עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי סביבות ה 80 דולר לקנות אוזניות IEM חדשות, אפשר להזמין מחו"ל. חשבתי על ה CX400\500 אבל אני לא מוצא עליהם חוות דעת באינטרנט ועל הSuper Fi.3 אבל אני לא בטוח לגביהם בגלל שהם בולטות ולא נראות ממש נוחות. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות לאוזניות אחרות. כמה דברים שחשובים: כמה שפחות מיקרופוניות, שיהיו נוחות ובלי האטמים המשולשים (אלה שיש להם שלוש "שכבות" לדוגמה: הER6I).

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by eran1243,

איך האוזניות? האם המחיר שלהם משתלם?-מצאתי ב 215 ש"ח, ד"א: המחיר הרישמי בחו''ל הוא 50$... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. לאחר הירהורים וחשיבה רבה החלטתי שאני רוצה לרכוש את מערכת הרמקולים 5.1 הבאה: Creative INSPIRE 5.1 T5400 אני מחפש מקודד שאפשר לקנות...איזה??? חוץ משל הקיראייטיב...משהו לא יקר במיוחד שיעשה את העבודה שלו....מיועד למשחקים מוזיקה וקצת סרטים אודה לכם אם תענו לשאלותיי בהקדם האפשרי!!! תומר בכר

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by oded6188,

יש לך Motu Ultralite, זה כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל אז הכל עובד טוב... עכשיו יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הכרטיס אליו.... אבל בגלל שיציאת הFIREWIRE בנייד היא 4 פינים, אז קניתי כבל מתאם (מ 6 פינים ל 4 פינים) אבל כשאני מחבר אותו לנייד (עם הכבל 6-4), הנייד אפילו לא מזהה שחיברתי חומרה חדשה....... אמרו לי שאולי זה בגלל שבנייד יש לי מעבד Core2Duo, ושאני צריך להתקין איזה דרייבר לפני שאני מחבר את הכרטיס... אבל לא מצאתי שום זכר לדבר כזה באתר היצרן.... יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by idanseal,

שלום, לאחר שגיליתי שחיבור הSPDIF לא יכול להעביר לרסיבר שלי DOLBY DIGITAL הפנו אותי הנה כדי לבחור כרטיס קול מפני שיש כאן הרבה מומחים בעניין, http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=28789&postdays=0&postorder=asc&start=0 (משם הפנו אותי הנה-תיקון יש לי לוח אם P4S800D-X), בקיצור, השימוש שלי בכרטיס יהיה בכך שאני אראה סרטים מהמחשב בדולבי עם רסיבר PIONEER VSX-516... אז לכרטיס קול צריך להיות חיבור SPDIF ובלי התעסקויות איתו, כל פעם שאני אפעיל סרט בדולבי הרסיבר יהפוך למצב דולבי דיגיטל ואותי יהפוך למאושר, תודה למי שיעזור-אגב, ראיתי את הכרטיס הבא: ‏AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold‎ הוא מסוגל לעשות את העבודה? נ.ב-הכרטיס גם צריך …

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by DarkTesticle,

היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by joni,

אני מתלבט בין שתי המערכות מה ממשתלם יותר ועם מה באות המערכות האלה? מבחינת מחיר ומבחינת תועלת. על מה ללכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום כבר 3 חודשים יש לי את אותו בעיה שהמחשב פשוט הורס לי האוזניות אני תמיד מחבר את האוזניות מהצד הקדמי. מאיפה אפשר לקנות כבל מאריך כך שאוכל לחבר את האוזניות לצד האחורי של המחשב? אני זוכר שפעם היה לי כבל כזה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. לנגן mp3. העדפה ל IN EAR כי אני ישתמש בהם מחוץ לבית.

10. Started by 1900GT,

שלום, על איזה אוזניות כפתור ב200 שקל אתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ברשותי מגבר ישן(נראה לי שיותר מ-20 שנה), כיצד אני יכול לדעת את עוצמתו? תודה.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by yotamavi,

מה יהיה ההבדל ביניהם בהנחה שאני לא מקצוען גדול בתחום המוזיקה. מיועד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה .

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by composite,

הרמקולים שברשותי הם - Inspire 6600 (ממשק אנלוגי). אז לאחר שהתעמקתי טיפה במפענח החדש של Creative, יש לי כמה שאלות: 1. הוא תומך גם בממשק אנלוגי? 2. האם אני אוכל להפוך את הרמקולים שלי לדיגיטליים\קוואקסליים דרך המפענח הזה? (שאלה טיפשית בתכלית, אבל מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא זה, אשמח לקבל תשובה הוגנת, ללא הערות לוואי, בבקשה ) 3. באיזה אופן המפענח הזה ישפר את חווית השמיעה שלי? (אני מדבר על סרטים ומוזיקה, בעיקר) 4. האם הוא יכול לתפקד כמגבר, ולהגביר את העוצמה? ואולי גם את האיכות? 5. לדעתכם, הוא שווה קנייה? והאם יש עוד מפענחים חיצוניים איכותיים (במחירים סבירים) בשוק? 6. ואם אני ארצה לקנות מגבר (במקרה שהמפענח הנ''ל לא מתפקד כאחד כזה), אני אוכל להוסיף אותו בנוסף למ…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. התנאי היחידי הוא שהם יהיו קטנות כאלה שמכנסים לאוזן או מהסוג הרגיל אבל כאלה שלא תופסות הרבה מקום. מחכה להמלצות...

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  15. הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. Started by orinky,

שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by Israeltomer,

איך אפשר לבדוק פיקסלים שרפים???????? ואם זה במסך 47?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by dddd01,

ברשותי מכשיר DVD קורא divx קורא את כל הפורמטים בקיצור, הוא תומך כתוביות בעברית,ותומך בכתוביות sub ו srt . יש לי בעיה עם גודל הגופן כיצד ניתן לשנות את גודל הכתוביות ? המכשיר dv-4360 של ניופאן

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. הקיצר יש לי כזה נגן 256מגה אחלה דבר האמת בשביל 200שקל הקיצר מישהו יודע איך מסדרים את הרשימה של השירים.... אני רוצה לשנות להם את הסדר לפי השם של הקובץ או משהו כי זה בא ראנדומאלי (מבולגן) ואין לי כח לעשות תיקיות...

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by ZenMaster,

מישהו מכיר ? KSC-55 של חברת Koss ? מה האיכות שלהם מול מחיר, או אם יש המלצות אחרות על אותו סוג של אזניות (לא מחייב עורף).

21. Started by zerocool15,

לדרג רמקולים, רסיברים, ואם יש לו כח גם די וי די לפי רשימה וה 1 הוא הכי טוב... נראה לי זה יעזור מאוד לאנשים שלא כל כך מבינים כמוני לקנות מערכת קולנוע ביתית ולא ליפול לפח של האתרים האלו עם המכירות הפומביות שמוכרות ב1000 שקל די וי די רסיבר ו5 רמקולים שיהרסו להם תוך חצי שנה..

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. חשבתי על ה- Sandisk 1GB אבל לא מצאתי חנות אחת שיש לה אותו במלאי. אז אם אני לא אמצא חנות שיש לה אותו במלאי, אולי יש נגן אחר איכותי באותה מידה שאפשר למצוא? אני תריך לקנות את זה בתחילת השבוע הקרוב.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by felicityy,

בימים הקרובים אני עתידה לקבל מחו"ל נגן MP3 samsung yh 925 והבנתי שיש איתו בעיות. למישו יש מושג מהן ומה הפתרון? תודג מראש

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by dudu2683,

שלום קניתי ממיר וידאו USB שמתחבר למכשיר הוידאו שלי ולמחשב וככה בעצם אני ממיר את הקלטות וידאו שלי... יש לי בעיה אני משתמש עם התוכנה ulead video studio 8 ושם יש לי אפשרות לאיזה פורמט אני רוצה ללכוד את הוידאו שאני בוחר DVD אז נוצר לי קובץ MPEG שאני בא לצרוב אותו ב NERO אז NERO מאלצת אותי לבחור מצב UDF (שאין לי מושג מה זה אומר) בגלל שהקובץ גדול מ 2G .בכל אופן שאני שם את הדיסק בנגן DVD שלי הוא קופץ באמצע הסרט מישהו מכיר את התופעה? לאיזה פורמט בכלל כדאי להמיר?? תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. שלום כולם יש לי את הלוח asus rampage extreme בנוסף לו יש לי את המערכת של לוגיטק Z-5500 אני עם וויסטה אולטימייט 64 ביט ניסיתי לחבר דרך הכרטיס שאני מקבל בבאנדל של הלוח כבל אופטי למערכת אבל לא קיבלתי שום סיגנאל =\ ממה שהבנתי יש לכרטיס הזה בעיה עם אותות אופטיים אז החלטתי לקנות כרטיס קול אחר חובה תמיכה בDTS כמובן עדיף 7.1 לרמקולים אם אחליט להשתגע באיזה יום שומע הרבה מוזיקה וגם סרטים ומשחקים ככה שאני צריך כרטיס שיוכל להתמודד עם כל זה יש המלצות? אוסיף פרטים אם צריך

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים