אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לאפשר את האופציה לשמוע בו זמנית גם באוזניות ביציאה הקדמית של המחשב וגם בחיבור לרמקולים מאחוריו וזה לא מאפשר לי לסמן את הקוביה (האמצעית - תראו בתמונה) מה עושים??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלם לכולם.. אני מחפשת מערכת סטריאו קטנה וקומפקטית שיש לה שתי יציאות אודיו אליה אוכל לחבר את המחשב ואת האייפון (בעזרת ה-dock של אפל). אני לא מחפשת משהו עם חיבור מובנה לאייפון אלא מערכת שאני אוכל לחבר אליה אותו. התקציב נמוך - עד 1000 ש"ח (יותר בסביבות עד 600). מה שחשוב לי שיהיו רמקולים קטנים, רדיו, כניסה לדיסקים ושתי יציאות אודיו. ראיתי את המערכת הזאת שכבר אפשר לחבר אליה את האייפון אבל הביקורת עליה לא טובה ואני לא יודעת אם אפשר לחבר אותה למחשב : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726750 אני לא מחפשת משהו רציני ומקצועי, בסה"כ משהו קטן לחדר שלי. תודה לעוזרים, ואני מצטערת אם משהו לא ברור אני לא מבינה בזה כל כך.. (:
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אנשים תראו מה קרה לי. קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז קרה לי משהוא איום ונורא. ה-driver של ה-mp3 נתקע בכונן הדיסקטים (floppy). זה לא משנה עכשיו למה הוא ניכנס (זה לא אני שהכנסתי אותו). בקיצור כעכשיו אני לא יכול לישמוע שירים כי אין לי את ה-driver. אז יש לי כצה שאלות: 1-האם אני יכול להישתמש ב-mp3 גם בלי ה-driver (עדיין לא השיתמשתי ב-mp3 בכלל). 2-האם ישנה דרך שבה אני יכול להוציא את ה-driver מה-floppy עם איזו תוכנה או משהוא, כי הוא פשוט לא יוצא. 3-אם הוא ניתקע מה אני יכול לעשות. 4-האם אפשר להוריד את ה-driver אז תנסו בבקשה למצוא פיתרון לבעיה שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שמעו ניראה לי או שהרמקולים מקולקלים או שנדפקו לי האוזניים. עד אתמול בערב הכול היה בסדר ולא היו לי שום בעיות עם הרמקולים (X520 של CREATIVE) אבל מאתמול בערב אני מרגיש ברוב השירים פשוט עמעום כזה וכאילו שמישהו משחק עם הווליום, זה עולה קצת ויורד קצת ומרגישים כזה שהאס מעומעם כזה, ניסיתי להוריד את הבאס, לא עזר, ניסיתי לשחק עם הווליום, אולי להנמיך, לא עזר, ניסיתי לבטל את זוג הרמקולים האחוריים או הקידמיים לא עזר, מתפוצץ לי הראש :'( אני יודע שזה נשמע מוזר אבל עד אתמול בערב זה פשוט לא היה ! יכול ליהיות שזה משהו בהגדרות ? כי אולי אחותי נגעה לי במחשב... עכשיו במשחקים ובסרטים זה לא קורה, רק במוזיקה ! וגם לא בכל השירים ! ניסיתי לשמוע מוזיקה עם מדיה פלייר (במקום WINAMP) והעליות והירידות…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הפורום במשך שעות רבות ידנית ובאמצעות החיפוש ורציתי למצוא משהו אחד כמו שרבים מהמבקרים מחפשים: רמקולים 5.1, לסרטים משחקים ומוזיקה בתקציב 600-700 ש"ח מה עדיף? 1. INSPIRE 5.1 5200 Creative - במחיר של כ-600 ש"ח. 2. INSPIRE 5.1 T5900 Creative - במחיר של כ-722 ש"ח. 3. Logitech X-530 - במחיר של כ-600 ש"ח סה"כ המחירים מאוד דומים, וההתלבטות מאוד קשה. האם תוכלו לפתור את הסוגיה אחת ולתמיד מנסיונכם? (אני יודע שהאוזנים הכי טובות לבחירה..) תודה מראש וסליחה על פתיחת הנושא החדש! יוםטוב
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
יש למשפחה שלי מזדה 5 ויש לנו מערכת מובנת ברכב...איש המכירות בסוכנות אמר שאי אפשרק לשנמות כלום ולחבר שום דבר..ונמאס לי לצרוב כל פעם דיסקים רגילים..ורציתי לנצל את העובדה שיש לי איפוד ולחבר אותו לרכב אבל מיכוון שאי אפשר בשום דרך עם כבלים האופציה היחידה היא משדר FM.. אז השאלה איך זה..איכותי? יש בסים וצלילים טובים?..וכמה להשקיע בזה אם זה שווה בכלל... תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצות ל DVD חדש שקורא DIVX ו DATA (לא חובה לקרוא VCD כי גם ככה אין לי שימוש בזה, כשאני צורב סרטים זה רק ב DATA עם הקובץ תרגום בניפרד) חשוב מאוד שה DVD יהיה בעל אפשרות עידכון ומחברה ידועה כמו: Toshiba, LG וכו', ושהוא יקרא כתוביות בעברית! אני לא אתן תקציב כיוון שאשמח לראות את סדרי הגודל של המחירים שקיימים בשוק כיום. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם אני מחבר את הטלווזיה למחשב איך אני רואה תסרט עם הרמקולים של המערכת? איזה פלאגים צריכים להכניס מה לעשות וכו' תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לקצת מוסיקה ... הייתי שמח למשהו שנשמע סביר בפחות מ 150 עדיף אפילו פחות ממאה. תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DVD מקליט, בתקציב של כ1000 ש"ח, ניתן לסטות עד 1100 אבל לא יותר מזה. רצוי מאוד שהמכשיר יקרא divx, וכן יציאה\כניסה של SCART יהיה נהדר. כמו כן, חשוב שתהיה אפשרות של צפיה בטלויזיה בזמן הקלטה של ערוץ אחר. בינתיים שמתי עין על המכשיר של טושיבה, נראה כי הוא היחיד שעונה לי על הקרטריונים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1225&CategoryID=165&Page=1 תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני לא יודע את טווח המחירים, אבל יש כרטיסי טלוויזיה ב150-300 ש"ח? אני סה"כ רוצה לחבר ולהקליט למחשב (ושתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה), לא משהו מטורף. יש המלצות? פשוט הנושאים הכי עדכניים פה בנושא הם מ2002/2003. תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם מישהו יודע על קיומן של אוזניות in-ear אלחוטיות? האם הן ניידות (נוחות לשימוש עם דיסקמנים ונגני MP3) ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
בהעברת וידאו אל ה iaudio g3 אפשר למתוח את התמונה כדי שתתאים לכל המסך אבל מאבדים חלק מהתמונה, האם המסך של הסנסה בגלל שהוא 1.8 ולא אחד וחצי מתאים ל 16:9 ויש פחות איבוד תמונה? ד"א איך האיכות סאונד שלו לעמות נגני iriver ן isoundio\ תודה
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, ישנה בעיה קטנה ברמקול אחד - הדגם KEF C40, רמקול ימין לא נותן באסס. יכול להיות שזה בגלל הקרוס? נשרף, וצריך להחליף? -אשמח לעזרה קטנה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איכות צפייה ירודה מאוד ומריחות(ghosting) באת צפייה בMedia Center בעזרת כרטיס טלויזיה win-tv-pvr150-mce שמחובר לממיר בכבלים אדום צהוב לבן(RCA נדמה לי) בהתחלה עבד טוב ויפה וכשהחלפתי את הכרטיס מסך 880GTX ב4870x2 צצה הבעיה...מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה מהם עדיפות? בעיקר מבחינת איכות סאונד... רצוי ממישהו ששמע את שתיהן..
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים מעץ הגדולים.... לא משנה איזה נכון? מחוברים לרסיבר... של יאמהה שמוחבר למחשב..... עכשיו מדי פעם יש כזה דעיכה ברמקולים ואז זה מסתדר הרמקולים מחוברים טוב..... משכתי את הכבל והוא לא התנתק זה אומר שהוא מחבור חזק... חיברתי רמקולים למחשב אין את הביעה אז זה או הרסיבר או הרמקולים... איך אני בודק?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאייטיב דגם: CT5803, יש עליו GAME-PORT מישהו יכול להעריך כמה הוא שווה יד שניה? אני לא יודע אם זה SB 5.1
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום , ציתי לשאול האם קיימת דרך לעבוד עם טקסטים ע"ג צג HD READY 32 כעת אני עובד עם כרטיס מסך משולב - NVIDIA 6150 ואני לא מצליח לראות בבירור טקסטים כגון ORD ןאינטרנט. תודה לכל העוזרים. אם הדבר כרוך בהחלפת צג אז זו אינה אופציה שאני בנוי לה מבחינה כלכלית כרגע אם מדובר בכרטיס מסך אשמח לדעת מה הדגם הכי זול שמספק את התוצאה הנ"ל (אני לא מפעיל משחקים כבדים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הבעיה: שומעים סאונד אבל אין תמונה אבל מה שמוזר, שכבר הייתה תמונה, וקרה שהיא "נעלמה" לכמה פעמים ואז חזרה(לא נראה לי שמדובר בבעית חומרה) הממיר מחובר דרך RCA למתאם מRCA לTV IN או מה שלא יהיה. התוכנה שאני משתמש בה: שהגיעV עם הכרטיס טלווזיה, היא Cyberlink, PowerCinema והכרטיס של ג'יגהבייט דגם:GT-PTV-AF-RH
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין הסדרות השונות של נגני iriver - סדרת ה- 700, ה- 500 וה- 300. מה ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הרמקולים הם בעיקר לשמעית מוסיקה.. התקציב הוא משהו כמו 1000 שקלים. אני מעוניין ברמקולים שהם לפחות 200RMS בעיקרון....2.1 שיהיו מעץ ואיכותיים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-