עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by FresH-MeaT,

מישהו יכול להמליץ על רמקולים למחשב 2.1 עד 1400 שקל טובים?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. התנאי היחידי הוא שהם יהיו קטנות כאלה שמכנסים לאוזן או מהסוג הרגיל אבל כאלה שלא תופסות הרבה מקום. מחכה להמלצות...

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  3. שלום שלום. אני רוצה לתלות את הרמקולים שלי על הקיר. הכנתי כבר הכל מה שנשאר זה רק למצוא את המיקום הכי טוב מבחינת הסאונד ופה אני צריך את עזרתכם. פרטים על החדר: הקיר עליו אני רוצה לתלות את הרמקול הוא ברוחב של 2.75מ' והגובה שלו הוא 2.6מ'. פרטים על הרמקולים : רוחב הרמקולים הוא 40 ס"מ. אורך הרמקולים הוא 60 ס"מ . זהו ... זה בעצם הפרטים על הרמקולים והקיר עכשיו אני רוצה לדעת מה המרחק הכי מתאים מריצפה\אחד מהשני שיש לתלות אותם בכדי לקבל את הסאונד הכי טוב. אם אתם זקוקים לעוד פרטים על החדר רק תבקשו . תודה מראש !. (הקיר והרמקולים בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by DarkLloth,

יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=451499 יש שם פרטים חסרים אבל העוצמה הכוללת נשמע סבבה בנתיים.. למישו פה יש אותם ? או מכיר או יודע פרטים נוספים ??

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by OZ123,

השאלה שלי היא ראיתי שכתבו פה ש-Creative Zen Vision M 30GB יותר טוב מהאיפוד אז מתי אתם משארים שהוא יגיע לחנויות כי ראיתי יש אותו באתר אחד אבל ניראה לי שאם זה יהיה גם בחנויות אז המחיר שלו ירד ויש לי עוד שאלה אם הוא לא יגיע עוד חודש לחנויות אז איזה MP3 כדי לי קינות כי עוד בערך חודש וחצי יש לי טיול שנתי ואין לי בנתיים שם מכשיר אז על מה אתם ממליצים ליקנות שהיה לו מעל 4ג'יגה ושהוא יעלה עד 1800 שקל חוץ מ-X5 ו-H340 הודעה די ארוכה אבל בבקשה תענו לי כי זה חשוב ;D

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by urich,

האם יש תוכנה לבגרה לא של ערוץ המאסטר אלא של ההספק של כרטיס הקול

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת מה אתם אומרים על הנגן הזה של 4play http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=268&CategoryID=241&Page=1 כי אני רוצה לקנות אותו עם כרטיס זיכרון של 1GB מוואלה שופס! ב600 ש"ח הקישור לוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1810520 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. אז כך הלך לי הכרטיס קול,כנרא שמשכתי משהו והוא פשוט נהרס... בקיצור,אני גם כך תכננתי לקנות רמקולים חדשים ועכישו אני חושב לקנות גם כרטיס קול.. אבל הנה השאלה שלי: כמה כרטיס קול איכותי משפר את הסאונד, האם שווה להשקיע קצת כסף ולקנות כרטיס קול טוב ,או שכרטיס קול של 90 שקל יעשה את העבודה... בו נגיד שיש לי תקציב של 600 שקל בערך (אפשרות חריגה קטנה) שאפשר להשקיע אותו גם על כרטיס קול וגם על רמקולים,מה הייתם ממלצים לי לקנות? המטרה של הרמקולים היא למוזיקה אז שיהיו 2.1 ... המטרה של הכרטיס קול היא למוזיקה ומשחקים,חשוב לציין שאני צריך שיהיה אפשרות לחבר גם את האוזניות 5.1 שלי וגם רמקולים 2.1 לכרטיס קול. עריכה: האוזניות שיש לי זה ראזר בארקודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by realy,

שלום! קניתי כרטיס טלוויזיה למחשב.. WINTV PVR 150 .. עכשיו חיברתי את זה לממיר של יס.. ויש עיכוב רציני בין מה שרואים ביס ברגיל לבין מה שאני רואה.. יש גם עיכוב בין הזמן שאני לוחץ להעביר ערוץ לבין הזמן שהוא מבצע את זה.. בערך 2 שניות.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by natu,

מחפש כרטיס קול עם כניסה דיגטלית שתומך ב4.1 עדיפות לקריאיטיב בסכום של עד 500 ש"ח יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by LLLLiran,

אני מחפש אוזניות למחשב השימושים העיקרים שלי הם סרטים מוזיקה משחקים,אני מעדיף שיהיה מיקרופון לאוזניות. אם אפשר כמה המלצות לאוזניות..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רמקולים למחשב (תצורת 2.1), השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה, אני כמעט ולא רואה סרטים במחשב. חשוב לי שיהיה באס טוב, ושיהיה צליל נקי, פחות חשוב לי העוצמה המקסימאלית של הרמקולים (אני כרגע עובד עם ATP3 של ALTEC, הבעיה היא שאחד מהרמקולים נדפק, זאת הסיבה להחלפה). החלל בו המחשב נמצא הוא די גדול (בערך 25 מ"ר). כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא 400 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. חיברתי את המחשב שלי לLCD בעזרת כבל HDMI ומתאם DVI-HDMI והוידאו עובר מצויין... עכשיו איך אני מעביר את הסאונד? איזה כבל בדיוק אני צריך? יש לי כרטיס מסך מובנה (לוח G31). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. צריך המלצה לאוזניות טובות למוזיקה ומשחקים, מחיר עד 400 - 450 שקלים. שיהיו עם איכות טובה, תודה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. הנני מעוניין לקנות מסך LCD Full HD 40'-42 ומתלבט בין סדרת ה Bravia של SONY לבין סדרת ה Scarlet של LG. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by Cyron,

מה הדרך שתתן את האיכות הטובה ביותר בחיבור מסך LCD 42" לממיר של יס ?? תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. שלום קניתי עכשיו מוניטורים של Tannoy reveal http://www.tannoy-speakers.com/s.php?product=15&title=Reveal+6&s=33 ומגבר C-mark MR2200 http://www.c-markaudio.com/English/product/gf/MR2200.htm ובגלל שאני לא הכי מבין בדברים האלו ולא ממש מתחשק לי לשרוף את המוניטורים על ההתחלה רציתי לשאול אותכם בנוגע לכפתורים בפריאמפ שמקדימה על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיעבדו טוב עם המוניטורים?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. שלום, כבר זמן רב אני מנסה לפתור בעיה והרמתי ידים אחרי לא מעט זמן שהשקעתי בנסיון לפתור את הבעיה... נראה אם תצליחו: מפרט: לוח ASUS COOMMANDO; כרטיס טלויזיה TV2000 XP Expert של LeadTek; מערכת הפעלה WinXP מעודכנת. תוכנות: SoundMax עבור כרטיס הקול, WinFast PVR עבור כרטיס הטלויזיה. ניסיתי גם את AC3Filter אבל ללא הצלחה. חיבורים: כרטיס הטלויזיה מחובר בכבל של CD (כמו של הCDים של פעם) לכניסת AUX שעל כרטיס הקול של לוח האם (ב-Commando יש כרטיס עומד שנתקע לתוכו וכולל שקעים לרמקולים אחוריים). המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בכבל קואקסיאלי מיציאת ה-SPDIF. לתוך כרטיס הטלויזיה נכנס כבל S-Video וכבל אודיו והממיר של HOT נכנס לכניסת Line-In של כרטיס הקול של לוח האם. תיאור הבעיה: הכל עובד בסדר (שומ…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם, אני מחפש DVD מקליט, בתקציב של כ1000 ש"ח, ניתן לסטות עד 1100 אבל לא יותר מזה. רצוי מאוד שהמכשיר יקרא divx, וכן יציאה\כניסה של SCART יהיה נהדר. כמו כן, חשוב שתהיה אפשרות של צפיה בטלויזיה בזמן הקלטה של ערוץ אחר. בינתיים שמתי עין על המכשיר של טושיבה, נראה כי הוא היחיד שעונה לי על הקרטריונים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1225&CategoryID=165&Page=1 תודה.

21. Started by Omer DA,

┬אני קונה בקרוב את הרמקולים X540 והחוטים לא יספיקו,אם מישהו יוכל להביא לי קישור לקניית כבל RCA במחיר סביר באורך של בערך 3-5 מטר אני אשמח וגם לא כ"כ הבנתי איך זה הולך ....צריך גם כבל וגם מתאם? או שמספיק הכבל?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. Started by Big_White,

התקציב 3000¤ 32 אינצ' בהחלט מספיק שתיהיה אפשרות לסריקת ערוצים ושמירה שלהם בזיכרון כמו לדוגמה ארוץ 2 וכאלה ( כל מה שאפשר לצוד באנטנה הרגילה של הבית) אפ יש אפשרות של חיבור מחשב לסרטים ומוזיקה וכאלה. HD יהיה ממש מצויין זה 2 הדברים ניראה לי המתאימים מישהו יכול לתת איזה מילה על הכלים האלה? http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=879 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=11 תדה מראש.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by OmEr.il,

שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by jambo2006,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR כמו WinTV-PVR-150 מתוצרת Hauppauge לשימוש במחשב עם ייעוד של HTPC אולם לפי אתר היצרן, הכרטיס לא נתמך במחשב בו מותקן זיכרון בגודל 4GB או יותר ואני מעוניין לא להיות מוגבל בנקודה הזאת. כמו כן אני מעוניין לא להיות מוגבל בסוג מערכת ההפעלה בה אשתמש על ה-HTPC ולפיכך חשובות לי התמיכות הבאות: 1) תמיכה ב: Windows Vista 64 bit 2) תמיכה ב: Linux MythTV 64 bit 3) המארז ייכלול עינית אינפרה אדום (IR Blaster) לשליטה על הממיר של יס/הוט (דרייבר מתאים למערכות ההפעלה הנ"ל יהיה בנמצא) ושלט רחוק נתמך ע"י MythTV / Media Center תוכלו בבקשה להמליץ על כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל? תודה מראש, ג'מבו.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by feint,

לאחרונה בניתי לעצמי HTPC מחלקים ישנים שהיו לי. AMD 3000+ 64 BIT לוח GA-K8NF-9 וחצי גיגה זיכרון כשאר אני מריץ עליו סרטים באיכות 720P אין בעיה. אבל כאשר אני מריץ עליו 1080P ה CPU נמצא ב 100% והסרט מקרטע. אני מחפש רעיונות לפתרון הבעיה. מותקן על המחשב WINDOWS XP 64BIT.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.