אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בחוברת רשום 220/110, על המטען רשום 110, מחיפוש קליל באינטרנט (על המספר דגם כמובן SR-0515SP) מראה תוצאות לשני הצדדים. מישהו יכול לאמת או לשלול את העניין? תודה מראש רום.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מגבר ישן(נראה לי שיותר מ-20 שנה), כיצד אני יכול לדעת את עוצמתו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מתנצל מראש על האורך של הפוסט. אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530. אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: 1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר? 2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1 אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
או שאין דרכים אחרות להעלות שירים אלא בעזרת התוכנה של IRIVER? תודה.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם התגובה הזו מתייחסת לביקורת המפורסמת באתר זה. http://hwzone.co.il/reviews/h320/ ראשית עלי לציין שהביקורת נכתבה בצורה מקצועית וברורה. כמו כן זהו ביקורי הראשון באתר ואני מתרשם לטובה. ולעניין לשמו התכנסנו כאן. הביקורת נכתבה כאשר גירסת הקושחה העדכנית היתה 1.28, גירסת הקושחה העדכנית ביותר היום היא 1.29 לכן ישנן מספר תוספות משמעותיות. 1. העברית - בעדכון קושחה 1.29 נוספה תמיכה רשמית בעברית (וגם ביוונית למעוניינים) אך היא עדיין לא כליל השלמות. בניגוד לתמיכה העברית הלא רשמית אשר לא איפשרה לתת לקבצים שמות בעברית וגם לא איפשרה להוסיף תגים בעברית לכל פורמט שהוא לא mp3, התמיכה הרשמית היא מלאה. אבל בדומה לתמיכה הלא רשמית, גם התמיכה הרשמית היא תמיכה בפונט בלבד ולא בשפה הנקראת…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
זה נכון שבPMP אפשר להחליף את הבטריה בלי לשלוח לIRIVER אלא לקנות ולהחליף לבד בבית?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הבנתי שאי אפשר לראות את השמות בעברית של השירים בתפריט הרגיל....אלא רק דרך ה - DB SCAN (או שפשוט לא הבנתי נכון...) יש משהו שאפשר לעשות כדי שאני כן יראה בעברית בתפריט הרגיל??....לפי דעתי הוא הרבה יותר נוח מה-DB.....ומתי צריך לצאת העידכון הבא?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי מוזיקה מהפורמט של IPOD לפורמט רגיל של MP3 ? אני מדבר על שירים שהורידו מI-TUNES . דוד .
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מגבר משומש שמיועד בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת לסרטים - תקציב 600-700 ש"ח חשוב לי מוצר אמין ועוצמתי +יכולת לחבר סאב (זו הרכישה הבאה אחרי המגבר) עשיתי קצת חיפושים ביד 2 ודי הלכתי לאיבוד, יש לי ניסיון טוב עם ימאהה יש להם מספר דגמים - אם למישהו יש המלצה אני אשמח לשמוע אם יש חברות מוצלחות אחרות אני אמשח לשמוע מה כדאי לבדוק לפני הקנייה ? מצ"ב קישור לחיפושים של ימאהה http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=8&SalesSubCatID=591&fromPrice=400&untilPrice=800&Info=yamaha תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חבר שלי הזמין אותה עכשיו אבל כמובן שיש לו 14 יום לבטל את העסקה, לפני שהוא פותח את המוצר (או יותר נכון לפני שהוא בכלל מקבל את החבילה), מבחינת מפרט היא אחלה, יש לה חיבורי D-SUB\HDMI והיא תומכת במלואה ברזולוציית 720P (ומציגה שידורי 1080I). ב-ZAP אין ממש חוות דעת עליה (3 סך הכל, וגם כן של קונים טריים שנשמעים לי יותר מתלהבים ממבינים). אשמח לשמוע אם למישהו כאן יש ניסיון או חוות דעת על הטלויזיה עצמה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי קול במחשב: 1. Realtec ALC650 (מובנה על ה-ABIT NF7 שברשותי), שמופעל ע"י ה-NvMixer וה-EQ המוכר עם כל האפקטים וכו'. 2. Creative SB Live! הנתונים הרשמיים (שניהם תומכים עד EAX 2.0 ורוחב פס הזיכרון הוא 16Bit): מה כדאי להפעיל על-מנת לקבל איכות שמע טובה יותר?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הוריתי את העידכון צרבתי כמו שכתוב במדריך וזה לא עבד מישהו יודע איך עושים את זה ??? הדיוידי 402 פלוס
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי IPOD אבל בלי מטען מאיפה אני יכול להשיג מטען ???
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז כך הלך לי הכרטיס קול,כנרא שמשכתי משהו והוא פשוט נהרס... בקיצור,אני גם כך תכננתי לקנות רמקולים חדשים ועכישו אני חושב לקנות גם כרטיס קול.. אבל הנה השאלה שלי: כמה כרטיס קול איכותי משפר את הסאונד, האם שווה להשקיע קצת כסף ולקנות כרטיס קול טוב ,או שכרטיס קול של 90 שקל יעשה את העבודה... בו נגיד שיש לי תקציב של 600 שקל בערך (אפשרות חריגה קטנה) שאפשר להשקיע אותו גם על כרטיס קול וגם על רמקולים,מה הייתם ממלצים לי לקנות? המטרה של הרמקולים היא למוזיקה אז שיהיו 2.1 ... המטרה של הכרטיס קול היא למוזיקה ומשחקים,חשוב לציין שאני צריך שיהיה אפשרות לחבר גם את האוזניות 5.1 שלי וגם רמקולים 2.1 לכרטיס קול. עריכה: האוזניות שיש לי זה ראזר בארקודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר DVD בודד ל-2 מסכי LCD של מחשב. אפשרי ??? ... אני פתוח להצעות בנושא. אם אי אפשר לחבר 2 מסכים, ואני מעוניין לחבר מסך בודד, איך החיבור יתבצע ? אין לי את ה-DVD/LCD ליידי, אבל אני מניח שיש להם יצאת DVI/RCA או משהו בסגנון. אז פשוט להשתמש במתאם, או מה ? אני די חלש בנושא הזה, אז תזרמו . . .
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DVD מקליט, בתקציב של כ1000 ש"ח, ניתן לסטות עד 1100 אבל לא יותר מזה. רצוי מאוד שהמכשיר יקרא divx, וכן יציאה\כניסה של SCART יהיה נהדר. כמו כן, חשוב שתהיה אפשרות של צפיה בטלויזיה בזמן הקלטה של ערוץ אחר. בינתיים שמתי עין על המכשיר של טושיבה, נראה כי הוא היחיד שעונה לי על הקרטריונים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1225&CategoryID=165&Page=1 תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס קול....אז תתנו לי בבקשה כרטיס קול נורמלי (עדיף creative)שתומך לפחות ב5.1 בכמה שפחות תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מזהה תרגום srt. ולא .sub אני מנסה עם מדיה פלייר 10 וגם עם windvd ולא רואה תרגום אין לי ניסיון בתחום ראיתי שזה עובד אצל החבר שצרב לי אשמח לקבל עצות אולי איזה לינק לקודק אני מעדיף לא להתקין יותר תוכנות תודה מראש מתי
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול ל2.1 הכי איכותי שיש, בתקציב של לא יותר מ250 ש"ח. יש לי ת הלייב 5.1 של קריאיטיב, אבל הוא עושה לי המון בעיות (כל כמה שניות הוא נתקע על איזה צליל צורם לשתי שניות בערך, ביחד עם הצליל הוא תוקע את כל המערכת, ואחרי שתי שניות הוא ממשיך לעבוד כרגיל- למשך דקה בערך... עדכנתי דריברים וזה לא עוזר...)
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אם אפשר לדחוס במחיר הזה 37 אינץ' זה יהיה מצויין זה בעיקר לשידורים רגילים לא עדיף טלוויזיה רגילה ליס?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-