אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקול של מערכת וזה עם שני חוטים איך אני יכול לחבר אותו למחשב בלי מגבר יש איזה מתאם או משהו האם יש אפשרות כזאת? תודהנ מראש!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים שכוללים בתוכם מגבר כדי לחבר אותם ל DVD שלי, התקציב הוא עד 1000 ש"ח, תודה....
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
פתחתי אשכול ושאלתי וענו לי אבל בסוף האשכול ירד דף וכבר לא עונים :'( לי בבקשה תעזרו לי אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא רוצה לקנות ולהתבאס שאלתי על hd212 באתר של סנהיזר כתוב שזה pro ובאינטרנט בכל האתרים לא כתוב פרו זה אותו דבר? ורציתי לשאול האם האוזניות האלה צריכות מגבר? hd215 hd497 hd485 בבקשה אחים שלי תעזרו לי שאני לא יקנה סתם ;D
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את האוזניות החדשות של מדוזה שיצאו ולא מצאתי בשום אתר בארץ, אם תוכלו לעזור לי, להגיב עם לינק וכו' תודה. ד"א עלתה פה ביקורת באתר על אוזניות אלו, הנה: http://hwzone.co.il/reviews/medusa_progamer הדגם המלא זה: Medusa ProGamer
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול ל2.1 הכי איכותי שיש, בתקציב של לא יותר מ250 ש"ח. יש לי ת הלייב 5.1 של קריאיטיב, אבל הוא עושה לי המון בעיות (כל כמה שניות הוא נתקע על איזה צליל צורם לשתי שניות בערך, ביחד עם הצליל הוא תוקע את כל המערכת, ואחרי שתי שניות הוא ממשיך לעבוד כרגיל- למשך דקה בערך... עדכנתי דריברים וזה לא עוזר...)
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה,סרטים,משחקים. התקציב הוא 300-400 שקל . אני מקווה שאפשר למצוא משהו ברמה בינונית בכסף הזה. לא חייב שיהיה מיקרופון ,אם כי עדיף שיהיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי חברים, את האמת, הרבה מאוד זמן לא נכנסתי לפה.. כיף לחזור. אני מחפש לחדר שלי טלוויזית LCD בסביבות ה4.5 אלף ש"ח עד 5.. חשוב לי שתיהיה כמה שיותר גדולה, עם כמה שיותר איכות.. שתתמוך בHDTV, שיהיה לה רמקולים.. שתיהיה יפה לעין.. ואממ כול תוספת תתקבל בשמחה המרחק ממני לטלוויזיה הוא עד 2 מטר.. אני לא יודע בדיוק.. והטלוויזיה היא לא מול העיניים אלא מעליי... אם חשובה הזווית. תודה מראש! אשמח לקבל המלצות תומר
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , חשבתי לשדרג את האוזניות ל-IriverH320 שלי. בעקרון התקציב זה עד 300, אבל אם יש משהו ממש מיוחד אפשר 400 ... אם זה משנה מה שאני שומע בעיקר זה ראפ (יש גם היפ הופ וכו' אבל בעיקר זה ראפ) . אממ זהו בעקרון אין תנאים מגבילים, חוץ מזה שרצוי שהאוזניות יהיו אטומות . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם (: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ( 915GAV של INTEL ) ורציתי לדעת אם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13935&catid=252 אני רוצה שהאיכות שמע תהיה יותר טובה, וגם הבנתי שכרטיס קול שלא מובנה בלוח אם אמור להוריד קצת עומס... או שווה לי להשקיע יותר ולטווח הארוך יותר ב http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=252 ? או שאתם חושבים שבכלל לא שווה לי להחליף? ( אני שוקל בקרוב לקנות מערכת 5.1... )
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים לשניהם יש כרטיס קול אך לצערי יש רק זוג אחד של רמקולים אפשר אם בקר מיוחד לחבר את שניהם(אם בכלל יש כזה) ואם יש אני צריך לדעת איך קוראים לבקר/מחבר הזה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
פתחתי היום את הכיסוי הקידמי של הרמקול הימני שלי ולפתע אני רואה בתעלה הזאת של האוויר גוש גדול של כמו צמר גפן לבן כזה... ניחוש שלי שהוא נפל מלמעלה איפה שיושבים הטוויטר ו2 הוופרים 6.5 אינץ. האם נגרם נזק? האם לקחת לחנות?[יש לי אחריות 5 שנים].
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה..זה סיפור קצת ארוך.. לפני שנה בערך ניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב, כאשר הטלוויזיה היא פשוטה כזאת עם חיבורי RCA (כמו של PS אם לא הסברתי את עצמי נכון). הכרטיס מסך הינו 7600gt מתוצרת Inno3D. בכרטיס מסך יש יציאת svideo ויש מתאם לrca שמתחבר לטלוויזיה. הבעיה הייתה שראו רק שחור לבן. לאחר אינסוף נסיונות והגדרות שונות, עדיין לא פתרתי את בעיית השחור לבן. אמרתי לעצמי שאם זה לא יילך דרך התוכנה אולי יש בעיה בחומרה.לאחר חיפושים ברשת מצאתי עוד כמה אנשים שהייתה להם אותה בעיה. כמו כן מצאתי גם כמה פתרונות (לייתר דיוק קומבינות) שהתעסקו בחומרה. באחת מהן אני קצת הרחבתי שתיים מהחורים הקטנים האלה שבsvideo והכנסתי בינהם עוד חוט מוליך (גם זה לא עזר) ואז כבר די התייאשתי. עכשיו אני שוב רוצה ל…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מניח שמהכותרת דבריי אינם הכי ברורים. אני אסביר כאן... קניתי אוזניות אלחוטיות עם משדר כדי לשמוע את הטלויזיה דרכן. הבעיה היא שהמשדר אמור להתחבר ליציאת מיקרופון וב- LCD שיש לנו בסלון אין יציאת מיקרופון. השאלה שלי האם ידוע למישהו על פיתרון לבעיה? אם יש מתאם כלשהו שעשוי לפתור את הבעיה בצורה כלשהי נ.ב: אפשרות נוספת היא לחבר באמצעות מפצל ל audio out. אבל גם זו בעיה בטלויזיה אצלנו אופציה אחרונה שממה שהבנתי קיימת! היא כבל audio (עם החיבור האדום והלבן) שמתחבר ליציאת audio In של הטלויזיה וגם יש לו יציאה נוספת של כבל אדום ולבן עם קצה מרוחק צהוב (כמו של מיקרופון) אותה ניתן לחבר למשדר אשמח לעזרתכם ואם השיטה ה-3 אכן קיימת אשמח למשוב על כך כדי שאני לא אחפש משהו דמיוני תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חברת CREATIVE הודיעה היום על הרחבת קו מוצרי ה ZEN MICRO ע"י הוספת דגם של 4GB במחיר של 200$ ו 6GB במחיר של 250$ והדגם של ה 5GB המוכר ירד ל 230$. את נגן ה 4GB יהיה ניתן להשיג בתוך ארה"ב במחיר של 180$ לאחר זיכוי. צעד זה בה בעקבות הכזרת APPLE לפני כשבוע על הרחבת קו מוצרי ה IPOD ע"י הוספת MINI IPOD בדגמי 4GB ו 6GB (במחירים של 200$ ו 250$ בהתאמה). מלבד שינוי הגדלים, הנגנים ישארו כמו מקודם ויכללו גודל קטן, 10 צבעי מארז שונים, 12 שעות פעולה, ניווט ע"י TOUCH PAD, רדיו ובטרייה ניתנת להחלפה. בתערכות CES בתחילת השנה, הציגה חברת CREATIVE את ה ZEN MICRO COLOR שיכיל מסך צבעוני בנוסף לשאר התכונות. בשלב זה לא ידוע מתי הנגן יצא. כמו כן, בהמשך השנה צפויים לצאת עוד דגמים, בהתאם להתפתחיות בטכ…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להציג קטעי וידאו לא משנה הפורמט בוינאמפ או במדיה פלייר הוא לא מציג משום מה. הורדתי חבילת קודקים כבר וזה לא עזר. במדיה פלייר זה אומר משהו על not support files למרות שעד לפני כמה זמן הוא הראה לי את הקבצים אבל בלי סאונד ובוינאמפ הוא לא אומר כלום.... מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מחפש נגן מדיה סנטר שיתחבר לי לטלוייזיה עם חיבור hdmi קורא hd ושיקרא גם divx עם תרגום עברי ושיהיה בו נפח 500 ג'גיה . תקציב עד 1500 ש"ח +- .. מה יש מומלץ בטווח המחירים הללו? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות היום מ KSP חיפה (או מנעה) כרטיס קול 5.1 ורמקולים 5.1 בתקציב של עד 700 ש"ח. חשוב שיהיו במלאי (כבר אמרתי, KSP חיפה או נעה) תודה. אה כן, ורציתי את ה X-530 ולצערי אין אותם במלאי. אז בבקשה לא להמליץ לי לקנותם.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE 5 ערוצים LIVE ורמקולים חזקים של CREATIVE האם כדאי לי להחליף לכרטיס AUDIGY 2 שפועל על 24 ביט ועולה איזה 300 מרגישים הבדל בין הכרטיסים חשים הבדל בין 16 ל24 ביט בסרטים משחקים מוסיקה?? איך זה הולך??
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי MP3 ...רגיל כמו שיש לכולם כמעט, לא משהו מיוחד מהקטנים האלה שלא יקרים במיוחד חברה לא מפורסמת משהו ז'אנרי... ועם אני נותנת לו מכה הכי קטנה שיש עם האצבע אפילו הוא מתכבה...אני לא מבינה למה יש לי אותו בערך חודש ומדי פעם הוא ככה מתכבה...מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה קניתי אוטו חדש עם נגן DVD/divx/mp3 של JVC ו2 מסכים מאחורה. ניסיתי לצרף את הקובץ של הסרט ואת הקובץ של התרגום על אותו דיסק ובכך לראות את הסרט עם תרגום באוטו, אך כשהסרט פועל התרגום מוצב כג'יבריש. מישהו יודע אם צריך לשנות לאיזשהו פונט ספציפי או שהוא לא מציג עברית כלל ? בתודה, דור.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מפרט: INTEL P4 2.4 OC 2.55 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WINTV PVR 150 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... ברצוני להריץ VISTA MC בצורה סבירה (לא איטי עד יאוש) שהשימוש היה לרוב סרטי DIVX XVID..... (גם HD אם זה אפשרי) TV PVR ואולי קצת אינטרנט... זה אפשרי על המפרט הנל לדעתכם?? אולי כבר יש אחד או יותר שמריצים על מפרט דומה?? אני יודע שעל XP MCE זה ירוץ חלק וטוב אבל הממשק והשפה מעצבנים... גם המראה של הVISTA הרבה יותר מלוטש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל, לא משנה אם זה 5.1 או 4.1 העיקר שיהיה איכותי וטוב... עדיף של Creative אבל לא חייב... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-