אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך המלצה למקודדים(אם אפשר גם קישור) שיעבדו לי טוב בסרטים, יש לי מערכת 5.1 X540 ואני לא מצליח לשמוע סראונד המקודדים שיש לי כרגע כנראה לא תומכים( ב XP הם עבדו דווקא טוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי סוללה למיני אייפוד שלי מחו"ל... השאלה שלי היא איך ולאיפה מחברים את הסוללה? קיים מדריך באינטרנט או מישהו שמכיר ויודע איך ואיפה להרכיב אותו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני לא חשבתי שניתן כל 5 דקות לשנות מיליון פעמים תדעה. כבר נהייתי מבולבל על כל הראש אך עכשיו נקח אוויר ונדבר בלי בלאגן התקציב עומד סביבות ה2200-2500. בתחילה רציתי את ה-Z5400 או 5500 , אבל אני אחד שממש אוהב לשמוע מוזיקה באיכות חשוב לי שמיעה אודיופילית וראיתי שאני יכול להשיג במחיר ממש דומה חוויה הרבה יותר טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). לסופו של דבר אני מתלבט בין הDENON 1601 ב800 ש"ח, DENON 1507 ב1100 ש"ח,ו YAMAHA RX-V 457 ב1200 ש"ח. עכשיו גם חשוב לי להגיד שהמטרה שלה אני ארצה את המערכת היא בכדי לשמוע שירים מוזיקה ומשחקים. מכל דבר המון. הייתי רוצה שעד כמה שאפשר שיהיה איכותי וגם עוצמה טובה.(כרגע אני עם X-540 ויש להם אחלה עוצמה,אבל הייתי רוצה יותר עוצמה והרבה יותר …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למערכת רמקולים טובה 2.1 בתקציב נמוך עד כמה שיותר (שלא יהיה זבל כמובן) אז אל תגידו לי ATP3 כי אין לי 350 שקל לבזבז. חשבתי על קריאטיב X-free או SBS170 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבגרה לא של ערוץ המאסטר אלא של ההספק של כרטיס הקול
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאייטיב דגם: CT5803, יש עליו GAME-PORT מישהו יכול להעריך כמה הוא שווה יד שניה? אני לא יודע אם זה SB 5.1
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המקום היחידי שהוא נמכר ברשת זה באתר של ערוץ הקניות http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=71430 וזה נראה לי קצת מוזר שאין אותו באף מקום אחר כולל זאפ. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YH707 יש לי אפשרות להשיג אותו ב840 שקל.. זה שווה? ואיך הוא בכללי?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אתחיל בוידוי: אני די הדיוט בכל הקשור לעולם האוזניות. אני מתכוון לחבר אותן למחשב באופן בלעדי כמעט, לכן גם הצורך בחיבור "סטנדרטי" ליציאה אנאלוגית של כרטיסי קול. 'אליה וקוץ בה': אני ארצה אוזניות זולות ככל הניתן מאחר ולרוב אשאיר אותן במצבים בהם הן גניבות; אני מכוון לאזור ה-150 עד 200 ש"ח. כמובן, אני לוקח בחשבון שהדרישות פרועות או לא רלוונטיות למוצרים בקטגוריית המחיר הזו ולכן מבקש המצלה לאזניות הכי פחות מתפשרות ביחס לצרכיי במסגרת תקציב זה. אם אין המלצה על דגם מסוים (נניח, כי אף אחת לא עונה לדרישה או שכל ההיצע בטווח מחירים זה הוא גנרי) אלא המלצה כללית על תצורה מסוימת, אשמח לשמוע. להלן הדרישות בסדר עדיפות יורד: נוחות מקסימלית ונזק מינימלי לאורך זמן (אין לי נסיון עם אוזני…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 200$(אפשרות חריגה עד 30 דולר). אני קונה בחו"ל, ומה שאני רוצה הוא נגן מינימום 5GB מחברה טובה. חשבתי על הZen Micro שעולה 230$ , או על הRio carbon שעולה 200$. אם אתם יכולים לתת מחירים ולינקים לביקורות זה יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אם כן, המישהו הזה יודע/יכול לבדוק אם אפשר לחבר אליהם את האייפוד טאץ'? אני מתככון לחבר ל DOCK, לא עם כבל תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פו בפורום חבר המליץ לי עליו והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדי לי לקנות אין לי יש לי די הרבה תקציב אבל אני מאמין שכרטיס טלויזיה לא אמור לעלות הרבה בקיצר אני רוצה כרטיס טלויזיה שיאפשר לי להקליט ולערוך כמו למשל לחתוך פרסומות וכאלה ורציתי לדעת עם יש משהו מומלץ יש כמה דברים שאני חושב שצרכים לדעת 1:אני במרטף 2:הייתי רוצה שזה היה חיצוני ושאלה אחת קטנה אם אני רוצה להקליט למשל HOT VOD אני צריך ממיר או שיש היתחברות אחר האמת לא חשוב הכרטיס רק שאני יוכל להקליט בדרך כולשאי את HOT VOD\טלווזיה שידור חי אז אם יש פו מישהו שיכול לעזור לי תודה נ.ב אני לא בטוח שרשמתי את זה בפורום הנכון אז אם לא תעבירו את האשכול לפורום המתאים (אחלה פורום)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני D66 eggo שלי למען האמת אני קצת מאוכזב מהאיכות אף פעם לא שמעתי אוזניות ממש איכותיות וציפיתי לאפקט וואו מהאוזניות וזה ממש לא מה שקיבלתי לא איכות יותר טובה בהרבה מהאוזניות stock של ה IHP-120 חשבתי אולי צריך לעשות BURN IN לא יודע בדיוק איך עכשיו אני סתם מנגן מוזיקה על 15 ככה ב H120 מקווה שככה צריך תמונות יגיעו מאוחר יותר
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270. מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב . תודה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את המערכת סאונדסטיק II , ובמטרה לנצל אותם עד הסוף אני מעונין להחליף את הכרטיס קול הישן שנמצא על הלוח לכרטיס שיפיק מהרמקולים את המקסימום. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6512 מה דעתכם על הכרטיס הזה שמגיע עם שלט ? הוא יענה לי על הצרכים ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. בקרוב אני רוצה לקנות רמקולים את כל הסט לקולנוע ביתי... קיצר הלכתי למחסני חשמל והוא המליץ לי על WHALFEDALE 400 אמר לי רמקולים איכותיים .. 2300 שקל לקחו על זה שאלתי את החנות של דוד שלי כמה הוא לוקח הוא אמר לי 1300 על זה רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים ההם? האם הם שווים 1300 ש"ח? האם אפשר להשיג יותר טוב מהם? האם למישהו יש אותם?! ואם לא.. אפשר לקבל המלצה לסט רמקולים לקולנוע ביתי עד 1700 ש"ח.. תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה lcd ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי חיבור של מסך מחשב בטלויזה(התקע הכחול הזה) ויש לי גם מהכרטיס מסך כבל כזה שמחברים לכרטיס מסך ויוצא 3 כניסות של צבעים באיזה מין השתיים יראו באיכות יותר טובה? (יש לי כרטיס מסך (7600gt אז אין לי שמה יצא של hd)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לבית במחיר 1500. הצרכים שלי הם - אחריות ומוצר מבית טוב. איכותי. משמיע mp3 (צרוב), עם אפשרות להריץ את השיר. נוח לשימוש+שלט, מעבר נוח בין התקיות והשירים, תצוגה נוחה של השיר שרץ (עדיף שיציג גם עברית). אפשרויות שונות כמו במחשב (להריץ תקייה בלולאה, שירים אקראיים וכו). דאבל קלטת (יתרון אבל לא חובה) יש עוד אפשרויות? תודה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רציתי לשאולכמה שאלות אני מעוניין לקנות תנגן של iRiver H340 הבנתי שיש בעיות עם העברית האם אפשר לראות תשירים לא הפוך? האם יש הבדלים בין ארופאי לאמריקאי ? מה כדאי לקנות בכלל אני מבולבל יש למישהו מכשיר שעובד לו הכל פיקס בלי בעיות אשמח אם אקבל איזה תשובה לגבי כל הנושא של העברית! זהו לבנתיים ביי לכם
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה - האם ה-MX5021 שלי (של אלטק) מצדיקים השקעה בכרטיס קול כלשהו? אני בעיקר משחק, אבל גם שומע מפעם לפעם מוזיקה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מלבד הנתונים היבשים של הרסיבר ... מה עליי לדעת על רסיבר יד שנייה כדי להימנע מתקלות שעלולות לקרות עם הציוד ? מבחנים ? שאלות למוכר ? תקלות אופייניות ? etc etc etc etc
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני עובר עוד מעט דירה והבעיה היא שאני רוצה להתקין רמקולים סארונד שישמשו גם למחשב וגם לטלוויזיה [כשאני ארצה לדוגמה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני אשב מול המחשב, אני אהיה בגב לטלוויזיה. כלומר, אם אני אארגן רמקולים שיהיו אחורים וקדמיים בהשוואה למחשב, כשאני אשכב במיטה ואראה סרט, הסדר של המרקולים יצטרך להיות הפוך... חשבתי אולי להתפשר ברמקולים 2.1 במקםום 5.1 ואז ככה זה פותר קצת מהבעיה.. אבל עדיין צריך להחליף בין ימין לשמאל... יש לכם הצעות? עוד משהו - אני לא יודע אם כדאי לקנות רמקולים שיתחברו ישירות למחשב או רמקולים שיהיו מחוברים למערכת הגברה שתהיה מחוברת למחשב כי ייתכן ובעתיד אני אעבור למחשב נייד ואז אני אצטרך כאילו לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד בשביל לחבר אותה לרמק…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי יש לי לוח Epox 8KDA3J - לא פרו - כלומר לא + אני צריך את עזרתכם לחבר את הלוח לרסיבר שלי בדרך הטובה ביותר . יש על הלוח - או כך נדמה לי חיבור spdif. איך משתמשים בו והאם זו הדרך הטובה ביותר לקבל סאונד ברסיבר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-