עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני רכשתי מ KSP את המחשב הבא: מעבד: E5200 לוח: GigaByte Ga-73PVM-S2H זיכרון: KINGSTON 2GB הארד דיסק: WD 500GB כרטיס מסך מובנה: GEFORCE 7100 HDMI צורב: LG DRD-RW מארז: DIAMONDSTONE (SILVERSTONE) LASCALA LC-17B לפני שביצעתי את הרכישה וידאתי בפורום שאני אוכל לראות סרטי FULL HD. נאמר לי שאין בעיה וגם ראיתי שבהרבה מקומות הלוח אם הזה מוצע לשימוש ל HTPC. הבעיות הן כאלה: 1. כשאני רואה סרטי HD ready התמונה מקרטעת כל כמה דקות, FULL HD עדיין אין לי להפעיל על המחשב. 2. בחיבור HDMI לרסיבר, הרסיבר לא מזהה 5 ערוצים אלא רק שניים. 3. בחיבור HDMI ברזולוציה של 1280X720 שהיא הרזולוציה של המסך שלי התמונה חתוכה ולא מוצגת טוב, ניסתי לשנות רזולוציות אבל או שהתמונה הייתה חתוכה או קטנה…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. ערב טוב. ראשית, אם אני נמצא בפורום הלא נכון- אודה על ההבנה בטעותי והעברת הפוסט לפורום מתאים יותר. ולענייננו... אחרי הרבה מאוד שנים עם טכולוגיה עתיקה, החלטתי להתקדם קצת ולכך זקוק לעזרתכם... אני מחפש לרכוש רסיבר חדש שיוכל לשרת אותי ולהתחבר למס׳ ממירים, טלויזיה, וכיו״ב בהתאם לפירוט הבא: 1.חיבור לממיר של חברת yes (הממיר החדש ביותר) 2.חיבור לממיר של לויין פרטי שאני מחזיק כאשר ידוע לי כי הממיר הוא ממיר בטכנולוגיית hd. 3. חיבור למכשיר dvd. 4. חיבור למכשיר apple tv (או כל סטרימר אחר שיוחלט בשלב כלשהו אולי להוסיף. 5. יש ברשותי שני רמקולים ישנים יחסית, אבל בעלי סאונד טוב ואיני חושב להחליפם. חשוב לציין כי הם מחוברים כיום לרסיבר הישן שלי באופן בו כל רמקול יש בו זוג חוטים צמודים, וזה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tm1988,

בעקבות המבצע שיש עכשיו בבאג של ה-1+1 אני החלטתי לקנות אוזניות. ההתלבטות שלי היא בין 3 הדגמים של /AKG 518/450/430 השימושים שלי לאוזניות זה בעיקר מוזיקה דרך מחשב נייד/ מכשיר ארקוס... מה שחשוב לי זה עוצמה גבוהה, באסים סבירים ובידוד כלפי חוץ, כלומר, מי שלידי לא ישמע את המוזיקה... מה היתרונות/חסרונות של כל אחד לעומת השני? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה מערכת סטראיו למחשב שיש בא 2 או 4 רמקולים ולא של וגיטק החרטות האלה אלה משהו מחברת סמסונג סוני LG מערכת קולנוע שאני יחבר אות הלמחשב התרציב שלי זה 1650 +/- עדיף בכמה שפחות

5. שמעו, אני צריך המלצה למשדר כזה מהמחשב לטלוויזיה, ו 600 שקל זה רף עליון... תודה !

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. 1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by ETB,

היום משום מה הכרטיס קול הפסיק לעבוד, ואין שום אינדיקציה שהוא נהרס. כאשר אני משמיעה שיר באחד התוכנות מוזיקה האקוליזר מראה שמשודר צליל, אבל לא ובוקע שום צליל מהרמקולים. הכטיס קול שלי הוא הכרטיס המובנה בלוח של הNF7-S, בדרך כלל מחובר לכרטיס קול הרסיבר שלי, אבל גם באוזניות וגם ברמקולים ג'נרים שחברתי אין קול. במנהל התקנים אין שום אינדיקציה שהשתבש משהו. ניסיתי לראות אולי זה בעיה בWin XP, אבל התקנתי את המעכרת הפעלה מחדש על H.D חילופי, והתקנתי את הדריברים הכי הדכניים לערכת שבבים, כל התקנה עוברת נפלא, אבל עדיין אין קול. למישהו יש מושג מה הבעיה? אני רוצה לפתור את הבעיה לפני שאני יצתרך להסחב עם כל המחשב לפנדה. אני חושד שזה בעיה חומרתית.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום רב אני מחפש כרטיס קול בשביל להפפעיל את לוגיטיק Z5500 שאני כנראה עוד מעת עומד לרכוש איזה כרטיס קול מתאים הW שלו 502 והוא בא ב5. 1 עם אפשר כרטיסי קול יותר זולים בשמחה עם לא עד 350-400 שקל לא יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by DXM,

שלום! אני זקוק להמלצה למכשיר DVD קורא DIVX ובעל אפשרות לחיבור כונן פלאש בUSB. התקציב: 300 ו500 שקל. כאשר ביקר אני דורש גם עמידות רבה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by Elevation,

אני מתעד לקנות נגן (Creative Zen v , מיועד לריצות, אז את הקטן... רציתי את הU10, אבל חוסר העידכונים בעתיד וזה שהמפעל לא מיצר כרגע יותר [נבדק בחו"ל, זה נכון] טיפה מלחיץ אותי...).... עכשיו, הוא מיועד לריצה (כמו שציינתי). השאלה שלי היא פשוטה.... אני רוצה זוג אוזניות, מחו"ל, שלא יעלו על חמישים דולר בשום פנים ואופן, וגם זה יותר מדי, ושיצדיקו את המחיר שלהן, אל מול האוזניות שבאות עם הקריאטיב... הבקשה שלי פשוטה.... לא אכפת לי כמה חזק שומעים בהן או כמה הכוח של הבאס.... אני רוצה כמה שיותר פירוט, וצליל כמה שיותר "נקי", אם אתם יודעים למה אני מתכוון.... שכל כלי וכל ישמע, ושיהיו צליל ברור, צלול, שמן, עמוק ונקי, אם אפשר..... וכמובן, שיבודדו רעשים חיצוניים, זה יהיה נהדר (בטח שלא יכאיב ל…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. מה אתם אומרים על סדרת הMX של Sennheiser? מומלץ?

12. Started by yanro,

שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by n0stredamus,

<צונזר, פירסום חינם אסור בפורום. אנא קרא את הסטיקי עם כללי הפורום בבקשה>

14. לאחרונה רכשתי מיקרופון למדידת רעש של Dayton Audio מדגם iMM-6. הוא מגיע עם קובץ כיול, אבל מומלץ להשתמש ב"רפרנס" חיצוני כדי לעשות את הכוונון האחרון, כי חלק מהסלולרים מכילים מגבר מובנה וזה משפיע על תוצאות המדידות. מישהו יודע איפה אפשר למצוא מד דציבלים באזור חיפה שאוכל להשוות איתו כדי לעשות את הכוונון הזה? צריך סה"כ 2-3 קריאות, אבל המד עצמו צריך להיות מכויל.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by aavichai,

שלום לכולכם, אני רוצה להתחיל להקליט מהטלויזיה למחשב שלי - ומובן שאני צריך כרטיס טלויזיה השאלה היא - איזה. אני צריך כרטיס טלויזיה שידע להקליט באיכות טובה. עדיף שהתקציב יהיה עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  16. אוקיי, הנה הסיפור, יש לי רמקולים 4.1 של קריאטיב, כשאני מחבר את ארבעתם לחיבורים שלהם בסאב, ואת הכבל FRONT מהסאב ליציאה הירוקה בלבד אני שומע בכל ארבעת הרמקולים נחמד. כשאני מחבר גם את הכבל REAR מהסאב ליציאה השחורה, ה2 האחוריים משתתקים במוזיקה, וכשאני עושה טסט בכרטיס קול, כמגיע התור של השמאלי האחורי, הוא דופק לי ווליום שאלוהים יודע מי נתן לו את ההוראה לזה.. והאחורי הימני בדיוק הפוך, שקט מהרגיל. מה אתם אומרים, לעזוב שטויות ולחבר רק ליציאה הירוקה את ארבעתם ?גם ככה כולם יהיו מלפני כי אין לי מקום מאחורה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. האם כול סט לקולנוע ביתי זקוק לרסיבר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FTNSP106 גם סט כזה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by TomB,

יש לי לוח gigabyte-8irxp (ישן יחסית) ועליו כרטיס קול מובנה ct5880 של קריאטיב. למחשב מאחור יש שלוש יציאות - line out, line in, mic. עקרונית כשמגדירים בדרייבר 5.1 אז : lineout = front L/R linein = Rear L/R mic = SUB + Center. יש לי מערכת רמקולים זולה מאד עם כניסות מקבילות להנ"ל אבל, כמובן שלחבר את זה לא כזה קל - אם אני מגדיר 4.1 העסק עובד סבבה. אם אני מגדיר 5.1 כל הסאונד שהולך לסנטר נעלם (בדקתי - הסנטר בטוח עובד, וכשאני מחבר את הכבלים שאמורים להגיע אל הסנטר/סאב לרמקולים אחרים שומעים משם קול) ניסיתי כל הגדרה אפשרית וכל סידור כבלים אפשרי - לא עובד. מישהו נתקל בבעיה כזו או בעיה דומה? כבר שאלתי כאן אבל אף אחד לא נתקל בבעיה כזו

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by OR007,

אני מחפש עכשיו מגבר סטריאו איכותי, אבל לצערי התקציב לא מאפשר אחד "באמת" טוב, המגבר הנ"ל הוצע לי במחיר שהוא מתאים לי, שמעתי את אחיו הגדול ה- C320 BEE, ואין מילים ! שמעתי אותו עם רמקולים איכותיים ויש לו סאונד מעולה !, השאלה אם ה-C300 הוא גם באותו כיוון. הבעיה עם המגבר היא שהוא רק 25 וואט, אני אישית מאמין שזה יכול לדחוף כל רמקול אלא אם כן מישהו חולק עליי ? אל תשכחו ש-25 של NAD זה כמו 100 של חברה כמו ימאהה, כעקרון הייתי נוסע ושומע את המגבר לבד הבעיה היא שהחנות נמצאת בירושלים, ואם אני נוסע אני רוצה לדעת שבאמת יש מה לשמוע ולא לנסוע שעתיים בשביל אכזבה. אז חוו דעות ! ואני מבקש, רק מי ששמע אותו שיעביר עליו ביקורת ולא "סתם" כי נראה לו... עריכה- קצת נותנים עליו http://207.228.230.2…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by cow king,

אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by Offset,

אז יש לי 1000 שקל אני מוכן לחרוג 100-200 שקל. זה צריך להיות סטרימר שיש לו חיבור HDMI ותומך בהרבה פורמטים. צריך שהוא יהיה נוח ומקליט אם אפשר. הסטרימר צריך לאפשר לי להעביר אליו סרטים מהמחשב הרגיל דרך האינטרנט וגם להסטרים ישר מהמחשב אם אפשר. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by The Winter King,

שלום, רכשתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתי, ויש לי 3 שאלות: 1. איך אני מחבר סאבוופר לרסיבר? בסאב יש חיבור line-in (אדום ולבן), ברסיבר (דנון) יש כניסה אחת שמיועדת לסאב 2. לטלויזיה, דיוידי ורסיבר יש חיבור קומפוננט. מה עדיף לי לקשר בחיבור זה, את הטלויזיה לדיוידי או את הדיוידי לרסיבר? 3. איך אני מחבר את הרסיבר לממיר של יס? תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by LazyBurger,

אני לא יכול להריץ קבצי 720P כרגע (MKV), מישהו יכול להביא לי הורדה ישירה לקודק המעודכן ביותר שיש כיום? לא מצאתי בגוגל בעצמי. תודה מראש? עריכה: עכשיו שאני שם לב, זה לא הכי קשור לכאן, מישהו יכול להעביר את זה ל"תצוגה וגראפיקה"? תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by davidreznic,

שלום לכולם. בעקבות במבצע בבאג על מוצרי לוג'יטק החלטתי להיפטר מה R-10 שברשותי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. מחיר: עד 370 (לפני ההנחה) אני ממש ממש לא אודיופיל. הרמקולים ישמשו לרוב למשחקים אבל לפעמים למוסיקה אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  25. הי חברים. א אני לא ממש מבינה מה חשוב ומה לא חשוב והייתי רוצה שתעזרו לי. להבנתי חשוב שתהיה גם בעלת מאפיין HDR. אז אני מחפשת משהו עד 45" לא חשוב עם SMART או בלי. אבל שתהיה UHD 4K כולל HDR. מסגרת התקציב שלי היא 2500ש"ח (מינוס פלוס) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.