עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tktur1,

בשעה טובה קבלתי את הרמקולים loghitach x-530 התלנבתי מהם כמו שצריך .....הרי השתדרגתי ממערכת שפדיחות להזכיר את שמה.... קיצר תודה שעזרתם...... ו....עכשיו אני שואל עדיף לי לקנות כרטיס קול חדש או לקנות איזה מגבר נחמד.???? (נראה לי בתקציב שלי ....400.....אין מצב למגבר...) אז קיצר אם אני יחליף....אני ירגיש ממש הבדל באיכות????? תודה רבה שעזרתם.... בייי

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by gnagar,

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזייה (לא אכפת לי LCD רגילה או פלסמה ) ב 6000 ש"ח שתהיה כמה שיותר גדולה כמובן רזולוציה טובה אם אפשר 16:9 ותומכת ב HDTV תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by oded6188,

יש לך Motu Ultralite, זה כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל אז הכל עובד טוב... עכשיו יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הכרטיס אליו.... אבל בגלל שיציאת הFIREWIRE בנייד היא 4 פינים, אז קניתי כבל מתאם (מ 6 פינים ל 4 פינים) אבל כשאני מחבר אותו לנייד (עם הכבל 6-4), הנייד אפילו לא מזהה שחיברתי חומרה חדשה....... אמרו לי שאולי זה בגלל שבנייד יש לי מעבד Core2Duo, ושאני צריך להתקין איזה דרייבר לפני שאני מחבר את הכרטיס... אבל לא מצאתי שום זכר לדבר כזה באתר היצרן.... יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 לפחות (בעיקר למוסיקה וסרטים) שאני אחבר אותו לרמקולים Logitech z5500. חשוב לי שתיהיה לכרטיס יציאה אופטית. תקציב כרגע גמיש עד שיהיה לי מושג מה טווח המחירים למוצר כזה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by בוריס,

זו כנראה שאלה מטופשת, אבל מה ההמלצה? לשים במחשב החדש את כרטיס הקול הישן שלי (Creative Audigy 2 ZS) או להשתמש בכרטיס המובנה של הלוח אם? הדגם של הלוח: Gigabyte M57SLI-S4. אני משתמש ברמקולים Altec Lansing ATP3 ואם אכן עדיף להשתמש Audigy, האם לדעתכם כדאי לקנות בעתיד הלא רחוק רמקולים שתומכים ב-THX? או שההבדל בקול הוא לא כזה גדול שיהיה שווה להשקיע ברמקולים כאלה? אני משתמש ברמקולים למטרות משחקים, סרטים ושמיעת MP3

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by iakovl,

חברה אחרי שיש לי את הHD 595 שלי אני צריך גם זוג אוזניות סגורות שיחליפו לי את הJVC HA-G101 (אני עדיין אוהב אותם אבל רוצה להשתדרג) אני צריך אוזניות סגורות כי לא תמיד הדליפת רעש של ה595 היא מקובלת עלי ומפריעה לסביבה (סבתא / אמא) המלצות בבקשה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by nim901,

שלום לכם, החלטתי לעשות משהו עם הרמקולים שלי, אני רוצה למקם אותם בצורה הכי טובה בחדר ככה שכאשר אני אראה טלוויזה אני אפיק את המירב מהם (יש לציין שאיני יכול להשקיע כסף מעבר לקניית כבלים). אוקי, זה החדר (סליחה על האיכות, זה מהפלאפון) הצד של המחשב הצד של המיטה (פה זה כבר ממצלמה אמיתית) הצד השני של המיטה (איפה שהארון) עכשיו הרמקולים: הקטנים הגדולים אוקי, אז חשבתי לשים את 2 הרמקולים הגדולים מעל הטלוויזיה אבל אני לא יודע איפה לשים את ה 2 הקטנים, אני מעדיף שה 2 הקטנים יהיה באיזור המיטה ולא איפה שהשולחן כי אין שם מקום. תודה לכל מי שינסה לעזור

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. אהלן, אני יכול לשמור ב IPOD הגדרות אקולייזר כמו מתוך ה ituns כמו למשל?: http://www.hardwareoc.hu/kepek/ktamas/ips/eq.jpg

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by ranyr,

אם יש... אז איפה אני יכול לקנות אותו?? חיפשתי ומצאתי רק M3L או M3 30GB....

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by jeyjey,

שמעתי שיש עדכון שהופך אותו לדיסק און קי, וככה לא צריך תתוכנה שלו כדי להעביר שירים.. http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=35&tmpSearchCategoryIdx=1&tmpSearchString= איזה מהעדכונים אני צריך להוריד?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by ilans68,

שלום לכולם...במז"ט הצטרפתי לבעלי נגני MP3 אבל נראה לי שטעיתי איפה שהוא בשלב העברת הקבצים מהמחשב לנגן. כשאני נכנס דרך הנגן לתיקיית ה PICTURES אני מקבל מתחת ל ROOT את רשימת כל קבצי המוזיקה שלי וכן את תיקיית התמונות ותיקיית ה Record. לעומת זאת גם תחת תיקיית ה MUSIC אני רואה מתחת ל ROOT, בנוסף לקבצי המוזיקה את תיקיית ה pictures ואת תיקיית ה Record. לא נראה לי שזה אמור להיות כך...איפה טעיתי??? איך מתקנים??? תודה מראש אילן :

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by GanJaval,

לחבר שלי יש בעיה יש לו מחשב ישן פנטיום שלוש קיצר הוא לא יודע איזה כרטיס קול יש לו או לוח אם ואין לו קול במחשב עכשיו כי הוא פירמט מה הוא יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. נתנו לי כרטיס טעון של באג ב350 שקל ואפשר להוסיף ככה עוד קצת פה ושם ויש לי כבר( MP3 (iaudio x5l ויש לי משחקים (רובם של סטים +COH והיטמן ובאטלפילד וכדומה), יש לי כבר אנטיוירוס (NOD32 ) רמקולים יש לי(X530 ), כרטיס קול יש לי ( x-fi elit-pro), מדפסת יש, ובבאג אין מבחר עצום של דברים אז חשבתי אולי לקנות רמקולים ניידים לנגן המוזכר למעלה. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&ser=1 ^הם שווים את המחיר? איזה רמקולים או אפילו כול מוצר אחר הייתם מציעים לי (אפשר לחרוג גם מהמחיר - אבל אל תגזימו ותגידו לי לקנות את ה Z5500 כי הם יקרנים)

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by Evilution,

שלום לכולם, בראשותי ATP 3 מזה כ-5 שנים כבר, אחלה רמקולים אבל אני מרגיש שיש מקום לשדרוג. השימוש העיקרי הוא למשחקים, כאשר התקציב עומד על בין 1000-2000 ש"ח (+/- 200 ש"ח). באופן עקרוני אני מתלבט בין Z2300 לבין Z5500 (כאשר באמצע עומדת האופציה של GigaWorks ProGamer G500). מדובר בחדר בינוני על X-Fi ExtremeMusic. השאלה העיקרית היא האם יש ל-Z2300 עדיפות כלשהי על ATP3, ועד כמה סרואנד מהווה הבדל (מכיוון שלצערי לא יצא לי לחוותו). תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת אם מערכות כמו: Pioneer HTZ151 או HTZ131 קוראות תרגום עברי (SRT/SUB) ב- XVID בלי להפוך ובצורה טובה? ואם לא אני ישמח לקבל שם של מערכת משולבת כזאת שכן תעשה את העבודה תקציב עד 1500 שקל, באיכות ותמורה כמה שיותר טובים כמובן. תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by micoo,

שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. Started by eranRohatyn,

למה משמשים כול אחד מהחיבורים האלה בטלוויזיה av component rca rcaX2 scart-21pin s-video איזה חברות מובילות יש בתחום

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי לוח אם msi K9N Neo שמשולב עליו כרטיס קול on-board של realtek התומך בעד 8 ערוצים (אנלוגיים). התוכנה שבאה איתו אפילו מאפשרת גמישות מלאה בשימוש ב-conectors שבגב המחשב, כך שאם אני רוצה למשל להשתמש בחיבור האפור לחיבור אוזניות במקום לחיבור רמקולים צדדיים - אני יכול להגדיר לו את זה. הגדרתי שיש לי 6 רמקולים (5.1) וע"י 3 כבלי RCA אני מחבר את הכרטיס לרסיבר שלי (2 קדמיים, 2 אחוריים, ועוד כבל שמעביר את האות של סנטר וסאב). בתוכנה של הדרייבר יכולתי לבדוק את הסאונד של כל רמקול בנפרד והכל עבד מצויין. בתקופה האחרונה שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים עובדים כראוי, ושאם אני מבקש להשמיע צליל מהרמקולים האחרים, אז זה לא עובד כמו שצריך - במקום זה אני שומע מאחד הרמקולים הקדמיים …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by spotash,

אני מקווה שזה הפורום המתאים ויש פה אנשים שמבינים בעניין. אני צריך המלצה על LCD עד 9000 (אפשר גם פחות) לצפייה בטלויזיה כמובן.

20. לצערי אני לא מצליח לשמוע בכמעט בכל האתרים משהו שבעבר הצלחתי עם אותה חומרה .. במשחקים אני כן מצליח לשמוע אבל רק בחלק מהם . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם הלוח אם והיא מקוונת על רמקולים 5.1 סטראופונים. ןלי יש רמקולים עם סאב . אני לא מבין איך בעבר הצלחתי לשמוע ועכשיו לא .ד"א ניסיתי את שאר האופציות של הרמקולים באשף ההתקנות של התוכנה . תודה מראש לכל העוזרים. [br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 11:09:30 שכחתי לציין שבמדיה פלייר של הWIN אני כן מצליח לשמוע .אם מישהו נתקל בתופעה דומה עם התוכנה הנ"ל [sOUNDMAX]?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אני צריך רמקולים שולחניים בלי סאב שיהיו עד כמה שיותר אכותיים כי יש לי פה ג'נרים והם פשוט זוועה טיפה מעלים ת'ווליום והם כבר על סף פיצוץ וגם לפעמים אחד מהם לא עובד ככה ש גג 70 ש''ח. ואם אפשר אז רק מאחת החנויות האלו פנדס , קיי אס פי , באג , אופיס דיפו.

22. אני מחפש רדיו דיסק או טייפ לא ממש משנה, עם כניסת LINE IN לX5L שלי משהו לא דפוק לגמריי...אבל כמה שיותר זול מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא לדבר הזה? תודה

23. Started by MeTaLhAmMeR,

חבר שלי הביא לי סוללה למיני אייפוד שלי מחו"ל... השאלה שלי היא איך ולאיפה מחברים את הסוללה? קיים מדריך באינטרנט או מישהו שמכיר ויודע איך ואיפה להרכיב אותו? תודה מראש

24. Started by davie007,

יש לי כרטיס CREATIVE 5 ערוצים LIVE ורמקולים חזקים של CREATIVE האם כדאי לי להחליף לכרטיס AUDIGY 2 שפועל על 24 ביט ועולה איזה 300 מרגישים הבדל בין הכרטיסים חשים הבדל בין 16 ל24 ביט בסרטים משחקים מוסיקה?? איך זה הולך??

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. הורדתי אותו מhttp://www.rockbox.org/daily/h300/rockbox-h300-20060111.zip ,אני מוצא בתוך הזיפ שמה המון קבצי .iriver ,מה עושים עם כל זה,והאם בכלל שווה להתקין את הרוקבוקס,וזה כרוך בסיכון מידע ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.