אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם,מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם בפורום חומרה אז נה העבירו את השרשור תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט (אני רוצה מכשיר זול וטוב עם DIVX ורצוי כתוביות נראה לי שמצאתי ב 200 ש"ח אבל אני מעדיף לשאול מומחים! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8116356&type=2&product=1&= לינק לפרטים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותר אוזניות שאוטמות מרעש חיצוני ב150 בערך כמו הKOSS THE PLUG ...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הבנתי שלשימוש של קצת מהכל הכי טוב זה 2.1. הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למערכת 2.1 טובה בתקציב של 200-250 ש"ח. תודה מראש, חן
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון מובנה באוזניות של רייזר ועשיו עשיתי פירמוט ובשום דבר אני לא שומע אתה מקירופון כאילו רואים בהגדרות של הוידנוס שהוא עובד אבל נגיד בסטים כלום יש לי וינדוס 7 אולטמייט וREALTEK HD DRIVER
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי רמקולים MICROLAB SOLO 7C הם היו עושים לי רעשים בדקתי ושמעתי מוזיקה דרך הפאלפון והרעשים נעלמו שהמחשב שלי עושה תרעשים (לא היה לי כרטיס קול ) מכרתי אותם וקניתי רמקולים ומגבר שאותם אני מחבר למחשב. היום קניתי כרטיס קול בכוונה שיפסיק לעשות רעשים כי הרבה אנשים אמרו לי שזאת הבעיה, הרעשים ממשיכים ואני עכשיו לא יודע מה יכולה להיות הבעיה צריך עזרה דחוף (הקול הוא פאק חזק, מפריע לי מאוד לשמוע מוזיקה) כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נאבד לי הנרתיק ואני רוצה לקנות חדש בגלל שזה מכשיר עדין מישהו יודע אולי איפה אפשר?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה יותר טוב ה- inspire 4.1 או cambrige 4.1 אני לא מוצא מידע על ה-cambrige ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לאתר שמכיל מידע עליהם תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בחדר של ההורים שלי יש כבר הרבה שנים אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. הזוג הנוכחי הוא תוצרת סוני אני חושב אבל הוא כבר בלוי אז אבא שלי רוצה זוג חדש. אין ממש תקציב, אני רק צריך המלצות (עדיף דברים מהארץ) לאוזניות איכותיות. השימוש הוא רק לטלויזה. לא למוזיקה וכו'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברה חברים מהעבודה קנו לי ליום הולדתי את כרטיס הקול sound Blaster live 5.1.יש ברשותי רסיבר עם כניסה קואוקיסיאלית כמו כן בכרטיס קול עצמו יש יציאה דיגיטלית וארבע כניסות אחרות.רציתי לדעת האם היציאה הדיגיטלית תתחבר לכניסה קואוקיסיאלית. מה אני צריך לעשות כדי שרסיבר שלי יקבל אות דיגיטלי כדי שינגן לי בסראונד. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך LCD בגודל 26 אינץ' של חברה מוכרת (עדיין לא החלטתי איזו חברה) בקרוב, ובנוסף לרכוש את הרמקולים הבאים: ALTEC LANSING MX5021. המסך שאני ארכוש יכיל את את היציאות הבאות: scart, s-video, component, in audio,composit. הרמקולים מכילים את הכניסה הרגילה של אוזניות (אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר). השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי איכותית לחבר את הרמקולים למסך ה LCD?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי חברים, אני לא בטוח שזה אפילו הפורום הנכון מרוב שאני לא מבין באודיו חח קניתי מחשב חדש לגיימינג ואני רוצה לקנות רמקולים שישרתו אותי בצורה הטובה ביותר חשבתי על 300 ש"ח תקציב לא מבין מזה סטריאו, אנלוגי, ק"ב וכו' פשוט רוצה שיהיה אפשר לחבר אותם ללוח אם רגיל של מחשב. אם יהיה להם בלוטות' מה טוב אם זו תוספת רצינית אז לא נורא למחשב אני אחבר אותם עם כבל. חשבתי על MICROLAB FC330 אבל קצת מבאס אותי שאין להם שלט והכפתור הפעלה נמצא מאחורתודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ראיתי בינתיים את Altec Lansing AS2621. הם הכי טובים שאפשר להביא ב250 שקל? עוד משהו... בVS2621 אפשר לשלוט על עוצמת הבאס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כיצד אני יכול להשמיע קבצים מסוג PCM? לא מצאתי שום נגן שמסוגל להשמיע אותם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש אוזניות כמו שציינתי בכותרת לצורכי מוזיקה התלבטתי בהתחלה לגבי sms street dj או beats יש לי חבר אחד עם כזה, וחבר אחר עם כהוא.. שניהם wired, שניהם מאד מרוצים מהרכישה שלהם. באופן אישי קצת יותר התרשמתי מהסטריט דיג'י. עכשיו, אני מתלבט אם לרכוש wireless כי אני שוקל להשתמש בזה גם לטלויזיה וגם לגיטרה חשמלית וזה יכול להיות מאד שימושי במצבים האלה. השאלה היא, מה המחיר אותו אני משלם (מבחינת כסף ומבחינת איכות הסאונד) עבור wireless על פני wired. על איזו טכנולוגיה זה עובד החיבור האלחוטי כאן (עד איזה טווח זה מגיע, האם יש דילאיי, או כל חסרון אחר) על מי מהם אתם ממליצים, או בכלל אם יש כיוון אחר להמלצה כלשהי אני אשמח לשמוע. תודה יובל
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך אני יכול להוציא איכות מקסימלית מSONY MDRV700? התקציב זה באיזור ה600 ש"ח.... האם אני צריך מיקסר, מגבר אוזניות מיוחד, או אפילו רסיבר מספיק (או שתלוי באיכות שלו)....? מה הכי מומלץ מהדוג' שהבאתי? אם יש אופציות טובות יותר ציינו בבקשה..... וכמובן דגמים... שאלה נוספת... האם הדגם הזה צריך BURN IN ואם כן איך עושים אותו? תודה רבה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תראו אני מניח שהכרטיס קול שעל הלוח אם מובנה שלי נהרס מכייוון שאני לא מצליח להתקין דריבר ותתוכנה SOUNDMAX אבל המחשב מזהה תכרטיס קול של SIS קיצר אני חושב על לקנות כרטיס קול חדש! אני צריך תכרטיס קול הכי פשוט כאילו אני רק צריך כרטיס כדי שיהיה אפשר לשחק ולשמוע מוזיקה ובמחשב כי אני כרגע בלי קול יש לי מערכת רמקולים 2.1 אז אתם יכולים להביא לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים כי אני לא מיתכוון לקנות 5.1 רמקולים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני קצת בור בתחום הזה, אשמח לשמוע בקצרה קודם כל מה זה Raspberry pi בכלל ? הבנתי שזה קופסא חכמה וזולה, אבל אשמח לשמוע עוד הסבר. לשאלה האמיתית, ניתן להפוך את הקופסא הזאת למקליט תכנים מהממיר של HOT (לדוגמא ממיר HD) ו"לחסוך" את ה- MAGIC מקליט שלהם ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קרה לי משהו מוזר ליציאה של הרמקולים בכרטיס קול אני לא שומע טוב ברמקול ימין אני שומע כאילו הרמקול שרוף אני שומע עם רעשים מגעילים כאלה.. חשבתי בהתחלה שאולי הרמקול שלי נדפק אז חיברתי תרמקולים של המערכת קולנוע ביתי שלי.. חיברתי את זה עם קבל מיוחד שיש לי שזה מתחבר למחשב ביציאה של אוזניות ויוצא ל 2 בננות כאלה.. כאילו ימין ושמאל.. ועדין אני שומע לא טוב בצד ימין.. חיברתי אוזניות ועדין צד ימין לא שומעים טוב.. מוזר מאוד.. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש.. משהו סביר לא יותר מדי טוב.. יש לי רמקולים של ימהה עם סאב.. אממ אבל אני רוצה דבר כזה.. אני רוצה כאילו בכרטיס קול כניסה אחת של מקרופון ו 2 יציאות לרמקולים שאני לא יצתרך כל פעם להחליף בין האזוניות לבין הרמקולים. תודה מראש..…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותנו טלווזית CRT של LOEWE - עתיקה למדי. בלי להיכנס להסברים, אי אפשר להעביר לערוץ ה AV שלה. כלומר, קליטת וידאו ממקור שאינו בעל חיבור RF מתבצע דרך הוידאו (שמתחבר לטלווזיה דרך חיבור RF). כן, כן, דרך מסריחה. כאמור, ישנו גם וידאו, המשמש את ההורים שלי לצורך הקלטה יום-יומית. יש לציין יש ההורים שלי הם "טכנופובים", שבקושי יודעים להדליק מחשב, עד היום בקושי מסתדרים עם הממיר הדיגיטלי, לשלוח SMS עבורם זהו מבצע וכן הלאה. (אני לא בטוח שטכנופובים היא ההגדרה המדוייקת, אולי זה אמור להיות "טכנו-טיפשים" או משהו כזה. שיהיה ). בקיצר, הם החליטו להחליף את הסט העתיק הזה. כמובן שאני אחראי על העניין. הבעיה: יש לי עומס של לימודים ועבודה, ולצערי מעט מאוד זמן לקרוא ביקורות וכתבות, …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום =] ברשותי כרטיס קול של M-AUDIO דגם Firewire 410 (חיצוני). חיבורי הכניסות והיציאות הם PL (גדול רגיל..). אני מחפש רמקולים שיש להם חיבור שכזה כדי שאוכל לחברם אל כרטיס הקול שלי. הרמקולים צריכים להיות בעלי טוויטר וסאב (מובנה ברמקול) כלומר מערכת 2.0 (כמו מוניטור). מחיר בסביבות ה-1000 ש"ח. להזכיר שכרטיס הקול מחובר למחשב הנייח. תודה לכל העוזרים מראש !! =] sUP.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה שתשמש לצפית סרטים\צפיה בערוצים דרך עידן+ וממיר של יס ההתלבטות שלי היא בין שתי הדגמים הבאים: Samsung UA46F5300 [h=1]Panasonic TH-L42A410L[/h]אשמח חוות דעת עליהם ועזרה בבחירה בניהם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה אני מקווה שהנושא נימצא בפורום הנכון. אני רוצה לקנות כרטי טלוויזיה שיהיה איכותי במחיר של כ 500 שקלים, שהוא יכול להיות PCI או PCIe x1 . איזה כרטיס טלוויזיה הייתם ממליצים לי. רצוי שהתוכנה שלו והדרייברים יתמכו ב XP וויסטה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-