עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadav275,

שלום בזמנו התעניינתי בקניית אוזניות מארה"ב מה שלא ייצא בסוף לפועל- אחותי לא מצאה את ה- sennheiser hd497 שביקשתי ממנה. איזה אוזניות שווה לקנות בארץ בתקציב של עד 300 ש"ח (או שכדאי ללכת על רמקולים?) לצרכי משחקים וקצת מוסיקה. האם sennheisr hd457 יעשו את העבודה? ועוד משהו בהזדמנות זו. האם יש אפשרות לקנות מגבר בנפרד לחיבור לזוג רמקולים jbl media 100? אלו רמקולים פשוטים ואני צריך סאבוופר בהתאם. תודות לעוזרים נדב

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by mrmoti,

שלום לכולם! אני מחפש טלויזיה ע"מ לחבר אותה למחשב בסלון. בחרתי בטלויזיה 32" כי זה המקסימום לפני לאישתי תגרש אותי. יקר התפקיד זה לחיבור מחשב (80%) וצפיה בשידורים בכבלים (20%) חיבור למחשב זה ע"מ לצפות סרטי DVD וסדרות (הכל הורדות מהאינטרנט). קניתי לפני שבועיים מכונה כביסה כביסה חדשה ונכון לעכשיו אין לי טלויזיה (מחובר מסך 17" ישן), לכן, מחיר זה קריטי תודה מראש להמלצות

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. Started by t_elad,

יש לי את הרמקולים של Alpha Technology יש פה קישור אליהם רציתי לדעת מה הם שווים באמת כי קניתי אותם לפני כ-5 שנים ב-800 ש"ח http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49717 נ.ב. זה היה עוד לפני שאנשים ידעו מה זה מכירה פומבית.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by liran2003,

שלום, חבר שלי קנה את הנגן iRIVER T30, והעברית אצלו מוצגת בצורה הפוכה. האם יש התקנה לתמיכה בעברית? האם עדכון קשוחה ייפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by Moonchild,

שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. אז כך הלך לי הכרטיס קול,כנרא שמשכתי משהו והוא פשוט נהרס... בקיצור,אני גם כך תכננתי לקנות רמקולים חדשים ועכישו אני חושב לקנות גם כרטיס קול.. אבל הנה השאלה שלי: כמה כרטיס קול איכותי משפר את הסאונד, האם שווה להשקיע קצת כסף ולקנות כרטיס קול טוב ,או שכרטיס קול של 90 שקל יעשה את העבודה... בו נגיד שיש לי תקציב של 600 שקל בערך (אפשרות חריגה קטנה) שאפשר להשקיע אותו גם על כרטיס קול וגם על רמקולים,מה הייתם ממלצים לי לקנות? המטרה של הרמקולים היא למוזיקה אז שיהיו 2.1 ... המטרה של הכרטיס קול היא למוזיקה ומשחקים,חשוב לציין שאני צריך שיהיה אפשרות לחבר גם את האוזניות 5.1 שלי וגם רמקולים 2.1 לכרטיס קול. עריכה: האוזניות שיש לי זה ראזר בארקודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by My_Name,

אני מעוניין לחבר DVD בודד ל-2 מסכי LCD של מחשב. אפשרי ??? ... אני פתוח להצעות בנושא. אם אי אפשר לחבר 2 מסכים, ואני מעוניין לחבר מסך בודד, איך החיבור יתבצע ? אין לי את ה-DVD/LCD ליידי, אבל אני מניח שיש להם יצאת DVI/RCA או משהו בסגנון. אז פשוט להשתמש במתאם, או מה ? אני די חלש בנושא הזה, אז תזרמו . . .

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by magafaim,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס קול....אז תתנו לי בבקשה כרטיס קול נורמלי (עדיף creative)שתומך לפחות ב5.1 בכמה שפחות תודה לכל העוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. Started by eran256,

לשמיעה דרך האייפון. ללא מודינג. סגנון: rock n' roll אין עוד משהו מיוחד, אני רוצה אוזניות שאני אהנה מהם, חשוב שהבאס יהיה איכותי אך עם זאת בפרופורציות, ולא באס בלי מוזיקה. ולא יתקלקלו מהר... כאשר מישהו רושם איזה הוא מעדיף, אז אני מבקש ממנו לומר למה, והאם הוא שמע את שניהן. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. הטלויזיה לפעמים מכבה את עצמה לגמרי אי אפשר לשלוט עליה לא כלום פשוט מכבה כאילו הוציאו אותה מהחשמל ואחרי איזה 20 דקות היא נדלקת בעצמה!!! :-\ מה זה? ואיך ניתן לטפל בזה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. הבעיה גרמה לתקלות טכניות כמו אתחול או קפיאה של המחשב. חלק מהחברות הוציאו עדכונים ביוס שפותרים את הבעיה אך עדיין יש לוחות Nforce4 שלא תיקנו זאת. http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. יש לי במחשב סרטי 720p עם אודיו 6 ערוצים. יש לי כרטיס קול של CREATIVE אז דרכו אני מעביר את כל הערוצים.. רציתי לדעת אם יש תוכנות יותר טובות מהתוכנות שאני עובד איתם, אני עובד עם ffdshow audio decoder, ו-ffdshow video decoder. או באופן כללי איך אני יקבל סאונד מיטבי למערכת? אשמח גם לקבל מידע על התוכנה הטובה ביותר מבחינה גרפית להצגת סרטים אלה.. תודה נועם.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by Ace-of-spade,

שלום. נשרפה לי הטלויזיה בבית, ואני מחפש לקנות חדשה. התקציב הוא 3000 ש''ח,ואני רוצה lcd לא פלזמה. הטלויזיה הישנה היתה 29*, לכן אני יעדיף שהחדשה תיהיה בערך באותו גודל, ואולי טיפה יותר [אם התקציב יאפשר]. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. Started by bobby323,

בהעברת וידאו אל ה iaudio g3 אפשר למתוח את התמונה כדי שתתאים לכל המסך אבל מאבדים חלק מהתמונה, האם המסך של הסנסה בגלל שהוא 1.8 ולא אחד וחצי מתאים ל 16:9 ויש פחות איבוד תמונה? ד"א איך האיכות סאונד שלו לעמות נגני iriver ן isoundio\ תודה

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by laviko1,

שלום, האם כדאי לרכוש בזמן הקרוב LCD 32' או לחכות עד שהLED יכנסו יותר לשוק ויהיה ניתן לרכוש בגדלים 32-37 ?? האם זה ממש משמעותי ההבדל ?? תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. היי אנשים , ידידה שלי מחפשת רמקולים לחדר החדש , 5.1 כמה פרטים חשובים.. החדר יחסית קטן. התקציב הוא 500-600 אפשר לחרוג קצת אם זה באמת שווה את זה. אממ , היא לא מחפשת משהו רציני שיפוצץ ת'בית מן הסתם ,א לה סתם לשמוע מוזיקה בכיף , ולראות סרטים במחשב. בקיצור , את הדבר הכי איכותי שאפשר למצוא בתקציב הזה. ושיהיה 5.1. ההתבלטות היתה בין Inspire 5200\5900 לבין Logitech x530 אם יש עוד הצעות... בתקציב הזה... בקשר ל5900 זה ברור שהוא יותר טוב , אבל הוא גם עולה 750 שקל , וזה המון. אז.. תנו הצעות. תודה. :-*

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. צרבתי סרטי DVD בלי פס קול סטריאו, רק DD

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by gal1,

שלום אני צריך אוזניות כפתור לנגן mp3 התקציב 100 שקל...

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. חברים צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה עד 300 ש"ח - אני מחובר לכבלים ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לראות טלוויזיה במסך המחשב, צריך שתהיה לי את האופציה לראות גם אנאלוגי וגם דיגיטלי בהנחה שאני ארצה בהמשך להביא ממיר דיגיטלי נוסףולחבר אצלי בחדר. חשוב לי שאני יוכל להקליט שידורי טלוויזיה ברמה כמה שיותר איכותית ושיהיה שלט רחוק לכרטיס (שלט שבאת יעבוד ויתאים למרחק של 3 מטר לפחות) כל יתרון נוסף יתקבל בברכה. אודה לכם על כל פירוט נוסף של יתרון או חיסרון של הכרטיס לא חובה - יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים ואפילו עוד יותר טוב אם הלינקים יהיו מ KSP או פנדה מחשבים. תודה מראש לכל הממליצים!!!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום לכולם היתי בטיול לא מזמן ויצאתי אם המכשיר שלי sandisk 512 שהוא מעולה בפני עצמו עכשיו פגשתי שם מישהו אם אותו מכשיר כמו שלי ובדקתי את Firmware היה לו תאריך של לפני בערך חודשים של עידכון והוא אמר שככה הוא קנה אותו מהחברה אז אני בדקתי את שלי וראיתי שהאתריך שלי זה בתחילת השנה הלכתי לאתר של sandisk וחיפשתי שם Firmware ומצאתי את ה 1.02 אבל עדין זה מראה לי תראיך של תחילת השנה ראיתי שיש ממש הבדל בין הכיבוי שהוא יותר מהיר בהרבה שלי מישהו אולי מכיר גירסה יותר עדכנית?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  22. בינתיים חיברתי את המחשב לטלויזיה SONY HD 720p באמצעות כבל D-SUB/VGA באורך 15m. תכלס התמונה מתקבלת, אך ניתן לראות ריצודים\עיוותים בתמונה. אני מניח שהבעייה נוצרת מהחיבור האנלוגי, בתלות במרחק והשפעות חיצוניות למניהן. השאלה היא, אם אני עובר לחיבור דיגיטאלי (DVI to DVI / DVI to HDMI) באורך 15m, האם האיכות תפגע ביחס למרחק ? http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=409

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. תהיתי אם הגיימרים הכבדים כאן יוכלו להמליץ לי על סט חביב ואיכותי שכזה וכמובן, האם הוא ניתן להשגה בארץ, בבקשה?... שטודה.

24. דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by p11ma,

שלום, אני מחפש מסך טלווזיה LCD לסלון, המחיר הוא עד 4000 שקל בלחץ. כמובן שאני מחפש את המסך הכי איכותי במחיר הכי נמוך, התכנון יהיה לחבר אותו למחשב (DVI), להוט ולDVD (בננה). לא איכפת לי גם מסך יד שניה, אם הוא לא פגום. ולגביי פיקסלים שרופים? קראתי על זה משהו בפורום למסכיי מחשב ותהיתי אם זה יכול לקרות גם לטלווזיות. ואם כן, אם האחריות מכסה. אה כן, חשוב שהטלווזיה תהיה מפירמה ידועה, אם כמה שיותר זמן אחריות. תודה מראש על ההמלצות!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים