אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זה השנאי שרכשתי ל6021 הוא לא עלה בדיוק 200,עשירית מזה.בינתיים הוא בסדר אך אם לדעתכם לא כדאי להשאיר אותו אז בבקשה אמרו לי
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
??? בבקשה תשובה זה דיי דחוף...כי יש אותם ב AMAZON ב 40$...אגב תגידו איך הם...תודה...
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, אני יכול לשמור ב IPOD הגדרות אקולייזר כמו מתוך ה ituns כמו למשל?: http://www.hardwareoc.hu/kepek/ktamas/ips/eq.jpg
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי במחשב סרטי 720p עם אודיו 6 ערוצים. יש לי כרטיס קול של CREATIVE אז דרכו אני מעביר את כל הערוצים.. רציתי לדעת אם יש תוכנות יותר טובות מהתוכנות שאני עובד איתם, אני עובד עם ffdshow audio decoder, ו-ffdshow video decoder. או באופן כללי איך אני יקבל סאונד מיטבי למערכת? אשמח גם לקבל מידע על התוכנה הטובה ביותר מבחינה גרפית להצגת סרטים אלה.. תודה נועם.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את ה ZEN MICRO, שימו לב לשתי המטענים הבאים זה שכתוב שמתאים לכולם ועולה 50 שקל: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0 והמטען הבא שעולה כ 130 שקל ומתאים במיוחד לZEN: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=creativecharge&Cat2Cat1ID=5039&Cat2ID=0 אני מעדיף לקנות ת'זה של ה50 שקל אבל אני רוצה להיות בטוח שהוא מתאים לנגן. תודה .
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, האם־ יש התקן פשוט שמפצל אודיו משני מכשירים בו זמנית בחיבור 3.5mn לרמקול (2 כניסות ליציאה 1)?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני מחפש מערכת רמקולים 2.1 בסביבות 300 ש"ח, הכיוון הוא creative אבל אפשר לשנות אם יש משהו מוצלח יותר ... יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
במזל טוב יש לי ראוטר קוי ואלחוטי של 2WIRE מהסידרה הכי חדשה שיש. התקנת בזק. צץ לי רעיון למה לא להשתמש באלחוטי להעביר סרטים לטלביזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9500PRO מה צריך לקנות ואיזה ואיך הכל מתחבר תודה למי שיענה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי ATP3 ובזמן האחרון יש לי בעיה בכפתור של הווליום הבעיה היא שכשאני מנמיך או מגביר הווליום "קופץ" בפתאומיות ולאחר שניה חוזר להיות בעוצמה המתאימה זה קורה גם כשאני מסובב ממש בעדינות בקיצור זה מאוד מרגיז אותי, האחריות יכולה לעזור לי פה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לנגן MP3 מבוסס תקליטורים, שבעיקר יהיה אמין ועמיד, רצוי עם שלט, ושלא יהיה יקר מדי. אני מדבר על טווח מקסימלי של כ- 500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחקתי את ההודעה הזו כדי שתוכלו להתרכז בזו שלמטה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 200$(אפשרות חריגה עד 30 דולר). אני קונה בחו"ל, ומה שאני רוצה הוא נגן מינימום 5GB מחברה טובה. חשבתי על הZen Micro שעולה 230$ , או על הRio carbon שעולה 200$. אם אתם יכולים לתת מחירים ולינקים לביקורות זה יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני יכול להביא אותם ב 1900-1800 ש"ח.. אשמח להצעות אחרות. האשכול הקודם היה בתקציב נמוך יותר, סליחה על הדאבל ותודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול חדש ?CREATIVE Audigy 2 Value? יש ברשותי מערכת YAMAHA TSS-1 אני רוצה לחבר אותה לכרטיס קול דרך היצאיה הדיגטלית אבל אני לא יודע אזיה כבל אני צריך לפי מה שמצאתי בחיפושים שלי ברשת אני צריך 3.5mm (male) to coaxial convert מישהו יכול להגיד לי אפיה מוצאים את הכבל הזה בארץ ואולי לשלוח לי תמונה איך הוא נראה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את המערכת סאונדסטיק II , ובמטרה לנצל אותם עד הסוף אני מעונין להחליף את הכרטיס קול הישן שנמצא על הלוח לכרטיס שיפיק מהרמקולים את המקסימום. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6512 מה דעתכם על הכרטיס הזה שמגיע עם שלט ? הוא יענה לי על הצרכים ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הבכן, גם לי יש את ה-Nokia 6230, כבר קרוב לשנה את האמת, וממש ממש ממש נמאס לי מהאוזניות הרגילות שלו.. כל מאמצי לחיפוש אוזניות חוטיות נורמאליות - לא הניבו תוצאות רבות. לאחרונה התחלתי שוב פעם להתחיל לחפש אוזניות שיתאימו אולי למכשיר הזה, והפלא ופלא.. נתקלתי בכמה אוזניות אל חוטיות אשר משתמשות ב-BT ואף מסוגלות לקבל שיחות. אך המחירים היו פשוט בשמיים.. זאת עקב העובדה שרוב האוזניות הנ"ל מגיעות בתוך קיט שכולל כבר נגן מיוחד בשבילהן, לכן אני מבקש מכם, כל מי שיודע ומכיר, המלצות ואולי אף לינקים לחנויות (לא חובה בארץ, ממש ממש לא חובה) אשר מוכרות אוזניות מסוג זה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להלצה למסך LCD 37 אינץ' עד 4000 לבית (לסלון כאילו ..) חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל פה אני מקבל את ההמלצות הכי טובות. מה שחשוב לי זה בעיקר שיהיה HD (מלא כאילו מוכן .. לא הכנה) ואיכות תמונה טובה. אני לא מתעמק בפרטים.. ויש לי שאלה מה ההבדל העיקרי בין מסך LCD לפלזמה? כי חשבנו לקנות פלזמה.. רק שאין לנו מושג מה ההבדל ..
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המחשב שלי יתפגר והחלטתי חוץ מקניה של מחשב חדש לקנות גם רמקולים אני לא אדיופיל והרמקולים בעיקר למשחקים ולחדר קטן אז חשבתי לקנות את אלו - http://skypc.co.il/pl_product~970223-0914~11~0.htm logitech x-540 הצרכים שלי רמקולים זולים אבל סבירים שיתנו לי גם חיבור לקונסולות דרך אגב אני מתכנן לחבר את זה לכרטיס של קראיטיב שטוב למשחקים אבל במיקרה שיש לכם כרטיס מומלץ אחר המלצה תיתקבל בברכה m-audio 7.1 תומך בפורמטים של קראיטיב? והוא מומלץ ? (אני יודע שהרמקולים שאני רוצה הם 5.1 אבל אני בונה על המחשב שבעוד כמה שנים יאפוך לHTPC ואז אני רוצה אפשרות ל7.1 ברמקולים איכותים בהרבה) בכל מקרה תודה על העזרה מראש -קרירין
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ועוד כמה תוספות לחיבור sata רגיל http://www.digit-life.com/news.html?112743#112743
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לכרטיס קול ממוצע יש 3 יציאות - אחת ירוקה, אחת אדומה ואחת כחולה. עכשיו, הירוקה לפלט, האדומה לקלט..ולמה משמשת הכחולה?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשבי האישי. טווח המחירים הוא 800-900 ש"ח לכל היותר,חשוב לי שהיא תיהיה דיגיטלית לא כמו האזטק 5.1 שלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכונן בלוריי, בפרט מבין הדגמים הבאים: Pioneer BDC-S02 Sony BDUX10S ASUS BC-1205PT LG GGC-H20L LightScribe
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מלבד הנתונים היבשים של הרסיבר ... מה עליי לדעת על רסיבר יד שנייה כדי להימנע מתקלות שעלולות לקרות עם הציוד ? מבחנים ? שאלות למוכר ? תקלות אופייניות ? etc etc etc etc
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-