עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, קניתי אזניות EP635 של קריאטיב ב-150 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת על המוצר עצמו אם משתלם ואיכותי. תודה רבה ולילה טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

חשבתי לקנות לידידה שלי אוזניות כמתנה התקציב הוא 150 חשבתי על אלו:: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 מה אתם אומרים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by ruff stuff,

שלום לכולם גנבו לי את האוזניות הלבנות של המיני אייפוד שלי. השאלה היא אם אפשר לרכוש את אותם האוזניות או לקנות משהו אחר? ואם כן אז איזה אוזניות בתקציב של 300 שקל שיתאימו לאייפוד.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן, האוזניות שקיבלתי עם הדיסקמן שלי היתקלקלו, ואני לא סובל אוזניות שנכנסות לאוזן כמו שקיבלתי עם האייריבר H320 שלי אז אין לי ברירה אלא לקנות חדשות אני ממש מבקש ממכם לתת לי המלצות לסוג של האוזניתו ולמקום הקנייה, עדיף לא באינטרנט, הנה קצת פרטים: תקציב: כרגע כ300 ש"ח יכול לעלות עד בערך 350 אולי טיפטיפה יותר אבל זה מה שיש כרגע...... סוג: כמו שכבר ציינתי, אוזניות קשת רגילה ולא קשת עורפית, אם יש בתקציב הזה אוזניות שחוסמות רעים אז מה טוב.... ועוד פרט חשוב, האוזניות הם לנגן, לכן צריך ששהן יהיו קופקטיות שמידת האפשר, ולא אוזניות DJ בנוסף, חשוב שההתנגדות לא תהיה גבוהה! תודה רבה מראש לכל העונים וגם לאלה שרק קראו...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by erashel,

היו לי עד היום MEELECTRONICS A151, אחלה אוזניות אבל הלכו לאיבוד :-[ אני רוצה אוזניות שלא יירדו מהרמה שלהם, בהעדפה שיתאימו גם לספורט.. אין בעיה להזמין מחול תקציב עד 300 שקל בערך (מחפש אוזניות IN EAR בלבד) ראיתי אוזניות של אותה חברה S6, אבל נראה לי שהאיכות סאונד שלהן לא כ"כ טובה http://www.meelec.com/MEE_Sport_Fi_S6_p/ep-sfs6-rdbk-mee.htm מעבר לזה, אני לא יודע מה לקנות יש כ"כ הרבה דגמים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מחפש לחברה שלי אוזניות בצורת קשת שיכסו את האוזן ושתוכל להסתובב איתן מחוץ לבית (בשביל מוזיקה בלבד). מה שאומר שהן צריכות להיות לא מגושמות וקלות כמה שאפשר לפי צורכי המחיר כמובן. לצערי לא מוכרים יותר את ה AGK K414P כמו שלי, הן מעולות גם אחרי שנה וחצי שיש לי אותן בשימוש יומי.. הסתכלתי קצת בזאפ על אוזניות כאלו וראיתי 6 שמתאימות למה שהיא מחפשת: אוזניות Panasonic RPDJ100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=35862 אוזניות Sony MDRV150 (סוני) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 אוזניות Panasonic HT225 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16335 אוזניות Pioneer SEH33 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506311 אוזניות philips HP430 http://www.zap.co.il/m…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, נתקלתי באוזניות במחיר מעולה יחסית לחנויות האחרות, הייתי רוצה לדעת מניסיונכם האם אתם חושבים שהן מקוריות. האוזניות הן Sennheiser CX 300 II במחיר 115 ש"ח, ו-Sennheiser CX 400 II במחיר 165 ש"ח. האם ה-400 שוות את ההפרש במחיר? תודה רבה מראש.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by ew89,

היי חברה, לילה טוב ברצוני לקנות אוזניות מדגם Audio Technica ATH-M50, ומן הסתם באיביי הן יותר זולות מבארץ. השאלה שלי היא, האם יחייבו אותי בנוסף על עוד משהו כאשר הם יגיעו לארץ? אני יודע שמכס לא לוקחים מתחת ל 300 דולר.. השאלה אם יש איזשהו תשלום נוסף בארץ שאצטרך לשלם עליהם, ובכך כבר לא יהיה שווה להזמין אותם מהאינטרנט? אני לא יודע אם הדיון הזה מתאים לפה, אם לא, אני מצטער. לילה טוב ותודה מראש..

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by scylla,

ההורים שלי נוסעים עוד כ20 יום לגרמניה ואני מבקש מהם אוזניות בתקציב של כ400-600 ש"ח. בארץ הייתי נעול על הPX100 אבל מכיוון שאם קונים מגרמניה ויש כמה חברות גרמניות טובות וגם המחירים יותר נוחים אפשר להשתדרג. בכל אופן הנגן הוא G3, והדרישות הן- 1. באס! כמה שיותר באס. 2. עדיפות לאטומות, לא מפריע לי הסאונד שהוא כביכול "אטום". 3. נוחות! שישבו טוב באוזן\על האוזן ולא יזוזו ולא יכאבו האוזניים אחרי שעות. 4. גודל - לא אכפת לי רק שלא יהיה מוגזם כמו אוזניות די ג'יי אבל אפשר אוזניות אטומות די גדולות רק שלא יהיה מוגזם ויהיה נוח לנשיאה (איכשהו). אני לא בקיא במחירים ובדגמים אבל מה נראה לכם יכול להכנס לתקציב? אגב - הם הולכים להיות בברלין אם זה עוזר.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. שלום, אני מחפש אוזניות 5.1/7.1 לעצמי שיתחברו למחשב לשימוש משחקי פעולה (COD/BF לדוג') וסרטים. אני רוצה רק אוזניות סגורות וחוטיות. מיקרופון זה דבר שלא משמעותי בשבילי כי אני בקושי משתמש בו. הלוח אם שלי מכיל רק 3 חיבורי 3.5mm הדגם זה: M4N68T-M מה שאומר שאם אני רוצה 5.1 אמיתי אני אצטרך לקנות כרטיס קול שתומך בזה.. ראיתי שיש את הלוגיטק G35 שהם 7.1 וירטואלי אבל שומעים שם מעולה והן סגורות. הבעיה שהן די יקרות יחסית - 635 ש"ח. מעבר לזה ראיתי שלרוקט יש את הKave שהם 5.1 אמיתי ועולות 390. נניח ואני אשקיע בכרטיס קול עוד 200 ש"ח אז אני מגיע לאיזור ה600.. שזה קצת יותר זול מהלוגיטק אבל אני מקבל 5.1 אמיתי.. כמה שאלות: 1. יש דגמים של חברות נוספות שעונות לבקשות שלי? 2. מה עדיף מבין מה שכתבתי?…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by TectoR,

היי, עד היום שמעתי את המוזיקה שלי באוזניות של שהגיעו עם המכשיר שסוף סוף התקלקלו, אז אין ברירה אלא לשדרג. אני שומע הרבה מוזיקה, בעיקר רוק (לא כבד. אם זה משנה), ומחפש אוזניות In Ear (בלי קשת קטנה כזאת) שיבודדו לי רעשים מבחוץ שאוכל לשקוע במוזיקה, יהיו נוחות וכמובן איכותיות. מיועד בעיקר לשמיעה בנסיעות, הליכות וכו' בסמארטפון, פחות לחיבור למחשב. יש אפשרות לרכישה בארה"ב... אשמח גם להמלצות בתקציב שהוא עד 70 דולר לצורך העניין וגם עד 100 דולר. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by aradgonen,

שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני מחפש אוזיות over ear מאוד חשוב לי שיהיה סינון רעשים הכי טוב שאפשר (גם אקטיבי) . השימוש בעיקר במקומות דיי רועשים ובקרוב גם בטיסה (13 שעות...). אני שומע בעיקר רוק (רד הוט, ניקלבאק) אני לא הצלחתי למצוא ממש משהו. אין לי בעיה לקנות מכל מקום. כל עוד זה ישאר בתקציב של 500-600₪ תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עד 600 שקל ,בעלות באסים איכותיים אך לא מפוצצים מדי ,שלא דורשות מגבר. אני אישית אהבתי את ה GRADO SR80 ,ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה על חנות בצפון שמוכרת את זה ,זה יהיה מעולה. תודה מראש, אנטון

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. בת דודה שלי מגיע באמצע אוגוסט מארה"ב , עכשיו כמה שאלות ... יש לי היום LCD HITACHI 32 LD9000 , מחשב בעל כרטיס קול מובנה ... והחדר עצמו הוא 10 מטר . היום שי ברשותי מערכת 5.1 שנקנתה לפני כ6 שנים YAMAHA TSS-1 , האמת שאני די מרוצה אבל אני רוצה לשדרג לרמקולים טובים ואיכותיים יותר בעיקר בשביל סרטים ומוסיקה . 1. אני רוצה לחבר את הטלויזיה ואת המחשב לרמקולים , זה אפשרי ? 2. אני ירגיש הבדל רציני ? יש מקום כלשהו לשמוע אותם ? 3. זה נחשב חלק מחשב ? כי אם כן אני לא אצטרך לשלם מס ... עריכה : יש רמקולים טובים יותר באיזור ה300 דולר ? חשוב לי גם שיהיו יפים) , אולי מערכת 7.1 עדיפה ? תודה יום טוב , אריק .

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אוקיי אז ככה, יש לי יום הולדת עוד כחודש מהיום והאוזניות שלי (משהו יחסית מעפן של סקאלקנדי) נהרסו (אני שומע רק בצד הימני). אני מתכנן לקנות אוזניות עם סאונד יחסית חזק ואיכותיות לפלאפון (גלקסי 1) בשביל לשמוע שירים. התקציב שלי הוא ממוצע-לא זול ולא מוגזם-נע בסביבות ה150 ש"ח וכמובן שאם אפשר למצוא משהו יותר זול ואיכותי אני נורא אשמח והכיס ישמח אפילו יותר לא כ"כ משנה לי in ear\on ear העיקר עוצמת הסאונד והאיכות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  16. מעוניין באוזניות כפתור למכשיר נוקייה עד 100 ש''ח מה האופציות בתקציב הזה והאם הגדלת התקציב ל-150 ייתן תמורה יותר טובה? תודה והמשך ערב טוב

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by MrT,

טיילתי לי באתרים כמו זאפ ועוד כמה אתרים רנדומלים שקפצו בגוגל ויצאתי טיפה מבולבל. אני מתכוון לשדרג את הMP3 שלי ולהשקיע באוזניות שיפיקו את המירב מהסאונד. התלהבתי מאוד מהאוזניות הגדולות של סנהיזר וAKG ואדיו טכניקה, אבל יחד עם כך הבנתי שלא כל דגם מתאים לMP3 בגלל התנגדות במתחים של האוזניות. לכן החלטתי להפנות את השאלה למקצוענים- אתם, ובאמת להבין מה יותר כדאי אוזניות אין איר או את האוזניות הגדולות? אגב, אני מוכן להשקיע לא יותר מ600-700 שקל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש אוזניות ב 100 שקל למשחקים במיוחד וגם למוסיקה וסרטים.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 במטרה לחבר את המחשב ולהפוך אותו לHTPC כמה שאלות האם במרחק צפייה של 2.5 מ' ניתן לעבוד באופן מלא במחשב? המחשב שיש לי כיום מכיל חיבור VGA בלבד האם הדבר מגביל את אופן הפעולה? בנוסף אני מבקש המלצה לטלוויזיה LCD 32 במטרה לחבר אותה למחשב תקציב בין 1500 ל2000 במידה והמכשיר מצדיק את ההשקעה תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  20. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום, ההורים שלי מחפשים מסך LCD בשביל חדר השינה שלהם. עשיתי חקירה קטנה משלי והגעתי למסקנה שהטלווזיה צריכה להיות בגודל של 32"(המקום על הקיר מוגבל עד לגובה של 55" מקס') HD Ready. אז ככה,המסגרת תקציב היא בערך עד 3 אלף ואם זה מצדיק אפשר טיפה לחרוג. אז מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: 1) Toshiba 32AV500 2) Samsung LA32a450 3) LG 32LG34R אז מה אתם אומרים חבר'ה? *אתם גם יכולים להציע דגמים משלכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by אלון פ,

שלום לכולם, קודם כול רציתי להגיד שזה דיי דחוף, כי אבא שלי טס מחר ורק עכשיו נזכרתי בזה.. רציתי שהוא יקנה טלווזיה חדשה בדיוטי פריי, אני חושב שמבאג דיוטי פריי. זה באמת יוצא זול משמעותית מבארץ? ולשאלה עצמה: אני צריך המלצה למסך 32" טוב ולא יקר.לפי מה שהבנתי בגודל הזה לא חייבים FULL HD כי אין ממש הבדל בגדלים האלה בין FHD לHDR. זה נכון? אני ארגיש הבדל בין FHD לHDR? אז אני צריך המלצה למסך 32", לא יקר מדי, HDR, ואם אפשר נטייה לחברות מוכרות כמו טושיבה וכו. תודה רבה לעוזרים! אלון

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by omri2050,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם... FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...) המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל... אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות. המון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by maimon_y,

שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזה חדשה בערך ב1500שקל אני מחפש משהו בסביבות 28אינץ . איזה חברה עדיפה? ומאיפה לקנות אני גר באזור המרכז ואם טלוויזיה במחיר הזה תהיה באיכות טובה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dida1988,

אהלן חברים.. אשמח אם תוכלו לייעץ לי על קניית טלויזיה לסלון!! מרחק הצפיה: אז ככה מרחק הצפיה בסלון הוא: בישיבה בספה המרכזית 3.50 מטר טווח מחירים: 5000-7500 ש"ח סטייה של 500 השימושים שלי : צפייה דרך ממיר ,סרטים באיכות גבוהה 1080P ותלת מימד, לא מיועד למשחקים . מה שחשוב לי זה שתהיה חדות טובה וצבע יפה, שהתמונה תהיה זורמת ללא תקיעות. בנוסף הטלויזיה תהיה ממוקמת במקום שיהיה עליה יחסית הרבה אור בשעות היום כך שאני צריך משהו שיתאים גם לזה. בגדול חשבתי על הטלויזיוה הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=817984 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833333 תודה מראש....

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by yoni321,

חברה אז ככה החלטתי לקנות טלוויזיה LCD התקציב הוא 1500 שקלים חמישים לפה. אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.