עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by prelly,

אני נוסע לחול עוד מעט ואני רוצה לקנות אוזניות האם עדיף לחכות שבועיים לקנות בדיוטי פרי? (אני טס לתילאנד) או לקנות כבר בארץ... אני רוצה את האוזניות למשחקים (במיוחד CS) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. אהלן, אני מחפש אוזניות בתקציב של סדר גודל 150-200 שקל. מה שחשוב לי שהן לא יהיהו IN EAR שיהיו נוחות, עמידות ויפות (לא קריטי אבל עיצוב נחמד מתקבל בברכה) איכות הסאונד, מן הסתם חשובה אבל אני לא מצפה למשהו סופר מטורף בכזה תקציב, פשוט שיהיו אוזניות טובות. השימוש הוא יומיומי פשוט שמיעה של מוזיקה מנגן MP3 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. שלום רב אני מחפש כרטיס קול בשביל להפפעיל את לוגיטיק Z5500 שאני כנראה עוד מעת עומד לרכוש איזה כרטיס קול מתאים הW שלו 502 והוא בא ב5. 1 עם אפשר כרטיסי קול יותר זולים בשמחה עם לא עד 350-400 שקל לא יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by omri_ro,

קניתי את הנ"ל וקיבלתי אותו לפני יומיים(היה לי עם מה לשחק בחג ;D) קיצר שגלשתי לאתר שלהם הוא מצא לי 4 מכשירים על אותו שם של דגם (מן הסתם גרסאות למדינות שונות) רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לבחור כדי לא להרוג את המכשיר שלי ורוצוי תשובה מבעלי ניסיון עם המכשיר הנ"ל וגם איך אני יודע מה גרסת הFW הנוכחית במכשיר?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by DarkLloth,

יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by TOMER20,

היי איך זה שבKSP מוכרים את ATP3 ואת VS4121 באותו מחיר? (330) הVS4121 הוא לא המחליף של ה-ATP3 (ולכן עדיף)?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by edbd,

שלום אני זקוק להלצה למסך LCD 37 אינץ' עד 4000 לבית (לסלון כאילו ..) חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל פה אני מקבל את ההמלצות הכי טובות. מה שחשוב לי זה בעיקר שיהיה HD (מלא כאילו מוכן .. לא הכנה) ואיכות תמונה טובה. אני לא מתעמק בפרטים.. ויש לי שאלה מה ההבדל העיקרי בין מסך LCD לפלזמה? כי חשבנו לקנות פלזמה.. רק שאין לנו מושג מה ההבדל ..

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. http://www.techreport.com/etc/2006q4/onboard-eax/index.x?pg=1 האם כרטיס קול יעודי יעשה את העבודה? או הכרטיס קול המובנה על הלוח?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. ועוד כמה תוספות לחיבור sata רגיל http://www.digit-life.com/news.html?112743#112743

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. יש לי עכשיו אוזניות שאני מאוד מרוצה מהם של חברת AKG הבעיה איתם שהכבל שלהם קצר מדי ואני לא יכול לחבר אותם למחשב איזה אוזניות איכותיות יש שיעבדו לי גם בMP3\סלולארי וגם יהיה להם כבל מספיק ארוך בשביל המחשב? חשוב שהסאונד יהיה נקי באסים מודגשים בקיצור משהו איכותי

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by joni,

אני מתלבט בין שתי המערכות מה ממשתלם יותר ועם מה באות המערכות האלה? מבחינת מחיר ומבחינת תועלת. על מה ללכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Tommy,

Creative EP-630 זה אוזניות IN-EAR עם סיליקון כזה וסינון רעשים שוות משהו ? עולות 200 שקל

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by darkrule88,

לפני כמה ימים קניתי אוזניות Razer Barracuda הם עובדות עם 5.1 ערוצים בהתחלה הכל עבד בסדר גם בבדיקה של הRELATEK וגם בWINDOWS MEDIA PLAYER ובמשחקים ופתאום האוזניות התחילו לעבוד על 2.1 ערוצים למרות שאני בודק בRELATEK כל ערוץ עובד בסדר אבל שאני שומע מוסיקה לדוגמא פתאום הערוץ היחידי שעובד זה הפרונט אם למישהו יש איזשהו פיתרון , תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. Started by Glow,

שלום, אני מחפש נגן בטווח מחיר שבין 800-1200 ש"ח. הבנתי שנגנים מבוססים דיסק קשיח לא ממש כדאים לריצות אז נראה לי שאני אלך על נגן מבוסס זיכרון פנימי... לפי האתר אני בנתיים נוטה לצד הנגן הזה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=131678 אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע אותן. תודה מראש.

16. לנגן mp3. העדפה ל IN EAR כי אני ישתמש בהם מחוץ לבית.

17. אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by spotash,

אני מקווה שזה הפורום המתאים ויש פה אנשים שמבינים בעניין. אני צריך המלצה על LCD עד 9000 (אפשר גם פחות) לצפייה בטלויזיה כמובן.

19. Started by ! @ $WolF~Man$ @ !,

את הנגן טוענים דרך הUSB של המחשב.רציתי לדעת אם יש מתאם שמאפשר לטעון אותו ישירות בחשמל, ולא דרך הUSB של המחשב?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by composite,

הרמקולים שברשותי הם - Inspire 6600 (ממשק אנלוגי). אז לאחר שהתעמקתי טיפה במפענח החדש של Creative, יש לי כמה שאלות: 1. הוא תומך גם בממשק אנלוגי? 2. האם אני אוכל להפוך את הרמקולים שלי לדיגיטליים\קוואקסליים דרך המפענח הזה? (שאלה טיפשית בתכלית, אבל מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא זה, אשמח לקבל תשובה הוגנת, ללא הערות לוואי, בבקשה ) 3. באיזה אופן המפענח הזה ישפר את חווית השמיעה שלי? (אני מדבר על סרטים ומוזיקה, בעיקר) 4. האם הוא יכול לתפקד כמגבר, ולהגביר את העוצמה? ואולי גם את האיכות? 5. לדעתכם, הוא שווה קנייה? והאם יש עוד מפענחים חיצוניים איכותיים (במחירים סבירים) בשוק? 6. ואם אני ארצה לקנות מגבר (במקרה שהמפענח הנ''ל לא מתפקד כאחד כזה), אני אוכל להוסיף אותו בנוסף למ…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. כרטיס כזה מעפן ומעצבן תמיד עושה בעיות.... אני משתמש בMCE ובאשף בהתחלה אני מנסה להפעיל את הכרטיס! הוא מוצא את כל הכניסות אבל לא נותן תצוגה ושם דבר... אני משתמש בדריבר האחרון!! משהו יודע מה עושים אולי פספסתי משהו?? דרך אגב לא התקנתי את הדריבר מההתקנה אלה ידני מתקית ההתקנה ונתתי לXP לבחור אז כך שאולי צריך לבחור משהו ספצפי!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by adir53,

קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכם

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

אהלן קניתי אתמול את creative sbs 560 ועכשיו לשאלה איך אני מסדר שכל רמקול יהיה במיקום שלו? פירוט הבעיה: בסאב וואפר רשום כל כניסה של מה היא...ואני מחבר איזה רמקול שאני רוצה למשל יש 2 רמקולים עם כבל ארוך אז כמובן שאלו הרמקולים האחוריים אז זאת הבעיה: רמקול אחורי צד שמאל חושב שהוא קדמי צד שמאל רמקול אחורי צד ימין חושב שהוא קדמי צד ימין רמקול אמצעי הוא אמצעי (: רמקול קדמי צד שמאל חושב שהוא אחורי צד שמאל רמקול קדמי צד ימין חושב שהוא סאבוואפר (בדקתי את הכל עם nvmixer) תודה מראש למי שיעזור,עידן.

24. שאני מחבר את המחשב לטלויזיה יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלויזיה שרק הממיר מחובר אין רעש שרק המחשב מחובר אין רעש יש דרך ששניהם יהיו מחוברים ולא יהיה רעש...?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by zolder,

אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים