אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה מוזרה קצת..יש לי SMART TV של SAMSUNG..דגם 5500. היא מחוברת בכבל לראוטר ביתי ודרכו למחשב שבו מותקנת תוכנה של SAMSUNG LINK שדרכה אני מזרים סרטים . הכל טוב ויפה..אלא שלפני שבוע בערך הפסקתי לראות קבצי MKV...כשנכנס לתיקיה שבה אמור להיות סרט בפורמט MKV זה רושם לי שאין בקצים שמורים בתיקייה זו...ואם יש קבצי MKV שלא נמצאים בתיקייה אז כשמנסה לנגן אותו הוא רושם שפורמט לא נתמך. (שוב..עד לפני בערך שבוע שבועיים הכל עבד תקין) זה קורה כשאני נכנס דרך כפתור SOURCE בשלט ובוחר את הכונן המשותף של המחשב לחלופין כשאני מנסה לנגן את אותו הסרט דרך תוכנה של הסמסונג לינק עצמה מהמחשב..זה כן מזרים אותו לטלויזיה ומנגן אותו...אני משתגע פה..עשיתי כבר עדכון לטלויזיה..לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בקניית טלויזיה חדשה בעיקר למשחקים ופלייסטיישן תקציב 6-7 גודל בין 50" ל60" לא משנה לי בכלל הסמארט TV או 3D מרחק צפייה 3-4 מטר שמתי עין על הדגם הזה מה אתם אומרים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857744 תודה ענקית לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה ברכישת סטרימר, שישמש לצפיה בסרטים מתוך דסקטופ בטלוויזיה ללא כבלים, וכן בצפיה בסאטי יו-טיוב ואתרים דומים. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עכשיו בארצות הברית ואני רוצה לקנות סטרימר. אני מחפש סטרימר מסוג אנדרואיד 1. אני רוצה את היכול להתקין עליו אפליקציות - כמו בפלאפון (אפליקציות VOD) 2. XMBC 3. שישמש כסטרימר 4אפשרות חיבור RJ45 5. אם אפשר שיקלוט שידור עידן פלוס זה אמור להיות לנסות ולהיות התחליף לYES שיש לי היום בבית אשמח להמלצות בהקדם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כמובן את GROOVESHARK, TORCH ואחרים אבל איכות האודיו מזעזעת. יש אתר music streaming חינמי שנותן איכות גבוהה יותר, נאמר 320K MP3 לפחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החיבור עצמו של הכבל נראה מוזר ולא נכנס לשקע בין שני הרמקולים (האדום\שחור) השקע עצמו מתברג החוצה עד לשלב מסויים וזהו. ככה נראה הקצה של הכבל: http://www.jamelectronic.com/banana-plug-4-mm-891476.html נראה לי קוראים לזה bnana plug אשמח לעזרה! - - - תגובה אוחדה: - - - עריכה.. למי שנתקע עם זה - פשוט צריך להפעיל הרבה כח כדי לדחוף פנימה את החיבור... גם אם אתם מרגישים שזה חזק ולא נכנס. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי במתנה אוזניות JVC HA-RX300 אבל לא אהבתי אותן. הקול שלהן בסי מדי והצלילים הנמוכים משתיקים את הצלילים הגבוהים. הן מתאימות מאוד לשמיעת מוזיקה עם הרבה בס - כמו מטאל או דאבסטפ. אבל לדברים אחרים הן פשוט נוראיות. אם רואים סרט אז לא שומעים אותם מדברים, אם מקשיבים למוזיקת פופ אז הקול של הזמרת נאבד אי שם. מוזיקה קלאסית בכלל אי אפשר לשמוע בהן. והכי חשוב - הן נורא חלשות, שמתי הכל על פול ולמרות זאת הרגשתי שזה חלש מדי (לא יחסית למקסימום שאפשר לצפות מאוזניות - אלא לשימוש רגיל!). לזכותם יאמר שהן ממש ממש נוחות והאיזולציה טובה גם. אני רוצה להחליף אותן ואשמח אם מישהו יציע לי אוזניות באותו מחיר וסגנון. השימושים שלי הם כלליים - סרטים וסדרות, משחקים, מוזיקה מכל הז'אנרים. עכש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או עד 75$ כולל משלוח לארץ בעיקר לצפיה בתוכניות רשת במחשב נייח - ממש לא לאודיופילים ולא לדרכים. חשוב שיהיה נוח ככל האפשר להאזנה ממושכת ועמיד במיוחד (כבל, רפידות, פלסטיקה). לא מגושם אבל Over/on The Ear - כל פורמט אחר לא נוח. אם יש משהו אלחוטי (לא BT או IR) - מה טוב (טווח 2-3 מטר גג). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הסטרימר Minix Neo X8-H מבוסס אנדרואיד מחול. כאשר אני מתקין עליו את האפליקציות VOD כמו של רשת והוט הרזולוציה גדולה ואני לא רואה את התוכן שדרכו אני יכול לנווט כמו בפלאפון. האם אפשר לעשות עם זה משהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לטלויזיה בגדלים 32-42. תקציב 1500, כאשר באל''מ שקם אלקטריק יש לי 300 ש''ח מתנה פלוס הנחה 5 אחוז. (ז''א טלווייזיה ב1800 גם נכנס). צריך עזרה בהמלצות לדגמים + חנות זולה ואמינה. אפשרות גם ליד 2 או מבצעים שאתם מכירים ויכולים לעזור לי. תכנים : PS4, ו1080P מקסימום, לא בלוריי. לא צריך סטרימר מובנה, לא טלוויזיה חכמה, ולא תלת מימד עדיפויות לפי סדר גודל איכות צפייה תודה ושבוע טוב חברים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למקרן מיועד כדי לראות סרטים באיכות עד 1080p דרך המחשב הקרנה ממרחק של 3 מטרים על מסך של 150x150 ס"מ, הכי זול שראיתי בזאפ. בחדר שמואר ע"י נורת תקרה של 1500luminous, (בלי אור שמש) אין לי טווח מחירים, אני מחפש משהו שיענה על הצרכים ולא מעבר... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב וטלביזיה בשני חדרים שונים ואני רוצה לחבר את הטלביזיה למחשב כך שהיא תהיה מסך נוסף. בגלל שזה בחדרים שונים יש לי בעיה להעביר כבל HDMI אבל הבנתי שיש דבר כזה שנקרא משדר HDMI אלחוטי. מישהו יכול להמליץ לי על משדר כזה?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למחשב אני משתמש בJVC והרבה פעמים יוצא שאני משתמש בהם גם מחוץ לבית עם הטלפון, המטרה זה אוזניות in ear שהשימוש יהיה מהטלפון בעיקר לריצה אבל עדיף שחוץ ממוסיקה הם יתאימו גם לסרטים/סדרות. בזמנו המליצו לי על הvsonic gr04 אבל בערך אותה תקופה קיבלתי אוזניות אחרות שהספיקו לי, עכשיו הן נהרסו ואני מחפש אחרות. שמעתי דברים טובים גם על xiaomi mi Piston והמחיר שלהן מאוד נמוך (הבנתי שיש להן יחס עלות תועלת גבוה מאוד) וגם יש להן שלט, מיקרופון ועיצוב יפה. בעיקרון אני מתלבט איזה מהן לקנות, הvsonic בטוח יותר טובות בהכל אבל ההפרש שווה את זה? ואם כן מה ההבדל בין ה04 ל06. הטלפון זה oneplus one
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז אחרי שהתחדשתי בטלוויזיה 50 אינץ', הגיע הזמן גם למערכת סאונד שתעשה לי כיף. עם רמקולים נראה לי שאני אסתדר, יד2 מלא בדברים שנראים לא רע בכלל. אבל ברסיברים אין לי מושג איפה מתחילים, לא מבין בזה כלום אין לי בעייה לקנות חדש או יד שנייה, ולא רוצה להשקיע יותר מידי. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על Andried dongle ...שרוב השימושים זה אפלקציות והתקנת XMBC ..... יציאת HDMI והייתי שמח שהסרטים ב XBMC ירוצו חלק... בליל לגמגם. אני מעוניי במשהו בסביבות 50-60$ שאפשר להזמין באליבאבא או Ebay. אין לי בעיה שזה לא יהיה דונגל.... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בעניין האוזניות הפתוחות והייתי רוצה לקבל קצת חוות דעת על 2 האוזניות SR80E ו SR60E. שמעתי את ה 80 אבל לא את ה 60, מאוד אהבתי את ההדיוק שלהם והסאונד הפתוח, אני לא כל כך אוהב באס אז לא מפריע לי שהוא קצת חלש אצלם. השאלה אם מקבלים תוצאה דומה ב 60? או שיש שינוי מהותי בין השניים. האם אחד מהדגמים יותר מומלץ מהשני? אם כן מדוע? כמו כן אנ אציין שאני שומע מוסיקה בעיקר דרך נגן ה ipod classic הוותיק שלי וקצת ע"י המחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה LG LG LW570Y כמעט בת 3 שנים. איבדתי את החשבונית אבל כן מצאתי התכתבות במייל עם הסוכן של החנות ממנה שקניתי את המסך (אספתי ישירות ממחסן ח.י). כלומר יש לי עוד חודש וחצי אחריות. קודם כל, חובה שתהיה לי את החשבונית או שהם יכולים לאתר זאת על ידי מספר סיריאל של המסך או משהו בסגנון? ולבעיה, אתמול ראיתי סרט עם המשפחה, הכל היה בסדר. ככה היה מאז ומתמיד. ולפתע, הדלקתי את הטלוויזיה היום בצהריים ואני מגלה להפתעתי קו ישר לאורך כל המסך, מלמעלה למטה. העברתי לעידן+, כיביתי, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 10 דקות. הדלקתי שוב ועדיין יש קו. מצאתי באינטרנט בעיות דומות אז הנה אותה בעיה כמו שיש לי: מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו אז אינני יודע אם הינה קבועה או זמנית. בכל מקרה אנסה ליצור קשר עם הי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה אני רוצה אוזניוות די מגוונות- אני רוצה אוזניות שאוכל לשמוע איתם הרצאות של האנויברסיטה בטאבלט/סמאטפון/מחשב. כמו כן אעשה באוזנית שימוש גם בחדר כושר למוסיקת דאנס מקפיצה, בנוסף אם אוכל לחבר האוזניוות לטלויזיה בחדר בלילה יהיה מצוין. אני יודע שיש לי יותר מדי צרכים לזוג אוזניות בודד אבל זה היעד. חשוב לי שהאוזנית לא יהיו מגושמות וכבדות כי אני מתכנן גם בעבודה לשמוע דרכן ולא רוצה שהאוזניות יבלטו יותר מדי- חשבתי על IN EAR ובלוטוס. התקציב שלי הוא 100 שקל. אם אין משהו נורמלי אפשר לחרוג ל 200 כל עוד באמת יש תמורה- דרך אגב אני לא אודיופיל בכלל, כלומר מספיק לי שהסאונד יהיה "בינוני" וזהו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכום, אני מחפש המלצה על טלויזיה (עדיפות ל samsung או שארפ) 32 אינץ' במחיר של 1500-1600(מעוניין לרכוש 2 כאלה לחדרי שינה ) ללא חריגה מהתקציב, הכי חשוב שהטלויזיה תהיה אמינה קלה לתפעול ושתיתן תמונה כמה שיותר טובה, כמובן במסגרת התקציב. אם יש המלצה לחנות כלשהי אני אשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי זה בין 3 הדגמים האלה: UA48H6400 - SAMSUNG לחץ כאן למפרט TH-50AS670 - PANASONIC לחץ כאן למפרט 50LA660Y - LG לחץ כאן למפרט רשום במפרט של פנסוניק 1200HZ BLB זה התדר תצוגה מול ה 400HZ של הטלוויזיות האחרות ?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה, לא משנה כרגע החיבור. מתכוון להזמין מחו"ל. כרגע יש לי hauppauge colossus שמחובר לממיר של יס ואני פשוט משתגע מהדיליי בין לחיצה על השלט עד שרואים שזה בוצע. מחפש כרטיס ללא דיליי או דיליי כמה שיותר נמוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%95%d7%96%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-solo2-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%98%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-