אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר כמה זמן ויש כל מיני TOP SELLERES אבל אני לא ממש סומך על כל האוזניות בשקל האלה, יש מישהו שהזמין ומרוצה? בעיקרון זה לחברה שלי ,HEADPHONES עם בלוטות'... אשמח לעזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הדגם הזה? יכול להתאים להרצת XBMC בחדר שינה כאשר המקורות הם ברשת הביתית (חיבור קווי) ? תומך בחלונות 8.1 גירסת 64 ביט ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן, כבר זמן רב שאני מתלבט מה לעשות, והבנתי שעדיף לגשת ישר למומחים. יש לי טלוויזית 42" עם לפטופ שמחובר אליה תמידית בחיבור hdmi (סרטים/סדרות/יוטיוב). בנוסף הטלוויזיה משדרת עידן + (לעיתים רחוקות). אני מעוניין בפתרון סאונד זול (עד 300 ש"ח) שיתן לי סאונד טוב יותר מהרמקולים המובנים בטלוויזיה. אין לי צורך בסראונד (2 / 2.1 יספיקו, השאלה מה עדיף) חשבתי על קנייה של רמקולים למחשב (נגיד אלה במבצע של BF ב250 ש"ח) וחיבור שלהם לטלוויזיה בצורה כלשהי, הבעיה שאין לי מושג מה עדיף ובאיזו תצורה. עזרה מישהו? בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חוץ מעניין הבלוטוס, יש הבדלים באיכות סאונד ובאסים בניהם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים , מתכנן להזמין ATH-M50X לסרטים ומוזיקה במחשב והבנתי שמגבר ישפר ביצועים אשמח להמלצות. תקציב גמיש מחפש משהו עם התמורה הכי טובה בגדול.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ASUS Xonar U7 הוא כרטיס קול טוב למשחקים? אני יכול רק כרטיס קול USB .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/555466-%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%97-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%A7-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-BF-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%9C%D7%97-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-IN-EAR-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94#.VHjM_DGUcRq מה דעתכם על ה-NVX E10? לשימוש בנסיעות ברכבת/בעבודה, בעיקר מטאל, רוק, רוק כבד אבל גם בלוז, רגאיי מדי פעם. בעיקר חשוב משהו נוח מאוד, עמיד ועם איכות סאונד טובה שמסוגלת להתמודד עם ריפים כבדים ורועשים של מטאל בלי להטביע את הפרטים. עדיף לא משהו ש"אונס" את האוזן לעומק כמו הביטס למשל. לא לחדר כושר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה על אוזניות טובות עד 100$ לשימוש עם אייפון 6. ארצה את האוזניות הגדולות עם הקשת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני האוזניות האלא http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20135&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20823&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בגלל מבצעי הBF הם כמעט באותו המחיר עם היתרון קל לjebra כי עם הסנאיזר אני יצתרך לקנות עוד מוצר למרות שאני לא ממש צריך משהו כרגע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אוזניות אלחוטיות אחרות שמתאימות לספורט שהן עדיפות באותו טווח מחיר (עד 210 ש"ח)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך האוזניות הללו לגיימינג? קיבלתי כאלה במסגרת עבודתי וראיתי שהם עולות סביב ה - 150 שקלים למרות שהם ממש יפות ונראות ומרגישות ממש איכותיות. האמת שבכלל תכננתי ללכת על ה Siberia V2...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את האוזניות jaybird freedom 3. כשאני מחבר אותם לטלפון הם עובדות בסדר גמור ושומעים טוב. הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותם למחשב ככה שיהיה אפשר לשמוע מהם מוסיקה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתהיה לי לחדר לשמיעת מוזיקה, סרטים, וכו'. לחבר למחשב או לטלוויזיה (לא SMART). לא משנה לי surround או לא, העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ומתאים לחדר ולשימוש. תקציב של עד 500-600 ש"ח. יכול להתגמש אשמח לעזרה בבחירה ! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in ear עדיפות לצבע שחור או כחול. ושידעו לתת גם באס שלא יהיה צליל שטוח. יש למישהו המלצה לתת על בסיס נסיון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה להזמין מחו"ל במחיר של בערך 1400 ? המלצות לדגם אחר כלשהו שיטיב מעט יותר עם חשבון הבנק שלי? עד 1000 נניח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין: 1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 2. http://ksp.co.il/?uin=15345 אשמח לעזרה והצעות תודה שימוש: לחדר. חיבור למחשב או טלוויזיה שאינה SMART. לא חשוב לי עוצמה. איכות קול בלבד!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות עד 300 ש"ח. ראיתי שיש ב- KSP כל מיני אוזניות של Rapoo. גם דגמים שעובדיםע עם משדר שמתחבר לחיבור 3.5 מ"מ וגם כאלו שעובדים עם Bluetooth. רציתי לדעת האם מתוך הדגמים הללו יש אחד שיותר מומלץ מהאחר? להלן הדגמים שהסתכלתי עליהם בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרמקולים יחוברו למחשב HTPC (ללא הגברה), ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. מסיבות של חוסר מקום הם צריכים להיות תלויים, ובמרחק של כמטר (מעט יותר) זה מזה (לא אידאלי אבל זה המצב). יצטרכו לתפקד בחלל יחסית גדול (סלון). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הצלחתי להפעיל את הדונגל מהסלולר (הסלולר התחבר אליו עובד כמו שצריך) אך לי דווקא חושב לשדר מהמחשב. התקנתי עליו את התוכנה, אך עושה רושם שהוא מחפש את הדונגל ולא מוצא אותו. ראוטר הWIFI נמצא ליד המחשב, ושניהם נמצאים במרחק של כ 2.5 מטר מהטלוויזיה עם הדונגל. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברשותי מגבר של הרמן קרדון דגם AVR235 המגבר לא עבד זמן מה והחלטתי לחבר אותו. הוא מחבר עם אופטי לסטרימר והסטרימר מחובר לטלויזה בHDMI עכשיו, ברגע שאני מפעיל אותו בעת צפייה בסרט הכל עובד מצויין אבל לאחר 20-25 דקות הצליל מתעוות ונחלש, ונשמע כמו צרימה וכעבור מס' דקות כבר לא שומעים כלום - המגבר עובד תקין ומראה שהכל מחובר אבל לא מוציא סאונד אשמח לעזרה / עצה מה לעשות!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזאת ב5000 שקל. מה אתם אומרים עליה? https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue55h6400-3d-led-lcd-tv-review.10295
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות כמו בכותרת. אני זוכר שהייתה בעיה בנקסוס 4 עם שליטה על הווליום ושיחות דרך האזניות עצמן, זה נפתר באנדרואיד 5? תודה.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ורצוי שתהיה אופציה של כפתור או משהו מאיזה יציאה לשמוע. אני לא ממש מבין בזה אבל אני מחפש משהו עם כמה רמקולים שאפשר לתלות מסביב בחדר.. התקציב הוא לא סופי אם יש משהו יותר טוב ב 1300 ש״ח בערך זה גם סבבה.. מכירים משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המרחק 3 מטר. השימושים העיקריים : חיבור למחשב YOUTUBE, סרטי אונליין,וסרטי HD, ומשחקים לילדים. הטלויזיה תהיה בשימוש רב ( הרבה ילדים ) אז הבנתי שלא כל כך מומלץ על פלזמה. תקציב עד 3.5 K עדיפות ל 46 אינץ ומעלה. ( אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-