אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש המלצה לטלוויזייה (לא אכפת לי LCD רגילה או פלסמה ) ב 6000 ש"ח שתהיה כמה שיותר גדולה כמובן רזולוציה טובה אם אפשר 16:9 ותומכת ב HDTV תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס קול....אז תתנו לי בבקשה כרטיס קול נורמלי (עדיף creative)שתומך לפחות ב5.1 בכמה שפחות תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
הטלויזיה לפעמים מכבה את עצמה לגמרי אי אפשר לשלוט עליה לא כלום פשוט מכבה כאילו הוציאו אותה מהחשמל ואחרי איזה 20 דקות היא נדלקת בעצמה!!! :-\ מה זה? ואיך ניתן לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בדרייבר של הכרטיס יש הגדרות של THX מה זה אמור לשנות ,והאם זה משנה בכלל את איכות הסאונד ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים למחשב במקסימום 100שקל עדיף 2.1 אם אפשר אבל גם 2.0 אם יש טובים
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קבלתי דיסק התקנה, היה בו WINDOWS MEDIA PLAYER 10. התקנתי אותו. חברתי את האייריבר למחשב. איך אני מגיע לכונן שלו בבקשה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי את ה ZEN MICRO, שימו לב לשתי המטענים הבאים זה שכתוב שמתאים לכולם ועולה 50 שקל: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0 והמטען הבא שעולה כ 130 שקל ומתאים במיוחד לZEN: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=creativecharge&Cat2Cat1ID=5039&Cat2ID=0 אני מעדיף לקנות ת'זה של ה50 שקל אבל אני רוצה להיות בטוח שהוא מתאים לנגן. תודה .
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1 האם אני חייב לחבר לכרטיס את החיבור של הג'ויסטיק (אין לי ג'ויסטיק) 2 האם להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול אונבורד שלי 3 מהרמקולים שלי (לוג'יטק Z560) יוצא חיבור אחד (בגלל שחיברתי רק 2 רמקולים כי אין לי צורך כרגע ב-4) ועוד אחד של הסאב,לאן לחבר את הסאב לכרטיס קול? האם אפשר להכניס את שני החיבורים למפצל ולהכניס אותם ביחד לאותו החיבור בכרטיס?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
סבא מחפש מע' סטריאו עם הפיצ'רים הבאים: 1. CD (קורא צרובים ו-mp3) 2. TAPE (לקסטות הישנות שלו) 3. RADIO הוא מצא כזה בעיר ב-260ש"ח ורצה להתייעץ איתי לפני רכישה. אני צריך למצוא כזה דבר כמה שיותר זול, ושיכיל את 3 האפשרויות הנ"ל אמור להיות משהו קטן יחסית, אני חושב שזה מיועד למטבח... :s05:
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא למשחקים ושאר השימוש השוטף של המחשב.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם היתי בטיול לא מזמן ויצאתי אם המכשיר שלי sandisk 512 שהוא מעולה בפני עצמו עכשיו פגשתי שם מישהו אם אותו מכשיר כמו שלי ובדקתי את Firmware היה לו תאריך של לפני בערך חודשים של עידכון והוא אמר שככה הוא קנה אותו מהחברה אז אני בדקתי את שלי וראיתי שהאתריך שלי זה בתחילת השנה הלכתי לאתר של sandisk וחיפשתי שם Firmware ומצאתי את ה 1.02 אבל עדין זה מראה לי תראיך של תחילת השנה ראיתי שיש ממש הבדל בין הכיבוי שהוא יותר מהיר בהרבה שלי מישהו אולי מכיר גירסה יותר עדכנית?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין בסוג רמקולים לא הכי עוצמתיי ויותר איכותיים למחשבלשירים סרטים משחקים .. יש את אלה שהציעו לי silver line SL-800 אמרו לי שהם דיי איכותיים והמחיר סבבה.. יש עוד הצעות?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן קולנוע ביתי מבוסס מקרן ורמוקלים אכותיים! כרגע אני די סגור על הסטאפ הזה - Logitech Z-5500 מבוסס על - M-Audio Revolution 7.1 מה דעתכם על הרמקולים? ועל הכרטיס קול? ואיך השילוב בינהם עובדה? תודה! איך זה? (אשמח גם להמלצות על מקרנים על גבול ה- 9,000 - 10,000) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 200$(אפשרות חריגה עד 30 דולר). אני קונה בחו"ל, ומה שאני רוצה הוא נגן מינימום 5GB מחברה טובה. חשבתי על הZen Micro שעולה 230$ , או על הRio carbon שעולה 200$. אם אתם יכולים לתת מחירים ולינקים לביקורות זה יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שיהיו אוזניות כפתור (קטנות שנכנסות לאוזן, ולא גדולות), שיהיה אפשר לקנות אותם רק בבאג, כי זה הכי קרוב לי. אממ ושלא יהיו יותר מ130 שקל. ושיתאימו לחיבור רגיל של 3.5. וכמובן שיהיו איכותיות, בעיקר לסוג מוזיקה של רוק.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כלומר, אם אני אחבר אליו מערכת סראונד של מחשב, הוא יספק לי תוצאות טובות לסאונג מהטלוויזיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול חדש ?CREATIVE Audigy 2 Value? יש ברשותי מערכת YAMAHA TSS-1 אני רוצה לחבר אותה לכרטיס קול דרך היצאיה הדיגטלית אבל אני לא יודע אזיה כבל אני צריך לפי מה שמצאתי בחיפושים שלי ברשת אני צריך 3.5mm (male) to coaxial convert מישהו יכול להגיד לי אפיה מוצאים את הכבל הזה בארץ ואולי לשלוח לי תמונה איך הוא נראה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של אלטק לנסינג 4212 ואני רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני יכול לקנות בשביל לנצל אותם עד הסוף רוב השימוש הוא מוזיקה בעיקר, משחקים לא פחות וגם סרטים לא מעט. יש לי כרגע כרטיס XFI גיימר רגיל ואני מרגיש שהרמקולים יכולים לתת עוד אבל מוגבלים יחסית. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני בשלבים של הרכבת מפרט ורציתי לברר משהו. יש לי חבר שמוכן למכור לי כרטיס אקס פי אקסטרים מיוזיק ב-200 שקל. על הלוח שאני קונה יש כרטיס קול. היי דפנישן מובנה. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים והאם שווה לקנות ב-200 כרטיס כזה משומש?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יום אחרי שהתקנתי את הפירמואר החדש לH10 הפסקתי לשמוע את הצד הימיני. אחרי כמה בדיקות מול מקורות אודיו שונים הגעתי למסקנה שזה החוט של האוזניה הימינית(החיבור בין החוט והקונקטור) פתחתי רק את הפקק הזה של הקונקטור, איך אפשר להגיע למגעים?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
הבכן, גם לי יש את ה-Nokia 6230, כבר קרוב לשנה את האמת, וממש ממש ממש נמאס לי מהאוזניות הרגילות שלו.. כל מאמצי לחיפוש אוזניות חוטיות נורמאליות - לא הניבו תוצאות רבות. לאחרונה התחלתי שוב פעם להתחיל לחפש אוזניות שיתאימו אולי למכשיר הזה, והפלא ופלא.. נתקלתי בכמה אוזניות אל חוטיות אשר משתמשות ב-BT ואף מסוגלות לקבל שיחות. אך המחירים היו פשוט בשמיים.. זאת עקב העובדה שרוב האוזניות הנ"ל מגיעות בתוך קיט שכולל כבר נגן מיוחד בשבילהן, לכן אני מבקש מכם, כל מי שיודע ומכיר, המלצות ואולי אף לינקים לחנויות (לא חובה בארץ, ממש ממש לא חובה) אשר מוכרות אוזניות מסוג זה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לבית במחיר 1500. הצרכים שלי הם - אחריות ומוצר מבית טוב. איכותי. משמיע mp3 (צרוב), עם אפשרות להריץ את השיר. נוח לשימוש+שלט, מעבר נוח בין התקיות והשירים, תצוגה נוחה של השיר שרץ (עדיף שיציג גם עברית). אפשרויות שונות כמו במחשב (להריץ תקייה בלולאה, שירים אקראיים וכו). דאבל קלטת (יתרון אבל לא חובה) יש עוד אפשרויות? תודה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רציתי לעשות שאני יוכל ליראות סרטים מהמחשב לטלויזיה אז קניתי קבל RCA של 3 בננות אבל אני מצליח ליראות את המחשב רק אם אני מחבר את הבננות ישר לטלויזיה אבל אני רוצה לחבר את הבננות לרסיבר וליראות את הסרטים אם הרמקולים של המערכת אבל אני לא מצליח הרסיבר הוא מדגם harmen/kardon AVR1500 תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-