עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רמקולים 5.1 עד 600 שקל גג 700 אבל עדיף שלא לחרוג...

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by Dmoney,

לכרטיס קול ממוצע יש 3 יציאות - אחת ירוקה, אחת אדומה ואחת כחולה. עכשיו, הירוקה לפלט, האדומה לקלט..ולמה משמשת הכחולה?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by Stranger,

ישנם חמישה יציאות לאיזה מהם בדיוק הולכים הקדמיים ולאן האחוריים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by BlackShadow,

רשמתי את זה פה כי כאן יש את הקהל שמשתמש בדברים האלה הכי הרבה. שניהם סיליקונים שעוטפים את הiPod, אבל הiSkin עולה 30 דולר והXskn עולה 15 ואפילו פחות. מה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. אני מנסה להרכיב מחשב לסיבבת עבודה של QBASE ו REASON ומחפש כרטיס קול שיתאים לעבודה עם לוח אם של ASUS P4PE ויעלה עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by Oprapc,

אז ככה יש לי 4 רמקולים עם טוויטרים כל אחד אז זה די 8 רמקולים שמחוברים לסאבוופר של 4" עם כיווני ווליום, טרבל ובאס. המערכת מקבלת 2 ערוצים בכניסה, אני יודע זה מוזר מערכת של כל כך הרבה רמקולים וסטריאו. בכל אופן יש מין גבול שכזה בווליום שאם אני עובר אותו בשירים חזקים וזה אני שומע איכות נוראית!!! לא נראה לי שזה היה ככה פעם ויש לי את המערכת כבר כמעט שנתיים. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אני שומע משירי MP3 את המוזיקה ובסרטים למשל שהווליום בהם נמוך לגמרייי אני יכול לשים FULL VOLUME ותהיה איכות מצוינת.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. מלבד הנתונים היבשים של הרסיבר ... מה עליי לדעת על רסיבר יד שנייה כדי להימנע מתקלות שעלולות לקרות עם הציוד ? מבחנים ? שאלות למוכר ? תקלות אופייניות ? etc etc etc etc

8. Started by ZenMaster,

מישהו מכיר ? KSC-55 של חברת Koss ? מה האיכות שלהם מול מחיר, או אם יש המלצות אחרות על אותו סוג של אזניות (לא מחייב עורף).

9. שלום לכם, ואם אפשר לינקים... עוד יותר טוב ותודה רבה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by aviran_n,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YH707 יש לי אפשרות להשיג אותו ב840 שקל.. זה שווה? ואיך הוא בכללי?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. אם כן, איך מחברים אותם?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by Alfies,

שלום חברה! לפני יומיים קניתי נגן IAOUDIO X5 החבילה באה אלי בלי מטען, לעומת זאת בחנות מובהר שאפשר להתטעין אותו דרך USB. אחרי טעינה של 13 שעות דרך USB הסוללה שלי התמלא בשליש, התקשרתי לחנות לרשת, הודיעו לי שזו טעות ואני הייתי אמור לקבל מטען. השאלה שלי אם זו בעיה במכשיר שהטעינה כל כך ערוכה או שפשוט בגלל שהטענתי אותו דרך USB ולא דרך מטען מיועד???

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by gogoman,

שלום יש לי hot ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזה אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואם ואיזה כרטיס נותן לי לראות את הממיר של hot ואם אפשר להקליט סדרות ובכללי מידע על איך כל זה עובד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. יש לי מדיה סנטר בסלון עם לוח אם של ASUS RAMPAGE FORMULA והכ.קול המובנה של הלוח. אני מוציא סיגנל אופטי לרסיבר דרך היציאה האופטית של הלוח ומעוניין במקביל להוציא גם סיגנל סטראיופוני מהיציאה האחורית או הקדמית של הכרטיס קול שמיועדת לחיבור אוזניות/ רמקולים בחיבור ישיר. התוכנה של כרטיס הקול היא SOUNDMAX ובאפשרות של ההגדרות של הזיהוי האוטומטי של חיבור התקנים סימנתי את האופציה הזו של זיהוי של חיבור וניתוק התקנים וכאשר אני מחבר את האוזניות לדוגמא בזמן ניגון קובץ דרך ה-SPDIF קופץ לי חלון שאומר לי שזוהה חיבור התקן ואני מסמן לו שחיברתי רמקולים/אוזניות וזה אומר לי שבחרתי בכניסה הנכונה ושההתקן עובד כראוי.. רק שלא שומעים דרך האוזניות במקביל ל-SPDIF. גם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב זה לא …

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. הממ יש את ה G35 אבל הם עולים 1000 ש"ח וזה יותר מדיי! אני מוכן להשקיע אבל זה המון כסף שימוש במשחקים ומוזיקה דרך המחשב התקציב שלי הוא עד 500 שקלים.. יש לי בבית רמקולים 5.1 אם זה משנה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. שלום . אני מתלבט בין קניית רמקולים בתקציב של 400 + - .. הייתי סגור על ה JBL CREATURE II לינק למי שרוצה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5593&perur=4 אבל ראיתי שסך הכל אם אני מוסיף 80 ש''ח אני יכול לקנות את ה - Logitech X-530 או אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקנות את ה Creative Inspire T6060 הרמקולים מיועדים למחשב כמובן ,עכשיו החדר שלי לא גדול כל כך אם בכלל .. ככה שזה מוסיף לקטע שאם שווה לי בכלל לקנות 5.1 ולא 2.1 . אשמח לקבל כמה שיותר תגובות . תודה :]

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  17. אני ינסה להסביר קצת יותר למה אני מתכוון... המצב המצוי כרגע: כבל האודיו של המארז מחובר ישירות לכרטיס הקול המובנה בלוח (שאינו מאופשר בביוס). המצב הרצוי: יש לי כרטיס קול אודיגי 2 שבו אני משתמש ביום יום, אני מעוניין לחבר את הכבל של המארז עם היציאות של הסאונד והמיקרופון בקידמת המארז ישירות אל האודיגי 2 (החיבור של האוזניות ישירות אל כרטיס הקול מאחורי המחשב לא נגיש ), כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים, אלעד. [br]פורסם בתאריך: 1.01.2009 בשעה 21:59:47 לכל המעוניין, הספקתי למצוא את התשובה בגוגל (הכנת מתאם):http://audigy2zshowto.blogspot.com/ תודה לכל מי שניסה לעזור. אגב, יש מספר שיטות אבל זו השיטה הכי נחמדה שמצאתי, אם אתם יודעים איפה ניתן לקנות מתאם כזה מוכן מראש אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. ע'פ הנתונים ה-lg יותר טובה פה בפורום ההמלצות הם על הסמסונג. מה עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by laviko1,

שלום. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך המלצה למקודדים(אם אפשר גם קישור) שיעבדו לי טוב בסרטים, יש לי מערכת 5.1 X540 ואני לא מצליח לשמוע סראונד המקודדים שיש לי כרגע כנראה לא תומכים( ב XP הם עבדו דווקא טוב) תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by joni,

אני מתלבט בין שתי המערכות מה ממשתלם יותר ועם מה באות המערכות האלה? מבחינת מחיר ומבחינת תועלת. על מה ללכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. atp3 כבר נמצא הרבה מאוד שנים בשוק . האם לחברות כמו CREATIVE , LOGITECH , JBL אין דגם יותר טוב בטווח מחירים זה תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. שמעו ניראה לי או שהרמקולים מקולקלים או שנדפקו לי האוזניים. עד אתמול בערב הכול היה בסדר ולא היו לי שום בעיות עם הרמקולים (X520 של CREATIVE) אבל מאתמול בערב אני מרגיש ברוב השירים פשוט עמעום כזה וכאילו שמישהו משחק עם הווליום, זה עולה קצת ויורד קצת ומרגישים כזה שהאס מעומעם כזה, ניסיתי להוריד את הבאס, לא עזר, ניסיתי לשחק עם הווליום, אולי להנמיך, לא עזר, ניסיתי לבטל את זוג הרמקולים האחוריים או הקידמיים לא עזר, מתפוצץ לי הראש :'( אני יודע שזה נשמע מוזר אבל עד אתמול בערב זה פשוט לא היה ! יכול ליהיות שזה משהו בהגדרות ? כי אולי אחותי נגעה לי במחשב... עכשיו במשחקים ובסרטים זה לא קורה, רק במוזיקה ! וגם לא בכל השירים ! ניסיתי לשמוע מוזיקה עם מדיה פלייר (במקום WINAMP) והעליות והירידות…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by Phantasm,

לא משנה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

נתקלתי בדבר הזה, שזה בדיוק מה שאני צריך. אם מישהו נתקל בדבר כזה בארץ אני מאוד יעריך אם תוכלו לכוון אותי אליו. תודה מראש לכולם אלעד. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. אם אפשר לדרג אפשרויות לפי איכות ולכל דרגה את עלותה הכספית. וכן איזה רמת מחשב דרושה (כמות זכרון, כרטיס גרפי,מעבד ודיסק קשיח) תודה , אורי

• 5 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.