אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי iPod nano 3rd Generation ולא מצאתי איזה תוכנה שתהפוך אותו לעברית =\ היה פעם אתר אבל הוא נסגר נראה לי, למישהו יש משהו :]?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל, לא משנה אם זה 5.1 או 4.1 העיקר שיהיה איכותי וטוב... עדיף של Creative אבל לא חייב... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני עובר עוד מעט דירה והבעיה היא שאני רוצה להתקין רמקולים סארונד שישמשו גם למחשב וגם לטלוויזיה [כשאני ארצה לדוגמה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני אשב מול המחשב, אני אהיה בגב לטלוויזיה. כלומר, אם אני אארגן רמקולים שיהיו אחורים וקדמיים בהשוואה למחשב, כשאני אשכב במיטה ואראה סרט, הסדר של המרקולים יצטרך להיות הפוך... חשבתי אולי להתפשר ברמקולים 2.1 במקםום 5.1 ואז ככה זה פותר קצת מהבעיה.. אבל עדיין צריך להחליף בין ימין לשמאל... יש לכם הצעות? עוד משהו - אני לא יודע אם כדאי לקנות רמקולים שיתחברו ישירות למחשב או רמקולים שיהיו מחוברים למערכת הגברה שתהיה מחוברת למחשב כי ייתכן ובעתיד אני אעבור למחשב נייד ואז אני אצטרך כאילו לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד בשביל לחבר אותה לרמק…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי ampfilter Yamaha DSP AX2 רשום שם בחוברת הפעלה את זה: *connect the front subwoofer: connect the signal input jack on your subwoofer to the PRE OUT/IN MAIN in the subwoofer. סבבה חיברתי את הסאב לאן שהם אמרו.. עכשיו NOTE the Subwoofer jacks (output) have a built in high cut-off filter (90hz). when using a powered subwoofer set the high cut-off frequency to "max" on your subwoofer. מה זה אומר? ויש לי subwoofer Genelec 1091A תןדה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ? (ואם צריך להתקין דרייבר מסויים , אז מאיפה אפשר להתקין אותו)
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברה אחרי שהבנתי איך לעבוד עם ה X5L עכשיו אני צריך לשמור עליו תקין ויפה ראיתי שמוכרים את כיסוי העור ב 90 שקל אבל אני רוצה לקנות את הכיסויים של חברת ZCover מסיליקון הם באים גם עם מגן למסך מישהו יודע אם בארץ ניתן להשיג אותם והיכן?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב לסיבבת עבודה של QBASE ו REASON ומחפש כרטיס קול שיתאים לעבודה עם לוח אם של ASUS P4PE ויעלה עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמעתי שיש עדכון שהופך אותו לדיסק און קי, וככה לא צריך תתוכנה שלו כדי להעביר שירים.. http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=35&tmpSearchCategoryIdx=1&tmpSearchString= איזה מהעדכונים אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן בטווח מחיר שבין 800-1200 ש"ח. הבנתי שנגנים מבוססים דיסק קשיח לא ממש כדאים לריצות אז נראה לי שאני אלך על נגן מבוסס זיכרון פנימי... לפי האתר אני בנתיים נוטה לצד הנגן הזה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=131678 אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע אותן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לנגן mp3. העדפה ל IN EAR כי אני ישתמש בהם מחוץ לבית.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, על איזה אוזניות כפתור ב200 שקל אתם ממליצים.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בחוברת רשום 220/110, על המטען רשום 110, מחיפוש קליל באינטרנט (על המספר דגם כמובן SR-0515SP) מראה תוצאות לשני הצדדים. מישהו יכול לאמת או לשלול את העניין? תודה מראש רום.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מתנצל מראש על האורך של הפוסט. אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530. אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: 1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר? 2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1 אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
או שאין דרכים אחרות להעלות שירים אלא בעזרת התוכנה של IRIVER? תודה.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם התגובה הזו מתייחסת לביקורת המפורסמת באתר זה. http://hwzone.co.il/reviews/h320/ ראשית עלי לציין שהביקורת נכתבה בצורה מקצועית וברורה. כמו כן זהו ביקורי הראשון באתר ואני מתרשם לטובה. ולעניין לשמו התכנסנו כאן. הביקורת נכתבה כאשר גירסת הקושחה העדכנית היתה 1.28, גירסת הקושחה העדכנית ביותר היום היא 1.29 לכן ישנן מספר תוספות משמעותיות. 1. העברית - בעדכון קושחה 1.29 נוספה תמיכה רשמית בעברית (וגם ביוונית למעוניינים) אך היא עדיין לא כליל השלמות. בניגוד לתמיכה העברית הלא רשמית אשר לא איפשרה לתת לקבצים שמות בעברית וגם לא איפשרה להוסיף תגים בעברית לכל פורמט שהוא לא mp3, התמיכה הרשמית היא מלאה. אבל בדומה לתמיכה הלא רשמית, גם התמיכה הרשמית היא תמיכה בפונט בלבד ולא בשפה הנקראת…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
זה נכון שבPMP אפשר להחליף את הבטריה בלי לשלוח לIRIVER אלא לקנות ולהחליף לבד בבית?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הבנתי שאי אפשר לראות את השמות בעברית של השירים בתפריט הרגיל....אלא רק דרך ה - DB SCAN (או שפשוט לא הבנתי נכון...) יש משהו שאפשר לעשות כדי שאני כן יראה בעברית בתפריט הרגיל??....לפי דעתי הוא הרבה יותר נוח מה-DB.....ומתי צריך לצאת העידכון הבא?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי מוזיקה מהפורמט של IPOD לפורמט רגיל של MP3 ? אני מדבר על שירים שהורידו מI-TUNES . דוד .
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-