אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
1 האם אני חייב לחבר לכרטיס את החיבור של הג'ויסטיק (אין לי ג'ויסטיק) 2 האם להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול אונבורד שלי 3 מהרמקולים שלי (לוג'יטק Z560) יוצא חיבור אחד (בגלל שחיברתי רק 2 רמקולים כי אין לי צורך כרגע ב-4) ועוד אחד של הסאב,לאן לחבר את הסאב לכרטיס קול? האם אפשר להכניס את שני החיבורים למפצל ולהכניס אותם ביחד לאותו החיבור בכרטיס?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בקיצור בחיפושיי המייגעים באינטרנט הגעתי למסקנה שעד שכל הסיפור הזה של נגני ווידאו לא יתפתח באופן סופי כדאי לי לא לקנות(כיוון שאיני רוצה כל פעם לבכות על כל מכשיר חדש שיוצא כל יומיים) אלא נגן mp3 כיוון שהעסק הזה כבר מפותח אז ככה אני רוצה בבקשה מכם רשימה של כמה נגנים(ארבעה-חמישה)הכי טובים שיש היום בשוק ואם אפשר גם אולי יתרונות וחסרונות ואני יעשה כבר את השבחירה מבינהם. 1.התקציב עד 400$ 2.הקטע של הקומפקטיות לא כזה חשוב לי כי אני לא כזה פריק של מוזיקה שמסתובב עם זה בכיס 3.אבל חשוב לי מאוד שעוצמת המוזיקה במכשיר תיהיה חזקה מאוד(לדוד שלי יש את הipod 60giga ונורא התאכזבתי מעוצמת השמיעה) 4.שהנפח יהיה 20 giga לפחות 5.ועל מה כמובן אתם ממליצים מהרשימה שנתתם? תודה רבה רבה על העזרה!!!
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש רמקולים וסורק. חשוב לי שהם יהיו של גניוס. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם, ואם אפשר לינקים... עוד יותר טוב ותודה רבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס אונבורד שלי למשהו נורמלי הוא יתחבר לרסיבר דנון בחיבור אופטי נועד לשמיעת מוזיקה (לפעמים גם באוזניות - K81) בנתייים שמתי עיין על הM-AUDIO REVOLUTION 5.1 או ה CHAINTECH 710 במחיר מאוד זול יחסית אפשר למתוח קצת תקציב אם נראה לכם שווה אשמח לשמוע עוד הצעות תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיה VOLUME CONTROL ,ולא חייב עם מקרופון.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אנשים, היום הרכבתי בפעם הראשונה כרטיס טלויזיה... אז מראש אני מתנצל על הבורות ומקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה... חיברתי את הממיר לכרטיס הטלוויזיה בצורה הבאה: את הוידאו אני מעביר באמצעות הצהוב של ה-RCA. את האודיו אני מוציא מהאדום והלבן של ה-RCA בממיר לבננה קטנה שמתחברת ל-AUDIO IN שבכרטיס טלויזיה. (אני מקווה שהסברתי ברור מספיק). הקטע הוא שאני לא שומע אודיו מתי שהרמקולים לא מחוברים ישירות לכרטיס טלויזיה... יש אפשרות לשמוע אודיו גם כשהרמקולים מחוברים ליציאה הרגילה שלהם בלוח אם?? תודה אנשים...[br]פורסם בתאריך: 8.06.2009 בשעה 19:36:26 אני יודע שאסור להקפיץ... ואני מתנצלאבל אני לא נמצא בבית שלי כרגע... אני מרכיב את הכרטיס למישהי מהעבודה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מא…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רציתי לחבר את הכרטיס סאונד שבמחשב שלי למערכת שבחדר שלי, ורציתי לדעת עם איזה כבלים אפשר לבצע את החיבור הזה?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר טוב עומד בפני רכישה של אוזניות איכותיות, לשימוש בלעדי במחשב. האוזניות יחוברו לכרטיס קול קריאטיב X-FI XTREME GAMER. אין מגבר והאוזניה תחובר ישירות ליציאה בכרטיס קול. החבר בעיקר משחק במשחקים ומאזין למוזיקה בפורמט רגיל, וקצת סרטים פה ושם. חשוב לו אוזניה קלה ונוחה לשימוש בפרקי זמן ארוכים (כמה שעות ויותר מול המחשב ביום עם האוזניה). האוזניות ירכשו בארה"ב. בנתיים הוא שוקל לקנות את הHD555 של סיינהייזר, וגם הגראדו SR80 עלו על הפרק. לצערי לפי המלצתי, הוא לא מצא מקומות לשמוע אותן אישית. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחקתי את ההודעה הזו כדי שתוכלו להתרכז בזו שלמטה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שיהיו אוזניות כפתור (קטנות שנכנסות לאוזן, ולא גדולות), שיהיה אפשר לקנות אותם רק בבאג, כי זה הכי קרוב לי. אממ ושלא יהיו יותר מ130 שקל. ושיתאימו לחיבור רגיל של 3.5. וכמובן שיהיו איכותיות, בעיקר לסוג מוזיקה של רוק.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל וקיבלתי אותו לפני יומיים(היה לי עם מה לשחק בחג ;D) קיצר שגלשתי לאתר שלהם הוא מצא לי 4 מכשירים על אותו שם של דגם (מן הסתם גרסאות למדינות שונות) רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לבחור כדי לא להרוג את המכשיר שלי ורוצוי תשובה מבעלי ניסיון עם המכשיר הנ"ל וגם איך אני יודע מה גרסת הFW הנוכחית במכשיר?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, מצטער על הלחץ אך יש לי הזדמנות היום להזמין מערכת טובה למחשב. יש לי כיום לוג'יטק X540 אם אני לא טועה. 5.1 מערכת היא אחלה והכול אבל הרמקולים האחוריים עלובים ביותר. חשבתי על Z5450 או Z5500. ההבדל בין השתיים 100 שקלים כול. הZ5450 עם רמקולים אחוריים "אלחוטיים" המשתמשים בסוללות ולכן אני חושש שהאיכות תיהיה כזו... ההספק נמוך בכ200 וואט מהמערכת 5500 שאליה אני יותר נמשך,אבל אתם יודעים מה אומרים-יותר משוכלל יותר טוב (וגם יותר יקר בלעיתים מהמקרים ) אשמח לחוות דעת מעוניין להזמין אפילו עכשיו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי MP3 ...רגיל כמו שיש לכולם כמעט, לא משהו מיוחד מהקטנים האלה שלא יקרים במיוחד חברה לא מפורסמת משהו ז'אנרי... ועם אני נותנת לו מכה הכי קטנה שיש עם האצבע אפילו הוא מתכבה...אני לא מבינה למה יש לי אותו בערך חודש ומדי פעם הוא ככה מתכבה...מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן לקנות את ה-fx6021 או את ה-mx5021. מה ההבדלים ביניהם?? כי אני קראתי ביקורות מעולות על ה-5021 וגם על הנייר עם יותר חזקים 90W מול 75W. הרבה מעדיפים את ה-5021 ואמרו שב-6021 הבאס חלש יותר. אפשר לקנות את שתי המערכות ב-200$ בדיוטי פרי בלבד!!!! אז אני מתבלט איזה לקחת. בקיצור מה עדיף והאם בכלל ההשקעה= את האיכות שאני אקבל. כרגע אני משתמש במערכת סטריאו כרמקולים... עכשיו חוץ מהרמקולים אני חושב לקנות כרטיס קול חדש. כרגע אני משתמש ב-SOUNDSTORM המובנה של nvidia שנחשב לדי בסדר. האם שווה להשקיע 700-800 שקל?בכרטיס קול כאשר מדובר במערכת 2.1 ולא ב-5.1 או 7.1?? איזה כרטיס לא יקר ומומלץ שייתן לי הבדל גדול מה-soundstorm שלי? יש לי קצת בעיה כי ראיתי כרטיסים של קראיטיב שמשתמשים …
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד כ20 יום לגרמניה ואני מבקש מהם אוזניות בתקציב של כ400-600 ש"ח. בארץ הייתי נעול על הPX100 אבל מכיוון שאם קונים מגרמניה ויש כמה חברות גרמניות טובות וגם המחירים יותר נוחים אפשר להשתדרג. בכל אופן הנגן הוא G3, והדרישות הן- 1. באס! כמה שיותר באס. 2. עדיפות לאטומות, לא מפריע לי הסאונד שהוא כביכול "אטום". 3. נוחות! שישבו טוב באוזן\על האוזן ולא יזוזו ולא יכאבו האוזניים אחרי שעות. 4. גודל - לא אכפת לי רק שלא יהיה מוגזם כמו אוזניות די ג'יי אבל אפשר אוזניות אטומות די גדולות רק שלא יהיה מוגזם ויהיה נוח לנשיאה (איכשהו). אני לא בקיא במחירים ובדגמים אבל מה נראה לכם יכול להכנס לתקציב? אגב - הם הולכים להיות בברלין אם זה עוזר.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשבי האישי. טווח המחירים הוא 800-900 ש"ח לכל היותר,חשוב לי שהיא תיהיה דיגיטלית לא כמו האזטק 5.1 שלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המלצה לרדיודיסק MP3 לאוטו (מהדיוטיפרי) עד 200$ חשוב - *שלא* יהיה פאנל מתהפך ! תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום כולם , לאחרונה אני וחברי ללהקה בנינו חדר חזרות במקלט וסידרנו אקוסטיקה רצינית . בנוסף הבאנו מחשב לחדר החזרות וברצוננו לקנות כרטיס קול על מנת שנוכל להקליט את עצמנו. איך צריך להתבצע ההקלטה לכרטיס קול? האם צריך לרכוש מיקסר ולחבר אותו לכרטיס קול?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הם מחוברים בקבל MONSTER מיציאה 1\8 (הירוק הרגיל) ל-2 זכרים שכול אחד מתחבר לרמקול.. אני צריך מעריך איכותי שייתחבר נקבה לזכר אחד וממנו יצא זכר לרמקול הרחוק. אני לא מוצא חנות שמוחרת כבר כזה, למשהוא הצעות? אני באיזור נתניה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום כולם! החלטתי שהגיע הזמן להצטייד בנגן MP3 שיעביר לי את הזמן בבסיס... הנתונים הם לא בשמיים כי אין לי כ'כ הרבה זמן למוזיקה (קרבי), שיהיה מ512 מגה ומעלה, רדיו ואממ פלוס גדול זה סלולה נטעננת... התקציב לא בשמיים כי אני לא רוצה להשקיע במשהו הרבה כסף ולקחת אותו לצבא... חשבתי עלהנגן הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5890 דעות? משהו אחר בתקציב דומה?(עד 700 ש'ח יתקבל בברכה) בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכרטיס קול לחבר, הכרטיס יתחבר למערכת 5.1 בכבל אופטי. אני צריך את הכרטיס הזול ביותר עם יציאה אופטית. השימוישים העיקריים יהיו בעיקר סרטים 5.1 עם קידוד AC3 (מקסימום DTS) ושירים. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי את הdvd והבעיה שלו שבקושי רואים את הכתוביות (קטנות מאוד ואין צללית מסבביב לאותיות) האם מישהו יודע אם יש עדכון קושחה שמסדר את הבעיה או שיש פתרון אחר
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה שאני לא ממש מתלהב ממנו מצד שני אין לי סמקום לדחוף כרטיס קול נורמאלי. כרטיס הקול המובנה כולל יציאה דיגיטאלית. איפושהו שמעתי שאין כל הבדלי בין כרטיס קול במידה ועושים שימוש ביציאה הדיגיטאלית. מישהו יודע האם זה נכון, כלומר האם שמוש ביציאה הדיגיטאלית עשוי בעצם לייתר רכישת כרטיס קול. עיקר השימוש שלי הוא למוסיקה וסרטים. תודה למשיבים וחג שמח לכולם.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-