אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
פתחתי היום את הכיסוי הקידמי של הרמקול הימני שלי ולפתע אני רואה בתעלה הזאת של האוויר גוש גדול של כמו צמר גפן לבן כזה... ניחוש שלי שהוא נפל מלמעלה איפה שיושבים הטוויטר ו2 הוופרים 6.5 אינץ. האם נגרם נזק? האם לקחת לחנות?[יש לי אחריות 5 שנים].
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חבר הביא לי נגן MP3 מי יפן הנגן תוצרת KDL שזה חברה קוראינית. הוWINXP מצא לי התקן לא ידוע שנקרא SKYLARK מישהו מכיר את זה או יודע איפה אני יכול לימצוא דרייברים? ובאתר החברה בדקתי ואין שם דרייברים. מישהו יודע אולי מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצות..כאלו שאני יוכל לרוץ איתם בלי שיפלו לי מהאוזן כל שנייה..שיחזיק חזק חזק גם בספרינטים. תקציב עד 100 ש"ח אבל עדיף מאוד בפחות.. בבקשה אם אתם ממליצים תצרפו לינק לקנייה כי אני לא מבין באוזניות כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמה זמן צריכה להיות הטענה ראשונית של הH320? כמה זמן הור נטען לאחר ההטענה הראשונה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אם כן, המישהו הזה יודע/יכול לבדוק אם אפשר לחבר אליהם את האייפוד טאץ'? אני מתככון לחבר ל DOCK, לא עם כבל תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שצריך להשקיע ברמקולים למחשב אני מחפש איכותתתת התקציב שלי בערך 500 שקל אבל אם צריך נוסיף יותר הכי חשוב שיהיה איכותתת תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש כרטיס קול בשביל להפפעיל את לוגיטיק Z5500 שאני כנראה עוד מעת עומד לרכוש איזה כרטיס קול מתאים הW שלו 502 והוא בא ב5. 1 עם אפשר כרטיסי קול יותר זולים בשמחה עם לא עד 350-400 שקל לא יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פו בפורום חבר המליץ לי עליו והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדי לי לקנות אין לי יש לי די הרבה תקציב אבל אני מאמין שכרטיס טלויזיה לא אמור לעלות הרבה בקיצר אני רוצה כרטיס טלויזיה שיאפשר לי להקליט ולערוך כמו למשל לחתוך פרסומות וכאלה ורציתי לדעת עם יש משהו מומלץ יש כמה דברים שאני חושב שצרכים לדעת 1:אני במרטף 2:הייתי רוצה שזה היה חיצוני ושאלה אחת קטנה אם אני רוצה להקליט למשל HOT VOD אני צריך ממיר או שיש היתחברות אחר האמת לא חשוב הכרטיס רק שאני יוכל להקליט בדרך כולשאי את HOT VOD\טלווזיה שידור חי אז אם יש פו מישהו שיכול לעזור לי תודה נ.ב אני לא בטוח שרשמתי את זה בפורום הנכון אז אם לא תעבירו את האשכול לפורום המתאים (אחלה פורום)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את המערכת סאונדסטיק II , ובמטרה לנצל אותם עד הסוף אני מעונין להחליף את הכרטיס קול הישן שנמצא על הלוח לכרטיס שיפיק מהרמקולים את המקסימום. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6512 מה דעתכם על הכרטיס הזה שמגיע עם שלט ? הוא יענה לי על הצרכים ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
הממ יש את ה G35 אבל הם עולים 1000 ש"ח וזה יותר מדיי! אני מוכן להשקיע אבל זה המון כסף שימוש במשחקים ומוזיקה דרך המחשב התקציב שלי הוא עד 500 שקלים.. יש לי בבית רמקולים 5.1 אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה lcd ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי חיבור של מסך מחשב בטלויזה(התקע הכחול הזה) ויש לי גם מהכרטיס מסך כבל כזה שמחברים לכרטיס מסך ויוצא 3 כניסות של צבעים באיזה מין השתיים יראו באיכות יותר טובה? (יש לי כרטיס מסך (7600gt אז אין לי שמה יצא של hd)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי iPod nano 3rd Generation ולא מצאתי איזה תוכנה שתהפוך אותו לעברית =\ היה פעם אתר אבל הוא נסגר נראה לי, למישהו יש משהו :]?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
איך האוזניות? האם המחיר שלהם משתלם?-מצאתי ב 215 ש"ח, ד"א: המחיר הרישמי בחו''ל הוא 50$... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
לאחר הירהורים וחשיבה רבה החלטתי שאני רוצה לרכוש את מערכת הרמקולים 5.1 הבאה: Creative INSPIRE 5.1 T5400 אני מחפש מקודד שאפשר לקנות...איזה??? חוץ משל הקיראייטיב...משהו לא יקר במיוחד שיעשה את העבודה שלו....מיועד למשחקים מוזיקה וקצת סרטים אודה לכם אם תענו לשאלותיי בהקדם האפשרי!!! תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אתם אומרים על הנגן הזה של 4play http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=268&CategoryID=241&Page=1 כי אני רוצה לקנות אותו עם כרטיס זיכרון של 1GB מוואלה שופס! ב600 ש"ח הקישור לוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1810520 תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, נשבר לי החיבור של הרמקול במחשב השולחני שלי (הכרטיס קול לא נפגע) ככה שזה משאיר אותי עם שני חיבורים אחד של המיקרופון והשני לא יודע של מה הוא. השאלה היא האם אני יכול להפוך את אחד מהחיבורים לחיבור של הרמקול (בעצם להחליף בין החיבורים)? תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממכם שתעזרו לי לבחור בין שתי סוגי רמקולים : הראשון רמקולים Creative SBS 390 2.1 לבין השני רמקול למחשב SBS370 Creative בבקשה תגידו לי מי מהם הכי טוב בכלליות וגם בפירוט ואם לאחד מהם יש חיסרון כלשהו זה דחוף אז בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר !
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בין ה AUDIGY 2 ZS ל AUDIGY 2 ששווה קנייה של ZS . הZS עולה 470 וה VALUE 295 ואיזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים (הכי הרבה למשחקים כי יש לי כבר מערכת ב5000 שקל שאני מחבר אותה למחשב אם בא לי ושומע מוזיקה וסרטים רואה ב PS2) חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?CREATIVE Inspire 7900שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי לבחור ביניהם או לבחור משהו אחר תודה. ;D
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
את הנגן טוענים דרך הUSB של המחשב.רציתי לדעת אם יש מתאם שמאפשר לטעון אותו ישירות בחשמל, ולא דרך הUSB של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כרטיס כזה מעפן ומעצבן תמיד עושה בעיות.... אני משתמש בMCE ובאשף בהתחלה אני מנסה להפעיל את הכרטיס! הוא מוצא את כל הכניסות אבל לא נותן תצוגה ושם דבר... אני משתמש בדריבר האחרון!! משהו יודע מה עושים אולי פספסתי משהו?? דרך אגב לא התקנתי את הדריבר מההתקנה אלה ידני מתקית ההתקנה ונתתי לXP לבחור אז כך שאולי צריך לבחור משהו ספצפי!! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בכל הצילומים של הרמקולים רואים אותם חשופים. האם זה לצרכי פרסומת בלבד ובפועל יש גריל להגנה בחזית?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג (Counter-Strike 1.6). עכשיו הבנתי שהאוזניות הטובות ביותר לגיימינג הם: Steel Sound 5H ו- Icemat Siberia. אז רציתי לשאול איזה מהן עדיפות? ולמה? האם יש אוזניות אחרות שטובות יותר מהאוזניות שרשמתי למעלה בתחום הגיימינג? תודה רבה לעוזרים, עידן.
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ע"י כבל אופטי דרך SPDIF האם בשביל שמשחקים יעבדו ב SURROUND צריך כרטיס קול או שמספיק ON BOARD? (הכוונה ל DOLBY 5.1 או DTS, כלומר לשמוע ממש אם באים מאחורך, ולא משהו כמו PROLOGIC שזה סתם עיבוד קול) האם משחקים צריכים תמיכה מיוחדת? אילו משחקים תומכים בזה? אם צריך כרטיס קול, איזה מומלץ? * לא ידעתי אם הפורום הזה מתאים או פורום משחקים, אם טעיתי - נא להעביר * תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון רגיל כמו שצריך לחבר וכו', הבעיה שהוא לא עובד כאשר אני מסמן אותו על Microphone כמו שניתן לראות בתמונה, וכאשר אני משנה את הליין ל- REAR MIC - המיקרופון עובד אך עם רעשי רקע רבים וקשה להבין , עשיתי 1 MIC BOOST , עשיתי 2 MIC BOOST , שיניתי כל הגדרה שאפשר ועדיין אותה תקלה, והתקלה היא לא במיקרופו ןכי הוא עובד במחשב אחר בצורה מצויינת, הבעיה יכולה להיות או בכרטיס קול - שזה הסיבה שפתחתי את ה THREAD כדי לוודות שישנה בעיה בכרטיס קול ( SigmaTel Audio ONBAORD ) או שהבעיה היא בהגדרות, עשיתי GOOGLE הכל ולא הולך. אולי ישנו מושיע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-