello. i want to know why i don't get sound (when do test) on 3D effect when i am on optical modei get DTS OR DDL and it is working. but when on anology on 3d effect i get sound on test only from right and left spekers all the rest are not pass the test , not on windows, and not on any other software like SBX from creative. i have sound blaster Z 5.1 sound card, thank you אני מנסה להבין הכל פועל מצוין אבל שאני נמצא במצב של אפקט 3די אני מקבל סאונד בבדיקה רק מהרמקול השמאלי והימני כל השאר הסנטר ו2 הרמקולים האחוריים לא עוברים בבדיקה שאני עובר למצב בלי אפקט או שאני מנסה אפקט של 2.1 או 4.1 הכל פועל . מה שאני מנסה להבין האם זה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה לדגם מסויים של טלויזיה בגודל 37 או 42 , אבל אני מניח של-42 יהיה קשה להיכנס בתקציב. אני מעוניין בטלויזיה שנכון ליום זה מציגה את התמורה הטובה ביותר לשקל. כמו רוב האוכלוסיה, מירב השימוש בטלויזיה יהיה צפייה בטלויזיה בכבלים. התקציב לטלויזיה הוא בסביבות 5-6 אלפים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסברים על המושגים שבכותרת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי קובץ דולבי בac3 ואני רוצה להוציא רק את הסנטר לערוץ נפרד כדי שיהיה לי רק את הדיבור של האנשים אם מישהו יכול לעזור לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר מה LIVE 5.1 יציאה דיגיטלית כבר קואקסלי דיגיטלי למגבר כניסה דיגיטלית + רמקולי 5.1 שאני מסמן ב AC3 FILTER SPIDF ......אני לא מקבל 5.1 רק LEFT RIGHT אבל שאני מעביר ל PRO LOGIC 2 אני מקבל בהכל אבל זה לא AC3 אמיתי ......זה דמוי AC3....... מה עושים !!!!?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
minidisc model : Sony Net Md Walkman MZ-NF610 TYPE-S got it about a year ago, so i guess its abit old :\ havnt used it for a while, though recently started using it again and wanted to record some new cds in the past I installed the whole sonic stage + netmd simple burner that comes on a cd combined in the minidisc package after getting abit pissed off with the shit it takes to simply add some songs to the minidisc I thought of trying the Real One player minidisc plugin, which worked pretty nice though i kinda hate messing with REAL networks stuff too much bullshit Anyways, now. I downloaded the new sonic stage version and it seems pretty fucked up.... i really dont hav…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-