עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by redead,

שיתחברו לרסיבר שלי במערכת הקולנוע הבייתי אלה שיש לי עכשיו ישנים מאוד ומתפקדים רע התקציב שלי דיי מוגבל , משהו כמו 800 שקל מקס לא מפריע לי חדש או יד 2

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by giln34,

האם כדי לקנות את המערכת הזאת זה הטווח מחירים שלי בערך למערכת.. Panasonic SC-XH10

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  3. רציתי בהתחלה לקנות סטנד מעץ וזה היה יקר נורא.. ובסוף מצאתי אצל סבתא שלי במחסן מקצוע ישן ו..ניהיה סטנד!(הייתי צריך לתת רק השחזה בזווית שצת שלא יהיה 90 מעלות כי זה היה לא יציב ונופל כל פעם..וגם עשיתי קדח מתחת ויצקתי קצת עופרת לבפני שיהיה משקל ולא יפול..) יצא נחמד

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  4. חשוב שאיכות התמונה תהיה חדה ויפה ואיכות הסאונד תהיה נקיה. גם חשוב לי מאוד שחיבור ה-USB יזהה את הכל בצורה תקינה (קראתי על חיבורי USB שגורמים לפס-קול בסרטים לאחר ועושים בעיות עם הכתוביות). המסך מוכרח להיות FULL HD משום שאני מחבר אותו למחשב (אבל לפעמים אני ארצה להעביר את המסך לבדו לסלון ולכן הצורך ב-USB תקין). אני יודע שהתקציב שלי לא כל כך גדול אבל אני מקווה בכל זאת שאולי יש איזה מסך איכותי במחיר מבצע. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  5. שלום לכולם, לא מזמן קניתי HD515 Sennheiser , אוזניות באמת טובות, אך כנראה בגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם, אני צריך להגביר את הווליום באופן משמעותי בשביל לשמוע בעוצמה סבירה + (באוזניות פשוטות יותר קודומות שהיו לי הייתי מגביר קצת ועוצמה היתה חזקה הרבה יותר). הבנתי שמגבר אוזניות יעזור בנושא הזה. אם כך איזה מגבר מומלץ לאוזניות אלו מבלי להשתגע במחיר אך יחד עם זאת שיספק את העוצמה והאיכות הדרושה ? התקציב שלי סביב ה700 שקל אפשר לחרוג אם זה מצדיק את ההפרש. השימוש שלי זה בעיקר למשחקים ומוסיקה. אודה לעוזרים, אריאל. אגב, צריך ספק מתח חיצוני בשביל המגברים האלו ? או שהוא פשוט מתחבר למחשב.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by solari0,

קניתי מערכת קולנוע ביתית של פיוניר מסוג xv dv-202 , אני רוצה לראות סרטים עם תרגום אבל זה לא קורא וצריך להדביק את הכתוביות לסרט וזה לוקח שעות. בדקתי באתר שלהם ולא מצאתי. אין איזה עדכון למכשיר? אפילו משהו לא חוקי..

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by andrei21,

אני רוצה להזמין מקרן מחול יש כמה אפשרויות: 1) http://www.ebay.com/itm/Optoma-HD33-...item4cfd22e046 איביי 1700 דולר כולל משלוח, ואז כנראה להתקל במכס ולהתחיל סיפורים, השאלה שלי מה הסיכוי שדבר כזה לא נתקע במכס ואני לא יצטרך לשלם כלום, לכמה אנשים קרו מקרים כאלה?? 2) http://www.amazon.com/Optoma-HD33-10...6394320&sr=8-1 אמזון 1430 דולר בלי משלוח ( הם לא עושים משלוח לישראל) אז יש אפשרות לקבל מחברה ישראלית כתובת בארה"ב לשם המשלוח יהיה חינם , והחברה תשלח ליי את זה לארץ בתוספת עלות משלוח וכל מיסי המכס הביטוח והמעמ אתר החברה : http://www.mustop.co.il/לפי המחשבון שלהם הכל אמור לעלות 2050 דולר. האם כדאי ללכת בדרך הראשונה ולקוות לסיכוי שיעבור בשלום ? או ללכת על בטוח להיקרע במכס…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית 5.1 ולחבר את הרסיבר למחשב עם כבל אופטי ללוח אם שמחשב יש לציין שכרגע כשאני מחבר אוזניות חדשות (ונבדקו ) ללוח אם אני שומע רעשים סטטים אני רוצה 5 רמקולים וסאב פלוס רסיבר (או משהו שינקה לי את הרעשים האלה ) שימוש המערכת: בעיקר סרטים (רוצה תחושה של קולנוע עד כמה שאפשר). התקציב הוא 3500 גמיש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב.(לא HDׂׂׂׂ) אני מחפש כרטיס אמין, אייכותי ושיהיה זול. תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by tryf,

שלום לכולם. בקרוב אני עובר דירה לדירה חדשה. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה דקה (יש לי CRT 29 של טושיבה) , מגבר ורמקולים. רציתי לבקש עזרה עם רכישת המגבר והרמקולים. יש כל כך הרבה מבחר שאני דיי אבוד. התקציב הוא 4500 ש"ח סה"כ. למגבר יתחברו: 1. DVD 2. yes max HD 3. מתישהו ארצה לרכוש גם סטרימר. 4. רמקולים בסראונד. 5. פלזמה דקה לא 3D. רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים וסדרות. אולי קצת מוזיקה. מישהו יכול להמליץ על רסיבר וסט רמקולים? אשמח גם לקבל הסבר על התכונות החשובות של רסיבר בימים אלה ...... DLNA ???? וכאלה אני בטוח שעוד אנשים ייהנו מההסבר :-). תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by georgie,

הסבים שלי משתמשים, עד היום, במכשיר וידאו להקלטה יומיומית. אני רוצה לקנות להם כתחליף מכשיר הקלטה דיגיטלית פשוט מבוסס כונן קשיח. משהו דומה ל-YES MAX ו-HOT MAGIC. *לא* צריך מדריך תוכניות, יכולות סטרימינג, התחברות לאינטרנט, תמיכה ב-HD, או כונן DVD. רק חיבור composite, הארד דיסק שמספיק לכמה עשרות שעות, שלט וממשק ידידותי. יש בכלל קטגוריה כזאת בארץ? אני לא כל כך מוצא. אם אין, על מה הייתם ממליצים בחו"ל? גם יד שנייה זה בסדר. תודה, ג'ורג'

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון, תקציב סביבות ה6000 ש"ח. המליצו לי על Samsung D6000, האם כדאי? נשתמש בטלוויזיה בעיקר לקליטת שידורים של הוט/יס, לאו דווקא באבחנה גבוהה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by danield51,

http://www.getit.co.il/Prod/66101/

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. היי, גיליתי שכבר לא ניתן להשיג את ה- ATP3 של Altec, ומשום מה אני גם מתקשה למצוא את Logitech X-230. (מדובר בכשעה וחצי של חיפושים - אולי לא מספיק לתאמכם, אבל ממש התאמצתי.) ראיתי שה-Microlab X13 עולים כ-550 ש"ח, שזה עובר את התקציב שלי. באופן כללי, הדרישות שלי הן בעיקר גיימינג, אבל רצוי כי הסאונד יהיה סביל במידה וארצה לשמוע משהו. (המוזיקה נעה בין Enya ל-Morbosidad, כך שלא ניתן להגדיר סגנון...) בקיצור, מישהו מכיר מקום בו ניתן לקנות את ה-ATP3 או ה-X-230? אם לא, משהו מומלץ בגבולות התקציב? (ניתן לחרוג עד כ- 450 ש"ח).

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by omerbr,

טוב אז לפי מה שהבנתי ההבדלים בין אוזניות "גיימינג" לבין אוזניות אחרות הם בערך....אמממ...כלום אז אני רוצה להחליף תSS 5V2 שיש לי כבר בערך שנתיים וכל שנה הם מתחילות לעשות לי בעיות מחדש ותודה רבה לחנות שממנה קניתי אותם הם מביאים לי אחריות של שנה כל פעם שהם מחליפים לי לחדשות אז זה נחמד(הם כבר נתנו לי כמה פעמיים SS 5V2 חדשות מהקופסא בחינם כי האחרות התקלקלו אחרי כמה זמן) עכשיו כעיקרון אני משחק משחקים שבהם סאונד הוא גורם מאוד חשוב ולכן מאוד חשוב לי לדעת איפה היריב נמצא(אני משחק בעיקר CS:S,CS 1.6 וכדומה) ולכן לדעת איפה האוייב נמצא לפי סאונד הוא גורם חשוב ביותר והאוזניות האלה ממלאות את התפקיד שלהם מעולה אבל כבר נמאס לי להחליף אותם כל פעם וכל פעם הם מתקלקלות שוב אני רוצה שינוי! אוזנ…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by cordyceps,

אולי זה לא המקום המתאים אבל לא מצאתי מקום שיש בו הבנה גדולה כמו פה בנושא ולנושא שדרגתי לאחרונה את המחשב ל 7 64 ביט ולצערי הכרטיס קול שלי ב9 שנים האחרונות Creative Audigy ES עובד אך לא עובד על WIN 7 64BIT לצערי אחרי אלפי ניסיונות של התקנות דרייברים עם ה Creative התייאשתי לאחרונה רכשתי כרטיס אחר ASUS XONAR DG ומה אני אגיד לכם הבדל מטורף בין 2 הכרטיסים הישן והטוב לא משאיר לו אבק למרות שהמפרט של האסוס עושה רושם טוב אבל אין יותר חשוב מהסאונד והוא ממש רחוק מלהיות מספק .... כנראה שאצטרך לחזור לCreative אך השאלה איזה כרטיס בסיסי עובד על 7 64 כי שוב היו לי איתם בעיות מטורפות בהתקנות היעד הוא שמיעת מוסיקה וסרטים על מערכת רמקולים 5.1 מחשב (של Creative) אני מקווה שתוכלו לעזור לי !…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by geta,

רציתי להבין האם יש איזה שהוא תקן של אוזניות לסלולארי, הכוונה לאוזניות עם 4 מגעים במקום שלושה - מה שמוסיף מיקרופון + שליטה על ווליום והעברת שירים. אני מניח שIphone עובדים בנפרד אבל האם יש משהו שמתאים לסמסונג גלקסי SII - האם זה יתאים גם לאנדרואידים אחרים? בנוסף אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאמו לסמסונג ויכללו שליטה במוזיקה במחיר של כ100-150$

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by bneli,

נלקח מאתר אחר http://tech.walla.co.il/?w=/4/2504160 ניראה רעיון נחמד

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by tryf,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מערכת קולנוע ביתית בערך ב 10,000 ש"ח (זה כולל גם טלוויזיה ב 5.5K). התלבטתי בין 2 מגברים: 1. denon avr1912 2. onkyo tx-nr609 אני אנסה לסכם פה את מה שהבנתי כדי שאנשים אחרים יוכלו להנות מהמחקר הקצר שעשיתי. טוב .... נתחיל. ה denon זכה בבחירת העורך באתר CNET בקטגוריית ביניים. יש לו מערכת כיול אוטומטית טובה יותר מאשר ה onkyo. איכות הקול שלו טובה יותר מזו של ה onkyo. תומך ב airPlay של apple. הוא קצת יקר יותר מה onkyo. מבצע upscaling פחות טוב מאשר ה onkyo. מחיר: 3,745 ש"ח ה onkyo מבצע upscaling יותר טוב מאשר ה denon. אבל איכות הקול שלו פחות טובה. מערכת הכיול האוטומטית שלו פחות טובה מזו של ה denon. אינו תומך ב airPlay של apple. הוא יותר זול מהdenon. מחי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שימושים עיקריים: שידורים רגילים (SD זה נקרא אני חושב - ערוץ 2 וכאלו), שידורי כבלים HD, סרטי HD (הטלוויזיה תחובר למחשב). כרגע יש לנו בסלון מסך 42" של פיליפס והוא מצויין אבל הגיע הזמן להשתדרג... המרחק צפייה הוא בערך 4 מטר אז אני חושב שאיזור ה50" יהיה טוב... לא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות (עדיף נטענות) לאייפון ורצוי שיהיו מאיכות טובה. כרגע אני משתמש באוזניות הרגילות של האייפון שמבחינת התאמה לאוזן וסאונד הן טובות מאוד לדעתי, אני לא סובל אוזניות שהן in ear. אני מתכנן לקנות מאיביי, אשמח להמלצות על דגמים. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by Mindwild,

מקווה שאני בפורום הנכון, לאחר שחיפשתי אוזניות אלחוטיות למחשב (עדיף בחיבור USB) ולא מצאתי משהו איכותי החלטתי לחפש אופציות אחרות. הבעיה העיקרית שלי היא 2 חתולים ממזרים שאוהבים לנשנש כבלים ולאחר שהרסו לי אוזניות סנהייזר מעולות עברתי דגמים שונים של אוזניות אלחוטיות כאשר האחרונות היו Logitech G930. האיכות סאונד הייתה טובה אבל איכות הבניה ירודה ביותר. פלסטיקה נשברת אחרי שנה - שנה וחצי, העור גם מתחיל להקרע. האופציה שראיתי היא אוזניות עם כבל שניתן לנתק ומכאן הגעתי ל Steelseries 7H Fnatic לינק: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-7h-fnatic-edition האם למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? באתר זה מוצע באיזור ה 120$ ובעיקבות החוק החדש אני לא אצטרך לשלם מס כי הן פחות מ 30…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by shahar91,

יש את הפלאפון HTC Sensation XE שעובד עם beats Audio אבל אני מתכוון להחליף את האוזניות Beats By Dr. Dre iBeats לאוזניות קשת מסיבה של נוחות. עכשיו מתכניין באוזניות ושמעתי על חברת akg שהוא חזקים ושמעתי על אוזניות akg k430 שעולים באמזון/איביי 40 דולר. אשמח לשמוע להצעות על אוזניות 150-250 שקל (מחירי אמזון/אייבי). תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Internal,

היי, אני לא מתמצא בטלוויזיות אבל מחפש משהו איכותי לטווח הארוך. בדקתי בכמה אתרים בחול וזה בערך הטלוויזיות המומלצות שמצאתי. samsung UA32D5000 Sony Bravia KDL32EX700 האם אלו דגמים טובים, ומה עדיף יותר? או שיש אלטרנטיבות זולות יותר וטובת יותר ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט לחיבור ממיר YES לא HD.. תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.