אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המלצה לרדיודיסק MP3 לאוטו (מהדיוטיפרי) עד 200$ חשוב - *שלא* יהיה פאנל מתהפך ! תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
איך האוזניות? האם המחיר שלהם משתלם?-מצאתי ב 215 ש"ח, ד"א: המחיר הרישמי בחו''ל הוא 50$... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
מתנצל מראש על האורך של הפוסט. אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530. אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: 1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר? 2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1 אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם התגובה הזו מתייחסת לביקורת המפורסמת באתר זה. http://hwzone.co.il/reviews/h320/ ראשית עלי לציין שהביקורת נכתבה בצורה מקצועית וברורה. כמו כן זהו ביקורי הראשון באתר ואני מתרשם לטובה. ולעניין לשמו התכנסנו כאן. הביקורת נכתבה כאשר גירסת הקושחה העדכנית היתה 1.28, גירסת הקושחה העדכנית ביותר היום היא 1.29 לכן ישנן מספר תוספות משמעותיות. 1. העברית - בעדכון קושחה 1.29 נוספה תמיכה רשמית בעברית (וגם ביוונית למעוניינים) אך היא עדיין לא כליל השלמות. בניגוד לתמיכה העברית הלא רשמית אשר לא איפשרה לתת לקבצים שמות בעברית וגם לא איפשרה להוסיף תגים בעברית לכל פורמט שהוא לא mp3, התמיכה הרשמית היא מלאה. אבל בדומה לתמיכה הלא רשמית, גם התמיכה הרשמית היא תמיכה בפונט בלבד ולא בשפה הנקראת…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מנסה לעשות clone לקודי לסטרימר שיאומי חדש שבא עם אנדרואיד 11. משתמש באפליקציה Send Files to Tv לא מצליח להיכנס לספרייה הנכונה בסטרימר שיאומי. שנמצאת בData הבנתי שאנדרואיד 11 לא מאפשר גישה לספריית Data. ולכל תת הספריות שם. יש דרך לעקוף את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
ישנם חמישה יציאות לאיזה מהם בדיוק הולכים הקדמיים ולאן האחוריים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על רדיו דיסק לרכב עם חיבור לUSB ואיכותי? עד 800 שקל.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ישלי מחשב עם ויסטה עליו ו - 4G זכרון. אני רוצה להוסיף לו כרטיס TV ע"מ להשתמש במדיה סנטר להקלטת תוכניות וצפיה בהם אח"כ. איזה כרטיס TV יעשה את העבודה באיכות ראויה ויוכל להקליט מהטלויזיה באיכות טובה?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
ברשותי מכשיר DVD קורא divx קורא את כל הפורמטים בקיצור, הוא תומך כתוביות בעברית,ותומך בכתוביות sub ו srt . יש לי בעיה עם גודל הגופן כיצד ניתן לשנות את גודל הכתוביות ? המכשיר dv-4360 של ניופאן
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהו מכיר ? KSC-55 של חברת Koss ? מה האיכות שלהם מול מחיר, או אם יש המלצות אחרות על אותו סוג של אזניות (לא מחייב עורף).
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חבר שלי הזמין אותה עכשיו אבל כמובן שיש לו 14 יום לבטל את העסקה, לפני שהוא פותח את המוצר (או יותר נכון לפני שהוא בכלל מקבל את החבילה), מבחינת מפרט היא אחלה, יש לה חיבורי D-SUB\HDMI והיא תומכת במלואה ברזולוציית 720P (ומציגה שידורי 1080I). ב-ZAP אין ממש חוות דעת עליה (3 סך הכל, וגם כן של קונים טריים שנשמעים לי יותר מתלהבים ממבינים). אשמח לשמוע אם למישהו כאן יש ניסיון או חוות דעת על הטלויזיה עצמה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש טלויזיה ע"מ לחבר אותה למחשב בסלון. בחרתי בטלויזיה 32" כי זה המקסימום לפני לאישתי תגרש אותי. יקר התפקיד זה לחיבור מחשב (80%) וצפיה בשידורים בכבלים (20%) חיבור למחשב זה ע"מ לצפות סרטי DVD וסדרות (הכל הורדות מהאינטרנט). קניתי לפני שבועיים מכונה כביסה כביסה חדשה ונכון לעכשיו אין לי טלויזיה (מחובר מסך 17" ישן), לכן, מחיר זה קריטי תודה מראש להמלצות
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
חשבתי על ה- Sandisk 1GB אבל לא מצאתי חנות אחת שיש לה אותו במלאי. אז אם אני לא אמצא חנות שיש לה אותו במלאי, אולי יש נגן אחר איכותי באותה מידה שאפשר למצוא? אני תריך לקנות את זה בתחילת השבוע הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טלויזה לחדר שינה מרחק של 2.5 מטר בערך (מיטה ועוד קצת) ,חשבתי על 37-40 אניצ' אני רואה בעיקר טלויזיה 10,22 וספורט (יש לי ממיר HD של YES אבל אני כמעט לא רואה את הערוצי HD) ולכן אני מעוניין בטלויזיה שיראו בה טוב ב SD כמו כן אני רואה הרבה טניס ובהרבה טלויזיות שראיתי היה ממש קשה לראות את הכדור שהשידור לא היה ב HD התקציב הוא בערך 3000 ש"ח אפשר יותר אם צריך בבקשה תעזרו.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי קול במחשב: 1. Realtec ALC650 (מובנה על ה-ABIT NF7 שברשותי), שמופעל ע"י ה-NvMixer וה-EQ המוכר עם כל האפקטים וכו'. 2. Creative SB Live! הנתונים הרשמיים (שניהם תומכים עד EAX 2.0 ורוחב פס הזיכרון הוא 16Bit): מה כדאי להפעיל על-מנת לקבל איכות שמע טובה יותר?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי כרגע את השמע מהONBORD והוא לא רע אני משתמש ביציאה אופטית למוזיקה ו5.1 בשביל משחקים וסרטים עכשיו הקטע שיש הבדל גדול מבחינת הסאב, הוא הרבה יותר מורגש וחי באופטי וב5.1 הוא די נעלם כזה.. (סוג מעבד קול ALC889A גרסה 5.10.0.5449 של Realtek HD לוח אם GA-P35-DS3) דבר שני מראה לי בSPDIF SETTING שאני עכשיו על 48KHZ ואני יכול להגיע עד 192KHZ.. אבל ברגע שאני מעלה לא שומעים.. זה מגבלה של כבל או של הכ.קול? דבר שלישי על איזה כרטיס קול אתם ממליצים בשביל שמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב? הוא לא חייב להיות עם מליון חיבורים.. 5.1 ואופטי לפחות. תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הוריתי את העידכון צרבתי כמו שכתוב במדריך וזה לא עבד מישהו יודע איך עושים את זה ??? הדיוידי 402 פלוס
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני ממש לא מבין בנושא אז אני מקווה שתוכלי להבין אותי ולעזור לי. יש לי מערכת סטריאו רגילה של פנסוניק דגם sa-ak330 שמחוברת למחשב דרך הaux עכשיו יש לי רסיבר של פיונר דגם vsx-d81os וגם 3 רמקולים ש 2 רמקולים רגילים ואחד הוא סנטר(היו פעם ממערכת קולנוע ביתית) אני רוצה לחבר תרמקולים של המערכת סטריאו (שהם 2) לרסיבר+3 הרמקולים שיש לי שיהיה בסךך הכל 5 אני רוצה לחבר אותם למחשב+הטלויזיה(טלויזיה של טושיבה) האם זה אפשרי? ואיך אני מחבר בדיוק מהמחשב- למערכת- לרסיבר ולטלויזיה?ושיממעו מכולם גם? מקווה שהבנתם תודה על העזרה של כולם!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הורדתי אותו מhttp://www.rockbox.org/daily/h300/rockbox-h300-20060111.zip ,אני מוצא בתוך הזיפ שמה המון קבצי .iriver ,מה עושים עם כל זה,והאם בכלל שווה להתקין את הרוקבוקס,וזה כרוך בסיכון מידע ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שמעו ניראה לי או שהרמקולים מקולקלים או שנדפקו לי האוזניים. עד אתמול בערב הכול היה בסדר ולא היו לי שום בעיות עם הרמקולים (X520 של CREATIVE) אבל מאתמול בערב אני מרגיש ברוב השירים פשוט עמעום כזה וכאילו שמישהו משחק עם הווליום, זה עולה קצת ויורד קצת ומרגישים כזה שהאס מעומעם כזה, ניסיתי להוריד את הבאס, לא עזר, ניסיתי לשחק עם הווליום, אולי להנמיך, לא עזר, ניסיתי לבטל את זוג הרמקולים האחוריים או הקידמיים לא עזר, מתפוצץ לי הראש :'( אני יודע שזה נשמע מוזר אבל עד אתמול בערב זה פשוט לא היה ! יכול ליהיות שזה משהו בהגדרות ? כי אולי אחותי נגעה לי במחשב... עכשיו במשחקים ובסרטים זה לא קורה, רק במוזיקה ! וגם לא בכל השירים ! ניסיתי לשמוע מוזיקה עם מדיה פלייר (במקום WINAMP) והעליות והירידות…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-