אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הבעיה גרמה לתקלות טכניות כמו אתחול או קפיאה של המחשב. חלק מהחברות הוציאו עדכונים ביוס שפותרים את הבעיה אך עדיין יש לוחות Nforce4 שלא תיקנו זאת. http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת רמקולים 5.1 עד 800 שקל, היא מיועדת לPS3 כך שחובה אבל חובה שתיהיה לה יציאה אופטית, ושיתתמוך בדולבי 5.1, תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום. נשרפה לי הטלויזיה בבית, ואני מחפש לקנות חדשה. התקציב הוא 3000 ש''ח,ואני רוצה lcd לא פלזמה. הטלויזיה הישנה היתה 29*, לכן אני יעדיף שהחדשה תיהיה בערך באותו גודל, ואולי טיפה יותר [אם התקציב יאפשר]. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני מחפש מערכת רמקולים 2.1 בסביבות 300 ש"ח, הכיוון הוא creative אבל אפשר לשנות אם יש משהו מוצלח יותר ... יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בהעברת וידאו אל ה iaudio g3 אפשר למתוח את התמונה כדי שתתאים לכל המסך אבל מאבדים חלק מהתמונה, האם המסך של הסנסה בגלל שהוא 1.8 ולא אחד וחצי מתאים ל 16:9 ויש פחות איבוד תמונה? ד"א איך האיכות סאונד שלו לעמות נגני iriver ן isoundio\ תודה
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבגרה לא של ערוץ המאסטר אלא של ההספק של כרטיס הקול
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אנשים, היום הרכבתי בפעם הראשונה כרטיס טלויזיה... אז מראש אני מתנצל על הבורות ומקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה... חיברתי את הממיר לכרטיס הטלוויזיה בצורה הבאה: את הוידאו אני מעביר באמצעות הצהוב של ה-RCA. את האודיו אני מוציא מהאדום והלבן של ה-RCA בממיר לבננה קטנה שמתחברת ל-AUDIO IN שבכרטיס טלויזיה. (אני מקווה שהסברתי ברור מספיק). הקטע הוא שאני לא שומע אודיו מתי שהרמקולים לא מחוברים ישירות לכרטיס טלויזיה... יש אפשרות לשמוע אודיו גם כשהרמקולים מחוברים ליציאה הרגילה שלהם בלוח אם?? תודה אנשים...[br]פורסם בתאריך: 8.06.2009 בשעה 19:36:26 אני יודע שאסור להקפיץ... ואני מתנצלאבל אני לא נמצא בבית שלי כרגע... אני מרכיב את הכרטיס למישהי מהעבודה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מא…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם jetway 865gdmp (זהו לוח אם שמבוסס על chipset 865 של intel ), הכרטיס קול הוא OB. כל פעם שאני משמיע קבצי מוסיקה או סרטים ולא משנה מאיזה תוכנה (windows media player או winamp או כל תוכנה אחרת) אחרי כמה שניות אני מפסיק לשמוע את הצלילים , אך בתוכנה הכל רץ כמו שצריך. ניסיתי כל מיני סוגים של רמקולים, מגברים וכו'. שקוף לציין שהורדתי את העידכונים האחרונים מהאתר של microsoft ן intel. עצות ? ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני יכול להביא אותם ב 1900-1800 ש"ח.. אשמח להצעות אחרות. האשכול הקודם היה בתקציב נמוך יותר, סליחה על הדאבל ותודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל וקיבלתי אותו לפני יומיים(היה לי עם מה לשחק בחג ;D) קיצר שגלשתי לאתר שלהם הוא מצא לי 4 מכשירים על אותו שם של דגם (מן הסתם גרסאות למדינות שונות) רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לבחור כדי לא להרוג את המכשיר שלי ורוצוי תשובה מבעלי ניסיון עם המכשיר הנ"ל וגם איך אני יודע מה גרסת הFW הנוכחית במכשיר?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני D66 eggo שלי למען האמת אני קצת מאוכזב מהאיכות אף פעם לא שמעתי אוזניות ממש איכותיות וציפיתי לאפקט וואו מהאוזניות וזה ממש לא מה שקיבלתי לא איכות יותר טובה בהרבה מהאוזניות stock של ה IHP-120 חשבתי אולי צריך לעשות BURN IN לא יודע בדיוק איך עכשיו אני סתם מנגן מוזיקה על 15 ככה ב H120 מקווה שככה צריך תמונות יגיעו מאוחר יותר
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270. מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב . תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר DVD של Normandie (נחות אני יודע, אבל קיבלנו אותו), ולמרות שאני די בטוח שחיברתי אותו נכון... בכל מקרה בטליוויזיה יש לי חיבור סקראט אחד שתפוס ע"י הממיר, וחיבור AV3 ו-S-video. ב-DVD ישלי קומפוננט (לא רלוונטי) S-video קומפוזיט וסקארט... מה שאני קניתי זה קבל סקארט בצד אחד (DVD) ו-RCA שחיברתי לקומפוזיט בטלוויזיה (אם RCA זה אכן קומפוזית).. שמתי AV ולא ראיתי שום תמונה... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? מקווה שהייתי ברור ולא תסבכתי תודה בכל מקרה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להלצה למסך LCD 37 אינץ' עד 4000 לבית (לסלון כאילו ..) חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל פה אני מקבל את ההמלצות הכי טובות. מה שחשוב לי זה בעיקר שיהיה HD (מלא כאילו מוכן .. לא הכנה) ואיכות תמונה טובה. אני לא מתעמק בפרטים.. ויש לי שאלה מה ההבדל העיקרי בין מסך LCD לפלזמה? כי חשבנו לקנות פלזמה.. רק שאין לנו מושג מה ההבדל ..
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי שם מגבר.. וגם דיוידי.. (ורמקולים כמובן..) איך אפשר לחבר? צריך איזה כבל מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה קניתי אוטו חדש עם נגן DVD/divx/mp3 של JVC ו2 מסכים מאחורה. ניסיתי לצרף את הקובץ של הסרט ואת הקובץ של התרגום על אותו דיסק ובכך לראות את הסרט עם תרגום באוטו, אך כשהסרט פועל התרגום מוצב כג'יבריש. מישהו יודע אם צריך לשנות לאיזשהו פונט ספציפי או שהוא לא מציג עברית כלל ? בתודה, דור.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות יש לי מיקרופון ששומעים איתו המום כזה...כאילו אתה שומע את זה מחוץ למועדון ואתה מאוד רחוק ממנו חחחח לא יודע אפילו איך להסביר את זה ולחבר שלי היה מיקרופון של מחשב..הרגילים האלה...הארוכים עם המעמד..הכי פשוטים שיש של ה20 שקל.. ודווקא איתו שמעט מצויין דרך אגב זה בשביל הקלטת שירים במחשב..עם התוכנה ADOBE AUDITION בקיצור..אז אמרתי טוב נקנה גם אחד..הלכתי קניתי...ואיתו שומעים את אותו הדבר.. עכשיו לא יודע מה לעשות למה זה ככה? אני צריך להקליט את עצמי פעמיים כדי שישמעו איך שהו סביר..אבל גם מעפן... איך מסדרים את זה מישהו יודע? אולי משהו בהגדרות משהו לא בסדר לא יודעעעעעעעע בבקשה תעזרו לייי תודה לכם שחר..
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המלצה לרדיודיסק MP3 לאוטו (מהדיוטיפרי) עד 200$ חשוב - *שלא* יהיה פאנל מתהפך ! תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מעוניין באוזניות סראונד טובות עד 450 ש"ח אם אפשר מחנויות מאזור המרכז. לפי מה שהבנתי אין להשוות אוזניות לרמקולים לכן אודה באמת לאוזניות איכותיות עד כמה שאפשר.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה כדאי זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13304 או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7244
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בחוברת רשום 220/110, על המטען רשום 110, מחיפוש קליל באינטרנט (על המספר דגם כמובן SR-0515SP) מראה תוצאות לשני הצדדים. מישהו יכול לאמת או לשלול את העניין? תודה מראש רום.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנגן creative zen touch ??/ אני קונה אוזניות ואני חושב על 2 אפשרויות: http://pdastore.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=sena-mpx60&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72# http://pdastore.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-