עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשבי האישי. טווח המחירים הוא 800-900 ש"ח לכל היותר,חשוב לי שהיא תיהיה דיגיטלית לא כמו האזטק 5.1 שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. או שאין דרכים אחרות להעלות שירים אלא בעזרת התוכנה של IRIVER? תודה.

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by genia,

מישהו יודע איך אפשר לערוך קובץ של שיר כדי שהשיר יושמע הפוך מאחורה קדימה-כמו להפוך קלטת? זה אפשרי -אם כן אז איך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. חברה אני צריך לינקים לחנויות אודיו בהונג קונג (שיהיו באנגלית)

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. הdvd זול חמוד , קורא הכול , קורא גם כתוביות בעברית אבל אני רק לא מצליח להגדיל את גופן של הכתוביות ולשנות אותו הכתוביות יוצאות פשוט ממש קטנות ... מישהו יודע אולי מה אפשר לנסות ... תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by walla,

העתקתי disk copy מדיוידי לדיוידי במהירות 4X ומאמצע הסרט יש לי הקפאות תמונה. האם זה בגלל המהירות שצרבתי או הדיסק של הדיוידי? האם נתקלתם בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by wiz,

שלום לכם, אני מתכנן קולנוע ביתי מבוסס מקרן ורמוקלים אכותיים! כרגע אני די סגור על הסטאפ הזה - Logitech Z-5500 מבוסס על - M-Audio Revolution 7.1 מה דעתכם על הרמקולים? ועל הכרטיס קול? ואיך השילוב בינהם עובדה? תודה! איך זה? (אשמח גם להמלצות על מקרנים על גבול ה- 9,000 - 10,000) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. רציתי לדעת אם ניתן להפוך את הנגן מהגירסה האמריקאית לגירסה האירופאית על מנת שיתמוך בניגון וידאו וUSB 2 GO?...? אם אפשר לעשות את זה אז איך??....ואני צריך פרטים או מדריך מדויקים...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. Started by gal1,

מישהו בקשה יכול להגיד לי מה ערוצים יש לרסיבר הזה? http://www.classicaudio.com/value/san/6060.html תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by lipa,

בדרייבר של הכרטיס יש הגדרות של THX מה זה אמור לשנות ,והאם זה משנה בכלל את איכות הסאונד ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם jetway 865gdmp (זהו לוח אם שמבוסס על chipset 865 של intel ), הכרטיס קול הוא OB. כל פעם שאני משמיע קבצי מוסיקה או סרטים ולא משנה מאיזה תוכנה (windows media player או winamp או כל תוכנה אחרת) אחרי כמה שניות אני מפסיק לשמוע את הצלילים , אך בתוכנה הכל רץ כמו שצריך. ניסיתי כל מיני סוגים של רמקולים, מגברים וכו'. שקוף לציין שהורדתי את העידכונים האחרונים מהאתר של microsoft ן intel. עצות ? ?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by InvisibleKid,

התקציב שלי הוא 200$(אפשרות חריגה עד 30 דולר). אני קונה בחו"ל, ומה שאני רוצה הוא נגן מינימום 5GB מחברה טובה. חשבתי על הZen Micro שעולה 230$ , או על הRio carbon שעולה 200$. אם אתם יכולים לתת מחירים ולינקים לביקורות זה יהיה נחמד.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. Started by arkady,

שלום. אני מעוניין לזרוק את הדיסקמן Mp3 שלי לכרישים ולקנות לעצמי נגן Mp3 חדש ונחמד. אבל יש לי כמה מגבלות, דבר ראשון. אין לי כל כך הרבה מוזיקה אז 5 גיגה זה המקסימום בשבילי (אלא אם כן יש 20 גיגה שעולים פחות מ5 אז מה טוב). עוד דבר זה המגבלת כסף שעומדת על כ1000-1300 שקל. אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שאני מוכן להוציא. דבר שלישי זה שכל הפיצרים המיותרים לא עושים לי את זה, אני לא צריך רדיו וכאלה. רק נגן Mp3 שבא אם איכות קול מעולה, עדיפות לאוזניות טובות שיבואו יחד עם המכשיר. זה הכל עקרונית (: תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by Moonchild,

שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. איך ניתן להעביר את הפורמטי Lossless החדשים דיגיטלית מהמחשב לרסיבר?הבנתי שspdif לא יכול להעביר אותם כי אין לו מספיק רוחב פס.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by aderet,

שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. יש לי סביבות ה 80 דולר לקנות אוזניות IEM חדשות, אפשר להזמין מחו"ל. חשבתי על ה CX400\500 אבל אני לא מוצא עליהם חוות דעת באינטרנט ועל הSuper Fi.3 אבל אני לא בטוח לגביהם בגלל שהם בולטות ולא נראות ממש נוחות. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות לאוזניות אחרות. כמה דברים שחשובים: כמה שפחות מיקרופוניות, שיהיו נוחות ובלי האטמים המשולשים (אלה שיש להם שלוש "שכבות" לדוגמה: הER6I).

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. הטלויזיה לפעמים מכבה את עצמה לגמרי אי אפשר לשלוט עליה לא כלום פשוט מכבה כאילו הוציאו אותה מהחשמל ואחרי איזה 20 דקות היא נדלקת בעצמה!!! :-\ מה זה? ואיך ניתן לטפל בזה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. שלום. יש לי 2 מחשבים, כאשר אחד נייח שמחובר למע' רמקולים בחדר. השני הוא לפטופ , כאשר בין שניהם יש רשת (הנייח מחובר חוטית והנייד אלחוטית). אני מחפש שיטה שדרכה אוכל להשמיע מוזיקה מהלפטופ. ישנו פתרון טיפה לא נוח, אני עובד עם ITUNES, ואז אני יכול לפתוח במחשב הנייח את הספריה שיש בנייד, אבל אז אין לי שליטה מהלפטופ על מה שאני הולך לשמוע. וחוץ מזה נדפק לי האייטונס בנייח, אז זה עוד מכשול... דרך שניה שחשבתי עליה היא מקלט BT בעל יציאת 3.5 (אוזניות) שאחבר לנייח לתוך כניסת ה LINE IN. הבעיה היא שאני לא מכיר מוצר כזה, מלבד ה AIRTUNE, שבכלל מתאים יותר לרכב, והוא יקר מידיי בשביל מה שאני מבקש. האם יש דרכים נוספות? אולי משהו שישתמש בתשתית האלחוטית שכבר קיימת בין המחשבים? האם אתם מכירים משדר …

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. Started by y-me,

שלום לכולם ... אני קצת חדש הפורום ובכלל בעיניין חיבור מסך פלזמה למערכת הקימת שלי . אני משתמש במגבר YAMAHA לחיבור של הכבלים הDVD וכול שאר הדברים עוברים דרכו, ויציאה אחת של PL (בננה צהובה) לTV . כך המגבר בעצם בורר בין המכשירים . עד היום עבדתי עם TV 29' של סוני , שם היו לי חיבורים מכול הסוגים, והשתמשתי בPL (בננה בצע צהוב) להעברת התמונה למוניטור. השבוע קיבלתי פלזמה של SONY 42' ישנה מעת, דגם - PFM-42V1E ושם אין כמעת חיבורים מאחור ואין לי חיבור PL לבננה הצהובה שיוצאת מהמגבר שלי... אני מצרף תמונות של החיבורים שיש לי מאחורי הפלזמה של SONY, בשאיפה שניתן לחבר אותה באותה צורה למגבר כמו עד היום. המגבר שלי מוציא מיציאת המוניטור - 1. יציאת PL צהוב. 2. יציאת S-VIDEO . כאשר חיברתי את כב…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. כרגע יש לי ATP3. אני רוצה להתחדש ולהשתדרג קצת. השימושים לפי סדר החשיבות: מוזיקה, סרטים, משחקים. התקציב גמיש, 1500 נשמע לי סביר, אפשר יותר. תנו המלצות (מנומקות בבקשה!). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. הכי חשוב שהתמונה תיהיה לא פחות ממצויינת אם אפשר לקבל הצעות ממי שיש לו כבר או שיודע אני ממש אשמח

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by g1zey,

שלום רב. לאחרונה קניתי אוטו חדש עם נגן DVD/divx/mp3 של JVC ו2 מסכים מאחורה. ניסיתי לצרף את הקובץ של הסרט ואת הקובץ של התרגום על אותו דיסק ובכך לראות את הסרט עם תרגום באוטו, אך כשהסרט פועל התרגום מוצב כג'יבריש. מישהו יודע אם צריך לשנות לאיזשהו פונט ספציפי או שהוא לא מציג עברית כלל ? בתודה, דור.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. מזה כבר שנים אני משתמש בכרטיס קול SB LIVE! 5.1. כרגע בימים אלו אין תמיכה לווינדוס 7 מבחינת דרייברים אבל בטוח יצאו מתי שהו. האם יש עילה "לזרוק" את הכרטיס ולעבור לכרטיס קול שמותקן על הלוח אם? הלוח אם שלי הוא: M2N-MX SE האם מבחינת איכות מישהו עולה על השני? אני חייב לציין שאני משתמש במערכת רמקולים 5.1 של creative

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.