אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי קובץ הקלטה של שיעור. הבעיה היא שמטבע הדברים ישנם הרבה רעשי רקע, ואני מעוניין לנקות אותם. עד עכשיו השתמשתי בכל השיטות הידועות לי (ניקיתי את הדיסק עם שואב אבק, ניסיתי לשטוף אותו, לשלוח לניקוי יבש, אקונומיקה, חשיפה לקרינה רדיו אקטיבית במנות קצובות ועוד) בקיצור אין לי מושג איך לעשות את זה. לכן אני פונה אליכם בצעד נואש (נשאר לי דיסק אחרון, ומבער 5 להבות). אני זקוק לתוכנה ולמדריך. בתקווה לעזרה... 15helps
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם האוזניות שיש לי כרגע ( MDREX51LP) לא הכי מספקות אותי. אני חושב לקנות אוזניות חדשות. יש לי את האייפוד טאץ', הוא זה שאמור להפעיל את האוזניות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח, אני חושב שזה סכום סביר להוציא על אוזניות ( לא הולך להשקיע 700 שקל על אוזניות... ) חשבתי על ה CX300 הבעיה שלא מצאתי חנות שאני אוכל ללכת ולקנות ( אני לא מזמין דרך הויזה \: ), אין שום חנות בסביבה. אני חושב שהאוזניות כבר הוכיחו את עצמן, והשם אומר הכל.... האופציה השניה: JBL Reference 220 אני לא יודע עד כמה הן נוחות ( הגומי כאילו ) ועד כמה הן שוות את המחיר ( לפני ימים אחדים המחיר היה 350, מזל שלא קניתי ) עוד אופציה, חשבתי אולי על ה AKG K518DJ אין לי בעיה להתמודד עם המחיר שלה. הבעיה היא שלא ממש…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
השאלה שלי היא ראיתי שכתבו פה ש-Creative Zen Vision M 30GB יותר טוב מהאיפוד אז מתי אתם משארים שהוא יגיע לחנויות כי ראיתי יש אותו באתר אחד אבל ניראה לי שאם זה יהיה גם בחנויות אז המחיר שלו ירד ויש לי עוד שאלה אם הוא לא יגיע עוד חודש לחנויות אז איזה MP3 כדי לי קינות כי עוד בערך חודש וחצי יש לי טיול שנתי ואין לי בנתיים שם מכשיר אז על מה אתם ממליצים ליקנות שהיה לו מעל 4ג'יגה ושהוא יעלה עד 1800 שקל חוץ מ-X5 ו-H340 הודעה די ארוכה אבל בבקשה תענו לי כי זה חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חשבתי על ה- Sandisk 1GB אבל לא מצאתי חנות אחת שיש לה אותו במלאי. אז אם אני לא אמצא חנות שיש לה אותו במלאי, אולי יש נגן אחר איכותי באותה מידה שאפשר למצוא? אני תריך לקנות את זה בתחילת השבוע הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם הרמקולים. קודם כל אני רוצה להגיד שאלה פשוט רמקולים רגילים של חברה לא מוכרת (ST אם זה עוזר למישהו). לאחרונה הם לעיתים רחוקות פשוט עוצרים את הקול לשנייה או שתיים ואז ממשיכים. כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC'97 Audio. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד שלי מסוג HP6680 בחיבור HDMIלLCD ומשום מה אין קול רק תמונה מה אני צריך לעשות/לשנות בהגדרות של המחשב כדי שיצא קול??
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ביום ראשון אני הולך לרכוש מדיה סנטר של ג'יגה בייט ככל הנראה המפרט של המערכת מצורף בקישור הבא: http://www.machshev.co.il/sg_product~78080~153~0.htm רציתי לדעת קודם כל האם המפרט הוא טוב ואם לא מה חסר בו ולמה כדאי לשים לב בכלל לפני שרוכשים מערכת כזאת אם יש המלצות למערכות מקבילות יתקבלו בברכה עד 7000 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מזהה תרגום srt. ולא .sub אני מנסה עם מדיה פלייר 10 וגם עם windvd ולא רואה תרגום אין לי ניסיון בתחום ראיתי שזה עובד אצל החבר שצרב לי אשמח לקבל עצות אולי איזה לינק לקודק אני מעדיף לא להתקין יותר תוכנות תודה מראש מתי
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האודיו במחשב עם שירם וסרטים עובד סבבה אבל כשאני שומע מהאינטרנט הכל משובש שומעים ציקצוקים איך אפשר לטפל בבעיה..? הורדת דרייבר תעזור?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
PIONEER VSXD-514 5X120W
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מכשיר DVD לסלון, בסכום של עד ל400 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד שיציג לי כתוביות בפונט גדול וברור(כולל בעברית כמובן), שלא יהפוך כתוביות ושיקרא את כל הפורמטים. אם יש אפשרות גם ליציאת USB זה יהיה רק טוב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, יש לי GFORCE 9800GTX+ שיש לו 2 יציאות DVI, אני קונה טלויזית FHD ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לדעתי אין לטלוויזיה חיבור DVI לכן חשבתי על ממיר DVI לHDMI בשביל החיבור, המרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא כ 7 מטרים. השאלה שלי היא, מה הדרך הכי נכונה לבצע את החיבור הזה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
דבר ראשון האם שווה לקנות את הIPOD VIDEO בארה"ב ב 300 דולר או שכבר לקנות בארץ את IAUDIO X5L במשהו כמו 380 דולר? בכול זאת יש הבדל של 80 דולר !!!!!!!!!! שאלה שניה איפה החנות הכי זולה כיום לקנות את ה IAUDIO ולאו דוקא מZAP חשוב לי רק שאני יכול ללכת ולקחת אותו ! תודהרבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם... רכשתי אתמול את ה pvr-150 המוכר .....בכך מקרה, ניסיתי לעבוד עם התוכנה הזאת...הגדרתי על היציאה המתאימה ..לא זוכר איך היא נקראת, משהו כמו composis לא מדוייק אבל לא משנה... עכשיו. יש את החלק השני שצריך להגדיר ,כל הקטע הזה של ה pal וה- ntsc כדי שיראו טוב כי רואים לא טוב .. אם יש למישהו מושג איך עושים את זה ויוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד ....זה דיי דחוף.. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיבלתי איפוד וידיאו 30GB ועכשיו יש לי שאלה האם יש מצב שאני יוכל לראות את הסרטים בטלוזיהי מבלי לקנות את הכבל היקר של אפל ??
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE 5 ערוצים LIVE ורמקולים חזקים של CREATIVE האם כדאי לי להחליף לכרטיס AUDIGY 2 שפועל על 24 ביט ועולה איזה 300 מרגישים הבדל בין הכרטיסים חשים הבדל בין 16 ל24 ביט בסרטים משחקים מוסיקה?? איך זה הולך??
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.techreport.com/etc/2006q4/onboard-eax/index.x?pg=1 האם כרטיס קול יעודי יעשה את העבודה? או הכרטיס קול המובנה על הלוח?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ועוד כמה תוספות לחיבור sata רגיל http://www.digit-life.com/news.html?112743#112743
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד כ20 יום לגרמניה ואני מבקש מהם אוזניות בתקציב של כ400-600 ש"ח. בארץ הייתי נעול על הPX100 אבל מכיוון שאם קונים מגרמניה ויש כמה חברות גרמניות טובות וגם המחירים יותר נוחים אפשר להשתדרג. בכל אופן הנגן הוא G3, והדרישות הן- 1. באס! כמה שיותר באס. 2. עדיפות לאטומות, לא מפריע לי הסאונד שהוא כביכול "אטום". 3. נוחות! שישבו טוב באוזן\על האוזן ולא יזוזו ולא יכאבו האוזניים אחרי שעות. 4. גודל - לא אכפת לי רק שלא יהיה מוגזם כמו אוזניות די ג'יי אבל אפשר אוזניות אטומות די גדולות רק שלא יהיה מוגזם ויהיה נוח לנשיאה (איכשהו). אני לא בקיא במחירים ובדגמים אבל מה נראה לכם יכול להכנס לתקציב? אגב - הם הולכים להיות בברלין אם זה עוזר.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו למצלמה ולהעתיק את התמונות אל הכונן של הנגן ( לא לצפות בתמונות ) ואז להשתמש בו בתור אחסון . אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל, לא משנה אם זה 5.1 או 4.1 העיקר שיהיה איכותי וטוב... עדיף של Creative אבל לא חייב... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-