אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכניות לבניית מגבר קטן ככל האפשר לנגן MP3 לא צריך איכות פנטסטית רק להגביר את ההגברה הפנימית של הנגן אם מישהו יוכל להביא לי תוכניות זה יהיה נהדר
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי מכשיר creative zen touch mp3 יום אחד אני פותח את המכשיר ..ואני רואה את כל השירים באנגלית כתובים הפוך! ניסיתי לעדכן אותו וכלום לא עוזר! דיברתי עם התמיכה של החברה והם לא יודעים! מה עושים?!
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הנ"ל? או עם כאלו מאותה משפחת נגנים, רק עם נפח שונה? המאפיין החשוב לי ביותר הוא איכות השמע.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה מציאים לי לקנות את הרסיבר הזה הוא משומש אבל לא הרבה בערך שנה וקצת וגם לא קראו אותו עובד מעולה יש לו תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות כולל PROLOGIC 2.0 רק מה הוא 5.1 ולא 6.1 אבל בכל מקרה אין לי עוד סנטר וגם שמעתי מערכת עם סנטר אחורי וזה ממש לא משהוא אפילו דיי מעצבן ככה שאני לא מתכוון לקנות סנטר אחורי. השאלה שלי היא האם כדי לקנות אותו ב 1000שקל ? המגבר ברמה ממש גבוה לפני שנה וחצי הוא עלה כ 3000+ שקלים ועכשיו הדגם המחליף שולה באמת עולה כך וההבדל זה שהוא 6.1 וקצת בעוצמה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, כרטיס קול XFI , איזה רמקולים 7.1 מתאימים? צריך שהרמקולים יהיו טובים למשחקים בעיקר, סרטים ומוסיקה. אבל הכי חשוב משחקים. החדר שלי הוא 3.2 מטר על 3.7 מטר. 3.7 זה הרוחב ו 3.2 זה אורך. הנה סרטוט של החדר: עריכה: מחר אני אסרטט אחד הרבה יותר מדויק.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני זקוק לאוזניות גיימינג איכותית בתקציב של עד 500 שקלים. רצוי משהו שלא יצלה לי את האוזניים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1 נגיד של לוג'יטק x 530 אני צריך לקנות כרטיס קול חזק או שאפילו מספיק לי כרטיס קול און בוארד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב - לא יקרים מדי לשם השוואה עד עכשיו היו לי רמקולים של jbl creature 2 עריכה: אולי כדי לחדד יותר אני שם פה כמה דגמים שחשבתי עליהם...אני יודע שיש הבדלי מחירים ביניהם..אני פשוט לא יודע כמה שווה להשקיע- רוב השימוש הוא סרטים ומוזיקה מחברת microLab- M880/M700u/FC530U לוג'יטק- z333/z533/z623 אם יש לכם דגמים אחרים פחות או יותר בסדר גודל הזה הם גם יכולים להיות אופציה אני אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מה שנקרא גיימר ואני מתבלט בין שלושה אוזניות שהם בסביבות אותו מחיר: 1. Sennheiser HD201 http://www.sennheiser.com/sennheiser...sf/root/500155 מחיר: 150 (ד"א האם יש הבדל בין גרסאת הDJ לגרסאת הGAMING?!) 2. Logitech Precision Gaming Headset http://www.logitech.com/index.cfm/ga.../2986&cl=us,en מחיר: 120 3. AKG K 412 P http://www.akg.com/personal/cproduct...nguage,EN.html מחיר: 140 תודה, עילם.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה , החלטתי שאני רוצה מערכת סאונד חדשה (אני בעל סט 4.1 של קריאטיב בן 10 שנים + Audigy2) ובחיפושים ושיטוטים ברחבי הרשת וכאן בפורום דיי איבדתי את עצמי - חוץ משמות הדגמים לא הגעתי לשום החלטה קונקרטית בקשר לאיכות של הסטים המוזכרים בכותרת. התקציב דיי בלתי מוגבל (אין לי בעיה לשלם 2500שח לשולחניים) אבל סט G51 גם בא בחשבון (אין לי עיניים גדולות) הייתי רוצה את דעת המומחים כאן.. כמו גם - אין לי בעיה עם יד-2. אילוצים: כבלים ארוכים לאחוריים (אם מדובר ב5.1) סרטים - 20% מוזיקה - 30% משחקים - 50%
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי המבינים כאן יוכלו לעזור לי... יש לי עדיפות לשלט כדי שיהיה נוחות וזה מה שיש בMicroLab 2.1 אך לעומת ה-creative שהוא יותר חזק במפרט.. MicroLab: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750585 לעומת ה- Creative: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=587769 אשמח לשמוע איזה רמקולים יותר איכותיים ויותר מומלצים כמובן שהעדיפות שלי הולכת לנוחות עם השלט אך בכל זאת רציתי לדעת את דעתכם מה יותר טוב וכו'..
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין ברכישת כרטיס קול חדש בכ - 450 שקל , ולאחר שבדקתי את PCH , האפשרויות העיקריות שעלו בפניי הם ה Fortissimo III וה Creative Audigy 2 Bulk . כמו כן , בחריגה מסוימת מהתקציב , יש את ה Creative AUDIGY 2 ZS . מה ההבדל בין ה ZS לבין ה Bulk ? ואיפה עומד ה Fortissimo בכל העסק ? אני אשמח לתגובות מהירות , מאחר ואני מעוניין לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר ..
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, היום הישארתי בטעות את המכשיר לי באוטו בתוך תיק, וכשחזרתי הוא היה רותח האים נגרם למכשיר לנז כל שהוא לטווח הארוך??, המכשיר עובד....
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי היום את הסוג הזה - טלויזיה Sony BRAVIA KDL40EX600 LED 40 אינטש סוני קודם כל רציתי לדעת מה אתם חושבים עלייה..טובה לא משהו..והיא עלתה לי 4600 דבר שני חברה..רציתי קצת מידע על כמה דברים : סטרימר...בין מה למה מחברים אותו?? קורא כל סוג של HD ואם כן איזה כדאי? עד 1000 ש"ח דבר שני...יש לי יס מקס רגיל..לא מתכוון לשנות את זה..כבל SCART יעזור לי באיכות?? דברי שלישי...יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם...רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך לקנות...עד 1000 ש"ח ..לא למשחקים..נטו לסרטים בחיבור לטלויזה ואם כן איזה כבל לקנות ?? HDMI DVI VGA?? תודה מראש חברה חייב אותכם! תפציצו בידע!
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שיראו יפה גם. שמתי עין על הLS-21 של לוג'יטק ממה שקראתי פה יש גם שממליצים על הMicroLab M-310 2.1 (למה הוא יותר טוב?) חשוב שיהיה מקום לחבר אזניות + בקר ווליום + בקר עוצמת באס מתכנן לקנות בTMS או KSP. הצרכים הם בעיקר מוזיקה למחשב של אחותי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. כרגע יש ברשותי את האוזניות Sennheiser PX100. האיכות שלהן פשוט מעולה. אבל הבעיה שלי איתן היא שהן לא מבודדות רעש.. וזה מוריד המון מהכיף והאיכות, כשאפילו אם אתה ממתין לאוטובוס בתחנה ליד כביש אתה לא יכול לשמוע את המוזיקה בלי רעש רקע מפריע... אני מעוניין באוזניות כפתוריות שייתנו לי בידוד (כמו אטמים), שהחוט שלהן יהיה בצורת Y (שני הצדדים שווים..) והכי הכי חשוב - איכותיות. קשה לי לוותר על האיכות של הPX100 ולכן איני מוכן להתפשר על איכות נמוכה יותר. אני שומע הכל, בין מטאל, לטראנס, רוק, פאנק. ככה שאני צריך שהטרבל, באס, מידל, ובעצם הכל יהיה איכותי וטוב... ולכן אני מוכן להשקיע את הכסף. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רק סאב וופר... לא מעניין אותי האיכות של 2 הרמקולים... למי מבין 2 המערכות הללו יש סאב חזק יותר, איכותי יותר...? בכללית איזה מבין הסאבים הללו עדיף למחשב... אני צריך את זה לסרטים, משחקים ויש לי רמקולים דיי חזקים בחדר ככה שאני רוצה משהו שתהיה לו נוכחות חזקה ואיכותית... אם אתם מכירים מערכת אחרת שיש לה סאב מעולה במחיר של עד 350 שקל שטובה יותר מהמערכות הללו אז תגידו איזה... תודה לעוזרים מראש!
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מחפש המלצה ל DVD קורא USB אני לא צריך משהו מתוחכם, ראיתי בהום סנטר Graetz AV782 ב 130 ש"ח בלבד זה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני את כל הפורמטים של dvix אבל ב FULL HD אני רואה את רוב הסרטים לדוגמא MKV אני רואה את הסרט הבא אני לא מצליח לראות , אולי יש אפשרות לתוכנה מסויימת שתעביר לי אותו לפורמט אחר כדי שאראה אותו נ.ב גם בפורמט של 720 אני לא מצליח לראות , אגב מה שם הפורמט הנ"ל ? Taken.2.2012.1080p.WEB-DL.DD5.H.264-P2P הורדתי את התוכנה http://free-mkv-video-converter.en.softonic.com/ free mkv video convertor אבל היא לא תקינה ( נראה לי שהורדתי וירוס )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות לי מערכת לרכב. אין לי הבנה בכל הנושא של אודיו לרכב, ולכן אני מנסה להעזר בכם. אני רוצה לרכוש Cd-Player שעומד בתנאים הבאים: 1. מחיר: לא יקר, אין לי יותר מדי כסף להשקיע, 600-700 ש"ח. 2. פאנל נשלף - חובה! 3. MP3 (לא חובה, אבל מאוד חשוב לי) 4. 4x50w (אני מתכנן לחבר רק 2 רמקולים אחוריים בהתחלה, אבל שיהיה. לא יורד מ4x50w). 5. איכות שמע גבוהה. עריכה: עכשיו הסתכלתי במכירות של אתר walla.co.il ומצאתי את המוצר הבא: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1136899 הוא עונה על מירב דירושתי, השאלה היחידה היא האם הוא טוב, ושווה את ההשקעה או שכדאי לחפש משהו אחר.. בחיי לא שמעתי את השם Sunkyo (סילחו לי אם אייתתי לא נכון) ולכן אני …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן (: אני מחפש רמקולים חדשים ואוזניות חדשות, נתחיל מהאוזניות תקציב: בערך 100$ אין לי שום בעייה לקנות מEBAY, ככה שתתפרעו, שומע רוק מטאל, אוהב לשמוע באסים טובים, אם זה משנה בתור נגן אני משתמש או בפלאפון SE VIVAZ או בנגן MP3 שלי בזמן שאני בריצה [נגן SANDISK CLIP] מעדיף אוזניות IN EAR ולא אוזניות שלובשים על הראש בגלל שאני רץ מלא עם מוזיקה בקשר לרמקולים, בעבר היה לי 5.1 אבל זה נדפק ותכלס, אני לא צריך את זה, אני מעדיף 2.1 איכותי, חשוב לי שיהיו באסים טובים וחזקים, ו2 רמקולים שלא יזייפו בוולים גבוהה שמדי פעם אני אוהב, עדיפות גדולה שיהיה שלט לוולים יחד עם חיבור לאוזניות, תקציב לרמקולים 600 שקל בערך. את הרמקולים אני קונה בארץ. אני אשמח להצעות והמלצות, תודה סה"כ בערך 1000…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאוד מוזר אבל רק בחלק. למשל יש לי בבית לאבא שלי מערכת של סאנסוי מערכת מאוד גדולה כמו מערכת קולנוע וגם בא האבס לא הכי חזקה.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-