עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by starter123,

שלום לכולם קניתי מכשיר DIVX מדגם APEX DVX 4350 והבנתי שיש בעיה לעדכן לו קושחה בגלל שהוא מבוסס צ'יפ של SUNPLUS. בכל מקרה אחרי חיפוש מקיף מצאתי מכשיר של XORO דגם 2100 שמבוסס גם הוא על אותו צ'יפ וקיים באתר שלהם עדכון גרסא שלו השאלה היא אם אני יכול לעשות את העדכון של XORO ? או שלהחזיר את המכשיר לאריזה כמו שאמרו לי הרבה אחרים ופשוט לקנות את דגם 811 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. טוב יש לי שני אופציות לקנות את ה x-530 בארץ אשר עולה לי 600 שקל או ! לקנות בחו"ל את ה z5300e שעולה באמזון 146 דולר + 40 דולר משלוח, אבל אני לא בטוח מאה אחוז בקשר למחיר המשלוח זה קצת נשמע לי מוזר שזה כזה קצת שיוצא לסיכום 840 שקל ובארץ המערכת עולה 1600 שקל!! שזה המוןן וההבדל בין המערכות הוא 280 וואט מול 72 :ס איזה רמקולים יותר כדאי לקנות לפי דעתכם?? תודה הסתדרתי בסוף

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by 1900GT,

שלום, על איזה אוזניות כפתור ב200 שקל אתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. שלום כולם! החלטתי שהגיע הזמן להצטייד בנגן MP3 שיעביר לי את הזמן בבסיס... הנתונים הם לא בשמיים כי אין לי כ'כ הרבה זמן למוזיקה (קרבי), שיהיה מ512 מגה ומעלה, רדיו ואממ פלוס גדול זה סלולה נטעננת... התקציב לא בשמיים כי אני לא רוצה להשקיע במשהו הרבה כסף ולקחת אותו לצבא... חשבתי עלהנגן הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5890 דעות? משהו אחר בתקציב דומה?(עד 700 ש'ח יתקבל בברכה) בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by fol,

יש לי סרט DVD היכנסתי את הסרט לכונן DVD ובהתחלה הוא רשם שהוא לא תומך רשום סטודיו: לא מוכר עכשיו רשום תמיד שייש שגיאה בשביל ליראות סרט DVD צריך תוכנה ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by composite,

הרמקולים שברשותי הם - Inspire 6600 (ממשק אנלוגי). אז לאחר שהתעמקתי טיפה במפענח החדש של Creative, יש לי כמה שאלות: 1. הוא תומך גם בממשק אנלוגי? 2. האם אני אוכל להפוך את הרמקולים שלי לדיגיטליים\קוואקסליים דרך המפענח הזה? (שאלה טיפשית בתכלית, אבל מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא זה, אשמח לקבל תשובה הוגנת, ללא הערות לוואי, בבקשה ) 3. באיזה אופן המפענח הזה ישפר את חווית השמיעה שלי? (אני מדבר על סרטים ומוזיקה, בעיקר) 4. האם הוא יכול לתפקד כמגבר, ולהגביר את העוצמה? ואולי גם את האיכות? 5. לדעתכם, הוא שווה קנייה? והאם יש עוד מפענחים חיצוניים איכותיים (במחירים סבירים) בשוק? 6. ואם אני ארצה לקנות מגבר (במקרה שהמפענח הנ''ל לא מתפקד כאחד כזה), אני אוכל להוסיף אותו בנוסף למ…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by g191181,

מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ digidesign r1 controller ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by avipeso1,

שלום חברים, אני מחפש מיקרופון מקצועי שישמש אותי לקריוקי, עד סכום של 250 שקל. אני צריך שיהיה אלחוטי וחוץ מזה אני לא מבין בתחום, אני ממש נוב. הצעות?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by Israeltomer,

איך אפשר לבדוק פיקסלים שרפים???????? ואם זה במסך 47?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. שלום, אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 1000 ש"ח שיתן לי איכות סאונד איכותי עד כמה שאפשר. חשבתי על כרטיסי ה HDAV1.3 אני יודע שהם בנויים להעביר את הפורמטים החדשים אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים בניגון תוכן סטנדרטי במחשב כמו MP3 DIVX משחקים וכו... (ואני לא מדבר במקרה שה MP3 עצמו לא איכותי או שהסרט DIVX מוקלט באיכות גרועה) הכרטיס שאני רוצה לקנות יחובר למגבר ימהה דרך HDMI מה שמצמצם את המבחר לשני הכרטיסים של ASUS אני אישית לא רואה סיבה לקנות את ה HDAV1.3 DELUXE מכיוון שאת הרמקולים שיש (WHARFEDAL DIAMOND) לי אני מחבר למגבר ואני לא צריך עוד יציאות אנלוגיות וגרסת ה SLIM לפי מה שהבנתי היא אותו דבר מבחינת התמיכה בפורמטים החדשים רק שהיא רק עושה PASS THROUNG לפורמטים האל…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by Pundag,

שלום לכולם , אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל לאוזיות ככה שגם הרמקולים יעבדו לי וגם אוזניות . איפה אני יכול לקנות את זה , באיזה חנות או באיזה אתר אפשר להזמין :s05: תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. כרגע יש לי ATP3. אני רוצה להתחדש ולהשתדרג קצת. השימושים לפי סדר החשיבות: מוזיקה, סרטים, משחקים. התקציב גמיש, 1500 נשמע לי סביר, אפשר יותר. תנו המלצות (מנומקות בבקשה!). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. שלום אני מחפש אוזניות למשחקים בלבד בתקציב של משהוא בסביבות 500 שקל (כמו בכותרת אפשר חריגות) שמעתי ש הHD555 טובות למטרה שלי כדאי? וכל העניין דחוף אז בבקשה תגובות! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by יניב51,

שלום לכולם (: חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית הכוללת DVD קורא DIVX + רמקולים 5.1 משהו בסגנון כזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RW102C רק עם DVD ( אתם יכולים להמליץ גם על DVD בנפרד ) ושכל זה יהיה באזור ה 700 ש"ח ( אפשר קצת לגלוש מהתקציב, אבל לא הרבה... ) תודה (:

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by clown,

אני מחפש כרטיס קול ללפטופ שבעיקר ישמש להקלטות מוזיקה... מה דעתכם? המלצות יתקבלו בברכה. נ.ב. יש חיה כזאת כרטיס קול פנימי ללפטופ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by maor5,

שלום לכולם! קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני ממש לא מבין בנושא אז אני מקווה שתוכלי להבין אותי ולעזור לי. יש לי מערכת סטריאו רגילה של פנסוניק דגם sa-ak330 שמחוברת למחשב דרך הaux עכשיו יש לי רסיבר של פיונר דגם vsx-d81os וגם 3 רמקולים ש 2 רמקולים רגילים ואחד הוא סנטר(היו פעם ממערכת קולנוע ביתית) אני רוצה לחבר תרמקולים של המערכת סטריאו (שהם 2) לרסיבר+3 הרמקולים שיש לי שיהיה בסךך הכל 5 אני רוצה לחבר אותם למחשב+הטלויזיה(טלויזיה של טושיבה) האם זה אפשרי? ואיך אני מחבר בדיוק מהמחשב- למערכת- לרסיבר ולטלויזיה?ושיממעו מכולם גם? מקווה שהבנתם תודה על העזרה של כולם!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by t_elad,

יש לי את הרמקולים של Alpha Technology יש פה קישור אליהם רציתי לדעת מה הם שווים באמת כי קניתי אותם לפני כ-5 שנים ב-800 ש"ח http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49717 נ.ב. זה היה עוד לפני שאנשים ידעו מה זה מכירה פומבית.

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  19. אני צריך רמקולים שולחניים בלי סאב שיהיו עד כמה שיותר אכותיים כי יש לי פה ג'נרים והם פשוט זוועה טיפה מעלים ת'ווליום והם כבר על סף פיצוץ וגם לפעמים אחד מהם לא עובד ככה ש גג 70 ש''ח. ואם אפשר אז רק מאחת החנויות האלו פנדס , קיי אס פי , באג , אופיס דיפו.

20. תנו בהמלצות חברים, חייב שיהיו 2.1 תודה לעוזרים

21. Started by Aviv C,

יש לי בעיה קטנה עם הרמקולים. קודם כל אני רוצה להגיד שאלה פשוט רמקולים רגילים של חברה לא מוכרת (ST אם זה עוזר למישהו). לאחרונה הם לעיתים רחוקות פשוט עוצרים את הקול לשנייה או שתיים ואז ממשיכים. כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC'97 Audio. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. שלום כולם יש לי את הלוח asus rampage extreme בנוסף לו יש לי את המערכת של לוגיטק Z-5500 אני עם וויסטה אולטימייט 64 ביט ניסיתי לחבר דרך הכרטיס שאני מקבל בבאנדל של הלוח כבל אופטי למערכת אבל לא קיבלתי שום סיגנאל =\ ממה שהבנתי יש לכרטיס הזה בעיה עם אותות אופטיים אז החלטתי לקנות כרטיס קול אחר חובה תמיכה בDTS כמובן עדיף 7.1 לרמקולים אם אחליט להשתגע באיזה יום שומע הרבה מוזיקה וגם סרטים ומשחקים ככה שאני צריך כרטיס שיוכל להתמודד עם כל זה יש המלצות? אוסיף פרטים אם צריך

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by tulicooli,

ראיתי אצל חבר באוטו שיש לו טייפ כזה של קלטות\קסטות ויוצא משם חוט והוא מתחבר לMP3 איפה אני יכול להשיג כזה דבר וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by eran256,

לשמיעה דרך האייפון. ללא מודינג. סגנון: rock n' roll אין עוד משהו מיוחד, אני רוצה אוזניות שאני אהנה מהם, חשוב שהבאס יהיה איכותי אך עם זאת בפרופורציות, ולא באס בלי מוזיקה. ולא יתקלקלו מהר... כאשר מישהו רושם איזה הוא מעדיף, אז אני מבקש ממנו לומר למה, והאם הוא שמע את שניהן. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. ברצוני לראות מצגות של פאור פוינט במסך של הטלויזיה. מה אני צריך שיהיה ברשותי על מנת לעשות חיבור זה ?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים