אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני ממש לא מבין בנושא אז אני מקווה שתוכלי להבין אותי ולעזור לי. יש לי מערכת סטריאו רגילה של פנסוניק דגם sa-ak330 שמחוברת למחשב דרך הaux עכשיו יש לי רסיבר של פיונר דגם vsx-d81os וגם 3 רמקולים ש 2 רמקולים רגילים ואחד הוא סנטר(היו פעם ממערכת קולנוע ביתית) אני רוצה לחבר תרמקולים של המערכת סטריאו (שהם 2) לרסיבר+3 הרמקולים שיש לי שיהיה בסךך הכל 5 אני רוצה לחבר אותם למחשב+הטלויזיה(טלויזיה של טושיבה) האם זה אפשרי? ואיך אני מחבר בדיוק מהמחשב- למערכת- לרסיבר ולטלויזיה?ושיממעו מכולם גם? מקווה שהבנתם תודה על העזרה של כולם!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים של Alpha Technology יש פה קישור אליהם רציתי לדעת מה הם שווים באמת כי קניתי אותם לפני כ-5 שנים ב-800 ש"ח http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49717 נ.ב. זה היה עוד לפני שאנשים ידעו מה זה מכירה פומבית.
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שולחניים בלי סאב שיהיו עד כמה שיותר אכותיים כי יש לי פה ג'נרים והם פשוט זוועה טיפה מעלים ת'ווליום והם כבר על סף פיצוץ וגם לפעמים אחד מהם לא עובד ככה ש גג 70 ש''ח. ואם אפשר אז רק מאחת החנויות האלו פנדס , קיי אס פי , באג , אופיס דיפו.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
תנו בהמלצות חברים, חייב שיהיו 2.1 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
זה נכנס באותו מקום כמו הכרטיס מסך? זה מתפקד בין היתר כמו כרטיס מסך? (אני עושה עבודה בפרולוג בביצפר על מחשבים, ואני מעתיק מפרטים מהאתר בשביל העבודה, צריך לדעת אם להכניס כרטיס טלוויזיה, במקום הכרטיס קול, כי הכרטיס קול במפרט שאני כרגע מוסיף הוא onboard...)
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי את הלוח asus rampage extreme בנוסף לו יש לי את המערכת של לוגיטק Z-5500 אני עם וויסטה אולטימייט 64 ביט ניסיתי לחבר דרך הכרטיס שאני מקבל בבאנדל של הלוח כבל אופטי למערכת אבל לא קיבלתי שום סיגנאל =\ ממה שהבנתי יש לכרטיס הזה בעיה עם אותות אופטיים אז החלטתי לקנות כרטיס קול אחר חובה תמיכה בDTS כמובן עדיף 7.1 לרמקולים אם אחליט להשתגע באיזה יום שומע הרבה מוזיקה וגם סרטים ומשחקים ככה שאני צריך כרטיס שיוכל להתמודד עם כל זה יש המלצות? אוסיף פרטים אם צריך
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר באוטו שיש לו טייפ כזה של קלטות\קסטות ויוצא משם חוט והוא מתחבר לMP3 איפה אני יכול להשיג כזה דבר וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לשמיעה דרך האייפון. ללא מודינג. סגנון: rock n' roll אין עוד משהו מיוחד, אני רוצה אוזניות שאני אהנה מהם, חשוב שהבאס יהיה איכותי אך עם זאת בפרופורציות, ולא באס בלי מוזיקה. ולא יתקלקלו מהר... כאשר מישהו רושם איזה הוא מעדיף, אז אני מבקש ממנו לומר למה, והאם הוא שמע את שניהן. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ברצוני לראות מצגות של פאור פוינט במסך של הטלויזיה. מה אני צריך שיהיה ברשותי על מנת לעשות חיבור זה ?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי את ה ZEN MICRO, שימו לב לשתי המטענים הבאים זה שכתוב שמתאים לכולם ועולה 50 שקל: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0 והמטען הבא שעולה כ 130 שקל ומתאים במיוחד לZEN: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=creativecharge&Cat2Cat1ID=5039&Cat2ID=0 אני מעדיף לקנות ת'זה של ה50 שקל אבל אני רוצה להיות בטוח שהוא מתאים לנגן. תודה .
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איזה מבין ה-2 עדיף? inspire 4.1 4400 logitech z-540 תודה. נ.ב. ואם יש דגם יותר משתלם - אנא ציינו זאת.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך המלצה למקודדים(אם אפשר גם קישור) שיעבדו לי טוב בסרטים, יש לי מערכת 5.1 X540 ואני לא מצליח לשמוע סראונד המקודדים שיש לי כרגע כנראה לא תומכים( ב XP הם עבדו דווקא טוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי סוללה למיני אייפוד שלי מחו"ל... השאלה שלי היא איך ולאיפה מחברים את הסוללה? קיים מדריך באינטרנט או מישהו שמכיר ויודע איך ואיפה להרכיב אותו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא חשבתי שניתן כל 5 דקות לשנות מיליון פעמים תדעה. כבר נהייתי מבולבל על כל הראש אך עכשיו נקח אוויר ונדבר בלי בלאגן התקציב עומד סביבות ה2200-2500. בתחילה רציתי את ה-Z5400 או 5500 , אבל אני אחד שממש אוהב לשמוע מוזיקה באיכות חשוב לי שמיעה אודיופילית וראיתי שאני יכול להשיג במחיר ממש דומה חוויה הרבה יותר טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). לסופו של דבר אני מתלבט בין הDENON 1601 ב800 ש"ח, DENON 1507 ב1100 ש"ח,ו YAMAHA RX-V 457 ב1200 ש"ח. עכשיו גם חשוב לי להגיד שהמטרה שלה אני ארצה את המערכת היא בכדי לשמוע שירים מוזיקה ומשחקים. מכל דבר המון. הייתי רוצה שעד כמה שאפשר שיהיה איכותי וגם עוצמה טובה.(כרגע אני עם X-540 ויש להם אחלה עוצמה,אבל הייתי רוצה יותר עוצמה והרבה יותר …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיה VOLUME CONTROL ,ולא חייב עם מקרופון.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבגרה לא של ערוץ המאסטר אלא של ההספק של כרטיס הקול
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לחבר את הכרטיס סאונד שבמחשב שלי למערכת שבחדר שלי, ורציתי לדעת עם איזה כבלים אפשר לבצע את החיבור הזה?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין בסוג רמקולים לא הכי עוצמתיי ויותר איכותיים למחשבלשירים סרטים משחקים .. יש את אלה שהציעו לי silver line SL-800 אמרו לי שהם דיי איכותיים והמחיר סבבה.. יש עוד הצעות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תהיתי אם הגיימרים הכבדים כאן יוכלו להמליץ לי על סט חביב ואיכותי שכזה וכמובן, האם הוא ניתן להשגה בארץ, בבקשה?... שטודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
חברת CREATIVE הודיעה היום על הרחבת קו מוצרי ה ZEN MICRO ע"י הוספת דגם של 4GB במחיר של 200$ ו 6GB במחיר של 250$ והדגם של ה 5GB המוכר ירד ל 230$. את נגן ה 4GB יהיה ניתן להשיג בתוך ארה"ב במחיר של 180$ לאחר זיכוי. צעד זה בה בעקבות הכזרת APPLE לפני כשבוע על הרחבת קו מוצרי ה IPOD ע"י הוספת MINI IPOD בדגמי 4GB ו 6GB (במחירים של 200$ ו 250$ בהתאמה). מלבד שינוי הגדלים, הנגנים ישארו כמו מקודם ויכללו גודל קטן, 10 צבעי מארז שונים, 12 שעות פעולה, ניווט ע"י TOUCH PAD, רדיו ובטרייה ניתנת להחלפה. בתערכות CES בתחילת השנה, הציגה חברת CREATIVE את ה ZEN MICRO COLOR שיכיל מסך צבעוני בנוסף לשאר התכונות. בשלב זה לא ידוע מתי הנגן יצא. כמו כן, בהמשך השנה צפויים לצאת עוד דגמים, בהתאם להתפתחיות בטכ…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אם כן, המישהו הזה יודע/יכול לבדוק אם אפשר לחבר אליהם את האייפוד טאץ'? אני מתככון לחבר ל DOCK, לא עם כבל תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני צריך אותם רק למשחקים אם אפשר כמה שיותר זול אבל אם כמו שאומרים עם האיכות בא המחיר. משו בסביבות 50 עד 70 דולר. חשבתי עליהם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159412 איך הם? הם צריכים מגבר או משו? או על אלה: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836401016
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD. איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח? חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני בשלבים של הרכבת מפרט ורציתי לברר משהו. יש לי חבר שמוכן למכור לי כרטיס אקס פי אקסטרים מיוזיק ב-200 שקל. על הלוח שאני קונה יש כרטיס קול. היי דפנישן מובנה. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים והאם שווה לקנות ב-200 כרטיס כזה משומש?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
קניתי MP3 ...רגיל כמו שיש לכולם כמעט, לא משהו מיוחד מהקטנים האלה שלא יקרים במיוחד חברה לא מפורסמת משהו ז'אנרי... ועם אני נותנת לו מכה הכי קטנה שיש עם האצבע אפילו הוא מתכבה...אני לא מבינה למה יש לי אותו בערך חודש ומדי פעם הוא ככה מתכבה...מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-