עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gal1,

מישהו בקשה יכול להגיד לי מה ערוצים יש לרסיבר הזה? http://www.classicaudio.com/value/san/6060.html תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by soler37,

היי חברים, אני מחפש לרכוש לאבי רמוקלים בכדי שיוכל לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בכיף. לקנות מחול אופציה אך אני לא מוצא שום דבר במחיר טוב/או שאזל. התקציב הוא די גמיש תלוי בתמורה למחיר אך לא יותר מ400-500. מעדיף סביבות 300 אם יש משהו נורמלי. ראיתי שיש כמה ללוג'יטק אבל לא רוצה לקנות לפני התייעצות. חשוב שיהיה סאב בכדי שהצלילים יופרדו, חשוב גם להדגיש שמדובר בחדר מאוד קטן אז לא צריך ממש רועש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by tom123,

קניתי רסיבר של פיוניר vsx 817 עכשיו חיברתי לו DVD שקניתי גם של פיוניר דרך יציאה קואקסלית דיגיטלית. עכשיו שזה מחובר יש רעש רציץ כזה גם אם אני לא משתמש בDVD נגיד רואה טלויזיה יש רעש תמיד ושאני מוציא את הכבל הזה הוא מפסיק (הכבל מהDVD) יש לציין שהכל הוא אייכותי ולא סתם משהו.. (160 שקל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. היי, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GTX ואני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה על מנת להקרין סרטים מהמחשב... אני צריך לקנות כרטיס טלוויזיה ? או שאפשר דרך הכרטיס מסך ???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by CyberGod,

שלום , מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי מוזיקה מהפורמט של IPOD לפורמט רגיל של MP3 ? אני מדבר על שירים שהורידו מI-TUNES . דוד .

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by Pundag,

שלום לכולם , אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל לאוזיות ככה שגם הרמקולים יעבדו לי וגם אוזניות . איפה אני יכול לקנות את זה , באיזה חנות או באיזה אתר אפשר להזמין :s05: תודה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום אני מחפש המלצה לכרטיס קול לחבר, הכרטיס יתחבר למערכת 5.1 בכבל אופטי. אני צריך את הכרטיס הזול ביותר עם יציאה אופטית. השימוישים העיקריים יהיו בעיקר סרטים 5.1 עם קידוד AC3 (מקסימום DTS) ושירים. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. חבר שלי הזמין אותה עכשיו אבל כמובן שיש לו 14 יום לבטל את העסקה, לפני שהוא פותח את המוצר (או יותר נכון לפני שהוא בכלל מקבל את החבילה), מבחינת מפרט היא אחלה, יש לה חיבורי D-SUB\HDMI והיא תומכת במלואה ברזולוציית 720P (ומציגה שידורי 1080I). ב-ZAP אין ממש חוות דעת עליה (3 סך הכל, וגם כן של קונים טריים שנשמעים לי יותר מתלהבים ממבינים). אשמח לשמוע אם למישהו כאן יש ניסיון או חוות דעת על הטלויזיה עצמה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. כרגע יש לי ATP3. אני רוצה להתחדש ולהשתדרג קצת. השימושים לפי סדר החשיבות: מוזיקה, סרטים, משחקים. התקציב גמיש, 1500 נשמע לי סביר, אפשר יותר. תנו המלצות (מנומקות בבקשה!). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by superman2000,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך LCD 37 אינץ' במחיר של 3K או טיפה פחות... עכשיו שמעתי שיש דגם של סאנסוי שהוא מעולה: http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1521 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו??האם כדאי לקנות אותו?? (אם כן למה ואם לא למה) ועוד דבר שקצת פחות קשור: יש לי מסך LCD של LG שהוא מעולה ואני יכול לחבר אליו HD חיצוני (של 320 GB ללא ספק חיצוני הוא מקבל מתח מהUSB) ולראות בו סרטים בצורה מעולה והכל רץ טוב וחלק והוא עובד מעולה אבל לחבר שלי יש LCD של מאטץ ולא עובד לו USB של מעל 8GB...איך אני יכול לדאוג שלא יהיו לי דברים(באגים) כאלה בטלוויזיה שאני קונה. תודה מראש לעוזרים.

11. Started by er0101,

קניתי בגרושים 3 מכשירים עתיקים כאלה. אני לא מצליח להבין מה השם המדויק של הכבל, וחשוב מכך, איפה ניתן להשיגו?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by AnX-,

מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. אני לא ממש מבין,,, תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by oorlevi,

אני גולש בסקאי פיסי ופיתאום אני שם לב ל2 כרטיסי קול חדשים שניראים די טוב מבית Club3D הראשון- Club3D Theatron DD 7.1 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CMS-THDD~17~0.htm השני- Club3D Theatron Agrippa DTS 7.1 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CMS-THAGR~17~0.htm מה אתם אומרים? אולי צוות האתר יעשה עליהם סקירה?

14. אהלן כולם אני מחר עובר דירה ומקום לטלויזיה ישנה אין לי כל כך אז רציתי לקבל מכם המלצות לטלויזיות LCD בגודל 32" מחיר כבר ציינתי אבל רק בקשה נוספת מה ההבדל בין HD ready לבין FULL HD ובכלל אם יש לכם איזה קישור למקום שמסביר על כל המושגים החדשים האלואודה מאד תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. צריך אוזניות נוחות ואיכותיות עם עדיפות למיקרופון משולב... האוזניות ישמשו ל50% משחקים ו50% שירים...לא צריך סראונד... תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by Moonchild,

שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by Golden Fish,

.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by dandisc,

זה השנאי שרכשתי ל6021 הוא לא עלה בדיוק 200,עשירית מזה.בינתיים הוא בסדר אך אם לדעתכם לא כדאי להשאיר אותו אז בבקשה אמרו לי

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  19. איך ניתן להעביר את הפורמטי Lossless החדשים דיגיטלית מהמחשב לרסיבר?הבנתי שspdif לא יכול להעביר אותם כי אין לו מספיק רוחב פס.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by eladbu,

2.1 XFREE של קריאייטיב הם פשוט מעולי סוף הדרך כל מילה מבוזבזת לי זה עלה 150 שקל אבל אני מתאר לעצמי שבחנות זה עולה כפול הם פשוט מדהימיםהבטחתי שאני יגיד איך הם! אז אני ממש מפסוט אש פשוט איכות הסאונד היממה אותי מה גם שהיו לי סטיראו מאפנים רגילים! החוויה של משחקים ומוזיקה היא פשוט תותלית וזה הופך לחוויה של ממש ניד פור ספיד 2 פתאום גם נראה יותר טוב ;D זה הופך את העניין של סאונד מחשב פשוט ליותר כיף חברה רמקולים מומלצים בחום

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by Psychedelic,

אני מתלבט בין הCREATIVE INSPIRE 2500 שמעתי אותם ואני חייב להגיד שנדהמתי..הרמקולים הקטנים האלה יותר טובים מהמערכת סטריאו שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שתי המערכות הן 2.1 והן עולות בסביבות ה340 שקל.. השאלה מה יותר טוב? או אם יש לכם המלצה למערכת 2.1 בסביבות ה350 שקל לא יותר..מיועד לסרטים משחקים ובעיקר מוזיקה תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Cichlid,

היי, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי בו את הדרייברים הישנים שהיו לי במחשב הקודם, שם לא היו לי בעיות עם השמע ועכשיו כשאני שומע משהו בAC3 הכל תקין ושומעים טוב ויפה, אבל כשאני שם משהו בDTS משום מה אני לא שומע כלום, איזו אופציה יכולה להיות במקודד שתסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by natu,

מחפש כרטיס קול עם כניסה דיגטלית שתומך ב4.1 עדיפות לקריאיטיב בסכום של עד 500 ש"ח יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. אני לא יודע את טווח המחירים, אבל יש כרטיסי טלוויזיה ב150-300 ש"ח? אני סה"כ רוצה לחבר ולהקליט למחשב (ושתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה), לא משהו מטורף. יש המלצות? פשוט הנושאים הכי עדכניים פה בנושא הם מ2002/2003. תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. יש לי במחשב סרטי 720p עם אודיו 6 ערוצים. יש לי כרטיס קול של CREATIVE אז דרכו אני מעביר את כל הערוצים.. רציתי לדעת אם יש תוכנות יותר טובות מהתוכנות שאני עובד איתם, אני עובד עם ffdshow audio decoder, ו-ffdshow video decoder. או באופן כללי איך אני יקבל סאונד מיטבי למערכת? אשמח גם לקבל מידע על התוכנה הטובה ביותר מבחינה גרפית להצגת סרטים אלה.. תודה נועם.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.