אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איך ניתן להעביר את הפורמטי Lossless החדשים דיגיטלית מהמחשב לרסיבר?הבנתי שspdif לא יכול להעביר אותם כי אין לו מספיק רוחב פס.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הCREATIVE INSPIRE 2500 שמעתי אותם ואני חייב להגיד שנדהמתי..הרמקולים הקטנים האלה יותר טובים מהמערכת סטריאו שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שתי המערכות הן 2.1 והן עולות בסביבות ה340 שקל.. השאלה מה יותר טוב? או אם יש לכם המלצה למערכת 2.1 בסביבות ה350 שקל לא יותר..מיועד לסרטים משחקים ובעיקר מוזיקה תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי hot ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזה אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואם ואיזה כרטיס נותן לי לראות את הממיר של hot ואם אפשר להקליט סדרות ובכללי מידע על איך כל זה עובד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים למחשב במקסימום 100שקל עדיף 2.1 אם אפשר אבל גם 2.0 אם יש טובים
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת רמקולים 5.1 עד 800 שקל, היא מיועדת לPS3 כך שחובה אבל חובה שתיהיה לה יציאה אופטית, ושיתתמוך בדולבי 5.1, תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכם, ואם אפשר לינקים... עוד יותר טוב ותודה רבה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המקום היחידי שהוא נמכר ברשת זה באתר של ערוץ הקניות http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=71430 וזה נראה לי קצת מוזר שאין אותו באף מקום אחר כולל זאפ. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לראות בטלויזיה בסלון תמונות, סרטים ולשמוע מוזיקה - הכל שמור על הדיסק הקשיח. לאחר חיפוש בפורום, הבנתי שיש לי 2 אפשרויות : * לחבר את המחשב שלי / מחשב ייעודי לטלויזיה שבסלון, הטלויזיה תשמש בתור מסך, ואז כל התמונות שאני מציג במחשב, אני אראה בטלויזיה * לקנות XBOX / Sony PS (הבנתי שהם מסוגלים להציג גם סרטים, מוזיקה ותמונות - זה נכון ?) 1. האם XBOX ו PS אכן מסוגלים להציג סרטים מוזיקה ותמונות ? 2. במידה ואני לא משחק ב XBOX / PS, חבל להשקיע בהם כסף, וכדאי לשים מחשב בסלון, האם זה מה שנקרא HTPC ? מה מיוחד בו ? זה לא מחשב רגיל לכל דבר ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא למשחקים ושאר השימוש השוטף של המחשב.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר טוב עומד בפני רכישה של אוזניות איכותיות, לשימוש בלעדי במחשב. האוזניות יחוברו לכרטיס קול קריאטיב X-FI XTREME GAMER. אין מגבר והאוזניה תחובר ישירות ליציאה בכרטיס קול. החבר בעיקר משחק במשחקים ומאזין למוזיקה בפורמט רגיל, וקצת סרטים פה ושם. חשוב לו אוזניה קלה ונוחה לשימוש בפרקי זמן ארוכים (כמה שעות ויותר מול המחשב ביום עם האוזניה). האוזניות ירכשו בארה"ב. בנתיים הוא שוקל לקנות את הHD555 של סיינהייזר, וגם הגראדו SR80 עלו על הפרק. לצערי לפי המלצתי, הוא לא מצא מקומות לשמוע אותן אישית. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין בסוג רמקולים לא הכי עוצמתיי ויותר איכותיים למחשבלשירים סרטים משחקים .. יש את אלה שהציעו לי silver line SL-800 אמרו לי שהם דיי איכותיים והמחיר סבבה.. יש עוד הצעות?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ATP3 בלה בלה בלה.... קיצר אני שם ווליום כמה שבא לי. טראבל באמצע. באס עד הסוף. ברגע שהטראבל עד הסוף הצליל הרבה יותר נקי ואיכותי והרבה יותר כיף לשמוע,אבל חבר שלי אמר שזה הורס את הרמקולים כאשר שמים 100% טראבל, האם זה נכון או שאין סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חשבתי שנושא מסוג זה דווקא יופיע ב- FAQ, אך לא מצאתי שם מענה. להלן פירוט לנידון: 1. ברצוני לראות ערוץ אחד אך להקליט בו-זמנית ערוץ אחר. 2. ברור שניהול הצפייה וההקלטה הוא דרך HTPC עם כרטיס טלויזיה. 3. הצפייה יכולה להיות הן מתוך הדיסק הקשיח או ישירות מערוץ IN. . בעוד שההקלטה היא של הערוץ הנכנס לכ.טלויזיה 4. האם לצורך כך צריך 2 כרטיסי טלויזיה או 1 מיוחד? 2 דיסקים קשיחים? אשמח לתשובה עקרונית, אין צורך לתמחר (בינתיים תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן קולנוע ביתי מבוסס מקרן ורמוקלים אכותיים! כרגע אני די סגור על הסטאפ הזה - Logitech Z-5500 מבוסס על - M-Audio Revolution 7.1 מה דעתכם על הרמקולים? ועל הכרטיס קול? ואיך השילוב בינהם עובדה? תודה! איך זה? (אשמח גם להמלצות על מקרנים על גבול ה- 9,000 - 10,000) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי לגיימינג, שיהיו נוחות עד כמה שאפשר. הן יתחברו לכרטיס קול ONBOARD. גם רציתי לשאול, איך ה-Z-2300 יתפקדו בשמיעת מוסיקה עם כרטיס ONBOARD? אה כן, תהיה לי יכולת לחבר גם את הסאב-וופר של ה-X-230 הישנים שלי ל-Z-2300 החדשים?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תריך רמקולים למחשב 5.1 עד 500 שקל בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה... חשבתי ללכת על ה-Logitech x-530 אין לי ממש בעיה שאין שלט או שהכבלים האחוריים קצרים(5 מטר זה מספיק)...
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי שם מגבר.. וגם דיוידי.. (ורמקולים כמובן..) איך אפשר לחבר? צריך איזה כבל מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי לכולם.. יש לכם אולי איזה המלצה למכשיר מולטימדיה עם הארד דיסק שאני יוכל להעביר מהמחשב לראות בטלויזיה??
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן לקנות את ה-fx6021 או את ה-mx5021. מה ההבדלים ביניהם?? כי אני קראתי ביקורות מעולות על ה-5021 וגם על הנייר עם יותר חזקים 90W מול 75W. הרבה מעדיפים את ה-5021 ואמרו שב-6021 הבאס חלש יותר. אפשר לקנות את שתי המערכות ב-200$ בדיוטי פרי בלבד!!!! אז אני מתבלט איזה לקחת. בקיצור מה עדיף והאם בכלל ההשקעה= את האיכות שאני אקבל. כרגע אני משתמש במערכת סטריאו כרמקולים... עכשיו חוץ מהרמקולים אני חושב לקנות כרטיס קול חדש. כרגע אני משתמש ב-SOUNDSTORM המובנה של nvidia שנחשב לדי בסדר. האם שווה להשקיע 700-800 שקל?בכרטיס קול כאשר מדובר במערכת 2.1 ולא ב-5.1 או 7.1?? איזה כרטיס לא יקר ומומלץ שייתן לי הבדל גדול מה-soundstorm שלי? יש לי קצת בעיה כי ראיתי כרטיסים של קראיטיב שמשתמשים …
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לעשות משהו עם הרמקולים שלי, אני רוצה למקם אותם בצורה הכי טובה בחדר ככה שכאשר אני אראה טלוויזה אני אפיק את המירב מהם (יש לציין שאיני יכול להשקיע כסף מעבר לקניית כבלים). אוקי, זה החדר (סליחה על האיכות, זה מהפלאפון) הצד של המחשב הצד של המיטה (פה זה כבר ממצלמה אמיתית) הצד השני של המיטה (איפה שהארון) עכשיו הרמקולים: הקטנים הגדולים אוקי, אז חשבתי לשים את 2 הרמקולים הגדולים מעל הטלוויזיה אבל אני לא יודע איפה לשים את ה 2 הקטנים, אני מעדיף שה 2 הקטנים יהיה באיזור המיטה ולא איפה שהשולחן כי אין שם מקום. תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן חברים, האם מישהו שמע על המכשיר הזה? אני יודע שמדובר באיזשהו יחידת מדיה אני לא בטוח אם זה בהגדרה של סטרימר או של מחשב מדיה סלוני. אם מישהו יכול לתת חוות-דעת או המלצות וכדומה. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
התקציב 3000¤ 32 אינצ' בהחלט מספיק שתיהיה אפשרות לסריקת ערוצים ושמירה שלהם בזיכרון כמו לדוגמה ארוץ 2 וכאלה ( כל מה שאפשר לצוד באנטנה הרגילה של הבית) אפ יש אפשרות של חיבור מחשב לסרטים ומוזיקה וכאלה. HD יהיה ממש מצויין זה 2 הדברים ניראה לי המתאימים מישהו יכול לתת איזה מילה על הכלים האלה? http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=879 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=11 תדה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לאחר הירהורים וחשיבה רבה החלטתי שאני רוצה לרכוש את מערכת הרמקולים 5.1 הבאה: Creative INSPIRE 5.1 T5400 אני מחפש מקודד שאפשר לקנות...איזה??? חוץ משל הקיראייטיב...משהו לא יקר במיוחד שיעשה את העבודה שלו....מיועד למשחקים מוזיקה וקצת סרטים אודה לכם אם תענו לשאלותיי בהקדם האפשרי!!! תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום,אני כרגע בתלבטות בין רכישה של מכשיר ipod 80 ג'יגה החדש לבין מכשיר i audio x5 עם 60 ג'יגה. אני רוצה להתאים למכשיר שאני יבחר אוזניות עד 1500 שקל,חשוב לי שהאוזניות ישמשו אותי גם בסביבה רועשת כי אני מתאמן בחדר כושר ולא מצאתי אוזניות שמצליחות להתגבר על הרעשים מסביב. תמליצו לי בבקשה על אוזניות סגורות שנכנסות במסגרת התקציב שיתמודדו עם כל הרעשים מסביב.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
נתון: מחשב ITUNES כרטיס קול מסוג DJ HERCULES מגבר YAMAHA אנלוגי RVה502 שאלה: כדי לקבל איכות מיטבית איך צריך לאזן את הכרטיס קול\מגבר ... אני ניח שגם בכרטיס קול וגם במערכת יש רעש פנימי בכרטיס קול יש 106DB יחס אות לרעש והמגבר 93DB
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-