עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Baridy,

creative M2600 לחדר לא גדול. איך העוצמה האיכות ,או ששווה לקנות מערכת אחרת? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. אז ככה, יש לי מערכת מיני סטריאו של JVC שמחוברת למחשב, המערכת כוללת 4 רמקולים, זוג של SANSUI וזוג רמקולים חדשים של AIWA . עד עכשיו הכל הלך בסדר, שומעים סבבה בעוצמות גבוהות והכל . לאחרונה קיבלתי סאב של חברת TAC מחבר - http://www.getit.co.il/Direct/25280/ כצפוי, אין למערכת מספיק כוח כדי להפעיל אותו בעוצמה . פניתי אליכם כי אין לי מושג לגבי מגברים - ההתלבטות היא לגבי מגבר יד שניה, האם לקנות מגבר סטריאו או רסיבר, 2 יציאות או 5 יציאות, כמה רמקולים אני יכול לחבר למגבר, איזה חברות מומלצות בטווח מחירים של 300-400 ש"ח וכו' . עוד משהו, הבנתי שהסאב הוא פאסיבי . איזה מגברים תומכים באפשרות של חיבור סאב פאסיבי אליהם ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by mor250732,

שלם לכולם.. אני מחפשת מערכת סטריאו קטנה וקומפקטית שיש לה שתי יציאות אודיו אליה אוכל לחבר את המחשב ואת האייפון (בעזרת ה-dock של אפל). אני לא מחפשת משהו עם חיבור מובנה לאייפון אלא מערכת שאני אוכל לחבר אליה אותו. התקציב נמוך - עד 1000 ש"ח (יותר בסביבות עד 600). מה שחשוב לי שיהיו רמקולים קטנים, רדיו, כניסה לדיסקים ושתי יציאות אודיו. ראיתי את המערכת הזאת שכבר אפשר לחבר אליה את האייפון אבל הביקורת עליה לא טובה ואני לא יודעת אם אפשר לחבר אותה למחשב : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726750 אני לא מחפשת משהו רציני ומקצועי, בסה"כ משהו קטן לחדר שלי. תודה לעוזרים, ואני מצטערת אם משהו לא ברור אני לא מבינה בזה כל כך.. (:

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by Omry,

היי אנשים. הורי כרגע משדרגים את האלקטרוניקה בבית.. אחותי מקבלת טלוויזיה, אני מקבל מחשב חדש והם קונים לסלון טלוויזיה חדשה עם נגן Blu-Ray איכותי ומעוצב, כיף חיים בכל מקרה, בשביל שאוכל לצרוב להם תכני 1080p שיראו בסלון, אני זקוק לכונן + צורב DVD, CD ו-Blu-Ray שישמש אותי גם ככונן רגיל ליום-יום. אז ככה: הוא צריך להיכנס למפרץ 5.25" ולקרוא ולצרוב כל תוכן. כלומר, אני צריך שהוא יוכל לקרוא כל דיסק ויוכל לצרוב בכל טכנולוגיה שקיימת בשוק כיום (הכוונה לשוק הביתי, כמובן). עדיף שיהיה שחור, שלא אצטרך סתם לצבוע, זה מעצבן. אין לנו שום בעיה לרכוש את הכונן מאחת החנויות הרנדומאליות ברחבי ארצנו. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by Moonchild,

שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. שלום, קניתי את ה IHP-120 של IRIVER. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר אותו למערכת רדיו דיסק ברכב ? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by lior322,

פתחתי אשכול ושאלתי וענו לי אבל בסוף האשכול ירד דף וכבר לא עונים :'( לי בבקשה תעזרו לי אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא רוצה לקנות ולהתבאס שאלתי על hd212 באתר של סנהיזר כתוב שזה pro ובאינטרנט בכל האתרים לא כתוב פרו זה אותו דבר? ורציתי לשאול האם האוזניות האלה צריכות מגבר? hd215 hd497 hd485 בבקשה אחים שלי תעזרו לי שאני לא יקנה סתם ;D

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. Started by OuTsIDe,

??? בבקשה תשובה זה דיי דחוף...כי יש אותם ב AMAZON ב 40$...אגב תגידו איך הם...תודה...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. אני לא יודע את טווח המחירים, אבל יש כרטיסי טלוויזיה ב150-300 ש"ח? אני סה"כ רוצה לחבר ולהקליט למחשב (ושתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה), לא משהו מטורף. יש המלצות? פשוט הנושאים הכי עדכניים פה בנושא הם מ2002/2003. תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by ido-nava,

יש ברשותי איפוד דור רביעי (שחור לבן) מקולקל.. ניגשתי לחברת ידע ואמרו כדי לתקנו הדרש לשלם כ900 ש"ח ... אתמול התקשרתי אליהם ושאלתי עם אפשר לשדרג לאיפוד וידיאו חדש אמרו לי תמורת 1240 ש"ח .. בקיצור .. מה אתם אומרים על זה והאם שווה לשדרג אליו ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by ORrrr,

שלום שלום למי שיש את הרמקולים הנ"ל של קריאטיב, וודאי שם לב לפשוט יתר שלהם, ולחוסר הנוחות לפעמים. למשל כתפו ההדלקה וכיבוי נמצא מאחורי הסאב, ולאבא ששמים את הסאב מתחת לשולחן(כמוני) זה מאוד לא נוח כל לילה להתכוף לכבות וכל בוקר להתכופף להדליק. כמו כן אין ברמקולים האלה יציאה לאוזניות, מה שמפריע לי לפעמים, מפאת ואני משתמש לפעמים בלילה לא להפריע לאנשים הישנים, באוזניות. ועכשיו לחלק המוזר ביותר, ברוב הרמקולים היום תמצא 3 כפתורים לשליטה על הרמקולים: Volume, Bass and Treble. פה יש את הווליום, ודיי נוח וחלק לכוונון, אבל כפתור הבאס נמצא גם הוא בסאב ומאחורה... זה אומנם הגיוני, אך לא היה עדיף לשים אותו בחלק הקדמי שלו? וכמובן חוסר בכפתור הטרבל.. עכשיו זה רמקולים די מומלצים פה והם אכן איכ…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by victor17,

יש לי בעיה המיקרופון הוא לא פועל .. ואני היכנסתי אותו כמו שצריך למקום הנכון ..וגם בדקתי בצלילים והתקני שמע .. והמיקרופון שלי עדיין לא פועל ..בדקתי אותו אצל חבר שלי והוא פעל !!!!!! מה יכולה להיות בעיה ??..

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. הבעיה: שומעים סאונד אבל אין תמונה אבל מה שמוזר, שכבר הייתה תמונה, וקרה שהיא "נעלמה" לכמה פעמים ואז חזרה(לא נראה לי שמדובר בבעית חומרה) הממיר מחובר דרך RCA למתאם מRCA לTV IN או מה שלא יהיה. התוכנה שאני משתמש בה: שהגיעV עם הכרטיס טלווזיה, היא Cyberlink, PowerCinema והכרטיס של ג'יגהבייט דגם:GT-PTV-AF-RH

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by yuraxp,

אהלן,היום אני מזמין את הנגן וקראתי בביקורות שאיכות הנגן מאוד טובה,אבל האוזניות בינוניות,לכן חשבתי אולי כבר להזמין על הדרך את ה AKG 24P ,האם מישהו שמע את 2 האוזניות או יודע האם כדי לקנות גם את ה 24P או שאין הרבה הבדל?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by tripdd,

אז ככה..זה סיפור קצת ארוך.. לפני שנה בערך ניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב, כאשר הטלוויזיה היא פשוטה כזאת עם חיבורי RCA (כמו של PS אם לא הסברתי את עצמי נכון). הכרטיס מסך הינו 7600gt מתוצרת Inno3D. בכרטיס מסך יש יציאת svideo ויש מתאם לrca שמתחבר לטלוויזיה. הבעיה הייתה שראו רק שחור לבן. לאחר אינסוף נסיונות והגדרות שונות, עדיין לא פתרתי את בעיית השחור לבן. אמרתי לעצמי שאם זה לא יילך דרך התוכנה אולי יש בעיה בחומרה.לאחר חיפושים ברשת מצאתי עוד כמה אנשים שהייתה להם אותה בעיה. כמו כן מצאתי גם כמה פתרונות (לייתר דיוק קומבינות) שהתעסקו בחומרה. באחת מהן אני קצת הרחבתי שתיים מהחורים הקטנים האלה שבsvideo והכנסתי בינהם עוד חוט מוליך (גם זה לא עזר) ואז כבר די התייאשתי. עכשיו אני שוב רוצה ל…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום, אתחיל בוידוי: אני די הדיוט בכל הקשור לעולם האוזניות. אני מתכוון לחבר אותן למחשב באופן בלעדי כמעט, לכן גם הצורך בחיבור "סטנדרטי" ליציאה אנאלוגית של כרטיסי קול. 'אליה וקוץ בה': אני ארצה אוזניות זולות ככל הניתן מאחר ולרוב אשאיר אותן במצבים בהם הן גניבות; אני מכוון לאזור ה-150 עד 200 ש"ח. כמובן, אני לוקח בחשבון שהדרישות פרועות או לא רלוונטיות למוצרים בקטגוריית המחיר הזו ולכן מבקש המצלה לאזניות הכי פחות מתפשרות ביחס לצרכיי במסגרת תקציב זה. אם אין המלצה על דגם מסוים (נניח, כי אף אחת לא עונה לדרישה או שכל ההיצע בטווח מחירים זה הוא גנרי) אלא המלצה כללית על תצורה מסוימת, אשמח לשמוע. להלן הדרישות בסדר עדיפות יורד: נוחות מקסימלית ונזק מינימלי לאורך זמן (אין לי נסיון עם אוזני…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. בינתיים חיברתי את המחשב לטלויזיה SONY HD 720p באמצעות כבל D-SUB/VGA באורך 15m. תכלס התמונה מתקבלת, אך ניתן לראות ריצודים\עיוותים בתמונה. אני מניח שהבעייה נוצרת מהחיבור האנלוגי, בתלות במרחק והשפעות חיצוניות למניהן. השאלה היא, אם אני עובר לחיבור דיגיטאלי (DVI to DVI / DVI to HDMI) באורך 15m, האם האיכות תפגע ביחס למרחק ? http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=409

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. וגם ללא חיבור של שקע חשמלי- שהחשמל שהם צורכים יהיה מהמחשב עצמו. תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. שלום ברצוני לקנות רמקולים ניידים שיוכלו לעבוד גם על חשמל וגם על סוללות לאחר חיפוש והשוואה הגעתי לשתי דגמים שיכולים להתאים לי : 1 Logitech MM28 http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1837 2 sandisk sansa speaker dock http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-MP3Accessories&DB185935=185943&DB228910=229161 קראתי על שתיהם ביקורות טובות טווח מקסימום לקניה 400 ש"ח האם מישהו שמע את אחד הרמקולים האלה ויכול לאשר את הביקורות שקראתי או לא האם יש לכם הצעה במחירים הנל שיכולה להיות טובה יותר או מוצר שיש לכם ניסיון איתו אשמח לתשובות במהרה תודה מראש שרון

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by rotem_shu,

יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000 .

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש אוזניות בתקציב של סדר גודל 150-200 שקל. מה שחשוב לי שהן לא יהיהו IN EAR שיהיו נוחות, עמידות ויפות (לא קריטי אבל עיצוב נחמד מתקבל בברכה) איכות הסאונד, מן הסתם חשובה אבל אני לא מצפה למשהו סופר מטורף בכזה תקציב, פשוט שיהיו אוזניות טובות. השימוש הוא יומיומי פשוט שמיעה של מוזיקה מנגן MP3 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. שלום רב אני מחפש כרטיס קול בשביל להפפעיל את לוגיטיק Z5500 שאני כנראה עוד מעת עומד לרכוש איזה כרטיס קול מתאים הW שלו 502 והוא בא ב5. 1 עם אפשר כרטיסי קול יותר זולים בשמחה עם לא עד 350-400 שקל לא יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by dovrich,

שלום, אני מחפש טלווזית LCD בגודל 37", מטרת הצפייה תיהיה לשידורי כבלים בלבד. אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה בתקציב של 4000 ש"ח. הדגמים שמצאתי עד כה: SAMSUNG A450 LG 33R LG32R אשמח גם שתגידו לי מה יותר טוב ה-33 או ה-32? בכל אופן במידה ויש דגמים נוספים שלא העליתי פה אשמח לקבל. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by overload,

קיבלתי אתמול מיני פלייר ממישהו של SONY מדגם- MZ-R70 הבנתי שכל מה שזה עושה בעצם זה מקליט קול (זה בעצם טייפ יפה, ויקר). השאלה היא איך אני יכל ,אם אפשר, להקליט מוזיקה מהמחשב על הדיסק ושזה יהיה מופרד בין שיר לשיר ולא כרצועה של 74 דקות. יש אפשרות? (יש כניסה אופטית במכשיר ויציאה במחשב אם זה משנה).

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים