אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מתלבט בין שני דגמים האחד של LG דגם 32LC51 http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=624 והשני של SAHRP דגם LC32SA1 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=621#detailed שניהם גודל 32 אינצ'. מה דעתכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ברצוני לראות מצגות של פאור פוינט במסך של הטלויזיה. מה אני צריך שיהיה ברשותי על מנת לעשות חיבור זה ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מזהה תרגום srt. ולא .sub אני מנסה עם מדיה פלייר 10 וגם עם windvd ולא רואה תרגום אין לי ניסיון בתחום ראיתי שזה עובד אצל החבר שצרב לי אשמח לקבל עצות אולי איזה לינק לקודק אני מעדיף לא להתקין יותר תוכנות תודה מראש מתי
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מחפש נרתיק לנגן שלי (IRIVER H320)....הוא נשרט בלי הפסקה בלי נרתיק אז אם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו קייסים לנגן שיתן לי פרטים...
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כן כן התקציב מאוד קטן אבל זה מה שיש לי תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום שלום למי שיש את הרמקולים הנ"ל של קריאטיב, וודאי שם לב לפשוט יתר שלהם, ולחוסר הנוחות לפעמים. למשל כתפו ההדלקה וכיבוי נמצא מאחורי הסאב, ולאבא ששמים את הסאב מתחת לשולחן(כמוני) זה מאוד לא נוח כל לילה להתכוף לכבות וכל בוקר להתכופף להדליק. כמו כן אין ברמקולים האלה יציאה לאוזניות, מה שמפריע לי לפעמים, מפאת ואני משתמש לפעמים בלילה לא להפריע לאנשים הישנים, באוזניות. ועכשיו לחלק המוזר ביותר, ברוב הרמקולים היום תמצא 3 כפתורים לשליטה על הרמקולים: Volume, Bass and Treble. פה יש את הווליום, ודיי נוח וחלק לכוונון, אבל כפתור הבאס נמצא גם הוא בסאב ומאחורה... זה אומנם הגיוני, אך לא היה עדיף לשים אותו בחלק הקדמי שלו? וכמובן חוסר בכפתור הטרבל.. עכשיו זה רמקולים די מומלצים פה והם אכן איכ…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל בכל זאת (מקסימום תעבירו אותי למקום אחר...) ברצוני להיות מסוגל להציג סרטים שנמצאים על המחשב שלי בקומה אחת על הטלוויזיה הגדולה שנמצאת בסלון בקומה האחרת. על יד הטלוויזיה יש חיבור לרשת קווית וגם יש רשת אלחוטית. מה האפשרויות לעשות את זה? אני יודע שיש דבר שנקרא set top box שמיועד לזה, אבל ראיתי וזה נראה לי ממש יקר, אני גם יודע שסוני פלייסטיישן 3 מסוגל להתחבר לרשת ולטלוויזיה.. לא עדיף פשוט לחבר מחשב זול שיהיה תמיד ליד הטלוויזיה? או שיש פתרון יותר טוב? זה מה שנקרא htpc? ואם כן אז למה אני צריך כזה מחשב שעולה פה 6000 שח (מפרטים מומלצים)? בשביל הcapture? יש yes max בשביל זה... בקיצור, הרבה שאלות סורי על ההפגזה, וסורי שוב אם זה לא המקום ה…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://music.yamaha.com/products/main.html?productId=106347&hierarchy_id=16067_16065 ? איפה אפשר לבדוק כמה הוא שווה?! יש לי לקנות אחד כזה רצייתי לדעת אם שווה המחיר
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיה VOLUME CONTROL ,ולא חייב עם מקרופון.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב לפני כמה ימים ואין לי רמקולים אז אני רוצה רמקולים 2.1 למשחב עד 200 שקל כי אני לא רוצה להשקיע במחשב יותר מידי כי הוא פנטיום 3 ואין לי כל כך מה לעשות איתו חוץ מלשוע מוזיקה כי הוא לא מתאים למשחקים חשבתי על אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_233&products_id=9902&PHPSESSID=c007d08d83369e857d26ea0e4caeeb78]] בפנדה זה עולה 276 אבל ראיתי אותם בחנות ה190 וחשבתי גם על הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 ואני לא יודע מה יותר כדי ואיזה רמקולים יותר טובים הקריאיטיב יותר זולים בגלל זה אני רוצה לקחת את הפיליפס אבל אני לא יודע יכול להיות שהקריאיטיב אלה רמקולים יותר טובים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה המיקרופון הוא לא פועל .. ואני היכנסתי אותו כמו שצריך למקום הנכון ..וגם בדקתי בצלילים והתקני שמע .. והמיקרופון שלי עדיין לא פועל ..בדקתי אותו אצל חבר שלי והוא פעל !!!!!! מה יכולה להיות בעיה ??..
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות ZALMAN 5.1 ויש להם 3 חיבורים, פרונט, ריר וסנטר. אני מבין שצריך לקנות כרטיס PCI קטן שיהיה לו כניסות כאלו כמו לאוזניות, כבר הוצאתי על האוזניות סכום נכבד ורציתי המלצה לכרטיס כזה. יש לי לוח אם Gigabyte K8NS-939 ראיתי שיש תושבת פינים על הלוח ולידה כתוב surr center בקיצור, אלו הדברים שאני יודע, אם יש עוד אינפורמציה שצריך לתת תגידו. בנתיים כמו שאמרתי לעיל -אני צריך המלצה לכרטיס כזה (אם זה אפשרי בכלל ללוח אם הזה). תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הערה חשובה, יש לי מערכת : reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom) השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר טוב עומד בפני רכישה של אוזניות איכותיות, לשימוש בלעדי במחשב. האוזניות יחוברו לכרטיס קול קריאטיב X-FI XTREME GAMER. אין מגבר והאוזניה תחובר ישירות ליציאה בכרטיס קול. החבר בעיקר משחק במשחקים ומאזין למוזיקה בפורמט רגיל, וקצת סרטים פה ושם. חשוב לו אוזניה קלה ונוחה לשימוש בפרקי זמן ארוכים (כמה שעות ויותר מול המחשב ביום עם האוזניה). האוזניות ירכשו בארה"ב. בנתיים הוא שוקל לקנות את הHD555 של סיינהייזר, וגם הגראדו SR80 עלו על הפרק. לצערי לפי המלצתי, הוא לא מצא מקומות לשמוע אותן אישית. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000 .
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
גם דרך האינטרנט אפשרי
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פו בפורום חבר המליץ לי עליו והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדי לי לקנות אין לי יש לי די הרבה תקציב אבל אני מאמין שכרטיס טלויזיה לא אמור לעלות הרבה בקיצר אני רוצה כרטיס טלויזיה שיאפשר לי להקליט ולערוך כמו למשל לחתוך פרסומות וכאלה ורציתי לדעת עם יש משהו מומלץ יש כמה דברים שאני חושב שצרכים לדעת 1:אני במרטף 2:הייתי רוצה שזה היה חיצוני ושאלה אחת קטנה אם אני רוצה להקליט למשל HOT VOD אני צריך ממיר או שיש היתחברות אחר האמת לא חשוב הכרטיס רק שאני יוכל להקליט בדרך כולשאי את HOT VOD\טלווזיה שידור חי אז אם יש פו מישהו שיכול לעזור לי תודה נ.ב אני לא בטוח שרשמתי את זה בפורום הנכון אז אם לא תעבירו את האשכול לפורום המתאים (אחלה פורום)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני צריך אותם רק למשחקים אם אפשר כמה שיותר זול אבל אם כמו שאומרים עם האיכות בא המחיר. משו בסביבות 50 עד 70 דולר. חשבתי עליהם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159412 איך הם? הם צריכים מגבר או משו? או על אלה: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836401016
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלווזית LCD בגודל 37", מטרת הצפייה תיהיה לשידורי כבלים בלבד. אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה בתקציב של 4000 ש"ח. הדגמים שמצאתי עד כה: SAMSUNG A450 LG 33R LG32R אשמח גם שתגידו לי מה יותר טוב ה-33 או ה-32? בכל אופן במידה ויש דגמים נוספים שלא העליתי פה אשמח לקבל. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם .. היום בערב אני הולך ליקנות רמקולים למחשב.. שישמו לי גם רמקולים לפלטה (DJ ) בעוד ככמה זמן.... התקציב שלי הוא עד 650 ש"ח .. גג ... עדיף שיהיה עד 600 שקל .. אני צריך אותם בעיקר למוזיקה במחשב.. שיהיה סאב טוב .. ושישמעו באיכות. תודה לעוזרים.. זה קצת דחוף !
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר DVD של Normandie (נחות אני יודע, אבל קיבלנו אותו), ולמרות שאני די בטוח שחיברתי אותו נכון... בכל מקרה בטליוויזיה יש לי חיבור סקראט אחד שתפוס ע"י הממיר, וחיבור AV3 ו-S-video. ב-DVD ישלי קומפוננט (לא רלוונטי) S-video קומפוזיט וסקארט... מה שאני קניתי זה קבל סקארט בצד אחד (DVD) ו-RCA שחיברתי לקומפוזיט בטלוויזיה (אם RCA זה אכן קומפוזית).. שמתי AV ולא ראיתי שום תמונה... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? מקווה שהייתי ברור ולא תסבכתי תודה בכל מקרה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יום אחרי שהתקנתי את הפירמואר החדש לH10 הפסקתי לשמוע את הצד הימיני. אחרי כמה בדיקות מול מקורות אודיו שונים הגעתי למסקנה שזה החוט של האוזניה הימינית(החיבור בין החוט והקונקטור) פתחתי רק את הפקק הזה של הקונקטור, איך אפשר להגיע למגעים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי שם מגבר.. וגם דיוידי.. (ורמקולים כמובן..) איך אפשר לחבר? צריך איזה כבל מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד כ20 יום לגרמניה ואני מבקש מהם אוזניות בתקציב של כ400-600 ש"ח. בארץ הייתי נעול על הPX100 אבל מכיוון שאם קונים מגרמניה ויש כמה חברות גרמניות טובות וגם המחירים יותר נוחים אפשר להשתדרג. בכל אופן הנגן הוא G3, והדרישות הן- 1. באס! כמה שיותר באס. 2. עדיפות לאטומות, לא מפריע לי הסאונד שהוא כביכול "אטום". 3. נוחות! שישבו טוב באוזן\על האוזן ולא יזוזו ולא יכאבו האוזניים אחרי שעות. 4. גודל - לא אכפת לי רק שלא יהיה מוגזם כמו אוזניות די ג'יי אבל אפשר אוזניות אטומות די גדולות רק שלא יהיה מוגזם ויהיה נוח לנשיאה (איכשהו). אני לא בקיא במחירים ובדגמים אבל מה נראה לכם יכול להכנס לתקציב? אגב - הם הולכים להיות בברלין אם זה עוזר.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-