עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bazooka_Joe,

מחפש רמקולים למחשב, מאוד מתקשה להחליט מה לקחת, קראתי כמה נושאים אבל יש דברים שסותרים אחד את השני. בינתיים אני יותר בכיוון של JBL CREATURE אני יודה אם מישהו יעזור בבחירה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by sagioto,

היי, רכשתי את הטלויזיה בנידון ורציתי לדעת מה חושבים עליה? אולי יש לכם טיפים לגביה? איך הכי עדיף לחבר ממיר של YES? ובכלל אם יש לכם משהו שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by Refo,

אהלן, מחפש אוזניות over ear אלחוטיות עם סאונד טוב. אני לא אודיופיל, אבל נהנה מאד ממוסיקה וכן אוהב לשמוע חדות בצליל ובאסים מרטיטים (שומע הכל, מקלאסית ועד מזרחית וטראנס). ישמש אותי לחדר הגושר ולמשרד, לכן הייתי רוצה גם תמיכה בשימוש בכבל, ייתרון לאוזניות שיכולות לעבוד חוטית גם כשנגמרה הסוללה. מבחינת תקציב... 280 דולר (למען הפרוטוקול, זה המחיר שבו אני יכול להשיג bose qc35) - אני יכול להביא עם מישהו מכל מדינה באירופה ו/או ארה'ב, אז נא להסתכל על המשלוח בהתאם. לא בטוח מה דעתי בנוגע ל noise cancellation ... אם זה פוגע באיכות, מוכן לוותר על זה. העברתי יום שלם עם ה bose qc35, היה סבבה, נוחות, סאונד סבבה... לא עפתי לשמיים. דעתכם/המלצתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 246810,

אם הX16 עדיף על הX13 אז למה עשו באתר ביקורת על הX13 ולא על הX16? דרך אגב המוכר בחנות אמר שאם אני רוצה מוזיקה יותר עם טרנסים ובומים אז הX13 עדיף אבל עם אני רוצה להקשיב למילים ולשמוע ברור אז FC330 מתאימים.דרך אגב איך הם? ולסיכום הX13 ו16 הם עם שלט מה קורה אם זה מתקלקל? זה אחת הסיבות שאני מעדיף ללכת על הFC330 אני אשמח אם תוכל לתת לי יתרונות וחסרונות של שלושת הרמקולים או אולי ביקורות כדי שאני אוכל להחליט סופי תודה על כל העזרה (אני כבר שובר את הראש בנוגע לקנייה הזאת למעלה מחודש)

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  6. לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא ברכיבים הפנימיים של הסט, אז אם אפשר הסבר כמה שיותר מפורט מכל היודע דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר שלי למחשב האישי בתקציב בסביבות ה500 שח.. הרמקולים בעיקר ישמשו לסרטים אך כמובן גם לשמיעת מוזיקה.. לכן ההעדפה שלי היא להרכב של 5.1 שמתי עין על הדגם X540 של Logitech.. למישהו יש המלצות לדגם אחר יותר טוב שתואם לתקציב ולצרכים שלי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by irounet,

שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. איזה מהם עדיף, במובן הטכני ובמובן הניסיוני? הבנתי מחבר שהטריטון נורא כבדות על הראש אבל חוץ מזה אני לא שמעתי על עוד הבדלים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by udi,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הטלויזיה הנ"ל LED PHILIPS 40PFL8605H http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=145 האם משהו יכול לתת לי חוות דעת עליה או לפחות לתת לי דגמים של סמסונג או LG באותה איכות בתודה מראש אודי

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by שגיא_לוי,

למישהו יש את Metz LC26TL? :] איך לדעתכם היא? שווה לרכישה? אני צריך אותה בשביל קונסולה ולצפות בממיר. יש לה יחס ניגודית: 1:1000 עד כמה זה חשוב? יש פה עוד פרטים: http://www.metz.tv/product_info.php?product=96 תודה:]]]!

12. אהלן אני לא מחפש ממש סרטימר מכיוון שאני לי כוונה להזרים סרטים מהמחשב\באופן אלחוטי בכלל, אני מחפש מכשיר שיאפשר לי סה"כ לחבר כונן נייד בחיבור USB. יש לי כבר בבית DVD בעל יציאת USB - אך תמיד יש איתו בעיות. החל מקריאת מספר קטן מאוד של פורמטים, הוא לא מציג כתוביות כראוי ובעיות אחרות שונות ומשונות. חייב שתהיה תמיכה טובה ונוחה לכתוביות בעברית, קריאה רחבה של פורמטי וידיאו הנפוצים, חיבור HDMI ותמונה איכותית (יחובר ל-LCD 42") ואם אפשר שהוא יריץ MKV - מה טוב (אבל לא חובה) ואם אפשר שיהיה זול יחסית (אפשרי גם לקנות דרך אמזון על מנת לחסוך עליות) אם יש לכם המלצה על מוצר טוב שעונה לדרישות - אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roeiw,

1.הבעיה היא כשאני מחבר את הדוידי למחשב ע"י חיבור קואקסלי אחרי דקה -שניים נשמעים הפרעות רעשים ואז אחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה יכול לקרות? 2.אני רואה שמוכרים כבלים קואקסלים כפולים ז"א 2 מחברי RCA הם טובים לחיבור Stereo מהיציאה הסטנדרטית? 3.איפה אני יכול להשיג כבלים איכותיים במחירים סבירים דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by shai25,

שלום, שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD. איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח? חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by claudia5,

יש לי מגבר בן שנתיים וחצי.המגבר לפני כמה ימים הפסיק לתת לי ווליום .לפעמים הוא עובד רגיל ולפעמים הווליום הוא נמוך מאוד ורק עם ממש מגבירים שומעים קצת. משהו יןדע מה התקלה ומה הנזק הכספי של תקלה כזאת.?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by gulek,

זקוק לעזרה בהתקנה. לאחר עליית התוכנה אני מתבקש לחבר את המכשיר למקור המתח הנפרד. וכשאני מחזיר אותו לא קורה הרבה... מישהו ניסה והצליח/נתקל בבעיות דומות?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by dovrich,

שלום, אני מחפש טלווזית LCD בגודל 37", מטרת הצפייה תיהיה לשידורי כבלים בלבד. אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה בתקציב של 4000 ש"ח. הדגמים שמצאתי עד כה: SAMSUNG A450 LG 33R LG32R אשמח גם שתגידו לי מה יותר טוב ה-33 או ה-32? בכל אופן במידה ויש דגמים נוספים שלא העליתי פה אשמח לקבל. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by chenrp,

37lc2rr LG כדאי לרכוש אותה בתקציב של עד 6500? יש יותר טובים? לזו יש גם כונן קשיח שמקליט וידאו! תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by LRa,

מישהו יודע מהי הדרך הקלה ביותר לשנות את האיכות של קבצי mp3 ? יש לי plugin ל winamp שנקרא nullsoft mp3 output plugin שהוא מעולה ועושה זאת תוך דקה mp3 to mp3 אבל לאחרונה הוא לא עובד ונותן לי שגיאה שאין את ה mpeg layer 3 encoding codec על המחשב... ??? עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין winamp 2 ל 3? כי שמתי לב שאין plugins ב 3, דבר שלדעתי הוא מאוד מפגר... תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by tommasi,

אנשים. אני מת לקנות מערכת של 4 +1 בזול. למשהו יש את המערכת הזאת? ואם למשהו אכן יש, איך היא עובדת עם כרטיס 5.1 ? תודה לתותחים!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by tzilber,

היי לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל מקרה. קניתי רכב מודל 2010 ויש לי כרגע ברכב מערכת של חברה לא ברורה שה-DVD לא עובד. (עוד משהו שצריך לבדוק כשקונים רכב משומש.) יכול להיות שאתקן את ה-DVD. עוד לא החלטתי. רציתי לדעת האם יש המלצות עד 2000 ש"ח למערכת עם מסך מגע 6.1 עם blietooth ואם חיבור למצלמת רוורס? תודה מראש למייעצים.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by iakovl,

יש לי קובץ WAV שיש בו רעש של מזגן ברקע איך אני יכול לסנן אותו החוצה ולהישאר עם קובץ "נקי" יותר

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. 1)האם אפשר להחליף את הכבל הענק שלו לכבל יותר קטן ודק? 2)אני רואה שהכיתוב "shure" שעל האוזניות מתחיל להימחק,מה שיגרום לאוזניות להיראות זולות יותר,האם זה בכלל אמור להימחק ככה?.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by yarkoni,

http://halalit.co.il/products/139796 איך הרמקולים ? אין לי תקציב גבוהה והרמקוליים האלה ניראיים ממש פצצה אני חייב לומר איך האיכות שלהם ? הם שווים את המחיר<? ונגיד ואני קונה אותם צריך להוסיף סאב וואפר ? ומגבר?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by ed@15,

שלום, חשבתי לקנות את הרמקולים האלה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3084911# הם שווים משהו בכלל?, כדאי לקנות אותם? או שיש רמקולים טובים מהם באותו טווח מחיר? הרמקולים שאני מחפש לקנות הם בשביל מערכת קולנוע ביתית לחדר, ככה שאני לא מחפש משהו רציני... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.