אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הרמקולים x530, ובזמן האחרון החלו להופיע מהרמקולים צלילים מוזרים... כאשר אני לא שומע סאונד (מוסיקה משחקים) מהרמקולים, יש כל מיני "פאק" כאלה, (לא fuck, אלא pack).. כאילו פקים כאלה... תופעה זו חוזרת גם כשאני שומע מוסיקה..... אודה לעזרה... תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מה כדאי זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13304 או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7244
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי אוזניות לא כל כך מוכרות Ovann 680 מאופיס דיפו ב 70 שקל. הם מיועות למשחק קאונטר 1.6 ואכן מאוד היתי מרוצה מהם. אבל קרה לי מקרה שמשכתי את הואזניות והחוט יצא מהאוזניות (אבל לא נקרא!!!!*) נכון יש את החוט היחיד שיוצא מהאוזניות למחשב נכון? ואז בסופו יש מפצל כזה ואז מהמפצל יוצא לי שתי חוטים . אחד לאוזניות ואחד למיקרופון. אז אז שתי החוטים של האוזניות והמיקרופון יצאו לי מהמפצל. אפשר להחזיר את זה אם קצת כוח אבל זה לא עוזר. יש הצעות לפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חשבתי לקנות שוב אותן, אבל החלטתי לבדוק אולי יש משהו יותר טוב בתווך מחירים 200 ומטה. תודה לכם מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום כבר 3 חודשים יש לי את אותו בעיה שהמחשב פשוט הורס לי האוזניות אני תמיד מחבר את האוזניות מהצד הקדמי. מאיפה אפשר לקנות כבל מאריך כך שאוכל לחבר את האוזניות לצד האחורי של המחשב? אני זוכר שפעם היה לי כבל כזה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מכשיר DIVX מדגם APEX DVX 4350 והבנתי שיש בעיה לעדכן לו קושחה בגלל שהוא מבוסס צ'יפ של SUNPLUS. בכל מקרה אחרי חיפוש מקיף מצאתי מכשיר של XORO דגם 2100 שמבוסס גם הוא על אותו צ'יפ וקיים באתר שלהם עדכון גרסא שלו השאלה היא אם אני יכול לעשות את העדכון של XORO ? או שלהחזיר את המכשיר לאריזה כמו שאמרו לי הרבה אחרים ופשוט לקנות את דגם 811 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מערכות כמו: Pioneer HTZ151 או HTZ131 קוראות תרגום עברי (SRT/SUB) ב- XVID בלי להפוך ובצורה טובה? ואם לא אני ישמח לקבל שם של מערכת משולבת כזאת שכן תעשה את העבודה תקציב עד 1500 שקל, באיכות ותמורה כמה שיותר טובים כמובן. תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הרמקולים של PIONEER S-11 ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת בסכום של עד 1500 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
השאלה שלי היא ראיתי שכתבו פה ש-Creative Zen Vision M 30GB יותר טוב מהאיפוד אז מתי אתם משארים שהוא יגיע לחנויות כי ראיתי יש אותו באתר אחד אבל ניראה לי שאם זה יהיה גם בחנויות אז המחיר שלו ירד ויש לי עוד שאלה אם הוא לא יגיע עוד חודש לחנויות אז איזה MP3 כדי לי קינות כי עוד בערך חודש וחצי יש לי טיול שנתי ואין לי בנתיים שם מכשיר אז על מה אתם ממליצים ליקנות שהיה לו מעל 4ג'יגה ושהוא יעלה עד 1800 שקל חוץ מ-X5 ו-H340 הודעה די ארוכה אבל בבקשה תענו לי כי זה חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי מוזיקה מהפורמט של IPOD לפורמט רגיל של MP3 ? אני מדבר על שירים שהורידו מI-TUNES . דוד .
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי החליפו לי את הלוח אם לIL9 PRO של ABIT עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול מסיבה זו או אחרת... יש לי ויסטה והתקנתי דריברים שהורדתי מהאתר של החברה וזה לא פועל מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תראו ההורים שלי רוצים לעשות מערכת קולנוע בייתית ... טלוויזיה כבר יש 39" LCD/פלזמה לא זוכר אני צריך המלצה על מה לקנות כדי להשלים את המערכת ? - רסיבר, רמקולים, דיוידי ... התקציב הוא 5000-10000 שקל והמערכת תשמש כמעט ורק לטלוויזיה(ולא למוזיקה) . התקציב דיי גמיש כמו שאתם רואים אבל עדיפות לכמה שפחות אני לא מחפש מערכת על אלה משו ברמה טובה . על מה אתם ממליצים לי ? ויש לכם המלצות לחנויות טובות באזור השרון-מרכז ? או חנויות באינטרנט ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מגבר משומש שמיועד בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת לסרטים - תקציב 600-700 ש"ח חשוב לי מוצר אמין ועוצמתי +יכולת לחבר סאב (זו הרכישה הבאה אחרי המגבר) עשיתי קצת חיפושים ביד 2 ודי הלכתי לאיבוד, יש לי ניסיון טוב עם ימאהה יש להם מספר דגמים - אם למישהו יש המלצה אני אשמח לשמוע אם יש חברות מוצלחות אחרות אני אמשח לשמוע מה כדאי לבדוק לפני הקנייה ? מצ"ב קישור לחיפושים של ימאהה http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=8&SalesSubCatID=591&fromPrice=400&untilPrice=800&Info=yamaha תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה,אחרי שהזמנתי את ה סנהייזר HD202 יש לי אפשרות לבטל ולקחת אוזניות אחרות אבל אני לא יודע אם כדאי מה דעתכם על זאת ? היא עולה פחות ב2-3 דולר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106935 אם זה לא שווה הוא פחות טוב מה HD202 אני לא אבטל את ההזמנה,תודה מראש. זאת האוזניות שהזמנתי ד"א http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כרגע יש לי ATP3. אני רוצה להתחדש ולהשתדרג קצת. השימושים לפי סדר החשיבות: מוזיקה, סרטים, משחקים. התקציב גמיש, 1500 נשמע לי סביר, אפשר יותר. תנו המלצות (מנומקות בבקשה!). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://home.walla.co.il/?w=/4414/145401 ... maavaron=1
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה את הנגן iRIVER T30, והעברית אצלו מוצגת בצורה הפוכה. האם יש התקנה לתמיכה בעברית? האם עדכון קשוחה ייפתור את הבעייה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שולחניים בלי סאב שיהיו עד כמה שיותר אכותיים כי יש לי פה ג'נרים והם פשוט זוועה טיפה מעלים ת'ווליום והם כבר על סף פיצוץ וגם לפעמים אחד מהם לא עובד ככה ש גג 70 ש''ח. ואם אפשר אז רק מאחת החנויות האלו פנדס , קיי אס פי , באג , אופיס דיפו.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
צריך אוזניות נוחות ואיכותיות עם עדיפות למיקרופון משולב... האוזניות ישמשו ל50% משחקים ו50% שירים...לא צריך סראונד... תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי אנשים. הורי כרגע משדרגים את האלקטרוניקה בבית.. אחותי מקבלת טלוויזיה, אני מקבל מחשב חדש והם קונים לסלון טלוויזיה חדשה עם נגן Blu-Ray איכותי ומעוצב, כיף חיים בכל מקרה, בשביל שאוכל לצרוב להם תכני 1080p שיראו בסלון, אני זקוק לכונן + צורב DVD, CD ו-Blu-Ray שישמש אותי גם ככונן רגיל ליום-יום. אז ככה: הוא צריך להיכנס למפרץ 5.25" ולקרוא ולצרוב כל תוכן. כלומר, אני צריך שהוא יוכל לקרוא כל דיסק ויוכל לצרוב בכל טכנולוגיה שקיימת בשוק כיום (הכוונה לשוק הביתי, כמובן). עדיף שיהיה שחור, שלא אצטרך סתם לצבוע, זה מעצבן. אין לנו שום בעיה לרכוש את הכונן מאחת החנויות הרנדומאליות ברחבי ארצנו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם הרמקולים. קודם כל אני רוצה להגיד שאלה פשוט רמקולים רגילים של חברה לא מוכרת (ST אם זה עוזר למישהו). לאחרונה הם לעיתים רחוקות פשוט עוצרים את הקול לשנייה או שתיים ואז ממשיכים. כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC'97 Audio. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ביקורת חדשה באנגלית על אחת מהקופסאות הטובות ביותר (וגם בין היקרות ביותר) כיום בשוק למדיה. הקופסה שייכת למיניקס ההונג-קונגית, חברה ששמה הולך לפניה כבר שנים בתחום המיני PC כמו גם קופסאות אנדרואיד. כמו רוב הקופסאות שלהם, גם זו מכילה ערכת שבבים של אמלוג'יק שתומכת בכל הפורמטים החדשים. החל מאטמוס ועד דולבי ויז'ן, ואפילו 8K - אבל באמת (לא כמו הקופסאות הסיניות שטוענות שתומכות ואז מתרסקות כשמנסים לנגן עליהם קבצים כאלה). עם זאת, היא הרבה יותר יקרה מהקופסאות הסיניות שאפשר למצוא בארץ או בעלי אקספרס, אז היא לא ממש לכל אחד/אחת. לפרטים וביקורת מלאה, הקליקו על התמונה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן עד 1000-1500 ש"ח . עם USB2 ועדיף עם בטריה לזמן ארוך ושיהיה גם נוח לשימוש ואם יש בו רדיו או משהו נוסף אז אחלה. (דרישות גבוהות תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-